marți, 2 mai 2017

CALEA AURIE – PARTEA A IV-A – PROTOCOLUL ELIBERARII


CALEA AURIE – PARTEA A IV-A – PROTOCOLUL ELIBERARII


Dragii mei,


A sosit momentul ultimei etape ce presupune expunerea efectiva a protocolului eliberarii.
Acesta este cel mai lung articol pe care l-am scris vreodata, pentru ca el nu este o simpla informare, ci un instrument de lucru. Din cauza faptului ca in el se fac trimiteri catre alte articole, recomand sa fie studiat intr-un fel anume. Poate fi citit prima data de la cap la coada, fara a merge in linkurile recomandate. Ulterior, se revine si se parcurg cativa pasi pe zi, cu citirea linkurilor cu tot, dupa cum simte fiecare ca poate asimila informatia. Cred ca daca nu se va proceda in acest fel, realmente te poate apuca ameteala. Iar cand iti este facut capul calendar, apare un soi de tendinta de a te indeparta de informatia respectiva si atunci degeaba ti-ai mai consumat timpul sa o parcurgi.
Pentru a fi usor de inteles si retinut, am conceput acest protocol sub forma de pasi, ce ar fi bine sa fie parcursi in ordinea recomandata si vom vedea ca exista un motiv pentru asta. Am decis, chiar daca am publicat anterior o parte numita “Sa constientizam”, sa extrag unele idei mai importante si sa le pun de sine statatoare in acest protocol. S-a mai si adaugat cate ceva la acest capitol.
Sa incepem.

PROTOCOLUL ELIBERARII

1.  CONSTIENTIZAREA FAPTULUI CA SPIRITUL DE CARE APARTINEM NU SE MANIFESTA INTR-O SINGURA INTRUPARE SI CA SPIRITUL SI SUFLETUL NU SUNT UNUL SI ACELASI.
Am publicat candva un articol in care am expus o teorie legata de subiectul reintruparii, intr-o forma extrem de simpla, pe care Domnul Metatron mi-a transmis-o, in asa fel incat mintea noastra sa o poata intelege cat de cat. De fapt, lucrurile legate de aceasta tema sunt extrem de complexe, iar noi nu suntem la nivelul mental care sa ne ajute sa le pricepem exact asa cum sunt ele. Mai multe detalii, la linkul de mai jos:


2.   CONSTIENTIZAREA FAPTULUI CA ORICE INTRUPARE A UNUI SPIRIT VINE CU UN CONTRACT DE VIATA.
Chiar daca nu ne amintim exact care este acest contract si care sunt angajamentele din el, sa fim convinsi ca intr-o intrupare a unui om, EXISTA o lista de angajamente de implinit. La sfarsitul vietii, cand se trage linia finala pentru acea intrupare, acele angajamente pot fi toate implinite cu succes, sau poate fi implinita doar o parte, restul mutandu-se ca sarcini pentru vietile viitoare, sau pot fi implinite cele existente in contractul initial, la care s-au mai adaugat unele noi, pentru ca a mai fost timp si loc. Este valabila aceasta ultima varianta in cazul persoanelor extrem de truditoare si in fizic si in spirit. Exista cartea scrisa de Scarlat Demetrescu, numita “Din Tainele Vietii si ale Universului”. Autorul spune la un moment dat acolo, ca se poate vorbi de lene si de harnicie si la nivel de Spirit, nu doar la nivel de manifestare fizica. Dintr-un astfel de contract fac parte toate lucrurile bune ce ni se intampla si toate reusitele, dar tot din el fac parte si vrajile ce ni le incasam, bolile grave de care suferim unii dintre noi, conflictele pe care le avem cu cineva, ce tin uneori ani in sir, chiar si in familie, faptul ca ajungem sa ingrijim cu anii pe cineva bolnav si multe altele care ne aduc suferinta, toate acestea reprezentand de fapt niste reglaje karmice. Iar daca am ajuns sa ne intrupam pe aceasta planeta intr-o viata, atunci sa ne fie clar ca si acesta este un lucru scris in contractul acelei vieti. N-ar fi rau daca am putea avea intelegerea ca planeta aceasta este astfel construita incat, la suprafata ei, este o vibratie de dimensiunea a 3-a cu apropiere de a 4-a, momentan. Dimensiunea a 3-a este una cu interval de frecventa ce confera materiei o densitate destul de mare, chiar si la nivelul superior al intervalului. Aceasta caracteristica este valabila si pentru structura noastra. Tocmai din cauza acestei densitati mari apare uitarea, pentru ca se manifesta un fel de inghetare a legaturii cu Sinele Divin, singurul in masura sa ne poata conduce in zona de aducere aminte. De aceea, cresterea vibratiei personale este un proces care angreneaza dupa sine si aducerea aminte, dar si o multime de constientizari. Am ales sau am fost obligati de judecatorii karmici sa ne intrupam pe Pamant si cu siguranta ca nu ne-a obligat nimeni fara sa existe o cauza pentru asta, atunci sa acceptam legile acestei planete asa cum sunt ele si sa ne dovedim maiestria in mijlocul lor. Si Mantuitorul a procedat la fel, aliniindu-se legilor acestei planete, avand totusi dorinta de a schimba unele dintre ele, asa cum o avem si noi. Din aceasta cauza a spus si binecunoscuta replica: “Sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului”.

3.    CONSTIENTIZAREA FAPTULUI CA NU EXISTA SUFERINTA GRATUITA.
Orice suferinta are o cauza. Poate fi gasita aceasta cauza in greseli ale acestei vieti, in karma personala apartinand altor vieti, in karma preluata de la altii (lucru care se intampla numai cu acceptul Sinelui superior si care tot timpul are un scop), in blestemele de neam (vazut acesta fie ca familie, fie ca popor), in lectiile de invatat, etc. Sa retinem faptul ca Spiritele au intrupari pe mai multe planete. Karma acumulata pe o planeta, teoretic, ar trebui platita la nivelul aceleiasi planete. Este scris in “Evanghelia Eseniana” ca Domnul nostru Iisus Hristos a transmis cumva ca la Tatal se contabilizeaza datoriile, iar la Maica Pamanteasca (care nu este totuna cu Mama Pamant) se contabilizeaza pacatele. Va rog sa cititi cu atentie rugaciunile ce sunt date in articolul catre care conduce linkul de mai jos:


In aceste timpuri insa, se petrece totul ca si cum ar fi facute niste intelegeri intre planete. Karma acumulata pe o planeta poate fi stinsa si pe alta. Daca suferinta este foarte mare, in majoritatea cazurilor pe care le-am analizat de-a lungul timpului, am constatat ca se afla cauzele in special in viata anterioara. Exista uneori fapte atat de grele intr-o viata, incat nu este suficienta o singura intrupare pentru ispasirea greselilor. Sunt necesare doua-trei intrupari pentru asta. Dar chiar si in acel caz, grosul suferintei se situeaza in prima viata ce urmeaza vietii in care s-au intamplat acele fapte rele.

