vineri, 22 septembrie 2017

ROMÂNIA SI POARTA SFINTEI TREIMI


ROMÂNIA SI POARTA SFINTEI TREIMI


Dragii mei,

Sambata, in data de 16.09.2017, am avut preocuparea desfasurarii unei actiuni de caritate. Catre finalul zilei si dupa o perioada extrem de solicitanta pe toate planurile, imi programasem participarea la o intalnire cu sunetul, sub forma tobei samanice, a bolurilor tibetane si a altor instrumente, spunand in sinea mea ca in acest fel ofer si eu o bucurie sufletului meu.
A fost insa una mult mai mare decat m-am asteptat.
Nu se finalizase in acea zi intalnirea desfasurata de mine, cand s-a declansat un proces important, constand in anihilarea unei carti de blestem aflata din nou in taramul lui Ba. Am mai scris in vara despre o carte de blestem similara, in articolul numit “Blestemul lupului – o descoperire importanta”.
Dupa acea carte a blestemului lupului, a urmat spre sfarsitul lunii iulie dezlegarea unei carti de blestem avand legatura cu programarea inversata (ceva ce face ca multe lucruri pe care ti le propui a le infaptui, sa iasa exact pe dos de cum iti doresti).
Cateva zile mai tarziu, la inceputul lunii august, a avut loc dezlegarea unei carti de blestem a Apostolilor lui Hristos. Erau acolo blesteme prin care orice propovaduitor al Credintei in Hristos, era condamnat la o viata plina de suferinta si incercari, lucru care chiar s-a petrecut in cursul istoriei si are perfecta valabilitate si pentru vremurile noastre.
In 1-2 septembrie s-a declansat o importanta actiune privind dezlegarea unei carti de blestem in care erau inscrise toate faptele rele comise de cineva, indiferent de intrupare sau moment temporal, impotriva Sfintilor.
Ce s-a intamplat in data de 16 septembrie era de fapt a 5-a carte de blestem ce intra la dezlegare. Erau in ea toate blestemele generate de fapte comise pe teritoriul romanesc impotriva simbolului Sfintei Cruci. Deloc intamplatoare aceasta dezlegare. S-a declansat in saptamana binecuvantata a Inaltarii Sfintei Cruci.
Mentionez ca si celelalte carti de blestem au legatura strict cu poporul roman. Nu am verificat, insa banuiesc ca fiecare popor isi duce blestemele lui si le dezleaga dupa cum poate. Noua ne-a fost dat sa le rezolvam pe ale noastre si mai sunt cateva, insa sunt absolut convinsa ca vom izbandi pana la capat. De fapt, nu stiu daca le dezlegam doar pe ale noastre, pentru ca am inceput in ultimul timp sa cred din ce in ce mai intens ca poporul român a preluat pe umerii lui foarte mult din karma intregii lumi. Este chestiune de sacrificiu aici.
Am ajuns la sedinta de boluri, in mijlocul unui grup de oameni dragi, intalnirea fiind coordonata de Cristina si Ionut, doua fiinte ale luminii absolut speciale ( https://ariendrafamily.wordpress.com ), cu multa iubire si daruire, alese de Bunul Dumnezeu spre a implini misiuni la fel de speciale.
Dupa atata truda si atata consum energetic, era aceasta o binecuvantare si o reincarcare pe care o asteptam cu sufletul la gura.
Sesiunea a inceput. Cartea de blestem continua a se dezlega si monitorizam procesul foarte atent, in sunetul muzicii. Interesanta combinatie, caci dupa cum am mai spus, nu este prea simplu sa fii conectat la taramul lui Ba. Starea de rau ce se instaleaza este destul de mare.
Dintr-o data s-a auzit un sunet astral: “A sosit timpul!”. Am intrebat dupa ce am auzit acest anunt de mai multe ori: “A sosit timpul sa ce?”
Imediat a aparut harta României care a inceput a se transforma intr-o frumoasa fata ce arata precum Ileana Cosanzeana. Era imbracata in port popular multicolor dar cu mai mult alb si rosu, avea cozi impletite, iar in picioare purta opinci. Statea pe un scaun si multimi de Sfinti erau in jurul Ei, punandu-I cununa de flori albe pe cap si pregatind-o ca pentru nunta. Atunci glasul a rasunat: “A sosit timpul ca Mireasa România sa paseasca prin Poarta Sfintei Treimi”. Au inceput atunci a-mi veni in amintire vorbele copilului de 6 ani despre care am mai scris candva intr-un articol: Voi stiti? … Romania noastra este cotropita de un dragon mare si negru al pierzaniei. Noi trebuie sa facem insa tot ce ne sta in putere sa o salvam pe România noastra, pentru ca România noastra este o Doamna eleganta si gingasa si MERITA sa fie salvata!”


