miercuri, 26 aprilie 2017

FOCUL LUI BA



FOCUL LUI BA


Dragii mei,


Am vrut sa scriu un articol dupa Paste si sa raspund intrebarii: “Cum a decurs intalnirea cu Ba cel de foc?”. Ceva m-a facut insa sa tot aman acest lucru. Oricum raspunsul era simplu: intalnirea a esuat. Sau poate ca nici nu era scris sa se intample la acel moment, asa cum am crezut.
De ce a esuat? Pentru ca dragii nostri controlori nu au mai fost luati prin surprindere ca prima data, in 7 ianuarie. Am scris in blog la acea vreme un articol legat de prima intalnire, facand aceasta specificare pentru cei care nu cunosc informatii legate de acest subiect.
In ziua de Paste, in data de 16 aprilie, asteptam cu emotie si nerabdare momentul special al intalnirii. Pe la ora 14, a inceput vanzoleala mare in astral. Vedeam numai men in black. Pe la ora 18, ceva m-a impins sa inchid ochii si mi-a aparut o imagine in care totul era negru, simtind in paralel o senzatie de neant, de vid, de incremenire, iar in mijlocul acelei imagini a aparut la un moment dat o fereastra cu doua rame. Acestea erau insa inchise si am inteles atunci ca au fost blocate de controlori toate caile de acces catre Ba. Am trait ulterior o stare de profunda dezamagire. Atata efort facut in toata perioada anterioara in care s-au trecut in lumina zeci de balauri de foc, atata speranta … Totul parca s-a spulberat intr-o secunda.
Am tras aer adanc in piept si am acceptat situatia asa cum era, pentru ca oricum nu mai aveam ce sa fac altceva. Mi-am pus speranta in Bunul Dumnezeu ca intr-un fel sau altul, va exista o a doua sansa.
In noaptea de luni spre marti, in Saptamana Luminata, am avut un vis interesant. Veneam de undeva departe si tineam intre palmele mele un caiet. Toate filele lui erau pline de date calendaristice. Am intrebat acea voce cu care deseori comunic in vise, fara sa si vad cu cine comunic, ce este cu acel caiet. L-am deschis si am privit prima data, din prima pagina, aceasta fiind 5 ianuarie 1933. Am cautat prin internet si are aceasta data o anumita semnificatie pentru americani: inceperea construirii podului dintre San Francisco si Sausalito, numit “Golden Gate” sau “Poarta de Aur”. Nimic intamplator cu acest nume, nu-i asa? Vocea mi-a raspuns ca acela este un caiet ce contine toate datele in care s-au intamplat fapte rele asociate tuturor celor de la care eu am facut preluari karmice. Am intrebat daca am rezolvat ceva din caietul acela. Vocea mi-a raspuns ca sunt la jumatate. Taci din gura, treaba-i buna, cum spune vorba! Am inghitit in sec si am luat informatia ca atare, inclusiv dupa ce m-am trezit.
In acea zi nu am intrerpins nici un fel de actiune. Miercuri insa a inceput sa ma framante povestea. Ca sa returnez, la toti posesorii, karma acelor date, mi se parea o actiune incorecta. Daca am luat-o, am luat-o, chiar daca nu aveam habar cand si cum s-au facut aceste preluari. Unde scuip, nu mai ling. Nici nu se putea pune problema sa o dau inapoi. Trebuia doar sa gasesc solutii sa scap de ea cat mai repede, caci nu s-a lasat fara influente negative asupra vietii mele o astfel de preluare, este evident. Miercuri seara, putin inainte de miezul noptii, am inceput sa ma rog Domnului nostru Iisus Hristos, Judecatorul Suprem. Un singur lucru am cerut: luminarea mintii. Voiam sa accesez cea mai potrivita solutie pentru acea situatie. Am trecut cu rugaciunea dincolo de miezul noptii. Am pornit-o in data de 19 si am terminat-o in data de 20. In numerologia ebraica, 19 inseamna Lumina, iar 20 inseamna Invierea. Rugaciunea a continut la inceput o propozitie, exact cum am scris mai sus. Restul a fost doar o stare, in care am lasat inima si sufletul meu sa vorbeasca, fara cuvinte. In scurta vreme a inceput a fi simtita acea traire ce isi face aparitia in zona de constiinta extinsa. Am mai spus-o. In astfel de momente simti si emani iubire fata de cea mai infima gâză de pe Pamant si fata de dracul dracilor. Nu poate exista atunci nici cea mai mica umbra de ura sau de gand negativ. Eu inteleg in astfel de momente natura reala a Iubirii Divine. Din aceasta cauza, personal nu dau doi bani pe acele comunicari sau channelinguri pe care le tot intalnim prin internet, in care asa-zise fiinte de lumina vorbesc intr-un fel anume despre Cabala si despre fortele intunecate. Vin comunicarile acelea de oriunde, numai de la Fiinte de Lumina nu. Sa fim siguri de asta. Lacrimile imi curgeau pe obraz, pieptul se despica in doua de iubirea ce o simteam. Dintr-o data, am auzit cumva in mijlocul capului niste cuvinte si am stiut ca este Vocea Mantuitorului. El a grait urmatoarele:

Ce nu constientizezi la acest moment, este ca foarte multi dintre voi sunteti posesori ai unor credite (un fel de jetoane, mi-a venit mie in gand). Pentru fiecare initiere in iubire a unei fiinte, pamantene sau apartinand unei anumite civilizatii, si pentru orice gand de iubire trimis in Univers, primiti cate un credit. Pentru fiecare trecere in Lumina a unei fiinte intunecate pana la un anumit nivel de putere, primiti cate un credit. Cu un credit de acest fel se poate ierta un pacat la un om. Pentru fiecare print de intuneric trecut in Lumina, se iarta toate pacatele unui om. Pentru fiecare balaur trecut in lumina, se iarta toate pacatele unui neam (familie). De acum incolo, depinde doar de voi ce veti face cu creditele voastre.”

Tacerea s-a asternut din nou. Nu imi venea a crede. Aveam semne multe ca in luna aprilie primim un dar special, dar la asta chiar nu ma gandeam. S-a dovedit mai tarziu ca nu era numai acesta.
Evident ca nu m-am culcat fara sa pun la bataie toate jetoanele mele.  Am cerut sa fiu si eu ajutata cu caietul meu, macar si partial, si am cerut sa mearga toate, dupa cum este Voia Sfintei Treimi, catre oameni de pe tot Pamantul, care au nevoie de ele. Nu imi era teama ca raman fara niciunul. Cat mai traiesc, pot face altele noi.
As dori sa se inteleaga un aspect. Nu este necesar sa se lucreze in mod constient pe initierea in iubire a civilizatiilor si pe trecerea in lumina a fiintelor intunecate. Nu trebuie sa stii despre sisteme automate de trecere in lumina si de initiere in iubire, asa cum au fost date ele in acest blog si care in ultima parte a pachetului “Calea Aurie”, ce va fi publicata in foarte scurt timp, pentru ca este aproape gata, vor fi din nou explicate. Multi oameni fac aceste lucruri fara ca sa stie. Doar iubesc si se roaga pentru aproapele mai mult decat pentru sine, de multe ori. Primesc jetoane multe pentru toate acestea. Pentru a reaminti inca o data ce inseamna Forta Iubirii si ce Daruri poate Ea aduce, va rog sa urmariti filmul de mai jos. Deloc intamplator este si numele pamantean al parintelui: Mihail Jar.


