marți, 16 mai 2017

CALEA AURIE – PARTEA A V-A – SINELE DIVIN ATMIC


CALEA AURIE – PARTEA A V-A – SINELE DIVIN ATMIC


Dragii mei,


Mai intai de toate, doresc sa multumesc din suflet tuturor persoanelor ce au putut raspunde apelului meu de ajutor pentru familia lui Danut. S-a strans la aceasta ora o suma de aproximativ 10000 lei, bani care la oras poate nu inseamna prea mult, dar acolo la sat, sunt suficienti pentru a cumpara o casa. Socotind si ajutorul Primariei locale, familia lui Danut este acum in fata unei vieti noi si ma bucur din suflet ca am putut contribui si noi la aceasta.

Am scris atunci cand am expus “Protocolul eliberarii” ca ar fi acela ultimul capitol.
Exista insa necesitatea conceperii a cel putin inca doua capitole. Pe de o parte este de furnizat informatia promisa legata de Aparatele Divine. Pe de alta parte, din cauza complexitatii informatiei ce a trebuit reunita si pusa in cadrul protocolului de eliberare, am observat ulterior ca am facut fara voie omisiuni importante. Poate nu intamplator. Una este obiectul unei sectiuni intregi, legata de eliberarea Sinelui superior. Este o operatiune ce trebuie inserata inaintea oricarei cereri de dezlegare a ADN-ului, pentru ca fara Sine liber, ADN-ul nu se mai dezleaga, desi in trecut se mai putea face acest lucru, prin prisma ajutorului venit de la Sinele altei persoane.

DEZLEGAREA SINELUI SUPERIOR

Va marturisesc cu sinceritate ca am un sentiment ca pe masura ce mai aflu informatii si mai urc o treapta pe scara evolutiei mele, ma simt din ce in ce mai furnica, in sensul de micime. Multi oameni ar putea crede ca este invers cand faci o astfel de calatorie, insa lucrurile nu stau deloc asa. Pe masura ce ti se permite sa accesezi niveluri superioare de cunoastere, intri in niste zone in care iti dai seama cu amaraciune … cat esti de limitat, ca sa nu zic prost. In cele ce ma priveste, alt atribut diferit de acesta, pur si simplu nu pot sa gasesc. De fapt, totul este atat de complex, incat te depaseste cu mult. Am citit in zilele trecute ultima carte a domnului Radu Cinamar, “In interiorul Pamantului – al doilea tunel” (pe care o recomand cu tot sufletul, ca de altfel si pe celelate patru volume anterioare). Dansul a subliniat la un moment dat tendinta pe care o avem noi toti. Vrem sa intelegem corelat cu planul nostru ceva ce nu poate fi inteles. Mintea noastra prezenta nu poate intelege decat prin asociere cu imagini, iar problema este aceea ca exista lucruri pe care pur si simplu nu ti le poti imagina, pentru ca nu ai cum sa le asociezi o imagine. Aceasta idee i-a transmis-o domnului Radu Cinamar si domnul Cezar Brad, si mare dreptate avea.
De pilda, eu, la acest moment, nu stiu sa definesc exact conceptul de “Sine Superior”.  Pe vremea cand faceam cu Metatron comunicari in care am primit informatii legate de ADN, El mi-a spus atunci ca cel ce tine aproape de noi viata de viata se numeste Sine Superior Atmic. Orice om care se naste are la inceput alocati niste ghizi spirituali. Acestia il ajuta sa evolueze, iar cand omul atinge un anumit nivel, ghizii se schimba cu altii corespunzatori unei etape superioare. Dupa ce se fac cateva rocade de acest gen, omul atinge un nivel spiritual in care incepe sa se dezghete perceptia naturii lui superioare. Din acel moment incolo, omul nu mai are ghizi spirituali permanenti, el avand capacitatea sa capteze si sa inteleaga din ce in ce mai clar mesajele propriului Sine Superior. Ghidul lui permanent devine Sinele Superior Atmic, iar in functie de misiunile ce le are de implinit, pot fi trimisi unii ghizi temporari, cand si cand. Exista multiple teorii, cu grupuri de suflete, cu monade, cu diferite numere de corpuri si chakre, insa Metatron mi-a spus clar ca foarte multe dintre aceste informatii sunt departe de Adevar, dar nici nu le-am putea accesa pentru ca nu avem capacitatea sa le intelegem. Chiar eu am publicat candva un articol, al carui link il puteti vedea mai jos:


Sinele Superior Atmic nu se numeste asa pentru ca este asociat corpului atmic. El este asociat tuturor corpurilor daca ar fi sa consideram ca valabila teoria celor 22 de corpuri de lumina. Spun asta pentru ca mai exista multe alte teorii diferite de aceasta. Daca e sa ne reamintim cele ce mi-a spus Metatron, deducem ca multe idei sunt ca in stiinta, atunci cand nu intelegi exact cum stau lucrurile. Iti dai cu presupusul, fara sa fii sigur ca o si nimeresti. Sinele Superior Atmic poarta acest nume doar pentru ca se foloseste de corpul nostru atmic, ca sa realizeze transmisiile telepatice.
Pe de alta parte, cine este Spiritul si cine este Sinele Superior Atmic? Cum se raporteaza Ele, unul fata de altul? Cum se asociaza parti ale altor Spirite (pentru ca exista si acest aspect)? Intrebari fara raspuns. Cand am scris articolul despre reintrupare, catre care am facut recomandare in cadrul protocolului, sectiunea I, spuneam ca Sinele Superior Atmic este parte din Spirit, pentru ca aveam o viziune pe nivele. La nu multa vreme am aflat insa ca lucrurile nu stau chiar asa. Am inteles ca Sinele Superior Atmic nu este parte din Spirit ci mai degraba este ceva ce se contopeste cu Spiritul. Ni le-am putea imagina ca doua cercuri care se intersecteaza, desi totul e mult mai complex de fapt. Este in legatura clara cu simbolul Florii Vietii.
Din aceasta contopire, sau mai bine zis din zona comuna numita Vesica Piscis, pleaca acea raza a intruparii noastre astfel incat, noi ne putem considera parte si din Sinele Superior Atmic dar si din Spiritul nostru. Cineva m-a intrebat candva: cum il vezi pe Sinele tau Superior? Raspunsul este ca daca imi propun sa fac asta, pot sa il vad pe El printr-o imagine pe care i-o asociaza Universul (chestiune realizata tot pentru mintea noastra la nivelul la care ea este, asa cum il avem in icoane asociat si pe Tatal, cu imaginea unui batran cu barba alba), dar pe de alta parte, cand intreprind actiuni diverse, eu vad din EL. Este ca si cum as fi samanta dintr-un mar: eu samanta si Sinele Superior, marul.
Daca personal imi cunosc prea bine Sinele Superior Atmic la aceasta ora, asa cum mai multi oameni si-l cunosc pe al lor, despre Spirit nu am nici o informatie confirmata de Cer, pentru ca nu am atins nivelul de evolutie ca sa pot accesa aceste lucruri. As putea spune ca ma aflu poate la stadiul unor banuieli, dar daca nimeni din Cer nu imi confirma in vreun fel ca este asa, las aceasta zona in asteptare, cu rabdare, daca oi ajunge suficient de evoluata ca sa primesc un astfel de raspuns vreodata, in aceasta existenta. Cert este ca m-am vazut facand actiuni importante, ca parte dintr-o Fiinta de Lumina (simteam de parca eu eram acea Fiinta), care nu este aceeasi cu Sinele meu Superior Atmic. Am banuit ca trebuie sa fie Spiritul.
In alta ordine de idei si spun asta ca pe o constatare interesanta, cand sunt in comunicare cu Sinele, nu imi raspunde Spiritul (daca cealalata Fiinta este Spiritul asa cum am o banuiala neconfirmata) si cand sunt in comunicare cu Spiritul, nu imi raspunde prezent Sinele. Niciodata nu se suprapun. Acum, ca sa mai spun si faptul ca in cele ce ma priveste, ma mut in actiunile mele intre sase Nume Divine, deja e cu dureri de cap. Niciodata cele sase Nume nu se suprapun. Sa fie mai multe Sine? Sa fie mai multe Spirite? Ar fi oare posibil asa ceva? Sunt intrebari la care nu stiu sa raspund. Cert este ca numai in cazul a doua din cele sase Nume, vad actiunile din interiorul Lor. La restul, vederea este tot timpul dinafara.
