miercuri, 26 iulie 2017

CALEA AURIE – PARTEA A VI-A – APARATELE DIVINE



CALEA AURIE – PARTEA A VI-A – APARATELE DIVINE


Dragii mei,


Am promis intr-un articol trecut ca voi publica la un moment dat informatii despre Aparatele Divine.
Atunci cand facem referire la vibratia unui individ sau la vibratia planetara generala, este necesar sa avem in vedere doi parametri: vibratia partii energetice (aflata la fiintele inteligente in stransa legatura cu gradul de constiinta si de vibratie a sufletului) si vibratia corpului fizic. Orice fiinta are o valoare a vibratiei energetice diferita de cea a vibratiei corpului fizic. De asemeni, acesti parametri au valori diferite de la fiinta la fiinta. Spun fiinta si nu om, pentru ca este acest lucru valabil si la animale, plante, civilizatii extraterestre si intraterestre, care traiesc la nivelul unei planete. Locurile geografice, prin incarcatura lor, au de asemeni o anumita vibratie energetica si una fizica. Totodata cristalele, pietrele, diferitele obiecte, cladirile, etc. se caracterizeaza prin acesti doi parametri.
Vibratia energeticului planetar este media aritmetica a tuturor vibratiilor energetice individuale, iar vibratia fizicului planetar este media aritmetica a vibratiei tuturor corpurilor materiale.
In perceptia mea, planeta noastra a atins vibratia dimensiunii a 4-a si a pasit in ea, din punct de vedere energetic, in luna iunie a anului trecut. Degeaba apar sapte mii de channelinguri si inca mai multe credinte ca am intrat in dimensiunea a 5-a, caci asa ceva este imposibil de crezut. Daca in acest fel, pe care il vedem cu totii, arata dimensiunea a 5-a, atunci inseamna ca intr-un context asemanator eu pot afirma fara rezerve ca sunt presedintele Romaniei, ca sa nu zic al Americii. Sa fim seriosi oameni buni! Mai avem pana la dimensiunea a 5-a. Cu corpul fizic planetar nu am trecut insa in dimensiunea a 4-a, pentru ca vibratia fizica este la nivel mai jos decat cea energetica. Suntem insa foarte aproape de a face si pentru partea fizica aceasta trecere. Am zis de mai multe ori ca ar putea fi la nivelul lunii iulie a acestui an, care aproape ca a trecut, dar in egala masura am spus ca am avut aceasta perceptie ori de cate ori am facut calatorie in viitor prin tunelurile corespunzatoare celei mai inalte constiinte planetare posibile. Se pare ca nu suntem la acel nivel din pacate, la care am fi putut sa fim daca ar fi existat mai putina ignoranta si mai multa actiune in lumina si iubire. Semnele arata ca exista o intarziere fata de aceasta luna iulie, pentru ca inca nu am atins vibratia 4, necesara executarii saltului corpurilor fizice. In postura in care ne aflam acum este cea mai rea situatie. Suntem cu energeticul la bunul plac al controlorilor, iar cu corpul fizic nu suntem la nivelul la care sa putem vedea cu ochii nostri modul in care ei actioneaza asupra partii noastre energetice.
Toate aceste dimensiuni au substraturi vibrationale. Noi numim cel mai de jos substrat al dimensiunii a 4-a, astral inferior. Dimensiunea a 4-a este o dimensiune aflata in comunicare directa cu antidimensiunile, conform desenului de mai jos.