Iar dupa urmarirea acestui film, invit pe fiecare sa ia in fata lui o foaie de hartie si sa-si puna in ea toate faptele bune, de ajutor, de daruire, fara a astepta inapoi vreo rasplata, sa zicem … din ultimii trei ani de zile. Nu socotim acolo ca mergem la biserica in timp ce altii nu o fac si numai Dumnezeu stie ce ganduri ne mai trec prin minte in tot acel timp. Nu socotim acolo ca ne rugam zilnic, in multe cazuri, cumva, numai pentru sine si tot la interes. Doamne eu iubesc! Doamne eu iert! Doamne eu muncesc! Doamne eu daruiesc, dar ma duc cu camerele de filmari dupa mine. Doamne eu fac multe dintre acestea, dar totusi … imi iese si mie ceva la afacerea asta? Ei bine, asta nu se pune!!! Cand se face acest exercitiu, se declanseaza o mare constientizare. Ne dam seama ca ne plangem tot timpul. Ne dam seama ca tot vrem si vrem. Dar cand facem o analiza corecta, poate aparea pentru multi dintre noi suita de ganduri: “N-am putut scrie mai mult de doua randuri in foaia asta de hartie. Atunci, de ce mi-ar da mie Dumnezeu toate cele ce le vreau? De ce ma percep eu asa de special in fata lui Dumnezeu, ca ar trebui sa mi le puna pe toate la picioare? Am facut vreun sacrificiu, vreo renuntare in Numele Sfintei Treimi sau pentru vreun semen de-al meu?” Este un adevar dureros. Vrem si tot vrem, dar de daruit, da socoteala cu virgula din pacate, multora dintre noi. Iar darul acesta nu este neaparat material. Poate fi o rugaciune pentru binele cuiva, poate fi un gand de iubire, poate fi o vorba blajina, poate fi un sfat sau o recomandare. Toate acestea nu scot nimanui bani din buzunar. Drept urmare, nimeni nu are nici un fel de scuza, indiferent in ce conditie s-ar afla.
Ca sa stim daca avem sau nu jetoane, este suficient sa privim la fapte. Iar daca nu ne dam prea bine seama, sa-I spunem atunci lui Bunul Dumnezeu ca vrem sa punem la bataie toate jetoanele pe care le avem, daca le avem. Iar daca nu le avem, atunci Dumnezeu va da macar unul, in schimbul acelui gand de daruire a jetoanelor.
Incepand cu dimineata zilei de 20 aprilie, dupa ce am trait aceasta deosebita experienta, a inceput din nou initierea unor balauri de foc. Nu mi-a fost prea greu sa imi dau seama ca de aceasta data era ceva special. Inaintea initierii unui astfel de balaur, tot timpul intram mai intai in posesia unor lucruri anume, sub forma energetica, bineinteles: pergamente, carti, pocaluri, sceptre, chei etc. N-am stiut cum sa interpretez lucrul acesta dar am luat-o ca atare. In ziua Sfantului Gheorghe a fost varful varfului la nivelul acestor treceri in lumina. Imi pare rau ca din aceasta pricina nu am putut face atunci nici o urare, dar le transmit acum tuturor celor ce poarta numele Sfantului Gheorghe, sa aiba parte numai de bine si de implinire in viata lor, intru multi ani.
Dupa ce a trecut deja o tara intreaga prin socul generat de moartea celor doi tineri alpinisti, in Muntii Retezat, parca ceva de sacrificiu, eu asa am perceput, a venit ieri din nou un moment dureros. Aparent, un caz particular, cum se intampla multe altele in aceasta tara. Sunt atatea accidente si pierderi de vieti omenesti, ca nu le mai stim numarul. Un baietel in varsta de 1 an si 9 luni, pe nume Danut (Daniel = Judecata lui Dumnezeu), a cazut intr-un put adanc de 20 m, oprindu-se undeva pe la 16 m adancime, datorita pompei ce era bagata in put, pentru a scoate apa. A fost o operatiune de salvare deosebit de complicata, din cauza varstei mici a copilului, a adancimii foarte mari la care ajunsese si a felului in care era construita fantana. Avea diametru de aproximativ 30 cm iar tuburile de ciment nu se suprapuneau perfect unele peste altele ca sa creeze un tub perfect liniar. Erau acolo cateva zeci de oameni care participau la actiune si sunt absolut sigura ca la toti aceia se adaugau mii de suflete ale romanilor de pretutindeni, ce au luat contact ieri cu informatia, rugandu-se pentru reusita acelei actiuni si pentru salvarea copilului. Sa te pui in pielea parintilor copilului in acele momente, nici nu te puteai gandi.
Cand am aflat de la televizor de cele ce se petreceau acolo, am sarit cu sufletul si inima instantaneu in rugaciune, izbucnind chiar in plans. M-am mirat si eu de trairea mea atat de profunda, pentru ca asa cum am mai spus, vedem lucruri tragice la televizor in fiecare zi, caci au devenit aproape o obisnuinta. De aceasta data insa parca era altceva. Copilul era la 16 m adancime, iar buldozerul care sapa pe langa put avea pe el lipit un numar 16, mare cat casa. Cu numarul 16 are legatura insasi constructia Noii Cetati si avem mare contact cu acest numar de la inceputul anului incoace. Dupa ce m-am linistit, m-am hotarat sa pornesc o analiza energetica la rece a intregii situatii. Conectandu-ma, de aceasta data cu corpul mental, la fata locului, am gasit acolo un numar imens de controlori ai timpului. Am spus atunci ca fantana aceea parca este un tunel al timpului si nu o fantana. Am pornit initierea in iubire a tuturor civilizatiilor prezente. Mi-a venit apoi in cap sa intreb daca intre Spiritul copilului si intuneric exista vreun pact sau vreo legatura. Raspunsul a fost afirmativ. L-am rugat pe Inaltul Domn Metatron sa imi spuna daca exista pemisiune de dezlegare a pactului si am primit raspunsul ca Domnul nostru Iisus Hristos da acordul de dezlegare. M-am rugat pentru ajutor in acest sens, iar Metatron a pornit actiunile de dezlegare, eu urmarind in acel timp intreaga operatiune. S-a rezolvat toata problema aceasta dupa care am intrat intr-un soi de blocaj. Parca nu stiam ce sa mai cer. Am hotarat sa las lucrurile sa curga cum or vrea ele. N-a trecut mult si m-am trezit cuprinsa intr-o energie a iubirii fara margini. Era Sinele superior al copilului, afland chiar de la El ca a fost intr-o captivitate si ca tocmai a fost eliberat. La ceva vreme dupa aceea am inceput sa simt coborari si iesiri succesive din intuneric. Ma lua raul si apoi imi era bine si iar ma lua raul si apoi iar imi era bine. Am aflat atunci ca se dezlegau toate pacturile cu intunericul, acolo unde ele existau, ale tuturor participantilor la actiunea de salvare. S-a pornit si eliberarea Sinelor superioare, in cazul celor ce aveau Sinele captive. O sa povestesc mai multe lucruri despre posibilitatea captivitatii unui Sine superior, atunci cand voi publica protocolul eliberarii. Am inceput sa ma intreb: ce este asta Doamne? E cat se poate de limpede ca ceva ne scapa. E mult mai mult decat un simplu caz particular. Chiar daca eram ancorata cu totul in acea situatie, pe la ora 19, am avut un imbold sa intru in contul meu de e-mail. Ultimul e-mail primit era de la o buna prietena de-a mea, continand un filmulet. Il puteti vedea accesand linkul de mai jos. Este extrem de sugestiv.