Un lucru este totusi cert: Sinele Superior Atmic, asa cum se vede in astral, are asociata o imagine, care pune practic amprenta pe zona de desfasurare a persoanei fizice, ce se oglindeste in planul nostru intr-un set de priceperi, virtuti, talente si puncte de varf. Este ca si cum Sinele Superior Atmic ar fi un fel de energie. Acolo Sus este creat totul pe functii exact ca aici jos. Sunt ingineri, economisti, judecatori, invatatori, medici, artisti, curatatori, etc. Hermes Trismegistus spunea: ce este Sus este si jos. De aceea, cine la acest nivel face alte lucruri decat este creata natura lui superioara, se poate spune ca este pe langa cale si treaba nu ii iese, oricat de mult s-ar trudi. Poate munci pe branci ca tot nu se vad rezultate cand se trage linia. Cum aflam daca e potrivita pentru noi calea pe care alegem sa mergem? Ne va raspunde viata. Daca faci ceva si vezi ca o dai in bara, a doua oara la fel si a treia oara la fel, este usor sa intelegi ca Universul iti arata ca nu este bun drumul pe care te afli. Cu cat stai mai mult in acea zona, cu atat insatisfactiile si suferinta iti sunt mai mari. Dupa cum bine stim cu totii insa, a nu prea avea de ales reprezinta parte din programul de control si supunere. De aceea s-a distrus totul, cel putin la noi in tara, ca sa nu mai existe prea multe optiuni. Iar cand muncesti numai ca sa nu stai degeaba si cand porti un cap pe umeri numai ca sa nu iti ploua in gat, nu prea ai cum sa te intalnesti cu implinirea.
Revenind la Sinele Superioare Atmice, Universul le asociaza in astral diferite tipuri de imagini, cu mentiunea ca astfel de imagini pot fi asociate si  la Fiinte ce nu sunt cu manifestare in trup fizic:
·       Inger - la unii oameni pot fi pe rol de Sine Superior Atmic, Ingeri cu nume foarte cunoscute, pe care multi ii chemam in ajutor. Mai in gluma, mai in serios, vai de capul la acei oameni! Caci ei, daca au o simtire buna a Sinelui superior, percep si tot ce vine si se cere catre Sinele lor, ca un tsunami. Ei simt durerea Lumii si cu cat evolueaza mai mult, cu atat este mai accentuata perceptia. Am facut aceasta precizare pentru a intelege starea de coplesire si oboseala in crestere, pe care multi oameni de pe Pamant o simt in aceste timpuri. Acest lucru este valabil si pentru celelalte categorii de imagini ce vor fi expuse in continuare. Exista tipuri de Ingeri de care nu am auzit vreodata. De pilda, putini sunt cei care stiu ca exista Ingeri – Fluture, mai inalti decat Serafimii. La fel sunt si Ingerii – Albina, aflati in slujba Maicii Domnului, sau Ingerii – Mirese aflati in slujba Domnului nostru Iisus Hristos. Foarte intalniti, ca Sine Superior Atmic, sunt si Ingerii Elohimi, aflati in slujba Tatalui;
·   Sfant - exista o familie a Sfintilor, iar un Sfant de Sus nu trebuie confundat cu Sfantul ce a fost intrupat candva pe Pamant. Acel om a fost si el parte dintr-un Sine Superior si un Spirit anume, din care poate fi parte si acum un alt om. Noi l-am numi pe acesta Sfant reintrupat. Cand ne rugam la un Sfant, nu ne rugam de fapt la cel ce a fost om ca si noi pe Pamant candva, ci la Sinele si Spiritul din care El a venit atunci si care poate ca are si acum o manifestare in trup, chiar daca nu stim asta. Nu orice om, caruia i-a fost alocat atribut de Sfant, indiferent de religie, a avut Sine Superior din familia Sfintilor. Poate fi Inger, poate fi altceva. Nu este obligatoriu sa fie Sfant;
·       Animale inaripate – pot fi albe, alte culori sau multicolore si pot fi: cai, lupi, pisici, vaci, pasari, elefanti, lei. Cam acestea sunt tipurile gasite de mine de-a lungul timpului. De pilda, nu exista om care sa aiba Sine Superior, Leu inaripat si sa nu fi fost cel putin intr-o viata, Faraon sau Mare Preot in Egipt. Cand aceste animale sunt albe, este ceva ce are legatura cu Universul Fiu, iar cand sunt multicolore, sunt in legatura cu Universul Tata;
·      Dragoni – pot fi de foarte multe culori, iar acestora le voi dedica un articol separat, atat cat am capatat eu cunoastere, caci informatiile in domeniu sunt foarte putine si chiar am multe lucruri ce le pot impartasi;
·    Fiinte de Lumina necunoscute pe Pamant – sunt Fiinte cu rol de Sine Atmic pentru unii oameni si sunt intalnite mai ales la copii, pentru ca mare parte dintre ei nu a avut pana in prezent vreo intrupare la nivelul acestei planete. Ei s-au intrupat pana acum prin alte galaxii, unele atat de indepartate incat nici nu se cunosc pe Pamant. Cum sa numesti o Fiinta de Lumina cand Ea arata ca un triunghi cu aripi? Este doar un exemplu.