Este o dimensiune in care exista supertehnologii si in care se desfasoara toate civilizatiile controloare. Aceasta dimensiune, mai ales la nivelul inferior, nu prea cunoaste iubirea. Dar acum, totul merge altfel. Dumnezeu a trimis pe Pamant la intrupare fiinte foarte inalte spiritual. Acestea, pe langa faptul ca ajuta foarte mult in procesul de ascensiune planetara, vin si cu o transmutare totala a dimensiunii a 4-a, ducand in sanul ei iubirea. Cu alte cuvinte, vom pasi intr-o dimensiune a 4-a avand caracteristici mult diferite, in sens pozitiv, fata de cum a fost pana in urma cu numai cativa ani.
Observam cu totii ca s-au intetit foarte tare bolile. Am mai scris si sustin aceeasi teorie ca toate bolile sunt produse cu tehnologii si masini. Sunt descoperiri facute anul trecut, prin prisma unor calatorii mentale in care am fost condusa pe multe planete si in fel si fel de laboratoare de unde sunt sustinute matricile de boli. Exista multimi de matrici, fiecare boala avand matricea ei. Fiecare matrice functioneaza intr-un interval de frecventa. Daca te ridici deasupra frecventei superioare nu mai poti fi prins in acea matrice si este imposibil sa suferi de respectiva boala. Problema este ca te trage in jos si te forteaza sa fii in intervalul de functionare al matricii unei boli, karma. Va dau un exemplu. Daca intr-o viata anterioara a fost experimentata magia neagra si daca s-a folosit in ritualurile magice, energia sexuala creatoare captata prin chakra a 2-a, si totodata s-a batjocorit corpul fizic prin folosirea in tot felul de orgii sexuale, se intampla urmatorul fenomen: ca un bumerang karmic, Divinitatea taie la un moment dat acelei intrupari, dar si intruparilor viitoare, pana cand se obtine iertarea acelor fapte si toata aceasta bariera se ridica, alimentarea cu lumina pentru chakrele 1 si 2. Este pusa obstructia exact pe zona de corp fizic folosita in acele ritualuri. Acea zona nemaiprimind cantitatea suficienta de lumina, va avea o vibratie mai joasa decat tot restul corpului si acea vibratie se va situa exact in intervalul de functionare al matricilor cancerelor de col uterin, ovariene, de colon, prostata, etc. Daca in acele ritualuri a fost folosit si cuvantul, pentru ca are legatura tot cu zona creatiei (cuvantul creaza), pot aparea probleme si de cancer in gat, cancer in gura, etc.
Am vrut doar sa dau o explicatie, cred eu, destul de lesne de inteles de catre oricine, pentru mecanismul unui astfel de proces, subliniind inca o data importanta iertarii. Sa iti ceri iertare de la Sfanta Treime in numele tuturor intruparilor, sa iti ceri iertare fata de toate sufletele ce au suferit ca urmare a efectelor unor astfel de actiuni, sa ceri iertare fata de sine pentru toate alegerile proaste facute, sa ceri iertare corpului fata de lipsa de respect si de grija in cele ce il priveste, si sa ierti pe toti cei ce ti-au gresit, sa iubesti si sa daruiesti. Cu toate aceste lucruri intelese si aplicate, este imposibil sa nu te eliberezi din astfel de matrici. Despre toate astea insa, vom vorbi mai pe larg ceva mai incolo, deoarece, dupa cum se petrec evenimentele, deja incep sa se descarce de Sus informatii legate de aceste cancere si boli grave. Ce stiu pana la aceasta ora este ca toate au doua elemente fara de care nu poate fi intretinuta boala: implanturi energetice si anumite mutatii in ADN. Nu doar bolile genetice presupun mutatii in ADN, ci orice fel de boala. Informatiile despre care vorbeam nu raspund la intrebarea de ce se produce cancerul sau alta boala grava. Sunt lucruri pe care le cam stim deja. Informatiile acestea raspund la intrebari legate de anihilarea implanturilor ce sustin boli grave si de transmutarea mutatiilor genetice, astfel incat ADN-ul sa fie adus la forma creata de Dumnezeu. Bunul Dumnezeu sa ne ajute, caci este prea multa suferinta pe planeta noastra. Exista deja descoperiri de acest gen, tratamente miraculoase, dispozitive de vindecare, dar sunt toate ascunse din motive lesne de inteles. Daca ele vor incepe insa a curge de Sus ca ploaia, nimeni si nimic nu se mai poate opune unui astfel de flux energetic si informational, nici de-ar fi sa vina mama controlorilor pe Pamant.
Sunt mai multi ani de cand am pus la punct diferite tipuri de sisteme automate. Unul de baza este acela de trecere in lumina a entitatilor intunecate. Pana la nivelul lunii iunie anul trecut, de cate ori se lansa un astfel de sistem, iL vedeam venind pe Sfantul Pantelimon care se ocupa de coordonarea operatiunii de trecere in lumina. Dupa luna iunie, am vazut ca se intampla acelasi lucru ca efect, atunci cand se face o astfel de cerere sau activare, dar nu mai vine Sfantul Pantelimon, ci un sistem super-complex de roti puse pe tot felul de axuri. Am inteles ca este acesta un Aparat al Sfantului Pantelimon, echipat cu toate functiile necesare spre a raspunde cererilor de trecere in lumina pentru entitatile intunecate. Poate fi asimilat cu un soi de robot. Daca ne desfasuram intr-un camp plin de supertehnologii ale controlorilor, iata ca raspunde si Divinitatea cu ale Sale. Asa cum mi s-a aratat in toamna anului trecut, aceste Aparate Divine au mai existat candva, inainte de cadere. Ele cumva se reconstituie pe masura ascensiunii.
