miercuri, 9 august 2017

RUGACIUNE DE IERTARE SI DEZLEGARERUGACIUNE DE IERTARE SI DEZLEGARE


Dragii mei,


Am primit de la Cer in urma cu cateva saptamani mesajul ca sunt multi cei ce studiaza scrierile mele, dar sunt putini cei ce si aplica ceva si imi urmeaza sfaturile. M-a intristat lucrul acesta, dat fiind efortul pe care il fac ca informatia sa poata ajunge la oameni si parca, nevenindu-mi a crede, am cerut semne suplimentare care sa fie vizibile in sfera aceasta lumeasca, ca sa ma pot convinge ca nu este poate o intelegere eronata.
Din pacate, in perioada ce a urmat, au existat mai multe cereri de ajutor de la persoane care mi-au mai scris si in alte randuri, iar in momentul in care am intrebat ce anume au aplicat din cele recomandate in blog, ca sa stim si noi de unde o apucam si cum sa mergem mai departe, raspunsul a fost simplu: nimic. Au existat si variantele sa nu mi se mai raspunda deloc la e-mailuri, dupa ce am venit cu aceasta intrebare, sau mi s-a transmis ca s-au aplicat alte rugaciuni si tehnici invatate in alte parti, unele foarte asemanatoare cu ceea ce eu fac, dar nu chiar ce am indicat eu.
Am spus-o si o repet: pentru orice fel de dezlegare, cu siguranta ca exista mai multe metode in lumea aceasta mare si poate ca nu vom afla despre multe dintre ele, niciodata. Fiecare om are calea lui de eliberare, scrisa de Cer.
Oricare dintre noi avem dificultati si daca nu suntem in ignoranta, cum din pacate vedem multe cazuri, cautam solutii de rezolvare, iar Universul ne coordoneaza pasii pe anumite carari pentru aceasta. De multe ori picam si in capcane, dar au si ele rostul lor. Ne pot conduce catre niste constientizari care mai apoi sa ne dezvolte capacitatea de discernamant, astfel incat, intr-un final, sa gasim calea corecta.
Indiferent ce am alege sa facem, in cele ce ma priveste am o credinta simpla si de nestramutat: orice cale in care Dumnezeu nu este acolo, nu este pentru mine.
Exista persoane care apeleaza la ajutorul civilizatiilor extraterestre sau intraterestre pentru vindecare. Va rog sa credeti ca asa cum noi oamenii nu avem permisiune de la Sfanta Treime de a interveni pentru ajutorarea unora dintre semenii nostri, tot asa nu vor avea nici ei. Stim prea bine ca aceste civilizatii nu incalca nici in ruptul capului aceste restrictii. Daca apelam la Ingeri si la Sfinti, nici Ei nu vor putea interveni pe loc, pentru ca si Ei respecta Voia Sfintei Treimi, dar ceva vor face: ne vor conduce pasii catre tot ce trebuie: constientizari, instrumente, locuri, oameni, etc., pana cand restrictiile Sfintei Treimi se vor ridica. Daca noi vom fi insa orbi si nu vom vedea aceste ghidari, cine ce mai poate face?
Dragii mei, traim niste vremuri complicate. Exista multa boala si suferinta, iar minimul pe care eu il pot face este sa transmit urmatoarele:
