miercuri, 9 august 2017

RUGACIUNE DE IERTARE SI DEZLEGARE



RUGACIUNE DE IERTARE SI DEZLEGARE


Dragii mei,


Am primit de la Cer in urma cu cateva saptamani mesajul ca sunt multi cei ce studiaza scrierile mele, dar sunt putini cei ce si aplica ceva si imi urmeaza sfaturile. M-a intristat lucrul acesta, dat fiind efortul pe care il fac ca informatia sa poata ajunge la oameni si parca, nevenindu-mi a crede, am cerut semne suplimentare care sa fie vizibile in sfera aceasta lumeasca, ca sa ma pot convinge ca nu este poate o intelegere eronata.
Din pacate, in perioada ce a urmat, au existat mai multe cereri de ajutor de la persoane care mi-au mai scris si in alte randuri, iar in momentul in care am intrebat ce anume au aplicat din cele recomandate in blog, ca sa stim si noi de unde o apucam si cum sa mergem mai departe, raspunsul a fost simplu: nimic. Au existat si variantele sa nu mi se mai raspunda deloc la e-mailuri, dupa ce am venit cu aceasta intrebare, sau mi s-a transmis ca s-au aplicat alte rugaciuni si tehnici invatate in alte parti, unele foarte asemanatoare cu ceea ce eu fac, dar nu chiar ce am indicat eu.
Am spus-o si o repet: pentru orice fel de dezlegare, cu siguranta ca exista mai multe metode in lumea aceasta mare si poate ca nu vom afla despre multe dintre ele, niciodata. Fiecare om are calea lui de eliberare, scrisa de Cer.
Oricare dintre noi avem dificultati si daca nu suntem in ignoranta, cum din pacate vedem multe cazuri, cautam solutii de rezolvare, iar Universul ne coordoneaza pasii pe anumite carari pentru aceasta. De multe ori picam si in capcane, dar au si ele rostul lor. Ne pot conduce catre niste constientizari care mai apoi sa ne dezvolte capacitatea de discernamant, astfel incat, intr-un final, sa gasim calea corecta.
Indiferent ce am alege sa facem, in cele ce ma priveste am o credinta simpla si de nestramutat: orice cale in care Dumnezeu nu este acolo, nu este pentru mine.
Exista persoane care apeleaza la ajutorul civilizatiilor extraterestre sau intraterestre pentru vindecare. Va rog sa credeti ca asa cum noi oamenii nu avem permisiune de la Sfanta Treime de a interveni pentru ajutorarea unora dintre semenii nostri, tot asa nu vor avea nici ei. Stim prea bine ca aceste civilizatii nu incalca nici in ruptul capului aceste restrictii. Daca apelam la Ingeri si la Sfinti, nici Ei nu vor putea interveni pe loc, pentru ca si Ei respecta Voia Sfintei Treimi, dar ceva vor face: ne vor conduce pasii catre tot ce trebuie: constientizari, instrumente, locuri, oameni, etc., pana cand restrictiile Sfintei Treimi se vor ridica. Daca noi vom fi insa orbi si nu vom vedea aceste ghidari, cine ce mai poate face?
Dragii mei, traim niste vremuri complicate. Exista multa boala si suferinta, iar minimul pe care eu il pot face este sa transmit urmatoarele:
·  Oricine sufera din pricina altor persoane, in mod repetat, are o problema karmica legata de acele persoane. Daca cineva, intr-o existenta anterioara, a servit intunericul, avand profilul unui mag negru, chiar daca in aceasta viata poate fi painea lui Dumnezeu si lumina luminii, totusi, trebuie sa aiba constienta faptului ca acele persoane, aduse de Univers in calea sa, pot face parte din grupul celor afectati intr-o viata trecuta, de programele de magie neagra, facute de insasi o intrupare anterioara a Spiritului persoanei in cauza. Acele programe ruleaza in ADN-ul celor reintrupati si afectati atunci. Intelegeti cum vine treaba? Suferim din pricina agresiunii sau a magiei negre ce ne-o face cineva, cand ce sa vezi? Se intampla asta exact pentru ca in ADN-ul acelei persoane generatoare de suferinta, ruleaza un program facut de o intrupare anterioara a Spiritului nostru. Nu spun ca este o regula general valabila, dar aceasta situatie este intalnita de mine in mod frecvent. Iar mergand pe principiul “eu te-am facut, eu te desfac”, persoana respectiva ar obtine multe de la Cer daca ar cere dezlegarea tuturor sufletelor legate de ea in alte existente si eventual in aceasta, dupa cum isi stie fiecare faptele.
·    Daca cineva sufera de o boala grava acum, s-a comis ceva grav in ultima viata avuta pe Pamant, inaintea acesteia. Formulez asa pentru ca nu toti oamenii au avut viata anterioara pe aceasta planeta. Se pare ca pentru karma legata de o planeta, esti obligat sa faci plata la nivelul aceleiasi planete. Toate cazurile ce au aparut in ultimul timp sunt gasite cu profile de magi negri in ultima intrupare pe Pamant, acestea manifestandu-se prin niste distorsiuni geometrice ce sunt puse in ADN de Divinitate, ca un soi de bumerang karmic. Aceste distorsiuni pot aparea cand te astepti mai putin si pentru fapte din aceasta viata, daca au fost pe linia magiei negre si a intunericului, pentru ca s-a accelerat si scurtat foarte tare timpul de platire a unei karme. Extrem de intalniti la nivelul Romaniei sunt magii negri de Israel, de pe la anii 1700, iar pentru ca mare parte dintre ei au manipulat energia sexuala creatoare, intruparile actuale sufera de tot felul de cancere si boli pe zonele chakrelor 1 si 2 - radacina si sexuala, dar si pe chakrele 5 si 6 -  a gatului, respectiv a fruntii (deoarece si cuvantul si gandul creeaza). De asemeni sunt frecvent intalniti magii negri de Vatican, iar la ei, fiind pe zona magiei cu elementul foc, se sufera mult pe zonele chakrelor 3 si 4 (plexul solar – stomac, ficat, pancreas si chakra inimii). Tot la fel de mult sunt intalniti magii negri specifici zonelor Americii de Sud, utilizatori ai practicilor voodoo, care genereaza in ADN nimic altceva decat mutatii genetice.
·     La copiii bolnavi problema se pune intr-un mod diferit deoarece trebuie sa existe constienta parintilor ca in 95% dintre cazuri, beleaua exista la unul sau la ambii parinti si nu la copil. Copiii care se nasc de vreo zece ani incoace vin din zone speciale ale Universului si sunt cam fara karma. De aceea sunt si atat de deosebiti copiii din aceste timpuri. Sinele superior si ADN-ul unui copil bolnav pot fi dezlegate doar daca se dezleaga Sinele si ADN-urile parintilor. Sinele parintilor detin niste chei de dezlegare necesare pentru eliberarea Sinelui copilului, dar aceste chei nu pot fi accesate daca Sinele parintilor sunt captive in vreun fel.
·    Daca cineva are o boala genetica, indiferent cum s-ar manifesta ea, se datoreaza faptului ca intr-o intrupare din alta viata a participat la experimente genetice facute pe ADN-ul uman, prin care a luat fiinta exact acea boala.