In urma cu doua luni de zile, atunci cand am vazut pornirea constructiei vehicului Merkaba planetar (mult mai complex decat cum stim noi ca arata o Merkaba, cu doua tetraedre) si a acceleratorului de frecventa asociat acestuia, operatiuni finalizate la aceasta ora, am aflat ceva extrem de interesant si anume aceea ca Universul este construit de asa natura incat atunci cand o galaxie ascensioneaza, o alta galaxie, pereche cu prima, cade. Exista un singur sistem de vehicule Merkaba la doua galaxii. Cand o galaxie cade, isi pierde vehiculele Merkaba si trebuie sa cedeze piesele componente la galaxia pereche care ascensioneaza. Aceast lucru astfel gandit de Creator, pastreaza echilibrul la nivelul intregului Univers. M-au intrebat multi de ce atata intuneric, de ce atata suferinta, de ce a lasat Dumnezeu sa se petreaca asa ceva pe planeta noastra. Raspunsul este ca asa functioneaza Creatia: sus, jos si iar sus si iar jos, ca valurile marii. Din fericire pentru noi, Calea Lactee este in ascensiune acum. Merge de jos in sus. Toate planetele din aceasta galaxie ascensioneaza, indiferent de nivelul lor vibrational. Ce este in dimensiunea a 5-a, cum ar fi de exemplu planetele pleiadienilor, arcturienilor etc., vor merge in dimensiunea a 6-a.
Am aflat apoi ca in luna octombrie a anului 2014, cand am pornit constructia de aparare numita atunci “Ansamblul Metatron”, de fapt, am participat cu totii la reconstiturea Aparatului lui Metatron.
La aceasta ora stiu ca sunt reconstituite mai multe Aparate Divine, si voi enumera mai jos pe unele dintre ele, cu functiile lor cu tot:
1. Aparatul lui Uriel (nu este totuna cu aparatul astrologic) – are functia de a ajuta la procesul de ascensiune, la evolutie si la implinirea si anihilarea karmei pe caile cele mai facile cu putinta, pline de pace, daruire si iubire, cu cat mai putina suferinta.
2. Aparatul lui Metatron – pornind initial ca Ansamblul Metatron despre care am pomenit mai sus, este un dispozitiv de super-protectie si curatare energetica. In anii 2014-2015 cand Romania s-a aflat sub bombardamentul unor atacuri sataniste facute zi de zi, din mai multe locuri de pe Pamant, timp de sapte luni de zile, dragul nostru Ansamblu Metatron si-a facut treaba cu varf si indesat. Cei ce ne-au agresat stiu despre puterea Ansamblului Metatron mult mai bine decat cei ce au fost supusi agresiunii, pentru ca “intamplator”, am idee despre cat de tare si-au luat-o pe cocoasa atunci.
3. Aparatul lui Ilie – are ca functie aducerea pacii interioare si exterioare, a armoniei si echilibrului.
4. Aparatul lui Rafael – este aparatul care incepand din luna octombrie a anului trecut ii ajuta pe toti vindecatorii ce solicita sprijinul lui Rafael.
5.  Aparatul lui Mihail – este aparat de protectie, de purificare, de anihilare a fricilor, dar are si importanta functie de a sparge scuturile energetice facute de controlori, chiar si daca sunt criptate. Ideea este ca scuturile criptate pe care le are cineva au legatura cu niste actiuni rele facute in vieti anterioare si nu se poate obtine spargerea lor decat in urma obtinerii iertarii de la Sfanta Treime, prin efectuarea de rugaciuni de iertare. Cand ne simtim rau mai multa vreme, cand ne simtim mintea dispersata si ne scade memoria si capacitatea de concentrare, cand simtim dureri in corp sau ameteli, cand ne simtim nervosi, exista probabilitate mare sa fie facute scuturi energetice in jurul persoanei, ca un cocon, cu scopul de a bloca lumina si energiile pe care respectiva persoana le capteaza in mod natural. Asa cum am spus, baza contolorilor timpului de facut scuturi in masa a fost anihilata pentru o vreme, pana poate isi vor construi poate alta, dar scuturi individuale pentru cineva, construite de pe undeva de pe vreo nava, se mai pot produce. Aceasta functie a Aparatului lui Mihail este incorporata in sfera “sparge-scut” pe care am prezentat-o intr-un articol in care am vorbit despre aceste scuturi (recomandat in “Protocolul Eliberarii” – articol postat acum doua luni in urma)
6.  Aparatul lui Pantelimon – face curatenie de entitati intunecate si in interior si in exterior, prin cererea catre Sfanta Treime a trecerii in lumina a tuturor acelor entitati. Elibereaza de fiare, indiferent ca sunt acestea entitati sau sunt softuri de tip virus – fiara, ce sunt inscrise pe ADN, pentru ca exista si unele si altele. La mame intunecate, printi de intuneric si balauri, Sfantul Pantelimon participa in mod direct, impreuna cu Sfintii Ciprian si Vasile cel Mare.
7. Aparatul Maicii Domnului – activeaza toate aparatele mai sus numite.