Era Mos Neagulan copilul acesta, despre care am scris in articolul publicat in 30 august 2017. Prin gura lui a vorbit atunci Cineva si am ramas tot timpul cu credinta ca a fost Zamolxe.
Lacrimi au inceput a-mi curge pe obraji. Uneori, Divinitatea, prin Darurile Sale ce ne iau prin surprindere, ne copleseste de-a dreptul.
Am aflat mai apoi ca nu se va face trecerea decat dupa terminarea dezlegarii celor aproximativ 29.000 de mii de blesteme existente in acea carte de blesteme legate de simbolul Sfintei Cruci. Sunetul a amplificat de aproximativ zece ori viteza de dezlegare, astfel incat, la sfarsitul sedintei, treaba era rezolvata. Fata România a primit atunci in mainile sale o Cruce mare alba, stralucitoare, bine delimitata. A fost miruita si impartasita, dupa care a aparut Poarta. Din acel moment incolo nu mai vedeam lucrurile din exteriorul Ei ci din interiorul Ei, ca si cum ochii Ei ar fi fost ai mei si invers. Au mai existat in sala persoane care au avut viziunile despre care va vorbesc, dar au perceput si aceasta trecere din exterior, in interior si invers. Poarta arata ca un triunghi cu muchiile violet, in mijlocul caruia era un cerc alb-galbui stralucitor. Ne-am apropiat de Poarta si am intrat cu totul prin acel cerc, ca intr-un tunel al timpului. Desi semana cu un tunel mi se spunea mereu ca este o Poarta si nu un tunel temporal. Pesemne ca sunt notiuni diferite, pe care oricum majoritatea dintre noi nu le prea intelege.
Pe la mijlocul drumului a venit catre fata o inima mare alba, stralucitoare. Am intrebat: “Ce este aceasta?” Mi s-a raspuns: “Romania primeste acum o inima noua caci cea veche este tare obosita…”. Iar acea inima a intrat in pieptul fetei. S-a trecut apoi printr-o banda in care au aparut niste controlori ai timpului si s-a vazut cumva ca si cum s-au aliniat si indreptat niste distorsiuni ale timpului, scotandu-I pe acestia din fundal. S-a ajuns la capatul tunelului. Acolo astepta un Sfant cu paine si sare. Ca la noi la români. Am luat o bucatica de paine si am muiat-o in sare si inainte de a fi inghitita, m-am desprins din acel tip de vedere, aparandu-mi acum totul iarasi din exterior. Aceste comutari ale vederii nu s-au produs pentru ca am pus eu vreo intentie in acest sens. S-au petrecut asa pur si simplu. Am vazut putin in stanga un pat ca un baldachin, cu asternuturi albe, imaculate. Fata s-a indreptat catre el si s-a intins obosita pe pat. In acel punct, viziunea a luat sfarsit.
Am intrebat apoi: “Unde a ajuns Romania dincolo de Poarta?” Mi s-a raspuns: “A intrat la adapost.” Am intrebat: “La adapost fata de ce?” Mi s-a raspuns: “La adapost fata de doua pericole importante: razboi si cutremur mare.” Partea cu furtunile nu parea a se incadra acolo si am spus asta ulterior colegilor mei din acea seara, fara sa stiu ce urgii urmau sa vina in acest sens, doar cu o zi mai tarziu.
Stiti insa cum este: ne mai lasa si noua Dumnezeu in sarcina cate ceva, caci altfel ne culcam pe o ureche si nu este de dorit. Pe de alta parte, stim prea bine ca unii au nevoie sa vina cineva si sa ii ia la o scuturare zdravana, ca sa ii scoata din transa. De aceea, nu ne vor ocoli cu totul anumite lucruri nu prea placute, dar faţă de cele mai grave, nu stiu cum s-or rasuci toate planurile, dar se pare ca vom fi protejati.
Mi-as dori din suflet sa stie cati mai multi ca este binevenita in aceasta perioada orice actiune facuta in numele Luminii: meditatii, rugaciuni, continuarea citirii Paraclisului Maicii Domnului, lucrari diverse, dupa cum simte si stie fiecare. Este inselare mare daca cineva crede ca pericolele din umbra stau numai in cateva furtuni. Ni s-au pregatit multe alte prajituri: roboti, clone, psihotronice, dispozitive de tot felul si nu in ultimul rand atacuri sataniste venite si de pe alte planete, daca se poate, in acelasi timp, din mai multe locuri. Sper sa ajunga mesajul meu si pe acolo pe la “prietenii” nostri, care nu au inteles ca mai devreme sau mai tarziu ghilimelele acestea tot vor disparea, oricat s-ar indarji ei acum impotriva noastra. Pentru ca ESTE SCRIS SA SE INTAMPLE ASA.
De aceea este asa incrancenare mare. Ei nu vor sa dea drumul fraielor din mana, iar pe Lucratorii Luminii ii pune in garda Divinitatea tot timpul, cu cateva zile mai inainte, pentru tot ce se pregateste in umbra la nivel intunecat si evident ca nu sta nimeni cu mana in san. Se doreste lupta? Ne luptam. Dar arma noastra este IUBIREA si nu exista altceva care sa o poata invinge, oricat de mult s-ar cauta.
Atrag atentia ca se fac scuturi tehnice concentrice aproape in fiecare noapte, pe fiecare dintre noi. Fiare de tip soft se transmit la mare arta. Sa folosim Aparatele Divine despre care am scris in urma cu nu multa vreme, tot dupa cum bem apa, sau ne spalam dimineata pe dinti, daca vrem sa ne fie bine.
Se continua trecerea in lumina a printilor si balaurilor pentru diferite zone de pe Pamant. Daca tot am terminat cu ai nostri…
Cate nu mai sunt de facut! Nu este deloc usor.
La nivel de calamitati planetare, ce vedem este doar inceputul din pacate. Si da, este cat se poate de adevarat ca mai toate sunt declansate tehnic. Scopul este acela de scadere a vibratiei, ca urmare a suferintei generate, astfel incat sa nu putem pasi in dimensiunea a 4-a, cu partea fizica. Am auzit multe guri spunand ca nu suntem sanatosi la cap daca tot vorbim despre calamitati si intuneric, ca bagam spaima in oameni. Cica sa gandim pozitiv. Ma intreb si eu: nu o fi deja bagata spaima asta? Este suficient sistemul in care traim. Privesti doar o zi la televizor si esti gata rezolvat. Ajungi sa iti doresti si un cutremur, numai sa vezi ca se schimba ceva, ca ne uneste ceva. Dragii mei, nu am gasit pilde in care Mantuitorul sa tatoneze mult pe gandirea pozitiva. Stia El de ce era asa. Luand o masa mare de oameni, si este valabil nu doar pentru timpurile noastre, in mod garantat vei gasi doar 1% care gandeste pozitiv. Dar efectul global va fi tot timpul o rezultanta dintre emanatiile celor ce gandesc pozitiv si ale celor ce gandesc negativ. Iar dupa cum stim cu totii, 99% este mult mai mult decat 1%. Cand exista insa si credinta in Dumnezeu, mai vine o forta care reconfigureaza toate aceste procente. Daca ni s-ar materializa toate emanatiile negative ale mintii noastre, ar fi vai de capul nostru. Vine insa Divinitatea si mai pune cate o greutate pe celalalt taler cand si cand, schimband serios raporturile de forte.
