vineri, 29 septembrie 2017

CHEMARE

        


CHEMARE


Dragii mei,

Va invit si va rog sa va alaturati maine, 30.09.2017, incepand cu ora 16:00, la o actiune ce se va desfasura intr-un mod foarte simplu:

1.    Ne asezam fiecare intr-un loc in care ne simtim comod, cu acces la calculator macar pentru al doilea punct al actiunii si timp de cateva minute ne urmarim respiratia, ne linistim gandurile si lasam pacea sa ne cuprinda intreaga fiinta;

2.    Ascultam si vizualizam mai intai melodia de mai jos pentru a ne readuce in amintire un lucru foarte important si care parca ne pare tuturor a fi undeva departe, desi multe semne arata in aceste vremuri ca nu este chiar in acest fel;
                                                                


3.    Ascultam Acatistul Sfantului Duh pentru luminarea mintii, traind cu toata fiinta noastra esenta versurilor si a sunetului, chemand Sfantul Duh sa binecuvanteze tot Pamantul si vizualizand cum linii de aur pun pe toti oamenii in unire, in armonie, in buna comunicare si intr-un gand comun de iubire si pace;

               


Impreuna pentru … Toate cele bune! 

P.S. Pentru cine ajunge mai tarziu la acest mesaj si apel, va rog sa urmati, daca simtiti, traseul indicat. Ora si data anuntate au fost doar inceputul. Procesul declansat se desfasoara pe o durata mai lunga si in consecinta, oricine se mai adauga acestei lucrari este binevenit in orice moment.

28 de comentarii:

  1. Mi-au dat lacrimile! Dumnezeu sa va dea sănătate Mihaela pentru ca esti un far călăuzitor in haosul creativ al vremurilor!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. … Deja am o „experienta practica si filozofica” asupra multor evenimente care se intampla In final multe se rezuma ca in dilema clasica dintre „ratiune si pasiune” ! Si mai „incurajator”, am gasit ca „nimeni nu face exceptie” – cel putin persoanele „in viata” indiferent de atitudinea lor spirituala sau nu. Interesant e ca indemnul „capul plecat sabia nu-l taie” e doar una din tehnicile de autoaparare „in lupta cu sabia”, antrenamentul complet, cuprinzand multe alte tehnici atat de aparare cat si de atac – dupa caz la fel de valabile si eficiente… Si intradevar asa cum pe buna dreptate observa odata „frere …”, daca reusesti sa te eliberezi de „impregnarea personala asupra actelor tale” (mai pe sleau, furie, ura, etc !) liberul arbitru si inexistenta „binelui si a raului” ca, „categorii de clasificare” iti lasa o varietate de optiuni! A „reactiona” a te „retine” sau a nu te „patimi”-vine de la „pata” , ceva ce „pateaza” reflexia „spiritului” , adica il acopera perceperii – sunt doar optiuni in a experimenta o cale sau alta, ambele la fel de grele. Dar cum ‘actiunea e superioara nonactiunii” iar cum „temperamental” mi se potriveste mai bine „actiunea”, gasesc cat se poate de adevarat ca „legea ta e mai valoroasa decat legea altuia, chiar daca cealata e mai buna”
    Rezumand: Toate sunt energie. Daca stii s-o culegi, ‘culegator” te numesti.Lumina peste Voi ! Amin !