Am stat ieri si m-am gandit in toate felurile si chipurile la tot soiul de idei ce ar fi putut fi aplicate in acea situatie, desi eu nu eram in pielea unui salvator de acolo, motiv pentru care sunt sigura ca le-au trecut prin cap toate ideile mele si ale altora ce au mai facut acest lucru si inca de zece ori pe atat. Era insa ca o provocare. In tot tumultul acesta parca eram intr-o asteptare. In jur de ora 21 mi-a venit un gand. In basmele si legendele populare romanesti este scris deseori ca fantana este un pod intre lumi. Am inceput sa ma intreb: oare unde duce fantana aceasta de a trebuit sa se faca in jurul ei atata sacrificiu si rugaciune, Romania toata fiind conectata la ea acum? Am hotarat sa aflu ce era dincolo si in plan mental, m-am aruncat in cap in fantana. Am vazut coborarea, am trecut de copil, am trecut de nivelul de apa si am ajuns … in acelasi neant ce il vazusem si in ziua de Paste. A aparut o poarta. Am trecut prin ea si am ajuns … fata in fata cu balaurul cel rosu cu sapte capete. S-a dovedit ca fantana aceasta era de fapt o cale de acces catre Ba, pe care controlorii nu au stiut-o atunci cand le-au blocat pe toate. Aspectul de foc arata diferit fata de cel de apa al aceluiasi balaur, ce il intalnisem in data de 7 ianuarie. Daca in 7 ianuarie intalnirea a fost coordonata de Domnul Mihail, de aceasta data era coordonata de Domnul nostru Iisus Hristos. Ce am facut acolo? Am luat in brate fiecare cap si am oferit sarutul pe obrazul drept. I-am sarutat mai apoi zona mediana a inimii, pornind cu partea sa dreapta, continuand cu centrul si punand un smarald verde in dreptul inimii fizice pe care o sarutasem in data de 7 ianuarie. Am vazut cum incepe transformarea in Arbore al Vietii. Exact ca in filmuletul ce nu cu mult timp in urma il vizualizasem. Multime de men in black a aparut buluc undeva in partea stanga, sus, a vizoarelor mele. Se sesizasera dar era prea tarziu. Se simtea energia socului. Nu le venea a crede cum nici mie nu imi venea sa cred. I-am intrebat daca vor initierea in iubire, ca altceva pentru ei nu stiam ce sa fac. Au acceptat-o. Fluxuri mari de lumina si de forme foarte sofisticate au inceput sa se puna in miscare la nivelul Arborelui ce tocmai se crease. Am hotarat sa vin inapoi tot prin fantana, insa tot atunci a venit si Danut pentru ca a aparut in bara de jos, la TV, ca tocmai a fost scos, dupa 11 ore de truda si chin fizic si mai ales emotional.
Un domn de la ISU a facut declaratia ca a salvat o viata insa are sentimentul ca a fost salvata o lume intreaga. Draga Om Bun, sa stii ca ASA A FOST!
Sa ne rugam pentru Danut sa se faca bine, iar parintii lui sa fie imbaiati de bucuria intrarii pe usa casei lor si a lui Danut si a fratiorului ce urmeaza sa vina pe lume nu peste multa vreme, mama fiind insarcinata in 36 de saptamani.
Acum, dragii mei, este rezolvata problema apei si este rezolvata problema focului. Apa si focul, cand se unesc, dau nastere la elementul pamant. Inundatiie au treaba cu apa. Incendiile, revoltele, razboaiele au treaba cu focul. Dar prin pamant, se manifesta cutremurele.
Va marturisesc sincer ca nu cred ca vom putea ocoli povestea unui cutremur major de pamant. Explicatia este simpla: noi romanii nu reusim sa iesim din zona de dezbinare si nu ne putem uni cu adevarat decat in conditii de calamitate. Insa Dumnezeu doreste sa rezolve problema dezbinarii ce s-a instalat la nivelul acestui popor. Bine ar fi daca ni s-ar putea trezi inimile cat mai repede, astfel incat sa nu fie nevoie de o astfel de solutie pentru unirea noastra.