Cand Sinele Superior Atmic al unei persoane este legat (de Sfanta Treime sau de controlori, fara sa stiu si cum se poate face de ei exact lucrul acesta), Universul arata niste imagini asociate in care respectiva Fiinta apare de la inchisa intr-un cub negru (nici nu iti dai seama ce este de fapt acea Fiinta decat dupa ce se cere si se face dezlegarea prin dizolvarea acelui cub), pana la lanturi prinse de picioare, lațuri prinse de gat, corpul prins ca in peretele dintre doua camere, astfel incat jumatate din corp este intr-o camera si cealalta jumatate este in alta camera (ca o captivitate interdimensionala). Daca asociem Sinele cu o energie, atunci prinderea se face prin folosirea unui alt soi de energie magnetica, care deseori arata ca simbol, exact cum este energia magnetica Kryon, dar reprezentat pe negru.


Putem intelege deci cu usurinta ca exista si o manifestare intunecata a acestui tip de energie. Ea sta si la baza unor lucraturi speciale facute in ADN. Energia aceasta are rolul de a disturba cumva energia Sinelui Superior, astfel incat acesta nu se mai poate manifesta la capacitate maxima. In acest fel, protectia individului intrupat scade, ghidarile ii scad pentru ca se deterioreaza cumva canalul de comunicare telepatica, el nu mai gaseste calea si nu mai vede lumina de la capatul tunelului, poate avea neclaritate mentala, nu se poate aduna si concentra, este lipsit de speranta si multe altele.
In momentul in care are loc eliberarea, se intampla exact debarasarea de toate aceste stransori. O persoana care are Sinele Superior Atmic prins in cub negru, este de-a dreptul in depresie, sau este perceputa ca inconjurata de intuneric de multi dintre cei din jur. Cererea de eliberare a Sinelui Superior, pentru cazul in care ar fi legat in vreun fel, se poate face chiar de la momentul aflarii acestei informatii, numai ca ea nu se va intampla cu adevarat decat cand este primita iertarea de la Sfanta Treime.

In afara de acest subiect, as dori sa mai vin cu cateva completari importante la protocolul eliberarii:
· Pentru cazul eliberarii de pacturi, poate cere iertare cineva din familie si in numele persoanelor ce au plecat din aceasta lume si putem cere dezlegare de orice pact cu intunericul pe care o persoana decedata l-ar putea avea inca activ. De regula, noi ridicam sufletul unei persoane trecute in celalalt taram prin slujbe la biserica, pomeni si alte obiceiuri crestinesti. Am veni mult in ajutor daca am intelege cauza pentru care o persoana decedata nu are sufletul tocmai in lumina, putand obtine ridicarea brusca a acestuia catre lumina si eliberarea din intuneric, numai printr-o cerere de eliberare de pact.
·  Protocolul eliberarii va mai avea completari. Inca mai avem lucruri de aflat, insa ele vin pe etape si trebuie sa avem rabdare si incredere caci stie Divinitatea cand si cum sa ne furnizeze informatii. Iata acum, suntem intr-o perioada in care se pare ca suntem condusi catre a intelege care este cauza karmei primordiale. Am scris in prima parte legata de karma, ca a gasi motivul pentru care a aparut karma, este preocuparea multora. Fiecare viata vine cu o cantitate de karma de platit, indiferent ca este a noastra sau a familiei sau a altcuiva. De vina pentru suferinta vietii de acum este viata trecuta si a vietii trecute este viata dinaintea ei si tot asa, ne tot ducem in urma pana la prima viata in care s-a acumulat karma. Ce ne-a determinat insa sa gresim atunci? Ei bine, o sa uimeasca, dar este vorba despre ceva ce NE-AM FACUT CU MANA NOASTRA, crezand ca o facem pentru un mare bine universal. Nu a existat nici un gand negativ. Singura problema a fost ca nu s-au anticipat corect toate efectele. Despre toate acestea insa vom discuta cand se vor aduna mai multe informatii.
· Acest protocol al eliberarii este un instrument necesar pentru o vreme. Va veni timpul cand nu va mai fi nevoie de toate acestea. Daca ar fi sa vin cu o unda de speranta, va spun foarte clar ca se intampla lucruri speciale si nu vorbesc despre trei comunicari si doua vise cand fac aceasta afirmatie. Vorbesc despre munca de ani de zile a multora dintre noi care iata, incepand de vreo trei saptamani incoace, a generat niste efecte despre care se povesteste in Cheile lui Enoh, scriere care oglindeste practic intreg programul de ascensiune. Insa tot in Cheile lui Enoh sta scris ca aceste aparitii, care se upgradeaza cu fiecare zi care trece, sunt evenimente premergatoare plecarii in dimensiune superioara. Cum va fi aceasta plecare, cu corp fizic cu tot, nu putem spune, insa momentul pare sa fie aproape.