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant ..eseu. Concluzia mea ar fi ca atat cat suntem pe pamant ..suntem fiinte umane/pamantesti si avem dreptul sa ne aparam teritoriul vital cu sau fara sabie. Cand vom trece in ..eter atunci se schimba ..povestea . Multa Lumina - Iubire - Pace insotindu-va !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim Mihaela !! A fost minunat sa particip la aceasta chemare ! Stiu ca cine a avut de participat a participat si stie cata binecuvantare vine in aceste momente ! Sa ne fie tuturor de folos !
    Lacramioara, Iasi

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna si laudabila initiativa ta,Mihaela,Fii Binecuvantata!!!Cu cat ne rugam mai multi,cu atat e mai bine pt.poporul acesta!!!Doamne ajuta!!!
    Florina,P.Neamt

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.youtube.com/watch?v=IZ_nh2-3NrM

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu ma vizualizez un Soare Curcubeu care se mareste cat planeta si cu razele invalui fiecare Fiinta, inclusiv Pamantul, si chiar dincolo de el.Energia Christica curge liber prin mine iar eu o daruiesc tuturor celor care vor s-o primeasca.
    Ati putea face asta si voi daca ati crede in voi, in Cristosul interior.

    Este un Cristi aici care cere sa ne intreptam spre Cristos,si sunt de acord.Dar daca imi vorbeste despre Cristosul din icoana si nu de CEL DIN INIMA OMULUI,ii spun ca nu priveste unde trebuie!(apropo sunt o veritabila ortodoxa cu multe icoane in casa,dar cu o constiinta prezenta)Nu resping icoanele,dar nu le mai imputernicesc,fiindca am descoperit Realitatea Divina.Stii Mihaela,iubesc acea icoana cu Fecioara si Pruncul in straie nationale pe care ai postat-o,o am chiar pe destop!Totul se intampla in interior,acolo gasesti tot ce-ti trebuie,inclusiv raspunsuri.Incercati!

    Cine sta in exterior,ramane pe dinafara,asa ca nu dati vina pe Dumnezeu ca ar alege pe unii iar pe altii nu!Chemarea este pentru toti,dar, doar cativa,din pacate o si aud.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mult respect, citesc de destul de mult timp postările doamnei Mihaela. Sunt idei interesante. Iau ce mi se pare că rezonează cu mine. Îi mulțumesc pentru aceasta. Unele din ele nu ajung la sufletul meu sau simt că e complicat. Cam prea complicat ca să fie din Lege. Dar asta nu înseamnă că eu sunt pe soluție, cum ar zice un matematician. Și tocmai din respectul pe care îl am pentru munca doamnei Mihaela am intervenit cu o umilă părere. Așa am simțit. Îmi cer iertare dacă am deranjat. Dar o să-mi permit să precizez faptul că toate cele scrise de sfinții din icoane au sensul și înțelesul lor. E o potecă bătută. Începând cu Domnul Iisus. Cel din inimă, la care ajungi privind la icoană. Nu mi se pare a fi contradictoriu.
      Cu dragoste îi rog pe cei care aud chemarea, să se roage și pentru cei care nu o aud.

      Ștergere
    2. 10:38, Icoanele s-au nascut din dorul de a vedea Chipul Mantuitorului nostru Iisus Hristos, a Maicutei Sale si ale Sfintilor Sai !
      Pe langa motivarea biblica a cinstirii icoanelor (in latina cuvantul "cult" inseamna "cinstire" si vine de la: "colo", "colis", "colere", "colui", "cultum"; aici e si originea "colacului" romanesc in cult), exista si alte motivatii si ca sa intelegi intru vesnicie si sa sti, atat tu, cat si cei care n-au inteles (inca), ca noi nu ne inchinam materiei din care e confectionataa icoana, ci la ce reprezinta ea, adica prototipului, desi si materia icoanei se patrunde de prezenta harica a Chipului Sfant.

      Doamne ajuta si la buna vedere !

