miercuri, 30 august 2017

MESAJ PENTRU ROMANIA


MESAJ PENTRU ROMANIA


Dragii mei,

Articolul publicat anterior este pregatit de mai multe zile, insa din lipsa de timp, abia astazi am ajuns sa il si postez.
Inainte de a-l incepe pe cel planificat de fapt pentru aceasta zi, doresc sa transmit tuturor purtatorilor numelui Alexandru, ani multi cu sanatate, bucurii si impliniri pe toate planurile, cu ocazia sarbatoririi Sfantului Alexandru!
Am si eu un Alexandru in familie, in postura unuia dintre copiii mei.
Pentru a intelege mesajul de astazi este necesar sa povestesc o intamplare de acum cativa ani in urma, pe vremea cand Alex era la gradinita. Fusese ales ca personaj intr-o serbare de Craciun ce se desfasura acolo. El ne spunea noua parintilor ca este Mos Neagulan. Mare dilema! Nu auzisem in viata mea de Mos Neagulan. Am inceput sa cautam pe internet. Evident ca nu am gasit nimic. A venit si ziua serbarii. Educatoarea a schimbat copiii in hainele pe care trebuiau sa le poarte in timpul spectacolului si desi Alex avea ditamai banda pusa oblic, pe care era scris anul ce urma sa vina, tot nu mi-am dat seama de personaj. Am inteles misterul abia atunci cand doamna educatoare ne-a adus o punga cu hainele in care venise imbracat initial, ce avea atasat un biletel pe care scria ... Mosneagul An. Ne-a pufnit rasul dar in paralel ne-a apucat si rusinea. Sa ne chinuim zile in sir sa aflam si sa nu vedem ca Mos Neagulan era de fapt Mosneagul An. Ce sa mai! De toata jena! Trebuie insa sa recunoastem cu totii ca de multe ori ni se intampla asa in viata. Sunt uneori lucruri evidente, sub nasul nostru si totusi nu le vedem.
In aceasta dimineata am avut un vis.
“Eram cu un domn pe care nu il cunosc in plan real, ce imi dadea niste explicatii legate de intestinul gros. Mi-a aratat pe un perete ceva desenat ca o stanca sau o bucata de munte si pornind de acolo, a inceput si el sa deseneze ceva, formand o spirala cu trei cercuri si ceva in jurul acelei formatiuni, spunand ca acea spirala este intestinul gros. Mie imi semana mai degraba a energie Kundalini, cerc ce are trei rotatii si jumatate, pe care multi o asociaza cu Sfantul Duh. Ne-am dat amandoi un pas mai in spate. Am vazut cum spirala respectiva a inceput sa se miste usor in desen pana ce a luat forma conturului Romaniei. Din interiorul sau a inceput sa lumineze o lumina alb – aurie stralucitoare, facand din toata aria cuprinsa in contur, ceva ca un Soare, iar Marea Neagra luase o culoare nelumeasca de verde smarald. Era o imagine ce nu poate fi explicata in cuvinte. Am spus atunci ca asa ceva nu trebuie scapat, ca trebuie sa facem repede o fotografie. Am luat telefonul si am fotografiat imaginea si parca telefonul imi era conectat la un sistem de imprimante foarte sofisticate, care au si inceput a se pune in functie, ca intr-un fel de flux tehnologic. Ma gandeam ca se va imprima acea imagine. La imprimanta de la sfarsitul sirului a iesit insa, gata facut, cu spirala intre file, un calendar de perete, pe anul viitor. Pe coperta calendarului era imaginea lui Alex, cu ceva pe cap si cu barba alba, nu foarte lunga, ca si … Mos Neagulan. Asa l-am numit in vis. Pe toate filele erau imagini tot ale lui, ca Mos Neagulan, in diferite ipostaze, de format mai mic.”
Visul mi-a sugerat unele idei. Este ca si cum Romania ar fi intestinul gros al planetei. Pe aici se scurge toata mizeria. Dar exista niste actiuni spirituale la nivelul acestei tari care asaza acest intestin exact ca Spirala Sfantului Duh, de trei ture si jumatate. In acel moment se transmuta in lumina stralucitoare dar nu numai ca se transmuta, dar ia si forma conturului tarii, iar interiorul incepe sa straluceasca puternic. Imaginea fotografiata a fost transmisa apoi la imprimanta, dar in loc sa iasa ea, a iesit un calendar, ceea ce sugereaza ca acel calendar sau Romania intr-o astfel de imagine una sunt. Cine sa fie insa Mos Neagulan? Daca ar fi fost vorba de Alex al meu, nu era nevoie de toata sofisticaria aceasta cu costumul din vis.

Romania luminata in scurt timp de Sfantul Duh si sub aripa lui Mos Neagulan, in tot anul care vine – acesta este pe scurt mesajul visului, din punctul meu de vedere.