Exista si alte Aparate Divine reconstituite dar eu am enumerat doar cateva dintre ele. Noi ne putem pastra rugaciunea catre un Sfant sau un Inger, asa cum stim noi sa o facem dintotdeauna, fara a conta catusi de putin ca ne ajuta Fiinta de Lumina in Sine sau Aparatul Sau, sau putem face o cerere de coborare peste noi a Aparatului Divin al unei anumite Fiinta de Lumina, in functie de nevoile ce le avem la un anumit moment. Un fenomen extrem de intalnit este starea de rau ce poate sa o apuce pe o persoana anume atunci cand merge intr-un spatiu aglomerat. Intr-o astfel de situatie este bine a se apela la ajutorul Maicii Domnului prin activarea Aparatului Sau, ca sa se poata activa toate celelalte, pentru ca este aceea o situatie ce are nevoie cel putin de Aparatele lui Pantelimon, Mihail si Metatron.
Ati remarcat afirmatia ca vehiculul planetar si acceleratorul sau de frecventa este construit la aceasta ora. De ce ar fi lansat Divinitatea aceste procese de constructie daca noi am bate pasul pe loc tot in dimensiunea a 3-a? Nu prea are logica. Este clar ca este nevoie de ele pentru ceva. Iar acest ceva nu poate fi decat saltul dimensional. Acolo avem nevoie de vehicul Merkaba si de accelerator de frecventa. Acceleratorul are functia de a lansa in rotatie vehiculele Merkaba planetar si individuale si de a le mari frecventa peste viteza luminii, astfel incat, toate particulele componente ale fiintei noastre sa se transforme in unde si sa ne putem teleporta in dimensiunea superioara. Saltul cu corp fizic cu tot nu poate fi un fenomen care sa treaca neobservabil asa cum a fost trecerea cu corpurile energetice din luna iunie a anului trecut. Toate aceste fenomene meteorologice extreme s-ar putea sa aiba legatura cu subiectul.