·  Oricine sufera din pricina altor persoane, in mod repetat, are o problema karmica legata de acele persoane. Daca cineva, intr-o existenta anterioara, a servit intunericul, avand profilul unui mag negru, chiar daca in aceasta viata poate fi painea lui Dumnezeu si lumina luminii, totusi, trebuie sa aiba constienta faptului ca acele persoane, aduse de Univers in calea sa, pot face parte din grupul celor afectati intr-o viata trecuta, de programele de magie neagra, facute de insasi o intrupare anterioara a Spiritului persoanei in cauza. Acele programe ruleaza in ADN-ul celor reintrupati si afectati atunci. Intelegeti cum vine treaba? Suferim din pricina agresiunii sau a magiei negre ce ne-o face cineva, cand ce sa vezi? Se intampla asta exact pentru ca in ADN-ul acelei persoane generatoare de suferinta, ruleaza un program facut de o intrupare anterioara a Spiritului nostru. Nu spun ca este o regula general valabila, dar aceasta situatie este intalnita de mine in mod frecvent. Iar mergand pe principiul “eu te-am facut, eu te desfac”, persoana respectiva ar obtine multe de la Cer daca ar cere dezlegarea tuturor sufletelor legate de ea in alte existente si eventual in aceasta, dupa cum isi stie fiecare faptele.
·    Daca cineva sufera de o boala grava acum, s-a comis ceva grav in ultima viata avuta pe Pamant, inaintea acesteia. Formulez asa pentru ca nu toti oamenii au avut viata anterioara pe aceasta planeta. Se pare ca pentru karma legata de o planeta, esti obligat sa faci plata la nivelul aceleiasi planete. Toate cazurile ce au aparut in ultimul timp sunt gasite cu profile de magi negri in ultima intrupare pe Pamant, acestea manifestandu-se prin niste distorsiuni geometrice ce sunt puse in ADN de Divinitate, ca un soi de bumerang karmic. Aceste distorsiuni pot aparea cand te astepti mai putin si pentru fapte din aceasta viata, daca au fost pe linia magiei negre si a intunericului, pentru ca s-a accelerat si scurtat foarte tare timpul de platire a unei karme. Extrem de intalniti la nivelul Romaniei sunt magii negri de Israel, de pe la anii 1700, iar pentru ca mare parte dintre ei au manipulat energia sexuala creatoare, intruparile actuale sufera de tot felul de cancere si boli pe zonele chakrelor 1 si 2 - radacina si sexuala, dar si pe chakrele 5 si 6 -  a gatului, respectiv a fruntii (deoarece si cuvantul si gandul creeaza). De asemeni sunt frecvent intalniti magii negri de Vatican, iar la ei, fiind pe zona magiei cu elementul foc, se sufera mult pe zonele chakrelor 3 si 4 (plexul solar – stomac, ficat, pancreas si chakra inimii). Tot la fel de mult sunt intalniti magii negri specifici zonelor Americii de Sud, utilizatori ai practicilor woodoo, care genereaza in ADN nimic altceva decat mutatii genetice.
·     La copiii bolnavi problema se pune intr-un mod diferit deoarece trebuie sa existe constienta parintilor ca in 95% dintre cazuri, beleaua exista la unul sau la ambii parinti si nu la copil. Copiii care se nasc de vreo zece ani incoace vin din zone speciale ale Universului si sunt cam fara karma. De aceea sunt si atat de deosebiti copiii din aceste timpuri. Sinele superior si ADN-ul unui copil bolnav pot fi dezlegate doar daca se dezleaga Sinele si ADN-urile parintilor. Sinele parintilor detin niste chei de dezlegare necesare pentru eliberarea Sinelui copilului, dar aceste chei nu pot fi accesate daca Sinele parintilor sunt captive in vreun fel.
·    Daca cineva are o boala genetica, indiferent cum s-ar manifesta ea, se datoreaza faptului ca intr-o intrupare din alta viata a participat la experimente genetice facute pe ADN-ul uman, prin care a luat fiinta exact acea boala.

