duminică, 20 august 2017

POARTA TELEPORTARII



POARTA TELEPORTARII

 Dragii mei,

Mai inainte de toate doresc sa multumesc din suflet pentru interesul manifestat fata de rugaciunea de iertare si dezlegare expusa in urma cu aproximativ doua saptamani. Fie ca aceasta sa fie de folos la cat mai multe suflete, sa le aduca pace si eliberare din tot necazul! Imi cer iertare pentru micile greseli de exprimare sau balbaieli existente pe ici pe colo. Trebuie stiut insa faptul ca inregistrarea acestei rugaciuni a fost un act spontan, nepregatit dinainte. Am inregistrat-o pe telefon iar melodia de fundal am rulat-o pe calculator. A venit in minte liber si nu a fost citita de pe o foaie de hartie. Spun aceasta pentru a raspunde cititorilor ce au solicitat-o si in format scris. Acest format nu exista momentan din pacate. Poate intr-o zi, imi voi gasi timpul sa fac si una scrisa.
Mai jos este atasata melodia de fundal, “Vindecare lemuriana”, care de asemeni a fost ceruta de mai multe persoane.


 Mi-as dori insa ca toti cititorii care au ascultat rugaciunea sa stie de unde vine acest dar.
Inainte de a porni inregistrarea, mi-am adus aminte de un moment special al vietii mele. El a fost povestit intr-un articol pe care il puteti accesa prin intermediul linkului de mai jos:


Am luat dintr-un sertar dosarul despre care vorbesc in acel articol. Am inceput sa privesc indelung Chipul Domnului nostru Iisus Hristos de pe coperta, pe care iL puteti vedea si in articolul amintit. In timp ce faceam acest lucru, mi-a venit ideea inregistrarii. Pe tot parcursul acestui proces, am tinut acea scriere la piept. La un moment dat, aflandu-ma in stare de meditatie adanca, mi-a alunecat usor din brate, motiv pentru care se aude un fosnet de hartie pe parcursul rugaciunii.
Cunoscand toate aceste detalii, cred ca nu mai este necesar pentru nimeni sa i se explice de unde a venit acest Dar, de fapt. Eu am fost doar un simplu instrument in acele momente.

Revenind la tema articolului de astazi, as dori sa va transmit o informatie primita de la Metatron in urma cu aproximativ trei luni de zile. Se refera la modul in care se va face teleportarea, pentru ca asta inseamna de fapt saltul corpului fizic din dimensiunea a 3-a in dimensiunea a 4-a.
Exista niste experimente efectuate in diferite laboratoare privind comportamentul luminii, ca particula si unda. Puteti vedea astfel de experimente in filmuletul de mai jos.


Atentia noastra trebuie concentrata pe comportamentul unui electron atunci cand ii pui in fata un ecran cu doua fante. El este proiectat catre ecran, iar in momentul in care ajunge aproape de el, electronul se transforma in unda si trece ca doua unde, prin cele doua fante. La iesire, undele se reunesc si se reformeaza electronul ca particula.
Informarea primita de la Metatron este aceea ca acest fenomen va sta la baza teleportarii corpurilor noastre dintr-o dimensiune in alta. O sa ne apara in fata un ecran cu doua fante, dar acestea vor fi sub forma de romburi alungite pe verticala si nu dreptunghiuri asa cum se poate vedea in film. Rombul, care in tridimensional se transforma in piramida, este reprezentarea portii de trecere dintr-un spatiu dimensional in alt spatiu dimensional.
Este necesar sa stim ca planeta noastra, un fel de macroelectron, a fost echipata in prima parte a acestui an cu un vehicul Merkaba foarte complex si de asemeni este adus in stare de perfecta functionare un accelerator de frecventa. Toate acestea sunt dispozitive astrale.
Cand va veni vremea saltului, mai intai va aparea ecranul cu doua fante. Imediat se va activa acceleratorul de frecventa, determinand rotirea vehiculului Merkaba cu o viteza mai mare decat viteza luminii. Acest lucru va face ca tot ce este materie sa se transforme in unda, sa treaca apoi prin cele doua fante romboidale si sa se refaca pe partea cealalta, reprezentata de dimensiunea a 4-a, ca si materie.
De ce va povestesc toate acestea acum? Deoarece a inceput sa se vada in planul energetic, de aproximativ o saptamana incoace, Poarta Teleportarii, asa cum mi-a aratat-o Metatron acum trei luni in urma. Mai este ceva curatenie de facut la intrarea prin cele doua romburi, dar dupa ce se va termina si aceasta, orice este posibil sa se intample.