Toate aceste exemple ar putea continua cu multe altele. De importanta mare insa este constientizarea faptului ca tot intunericul ce este in jurul unui om, provine dintr-o multime de porti si tuneluri, pe care intrupari anterioare ale acelui om le-a deschis prin fapte gresite ale acelor existente. Fac exceptie aici doar aceia veniti la intrupare pe zona de sacrificiu, cum sunt si multi dintre copiii despre care am amintit mai sus, care au si ei astfel de porti dar pe linie de misiune si nu karmica, ei platind de fapt pentru karme preluate de la altii.
Domnul nostru Iisus Hristos, in credinta mea, este Judecatorul Suprem nu doar pentru crestini, ci peste toate religiile lumii si oricat nu le-ar veni a crede, este Judecator si peste atei si peste satanisti. Nu spun asta pentru ca asa m-a invatat mama, tata, scoala si biserica, ci pentru ca asa se vad lucrurile in plan energetic. Nu numai Pamantul raspunde in fata Mantuitorului, ci toate planetele din acest Univers. De fapt, pentru Divinitate nu conteaza religia cu care rezonezi. Important este sa manifesti iertarea, iubirea, daruirea si pacea. In acest fel toate vor fi bune.
Ca cineva sa se elibereze de tot intunericul, trebuie sa faca actiuni pline de credinta si iubire, obtinand de la Sfanta Treime iertare, astfel incat, rand pe rand, aceste tuneluri catre intuneric se vor inchide unul dupa altul. Aici este intreaga esenta a procesului de eliberare.
Inca o dovada a faptului ca totul a inceput sa curga intr-un ritm foarte accelerat, exact ca si cum nu ar mai fi prea mult timp la dispozitie, este aceea ca Mantuitorul ofera in ultima vreme iertarea faptelor rele, apoape ca pe banda. El ia in seama cu usurinta cererile de iertare pe care cineva le face pentru sine si ii da verde la multa dezlegare. De asemeni ia in seama rugaciunile de iertare facute pentru semeni ai lor, de cei care traiesc in virtutile divine. Ia in seama dezlegari pe care un membru de familie le poate cere pentru ceilalti membri, ducandu-se aceste dezlegari catre toate sufletele cu care persoana in cauza a fost inrudita vreodata, in oricare existenta.
A inceput sa se descarce de Sus, de la ziua Sfantului Pantelimon incoace (27 iulie), cunoasterea cauzelor efective ale producerii cancerului. Asa cum am spus, exista o motivatie karmica, insa aceasta declanseaza un proces care se dezvolta intr-un fel anume. De vina pentru orice cancer sunt doua aspecte: mutatie genetica in ADN si implant energetic in ADN. Prima are legatura cu magnetismul si a doua cu electricitatea, implantul din ADN fiind creat din propriul nostru corp, printr-o schimbare a polaritatii electrice a unei celule. Fenomenele ce se petrec atunci cand se intampla asta sunt foarte interesante. Mai interesant de atat este ca Divinitatea a inceput sa descarce nu doar informatia ci si instrumentele de vindecare, acestea facand parte din arsenalul Magilor Albi, carora le tot sunt inmultite puterile, datorita daruirii lor pentru binele si lumina lumii.
Mantuitorul spunea: “Caci acolo unde sunt doi sau trei adunati in Numele Meu, sunt si eu in mijlocul lor.”
Parintele Arsenie Boca, citind cu usurinta gandurile, i-a spus unui enorias caruia i-a trecut prin minte ca poate parintele ar fi revenirea in trup a Mantuitorului, urmatoarele: “Mai, omule! Nu elogia aschia in locul pomului!”
Considerand despre mine ca nu ma ridic nici macar la rang de aschie, indraznesc sa cred ca daca din 100 de cititori, doar unul simte sa aplice ceva din recomandarile mele, atunci inseamna ca nici un efort in a scrie aceste articole nu este de prisos. 
Tocmai de aceea revin cu reamintirea asupra rugaciunii “Puterea lui 16”, pentru cine nu a luat-o in seama pana acum si nu a facut-o. Aceasta rugaciune este trimisa de Cer si este mare dispensa divina. Nu este inventata de mine. Ea aduce in 16 zile dezlegarea tuturor blestemelor de neam, pentru a caror dezlegare, uneori, nu este suficienta nici o viata de om. De asemeni, ea actioneaza intr-un fel stiut de Sfanta Treime asupra bazei de 16 clepsidre a ADN-ului nostru, caci de aceea se face 16 zile, stergand din el o multime de programe de blestem personal, magie si alte forme de intuneric. Rugaciunea este publicata in blog in luna ianuarie a anului trecut.
De asemeni, am pus intr-o forma audio, deloc profesionala, pentru ca la cate mai sunt de facut, timpul nu mi-a permis sa realizez acest lucru asa cum mi-as fi dorit, pasii cei mai importanti ai protocolului dezlegarii. Nu cred ca este esentiala acum calitatea acestei creatii, ci substanta ei. Nu trebuie decat ca ascultatorul, cu inima si simtirea deschise catre Sfanta Treime si catre propriul sau suflet, sa repete in gand dupa mine. Poate in acest fel o fi mai usor decat cu cititul. Datorita muncii si daruirii prietenei mele Ileana, administrator al blogului https://ghidareangelica.blogspot.ro , aceasta rugaciune poate fi vizualizata si in You Tube, in mai multe limbi. Initiativa apartine Ilenei si ii multumesc din suflet pe aceasta cale. 
Totodata, este adaugata rugaciunea si in format scris, cu adaugirile publicate intr-un articol ulterior inregistrarii rugaciunii, "Autoblestemul", utila pentru persoanele ce nu au posibilitatea de a o asculta.
Pentru cine doreste, exista si posibilitatea descarcarii rugaciunii de iertare si de dezlegare, in calculatoarele personale. Poate fi realizata si distribuirea ulterioara catre alti oameni care pot fi ajutati cu aceasta rugaciune. Este atat in format mp3 cat si mp4. 