Toate cele bune!

24 de comentarii:

  1. Copilul nu este salvat deloc,se afla in coma la spital,a suferit un stop cardio-respirator,este mentinut in viata de aparate,are apa in plamani si hipotermie grava.Sansele sa scape cu viata sunt extreme de mici,adica nu prea sunt.Numai salvare nu se poate numi aceasta stare de fapt...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi? De aia nu putem noi rezolva prea multe, din cauza indoielilor. Ce stare poate fi prea grava in fata lui Dumnezeu? Noi punem mai presus parerile oamenilor decat puterea lui Dumnezeu. Oricare dintre noi a auzit de cuvantul "miracol" iar eu chiar cred ca acestui copil ii este scris sa se exprime miracolul in viata lui. Era bine inainte sa fi scris acest comentariu, sa fi urmarit filmul cu parintele Mihail Jar. Este prezentata acolo o inviere din morti, cu stare de putrefactie a unor organe, pentru un copil. Asta s-a reusit prin puterea iubirii si a rugaciunii.

      Ștergere
    2. Nu pun la indoiala nicidecum puterea Dumnezeiasca si capacitatea de a infaptui miracole,am prezentat doar starea de fapt a copilului,asa cum se prezenta ieri,26 aprilie 2017.Si sunt absolut convins ca numai un miracol de la Dumnezeu il poate salva si adduce la o viata normal.Daca se va infaptui sau nu acest miracol nu cred ca stie nimeni,n-avem decat sa asteptam intrucat este cu mult peste puterile noastre cu toata stiinta si tehnica medicala de care dispunem...

      Ștergere
  2. Multumesc! Multumesc! Multumesc! Am primit niste confirmari in seara asta, citind ce ai scris in acest articol!
    MIRACOLE Exista la tot pasul, doar noi trebuie sa ne deschidem sufletele!!!!
    Cu drag si mare respect, Monica A.

    RăspundețiȘtergere
  3. E greu să vezi şi să simţi NEvăzutul cînd cele 6 simţuri dominatoare ne impresionează gîndurile,vorbele,faptele. Nu-i bai dacă nu crezi,dar lasă cel puţin locul liber celor care se conduc şi sînt conduşi în cazuri limită de sincronisme,numere,simboluri.....etc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Știu că ai intenții bune în ceea ce faci, dar NU deții toate soluțiile, NU ești Dumnezeu. Acum ceva timp am urmărit filmul cu acel preot. El se ruga la Dumnezeu pentru soluții și aștepta sosirea lor. Este a nu știu câta oară când amintești de cutremur. Am trecut și prin cutremurul din 1977. A fost spaimă, suferință. distrugere, neputință... Cine se hrănește cu energiile negative? Cine se bucură de suferința altora? Știi ce se întâmplă când mai multe persoane se gândesc la același lucru. Vrei să provoci suferință. Ai grijă la ce te gândești că s-ar putea să se întâmple. Există și alte soluții pentru conștientizare. Eu văd cum se schimbă lumea, cum cei simpli devin conștienți și mă gândesc la efectul celei de-a 100-a maimuță. Există un proverb: „unde dai și unde crapă”. Îți doresc să fii fericită! M.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Poti sa te plangi ca tufele de trandafiri au spini sau poti sa te bucuri ca tufele cu spini au trandafiri" - Abraham Lincoln