4.    CONSTIENTIZAREA CA FIECARE OM ARE CRUCEA LUI.
Difera necazurile intre ele, de la om la om, dar nu cred ca exista cineva pe aceasta planeta care sa nu fi incercat gustul amar al suferintei, intr-un fel sau altul. Exista oameni care sunt cu adevarat napastuiti de soarta. Culmea este ca se pare ca ei si-au acceptat crucea si se plang cu mult mai putin decat altii carora nu le este chiar atat de rau, atunci cand ii iei la bani marunti. Ii gasesti cat de cat sanatosi, apti de munca, avand un acoperis deasupra capului si tot timpul, cu o bucata de paine pe masa. Acestor oameni le-a intrat in obisnuinta sa afiseze mereu un statut de victima. Asteapta permanent ajutorul celor din jur, dar ei insisi intreprind prea putine eforturi si actiuni personale in scopul de a iesi din acea zona. Au ajuns realmente sa se complaca in statutul de victima. Poate fi intinsa o mana de ajutor unor astfel de oameni, dar daca in paralel cu aceasta, lor nu li se atrage atentia asupra situatiei in fapt, astfel incat, la un moment dat, o astfel de abordare a vietii sa inceteze, atunci totul se transforma intr-o boala lunga, iar cel ce ajuta ajunge sa fie partas la intretinerea acelei boli. Eu insami am ajutat pentru o lunga perioada de timp, o cersetoare. Am facut-o pentru ca avea un baietel, pe care intr-un final l-au luat cei de la Protectia Copilului, din motive de proasta ingrijire. Am continuat sa ii dau si dupa ce copilul nu mai era cu ea. De altfel, s-a ajuns in punctul in care, ori de cate ori ma vedea, imi cerea bani. A trebuit sa se intample ceva ca sa ma trezesc. Cineva i-a propus sa vina sa munceasca la o sala de fitness, ca femeie de serviciu. A refuzat. Pe de alta parte, intr-o zi, a venit catre mine sa imi ceara bani, cu tigara in mana. De cand s-a intamplat asta, nu am mai simtit sa ii dau ceva, exact din motivul scris mai sus. N-am mai vrut sa fiu “de ajutor” la boala ei … pur si simplu.

5. CONSTIENTIZAREA CA LUPTA CU INTUNERICUL, IN ACESTE TIMPURI ALE NOASTRE, ARE CA CEA MAI PUTERNICA “ARMA”, IUBIREA.
Blasfemie!!! Ar spune unii. Cum sa iubesti intunericul? Cine ajunge insa sa poata manifesta iubire fata de tot ce inseamna intuneric, FARA CA SA-I SLUJEASCA LUI, acela este cu adevarat un om care a facut pasi importanti in evolutia sa spirituala. Haideti sa vedeti o contradictie pe care putini o constientizeaza. Fiecare dintre noi suntem o plamadeala de lumina si intuneric. Mintim, judecam, urâm, invidiem si acestea sunt numai cateva fatete marunte ale intunericului din noi. Daca tratam cu ura intunericul, inseamna ca tratam cu ura chiar o parte a fiintei noastre. Cand ne punem insa pe judecat si pe barfit, noi suntem chiar perfecti. Asa ne consideram. Asta inseamna ca in acele momente iubim partea de intuneric din noi, in totalitate. Atat de tare o iubim ca nici nu o mai vedem. In aceste conditii, eu vin si intreb: de ce nu am putea iubi si partea de intuneric din altii? Care este diferenta? Niciuna. “Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti”, spunea Domnul nostru Iisus Hristos. E chiar atat de greu? Iar acel altul nu trebuie sa fie neaparat om. Poate fi un controlor apartinand unei civilizatii extraterestre blocate fata de zona iubirii. Poate fi un demon, sau un print de intuneric sau chiar si un balaur, fiinte reprezentante ale intunericului non-fizic, care prin puterea iubirii, au ajuns sa fie convinse sa treaca in lumina. A scris cineva intr-un comentariu de curand, ca suntem dusi cu capul. Un astfel de om nu ar putea fi convins decat daca ar experimenta un moment in care ar fi incoltit de niste printi de intuneric, simtind o mare stare de rau, care i-ar fi luata cu mana doar printr-o mica actiune asa cum nebunii de noi stim sa o facem la acest moment. Alta dovada ce sa ii mai aducem unui astfel de om? Domnul nostru Iisus Hristos spunea si ca cine scoate sabia, de sabie va muri, cum la fel are si pilda cu intoarcerea celuilalt obraz. Aceste vorbe pline de duh sunt o forma cat se poate de condensata a tot ceea ce am scris mai sus. Multi, pe aceasta cu obrazul nu o accepta. O considera umilinta. Eu, una, percep altfel lucrurile. Unui om nu-i place ceva la mine si ma palmuieste chiar si cu o vorba, nu neaparat folosind mana. El da in partea mea de intuneric, care reprezinta de fapt o oglinda perfecta a partii lui de intuneric. Pentru ca mi-a dat acea palma, si eu vad in el doar partea de intuneric care m-a palmuit. Pe scurt, prima palmuire este o confruntare dintre partile de intuneric dintre cei doi. Mantuitorul, prin intoarcerea celuilat obraz, spunea de fapt: ia arata-i si partea ta de lumina! Il vei obliga in acest fel sa iti arate si el partea lui de lumina. Daca vei refuza sa ii arati aceasta fata a fiintei tale, situatia va ramane vesnic la stadiul confruntarilor partilor de intuneric.