Toate aceste exemple ar putea continua cu multe altele. De importanta mare insa este constientizarea faptului ca tot intunericul ce este in jurul unui om, provine dintr-o multime de porti si tuneluri, pe care intrupari anterioare ale acelui om le-a deschis prin fapte gresite ale acelor existente. Fac exceptie aici doar aceia veniti la intrupare pe zona de sacrificiu, cum sunt si multi dintre copiii despre care am amintit mai sus, care au si ei astfel de porti dar pe linie de misiune si nu karmica, ei platind de fapt pentru karme preluate de la altii.
Domnul nostru Iisus Hristos, in credinta mea, este Judecatorul Suprem nu doar pentru crestini, ci peste toate religiile lumii si oricat nu le-ar veni a crede, este Judecator si peste atei si peste satanisti. Nu spun asta pentru ca asa m-a invatat mama, tata, scoala si biserica, ci pentru ca asa se vad lucrurile in plan energetic. Nu numai Pamantul raspunde in fata Mantuitorului, ci toate planetele din acest Univers. De fapt, pentru Divinitate nu conteaza religia cu care rezonezi. Important este sa manifesti iertarea, iubirea, daruirea si pacea. In acest fel toate vor fi bune.
Ca cineva sa se elibereze de tot intunericul, trebuie sa faca actiuni pline de credinta si iubire, obtinand de la Sfanta Treime iertare, astfel incat, rand pe rand, aceste tuneluri catre intuneric se vor inchide unul dupa altul. Aici este intreaga esenta a procesului de eliberare.
Inca o dovada a faptului ca totul a inceput sa curga intr-un ritm foarte accelerat, exact ca si cum nu ar mai fi prea mult timp la dispozitie, este aceea ca Mantuitorul ofera in ultima vreme iertarea faptelor rele, apoape ca pe banda. El ia in seama cu usurinta cererile de iertare pe care cineva le face pentru sine si ii da verde la multa dezlegare. De asemeni ia in seama rugaciunile de iertare facute pentru semeni ai lor, de cei care traiesc in virtutile divine. Ia in seama dezlegari pe care un membru de familie le poate cere pentru ceilalti membri, ducandu-se aceste dezlegari catre toate sufletele cu care persoana in cauza a fost inrudita vreodata, in oricare existenta.
A inceput sa se descarce de Sus, de la ziua Sfantului Pantelimon incoace (27 iulie), cunoasterea cauzelor efective ale producerii cancerului. Asa cum am spus, exista o motivatie karmica, insa aceasta declanseaza un proces care se dezvolta intr-un fel anume. De vina pentru orice cancer sunt doua aspecte: mutatie genetica in ADN si implant energetic in ADN. Prima are legatura cu magnetismul si a doua cu electricitatea, implantul din ADN fiind creat din propriul nostru corp, printr-o schimbare a polaritatii electrice a unei celule. Fenomenele ce se petrec atunci cand se intampla asta sunt foarte interesante. Mai interesant de atat este ca Divinitatea a inceput sa descarce nu doar informatia ci si instrumentele de vindecare, acestea facand parte din arsenalul Magilor Albi, carora le tot sunt inmultite puterile, datorita daruirii lor pentru binele si lumina lumii.
Mantuitorul spunea: “Caci acolo unde sunt doi sau trei adunati in Numele Meu, sunt si eu in mijlocul lor.”
Parintele Arsenie Boca, citind cu usurinta gandurile, i-a spus unui enorias caruia i-a trecut prin minte ca poate parintele ar fi revenirea in trup a Mantuitorului, urmatoarele: “Mai, omule! Nu elogia aschia in locul pomului!”
Considerand despre mine ca nu ma ridic nici macar la rang de aschie, indraznesc sa cred ca daca din 100 de cititori, doar unul simte sa aplice ceva din recomandarile mele, atunci inseamna ca nici un efort in a scrie aceste articole nu este de prisos. 
Tocmai de aceea revin cu reamintirea asupra rugaciunii “Puterea lui 16”, pentru cine nu a luat-o in seama pana acum si nu a facut-o. Aceasta rugaciune este trimisa de Cer si este mare dispensa divina. Nu este inventata de mine. Ea aduce in 16 zile dezlegarea tuturor blestemelor de neam, pentru a caror dezlegare, uneori, nu este suficienta nici o viata de om. De asemeni, ea actioneaza intr-un fel stiut de Sfanta Treime asupra bazei de 16 clepsidre a ADN-ului nostru, caci de aceea se face 16 zile, stergand din el o multime de programe de blestem personal, magie si alte forme de intuneric. Rugaciunea este publicata in blog in luna ianuarie a anului trecut.
De asemeni, am pus intr-o forma audio, deloc profesionala, pentru ca la cate mai sunt de facut, timpul nu mi-a permis sa realizez acest lucru asa cum mi-as fi dorit, pasii cei mai importanti ai protocolului dezlegarii. Nu cred ca este esentiala acum calitatea acestei creatii, ci substanta ei. Nu trebuie decat ca ascultatorul, cu inima si simtirea deschise catre Sfanta Treime si catre propriul sau suflet, sa repete in gand dupa mine. Poate in acest fel o fi mai usor decat cu cititul.
Pentru cine doreste, exista si posibilitatea descarcarii fisierului in calculatoarele personale si distribuirea lui ulterioara catre alti oameni care pot fi ajutati cu aceasta rugaciune. Se apasa pentru asta pe sageata de sus din dreapta, dupa ce fisierul este accesat. Nu cer nimanui sa se stie ca vine de la mine. Nu ma intereseaza drepturi de autor pentru o astfel de lucrare. De baza este sa ne putem vindeca, sa ridicam vibratia corpurilor noastre, sa putem face saltul, caci forte multe ne sunt impotriva.Toate cele bune! 