Toate cele bune! 






              

   
              


              


Rugaciune de iertare si de dezlegare

Pornim acum o rugaciune de iertare si de dezlegare de tot raul, de toata durerea, de toata neputinta, de lipsa de speranta, de tot intunericul.

Tatal nostru care esti in Ceruri,
Sfinteasca-se Numele Tau,
Vie Împaratia Ta,
Faca-se Voia Ta,
Precum in Cer asa si pe Pamant.
Painea noastra cea de toate zilele,
Da-ne-o noua astazi,
Si ne iarta noua greselile noastre,
Precum si noi iertam gresitilor nostri,
Si nu ne lasa pe noi in ispita,
Ci ne izbaveste de cel rau.
Caci a Ta este Puterea, Marirea si Slava,
In Numele Tatalui si al Fiului si al Maicii Divine,
Uniti laolalta intru Sfantul Duh.
Amin.

Doamne Isuse Hristoase, iubite si bland Judecator al sufletelor, Te rog iarta pe toti cei pentru care ne rugam astazi.

Sa le fie lor iertate faptele, vorbele, gandurile, emise cu stiinta sau cu nestiinta, care acum le pot provoca suferinta si durere. Caci Tu Esti prea milostiv Doamne Isuse Hristoase si nu vrei sa vezi omul patimind, ci doresti sa-l vezi intorcandu-se cu smerenie si cu iubire, la Tatal Ceresc

Prea Sfanta Treime, in numele Spiritului meu, si in numele Spiritelor membrilor familiei mele din toate vietile si din toate timpurile, ne cerem acum iertare pentru toate greselile stiute si nestiute, indiferent cand au fost facute acestea. Ne cerem iertare fata de toate sufletele care au suferit din pricina acestor actiuni gresite ale noastre, ne cerem iertare fata de noi insine pentru suferintele ce ni le-am provocat prin actiunile necugetate. Din suflet Te rugam Sfanta Treime, ne iarta pe noi toti si daruieste-ne dezlegare de tot raul ce ni l-am facut unii altora, sa se impace intre ele neamurile, semintiile, sa ne inapoiem unii altora darurile ce le avem fiecare de la Bunul Dumnezeu si pe care le-am luat cu forta vreodata, in mod necuvenit.

Din suflet iertam  pe toti cei ce ne-au gresit noua vreodata, iar daca sunt oameni pe care simtim ca nu-i putem ierta, din suflet Te rugam Doamne Isuse Hristoase, ajuta-ne pe noi sa putem ierta, caci Tu ai fost exemplul suprem al iertarii, atunci cand chiar si de pe Sfanta Cruce graiai: “Iarta-i Tata, ca nu stiu ce fac”.

Prea Sfanta Treime, din suflet Te rog, in Numele Spiritului meu si in Numele Spiritelor membrilor familiei mele din toate timpurile, sa ne fie noua dezlegate si anulate toate pacturile cu intunericul facute vreodata, indiferent in ce forma, cu cine au fost facute, in ce spatiu au fost facute.

Pentru mine si membrii familiei mele Iti cer sa ne fie noua dezlegate Sinele superioare si toate structurile noastre energetice din orice forma de captivitate.

Sa ne fie noua dezlegate ADN-urile de toate distorsiunile geometrice, ADN-uri straine, lucraturi venite din alte timpuri, insertii intunecate, stiute si nestiute.

Sa fim noi eliberati de toate programele de magie neagra, ce ruleaza in ADN-urile noastre, indiferent cand au fost facute acestea.

Sa fim eliberati de orice alt fel de programe intunecate, care nu servesc binelui nostru cel mai inalt si al semenilor nostri, care nu ne permit sa ne simtim parte a Imparatiei lui Dumnezeu.

Prea Sfanta Treime, din suflet te rog sa fie eliberate toate sufletele intrupate si destrupate, de toate programele de magie neagra sau de orice alta forma intunecata, pentru care eu, in aceasta viata, sau vreo intrupare anterioara a Spiritului meu, prin cuvant, gand sau fapta, ne constituim ca autor moral sau initiator, afectand in acest fel aceste suflete si evolutia lor.

Te rog de asemeni sa fiu eliberat de toti algoritmii intunecati si de toate autoblestemele create de mine asupra propriei mele persoane, indiferent in care intrupare a Spiritului meu s-au intamplat acestea.

Pentru mine si membrii familiei mele, din suflet Te rugam Sfanta Treime ca dupa toate aceste curatari, sa fie activate si pecetluite ADN-urile noastre, cu Pecetile lui Melchisedec.