Toate cele bune! 

12 comentarii:

  1. Bună dimineaţa plumburie de miercuri dragă Mihaela. Ai perfectă dreptate cînd afirmi -şi asta se vede ,se simte pe orice plan că încă sîntem departe de 5D. Numai privind în jurul nostru,lăsînd deoparte dramele zilnice unde boala,lipsurile,conflictele,certurile şi scandalurile de pe toate planurile se ţin din rău în tot mai rău,ne întoarcem la GRADUL DE CONŞTINŢĂ şi RECUNOŞTINŢĂ al omului de rînd,căruia dacă-i pun sub ochi spre lecturare acest articol al tău,m-ar trimite de urgenţă la "glumeţi". Ori,dacă marea masă umană nu s-a autoconştientizat că făcînd rău semenilor îşi fac rău lor înşişi,aceste conflicte de pe toate palierele se vor amplifica pînă vor colapsa în propria lor cauză care-i implică şi pe autorii lor.Aşa văd eu actuala involuţie a unei părţi a umanităţii calibrată doar pe plusprofit,pe întrecere,pe fanatism,fizicalitate,aroganţă şi EGOism cît cuprinde.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fenomenele meteorologice extreme sunt provocate si controlate de sistemele HAARP,SURA si altele asemenea pe care le-au dezvoltat SUA,Rusia si alte state mari ale lumii.Finantarea cercetarilor,coordonarea si conducerea actiunilor asa-numitelor atacuri geo-climatice,precum si provocarea cutremurelor si a valurilor de tip tsunami(seismice),componente ale razboiului geofizic apartine iudeo-masoneriei, khazarilor si iezuitilor.Restul sunt povesti.Dupa parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Mihaela! Acum ceva timp, pe perioada somnului, a venit un personaj cu un fel de bat, cu care ma atingea, si parca i facea placere, iar eu resimteam durere, iar in momentul contactului batului cu pielea, se auzea un zgomot scurt, ca si o scanteie electrica. A repetat aceasta atingere dureroasa pentru mine de cateva ori bune, pana m am trezit. Acum vreo 2 seri, a aparut iar o creatura ce avea aspect feminin si forma oarecum umana, insa cu chipul mai in umbra si cu un aspect ciudat totusi ce te facea sa crezi ca nu e om, si a intins palmele contorsionate spre mine de la oarece distanta, (la care mi a venit in minte "iar o sa ma doara") si am resimtit durere in zona ficatului. Am incercat sa ma protejez cu niste simboluri, si a mai rotit mainile, am mai simtit durere de parca extragea ceva, apoi m am trezit. Nu am mai experimentat astfel de traume la nivel oniric pana in prezent, sau cel putin nu unele de care sa imi aduc aminte. Tu ce spui? Ce ma sfatuiesti?

    RăspundețiȘtergere
  4. "În teoria relativităţii încep să fie dezvoltate deja alte concepte legate de timp ( Nota 33 ). Putem face tranziţia de la factorii din formula mişcării spre circumstanţele lumii spirituale numai dacă-i folosim în forma: c = s t pentru că s şi t sunt, aşa cum îi ştim, ceva ce aparţine lumii senzoriale, în timp ce c (sau v pentru viteză) este un factor care aparţine de fapt domeniului experienţelor interioare, chiar şi în cazul unui obiect anorganic. Astfel, atunci când vrem să înţelegem timpul în lumea spirituală trebuie să vorbim întâi de o cantitate de viteză pe care o are fiinţa în cauză; apoi, prin comparaţie, noi ca observatori exteriori putem determina ceva despre relaţiile temporale. Printr-un fel de comparaţie, de exemplu, putem descoperi că viteza este de trei ori mai mare în viaţa din Kamaloka. Asemenea investigaţii ne dau o impresie despre cum este relaţia cu timpul în viaţa spirituală şi în viaţa sensibilă. În lumea spirituală guvernează alte principii legate de timp. În comparaţie cu acelea ale lumii perceptibile prin simţuri, aceste principii sunt interiorizate şi variabile, deoarece timpul pe care îl experimentăm acolo este dependent de procesele de evoluţie interioară şi din această cauză nu poate fi comparat în termeni matematici clari cu perioade de timp din lumea fizică."
    "ÎNTREBARE: Ce este electricitatea?
    Electricitatea este lumină într-o stare submaterială, lumina comprimată în cel mai înalt grad posibil. Trebuie să atribuim, de asemenea, interioritate luminii; lumina este ea însăşi în fiecare punct. Căldura se poate extinde în spaţiu în trei direcţii, dar în cazul luminii trebuie să vorbim despre a patra direcţie. Ea se extinde în patru direcţii, interioritatea fiind cea de a patra."
    (http://www.spiritualrs.net/Conferinte/GA324a/GA324a_R01.html#6)