Nota: Din cauza suprasolicitarii pot exista probleme la descarcarea fisierului cu rugaciunea, utilizand linkul de mai sus. De aceea l-am incarcat si pe wetransfer si va rog sa il descarcati accesand linkul de mai jos:Termenul de gazduire a fisierului pe wetransfer este pana la 25.08.2017. 40 de comentarii:

 1. De cate ori trebuie spusa rugaciunea? E bine sa aprindem si o lumanare in timpul acesta? Multumesc,Gabriela N.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca este facuta cu toata inima, este suficienta o singura data.

   Cat priveste lumanarea, sa faca fiecare cum simte si cum doreste. Nu este obligatoriu pentru ca de ceva vreme incoace am un sentiment ca focul pe care il stim noi este inlocuit cu Focul Sfantului Duh si acesta a inceput sa existe in multi oameni pur si simplu, facand din ei insisi niste lumanari.

   Ștergere
 2. Multumesc din suflet!

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna seara,pot si pt tatal meu care este decedat?Am voie sa o fac si pt alte persoane?Va multumesc.Gabriela

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, sunt prinse si sufletele celor decedati in aceasta rugaciune, chiar daca nu ii numim concret.

   Ștergere
 4. Va multumesc din suflet,va mai deranjez cu o intrebare,pot sa fac aceasta rugaciune si pt prietenul meu?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai noroc pentru ca prietenul ti-a fost ruda de sange in alta viata (tu bunic si el nepot). Daca nu ar fi fost asa, nu ai fi putut in viata asta sa faci rugaciunea in numele lui, decat prin unire prin taina casatoriei.

   Ștergere
  2. Va multumesc din suflet pentru raspuns si pt tot ce faceti pt noi.

   Ștergere
 5. Multumim pentru material. Mai au si altii probleme cu fisierul ? Din pacate fisierul ori nu mai este valabil pentru donwloadare ori are o eroare de upload. Nici de ascultat nu se poate.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu nu au si altii probleme. Au putut ori sa asculte direct, ori sa descarce. Pana acum, toata lumea l-a obtinut. Exista o monitorizare si sunt peste 500 de descarcari. De aceea te rog sa vezi ce este in particular la calculatorul tau de nu permite ascultarea si nici descarcarea lui.

   Ștergere
  2. Iti recomand sa mai incerci si peste ceva vreme. Cred ca poate fi si o suprasolicitare a vizitarii site-ului care gazduieste rugaciunea.

   Ștergere
 6. D-na Mihaela nu reușesc să găsesc rugăciunea. Mă puteți ajuta?

  RăspundețiȘtergere
 7. -nu se mai poate accesa fisierul cu audio, probabil datorita suprasolicitarii.
  -m-am dus la postarea din ianuarie 2016, ca nu cred ca trebuie neaparat si indrumarea audio.Dar nu e clar ce e cu lumanarile...Se pun in colturile pentagoamelor, dar se aprind ? Nu este specificat asta, iar la intrebarea unei cititoare daca sa aprinda si o lumanare, ai raspuns ca nu e neaparata nevoie...Deci, te rugam sa precizezi daca cele 16 lumanarele se aprind in timpul rugaciunii, iar daca nu se aprind, de ce nu le putem lasa asa pe tot parcursul celor 16 zile, fara sa le mai schimbam.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna Cristian,
   Chiar daca nu am specificat, la rugaciunea de 16 zile, este evident ca se aprind lumanarile in timpul rugaciunii. Paralela cu cazul de fata nu este una potrivita, cred eu. Una este cand faci o rugaciune in care pui sau nu o lumanare pentru ca oricum esti tu una, deja. Alta este sa ai niste lumanari puse pe o forma anume, pentru ca acele fluxuri de lumina ce le emana lumanarile arzand in rugaciunea lui 16, vor crea acele pentagoane in planul energetic, care se pare ca genereaza ceva anume, nu stiu sa iti spun ce.

   Ștergere
 8. Multumim din suflet,
  L-am descarcat imediat de la postare, si am facut rugaciunea inca de aseara.
  Cu drag si multa recunostinta
  Neluta

  RăspundețiȘtergere
 9. Iubire si recunostinta infinita! Binecuvantari, imbratisari alaturi de multumiri pentru ghidarea pe care ne-o oferi si pentru ceea ce esti!