Doamne Isuse Hristoase, in Numele Spiritului meu si in Numele Spiritelor membrilor familiei mele din toate timpurile, Te rog sa fim noi eliberati atat cat este Voia Sfintei Treimi, de toate implanturile energetice care se opun evolutiei noastre, indiferent de cine au fost puse acestea, indiferent cand au fost puse acestea.

Din suflet Te rugam sa fie eliberate de la noi toate darurile, toate partile de suflet, de putere, si de orice alt fel, ce se afla acum in posesia noastra si care nu ne apartin prin drept Divin, sa fie acestea purificate prin Lumina Ta cea binecuvantata si sa fie intoarse la proprietarii lor de drept.

Din suflet Te rugam sa fie gasite si recuperate toate darurile noastre, toate partile noastre de suflet, de putere, si de orice alt fel, care sunt acum in alte parti si spatii, sa fie acestea trecute prin Lumina Ta cea binecuvantata si sa fie intoarse si relipite fiintelor noastre, astfel incat sa fim intregi asa cum Tu Tata Ceresc ne-ai creat la inceputuri.

Pentru toate darurile acestei rugaciuni de iertare si de dezlegare, si pentru toate darurile din toate timpurile, stiute si nestiute, Prea Sfanta Treime, cu adanca recunostinta, smerenie si iubire, din suflet Iti multumim si Te rugam pe Tine sa fie armonie si iubire in lume, astfel incat noi toti copiii Tai sa putem trai in Bucuria Vietii, acum si in vecii vecilor, Amin.



90 de comentarii:

  1. De cate ori trebuie spusa rugaciunea? E bine sa aprindem si o lumanare in timpul acesta? Multumesc,Gabriela N.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca este facuta cu toata inima, este suficienta o singura data.

      Cat priveste lumanarea, sa faca fiecare cum simte si cum doreste. Nu este obligatoriu pentru ca de ceva vreme incoace am un sentiment ca focul pe care il stim noi este inlocuit cu Focul Sfantului Duh si acesta a inceput sa existe in multi oameni pur si simplu, facand din ei insisi niste lumanari.

      Ștergere
    2. Sunteti o minune a lui Dumnezeu,lasata pe pamint! fITI BINECUVINTATA!

      Ștergere
    3. Îți mulțumesc Mihaela pentru acesta rugăciune !

      Ștergere
    4. Superba rugaciue, frumoase cuvinte!

      Ștergere
    5. O superba rugaciune, sa fiti binecuvantati toti cei ce o cititi si mai ales cine ne a trimis o in dar!

      Ștergere
    6. Mulțumesc din suflet, doamne ajuta ❤️❤️❤️

      Ștergere
  2. Buna seara,pot si pt tatal meu care este decedat?Am voie sa o fac si pt alte persoane?Va multumesc.Gabriela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt prinse si sufletele celor decedati in aceasta rugaciune, chiar daca nu ii numim concret.

      Ștergere
  3. Va multumesc din suflet,va mai deranjez cu o intrebare,pot sa fac aceasta rugaciune si pt prietenul meu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai noroc pentru ca prietenul ti-a fost ruda de sange in alta viata (tu bunic si el nepot). Daca nu ar fi fost asa, nu ai fi putut in viata asta sa faci rugaciunea in numele lui, decat prin unire prin taina casatoriei.

      Ștergere
    2. Va multumesc din suflet pentru raspuns si pt tot ce faceti pt noi.

      Ștergere
  4. Multumim pentru material. Mai au si altii probleme cu fisierul ? Din pacate fisierul ori nu mai este valabil pentru donwloadare ori are o eroare de upload. Nici de ascultat nu se poate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu nu au si altii probleme. Au putut ori sa asculte direct, ori sa descarce. Pana acum, toata lumea l-a obtinut. Exista o monitorizare si sunt peste 500 de descarcari. De aceea te rog sa vezi ce este in particular la calculatorul tau de nu permite ascultarea si nici descarcarea lui.

      Ștergere
    2. Iti recomand sa mai incerci si peste ceva vreme. Cred ca poate fi si o suprasolicitare a vizitarii site-ului care gazduieste rugaciunea.

      Ștergere
  5. D-na Mihaela nu reușesc să găsesc rugăciunea. Mă puteți ajuta?

    RăspundețiȘtergere
  6. -nu se mai poate accesa fisierul cu audio, probabil datorita suprasolicitarii.
    -m-am dus la postarea din ianuarie 2016, ca nu cred ca trebuie neaparat si indrumarea audio.Dar nu e clar ce e cu lumanarile...Se pun in colturile pentagoamelor, dar se aprind ? Nu este specificat asta, iar la intrebarea unei cititoare daca sa aprinda si o lumanare, ai raspuns ca nu e neaparata nevoie...Deci, te rugam sa precizezi daca cele 16 lumanarele se aprind in timpul rugaciunii, iar daca nu se aprind, de ce nu le putem lasa asa pe tot parcursul celor 16 zile, fara sa le mai schimbam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Cristian,
      Chiar daca nu am specificat, la rugaciunea de 16 zile, este evident ca se aprind lumanarile in timpul rugaciunii. Paralela cu cazul de fata nu este una potrivita, cred eu. Una este cand faci o rugaciune in care pui sau nu o lumanare pentru ca oricum esti tu una, deja. Alta este sa ai niste lumanari puse pe o forma anume, pentru ca acele fluxuri de lumina ce le emana lumanarile arzand in rugaciunea lui 16, vor crea acele pentagoane in planul energetic, care se pare ca genereaza ceva anume, nu stiu sa iti spun ce.

      Ștergere
  7. Multumim din suflet,
    L-am descarcat imediat de la postare, si am facut rugaciunea inca de aseara.
    Cu drag si multa recunostinta
    Neluta

    RăspundețiȘtergere
  8. Iubire si recunostinta infinita! Binecuvantari, imbratisari alaturi de multumiri pentru ghidarea pe care ne-o oferi si pentru ceea ce esti!