Gasim insa pilde in care Mantuitorul spune sa veghezi tot timpul, sa fii prevazator, sa ai grija de sufletul tau. Gandirea pozitiva nu presupune sa nu te gandesti la un potential pericol, pentru ca aceea se numeste ignoranta si nu gandire pozitiva, ci sa nu te temi de acel pericol chiar daca stii despre el. Modul in care se face reprezentarea conceptului de gandire pozitiva in zilele noastre, vine mult din zona de control, din punctul meu de vedere. Nu-i asa prea dragilor si prea iubitilor? Ce imi plac channelingurile acestea! Haideti, mai aveti doar un pic si … in sfarsit veti crapa. Facem haz de necaz. Se vorbeste despre uragane, cutremure si alte nenorociri. Cui este frica de moarte? Daca ne referim la crestini, doar celor ce nu traiesc in Hristos. Oameni buni, cand ti-o fi scris sa dai coltul, aluneci pe o coaja de banana si ramai lat acolo. De ce oare oamenii nu isi pun nadejdea in Dumnezeu mai mult decat in actiunile lor? Intrebare fara raspuns…
Cancerele si bolile grave s-au intetit. Desi am inteles perfect mecanismul producerii acestora, din punct de vedere tehnic, mai avem numai putin ca sa putem sa si contracaram. Ne va ajuta Bunul Dumnezeu si cu asta, sunt absolut sigura. Recomand cu toata fiinta mea, tuturor celor bolnavi si nu numai, participarea la Sfinte Masluri. Eu sunt un om cu tendinte tehnice si din aceasta cauza actionez mult in forma tehnica  si prin puterea mintii. Insa rugaciunea, credinta si toate cele sfinte au locurile lor bine determinate. Darurile ce vin printr-un Sfant Maslu nu pot fi inlocuite de nimeni si nimic. Aceasta este parerea mea.
Sa ne rugam pentru noi si pentru semenii nostri napastuiti de boala, de saracie si de tot felul de nevoi. Sa nu fim ignoranti. Sa nu spunem niciodata ca noua nu ni se poate intampla, caci daca va fi asa sau nu, o stie numai Tatal. Sa batem fierul cat e cald.
Nu in ultimul rand, as dori sa scriu cateva randuri despre rugaciune. Exista mai multe feluri de rugaciune.
Avem rugaciunile Sfintilor Parinti. Acolo incadram rugaciuni precum “Paraclisul Maicii Domnului”. Acestea sunt precum niste carari batatorite, care te conduc sigur la destinatie si care unesc cu succes pe mai multi care fac rugaciuni in acelasi timp, intarind puterea lor. In timpul citirii acestor rugaciuni mintea poate pleca prin alte zone. O spun si Sfintii Parinti caci au patit-o si o patesc si ei. Se intampla tuturor. Trebuie insa sa fie dusa pana la capat. De aceea poate este necesar a se citi aceste rugaciuni de mai multe ori. Azi iti pleaca mintea la un pasaj, maine la altul. Din toate rugaciunile repetate intr-un numar de zile, luand de la fiecare pasajele in care mintea ti-a fost acolo, s-o putea incropi macar o rugaciune avand toate pasajele cu mintea acolo.
Avem rugaciunile cu cuvintele noastre. Am scris insa candva despre acest tip de rugaciune. Ele ar trebui sa mearga din zona de cerere catre zona de multumire. Altfel, tot cerand ceva de la Divinitate, care oricum cunoaste deja nevoile noastre, fara sa le numim noi cu subiect si predicat, dupa cum spunea si Domnul nostru Iisus Hristos, ne asumam riscul ca aceste cereri sa fie preluate pe traseu de alte forte. Drept urmare, tot ce ne dorim foarte tare intarzie sa apara in viata noastra. Sa luam un exemplu. Sa presupunem ca suntem un parinte ce are un copil care a inceput sa folosesca droguri. Nu dau intamplator acest exemplu. Este frecvent intalnit din pacate. Eu pot veni sa spun: “Doamne, din suflet te rog, izbaveste pe copilul meu din aceasta patima.” Si o repet, si o tot repet. Daca fac cererea intr-un moment de mai joasa vibratie, o vor prelua controlorii si de acolo mai departe, devine cam greu de implinit rugaciunea mea. Daca spun insa: “Doamne, iti multumesc pentru izbavirea copilului meu din patima drogurilor”, fortele intunecate nu vor mai intelege nimic. Are sau nu mai are copilul probleme? Dilema mare.
Exista insa o rugaciune de mare valoare si aceasta este rugaciunea pe care este lasata sa o spuna inima. Fac chemare sa incercam sa folosim cat de mult rugaciunea inimii. Inima nu cunoaste cuvinte. Daca ne-ar pune cineva sa ne descriem propria persoana, suntem in stare sa avem o imagine de ansamblu in 2 secunde. Stim ce ne bucura, ce ne dorim, ce necazuri avem, cum ne simtim, de ce ne este frica. Le stim  pe toate deodata si de aceea ne ia numai 2 secunde. Ei bine, tot acest pachet il vizualizam ca pe o apa care pleaca din inima noastra si se duce in punctul cel mai profund al fiintei noastre, sau catre Cer, dupa cum simte si rezoneaza fiecare mai bine. Unii il perecep mult mai bine pe Dumnezeu in afara, iar altii in interior, desi El este in ambele spatii. Apa aceea contine informatia tuturor dorintelor si necesitatilor noastre si este suficient. Vin cu aceasta sugestie mai ales ca am auzit pe multi in ultima vreme ca parca li se blocheaza mintea, li se impleticesc cuvintele. La rugaciunea pornita din inima nu se mai blocheaza si nu se mai impleticeste nimic.
Acum cand scriu simt de ceva timp furnicaturi placute in picioare.  Am intrebat si sunt transmisii pe anumite frecvente benefice, cu ajutorul unor dispozitive speciale, de la fratii nostri din orasele subterane. Nu este vorba despre Agartha. Ei sunt mult mai catre centrul planetar. Ne gandim la orasele despre care vorbea domnul Radu Cinamar in ultima sa carte. Le multumim din suflet pentru ca sunt alaturi de noi.
Avem ajutor imens si de la civilizatiile intraterestre Agartha, Shambala si Puzotoxtk, despre care am mai scris candva un articol ce poate fi gasit cu usurinta la sectiunea pusa in dreapta blogului numita “Civilizatii intraterestre”. Acestor trei civilizatii le voi dedica insa un articol special, pentru ca stiu mult mai multe lucruri acum fata de momentul in care am scris pentru prima data despre ele.