      Dupa cum vezi ... si tu si eu ne plangem.

      Ștergere
  5. Un domn de la ISU a facut declaratia ca a salvat o viata insa are sentimentul ca a fost salvata o lume intreaga. Draga Om Bun, sa stii ca ASA A FOST!

    Draga Mihaela cand am citit ISU am crezut ca ai tacut o greseala de scriere pt ca eu am citit direct Iisus.
    Multa iubire pentru Daniel si tie

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.realitatea.net/copilul-care-a-cazut-in-put-respira-singur-medicii-l-au-detubat_2057692.html
    DOAMNE AJUTA!AURA

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu citatul din Lincoln te eschivezi de la subiectul comentariului. Eu văd binele din oameni și nu mă plâng. Românii au deja parte de cutremure: în sănătate, în educație, în economie, în politică, etc și nu mai au nevoie de alte cutremure. Acesta era subiectul. M.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar in mine vezi binele domnule sau doamna M? Ca si eu sunt om. Se pare ca NU, dupa comentariul ce mi l-ai scris prima data. Ai pus vreo doi de NU cu litere mari si trebuia sa mai pui, pentru ca cele ce le-ai scris, le-am spus eu insami despre mine si despre scrierile mele, cu cateva articole in urma. Dar sfaturile mele pentru oameni si lupta mea pentru fericirea acestei tari si a oamenilor de pe tot Pamantul ai vazut-o pe langa povestea asta cu cutremurul? Socotind cinci ani doar de cand ma manifest public si punand o medie de 5 ore pe zi,ca mai mult a fost dar mai putin in nici un caz, ne cam ducem catre 8000 de ore din viata mea (minim), in care am fost numai in slujba umanitatii. Realitatea este ca ai vazut doar spinul. De aceea ti-am dat acel citat ca exemplu. Vrei sa imi spui ca dupa toate nenorocirile si inocularile ce le vedem la televizor in fiecare zi, mai conteaza picatura asta a mea? Oricum nu ai inteles-o corect, caci intentia mea a fost de a chema la unire pe timp de pace, ca sa nu ne dea Dumnezeu vreo calamitatate ca sa ne uneasca. Vrei sa imi spui ca are Calea Aurie asa o putere mare, ca ajunge ea sa fie declansatorul dezastrelor acestei tari? O Doamne! Sa dea Dumnezeu sa aiba asa putere mare pentru latura de inima si suflet care este majoritara in acest blog. Teama mea ca nu vom reusi sa ne unim pe timp de pace, iata ca vine si prin niste comentarii ca acestea. Despre asta vorbesc.

      As mai vrea sa iti mai spun ceva, asta ca o observatie statistica din multimea de mesaje care vine catre mine. Romanii au ajuns sa se teama de banci, DNA, ANAF si altele, mai mult decat de un cutremur. Ba multi au ajuns de si-l doresc tocmai ca sa scape din zona asta in care cineva ii parpaleste la foc mic.

      Ștergere
    2. Doamna Mihaela, stati linistita ca "M" este deja cunoscuta de multi, tocmai ca se da cea care se considera mai buna decat toti, critica, minte, jigneste si este capabila de multe rele, culmea, ea crezandu-se, de fapt, un fel de aleasa, o spiritualista, o initiata si o detinatoare a Adevarului. Sa-i trimiteti compasiune, ca ea nu stie ce face. ;)

      Ștergere
    3. doamna Mihaela,eu va dau dreptate.Si sentimentul meu este ca ceva va veni aici in Romania cu scopul de a trezi romanii.Confirmarea mea a fost in perioada mitingurilor,atunci am spus: DA,se pare ca romanii se unesc doar in fata necazurilor ....dar cand se unesc sunt puternici.Perioada mitingurilor nu a fost intamplatoare si motivul pentru care au iesit nu a fost o catrastofa,DAR a fost un semnal pentru controlorii aceste tari...