6.  CONSTIENTIZAREA FAPTULUI CA MODUL IN CARE ACTIONAM IN ACEASTA VIATA, ARE O MARE IMPORTANTA IN PROCESUL DEZLEGARII NOASTRE.
Am spus acest lucru de mai multe ori prin articolele mele. Inima buna si daruirea pentru semeni fac mai mult decat o suta de rugaciuni de cereri pentru sine. Sunt foarte multi oameni care au poate o situatie mai complicata in viata. Sunt truditori. Citesc si rostesc rugaciuni si seara si dimineata, citesc acatiste, dau pomelnice, merg la Sfinte Liturghii, participa la Sfinte Masluri, se spovedesc si se impartasesc. Este foarte bine. Nu este nimic gresit in asta. Sunt insa oameni care au ajuns sa fie atat de ancorati pe situatia personala si de familie, incat altcineva si altceva nu mai exista in jurul lor. Se gandesc vesnic numai la problemele ce le au si la ce sa mai faca pentru a le rezolva. Iar toate rugaciunile acelea au ajuns sa fie un automatism. Nu sunt facute din iubire si evlavie fata de Dumnezeu, ci ele au in spate un interes ascuns. Tot din aceasta cauza, multi dintre oamenii acestia ajung de nu mai stiu sa spuna nici multumesc, nici lui Dumnezeu si cu atat mai putin semenilor lor. De altceva nici nu mai vorbim. Ei pot primi ajutor de la semeni de-ai lor, dar uita ca aceia au consumat un timp, o energie ca sa se puna in slujba lor, pana la urma, fara nici o obligatie. Daca cel ce ajuta hotaraste ca este un dar, atunci sa il lasam pe el sa manifeste decizia aceasta. Dar cand iti iei darul cu hapca, va spun clar si raspicat, ca Divinitatea retrage tot ce a dat celui ce nu stie sa recunoasca munca aproapelui sau. La fel este si pentru cel ce ajuta, care isi poate cere in mod cinstit o recompensa pentru munca sa, dar daca asta se duce in zona de luat pielea de pe om, profitand de slabiciunea lui, generata de faptul ca este in acel moment intr-o situatie dificila, este iar un lucru care numai cu Dumnezeu nu are legatura. In toate acestea trebuie sa existe un echilibru si niste limite de bun simt. Sa va dau acum un alt exemplu. Este vorba despre un cumnat de-al meu. El intra intr-o biserica din an in Paste. Nu stiu intr-un an de cate ori spune macar un “Tatal nostru”. Dar de cate ori se afla intr-o situatie limita, imediat este ajutat de Cer. M-am intrebat intr-o zi de ce primeste el totusi asa de repede ajutor. De “vina” sunt iubirea si milostenia. Acesta este raspunsul, altul nu poate fi. In urma cu vreo trei ani el mergea zilnic cu un nepotel de-al lui in parc. Acolo a cunoscut un batran tare necajit si bolnav de ciroza, care statea pe bancile de prin parc. Avea omul copii dar acestia nu il bagau in seama. Stiti ce a facut cumnatul meu? I-a dus zilnic de mancare batranului, pe o perioada de cateva luni de zile, pana cand la un moment dat, batranul nu a mai venit in parc. Mancarea era gatita de el, pentru ca ii place sa practice “sportul” acesta. I-a intrebat de el pe alti oameni care veneau acolo in mod ceva mai consecvent si i-au spus ca a murit. Ei bine, omul acela, fara sa cantarim noi ce karma avea si de ce copiii lui nu vorbeau cu el, a primit cel putin bucuria sa nu sufere de foame in ultima parte a vietii sale. Iar actiuni de genul acesteia, a facut cumnatul meu de cand il stiu. Cand eram studenta si mergeam in vizita pe la el, nu plecam niciodata de acolo fara sa imi puna bani in buzunar si imi spunea: “lasa ca stiu eu ce foame faceti voi studentii!” Credeti ca aceste daruri au fost facut de el? Nu. Aceste daruri au fost facut de Bunul Dumnezeu prin el, dar cumnatul meu a permis sa curga energiile Iubirii si Milosteniei Divine prin el. Iar cand te gandesti numai la ale tale, niste centri energetici se inchid astfel incat nu mai poti spune nimic altceva decat: “Bravo tie! Bine ca te rogi! Dar nu este nici pe departe de ajuns pentru ca nu mai poti sa IUBESTI si sa DARUIESTI!” Domnul nostru Iisus Hristos spunea: “nu oricine-Mi zice Doamne, Doamne va intra in Imparatia Cerurilor.” De asemeni, iata o relatare a Sfantului Apostol Luca, din capitolul 11 al Evangheliei sale, ce are legatura tot cu aceasta zona. Mantuitorul a raspuns invitatiei si a mers sa ia masa la niste farisei. El s-a asezat la masa fara sa se spele pe maini. Fariseii i-au facut imediat observatie din aceasta pricina. Mantuitorul le-a raspuns: “Acum, voi fariseilor, curatiti partea din afara a paharului si a blidului, dar launtrul vostru este plin de rapire si de viclenie. Nebunilor! Oare, cel ce a facut partea din afara nu a facut si partea dinauntru? Dati mai intai milostenie cele ce sunt inlauntrul vostru si, iata, toate va vor fi curate.

7.    IERTAREA.
Acestui subiect i-am acordat deja spatiu intr-un articol intreg. Trebuie sa retinem insa ca acest pas este cheia tuturor dezlegarilor si capata importanta din ce in ce mai mare, cu fiecare zi care trece. Foarte multe rugaciuni, chiar si cele date in acest blog de-a lungul timpului, care alta data functionau extrem de simplu si aduceau rapid efecte, necesita acum un set de constientizari si de actiuni de iertare, ce trebuiesc facute mai inainte de orice altceva. Vom sti tot timpul cand Sfanta Treime ne-a acordat iertarea, la acel moment al vietii. O simtim cu sufletul. Universul ne arata prin semnele lui. Totul este sa fim deschisi, sa le vedem, sa nu treaca pe langa noi. Spun aceasta ca un raspuns la o intrebare pe care deseori o primesc de la mai multe persoane: “de unde stiu ca am primit iertarea, dupa ce m-am rugat de cateva ori la rand?” De asemeni, cand iertam, ca ne iertam pe noi insine sau ca ii iertam pe altii care ne-au gresit, am spus-o in acel articol: se face cu inima, nu cu mintea si cu gura. La fel este si cand ne cerem iertare. Nu in ultimul rand, iertarea se face pentru ca vrem sa fim iertati si vrem sa iertam, FARA NICI UN ALT INTERES, nici macar acela de a putea merge mai departe in protocolul dezlegarii. Spun asta tot dintr-o experienta proprie, pentru ca am mai multe cazuri de persoane care au venit catre mine in mod repetat cu intrebarea: “Poti privi un pic in campurile mele? Sunt iertat/a sau nu?”. La prima analiza am primit de Sus raspunsul ca nu. Peste ceva vreme, dupa ce s-au mai facut niste rugaciuni de iertare, s-a interogat din nou. Raspunsul a ramas negativ. Tot asa si a treia oara si a patra oara. M-am intrebat atunci: dar ce pacate asa de mari sunt la oamenii acestia de este nevoie de atat de multa rugaciune, in conditiile in care la altii a fost nevoie de mai putin, chiar daca s-au vazut la inceput probleme karmice mai grave? Am primit intr-o fractiune de secunda o intelegere pe care pana atunci nu o avusesem, iar aceasta se numea SCOPUL IERTARII. Oamenii aceia nu erau iertati pentru ca o faceau oarecum la interes, asa cum am scris mai sus pentru cazul rugaciunii, in general. Ei nu o faceau pentru ca voiau cu tot sufletul sa ierte si sa fie iertati, fara a conta catusi de putin ce ar mai putea urma dupa aceea. Nu stiu daca poate fi inteleasa aceasta nuanta subtila, insa se vede treaba ca Sfanta Treime chiar face distinctie.