Mi-am spus azi ca trebuie sa caut mai multe informatii legate de Sfantul Alexandru. Am citit si nu am gasit ceva ce nu stiam deja despre Sfantul Alexandru, Cel ce a trait pe vremea Imparatului Constantin cel Mare.
Am aflat insa ceva complet nou pentru mine si anume despre Sfantul Alexandru din Svir. Este sarbatorit azi doar pentru motivul ca exista scrieri care spun ca ar fi intrat in nefiinta la data de 30 august 1533.
Am vazut imaginea Sfantului Alexandru din Svir. Ooo … Daaa! Exact ca in icoanele cu Sfantul Alexandru din Svir era reprezentat pe calendar Alex, ca si Mos Neagulan.
Am descoperit deci dilema: Mos Neagulean este expresia Energiei Sfantului Alexandru din Svir.
Mai jos fac trimitere prin doua linkuri catre informatii legate de viata Sfantului Alexandru din Svir.




Este foarte interesant ca Manastirea Sfantului Alexandru are acoperisurile domurilor sale colorate in acelasi verde smarald, dupa cum era colorata in vis, Marea Neagra. De asemeni, localitatea este foarte aproape de granita Rusiei cu Finalanda, din nordul careia, din Laponia, vine Mos Craciun, aproape de Neagulan al nostru. Iar cel mai important aspect este acela ca se spune despre Sfantul Alexandru din Svir ca este singurul Sfant care s-a invrednicit a vedea pe Sfanta Treime, sub forma a 3 Ingeri, motiv pentru care avem si noi o astfel de reprezentare a Sfintei Treimi intr-o icoana. Sa intelegem ca in tot anul ce vine, Romania se va bucura, in urma imbaierii in acest an cu Sfantul Duh, de vederea neincetata a Sfintei Treimi? Cam asa ceva se transmite de Sus.
Azi cand citeam despre Sfantul Alexandru din Svir, am inceput a simti o mare energie a iubirii. Era Sinele Sau superior, dragon verde al Maicii Domnului, intelegand in acest fel ca Sfantul a fost pe energia Mamei Divine, la fel cum a fost si Sfantul Serafim de Sarov. Sfantul este reintrupat in Romania, intr-un barbat despre care mi s-a vestit ca il voi cunoaste in curand. Este foarte probabil sa fie medic.
Dragii mei, as dori sa va spun ca sunt mai multe saptamani de cand s-a inceput un proces de curatare globala a Romaniei. El este condus de Sus, independent de planurile noastre lumesti. Cand ne referim la curatare, ne referim la trecerea in lumina pe banda a demonilor, printilor si balaurilor ce au ajuns sa stapaneasca toate locurile cheie de pe taramul romanesc. S-a pornit din sudul tarii iar acum s-a ajuns la judetele din nord, Satu Mare, Maramures, Suceava si Botosani. Au participat la toata aceasta actiune zeci de mii de români, dar multi nici nu au avut habar in ce au fost implicati la nivelul naturii lor superioare. La nivelul acesta lumesc ei doar s-au simtit rau, au fost in depresie, au fost bolnavi si au trecut prin tot felul de incercari. Mai este doar un pic si finalizam cu asta. Dupa aceea … Doamne ajuta!
Date fiind toate acestea, nu pot spune decat ca visul din aceasta dimineata a fost o confirmare ce personal mi-a adus o mare bucurie si stare de bine.


Toate cele bune!


24 de comentarii:

  1. Multumesc pentru vestile bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu să vă binecuvînteze ! Acest articol m-a făcut să tresar de cîteva ori că prea multe din relatările din art. mă confluează în evenimentele trăite de mine de mai bine de doi ani de cînd dureri inexplicabile,dar suportabile mi-au scanat tot ,dar absolut tot trupul,nu cred că a rămas vreo celulă ne verificată.Am crezut -ceea ce sînt convins că se întîmplă şi ACUM că aceste valuri cosmice au rolul de a alinia corpul fizic cu celelalte corpuri cu care este învăluit sufletul. Şi încă o coincidenţă-IUBESC ROMÂNIA ASTA DIN TOATĂ INIMA MEA ŞI MĂ BUCUR CA UN COPIL CÎND ÎMI DAŢI ASTFEL DE INFORMAŢII şi,da,mă bucur şi aşa în inconştienţă să fi participat la MAREA CURĂŢENIE A SPAŢIULUI ROMÂNESC.....deoarece,cum vă ziceam,de mai bine de doi ani dureri ,dar şi vise am avut în care parcă cineva -o persoană al cărei chip nu-l puteam vedea se sfătuia şi mă măsurau împreună pe întreg interiorul corpului,aşa ca şi cum ai măsura cu voltmetru anumite tensiuni şicel ce părea a fi şeful, cînd termina o parte de corp-capul în relaţie cu inima -să zicem, vorbea cu cei din echipa lui şi zicea "e bine,gata ,corespunde...." sau ceva de genul ăsta,iar cînd să mă trezesc de-a binele ,conştientizînd că în pat nu sînt singur,am vrut instinctiv să le vorbesc,dar ...au dispărut....şi nu e singurul vis de acest gen. În emisiunea domnului preot Adrian Singurov de la 6Tv. -"ORTODOXIA QANTICĂ" spunea că de-asupra României noastre se află o cortină protectoare ,ca o cupolă şi în pofida aparentelor pericole care mi le tot şoptesc în ceafă întunecaţii ,ROMÂNIA ESTE SUB SFÎNTĂ PAVĂZĂ. şi aşa cum vă spuneam mă bucur ca un copil care a primit o jucărie mult dorită cînd îmi vorbiţi de ţara noastră d.p.d.v. spiritual. Vă mulţumesc pag.mea de F.book este Luminar George Nando,unde postez cu permisiunea Dvs multe din articolele blogului "CALEA AURIE" Dacă nu aveţi timp ,nu-mi răspundeţi,simnt cînd îl citiţi-ştiu că timpul Dvs e foarte limitat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet! Asa este, Romania este sub protectie chiar daca in planul acesta lumesc multi percep altceva. Daca si-ar deschide inimile, si-ar schimba si perceptiile.