Toate cele bune!



18 comentarii:

  1. Si se vor teleporta toti cei ramasi pana in prezent pe pamant? Sau se mai fac inca trieri? Pentru ca in ultimul timp au avut loc sumedenie de treceri in nefiinta, pe banda rulanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, nu. In Apocalipsa este scris ca o treime din populatia Terrei nu trece la primul val. Aceasta treime nu a primit in ADN programul acceleratorului de frecventa. Fara el, nu se activeaza Merkaba.

      Ștergere
  2. Multumim mult doamna Mihaela, chiar rugaciunea este spusa din starea aceea profunda sufleteasca si asa ni se transmite si noua, cu aceeasi vibratie, fiind de un ajutor neesimat.
    Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  3. Fain. Multumim, draga noastra Mihaela Tristar!

    https://www.youtube.com/watch?v=6Q8L9oHqKrM

    RăspundețiȘtergere
  4. M-am uitat la ultimul videoclip si am ramas putin confuz. Rapirea se va face propiu zis adica vom disparea pur si simplu de pe pamant, va surveni o moarte sau ne vom continua viata aici dar in 4D ?
    Iar dupa rapire vor invia mortii? Si ce inseamna mai exact acesta inveiere a mortilor, banuiesc ca nu e ceva clascic ca "se ridica din mormant".

    Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In opinia mea oamenii cu planeta lor cu tot isi vor continua viata aici, dar in dimensiunea a 4-a, nu in a 3-a. Dar daca ne luam dupa spusele din Apocalipsa, o treime din omenire piere in acest prim salt. Aceia vor muri inaintea procesului de teleportare, iar sufletele lor vor fi duse intr-un alt spatiu special. Restul va trece cu planeta cu tot in a 4-a dimensiune. Este ca si cum planeta cotropita de niste virusi, se scutura de ei prin acest salt vibrational (treimea despre care spuneam)

      Cu mortii este o alta poveste. Multe suflete care pleaca prin moarte de aici, se duc mai intai in dimensiunea a 4-a. Pare ca si acolo ei ar primi un oarecare corp fizic caci pe cel de dimensiunea a 3-a l-au lasat aici. La salt, pamantenii vor trece in dimensiunea a 4-a cu corp fizic cu tot, ce a fost pregtit cu mult timp inainte ca sa poata face aceasta trecere. Cand ar ajunge acolo, ar putea da nas in nas cu persoane plecate dintre noi deja, prin moarte.

      Tot ce am spus aici sunt niste ipoteze posibile. Te rog sa nu consideri acestea la rang de Adevar Divin pentru ca nu pot spune in mod sigur ca ele corespund Adevarului. Se intampla aceasta deoarece de cate ori am intrebat, Divinitatea nu mi-a raspiuns niciodata la aceste intrebari, fiind o zona cu acces interzis.

      Ștergere
    2. Daca tot suntem in domeniul ipotezelor posibile,cu respect,emit si eu una: ce-ar fi daca noi,pamantenii am fi "crescuti" intr-o "ferma" numita Terra de catre alte civilizatii mult mai avansate si,de ce nu,din alte dimensiuni,am fi "crescuti" pentru a fi hrana acelor civilizatii.La fel cum si noi,la randul nostru,crestem-si sacrificam- miliarde de animale si pesti pentru hrana noastra?

      Ștergere
  5. nu reusesc sa gasesc rugaciunea de iertare si dezlegare in ian 2016, am tot cautat-o, ma ajuta cineva va rog?multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi tu Elena cum este treaba? Multi oameni sufera de multe ori din cauza propriei superficialitati. Imi spui si mie unde scrie rugaciunea de iertare si dezlegare din ianuarie 2016? Asa am spus eu ca se numeste ea? Citeste inca o data articolul in care am pus rugaciunea audio, vezi cum se numeste corect si cauta din nou in ianuarie 2016 sa vezi, o gasesti?

      Ștergere
  6. D-na Mihaela, data de naștere a prințului Nicolae (1aprilie 1985)e sub semnul lui 5. Semnifica ceva???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-ai putea raspunde te rog cum ai concluzionat ca este sub semnul lui 5 aceasta data?