Toate cele bune! 


30 de comentarii:

  1. Nu, sa nu ajungi sa iti doresti un cutremur!
    PS : Cum ramane cu intrarea in 4D?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa nu ajungi, ca este ajuns deja! Iti spun sigur din multiplele discutii pe care le am cu oamenii de pretutindeni. Nu este dorinta mea, ca eu stau la etajul 8 si am si copii. Este un gand launtric al maselor, probabil de multi chiar neconstientizat.

      Intrebarea cu intrarea in dimensiunea a 4-a nu are nici un sens.
      Am scris doar in articol cu ce forte ne confruntam in ultimele doua saptamani, tocmai ca sa nu putem agonisi liniuta de care mai avem nevoie. Este batalie pe viata si pe moarte. Insa daca 10 se lupta iar 1000 doar privesc si isi dau cu parerea, iar alti 10000 sunt interesati strict de viata personala, mai avem noi de asteptat mult si bine. Am spus-o de zeci de ori. Viitorul este relativ. Exista o infinitate de filamente temporale. Depinde doar de rezultanta actiunilor noastre, ca sa percepem un filament sau altul. Iar controlorii o stiu prea bine. De aceea adauga si actiunile lor la aceasta rezultanta, ca sa ne traga in jos cat pot de mult.

      Ștergere
  2. M-am apucat eu sa citesc Paraclisul ,si am facut-o timp de 6 zile,insa nu rezona cu mine,si imi fugea mintea tot timpul...am decis apoi sa ma rog asa cum simt ,cu vorbele si emotiile mele,cu trairile mele,si am simtit diferenta:eram acolo 100% cu sufletul si mintea ! Am ,cred,o problema cu limbajul vechi de ev mediu din rugaciunile clasice...simt ca nu ma reprezinta,ca sunt ale altora,si de aceea prefer sa fac rugaciunea in felul meu.Dar...rugaciunea de iertare si vindecare a fost diferita,parca ar fi fost izvorata din mine,si nu am avut nicio problema sa ma conectez la energia eisi sa o repet de mai multe ori.Revenind la furtuni,cea care ar fi trebuit sa se abata asupra Bucurestiului a fost imblanzita de rugaciuni,sau s-a dorit doar infricosarea populatiei?Sa auzim de bine,Doamne ajuta,Gabriela N.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. No problem. Important este sa fie facut ceva in acest sens si nu sa se stea cu mainile in san.

      Ștergere
  3. Multumesc din suflet..mi ai oferit un raspuns important si direct.! Dumnezeu sa te binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum poti sa prosteti lumea cu aberatiile tale?Cum e posibil?Faci rau oamenilor.Dumnezeu sa-ti dea dupa imina!Posteaza mesajul meu.Am martori ca ti l-am trimis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooo! Asteptam si asta! Daca mi-ar da Dumnezeu dupa inima, as fi cu siguranta cel mai fericit om de pe Pamant. Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze pe tine si pe toti martorii tai! Amin!

      Ștergere
    2. pai lumineaza ne tu stimate anonim
      da ne tu din prinosul inimii tale

      Ștergere
  5. Anul asta imediat cum se termina iarna, care va fi foarte blanda, va urma in ordinea asta: atentat diplomatic strain in Romania, cutremur 1, cutremur 2, atac cu avioane al NATO asupra Romaniei, intrare trupe straine, cutremur 3 final….Undeva sus de tot, toate puterile mari au format o coalitie ( inclusiv China, Rusia etc) in scopul de a proteja pamantul…ei duc alte lupte la alt nivel, cu alte mijloace. Razboaiele de pe sol sunt lasate in voia politicii, total ignoranta cu adevaratul razboi.Pace si Lumina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atac cu AVIOANE NATO???? Mai ai puțin și stergi România de pe fața pământului!!!

      Ștergere
    2. Privitor la iarna care va urma:
      Prin natura serviciului meu,ma deplasez saptamanal in sudul si sud-vestul tarii(judetele Teleorman,Olt,Dolj).Am observat sosirea berzelor la inceputul lunii mai.Au plecat insa foarte devreme,pe la sfarsitul lui august.Asta inseamna iarna timpurie si grea...
      Sefii de la ANM(Agentia Nationala de Meteorologie) precum si cei de la Ministerul Energiei tocmai ce ne-au avertizat cu privire la faptul ca aceasta iarna va fi foarte grea...
      despre cutremure,atentate de orice fel,atacuri cu avioane NATO sau alte organizatii nu cunosc cu siguranta decat conducatorii iudeo-masoneriei si khazarilor,adica cei care controleaza totul pe-acest pamant,inclusiv soarta noastra.Pe "Ei" sa-i intrebati,noi muritorii,"goiymii" cum ne spun "Ei",nu stim nimic...
      Cat priveste coalitia si luptele de undeva de sus,probabil ca ati citit prea multe povestiri SF...
      Stiti cata vreme a fost pace cu-adevarat pe Terra in ultimii 2000 de ani?Ca de lumina n-are rost sa vorbim in bezna in care ne zvarcolim de peste 26.000 de ani...