  RăspundețiȘtergere
 10. D-na Neluța dacă a-ți reușit să o descărcați nu puteți să o postați,aici la comentarii să o citim și noi ? Vă rugăm mult !!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu este de citit ci este de ascultat. Intra te rog pe link 1 sau link 2, ce le-am adaugat in aceasta dimineata si o vei putea descarca.

   Ștergere
 11. Multumim mult doamna Mihaela pentru tot ce faceti si cate ne dezvaluiti. Intrebare: pot face rugaciunea si pentru sotul meu chiar daca suntem casatoriti doar civil?

  RăspundețiȘtergere
 12. Draga Mihaela,te rog sa-mi confirmi daca poti.. Aseara am facut a doua oara rugăciunea de dezlegare si toata noaptea am visat oameni din trecutul meu care m-au ranit,fostul sot,prieteni... Nu am putut dormi deloc..ma simt f.obosita. Si-a facut efectul rugaciune?! Iti multumesc din suflet pt.tot!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De ce ar fi nevoie sa iti confirm? Crezi sau te indoiesti de cele ce s-au putut face? In credinta adevarata nu exista jumatati de masura. Ori crezi, ori nu crezi. Nu exista cred mai mult, cred mai putin, poate cred, etc.

   Ștergere
 13. Va multumim.Dumnezeu sa va rasplateasca inmiit eforturile!Asteptam cu nerabdare noutati.

  RăspundețiȘtergere
 14. Draga Mihaela,te citesc frecvent,si ma bucura ceea ce scrii,dar nu inteleg de ce te crezi mai mica decat esti? In Esenta tu nu esti inferioara lui Isus,doar asa ai ales sa crezi.Tu care vezi dincolo de aparente,tot mai crezi ca te mantuiesti prin "smerenie"? Eu vad smerenia ca o aplecare a capului in fata stapanului.Mie imi place sa cred ca Isus este prietenul meu si nu stapanul,fiindca cu astfel de credinte nu vom mai iesi niciodata din aceasta sclavie impusa si acceptata ca smerenie.
  Esti mai mult decat iti permiti sa crezi!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dragul meu sau draga mea, ce bine ma simt asa cum sunt si asa voi si ramane, iti dai seama. Spun asta pentru ca ma simt in pace, pentru ca am stabilitate si pentru ca nu voi avea niciodata frica de ce s-ar putea intampla daca pic de pe piedestal, pentru ca pur si simplu nu ma urc pe el.

   S-a umplut pamantul de egali ai lui Hristos, dar nu stiu cum se face, ca mai devreme sau mai tarziu, o iau mai toti razna cu capul si se duc intr-un soi de nebunie din care, intr-un final, tot prietenul Hristos ii scoate din cadere. Daca sunt asa de tari si de egali ai lui Hristos, ar trebui sa ii scoata ei pe altii din cadere, dar ei nu se pot salva nici macar pe sine.

   Smerenia este o virtute a Eului superior care cu cat evolueaza omul si avanseaza in cunoastere, cu atat parca se simte mai mic. Pentru ca intelege ca de fapt totul este atat de maret si de complex incat are sentimentul ca aproape nu are cunoastere nici cat o picatura dintr-un ocean. Smerenia este un cap plecat din recunostinta si nu din slugarnicie. Si eu iL percep pe Mantuitor ca pe un prieten, nu ca pe un stapan, dar uite asa prieteneste cum discutam noi, El detine oceanul si eu picatura. Si ce sa vezi? Eu nu am reusit pana acum sa merg pe apa si nu am reusit nici sa iau pamant si scuipat, sa le amestec, sa dau pe ochii unui orb si sa ii aduc lumina ce nu a vazut-o niciodata.

   Daca ai sti cate as avea de spus pe aceasta tema si tocmai pentru ca sunt atat de multe, aleg sa nu mai spun nimic.