      Ștergere
  7. Scuzați-mă, 1 aprilie =5 și 1+9+8+5=23(2+3=5) dar adunate toate în final e cifra 1 (lider)

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc Mihaela foarte mult pentru articole!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ramshi: Dimensiunea a 3-a aparține materialității. Aparține densității, corpurilor fizice, unde există un ciclu complet. Se bazează pe geometria cercului: un început și un sfârșit, care, apropo, se află în același punct. Există unele limitări, cum ar fi deplasarea, deoarece există limite până la care poate rezista corpul uman; există limite ale forțelor mareelor. Există iluzia timpului și structurii, formei și funcției. Exista gândul liniar, un filtru - o ocazie de a nu vedea toate punctele deodată. El permite cuiva să vadă o perspectivă în profunzime, până la capătul său; începi din nou ca să termini iarăși, în cadrul său. Datorită sinelui vostru multidimensional, sunt adăugate straturi pentru a privi la fiecare experiență singulară, cu fiecare variabilă, de la început la sfârșit. Tânjiți să aveți acea perspectivă deplină (multidimensională). Este ceea ce sunteți. Numai că o puteți limita foarte mult. Dimensiunea a 4-a aparține schimbării fluide. Atunci când cineva se scufundă în dimensiunile mai dense (1-3), este nevoie de un timp pentru ca sinele fragmentat să se readapteze la experiența multidimensională. Timpul și spațiul nu există așa cum doriți să existe. Ele curg liber și sunt maleabile. Atât timpul, cât și spațiul continuă să existe, doar că nu așa cum le percepeți în prezent. Procesul va fi gradat, iar mulți dintre voi vă veți mișca înainte și înapoi. Dat fiind că nu plecați definitiv și începeți o viață cu totul nouă, vor exista dificultăți de a înțelege complet evenimentele care au avut loc. Va fi ca un vis din care vă treziți. Și, ca să fim sinceri, ceea ce se va întâmpla d.p.d.v. emoțional va fi o experiență cu totul nouă, deoarece nicio planetă plină de ființe conștiente nu a mai făcut acest lucru vreodată. Vedem viitoruri probabile, dar ele sunt rescrise în fiecare secundă. Emoțiile pot fi experimentate doar în „acum”. Deși trecutul, prezentul și viitorul sunt una, dacă mergem în viitor ca să vedem, este ca și cum vedem un film. Nu trăim experiența. Numai momentul prezent are acest potențial. Arhiva emoțională este prezentă. Este dificil atunci când vedem înregistrările Pământului sau înregistrările akashice să percepem emoțiile. Este diferența dintre a privi și a face. Astfel creați realități probabile , și astfel le putem vedea noi. Ne concentrăm atenția la versiunea „acum” a voastră care încearcă acum să se conecteze cu noi, versiunea „acum” care are emoții și care își pune această serie de întrebări. Așa facem atunci când vrem să privim la înregistrări sau la istorie. Vă puteți imagina acest lucru ca o bandă de film cinematografic la care ne putem concentra pe momentul „acum” și vedem pe film animația viitorului și trecutului. Nu poate fi altfel, iar ele nu pot fi separate. Asta înseamnă atunci când spunem că ele sunt un singur lucru. Așadar, atunci când o ființă vrea să vă vadă DVD-ul, cum s-ar spune, din biblioteca akashică, ea nu poate simți emoția , decât dacă urmărește momentul „acum”. Ar fi ca și cum ați vedea filmul cu rapiditate, având un semn de la care ați început. Dacă vedeți viitorul în timp ce cadrele se derulează cu rapiditate, înseamnă că aveți doar o întrezărire. În realitate , nu simțiți și nu vă conectați emoțional. La fel este și pentru noi și, în timp ce putem vedea ce s-a întâmplat -la fel cum voi vedeți un film-, putem empatiza. Dar nu este exact același lucru ca și când am avea experiența directă. Viața este foarte specială și prețioasă. Și nu ne place să vedem cum petreceți un moment în teamă, când există atât de multe ocazii promițătoare care vă așteaptă. Teama este o emoție foarte limitativă. Scăpați de ea. Veți descoperi că există emoții mult mai incitante și mai împlinitoare. Pământul este unic datorită alcătuirii sale genetice -ne referim la vegetație, faună, oceane și atmosferă-, încât gama de emoții este imensă. Alte lumi nu sunt așa. Datorită diversității, numărul real de variabile, potențialul pentru dualitate, pentru extreme polare este atât de mare, încât un număr mare de emoții pot deveni experiențe.