8. DEZLEGAREA DE BLESTEME DE NEAM DIN CAMPURI SI ALTE DEZLEGARI STIUTE SI NESTIUTE.
Se va face rugaciunea “Puterea lui 16”. Este recomandat sa o faca fiecare pentru sine iar daca este vorba de persoane bolnave sau foarte rau cazute in intuneric, atunci poate face rugaciunea o persoana din familie, in numele persoanei in cauza, ca si cum ar fi ea acea persoana. Mai multe detalii, la linkurile de mai jos:9.    DEZLEGAREA SI ANULAREA  DE PACTURI FACUTE CU INTUNERICUL IN ALTE VIETI.
Se va cere Sfintei Treimi dezlegarea de orice pact facut cu intunericul in orice existenta, indiferent cum s-ar fi facut aceasta intelegere. Cererea acestei dezlegari se va face obligatoriu dupa rugaciunile de iertare. Altfel, dezlegarea nu este obtinuta. Ca sa fim siguri de reusita, vom face aceasta cerere de mai multe ori, lasand ceva interval de timp intre o cerere si alta (cateva zile). Ce inseamna un astfel de pact, intelegand ca el poate fi perceput ca si un blestem, se poate vedea accesand linkul de mai jos:


10.INTARIREA PROTECTIILOR DIVINE, MAI ALES FATA DE AGRESIUNILE  CE VIN PRIN TUNELELE TIMPULUI.
Se va rosti rugaciunea “Tatal nostru”, de 40 de ori pe zi, timp de 40 de zile. Exista persoane care au facut-o de mai multe ori. Fiecare set facut aduce inca o protectie in plus. Aceasta actiune mai vine cu un dar suplimentar ce se primeste la terminarea primei perioade de 40 de zile, ce tine de zona vindecarii. Cei ce au facut-o sunt rugati sa imi scrie pe adresa de email federatia.galactica@gmail.com si le voi spune despre ce este vorba. De fapt, totul este pus intr-un fisier ce va fi trimis. Nu recomand citirea acestui fisier de catre persoanele care nu au facut rugaciunea aceasta in felul indicat. Fac aceasta completare pentru cei carora le-ar putea trece prin cap sa imi scrie si sa ceara detalii fara sa fi facut rugaciunea. Se pot declansa niste procese de imbolnavire grava doar prin faptul ca a fost asimilata informatia din fisier, iar mintea respectivei persoane ar putea ajunge sa o foloseasca in mod involuntar, punand in acest fel corpul sau fizic in contact cu toate energiile de boala ale altor persoane, fara ca acest corp sa fi fost pregatit de Divinitate pe parcursul celor 40 de zile, in scopul de a se contracara posibilitatea unui astfel de efect nedorit.  Daca totusi se intampla accidental, atunci tot ce-i ramane de facut acelei persoane este sa porneasca repede de tot rugaciunea de 40 de zile. Mai multe detalii, la linkul de mai jos:


11.   DIZOLVAREA DE SCUTURI TEHNICE
Pe masura ce inaintam in timp, intelegem din ce in ce mai mult faptul ca sunt doua tipuri de intuneric cu care ne confruntam: direct si indirect. Cel direct presupune un contact al nostru direct cu entitati eterice apartinand zonei intunericului. Cel indirect este cel manifestat prin controlul ce il exercita civilizatiile aflate in neiubire, asupra noastra. Eu il  numesc pe acesta din urma intuneric tehnic. Aceste civilizatii sunt supuse la randul lor unor influente intunecate de natura eterica sau tehnica. De intuneric tehnic tine partea de implanturi energetice, de inductii si inselaciuni holografice, de emisie psihotronica, de iradiere pe cale energetica, de otravire pe cale energetica, de scuturi tehnice, etc. Acestea din urma reprezinta o mare belea. Am mai vorbit despre ele. Aceste scuturi sunt un fel de ecrane electromagnetice cu care suntem inconjurati astfel incat orice intrare a luminii catre noi sa fie limitata la maxim si orice iesire a intunericului, care vine in noi prin cordoanele ce le avem fiecare si care nu sunt obturate de aceste scuturi (ba chiar se mai trag si niste cordoane noi) sa fie aproape imposibila. In urma cu cateva luni am descoperit niste scuturi simple. Au aparut apoi scuturile criptate cu coduri numerice pe care nu le puteai dizolva decat daca nimereai numarul. Mai tarziu am intalnit situatii de scuturi criptate cu elemente aleatoare extrase din matrix (imagini, melodii, coduri scrise etc), facute intotdeauna in sapte straturi. Fiecare strat are alta criptare. Au fost ore in sir si uneori chiar zile ca sa pot face o astfel de decriptare. Nu am cuvinte sa va spun cat mi-am framantat mintea ca sa pot gasi solutii generale pentru aceste lucruri. Oamenii pe care am descoperit scuturi criptate, in mod extrem de complex, erau in depresie, dusa deseori catre dorinta de suicid, de ani de zile. S-au cautat pe la toti medicii si nu li s-a gasit leac. Am pus la punct un instrument sub forma unei sfere care contine foarte multe lucruri si informatii in ea. O imbunatatesc si ii fac upgrade la fiecare gasire de tip nou de scut. Punerea de scuturi este o preocupare continua a controlorilor, fiind in special opera controlorilor timpului. Cand ai scut se ingreuneaza tare legatura cu Sinele Divin superior, poti simti dureri mari in corp, ti se pare ca esti dispersat si ca nu te poti aduna si concentra si multe altele. Nu toata lumea are scuturi de acest gen. Doar piesele periculoase pentru controlori. De aceea, mai in gluma mai in serios, am ajuns sa consider persoanele depresive si cu alte probleme apartinand acestei zone ca fiind niste elemente extrem de periculoase pentru controlori. Ele detin informatii foarte valoroase, care prin aceste lucraturi complexe, controlorii le blocheaza si nu le lasa sa iasa la suprafata. Acelasi lucru se intampla si pentru Fiii Luminii si cu cat te manifesti la nivel mai de varf cu atat devii client si mai sigur pentru scuturi, astfel incat, a ajuns operatiunea dizolvarii acestora, pentru unii oameni, ceva la fel cum mananci sau bei apa. Undeva in interiorul meu stiu pur si simplu ca va sosi o zi in care sa nu mai poata fi facute aceste scuturi asupra noastra. Cand va fi insa aceea, numai Bunul Dumnezeu poate sti. Despre cum se foloseste sfera, pot fi gasite informatii la linkul de mai jos:


Fac specificarea faptului ca voi publica in curand un articol intitulat “Aparatele Divine”. Este de mare ajutor si informatia ce va fi furnizata in acel articol, pentru rezolvarea acestor povesti. In orice caz, este foarte important de retinut ca prezenta acestor scuturi obtureaza mult lumina sau simbolurile ce sunt trimise prin diferite terapii energetice, blocheaza sistemele automate despre care urmeaza sa scriu mai departe, blocheaza operatiunile de curatare energetica pentru ca energia de joasa vibratie nu mai are canal de scurgere, iar daca nici lumina nu intra, nu poate fi nici transmutata. De aceea, ori de cate ori ne simtim rau, avem dureri de cap si in corp, ne simtim dispersati, parca sparti in bucati multe si marunte, sa luam in calcul ca s-ar putea ca peste noapte sa ne fi fost facut un scut tehnic. Vom actiona in sensul dizolvarii acestuia. Nu pot incheia acest capitol fara a preciza ca sunt absolut convinsa ca exista si alte metode, tehnici sau energii care sparg scuturile acestea, chiar daca persoana care le foloseste nu stie exact ca se intampla acest lucru.