      Ștergere
  8. Salutare! Ca de fiecare data, asteptam sa mai citesc cate un articol nou ;) si m-am bucurat ca vin informatii noi spre noi prin intermediul Mihaelei. Inca o data multumiri pentru tot ce faci pentru noi toti (sint sigura ca asta e doar o parte din munca ta...)!!! Interesant visul cu fereastra, am avut si eu unul cu o fereastra in noaptea de 25-26 (eu nu prea imi amintesc visele dar aspectul asta mi-a ramas in minte totusi): eram cu inca 2 persoane care insistau sa o luam prin mansarda cuiva ca sa ajungem undeva, nu stiu unde, dar cred ca era o scurtatura; inaintea noastra au reusit sa treaca vreo 3 persoane cred si cand ne-a venit si noua randul, am constatat uitandu-ma pe gemuletul ingust pe care trebuia sa sarim ca nu mai era nimic stabil pe care sa sarim, doar golul, acel ceva stabil disparuse si ma miram cum reusisera ceilalti sa sara; asa ca am hotarat sa ne intoarcem din drum. Nu stiu daca are vreun sens general sau e doar o chestiune personala... Nu am capacitatea sa vad in astral, dar in seara asta pe la 20 si ceva, nu stiu de unde am simtit ca colcaie ceva undeva, ca se intampla ceva la nivel macro. Pe la 21 fara ceva m-a luat o stare de greata si durere de cap si stransori de gat si un fel de arsura in piept. Poate confirma cineva daca a mai avut aceste stari in seara asta (27/04)? Nu am capacitatea sa corelez evenimente, sint mai mult martor tacut. Ma gandeam la cele scrise in articol legate de romani, ma intreb ce putem face mai concret pentru o mai mare constientizare si cumva sa nu mai lasam guvernarea sa faca ce vrea din noi. Stiu ca lucram cu totii pentru o lume mai buna si culmea, chiar daca STIU ca lucrurile se misca la nivel subtil, am impresia totusi ca rezultatele in plan material se vad greu. Voi cum vedeti lucrurile? Sint optimista, insa simt nevoia sa vad si ceva concret ca se schimba, intelegeti voi. Legat de cutremur: din cate am mai citit, se pare ca daca ar veni aceasta calamitate, ar fi doar un mod prin care Pamantul se curata de tot ce nu mai vibreaza cu noile energii care vin. Stim cu totii cat de mult rau am facut planetei, cate deseuri nocive aruncam zilnic, cate conflicte armate sint, enorma cantitate de sentimente de frecventa joasa pe care o emitem, plus alte interese la mijloc, toate astea au o incarcatura negativa mare si la un moment dat explodeaza. Ar trebui o constientizare in masa ca sa evitam asa ceva. E doar o parere. Sentimentul meu este ca anul asta e cumva imprevizibil, cu rasturnari de situatii. Mult spor in toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu cred ca ceva a fost ieri 27.04,aproape toata ziua am fost intr-o stare ciudata,am simtit la nivelul inimii palpitatii ciudate de mai multe ori pe zi...si mi-am venit fara sa pot controla ,un gand sa-mi ridic vibratiile...

      Ștergere
  9. Am început cu apreciere la activitatea ta și îți doresc succes în tot ceea ce faci. Suntem mulți care lucrăm în acest sens. Dar, o idee de genul acesta venită de la un om cu cunoaștere, are putere mare. A fost o observație, NU o acuzare. M.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mihaela, dar despre evenimentele care se intampla prin lume, ce parere ai? Pare ca toata lumea se pregateste de război...

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru anonimul de la ora 01:35 spun:Iartă-l Doamne, că nu știe ce spune, absolut nimic! Să fiți fericiți! M.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu unul iti trimit compasiune "M" 16:11, mai ales ca "uneori nimic nu-i ceea ce pare!". Sa-ti lumineze Dumnezeu mintea si sa-ti dea bunatate inimii, pentru ca sa te smeresti!