    RăspundețiȘtergere
  9. D-na Neluța dacă a-ți reușit să o descărcați nu puteți să o postați,aici la comentarii să o citim și noi ? Vă rugăm mult !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este de citit ci este de ascultat. Intra te rog pe link 1 sau link 2, ce le-am adaugat in aceasta dimineata si o vei putea descarca.

      Ștergere
  10. Multumim mult doamna Mihaela pentru tot ce faceti si cate ne dezvaluiti. Intrebare: pot face rugaciunea si pentru sotul meu chiar daca suntem casatoriti doar civil?

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga Mihaela,te rog sa-mi confirmi daca poti.. Aseara am facut a doua oara rugăciunea de dezlegare si toata noaptea am visat oameni din trecutul meu care m-au ranit,fostul sot,prieteni... Nu am putut dormi deloc..ma simt f.obosita. Si-a facut efectul rugaciune?! Iti multumesc din suflet pt.tot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce ar fi nevoie sa iti confirm? Crezi sau te indoiesti de cele ce s-au putut face? In credinta adevarata nu exista jumatati de masura. Ori crezi, ori nu crezi. Nu exista cred mai mult, cred mai putin, poate cred, etc.

      Ștergere
    2. Buna dimineata, cum as putea lua legatura cu dvs.?

      Ștergere
  12. Va multumim.Dumnezeu sa va rasplateasca inmiit eforturile!Asteptam cu nerabdare noutati.

    RăspundețiȘtergere
  13. Draga Mihaela,te citesc frecvent,si ma bucura ceea ce scrii,dar nu inteleg de ce te crezi mai mica decat esti? In Esenta tu nu esti inferioara lui Isus,doar asa ai ales sa crezi.Tu care vezi dincolo de aparente,tot mai crezi ca te mantuiesti prin "smerenie"? Eu vad smerenia ca o aplecare a capului in fata stapanului.Mie imi place sa cred ca Isus este prietenul meu si nu stapanul,fiindca cu astfel de credinte nu vom mai iesi niciodata din aceasta sclavie impusa si acceptata ca smerenie.
    Esti mai mult decat iti permiti sa crezi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragul meu sau draga mea, ce bine ma simt asa cum sunt si asa voi si ramane, iti dai seama. Spun asta pentru ca ma simt in pace, pentru ca am stabilitate si pentru ca nu voi avea niciodata frica de ce s-ar putea intampla daca pic de pe piedestal, pentru ca pur si simplu nu ma urc pe el.

      S-a umplut pamantul de egali ai lui Hristos, dar nu stiu cum se face, ca mai devreme sau mai tarziu, o iau mai toti razna cu capul si se duc intr-un soi de nebunie din care, intr-un final, tot prietenul Hristos ii scoate din cadere. Daca sunt asa de tari si de egali ai lui Hristos, ar trebui sa ii scoata ei pe altii din cadere, dar ei nu se pot salva nici macar pe sine.

      Smerenia este o virtute a Eului superior care cu cat evolueaza omul si avanseaza in cunoastere, cu atat parca se simte mai mic. Pentru ca intelege ca de fapt totul este atat de maret si de complex incat are sentimentul ca aproape nu are cunoastere nici cat o picatura dintr-un ocean. Smerenia este un cap plecat din recunostinta si nu din slugarnicie. Si eu iL percep pe Mantuitor ca pe un prieten, nu ca pe un stapan, dar uite asa prieteneste cum discutam noi, El detine oceanul si eu picatura. Si ce sa vezi? Eu nu am reusit pana acum sa merg pe apa si nu am reusit nici sa iau pamant si scuipat, sa le amestec, sa dau pe ochii unui orb si sa ii aduc lumina ce nu a vazut-o niciodata.

      Daca ai sti cate as avea de spus pe aceasta tema si tocmai pentru ca sunt atat de multe, aleg sa nu mai spun nimic.

      Ștergere
    2. Frumos raspuns si ce vorbe intelepte.Jos palaria👏👏💋💋❤❤

      Ștergere
    3. Draga Mihaela! Ma bucur ca esti asa cum te-am perceput! Ai raspuns foarte frumos, elegant si cu blandete la intrebarea pusa de Anonim 11:02.
      Se stie ca toate virtutile sunt fericitoare de suflet, deoarece, prin virtuti redevenim propria oglinda cu Mantuitorul Iisus Hristos oglindit in ea, salasluit in sufletelul nostru. Prin virtuti se alcatuieste sufletul omenesc dupa Chipul si Asemanarea Mantuitorului Hristos. Recitind "Fericirile", intelegem ca dintre toate virtutile fericitoare, Domnul s-a oprit in chip deosebit asupra blandetei, care, pe de o parte, izvoraste din smerenie, iar pe de alta parte, duce la smerenie.

      Toate cele bune,

      Lucia Dobrea (Bistrita)

      Ștergere
    4. Draga Lucia, smerenia si blandetea voastra am simtit-o adanc in inima. Cand eram inscrisa in grupul matriceanoiiromanii. Va spuneam ca sufera copiii, iar voi va credeati consiliul cristic al Romaniei si hahaiati cand va rugam sa terminati cu minciunile. V-am spus ca Pop Adrian distruge energetic Romania. Ai hahait cu nerusinare spunandu-mi sa ma bucur de cantecul pasarelelor si de firul ierbii cand spuneam ca Viul e in suferinta in Romania. Voi va simteati bine fiind malefici. Maleficul se simte bine in malefic. Mi-ai mai zis ceva ce nu am inteles nici pana acum, cand ma durea inima de suferinta provocata de voi Romaniei Vii: " multa compasiune, prietenii stiu de ce". De ce compasiune? Intre timp am primit din Cer toate initierile de care aveam nevoie pentru a citi sistemul informational al rasei draco. Din care faci si tu parte. Nu te mai da sfanta. Esti jalnica. La fel de jalnica precum toti din grupurile new age. Bestii ce se cred alese si-i lovesc pe cei ce avem misiuni. Te inteleg ca-ti place sa fii in centrul atentiei. Ca toate persoanele lipsite de iubire in copilarie si in tot restul vietii. Lingusind nu primesti iubire. Poate doar o ciosvarta de carne la masa stapanilor din umbra. Ca hienele...