12.   CEREREA CATRE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS, DE ELIBERARE DE IMPLANTURI ENERGETICE SAU DE ALTA NATURA, ATAT CAT ESTE VOIA SFINTEI TREIMI.
Orice implant, indiferent de tipul lui, functioneaza intr-un anumit interval de frecventa. Daca vibratia noastra generala se ridica peste limita superioara a intervalului de frecventa de functionare a unui implant, atunci el poate sta linistit acolo, ca nu isi atinge scopul. Este ca si cum n-ar fi. Daca insa din anumite motive, vibratia omului scade la un moment dat sub acea limita superioara, atunci implantul intra in functie. Este foarte probabil ca intrarea lui in functie sa genereze o scadere si mai apriga a vibratiei persoanei. In aceste conditii vor intra si mai multe implanturi in functie si incepe sa se dea totul peste cap. Rugaciunea, meditatia, ascultarea unor melodii anume, sunt metode de ridicare a vibratiei. Dar una la indemana tuturor si de mare forta este râsul. Credeti ca este intamplator ca vedem prea putine filme si momente de comedie la televizor, comparativ cu alt gen de emisiuni? Sa ne cautam atunci buna dispozitie in alte moduri, daca altceva nu avem la indemana. Oricum, cel mai sanatos ar fi sa scapam de acele implanturi de tot. Dar fara truda spirituala este greu. Indiferent ce informatii ar circula prin internet, cum ca implanturile pot fi scoase, iar dupa aceea, persoana supusa eliberarii incepe o viata complet noua, EU NU LE CRED. Am facut propriile mele experiente de mai multe ori. Am scos un implant din corpul meu energetic, intr-un mod relativ usor. Noaptea au venit niste mecanisme, aratand ca niste geometrii frumos colorate, pe care le-am surprins accidental in mijlocul unei stari in care a existat o trezire ce nu a durat mai mult de doua secunde si mi-au pus implantul la loc. Vazand aceasta, am fortat nota, m-am scanat si mi-am scos in ziua urmatoare implantul din nou. Am stat sa urmaresc ce se intampla noaptea. Imediat au aparut aceleasi mecanisme. In noaptea aceea nu mi l-au putut pune la loc pentru ca m-am opus, fiind in stare de constienta, dar cate nopti puteam petrece in acest fel? Pana la urma tot l-au pus. Vazand asa si vazand ca periodic Divinitatea vine cu programe de extragere definitiva a unor implanturi de anume tipuri, operatiune insotita si de asigurarea unei protectii astfel incat altele noi sa nu mai poata fi adaugate nicicum, nici nu ma mai intereseaza subiectul “Implanturi”. Tot ce am in vedere este sa apelez la toate mijloacele astfel incat sa imi tin vibratia la un nivel cat se poate de ridicat. Concomitent cu asta, mai cer cand si cand Domnului nostru Iisus Hristos, eliberarea de ce s-o mai putea de prin ele. Sunt constienta insa de faptul ca o astfel de cerere se implineste numai daca exista merite si daca este primita iertare de Sus, chiar si partiala. De fapt, acestea sunt punctele la care se raporteaza Sfanta Treime atunci cand decide ca te poti elibera de un implant pentru totdeauna sau ca inca mai trebuie sa stai cu el, pentru ca mai ai ceva aspecte de rezolvat. Am ajuns la concluzia ca implanturile si permisiunea de a fi puse acestea in corpurile noastre (nimic nu poate fi montat fara ca Sfanta Treime sa permita acest lucru), reprezinta in mod global instrumentul prin care se genereaza anumite efecte ce au directa legatura cu karma ce o avem de spalat. Atrag atentia ca atunci cand se apropie momentul extragerii unui implant, de regula, pentru cateva zile, locul unde el se afla montat devine foarte dureros dintr-o data. Cand durerea va inceta la fel de brusc dupa cum a aparut, vom sti ca am scapat pentru totdeauna de acel implant. Mai multe detalii, la linkurile de mai jos:
13.      DEZLEGAREA GEOMETRIEI ADN-ULUI
ADN-ul este formatiune prea putin inteleasa la aceasta ora, din punct de vedere energetic. Este stiut totusi la acest moment ca el este un suport de informatii. Include zona pe care noi o numim subconstient. El este suportul hard, exact ca in cazul unui calculator, pe care este inscris un sistem de operare si o multime de  softuri. ADN-ul nostru este cel ce ne aduce in manifestare toata realitatea din jur. De multe ori aceasta realitate este plina de incercari si suferinta. Cand hardul unui calculator are defectiuni, computerul nu mai functioneaza bine. La fel este si in cazul ADN-ului. El poate fi distorsionat de catre controlori dar poate fi distorsionat si de Divinitate, aceste distorsiuni ale Divinitatii reprezentand de fapt bumeranguri de tip karmic, generate de faptele din aceasta viata sau din alte vieti. Se va face o cerere de dezlegare a ADN-ului asa cum puteti vedea mai jos, cu specificarea ca aceasta contine un upgrade fata de varianta expusa in articolul “Bucuria Vietii”, al carui link il afisez de asemeni, astfel incat sa se poata avea o mai buna intelegere fata de felul in care este construit acest ADN din punct de vedere geometric.


Rugaciunea suna astfel:
“Prea Sfanta Treime, din suflet te rog, iti cer dezlegarea ADN-ului meu de toate distorsiunile geometrice stiute si nestiute, atat cat este Voia Ta, eliberarea de ADN-uri straine, curatarea de orice insertie intunecata existenta in ADN-ul meu si eliberarea de orice lucratura speciala venita din orice timp si spatiu. Din suflet te rog sa fie anulate toate contractele sau juramintele de saracie, castitate si de alta natura, facute poate in alte vieti, care acum nu imi mai sunt de folos in evolutia mea. Din suflet multumesc. Amin!”