   Ștergere
  2. Frumos raspuns si ce vorbe intelepte.Jos palaria👏👏💋💋❤❤

   Ștergere
  3. Draga Mihaela! Ma bucur ca esti asa cum te-am perceput! Ai raspuns foarte frumos, elegant si cu blandete la intrebarea pusa de Anonim 11:02.
   Se stie ca toate virtutile sunt fericitoare de suflet, deoarece, prin virtuti redevenim propria oglinda cu Mantuitorul Iisus Hristos oglindit in ea, salasluit in sufletelul nostru. Prin virtuti se alcatuieste sufletul omenesc dupa Chipul si Asemanarea Mantuitorului Hristos. Recitind "Fericirile", intelegem ca dintre toate virtutile fericitoare, Domnul s-a oprit in chip deosebit asupra blandetei, care, pe de o parte, izvoraste din smerenie, iar pe de alta parte, duce la smerenie.

   Toate cele bune,

   Lucia Dobrea (Bistrita)

   Ștergere
 15. Buna ziua,va scriu in numele meu si al surorii mele, cu rugamintea de a ne sfatui daca ar fi necesar sa facem aceasta rugaciune si in numele copiilor nostri. Va multumesc anticipat.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ati facut-o deja o data? Daca da, nu credeti ca i-ati prins deja pe copiii vostri? Ei nu sunt membri ai familiei voastre?

   Ștergere
 16. Mulțumesc mult! Am reușit să o descarc.Mulțumesc. Cât am ascultat-o, am plâns încontinuu. Nu știu de ce!

  RăspundețiȘtergere
 17. SIMONA MARIA ,PETROSANI12 august 2017, 20:49

  TE IUBESC SI ITI MULTUMESC.

  RăspundețiȘtergere
 18. Multumesc frumos, pentru mine, cred ca am nevoie de cele 16 zile. Am rostit-o și am simțit modificări în stomac și inima (chakra 3 si 4), mai întâi durere și apoi eliberare, privire limpede. Multumesc pentru sfaturi, pentru ajutorul oferit mie și celor ca mine. Am karma de neam și lucrez la aceasta de câteva luni. Mulțumesc din nou.

  RăspundețiȘtergere
 19. Multumesc frumos, pentru mine cred că am nevoie de cele 16 zile. Am rostit-o o dată și am simțit modificări în stomac și inima (chakra 3 și 4), mai întâi o mică durere și apoi eliberare, privire limpede. Mulțumesc mult pentru sfaturi și pentru tot ajutorul oferit mie și celor ca mine. Am karma de neam și lucrez la aceasta de câteva luni. Multumesc încă o dată. Doamne ajută și binecuvântari dumneavoastră și tuturor! Faca-se voia domnului!

  RăspundețiȘtergere
 20. Buna seara!!! aseara am ascultat de 4 ori rugaciunea de fiecare data ma simteam mai usoara . multumesc!!!

  RăspundețiȘtergere
 21. Buna seara. Aceasta rugaciune a venit spre mine ca o confirmare ca sunt pe calea cea buna. Cu toate gandurile bune de cateva saptamani fac tot ce pot, tot ce stiu ca Dumnezeu sa faca o minune iar nepotul meu de nici doi ani sa scape de o operatie pe inima, pentru inchiderea unei gauri. Sora lui s-a nascut de curand cu aceiasi problema. Nu gaseam modalitatea de a spune parintilor lor sa isi faca in dreptul lor ceea ce trebuia pentru iertare, dezlegare... Probabil ca legatura mea din alta viata cu puiul acesta de om , prin intermediul unui suflet deosebit, am ajuns la aceasta rugaciune care pe mine personal ma duce intr-un alt plan. Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 22. Buna ziua. Daca viata copilului meu este destul de dura, rugaciunea o pot spune si in numele persoanei alaturi de care isi duce viata ? Multumesc.Crina

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Fiecare o poate spune in numele cui doreste si simte. Ramane la decizia Sfintei Treimi ce se intampla mai departe.

   Ștergere
 23. https://www.youtube.com/watch?v=TXWAlexTb9E

  Muzica Gheorghe Iovu si versurile Lucica Boltasu
  Sublime si muxica dar si versurile
  Nu am cuvinte...
  Cu drag Neluta

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, foarte fain!

   Iata, Inaltare, de exceptionalul Gheorghe Iovu :

   https://www.youtube.com/watch?v=HXDKGhV-lRw

   https://www.youtube.com/watch?v=3MQP8IzjMD4

   Ștergere
 24. Mii de multumiri...primul link Ñu merge...al doilea da

  RăspundețiȘtergere