    RăspundețiȘtergere
  10. Saumbra prin Geoffrey Hoppe: Ca sa puteti face asta, va fi important ca fiecare dintre voi sa va lasati constiinta sa se extinda. Voi o tineti acum strânsa, ca într-o cutie. Este timpul sa îi permiteti sa se extinda si, atunci când începeti sa aveti diferite sentimente si senzatii, când veti avea o cu totul alta minte, veti începe sa gânditi cu totul altfel. Nu va închideti, este propria voastra constiinta care începe sa lucreze în cu totul alt spatiu dimensional. Când aveti vise foarte intense, în aceasta perioada, uneori literalmente vine o noua energie în realitatea voastra. Când corpul vostru doreste noi feluri de mâncare si diferite alte moduri de tratament, aceasta se întâmpla datorita noii energii care vine, voi treceti prin propriul salt cuantic.
    Uneori este dificil, dupa cum ati descoperit. Uneori simtiti totul strain, deoarece nu sunteti obisnuiti cu asa ceva, dar, pe masura ce continuati sa permiteti aceasta si sa va deschideti, în curând veti avea o constienta si senzitivitate asa cum nu ati mai avut vreodata. Amintiti-va ca totul porneste de la unele simturi umane obisnuite: miros, vaz, auz, gust, atingere... acestea se vor trezi si veti avea senzatii cu totul noi prin aceste simturi. Simturile voastre Divine se vor deschide. Veti avea cunoastere si întelegeri si nu veti sti de unde vin. Dar ele vor veni de la voi. Veti avea intuitie, asa cum nu ati mai avut înainte. Veti atrage foarte repede în viata voastra ceea ce este nevoie. Veti simti deodata ca sunteti mai destepti ca niciodata. si va rugam sa nu ne multumiti noua. Nu va fi pentru ca voi veti face channeling pentru noi, sau ca ghizii vostri îsi fac bine datoria - veti fi chiar voi. Multumiti-va voua însiva.
    Saltul cuantic se apropie si exista multe grupuri cu nivele diferite de initiere. Ce se va întâmpla atunci, atât la nivel individual cât si la nivel de grup?
    Hmm... Într-adevar, omenirea opereaza pe multe nivele diferite. Exista multe grupuri, cum oare vor fi ele afectate? Ceea ce se va întâmpla odata cu saltul cuantic este, de fapt, crearea unui potential. Se creeaza un potential pur pentru cei care sunt gata si vor sa îl foloseasca. Dar, acest potential nu va semana cu nimic din ceea ce ei au întâlnit pe vechile drumuri. Este cu totul diferit si multi îl vor rata la început. Multi vor crede ca totul se destrama dupa data saltului cuantic - fie ca este vorba de viata personala, sau de cea globala. Aceasta, deoarece nu vor vedea potentialul care le sta în fata. Este realmente un salt cuantic în fizica, constiinta si tehnologie. Dar, deoarece ei vor fi foarte concentrati pe vechile cai, nu vor vedea acest potential. Când vor fi gata, potentialul li se va arata. Totul va semana cu ceea ce ati trait si voi, Shaumbra. Totul exista deja, dar a aparut în fata voastra, numai când ati fost gata. Noi suntem acum aici, lânga voi, ne puteti auzi prin Cauldre, puteti simti ceva în camera, dar este constiinta voastra, cea care se extinde si opereaza într-un mod cu totul nou. Veti putea sa ne vedeti. Noi suntem acum chiar aici, de-a lungul camerei, câtiva lânga usi. Suntem aici, dar voi priviti cu ochii vechi, cu viziunea voastra lineara. Încercati sa nu ne vedeti cu ochii. Dupa saltul cuantic, într-o noua constiinta, deodata ne veti vedea prin inima. Veti întelege ca am fost întotdeauna aici, nimic nu s-a schimbat, în afara de voi.

    RăspundețiȘtergere
  11. V-am trimis textul rugaciunii Dvs. ieri pe email ("video si text rugaciune") va rog sa-l verificati. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Da, parintele Adrian Singurov, intradevar, da dovada de o "perceptie fina" si ma bucur ca sunt asemenea oameni prezenti acum pe splendida noastra planeta Terra ! Pot sa spun ca, pur si simplu, ma bucur ca exista semeni de-ai nostri si care sunt in aliniament cu scopul si misiunea Divinitatii si cu care sunt in rezonanta ! "Finesco" perceptia parintelui si-i multumesc pentru ca este, bineinteles !

    https://www.youtube.com/watch?v=f2f0jHrUwOQ

    Doamne ajuta !

    Lucia Dobrea (Bistrita)

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna,
    Ce s-a intamplat intretimp? Am trecut prin acea fanta? Am fost cam speriat atunci de aceste lucruri, din cate imi amintesc. Mi-as dori sa stiu daca cele afirmate de dumneavoastra sau intamplat sau nu.

    RăspundețiȘtergere