      Ștergere
    3. DUMNEZEU nu are nevoie „sa fie aparat”, pentru ca nu este nimeni inafara LUI, e UNIC, singur si atotputernic ! Nimeni si nimic nu Il poate atinge sau rani in vreun fel. Reactiile noastre impotriva celor care manifesta lipsa de respect, care cauta „sa Il , micsoreze”, etc sunt manifestari „de revolta” fata de propriile noastre slabiciuni omenesti, care „pe noi ne ranesc”, noua ne sunt adresate, in loc sa ne faca sa radem de „confuzia” acelui „atacator”! Sa fim „linistiti”: cu cat mai „indepartat” e cineva de a intelege relatia cu Dumnezeu, cu-atat e mai de admirat intelepciunea si puterea Creatorului care si-a construit acea „forma”, care in final si ea isi va regasi drumul spre El insusi! Asa cum de ex. un halterofil nu se multumeste cu greutatile usoare, ci le vrea pe cele mai grele, si cu cat sunt mai grele, cu-atat si satisfactia e mai mare, asa si Creatorului se pare ca ii place ca pana si cel mai indepartat si ratacit, dupa nenumarate „peripetii” sa isi gaseasca „drumul spre casa”! Amintiti-va „parabola fiului ratacitor”, pentru acela „s-a taiat vitelul cel gras”, nu pentru cel cuminte, ramas acasa!Pace si Bucurie !

      Ștergere
  8. Daca am adormit in timp ce ascultam, se mai pune?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta. Chiar daca a adormit constientul, au fost in actiune subconstientul si supraconstientul. Multi fac treaba mult mai buna atunci cand ii ia somnul, in astfel de lucrari.

      Ștergere
  9. Mulțumim doamna Mihaela. Cum spun sfinții ortodocși, rugăciunea este mama faptelor bune, ca urmare să ne rugăm. Mai ales că suntem prea aproape de ce scrie Biblia. Doar rugăciunile Măicuței Domnului mai țin lumea, așa cum spun părinții athoniți.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumim pentru aceasta chemare. Nu intamplator pe 1 octombrie am sarbatorit Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului, o zi cu adevarat speciala! Maica Domnului ne ocroteste si se roaga pentru noi!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ezotericii si invatatorii spirituali, au stiut de secole ca trupul nostru e reprogramabil prin vorbire si ganduri, dar asta a fost acum explicat stiintific ! Bineinteles, vibratia trebuie sa fie „corecta”. De aceea nu toti oamenii au aceeasi capacitate si putere! Individul trebuie sa „lucreze” la procesul interior si maturitate, pentru a stabili o comunicare constienta cu ADN-ul! Cercetatorii rusi lucreaza la o metoda prin care nu mai e dependenta de acesti factori (spirituali), dar care „va functiona intotdeauna”, procurand celor ce o folosesc, „frecventa corecta”! Cercetatorii rusi au mai demonstrat ceva: „ADN-ul nostru, poate crea paterne disruptive in vacuum, producand „gauri de vierme (wormholes) magnetizate”! „Gaurile de vierme” sunt echivalentul microscopic al asa ziselor ‘punti Einstein-Roscinen”, in vecinatatea „gaurilor negre”! Ele sunt „tunele de legatura” intre zone total diferite din Univers, independent de factorul spatiu-timp! ADN-ul atrage acesti „biti” de informatie si ii transfera in lumea noastra! Procesul de „hipercomunicare” este mai efectiva in stare de relaxare. Stressul, grijile sau o minte foarte agitata, impiedica aceasta „hipercomunicare”, sau informatia va fi total distorsionata si deci… nefolositoare! Hipercomunicarea a fost folosita cu succes de milioane de ani! Fluxul organizat de viata al insectelor demonstreaza cu prisosinta! Putini oameni sunt dotati cu „intuitie” dar putem recastiga intreaga capacitate originala! Un exemplu din natura: cand „regina unui furnicar este separata spatial de colonie, munca in furnicar continua fervent si cu entuziasm.. Dar daca regina este ucisa, munca se opreste cu totul ! Nici-o furnica nu mai stie ce sa faca! Aparent, regina trimite „telepatic” planurile de constructie atata timp cat este in viata! La oameni, un asemenea transfer de informatie se numeste intuitie sau..inspiratie! Cand „telecomunicatia” are loc, fenomene speciale au loc in ADN ! Cercetatorii rusi au iradiat mostre ADN cu raze laser… Pe ecran, s-a format paterne de vibratii ! Cand mostrele ADN au fost indepartate, paternele energetice de vibratii de la mostrele ADN indepartate au ramas acolo! Acest fenomen e acum numit „efectul de ADN fantoma”! Se presupune ca energie din afara spatiului si timpului inca circula acolo, unde o „gaura de vierme” s-a format datorita ADN-ului! In cazul persoanelor ce reusesc aceasta comunicare in afara spatiului si timpului, ca un efect secundar, este formarea unui camp electromagnetic in vecinatatea lor! Unele aparte precum CD playere si altele, pot sa se opreasca sa mai functioneze ore in sir, apoi cand dispare campul electromagnetic, reincep sa functioneze! Vremea, va fi greu sa fie influentata de un singur om, dar va fi mai usor daca se aduna un grup de oameni, ca in ritualurile de „dans al ploii”! Vremea e puternic influentata de vibratiile Pamantului, asa numitele „frecvente Schumann” . Dar acelasi tip de frcvente sunt produse in creerul nostru, si cand mai multi oameni isi sincronizeaza gandurile si se concentreaza ca un fascicul laser, atunci este stiintific demonstrabil ca ei vor putea schimba … vremea! Cercetatorii au formulat o teorie despre constiinta in grup, sau pentru Civilizatiile Tip I: ” O umanitate care dezvolta o constiinta de grup de tip nou, (sincronizata ), nu va suferi niciodata din cauza problemelor de mediu sau al penuriei de energie! Ea va putea controla inclusiv…”catastrofele”! O civilizatie umana Tip II, ar putea controla chiar si galaxia in care traiesc! In cartea sa „Nutze die taeglichen Wunder”, este descris acest fenomen: oridecateori mai multi oameni isi concentreaza atentia si constiinta la evenimente precum Craciunul, campionate mondiale, funerariilr lui Lady Diana, etc, anumite generatoare de numere aleatoare din computere, incep sa genereze numere ordonate, in loc de intamplatoare!