Toate cele bune!

P.S. O melodie ce mi-a facut-o cunoscuta o buna prietena pe care ea, din pricina mantrei interioare Alchimia (ce suna ca ASHEA - Speranta) d'Amore, o numeste melodia Sperantei sau a Iubirii ce transmuta tot. Din suflet multumesc!


11 comentarii:

  1. Fara cuvinte! Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fain. Multumesc pentru ca esti aci, draga Mihaela Tristar !

    Recunostinta, apreciere si binecuvantare!

    Lucia Dobrea (Bistrita)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte greu ,,de digerat" pentru cei ce sunt la alt nivel....mai jos. Multumim !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E greu Cristi si pentru cei aflati la un nivel mai sus de intelegere.

      Ștergere
    2. Multumim pentru tot ce ne impartasiti !!! O melodie care vine sa confirme :"viata este umbra si vis" !! Eu va rog sa ne spuneti mai multe despre dragonei..stim deloc despre ei si existenta lor, avand in vedere ca in cultura chinezeasca si sau japoneza acestia sunt foarte ... la ei acasa. Va multumesc!si va doresc muulta Lumina!! In Tot si Toate !!! Amin !!!

      Ștergere
  4. Complicat...dar ca odata si odata se aprinde si becul asta,becul din capul meu,vreau sa zic!cred ca trebuie sa sterg tabla si sa o iau de la capat,caci,cam toate ideile mele despre ingeri,ghizi ,sfinti,etc.,sunt depasite.Ani de zile m-am intrebat cine sunt eu si de unde vin," a cui sunt eu" cum se intreaba la tara!,si pentru ca nu am primit raspuns am renuntat sa mai intreb,si bine am facut,caci se pare ca e foarte complex raspunsul si nu stiu daca sunt pregatita sa il procesez.Multumesc pentru tot ce impartasesti cu noi! GabrielaN.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara, multumim, multumim, chiar daca nu diger,
    Am ascultat aceasta melodie si am receptionat-o ca o mare "jale", o mare durere si jale.
    Cu recunostinta
    Neluta

    RăspundețiȘtergere
  6. Mulțumim din inima Mihaela pentru tot!!! Recunoștință infinita!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce anume diferentiaza spiritele din universul tata de cele din cel fiu, e ceva specific ca atribute ce fac doar unele si celelate nu ? N-ati scris ce fel de atribute specifice ca talente si misiuni au cei cu ingeri elohimi ca sine superior atmic si cei cu ingeri in general, cu ce anume se ocupa aceia ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Putere mai mare atat pe Lumina cat si pe intuneric. Asta face diferenta intre cele doua tipuri de univers. Cat priveste talentele si misiunile ce exista pentru fiecare tip de Sine superior, scriem o carte. Este foarte complexa povestea pentru ca sunt foarte multe tipuri. De exemplu, Elohimii sunt Ingeri ai Creatiei. Prin urmare, cineva cu Sine superior Inger Elohim are o capacitate foarte mare de creator, de a demara proiecte noi, de a pune lucruri pe roate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mulțumesc frumos pentru toate aceste explicații, mult succes în tot ce faceți frumos suflet ❤️

    RăspundețiȘtergere