      Ștergere
    3. Prognoza se face de catre sinopticieni. Se aduna mai multi sinopticieni si incepe discutia. Anticiclonul Azoric care sigur se formeaza in fiecare an, se va deplasa in cutare directie, anticiclonul Siberian se va de plasa de regula la vest sau sud, si asa o dam cu presupusa. Nimic concludent, e prea complicat formarea formatiunilor barice si apoi evolutia si deplasarea pe glob. Prognoza exacta se poate da doar pentru trei zile si cel mult o sapatamana , fiindca vedem prin satelitii meteorologici evolutia si deplasarea. formatiunilor barice si anticipam ce va urma, restu-i fabulatie...

      Ștergere
    4. Poate am fost mai dur in luna august cu INUNDATIILE si URAGANELE pe coastele americane estice ,dar sa vedeti foarte curand ce vine pe coasta Californiei(vest) si vin in scurt timp si in Marea Britanie si nu numai...dar se intampla... dar la nebunia mea este permis si va astept cu bucurie pe toti ADEVARUL trebuie scris. Exista tratamente personalizate pentru fiecare dintre Voi:)))…da, sunt de acord cu planul lui Merkel. Ce sa faca cu imigrantii, nu sa-i integreze in societate? sa le dea de mancare degeaba? Stati sa vedeti cand va veni anul viitor 2018 un Uragan deasupra noastra, o sa-l numeasca Petru…calamitate este si uraganul dar si imigratia. Nu le poti opri, oricat ai vrea. Merkel aplica principiul seno-sen, se foloseste de forta psihica si fizica a migratorilor si a actiunii prezentei lor acolo, pentru a ascunde altele mai dure. Atrage atentia pentru ca asa i s-a cerut.

      Adevaratul genocid e in Elvetia, chiar acum cand vorbim…

      Acceleratorul de particule de la CERN care va deschide porti spre iad si dimensiuni inferioare din care se vor revarsa toti dracii pe pamant !

      Undeva la jumatatea unui tunel feroviar deschis de curand publicului, se afla o intrare printr-un tunel vertical in jos in cea mai mare cavitate subpamanteana cunoscuta de oameni. Acolo DEJA se afla intrupati dusmanii lui Dumnezeu, creatorul oamenilor . Au un centru logistic, impreuna cu fortele oculte ce servesc interesele lor, incredibil de bine dotat tehnic. De acolo se coordoneaza razboiul ce a inceput. Genocidul e tot acolo, zeci de mii de suflete fiind captate si servind puterii lor oculte din imigrantii care au fost adusi.
      …apropo, Papa a aparut lovit la ochi…mai multi membrii ai Ocultei Mondiale care la un moment dat au aparut cu ochiul invinetit. Reprezinta aducerea aminte ca sunt carne nu spirit, li se aduce aminte ca sunt oameni si daca vor Iluminarea atunci sa uite de placerile carnii….sunt loviti intentionat de demonul ce-i poseda pe fiecare in parte. Numele demonului care pedepseste lovind chiriasii la ochi se numeste ….ia sa vad care stie ocultism :)))..este pomenit in marile compendii oculte ale vremurilor :))..chiar sunt curios cine stie numele lui…Hai ca va zic tot eu…Odin sau Uranus ( asta chiar nu o stiati?) sau Horus,…. pentru Orientul rebotezat de...

      https://www.youtube.com/watch?v=v2WHinRGvjc Video ce spuneti de asta?

      Pace si scuze pentru limbaj, va rog ...dar asa se va intampla.

      Ștergere
    5. Doamne fereste, Ecodomo !

      Ștergere
  6. Dragă Miha- scuze,dae aşa simnt eu să te îmbrăţişez.....şi eu mai vorbesc cu unii "anonimi" dar mi-am propus să nu mai le răspund dacă nu se identifică. Pentru că au curajul sau plăcerea de a fi contra a tot ceea ce nu convine lor sau poate sînt în serviciul cuiva (....) ? Nu e obligatoriu să ne placă toţi...ar fi prea monoton,nu ? Pe blogl meu FRAGALACTICI ,pe care postez şi articolele tale ,dar şi cele pe care le consider ÎNTĂRITOARE ÎN SUFLET şi eu primesc la fel ca şi tine tot felul de jigniri....le-am mai spus-o că dacă ai ceva nemulţumiri,atacă ideea nu mesagerul....şi cam atît. Cu ce aş fi eu -cel puţin aşa mă consider ,mai superior ,cît de cît - dacă m-aş introduce în polemici şi contradicţii cu celebrii anonimi sau pseudonimi ?