    Un grup ordonat, creaza ordine in vecinatatea sa ! Luminile sa va fie calauza....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am citit in amanunt "articolul" dumneavoastra ..dar v-ati gandit vreodata ca aceasta D-na. Vremea este pentru planetutza noastra Terra un fel de ..sa zicem,tot asa cum este pentru om suflul sau...??!! Si atunci cine va da dreptul sa-i schimbati ..RITMUL SAU PROPRIU creat tot de DUMNEZEU ..evident ?? Ati cerut voie careva???

      Ștergere
  12. ...Orice dogma are ca sursa neintelegerea, sau „intelegerea superficiala” adica aplicarea „mecanica” a aesteia.Nu poti cere unui neam umilit si infometat, fii modest si nu mai manca asa mult… Si nici nu pori cere aceluias neam abuzat si napastuit de nedreptati de generatii intregi, „fii rabdator „! Se poate continua…„Virtutile” propovaduite in diverse religii sunt pentru a slefui pe cat posibil defecte omenesti: aroganta, lacomia, lipsa de rabdare, etc… acolo unde ele EXISTA. nu unde nu exista!
    Scopul unor astfel de demersuri NU E pentru a face pe plac vreunei „divinitati” de orice fel, care nu are nevoie de asa ceva. ci … pentru propria ta evolutie personala, atat! Cu o singura conditie esentiala: sa nu iti creezi un conflict interior! Daca acest conflict, rezultand dintre ceea ce vrei sa fii si ceea ce in realitate esti, apare, e mai distructiv decat orice altceva: „O casa invrajbita asupra ei insisi e sortita pieirii”! Deci IN PRIMUL RAND trebuie sa te ierti pe tine insuti pentru orice greseli comise, inainte de a- ierta pe altii (altfel nici nu e posibil!) Apoi, sa nu te blamezi, sa te micsorezi in nici un fel: daca tu esti alcatuit dupa chipul si infatisarea CREATORULUI, blamandu-te pe tine, pe cine blamezi si micsorezi de fapt?
    Singura forma de a te privi fara sa comiti vreo gresala, e „a te privi asa cum esti” nici mai mult, nici mai putin! Si asta numai cu un singur scop: nu pentru a te preamari, nu pentru a te micsora, ci pentru a sti „unde/cine esti si unde mai ai de lucrat. Asta asa, cum sa zicem cioplesti o statuie si evaluezi ce mai ai de lucrat pana a obtine ceea ce doresti.Dar DE CE te-ai apuca de o astfel de munca….. ASTA e un subiect prea larg si la care fiecare isi poate raspunde singur, sau nu…Pace Voua !