      Ștergere
    5. Stimabila luptatoare neobosita a Romaniei, ia aminte la ultimul comentariu ca raspuns la cel adresat mie, acela cu tacutul si cu gura. Este un raspuns in tacere. Cantareste-l bine si cu inteleapta-ti minte, trage concluziile. Cariera ta de comentator in blogul Calea Aurie se sfarseste aici.

      Ștergere
  14. Buna ziua,va scriu in numele meu si al surorii mele, cu rugamintea de a ne sfatui daca ar fi necesar sa facem aceasta rugaciune si in numele copiilor nostri. Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati facut-o deja o data? Daca da, nu credeti ca i-ati prins deja pe copiii vostri? Ei nu sunt membri ai familiei voastre?

      Ștergere
  15. Mulțumesc mult! Am reușit să o descarc.Mulțumesc. Cât am ascultat-o, am plâns încontinuu. Nu știu de ce!

    RăspundețiȘtergere
  16. SIMONA MARIA ,PETROSANI12 august 2017 la 20:49

    TE IUBESC SI ITI MULTUMESC.

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc frumos, pentru mine, cred ca am nevoie de cele 16 zile. Am rostit-o și am simțit modificări în stomac și inima (chakra 3 si 4), mai întâi durere și apoi eliberare, privire limpede. Multumesc pentru sfaturi, pentru ajutorul oferit mie și celor ca mine. Am karma de neam și lucrez la aceasta de câteva luni. Mulțumesc din nou.

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumesc frumos, pentru mine cred că am nevoie de cele 16 zile. Am rostit-o o dată și am simțit modificări în stomac și inima (chakra 3 și 4), mai întâi o mică durere și apoi eliberare, privire limpede. Mulțumesc mult pentru sfaturi și pentru tot ajutorul oferit mie și celor ca mine. Am karma de neam și lucrez la aceasta de câteva luni. Multumesc încă o dată. Doamne ajută și binecuvântari dumneavoastră și tuturor! Faca-se voia domnului!

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna seara!!! aseara am ascultat de 4 ori rugaciunea de fiecare data ma simteam mai usoara . multumesc!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna seara. Aceasta rugaciune a venit spre mine ca o confirmare ca sunt pe calea cea buna. Cu toate gandurile bune de cateva saptamani fac tot ce pot, tot ce stiu ca Dumnezeu sa faca o minune iar nepotul meu de nici doi ani sa scape de o operatie pe inima, pentru inchiderea unei gauri. Sora lui s-a nascut de curand cu aceiasi problema. Nu gaseam modalitatea de a spune parintilor lor sa isi faca in dreptul lor ceea ce trebuia pentru iertare, dezlegare... Probabil ca legatura mea din alta viata cu puiul acesta de om , prin intermediul unui suflet deosebit, am ajuns la aceasta rugaciune care pe mine personal ma duce intr-un alt plan. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna ziua. Daca viata copilului meu este destul de dura, rugaciunea o pot spune si in numele persoanei alaturi de care isi duce viata ? Multumesc.Crina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare o poate spune in numele cui doreste si simte. Ramane la decizia Sfintei Treimi ce se intampla mai departe.

      Ștergere
  22. https://www.youtube.com/watch?v=TXWAlexTb9E

    Muzica Gheorghe Iovu si versurile Lucica Boltasu
    Sublime si muxica dar si versurile
    Nu am cuvinte...
    Cu drag Neluta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, foarte fain!

      Iata, Inaltare, de exceptionalul Gheorghe Iovu :

      https://www.youtube.com/watch?v=HXDKGhV-lRw

      https://www.youtube.com/watch?v=3MQP8IzjMD4

      Ștergere
  23. Mii de multumiri...primul link Ñu merge...al doilea da

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna ziua.
    Am terminat de facut rugaciunea.Am facut 16 zile cu 16 lumanari.Putine modificari in corpul fizic.Mai mult conflicte cu pers din apropiere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Stela,

      Dupa ce vei citi urmatorul articol ce urmeaza sa il postez vei intelege ca rugaciunea ti-a aratat toate persoanele cu care ai probleme de rezolvat. Niciodata in viata cuiva nu vine vreo situatie de conflict, in mod gratuit, fara vina persoanei catre care se indreapta agresiunile, fie aceasta si din alte vieti trecute. O cauza exista si ea incepe sa se arate.

      In al doilea rand, am scris despre printii de intuneric. Am atras atentia ca cine si-a luat angajamentul sa duca in lumina un numar de fiinte intunecate, cand va atinge vibratia necesara, se va activa in ADN acest program latent. Daca s-ar activa mai inainte de atingerea acelei vibratii, individul in cauza ar putea chiar muri pentru ca nu ar putea rezista la o conexiune directa cu acei printi, neavand nivelul vibrational suficient si protectiile corespunzatoare. Conflictele pot aparea si din pricina activarii unui astfel de program.

      In alta ordine de idei, avem tot felul de uratenii de curatat, fiecare, in interiorul nostru, ce sunt probleme restante nerezolvate, provenind din zeci si zeci de vieti. Cum te gandesti tu oare ca ti s-ar putea rezolva astea toate doar in 16 zile? Trebuie ca un om sa fi facut lucruri foarte speciale la viata lui astfel incat sa emita pretentia la asemenea miracol, de a rezolva in cateva zile probleme adunate de zeci de mii de ani. Orice dezlegare in ADN si in campuri se contureaza ca schimbare pe termenul a sapte luni de zile minim. Drept urmare, ar fi bine sa mai reluam discutia aceasta peste sapte luni.