    RăspundețiȘtergere
  7. ce-i asta ecodomo "cutremur 3 final"? finalul cui? al Romaniei , caruia ii prevezi asemenea grozavii (doar-doar o deznadajdui lumea,si-o pierde credinta si nu s-o mai ruga, drept urmare legatura cu Divinitatea scade) sau finalul tau ca mare "prooroc" contemporan ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Anonimule sa-ti explic cum e cu Credinta?Ca sa imi exprim o opinie: cred ca Dumnezeu a lasat legi mult mai complexe decat cele cu care ne-au obisnuit in decursul timpului diverse curente religioase. De ex. in ceea ce IIsus ne-a spus DIRECT as reaminti:
      – „Iubeste-ti aproapele CA PE TINE INSUTI!”. Orice ‘deviere +/- de la aceasta porunca e gresita.! Deci nu este cale adevarata dispretul fata de sine si nici macar neglijarea proprie, crezand ca astfel vei putea „ajuta si iubi ” mai bine pe altii. Evident, necunoscand cum sa te „iubesti pe tine si nevoile tale” nici pe altii nu ii vei putea iubi sau ajuta. Si mai daunatoare e „emfaza”, obsesia de sine insusi, in care in mod egoist nu iti urmaresti decat exclusiv „binele” propriu. (aici ar fi multe de spus despre ce este CU ADEVARAT „bine ” – dar pe scurt, tot ceea ce ne ajuta in „evolutia si cresterea” FIINTEI as numi bine), facand pentru asta rau celorlalti.
      – „Sacrificiul de sine” care e o masura extrema si contravine poruncii anterioare, este o alternativa de ultim resort, cand nu mai exista alte variante si atunci e preferabila, in locul altor variante cu mult mai rele! Sa nu uitam, ca nici Iisus nu si-a dorit soarta a suferi torturile si executia pe cruce, dar dorind sa implineasca voia Tatalui Sau, a acceptat acest destin ( „Tata, daca poti indeparteaza cupa aceasta de la Mine, dar faca-se voia Ta si nu a Mea”) Cu atat mai putin ar fi dorit o astfel de soarta pentru cei ce il urmau ca discipoli! Evident, o cauza mare are nevoie de sacrificii, asa cum ele au si existat, dar nu „sacrificiul” este scopul iar acceptarea poate fi doar alternativa finala care se subordoneaza acestui scop deosebit,
      – Ceea ce Iisus a repetat de nenumarate ori au fost cuvinte precum:
      „Bucurati-va” – nu a spus niciodata „suferiti, chnuiti-va ca asta e calea”.
      „Fiti treji” adica nu stati cu mintea adormita, mai ales de vorbele celor care ar dori sa va moleseasca spiritul pentru a va lua apoi in stapanire,,,,
      „Respectati legile lui Dumnezeu, dar nu le uitati nici pe cele omenesti” – aici e vorba cred de un context general de „legi omenesti”, cele care te pun in pericol prin nerespectarea lor, facand apoi sa devii o victima a unui sistem/aparat care te poate zdrobi… Deci fiecare isi poate face singur „calculele” cat si la ce ar putea renunta pentru a nu intra in conflict cu „legile omenesti” dar mai ales cat si la ce NU ar putea renunta, pentru a putea respecta „legile lui Dumnezeu” si cu mare atentie sa STIE „care sunt legile lui Dumnezeu”! Iar, un subiect foarte larg de dezbatut !
      – „Modestia” inteleasa gresit, negarea propriei fiinte,, poate fi la fel de rea ca si „mandria”! Singura cale corecta e ADEVARUL. Iisus a spus: „Eu sunt calea”. A fost Iisus modest? A fost IIsus trufas cand a afirmat despre Sine: „Sunt rege, sunt Fiul Omului”? A fost doar purul adevar! De aceea e absolut imperioasa „cunoasterea de sine” (care nu se poate realiza fara si chiar este o forma a „iubirii de sine” in sensul poruncii 1 ) pentru a nu gresi…
      ……………………………………………..
      De acord: „credinta in Dumnezeu” ar fi evitat multe din nenorocirile care se intampla azi pe Pamant! Dar… ‘ce este credinta”? Evident, nu citirea de versete din „carti sfinte”, participarea la intruniri religioase, etc… (acestea fiind doar un context „favorizant” de nastere a unor afinitati religioase, dar nu credinta insasi!)
      Credinta este „a nu-l trada pe Dumnezeu, a -i urma vointa”! (asa cum si Iisus spunea ca El nu greseste pentru ca nu face voia Sa ci pe a Tatalui Sau!) „Tradare” aici inseamna a „sluji raul” stiind ca acesta este rau, din dorinta de parvenire, sau a scapa dintr-o constrangere, delasare, sau orice alt motiv ! („Este scris: nimeni nu poate sluji la doi stapani, pentru ca il va trada pe unul din ei pentru a-l servi pe celalalt”)Pace si Lumina la toate Hotarele!

      Ștergere
    2. Si inca ceva...Cuvintele nu au fost facute din litere… ci sunete+miscari ale corpului+expresie+intonatie+vibratie interioara
      Faptul ca doua cuvinte cu inteles opus (amor(viata) si omor difera „doar” printr-o litera nu e intamplare! E… mesaj subliminal de atentie treaza si cat de usor se poate trece (basculeaza) dintr-o pozitie in opusul ei.

      Ștergere
    3. Atunci cand IUBIREA s-a stins in SUFLET , s-a inventat CREDINTA ca placebo pentru MINTE ,,,,,,,,atunci cand SPERANTA s-a stins in SPIRIT , s-a inventat RELIGIA ca placebo pentru GURA , dar si una si alta sant desavarsit INUTILE , fara adevarata cunoastere care sa te scoata din BUCLA CADERII VESNICE ( asa zisul pacat stramosesc ) ,,,,, ”
      Si care este CUNOASTEREA? In mod normal adevarat cunoastere ar trebui sa fie accesibila atat Omului inteligent cat si celui mai putin scolit. Daca e adevarat. e universala, deci accesibila oricum isi deschide inima spre ea...Pace sI Intelepciune !