    RăspundețiȘtergere
  13. multumim Mihaela ! m-am rugat in lacrimi, a fost miraculos !
    ecomo vrea sa-si publece vreo "lucrare" si n-are cititori???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Anonim....Sa ne reevaluam respectul fata de noi insine. Consecinta: vom reevalua si respectul fata de ceilalti din jur. Corolar: vom fi mai greu de manipulat si a face compromisuri penibile sau de a manipula pe altii, pentru ca ne vom respecta si vom respecta.Pacea si Iubirea lui Dumnezeu asupra voastra.Amin !

      Vin EVENIMENTE Complicate..., oricum va multumesc la toti de aici..., si in special lui Mihaela ca le-a publicat.Gand Bun dragii mei si sper sa va gasiti CALEA ....

      Ștergere
    2. Pentru creștini Calea este una singură...Domnul nostru Iisus Hristos. Ce mai este de căutat? CU respect pentru cunoștințele esoterice și științifice ale domniei voastre, dar se poate și fără. Ordinea cred că este inversă. Cam așa cum au făcut-o nevoitorii noștri ortodocși. Cei care aveau 4 clase și s-au ridicat spre cer cu viteza fulgerului luminând totul în jur ani de zile după plecare. Sau apostolii, aleși dintre cei mai simpli oameni dar cu inima pregătită pentru Adevăr. Există un mare pericol în a intra în jungla esoterică, ce mie mi se pare a fi controlată de Fiară. Acolo este o armată arhonică care abia așteaptă să ne fure mințile ridicate spre cer fără grijă și fără protecția domnului Iisus.
      Domnul Iisus a spus, iar apostolii au scris clar în Biblie: Fără Mine nimic nu puteți!
      Ca urmare poți descoperi anumite legi ale Zidirii, așa cum o fac rușii și nu doar ei, dar la ce le folosește dacă Îl scot pe Domnul Dumnezeu din ecuație. Acolo va veni în loc așa numitul Stăpân al lumii ăsteia. Adică nimic nou pe frontul de vest și nici pe cel din est! Ortodoxia este atât de frumoasă și are multă tradiție în lupta cu răul. Sunt reguli simple și aplicabile de toți, doar pentru că lucrează cu inima nu cu intelectul. Doar rugăciunea ne mai salvează sau ne mai dă un timp pentru a lucra pentru mântuire. Uitați-vă pe geam, veți vedea cum umblă Fiara în lume urlând ca un leu și căutând pe cine să înghită. Doamne păzește.

      Ștergere
  14. Mihaela (trista vei fi),am fost un fan de-al tau pentru un timp dar acum m-am ,,luminat,, si am realizat cine este aceasta fiinta pe care tu o,,pupi in cur,, respectiv marele asthar shenan(scriu cu litere mici pentru ca nu m-ai am nici o consideratie pentru el),respectiv aceasta ,,fiinta suprema,,in egoism care se ocupa cu implanturile eterice pe oameni pentru blestemata aceasta de energie psihica sau cu sarcinile eterice la trei luni pe femei nevinovate,al carui fat umanoid il duce pe Sirio(pentu ca ei nu se pot inmulti astfel) sau ca-si tin navele nenorocite deasupra manastirilor noastre pentru a ne suge de energie....Cred ca cosmarul tau este marele eliberator CALOGERO GRIFASI (daca nu ai auzit de el esti ignoranta rau) si iti recomand sedinta de hipnoza cu CLAUDIA (you tube)...nu ma astept sa publici acest mesaj pentu ca cenzura functioneaza dar sa stii ca ca mine sunt din ce in ce mai multi....adio...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si n-am cuvinte ...