      Ștergere
  3. https://www.youtube.com/watch?v=hpUWpN4RXTE

    Sfantul Alexandru din Svir, intact dupa 500 de ani.

    Anul bisericesc incepe la 1 septembrie. Romania este ocrotita de Maica Domnului si de Sfanta Treime. Pe plan extern, situatia este foarte tensionata.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Mosneagul An"= "Mos Neagul An"= "Zeul An"= "Fiu al Marii Zeite Mame", fiind de sorginte nobila, din "neamul soarelui", cand Soarele era considerat "Zeita". In mitologia vedica, zeul "Soria"("Mithra") este fratele lui "Dac Za" ("Deus Daki"). Ei erau numiti " Barbatii soarelui", adica "RAMANNI"("Fiii Soarelui"). In cultura vedica (si nu numai, ci in toate culturile este aceeasi, doar numele purtat difera functie de "vremuri") Magna Mather sau "Mama"("Muma") se numea Adity( = Tabiti= Hestia= Vesta= HaBaba= Kybebe= Kybele= Cibela= " Magana Deum Mater"="Marea Mama a Zeilor"= "Zeita incununata cu cele 7 Turnuri"= "Regina"= "Matca"= "Albina"= "Leu- Kippe""Pajura" "Matar Kubile "Maicuta Kybele"(Imparateasa fondatoare a Imperiului "ATL- AN- Tis"- fericitii, luminosii, stralucitorii, avvii, davii, daoii, dioii, nobilii, elevatii, "IO"-ii)= "Maica Luminii"= "Maica Sfanta"= " Maica Precista" = "Theotokos"= "Preacurata Fecioara Maria"= "Imparateasa Cerului si a Pamantului" s.a.m.d. )
    "Alexandros"= "Purtator de steag"(dragonul si lupul, steagul geto-dacilor).

    Toate cele bune !

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani pentru Alexandru! Binecuvântată să ii fie viața cu tot ce este mai frumos si mai bun! Sf. Alexandru sa-l indrume si sa-l protejeze mereu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru confirmari,sant 7ani de cand am fost instiintata din astral ca va incepe curatarea finala si apoi inaltarea si in acelasi timp mi sa spus ca am accesat biblioteca akastica dar nu mi sa dezvaluit ce anume cautam.Dar azi cand am citit articolul incep sa se lege anumite lucruri,va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7.     INCEPUTUL ANULUI NOU BISERICESC – 
                         1 septembrie 2017

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim de ce nu postezi si link-ul?

      http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2017/09/anul-nou-bisericesc-1-septembrie-2017.html

      Ștergere
    2. Mai omule, este peste tot prin internet informatia aceasta si o stie aproape orice crestin. Tu acum ai aflat-o din blogul numit?

      http://www.crestinortodox.ro/religie/anul-nou-bisericesc-125969.html

      Ștergere
    3. Mihaela, daca vom compara cele doua bloguri cu structura mesajului Anonimului de la 16:48, este usor observabil de unde anume a luat informatia! De aceea i-am recomandat sa posteze si link-ul nu sa faca doar copy/paste din titlu. A fost cu buna intentie!

      Ștergere
    4. Ok, am inteles! Off ... De-ar fi astea cele mai importante probleme ale poporului român ...

      Ștergere
    5. Pe acel link este postata o rugaciune frumoasa. De aceea este binevenita toata informatia. Numai bine!

      Ștergere
  8. mai trateaza-te din cand in cand.....la cap binenteles!

    RăspundețiȘtergere
  9. Citez: " Mai este doar un pic si finalizam Procesul de curatare globala a Romaniei."Trecand peste faptul ca este evident pentru orice observator onest si cinstit ca nu s-a curatat nimic,Romania este condusa in continuare direct spre prapastie,as dori sa ne spuneti,daca stiti Dna. Mihaela ,ce va urma dupa aceasta curatire?

    RăspundețiȘtergere
  10. MULTUMESC INGER UMAN VA STIMEZ SI VA APRECIEZ SUNTETI CA UN BALSAM PT SUFLETUL MEU

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Este minunat, ca Romania este sub protectie! Multumesc Mihaela pentru tot, cu iubire...

    RăspundețiȘtergere
  13. Niste aberatii!Voi cei creduli,documentati-va!

    RăspundețiȘtergere