      Ștergere
  8. …”Culegem ce am semnat”…. “Cine” a semanat, si “cine” culege? ! Ca de semanat s-a facut “prin reprezentanti” iar de cules… culeg “spectatorii”! Iar verbul “sa ni-i asumam” n-a fost conjugat si la “imparteala boabelor” din actul semanarii…sau e valabil numai la final?! Si e absolut sigur, ca “semanatorii” sunt din acelasi neam cu “culegatorii”? Ca poate… “nu sunt”! Si atunci nu mai e vorba de “uita-te in oglinda sa vezi ce urat esti” daca cineva ti-a murdarit dinainte oglinda sau a deformat-o … Poate intrebarea ar fi: “e moral sa fii iluzionist printre copii, apoi sa ii certi ca de ce au crezut in iepuri scosi din palarie”? Si poate era mai bine sa ii inveti ce era de invatat si copiii cresteau cu alte valori, hmm?
    Eu zic: ce vad, vad tot mai multi: game over ! Ceea ce s-a petrecut si se petrece e o revolutie unica in istoria umana: revolutia informatica ! Nimic nu mai poate fi tinut ascuns (zis a fost !) si cu asta basta ! Alba neagra- “asta are, asta n-are” a tinut destule mii de ani, nu de cat esti sau nu de destept si “eu mizez pe prostia ta” mai e vorba, ci de ” nimic nu mai poate fi ascuns”! Aici nu mai e vorba de “a-l elimina pe unu sau altul care vorbeste” ci de fenomenul in sine: o alta cutie a Pandorei a fost deschisa si nimic nu mai poate fi pus inauntru si inchisa la loc !
    “Ia un cerc si mangaie-l, acesta va deveni vicios”! Eugen Ionescu, Cantareata cheala !
    Ai inteles?! Crezi nu crezi asa se va intampla...Pace si Lumina, Amin !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi bine sa aveti dreptate cu-aceasta "Revolutie Informatica" dar,din pacate,toate,absolut toate "revolutiile" au fost si sunt controlate,conduse si,bineinteles finantate de catre iudeo-masonerie si khazari servindu-le exclusiv intereselor lor..La fel si aceasta "revolutie informatica" la care va referiti,doar ca aparentele sunt ceva mai convingatoare pentru neinitiati...

      Ștergere
    2. Cei ce nu vor sa iasa din tipar, sunt asa din frica, neincredere in ei insisi…
      La fundul sacului, e … sinceritatea. Dupa ea, ADEVARUL… Unitatea vine din idee… E gresit sa se creada ca e mai mult rau decat bine, doar pentru ca acela e mai vizibil si mai zgomotos! Pace...

      Ștergere
    3. Scopul meu NU sant Banii ! ! !
      Acolo de unde vin EU nu exista asa ceva , si peste putina vreme nu va mai exista nici la Voi !
      Si apoi daca vreau sa am bani si averi pot monopoliza instantaneu toti banii si toate bancile de pe planeta , si nu numai din lumea asta , dar asta nu inseamna absolut nimic bun si de valoare pentru mine ,,,,,,,,,,,am zis ca eu nu-mi pot permite libertati si lucruri diverse precum pot altii , in primul rand exista un regulament extrem de strict , de la care e imposibil sa te abati cu sau fara voie ,,,,,,, apoi pentru ca nu-mi sant de folos ACOLO , iar aici cand va veni vremea probabil ca voi avea ce-mi trebuie , vor avea altii pentru mine , deasemenea si in al treilea rand pentru ca NU am vreme sa ma gandesc la bani , la odihna , la mancare , la plimbare , la intalniri , la relaxare , la ,,,,etc ,,,,, eu muncesc si lupt NONSTOP si contracronometru , gandeasca-se altii mai priceputi ca mine , si pentru ei , si pentru mine , ca e fiecare cu darul lui , si sant multe daruri , si sant multi cu daruri , dar nu toate vin din acelasi loc , si nu toti vor ajunge la un loc ! ! ! De la fratele meu drag,Comandantul Luminilor ETERNE ! ! !

      Ștergere
    4. Domnule sau Doamna Ecodomo, va sfatuiesc sa mergeti de urgenta la doctor,poate mai exista o sansa,mica,foarte mica,sa va insanatositi...

      Ștergere
    5. @...Anonimule ai sa traiesti in curand evenimentele...Sunt putine din multe, lucruri pe care mai apuc sa le comunic: limitari de timp si…”spatiu”…
      Un lucru il incerc: sa fie impartiale si reale acele informatii… In rest …”sa fim sanatosi si voiosi”! Pace si va multumesc pentru doctor ,ca deh... la un moment dat in viata toti avem nevoie...Pace