      Am invatat de mai multa vreme sa raspund biciului intunericului, cu iubire. Asta fac acum si in cele ce te priveste. Nici doua zile nu vor trece si vei simti o mare amaraciune in suflet pentru ca mi-ai scris aceste cuvinte. Te vei intreba singur ce o fi fost in mintea ta de ai facut asta. Iertarea mea o ai, dar mesajul tau va ramane publicat, iar asta nu se mai poate repara.

      Ștergere
  15. Anonim 21/45,te pripesti sa judeci,ceea ce nu intelegi.Iti inteleg supararea dar sa stii ca in acest imens Univers sau Multivers exista Fiinte Inalt Spirituale dar si Fiinte nu prea spirituale care isi pot aroga nume si infatisari care de fapt nu le apartin.Daca tu ai auzit ca exista un Astar Sheran care face "rau" omenirii asta nu inseamna ca nu exista unul care ar putea fi comandantul flotei galactice,si care chiar protejeaza omenirea.Chiar in sedintele de hipnoza de care pomenesti iese la iveala si acest Astar de care iti vorbesc.Daca ai fi urmarit mai multe astfel de sesiuni ai fi inteles ca diferite fiinte (ex reptile,insecte si altele) isi aroga un anumit nume sau apar cu infatisarea unor sfint,i ca noi sa credem in ei si sa le dam vointa noastra.Asta nu inseamna ca acei Sfinti de care noi stim nu exista,dar depinde de starea in care te afli, tu,atragi fiinte spirituale sau demoniace.

    Chiar Mihaela spunea intrun comentariu, ca nu este de acord cu ce se spunea intro sedinta de hipnoza in care se pomenea de "sfanta treime" ca nu ar fi ceea ce noi stim.Dar trebuie sa intelegem ca aceste Entitati de falsa lumina se considera omologii Entitatilor inalt spirituale.Deci aceasta situatie chiar exista dar va trebui ca noi sa facem diferenta intre ele prin constiinta noastra.Din acele sesiuni avem multe de aflat dar trebuie sa apelam la intuitia noastra pentru a discerne adevarul caci altfel riscam s-o luam razna,fiindca mintea noastra nu poate face fata,si" poate lua foc" bagandu-te in depresie sau indemnandu-te la cine stie ce nazdravanii fara o constiinta ridicata.Discerneti si iar discerneti informatiile care va vin in cale caci puteti foarte usor s-o luati razna!
    Dida

    RăspundețiȘtergere
  16. Am facut noua rugaciune 3 zile, la pomelnic sunt 16 trecuti cu poporul, am ascultat doar o data acatistul acesta inainte la prima zi, e prea tarziu sa-l modific sa las doar 3-5 persoane cu poporul, ca dupa terminarea rugaciunii s-o reiau pentru restul sau o parte dintre aceia eventual sa se considere incepand cu ziua a patra pentru aceia, e vreo problema ? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prima zi este cea mai grea. Daca ai trecut de ea, mergi mai departe asa cum este. Nu mai modifica nimic.

      Ștergere
  17. Conteaza ca n-au fost lumanarile pana acu in cerc, ci mai degraba ceva intre patrat si oval, se iau in considerare acele zile de rugaciune ? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unii le-au pus gramada in jurul diagramei si tot a functionat. Deci nu conteaza.

      Ștergere