      Si sa nu uitam draga Stela sa spunem multumesc macar Divinitatii daca fata de oameni uitam deseori sa o facem. Felul in care mi-ai transmis mesajul tau, contraparte cu toata truda mea pentru a ajuta neconditionat oamenii pe acest drum anevoios al eliberarii, care inca mai are nevoie de informatii si pe care iata ca Bunul Dumnezeu ni le aduce in vizor rand pe rand, este pentru mine, ca energie, exact ca un scuipat trimis in fata. Dar eu am invatat sa intorc obrazul draga Stela ...

      Ștergere
  25. D-na Mihaela, de fiecare dată când ascult rugăciunea, plâng! Are o semnificație? Trebuie să înțeleg ceva? MULȚUMESC MULT PENTRU TOT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plansetul are legatura cu faptul ca are loc o eliberare,o iertare ca sufletul in sfarsit si-a indeplinit ceea ce avea de indeplinit :)

      Ștergere
  26. Multumesc cu recunostinta pentru tot efortul, linistea, daruirea, blandetea, intelegerea, jertfa de sine si IUBIREA ta!

    RăspundețiȘtergere
  27. Multumim Mihaela!!! Aveam nevoie de aceasta rugaciune! Sa fii binecuvantata si rasplatita pentru tot efortul tau ! Blanda si buna, vocea ta m-a condus ferm acolo unde trebuie! Inca o data multumim lui Dumnezeu ca te inspira si tie ca ne daruiesti !!Lacramioara-Iasi

    RăspundețiȘtergere
  28. te rog spune-mi cine este Melchisedec?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Melchisedec este unul dintre cele 76 de Nume Sacre ale Domnilor Luminii, reprezentand fiecare cele 76 de virtuti ale lui Dumnezeu. Melchisedec coordoneaza intreaga Raza a Intelepciunii lui Dumnezeu.

      A trait pe Pamant ca rege si este scris despre El in Vechiul Testament. Pomeneste si Mantuitorul despre Melchisedec si preotia Lui. Dar asa cum spune si Sfantul Apostol Pavel, El a venit de niciunde si a plecat niciunde, pentru ca nu a avut nici nastere, nici moarte. Se stie despre El doar pe o durata limitata de timp, iar din comunicarile ce eu le-am avut candva, s-a manifestat pe Pamant vreme de 4 ani, coborat fiind din Ceruri si suit tot acolo, fara nastere si fara moarte, asa cum sustinea Sfantul Apostol Pavel. A fost ca un fel de manifestare pe Pamant a Tatalui si a Intelepciunii Sale, pentru un timp de 4 ani terestri.

      Ștergere
    2. multumesc frumos Mihaela fii Binecuvintata.

      Ștergere
  29. Va rog din suflet sa scrieti rugaciunea pentru ca la mine din pacate, nu functioneaza nu o pot asculta sub nici o forma si imi doresc Enorm sa pot sa ma rog cu ea pentru ca am f mare nevoie, va multumesc din suflet !

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna seara. Va rog să mă scuzați. Pot să mă rog și pentru soția și copilul meu,? Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se poate, iar lor li se deschid cu siguranta niste drumuri de ajutor, dar nu tot timpul se petrece si dezlegarea doar prin cererile unui membru al familiei.

      Ștergere
    2. Multumesc,Multumesc,Multumesc.

      Ștergere
  31. Daca aveti farmece sau blesteme va pot recomanda o persoana buna care va poate dezlega.Imi las mailu titus_man_player_24@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai citit doar acest articol, este evident ca nu poti face nimic altceva decat recomandari prin alte parti. Daca ar fi citita mai multa informatie din acest blog, ai putea vedea ca nu exista problema legata de intuneric la care eu insami sa nu pot oferi si o solutie.

      Ștergere
  32. Multumesc, multumesc, multumesc iubita Mihaela, fii binecuvantata!Pace, iubire si Lumina!!!!!Elena

    RăspundețiȘtergere
  33. Mihaela, mai inchide gura! Spui un car de prostii. Judecatorul este Dumnezeu Creatorul, nu Hristos. Parca ziceai undeva ca Iisus e captiv. Atunci cum judeca? Da...e captiv. Gratie oilor ca voi, cu cercel in ureche. Sunt si Arhangheli tinuti in captivitate. Prin magie cabalistica. La musulmani Judecata o vor face Profetul lor si Ehlilbeit. Adica cei puri. Cu ADN neamestecat. In Coran scrie foarte clar ca evreii si-au bagat coada in Scripturi modificand informatia. Daca Mesajul cristic ar fi ramas nealterat, islamul nici n-ar mai fi fost necesar. Lucrurile ar fi mers normal. Am fi iesit in Lumina simplu, fara sa cadem mereu in karma. Islamul a fost necesar in zona aceea pentru ca arabii din vechime nu se rugau la Dumnezeu. Erau idolatri. Mohamed i-a invatat monoteismul si le-a spus sa se fereasca de jocurile de noroc, ghicitorie, astrologie si altele. Pentru ca acestea nu vin din Lumina. Demonii i-au invatat pe oameni metode de cunoastere periculoase. Ca sa-i foloseasca pe oameni in Armaghedon impotriva Luminii. Recunosti Romania de azi oglindita in paganismul preislamic? De aceea degenereaza romanii. L-au tradat pe Dumnezeu pentru promisiunile jalnice ale dracilor. Eu am cerut o perioada de gratie ca sa va ajut. Imi iubesc tara in care m-am format si mi-e mila de copiii cristal, curcubeu, indigo, ale caror misiuni le distrugeti cu minciunile voastre. Dar...e sfarsit de ciclu cosmic. Fiecare dintre noi vom fi judecati drept. Nu va judec eu. In Cronica Akasha raman intiparite toate faptele. La Judecata nu vom putea minti. Eu zic sa te duci sa te culci. Decat sa sforai printre noi pe internet, starnind valuri, mai bine sforaie in patul tau. Sa judece va avea grija Dumnezeu. Cand va veni Clipa. Tic-tac...Timpul trece, voi n-ati strans suficiente fapte bune ca sa echilibram balanta in favoarea Luminii...Asa ca nu sunteti lasati in planurile inalte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fiu sincer, chiar și eu care nu am treaba cu mesajul doamnei am ramas puțin șocat si mi
      S-a parut ca transmite o energie nu prea buna... Sunt socat!
      Eu stiu ca dacă nu îți conconvine ceva nu citești și pleci...