      Ștergere
  9. Zilele acestea m-am trezit de multe ori cantand:"Mantuieste Doamne poporul Tau si binecuvinteaza mostenirea ta, biruinta binecredinciosilor crestini asupra celor potrivnici daruieste si cu Crucea Ta pazeste pe poporul Tau!" Si m-am intrebat: de ce?? Articolul tau tocmai mi-a raspuns la intrebare. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. NOUL PORTAL
    Din toamna acestui an se va deschide un nou portal al Geei, care va facilita atât formarea energiilor de grup, cât și și conexiunea egregorului uman cu Universul(http://remerra.blogspot.ro/2017/07/portalul-pleiadian-2017-noi-orizonturi-4.html)
    Astfel, in ultimele saptamani, Soarele a experimentat o serie de explozii, printre care si cea mai puternica furtuna magnetica din ultimii 20 de ani. Activitatea sportita a Soarelui a produs in acelasi timp si dezastre. In Mexic, pamantul s-a cutremurat de doua ori in ultimele doua saptamani cu peste 7 grade Richter producand numeroase victime. Intre timp, uraganul Irma si Maria au facut si fac in continuare victime in SUA si Caraibe. Chiar si Romania a experimentat furtuni deosebit de periculoase. In Timisoara au fost inregistrate si victime umane. Totusi, unii specialisti nu au fost uimiti de recenta izbucnire a Soarelui, declarand ca de fapt este o tresarire normala a astrului diurn. Problema este ca aceasta tresarire a continuat pe parcursul a catorva saptamani, ingrijorandu-i si pe cei mai "neingrijorati" specialisti(http://dimline.blogspot.ro/2017/09/ce-se-intampla-cu-soarele.html)
    In timp ce liniile de timp continuă să se convertească și să se dezintegreze, iar percepțiile realității se schimbă odată cu adâncirea nivelurilor de suveranitate și de împuternicire, veți experimenta următorul portal puternic, Equinoxul din septembrie și aceste coduri cristaline de lumină, Templul Transfigurării, cu un accent reînnoit asupra restaurării, întinerirei și îngrijirii organismelor voastre fizice / energetice în calitate de custozi ai frumosului vostru corp-vas fizic al Luminii. Acest proces de transfigurare se produce pentru Mama Pământ, după cum știți cu toții; experimentat cel mai recent prin inundații și uragane pe acest pământ sacru. Din punct de vedere energetic, mulți dintre voi au experimentat abisul cu o eliberare foarte profundă a tuturor lucrurilor care nu mai funcționează pentru dvs. și acum, prin ochii furtunii și a îmbrățișării Mamei Divine sau, în acest caz, Madonna, plângând lacrimi de tristețe,va predati liniștii și îngrijirii, eliberând suprimarea și tot ce a rămas neexprimat. (http://energiavindecatoareaculorilor.blogspot.ro/2017/09/templu-transformarii-transmisie-batrani.html)
    CONTROL MENTAL
    Oamenii nu suferă, ei sunt nemulţumiţi. (http://vorbindcudumnezeu.com/2017/09/23/nu-imi-oferi-bani/)
    Problemele existente acum pe Terra sunt ale civilizației ce locuiește pe Terra, adică ale noastre, suntem vinovați sub o formă sau alta de cele ce s-au întâmplat și se întâmplă pe această planetă care este casa noastră. Noi trebuie să devenim, să fim responsabili și să ne rezolvăm problemele conștient și conștienți că numai astfel vom face pasul înainte. Scuzele și învinuirea altora, nu ne ajută deloc, doar arată imaturitatea noastră ca specie și faptul că nu merită să fim tratați de la egal la egal de către celelalte rase ce se află în vecinătatea noastră, aici în Sistemul Nostru Solar. (http://realitateposibila.blogspot.ro/2017/09/comandamentul-de-operatiuni-lunar.html)
    Oamenii mereu vor să blameze ceva din afara lor, pentru starea lumii, sau pentru propria lor nefericire, indiferent că este o persoană, un grup anume, sau o țară, religie sau vre-un fel de illuminati aflați în control, cum ar fi demonul malefic al lui Descartes sau mașinile conștiente din Matrice. Când realizați Samadhi, devine clar că există un controlor, există o mașină un demon malefic care-ți extrage viața, zi după zi.
    Mașina ești tu. Structura sinelui tău este construită din multe sub-programele condiționate sau mici șefi. Un mic șef care râvnește mâncare, altul râvnește bani, altul statut, poziție, putere ... sex, intimitate ... altul vrea conștiință sau atenție de la alții. Dorințele sunt la propriu, nesfârșite și nu pot fi niciodată satisfăcute. (http://dinamikro.blogspot.ro/2017/09/realitatea-spirituala-2-maya-iluzia.html)

    RăspundețiȘtergere
  11. CITESC ŞI RE-CITESC ACEST ARTICOL CARE PARCĂ MĂ CHEAMĂ IAR ŞI IAR SPRE EL SPRE A-L APROFUNDA MAI DETALIAT ŞI-MI AMINTESC ,CĂ MARIA GHEORGHIU ÎNTRUN ARTICOL DESPRE ŞI CE VA FI ROMÂNIA NOASTRĂ ÎN TRECEREA SA PRIN ACESTE TULBURE TIMPURI,LA FEL A "VĂZUT" - ŢARA ASTA A NOASTRĂ ESTE SUB CUPOLĂ DIVINĂ " Important este să nu doar credem ci şi noi în sinergia celor care conştientizează şi CRED să fim activi prin RUGĂCIUNEA NOASTRĂ DE FIECARE DIMINEAŢĂ ŞI SEARĂ ŞI SĂ INTENŢIONĂM CU GÎNDUL PRIN ÎNCHIPUIREA IMAGINAŢIEI NOASTRE CĂ TOATE CELE BUNE AICI ACUM VOR FI ÎNTRU DESĂVÎRŞIREA NOASTRĂ ŞI SĂ NU NE PIERDEM ÎNCREDEREA CĂ ACEST PETEC TERESTRU ARE O ÎNSEMNĂTATE SPIRITUALĂ CARE DEABIA DE ACUM ÎNAINTE ÎŞI VA ETALA MĂREŢIA ! AMIN AŞA ESTE ŞI AŞA VA FI ÎNTRU VEŞNICIE !

    RăspundețiȘtergere
  12. Dacă,cu vremea,cum spune al nostru ecodomo e mai complicat,iată că a venit cu adevărat vremea adevăratelor îngrijorări deoarece după site-ul UFO ON LINE din care am şi copiat spre exemplificare un fragment,ne forţează să conştientizăm ceea ce evidenţele nu mai pot ascunde -iată despre ce este vorba :

    " EXCLUSIV !! California se pregătește pentru un atac nuclear de către Coreea de Nord!
    - UFOS ONLINE (@rroehe) 26 septembrie 2017

    O mare parte din informațiile cuprinse în raportul se bazează pe fapte cunoscute despre efectele unei explozii nucleare, inclusiv efectele radiațiilor, prezența dezactivarea comunicațiilor de impulsuri electromagnetice și efectele distructive ale primei explozii în viața oamenilor și a infrastructurii .

    „Consecințele unui atac nuclear din California de Sud ar fi catastrofale“, spune raportul. „Cu toate acestea, directorii executivi şi entităţile guvernamentale trebuie să rămână funcționale pentru a păstra viața, să mențină ordinea și asistență în procesul de recuperare.“

    Raportul este mediatizat pe larg de către agențiile locale, statale și federale și primii respondenți situaţi în Los Angeles, iau act de faptul că guvernul federal va avea, probabil, o atenție limitată imediat după o explozie nucleară.
    sursă
    O alta postare de catre: UFOS ONLINE Mi-am permis să fac mici corecturi pentru că textul este tradus automat de către programul google translate şi necesită unele corecţii literale.

    RăspundețiȘtergere