    Aceste citate sunt scrise de acum 100 de ani si se stie clar ce inseamna trecerea in a patra dimensiune cu corpul fizic. Cand am citit aceasta postare a lui Mihaela mi s-au clarificat anumite experiente si am inceput sa inteleg matematica celei de a patra dimensiuni descrisa de Rudolf Steiner. Intr-o zi obisnuita de anul trecut m-am trezit ca de obicei, am mers la munca mea de birou, am inceput sa lucrez ceva si cand ma uit la ceas era 12, dar eu ma asteptam sa fie vreo 10, ceea ce ma nedumerit destul de tare. Am mai lucrat ceva si ma asteptam sa fi trecut vreo 2 ceasuri, cand privesc ora era deja 5 si colegu mi-a zis ca trebuie sa plecam acasa. Per total am simtit in interiorul meu ca au trecut in jur de 3 ore, dar ceasul fizic spunea ca 8 ore. Corpul meu fizic simtea ca au trecut 3 ore, si mental la fel am perceput. Dupa ce am ajuns acasa, timpul perceput a inceput sa se dilate si efectiv pana am adormit seara tarziu am facut foarte multe activitati. A doua zi contractia si dilatarea timpului perceput a revenit la normal. Nu am inteles acea experienta pana nu am citit aici pe blog, acum inteleg ca a fost o initiere a corpului fizic si mental sa resimta si sa perceapa a patra dimensiune.
    La o evaluare simplista as spune ca fiind extrem de plictisit :)) si de concentrat la munca am perceput timpul fizic comprimandu-se, dupa ce am devenit constient de aceasta perceptie interioara si ajuns acasa am cautat activ sa fac diverse activitati stiind ca am tot timpul din lume sa fac tot ce doresc.
    Victoria Luminii!!!
    Ergius

    RăspundețiȘtergere
  5. Am re-citit articolul. Doua galaxii care au acelasi vehicol , una urca ..cealalta coboara. Din cate stim planeta noastra e singura cu viata (inca) pe ea. (!)din sistemul nostru solar care si el poate avea un sistem geaman dar cu planete pline de viata ...ex.pleiadieni.siriusieni etc.etc.etc.E posibil ca sistemul nostru solar sa cedeze incet incet tot ce e bun in el-includiv din Terra , celuilt sistem geaman care a cunoscut 3d apoi4, 5, 6 d si cine stie la al catelea d au evoluat ???!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Confunzi notiunea de sistem solar sau stelar cu notiunea de galaxie. Calea Lactee ne include si pe noi si pe pleiadieni si pe arcturieni dar si pe draconieni si pe multe alte civlizatii care acum nu cunosc iubirea. Toti acestia sunt in ascensiune, pentru ca din fericire pentru noi, galaxia noastra Caleea Lactee este cea care ascensioneaza iar galaxia pereche este cea care coboara.

      Ștergere
    2. Multumesc!!! ...
      ..si inca o intrebare as mai avea: cum sa ne comportam cu acesti controlori mai mici sau mai mari ..in timp ce ei ne fura, ne denigreaza, ne reduc la 0 prin ganduri si manipularea altora contra noastra? printr-o bataie de joc ..subtila dar foarte grosolana.?

      Ștergere
  6. Cum este posibil sa "coboare" vibrational o galaxie dupa ce a ascensionat deja si de ce ar cobori? Cine provoaca "caderea" ei? Sa inteleg ca acolo va fi creat intunericul? Ce sens au toate astea? Eu cred ca intunericul este o anomalie care nu facea parte din planul creatiei si va disparea treptat. Cred ca puteam crea si varianta in care exista pace si armonie peste tot fara intuneric.
    Subscriu si la intrebarea de mai sus ramasa fara raspuns: cum reusim sa mai traim si sa ne aparam intr-o lume a tehnologiilor energetice nevazute si extrem de agresive? Am incercat multe metode care nu functioneaza, inclusiv aparatele divine si sistemele automate si degeaba. Cum ne putem apara impotriva unui agresor nevazut, necunoscut, extrem de violent si evident mai puternic decat noi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspund tot cu o intrebare: cum poti defini pacea si armonia intr-un spatiu in care nu stii ce inseamna razboiul si dizarmonia? Totul in Univers este creat cu plus si minus. Altfel, nu intelegi nici o notiune ca sens. Absolut totul. Cand le aduni pe toate, rezultatul trebuie sa fie zero. De aceea sunt doua galaxii pereche, ca sa existe siguranta ca nu se creeaza dezechilibru.Iar aparatele si sistemele automate functioneaza foarte bine dar ce nu pricep oamenii este ca totul este in flux continuu si ele trebuie folosite non-stop, ca mancarea si ca apa, pentru ca numarul civilizatiilor care sunt conectate la planeta noastra pentru a se initia in iubire este in crestere pentru ca si puterea noastra divina creste si la fel este si cu intunericul non-fizic. Fata de controlori, citeste te rog articolul "Cu milioane de ani in urma..." publicat in decembrie 2017 si s-ar putea sa se nasca o intelegere noua.