Se va face aceasta rugaciune de mai multe ori, la anumite intervale de timp (cateva zile intre doua rugaciuni) si se va cere si pecetluirea ADN-ului, dupa curatarea definitiva, cu Pecetile lui Melchisedec. Prima Pecete este o forma ce are rolul de a bloca orice actiune intunecata cu intentie de distorsionare a geometriei ADN-ului. Cred ca este lesne de inteles de catre oricine ca Ea nu se poate opune distorsiunilor pe care Sfanta Treime le poate aduce in ADN. Sunt unele distorsiuni care sunt spre binele nostru. Sa spunem ca am primit o initiere. Daca energia este prea puternica pentru nivelul spiritual la care ne aflam atunci, va aparea o distorsionare facuta de Sfanta Treime, la nivelul clepsidrei a 3-a, a capacitatilor. Pe masura ce acea energie se integreaza incetul cu incetul, acea distorsiune se desface intr-o forma mai simpla, dupa care dispare de tot. A doua Pecete a lui Melchisedec este o alta forma ce are rolul de a pecetlui ADN-ul fata de orice program de vraja pe care cineva l-ar putea trimite. Trebuie sa retinem ca de fapt vrajile sunt niste softuri care se pun in ADN-ul persoanei vizate. Ele sunt cu atat mai puternice cu cat vrajitoarea sau vrajitorul are o fotografie sau un obiect ce a apartinut respectivei persoane, pentru ca in acest fel se poate face contact mai usor cu ADN-ul sau.
Mentionez faptul ca ADN-ul poate fi lucrat in mod foarte sofisticat de catre controlori, din viitor. Acest lucru arata natura multidimensionala, ce nu tine cont de timp si spatiu, a ADN-ului nostru. Lucraturile din viitor, facute in diferite feluri (printr-un anumit tip de energie magnetica, printr-o insertie de sunet sau de culoare, sau printr-o insertie energetica de elemente chimice straine, unele dintre ele fiind chiar in afara tabloului lui Mendeleev, ele fiind de origine extraterestra) le-am adunat pe toate sub denumirea de lucraturi speciale. De asemeni, juramintele de saracie si de castitate apar ca distorsiuni puse in ADN din partea Divinitatii. Este de retinut ca la aceasta ora Divinitatea nu mai declanseaza dezlegarea ADN-ului de toate acestea, fara rugaciunile de iertare. De aceea am spus despre o ordine anume in cadrul protocolului. Pana la 1 martie anul acesta se mai putea si chiar am scris un articol anul trecut in care spuneam ca 2016 este un an al milostivirii, un an de dispensa divina. Se vede ca el a fost socotit pana la 1 martie 2017, cand la dacii nostri incepea cu adevarat Noul An. Dupa acest 1 martie multe lucruri s-au schimbat, astfel incat, fiecare intra de atunci incoace din ce in ce mai mult in zona de a fi cam pe cont propriu. Pana la 1 martie eu puteam cere dezlegarea ADN-ului unei persoane. La aceasta ora, lucrul acesta nu mai este posibil. Fiecare trebuie sa isi ceara dezlegarea pentru sine si este permis sa o faca altcineva din familie in locul sau, doar pentru cazul in care persoana in cauza chiar nu poate si nu are cum sa o faca (are varsta prea mica, este prea bolnava, este bolnava psihic, este prinsa rau de tot in chingile intunericului, etc.). La fel este si pentru toate celelalte cereri (rugaciunea de 16 zile, dezlegari de pacturi, eliberare de implanturi, etc.). Poate face alta persoana din familie toate aceste actiuni, daca persoana in cauza este in incapacitate de a le face.

14.     IMBUNATATIREA SISTEMULUI DE OPERARE AL ADN-ULUI
Asa cum am spus, ADN-ul are la baza un sistem de operare pe care in articolul “Bucuria Vietii” l-am denumit soft. Acest sistem de operare (cum ar fi la un computer Windows XP sau Windows 10 sau alt sistem) contine 64 de chei. Cum isi spun ele cuvantul, este explicat destul de bine in articolul recomandat. Ce se poate face pentru a se imbunatati functionarea se gaseste tot in acel articol. Toata aceasta poveste reprezinta de fapt lucrul cu sine si este un proces de durata. Reprezinta zona in care prin diferite constientizari se aduc foarte multe rezolvari. In ADN sunt inscrise tot felul de programe transmutabile. Le putem sterge, putem pune altele, facem ce vrem cu ele. In ele intra si toate acele memorii din alte vieti, ale unor momente de frica, de dezamagire, in care ceva rau s-a petrecut. Acestea pot genera in aceasta viata tot felul de dificultati, de la neintelegeri, lipsuri pana la boli grave, din cauza conflictului dintre constient si subconstient. La nivel constient noi nu ne dam seama ca astfel de programe ruleaza in planul subconstient. Ne intrebam: “De ce mi se intampla asta? Eu nu gandesc asa si nu sunt asa!” Este adevarat lucrul acesta pentru planul constient, dar in plan subconstient se poate intampla exact invers pentru ca asa am fost intr-o alta viata trecuta. Secretul diminuarii suferintei in acest caz sta in alinierea programelor inscrise in subconstient, cu memoriile si credintele constiente, si nu in ultimul rand modificarea tiparelor constiente atunci cand ele sunt nocive. Noi romanii avem atat de multe tipare de acest fel incat te apuca groaza. Trebuie sa facem un efort sa le transmutam caci altfel nu ne poate fi bine.

15.RECUPERAREA PARTILOR DE SUFLET SI DE PUTERE CE LE AVEM PE LA ALTII SI ELIBERAREA PARTILOR DE SUFLET SI DE PUTERE CE NU NE APARTIN
Este aceasta o chestiune ce tine de intregirea fiintei. Mai multe detalii puteti obtine accesand linkul de mai jos, cu mentiunea ca asa cum se face rugaciunea pentru partile de suflet, tot asa se face si pentru partile de putere.


16.UTILIZAREA SISTEMELOR AUTOMATE PENTRU TRECEREA IN LUMINA A ENTITATILOR INTUNECATE
Mai multe detalii puteti citi accesand linkurile indicate. Trebuie retinut insa faptul ca aceste sisteme functioneaza doar pana la nivel de demoni. Cate ceva despre ierarhia la nivelul intunericului puteti gasi in primul articol publicat la nivelul anului 2017, in luna ianuarie.


Sa nu uitam sa definim entitati din afara corpului si din interiorul lui, atunci cand dam o activare de sistem. Sa nu uitam de asemeni entitatile de falsa lumina. Pot exista niste circulatii prin interiorul corpului, in afara celor din exterior, dar fiind ceva in miscare, ele nu intra la categoria posedari. Dupa ce se activeaza sistemul, se face ulterior si cererea de inchidere a tuturor portilor de acces al acelor entitati in interiorul corpului. Cand avem circulatii din acestea prin corp, se simte durere mare in zonele prin care se inchid acele cercuri. De fapt asa se explica orice durere pe care o putem simti. Este o descoperire ce am facut-o la un moment dat. Nu exista durere fizica a unui om fara una sau mai multe circulatii demonice prin acea zona dureroasa. Aceste circulatii au mare legatura cu subiectul legat de tunelurile timpului, ce va fi abordat un pic mai incolo. Despre aceste sisteme automate pot fi gasite informatii accesand linkurile de mai jos:17.UTILIZAREA SISTEMELOR AUTOMATE PENTRU INITIEREA IN IUBIRE A CIVILIZATIILOR
Astfel de sisteme nu pot fi puse la punct decat facand mai intai rugaciunea “Puterea lui 16”, iar aceasta necesita la randul ei mai intai rugaciunile de iertare. Detalii despre cum se pot face astfel de sisteme pot fi gasite accesand linkul de mai jos:18.TRECEREA IN LUMINA A FIARELOR
Asa cum am scris candva prin niste articole, a inceput sa apara problema fiarelor, pe undeva prin toamna anului 2015. Aceste fiare sunt niste entitati mai puternice decat demonii, ce sunt trimise in scop de posedare, “dedicat”, cu adresa exacta. Aceasta trimitere o fac controlorii si o fac spre persoanele ale caror actiuni sunt deranjante pentru ei. Ea este trimisa sub forma de samanta de fiara, inchisa intr-un cocon auriu, motiv pentru care poate trece de orice protectie energetica a unei persoane. Fiara poate ramane la nivelul corpului energetic sau poate intra in corpul fizic. Intotdeauna o trimitere de fiara este insotita de o constructie de scut tehnic in jurul persoanei. Persoana care are fiara, are la inceput niste dureri intr-o anumita zona. Acestea incep sa se intinda in tot corpul, cu fiecare zi care trece. Culoarea pielii incepe sa se intunece. Persoana intra in depresie si in functie de zona in care este trimisa fiara, poate manifesta multe tipuri de stari. Daca este trimisa pe cap se poate ajunge la atac cerbral, iar ce idei poate debita mintea unui om in acele momente nu mai vrem sa stim. Daca este trimisa in gat sau in chakra gatului, apare disconfort mare in zona, se lasa mai mereu cu tuse si se instaleaza o atractie deosebita fata de a vorbi urat si de a folosi multe injuraturi in limbaj. I se inchide omului iubirea si simte multa ura daca fiara este trimisa pe chakra inimii. Daca este trimisa pe inima fizica se poate duce catre infarct. Daca este in plexul solar, stomac sau ficat se manifesta multa mânie la persoana respectiva. Daca este pe rinichi sau chakrele rinichilor se manifesta stari de frica ce aluneca in atacuri de panica deseori. Daca este pe a doua chakra sau pe unul din organele din zona abdomenului, se simt dureri mari de picioare si apar mari blocaje pe orice ai dori sa faci. La fel este si pentru prima chakra. Foarte rau se manifesta prezenta unei fiare pe chakra timusului, locasul sufletului. Depresia devine atat de adanca si intunericul atat de mare, incat duce catre dorinta de suicid. Cum se poate iesi dintr-o astfel de incurcatura? Mai intai se actioneaza in sensul dizolvarii scuturilor tehnice dupa care se apeleaza la ajutorul Sfantului Pantelimon. Sfantul Pantelimon are de la Divinitate, in aceste timpuri ale noastre, sarcina de a conduce toate actiunile de exorcizare si de trecere in lumina a entitatilor intunecate. Se cere de la Sfantul Pantelimon ca daca cumva exista vreo fiara in corpul fizic sau energetic al nostru, in aceasta realitate sau in realitati paralele, sa fie aceasta luata si dusa in lumina. Sa nu uitam sa multumim pentru orice cerere care se face in general catre Divinitate, nu numai catre Sfantul Pantelimon. Despre realitati paralele pot fi gasite informatii accesand linkul de mai jos:


19.TRECEREA IN LUMINA A PRINTILOR DE INTUNERIC
In luna decembrie a anului trecut am scris despre acest subiect. Mai multe detalii pot fi gasite accesand linkul de mai jos:


Trebuie retinut ca problema printilor se rezolva la fel ca cea a fiarelor, cerand ajutorul Sfantului Pantelimon, numai ca nu putem vorbi de posedare cu printi ca in cazul fiarelor, ci doar de niste cordoane care conduc spre niste printi de intuneric. Mai tarziu au aparut balaurii care insa s-au manifestat numai inaintea celor doua intalniri cu seful lor, balaurul cel rosu cu sapte capete, despre care am scris in articolul trecut, “Focul lui Ba”. Daca o mai exista vreo runda de acest gen vreodata, eu nu pot sti. Numai Bunul Dumnezeu. De-a lungul timpului mi s-a intamplat de mai multe ori sa zic ca este gata, cand altceva si mai complicat a aparut dupa aceea. Problema printilor de intuneric ramane in continuare in picioare. Ei pot fi asociati multor controlori si cum povestea cu controlorii nu este finalizata, atunci nu este finalizata nici cea cu printii.

20.PORTI IN TIMP SI PORTI SPRE INTUNERIC
Aceste porti sunt de fapt inceputurile unor tuneluri. Tunelurile pot conduce catre lumina sau catre intuneric. Pot fi tuneluri care duc catre anumite spatii ce noi le pozitionam in trecut, prezent sau viitor. In contextul acestui protocol, ne intereseaza tunelurile catre spatiile intunecate, ca merg acestea catre niste nave sau planete ale unor civilizatii aflate in neiubire sau ca merg catre iad direct. Portile acestea pot fi intr-o cladire, incapere, sau intr-un anumit spatiu geografic in general (chiar si in natura) si de asemeni pot fi de nivel micro, deschise prin energeticul fiintei noastre. Ele se pot inchide pe moment prin cerere simpla de inchidere, emisa catre Sfanta Treime. Am zis bine pe moment. Eu nu am descoperit inca o solutie definitiva de inchidere a unor astfel de porti, din pacate. Am facut si inca fac tot felul de incercari. Unele se inchid definitiv, altele se redeschid la ceva vreme dupa inchidere. Este si aici ca si cu implanturile. Poate alti oameni or putea face lucrul acesta cu orice fel de poarta si tunel. Mie, nu mi-a iesit pana acum din pacate. Cand exista astfel de porti, mai ales in spatii, se simte stare mare de devitalizare, dureri de cap, dureri in corp, stari de neliniste, de nervozitate. Ele se simt insa doar cand ajungem in acel spatiu. In rest ne simtim bine. 

tristar77.blogspot.com/2016/06/porti-din-viitor.html

Stiu ca multor oameni le poate parea dificil acest protocol. Totul este insa sa nu se sperie si sa experimenteze. Azi una, maine alta. Este ca la scoala de soferi. La inceput poate parea greu sa conduci o masina, dar dupa ce iti intri in mana, treaba merge foarte bine.

Acest protocol nu presupune renuntarea la nici o alta metoda sau tehnica stiuta si folosita. El merge in paralel cu orice. Unele lucruri trebuie doar usor modelate, cum ar fi cazul rugaciunilor de pilda. In rugaciuni, ar fi extraordinar daca s-ar transmuta in iubire orice formulare, orice verset. In loc sa spunem “nimiceste-i Doamne pe dusmanii mei” vom spune “condu Doamne pasii dusmanilor mei catre Lumina si Iubirea Ta”. Iar daca asistam la o citire a Moliftelor Sfantului Vasile sau la rugaciuni de dezlegare asa cum biserica obisnuieste sa le faca, blestemand diavolul si ducandu-l pe pustie, noi sa ii cerem in paralel Bunului Dumnezeu sa nu ia in seama acel blestem si sa aduca acea fiinta intunecata in Lumina Sa, astfel incat sa nu se piarda si sa poata deveni o fiinta de lumina. Am dat aici doar cateva exemple.