      Ștergere
  34. Dragilor,
    "Poarta spre Dumnezeu este credinţa, iar forma prin care se intră la Dumnezeu e rugăciunea. Rugăciunea e singura manifestare a omului prin care acesta poate lua contact cu Dumnezeu. Gândită creştin, rugăciunea ne arată că umilinţa înalţă, iar nu coboară pe om.
    În faţa lui Dumnezeu nu există genii. Dumnezeu nu lucrează cu genii, ci cu oameni.
    În faţa lui Dumnezeu, geniul este văr primar cu idiotu."
    Petre Tutea

    Va multumesc,
    Eu

    RăspundețiȘtergere
  35. Am ascultat rugaciunea. E intra-adevar puternica . In timpul rugaciunii am vazut un tunel de lumina venind din dreapta mea si o panglica de matase gri. Panglica gri nu am inteles ce inseamna.

    RăspundețiȘtergere
  36. Anul trecut am apelat și eu la tine, reieșind ca sunt in categoria , Israel , 1700, mag negru , manipulare energie sexuală
    Multă vreme am aplicat rugăciunile de iertare, rugăciunea in general
    Poate ai timp sa mai verifici puțin situația mes deoarece îmi revin durerile de spate și de picioare
    Și apropos, cred ca in rugăciunea Tatăl Nostru, trebuie sa spunem SFÂNT ESTE NUMELE TĂU
    PENTRU CA NU ARE CUM SA SE SFINȚEASCĂ, EL ESTE DEJA SFÂNT
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  37. Bună ziua. Va rog să-mi spuneți , cum pot înțelege dacă am făcut corect rugăciunea de 16 zile. Eu am nevoie cu adevărat de a mă ruga pentru dezlegare și iertare, dar din cauză că nu mai am familie ,toți sunt decedați nu știu cum sau sub ce formă se poate observa efectul sau răspunsul la această rugăciune .
    Vă mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  38. Amin. Puternica rugaciune mi-am gindit la lumnare dar cind am citit blogul dumneavoastre mi-am convis ca trebue si lumnarea sa arda. Va multumesc din tot sufletui de asa rugaciune puternica si asa sa va ajute Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  39. Multumesc Mihaela. Fi binecuvantata pentru tot ce faci pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  40. Avem nevoie de astfel de rugaciuni caci in drumurile noastre din atatea vieti, multe s-au intamplat cu sufletul nostru.
    Cred ca in aceasta viata am preluat o karma a unui barbat caruia fosta nevasta i-a facut si inca ii mai face farmece. Ingrijorator este faptul ca exista doi copii care, posibil duc si ei, constienti sau nu aceste lucruri catre noi.
    Avem cosmaruri si o entitate sau mai multe exista trimisa, in casa cu noi.
    Ajuta-ma te rog cu un sfat.
    Ne rugam cum putem si mergem la toate bisericile dar nu se mai termina.
    Multumesc mult, anticipat Mihaela!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scrieti-mi un e-mail va rog. Nu am cum sa va raspund aici mai ales ca spatiul este limitat la un anumit numar de caractere.

      Ștergere
  41. Rugăciunea se spune o data pe zi timp de 16 zile? Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimeni nu a spus asta. Uneori este suficient si o singura data daca se face cu tot sufletul. Regula cu 16 zile este pentru alta rugaciune despre care se vorbeste in sectiunea P2 din bara de sus a blogului.

      Ștergere
  42. Din suflet va mulțumesc pentru aceasta minunata rugăciune și pentru toate articolele minunate!
    Va îmbrățișez cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  43. Am simtit aceasta rugaciune ca pe o calatorie inspre mine si pentru asta va multumesc. Succes in drumul dumneavoastra!

    RăspundețiȘtergere
  44. Nu stiu sa salvez rugaciunea.era bine de se putea distribui pe fb sau watap.

    RăspundețiȘtergere
  45. Buna ziua! Va multumesc pentru aceasta rugaciune.Sunt fascinata de melodia de fundal a rugaciunii. imi puteti spune ce melodie este?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua! Nu urmatorul ci al doilea articol dupa acesta are video cu melodia in interiorul lui.
      http://tristar77.blogspot.com/2017/08/poarta-teleportarii.html

      Ștergere
  46. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  47. Am mai citit această rugăciune cu ani în urmă. Astăzi nefiind-mi bine, după ce am încercat prin mantre, rugăciune să-mi gâsesc starea de bine mi-am amintit de această rugăciune. Am citit-o în speranța că mai adaug ceva la încercarea de a găsi starea de bine. Instantaneu mi s-a schimbat starea.
    Mulțumesc din toată inima pentru că existați și faceți atât de multe lucruri frumoase pentru noi!
    Să vă răsplătească Dumnezeu înmiit!

    RăspundețiȘtergere
  48. A fost o binecuvântare sa ascult această rugăciune divină .
    Nu am cuvinte de mulțumire pentru aceasta rugăciune pe care am ascultat o .Simți divinul cum te pătrunde. Mulțumesc cerului că existați sa ne puteți ajuta sa ne putem ridica din păcat și suferință ������.
    Mulțumesc din suflet pentru tot ������

    RăspundețiȘtergere
  49. MINUNAT! MULTUMESC pentru ghidari Mihaela!
    MULTUMESC BUNULUI DUMNEZEU!

    RăspundețiȘtergere