      Ștergere
  7. Sa raspund si eu tot cu o intrebare ca vad ca se poarta: ai nevoie sa cunosti iadul ca sa stii ca iti doresti raiul? Ai nevoie sa cunosti saracia ca sa stii ca-ti doresti bunastarea? Ai nevoie sa cunosti boala ca sa stii ca-ti doresti sanatatea? Nu cumva astea sint deja idei depasite intr-o lume in continua crestere si descoperire? Credintele spirituale limitative ale anilor trecuti incep sa cam dea cu virgula pe multe aspecte ceea ce ar trebui sa ne puna mari semne de intrebare... de unde stiu? Stiu pentru ca am experimentat deja destule ca sa stiu ca nu exista karma in acceptiunea platii din vietile trecute, ca tot pomenesti de articolul respectiv. Mai venim sa contribuim sau sa invatam cate ceva, karma se plateste in viata respectiva. Unii te ataca "pentru ca pot", tare, nu? Intre timp mi-am dezvoltat propriile intuitii si propriul sistem intuitiv de curatare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce pot sa iti spun? Sa ai o cale plina de implinire! Caci intr-un fel sau altul totul in Creatia aceasta urmeaza o cale bazata pe propria perceptie si cunoastere. Ceva este insa cert: este un minus pe zona de constiinta daca cineva vreodata isi propune sa compare caile.

      Ștergere
  8. ... minus pe zona de constiinta? Poate te referi la demiurgul corupt, totusi! "Calea" lui nu este ce are omul nevoie, ci creatiile scarbosilor fii de dumnezeu de intuneric ce vor papa, caci iresponsabilii lor creatori nu le facura destula tehnologie de hranit sau ne considera pe noi fii unui Fiu de Dumnezeu aflat in minoritate in sfatul Fiilor de Dumnezeu cand incearca sa ne apere....Iar Mnezaul Tata al Fiilor parca e drogat de fii intunecati si ii cam scarpina intre cornite, oricum, 6 fii de intuneric au creat multe jigodii flamande ce toate stau pe capul creatiei unui singur Fiu Divin, nici nu mira ca vrea sa isi retraga toate partile din creatia sa. Sa ii lase fara ce a creat, sa se descurce singuri derbedeii parazitanti si controleri abuzivi. Ce minunat furam creati, dar ce prostalai am mai putut ajunge azi, dp modificarea genetica, stricaciunea cea mare inca nereparata. Au tehnologie, dar nu o folosesc degraba, tot ca sa aibe papa derbedeii parazitanti.Bleah, noi ar trebui sa iesim din jugul iubirii de forma fara fapte, pom ce nu rodeste pt ca nu vrea, din religii in care adoram ca salvator pe cel ce si el a acceptat ca nu e momentul, caci asa cereau interesele parazitilor, ironia e ca ni l-au bagat in cap ca salvator, dar defapt nu pe noi ne salva ci, pe paraziti ce au mai avut papa si au putut face orice faradelege pana-n trecerea planetei in Spatiul Copil din 11.XI. 2018, inca se caznesc sa transfere karme si azi, 23 decembrie, boli, chin de tras in locul altora...nu e un pom roditor Mnezaul Asta pe aici, vai de Om! Bine le e numai celor de intuneric.Cu regret, a ne distanta e solutia.

    RăspundețiȘtergere