Iar in incheiere, datorita multimii si varietatii de experiente ce mi-a fost dat sa le traiesc si prin urmarirea atenta si statistica a unor semne, iau in mod serios in calcul ca putem fi ca intr-un joc de calculator. Veti vedea cand voi scrie si articolul despre Aparatele Divine ca nu este deloc greu sa tragi asemenea concluzii. Poate de aceea este totul numit iluzie sau maya. Fiarele, printii, balaurii pot fi de fapt niste softuri de tip virus, ce au influenta pe anumite tipuri de programe, unele dintre aceste programe fiind chiar noi insine. Intreaga Creatie poate fi perceputa ca un macro-computer, avandu-L ca si Constructor Suprem pe Dumnezeu Absolut, Vidul din care se naste Lumina si Intunericul laolalta. Exista credinte ca Dumnezeu Absolut nu ar fi una cu Tatal. Tatal ar fi Aspectul de Lumina si Iubire al lui Dumnezeu Absolut. Sunt pentru noi acestea intrebari fara raspuns. Este imposibil de inteles si de definit vreodata. Nimeni nu o poate face. Oricum ar sta insa lucrurile si in orice fel ar fi construite ele, infinit peste intelegerea mea marunta, tot ceea ce ma intereseaza intr-un final, este sa servesc Luminii si Iubirii si sa ajut Intunericul sa le cunoasca.
Iar pentru cei ce intra in panica in timpul confruntarii cu intunericul, indiferent in ce forma ar aparea el in viata unui om, le sugerez urmarirea cu atentie a unui mic moment extras din filmul Star Wars (Razboiul Stelelor) – Trezirea Fortei. Putem vedea acolo patru momente distincte:
1 – punctul limita cand lumina este dusa de intuneric pe marginea prapastiei, intr-o situatie deloc avantajoasa;
2 – propunerea ademenitoare a intunericului care aparent ar putea aduce salvarea, dar mai ales faptul ca de fapt el este cel ce pune pe tava “cuvantul magic” sau solutia - FORTA;
3 – pacea  in care intra lumina in cel mai de varf moment al confruntarii, timp in care isi ia putere exact din ceea ce i-a dat intunericul (lucru ce este imposibil de facut atunci cand intri in panica);
4 – replica luminii sau revenirea, noi intelegand foarte clar ca sabia noastra este IUBIREA.

Toate cele bune!9 comentarii:

 1. Draga Mihaela,

  Iti multumesc pentru informatii, pentru activitatea pe care-o desfasori si pentru aportul tau in restaurarea intregii Creatii!

  Cu recunostinta si apreciere,

  Lucia Dobrea (Bistrita)

  RăspundețiȘtergere
 2. Mulțumesc din suflet. Mi s-a părut ciudat că până la punctul 12 (când am ieșit accidental)am căscat încontinuu. Ciudat!

  RăspundețiȘtergere
 3. Hristos A inviat! Buna Mihaela!
  Iti multumesc din suflet pentru toate informatiile pe care ni le furnizezi si care sunt de un real ajutor!Trebuie sa iti spun ca au venit excat in momentul potrivit, amia les ultima postare Protocolul eliberarii , desi sunt niste informatii pe care nu le inteleg foarte bine la momentula cesta. Parca a venit ca u raspuns la mail-urile pe care ti le-am trimis saptamana trecuta.Iti multumesc pentru toata munca pretioasa pe care o depui pt noi .Sunt convinsa ca Divinitatea te va rasplati pt tot.Eu incerc sa iti mltumesc pomenindu-te pe tine impreuna cu familia la Sfintele Liturghii si acatiste la bisericile cu preoti cu o cunoastere si har. Sper sa nu te superi pe mine ca iti mai trimit cate un mail in care cer doar niste explicatii ale unor informatii.Chiar daca nu imi raspunzi, eu simt tot ce faci pt noi chiar si la mii de km distanta. Bunul Dumnezeu sa ne aiba in paza Lui permanent! Maria K

  RăspundețiȘtergere
 4. Cele 21 de maxime jedi
  Priceperea: a căuta excelența în toate eforturile unui jedi.
  Justiție: a căuta întotdeauna calea „dreapta”.
  Loialitate: a avea credință în frații şi surorile tale jedi.
  Apărare: a apăra calea jedi.
  Curaj: a avea voință.
  Credinta: a avea încredere în căile forței.
  Smerenie: a accepta ego-ul pentru ceea ce este.
  Fearlessness: pentru a avea limite auto-impuse.
  Noblete: a acționa cu onoare.
  Onestitatea: a evita minciuna.
  Motivaţie pură: să acționeze cu un motiv și un scop.
  Disciplina: a lăsa sinele să fie singurul maestru al eului.
  Focus: a selecta ceea ce contează cel mai mult.
  Putere de apreciere: a deveni invizibil.
  Meditație: a exercita mintea.
  Formare continuă: a fi conştient de propria ignoranță.
  Integritatea: a fi consecvent.
  Moralitate: a cunoaște pericolul credinței.
  Conflict: a ști când să lupte.
  Interventie: a ști când să nu acționeze.
  Armonia: a fi conectat la forță.
  https://jedifort.wordpress.com/2016/12/27/blog-post-title-2/

  RăspundețiȘtergere
 5. Dna Mihaela dacă aveți timp, mă puteți lămuri și pe mine ? Domnul nostru Iisus Hristos când a scos demonii din oameni ia băgat intro cireadă de porci . De ce nu i a trecut în lumină? Mulțumesc !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In mai multe articole din blog am scris ca in anul 2013, pe la inceput, s-a intamplat un fenomen care poate fi numit "deschiderea Cerurilor". Tot atunci a fost numit mai mare pe sectorul trecerii in Lumina a entitatilor intunecate, Sfantul Pantelimon. Pe vremea Domnului nostru Iisus Hristos, Cerurile erau inchise si nu existau alte posibilitati desi iti spun sincer ca povestea cu trecerea duhurilor rele in cireada cu porci, mie una imi da cu virgula. Iau in calcul si faptul ca este posibil ca acest fenomen sa fi fost gresit interpretat de Sfintii Apostoli, daca a existat cu adevarat. Daca se studiaza Evanghelia Eseniana, se poate vedea acolo ca Iisus ii invata sa nu manance carne si sa nu ia viata animalelor pentru hrana. Cu pestii este ceva diferit. Sunt un pic altfel creati. Desi intr-un final ar trebui sa putem ajunge sa nu mai mancam nici peste.

   Ștergere
  2. Mulțumesc mult dna Mihaela !

   Ștergere
 6. Draga Mihaela,am sa aduc si eu o mica specificatie la acel pasaj din noul testament,al vindecarii demonizatului...Prin victima s-a spus : "Ce ai cu noi Fiule ai lui Dumnezeu,ai venit mai inainte de vreme ca sa ne chinui?"Atunci Domnul Iisus a intrebat care iti este numele ? Raspunsul a fost LRGIUNE. Deci erau o mare multime de intunecati chinuind un biet suflet de om.Apoi ei au zis sa nu ne trimiti inapoi,ci lasa-ne sa intram in turma de porci.Si le-a ingaduit poruncindu-le sa taca si sa iasa din omul acela.Iar ei au intrat in porci care, nici acestia nu au suportat si s-au aruncat in mare.Este un moment de mare dragoste parinteasca divina: i-a fost mila de om si nici pe innegriti nu i-a mai trimis inapoi ca acolo erau foarte pedepsiti de cel mai mare al lor.Apoi a trebuit sa vada multimea de oameni martori la eveniment ce il chinuia pe bietul om,si cat de multi erau.Totul are un inteles limpede plin de iubire si milostivire divina.Iisus stia si de aceea trecuse pe acolo:tocmai ca sa elibereze un fiu.S-a mai aratat ca intreaga zidire a lui Dumnezeu nu suporta prezenta lor...Pentru mine nu da cu virgula.Cu respect si apreciere,Lucia.

  RăspundețiȘtergere