      Ștergere
  12. Dragilor, ma bucur c-ati atins in postarile anterioare exact subiecte care pe mine ma preocupa de ceva vreme, gen ANAF, banci, administratia publica. Cu riscul s-o dau in politica, dar nu asta este intentia, ma intreb si va intreb ce putem face cu toata aceasta dezumanizare si nedreptate din partea acestor "oameni"?! Ii putem oare numi "oameni" sau sint altceva? Sau ajungem sa aplicam zicala "omul este lup pentru om". Am atins vremurile astea, probabil nu intampllator ca e musai sa atingem fundul ca sa ne unim si sa ne ridicam intr-o singura voce. Poporul asta a fost mai mereu batut de soarta si incremenit in niste tipare din care parca nu mai iese o data - e nevoie sa atingem o masa critica de constientizare ca sa ne scuturam o data, fiecare din cei care citesc acest blog pot participa la crearea acestei constiinte. Daca nu ma insel, parintele Arsenie parca prevazuse vremurile astea in care statul nu mai lucreaza de mult pentru cetatean, cetatenii nu se mai gandesc la binele celorlalti, ci la cum sa faca sa-i pacaleasca pe ceilalti, cum sa faca profit de pe urma lor cu orice pret?! Pana unde e gradul de suportabilitate al unui popor care sa "inghita" toate legile si faradelegile facute impotriva lui? Cineva bine spunea mai sus ca iesirea in strada din ianuarie a fost un inceput. Ma intreb cum sa procedezi cand "te calca garda financiara" si te hartuieste cu controale peste controale pana cand ori te gaseste cu ceva ori iti inventeaza ceva? Sa fie oare karma pe diverse aspecte si ti-o meriti si atunci accepti si te resemnezi, sau sa-i dai in judecata si sa te bati cu ei, sau sa faci publica toata nedreptatea si sa starnesti lumea impotriva lor?! Acesti "oameni" vin sa ne invete o lectie sau sa ne testeze suportabilitatea, care e si asta o lectie? Cum fac: ma rog sa le fie si lor bine (intorc obrazul)sau imi doresc sa li se intample ceva si pur si simplu sa dispara de pe fata pamantului? Aceeasi intrebare e valabila si pentru politicieni. Stiu ca ei sint oglinda majoritatii dar ce fac eu daca nu ma regasesc in ei? Ii putem influenta in bine? Daca da, facem rugaciuni comune, le trimitem lumina si iubire, cum procedam (pe langa faptul ca e musai sa ne abtinem sa mai aruncam cuvinte grele in ei). Sint oare controlati de controlori/entitati? Am aceste intrebari existentiale in aceasa seara de aprilie si nu numai si m-as bucura daca voi ati avea vreun raspuns intelept si cu simtul raspunderii, din categoria "raspuns divin". Sa aveti un we lung si frumos ;).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În ziua de astăzi, a te revolta, de exemplu, a devenito obişnuinţă, o modă. Se discută, se strigă, se fac manifestaţii, greve, se dau foc maşinilor, ş.a.m.d, toţi se simt îndreptăţiţi în lupta lor împotriva patronilor sau a unui guvern pe care îl socotesc nedrept şi crud. Eu sunt de acord că nici nedreptatea şi nici cruzimea nu trebuie acceptate. Dar cum se face că toţi aceşti revoltaţi nu şi- au pus niciodată întrebarea dacă nu există cumva şi un motiv de revoltă mai folositor? În loc să-şi piardă timpul şi energiile revoltându-se împotriva unei anumite situaţii, unei anumite persoane, sau a unui anume partid, de ce nu se revoltă mai întâi împotriva propriilor lor slăbiciuni, a propriei lor mediocrităţi, a propriei lor lene?... Înainte de a vă revolta împotriva unuia sau altuia, ceea ce de multe ori nu serveşte la nimic, un adevărat discipol se revoltă împotriva tuturor entităţilor rele care s-au instalat în el... din vina lui, bineînţeles. El caută să le gonească pentru a se elibera. Dacă revolta există în univers, însemnează că ea are un rost. Da, dar oamenii nu au înţeles rolul revoltei: unde, când, cum şi împotriva cui să se revolte... Trebuie să ne revoltăm, dar împotriva tuturor acelora care s-au instalat în noi sub formă de slăbiciuni şi care ne înşeală, ne rod. Atunci, totul se va schimba. Câţi nu sunt nenorociţi, nemulţumiţi pentru că sunt conştienţi de defectele lor, de slăbiciunile lor! Da, dar ei nu sunt încă suficient de revoltaţi pentru a ieşi din această situaţie şi ea continuă. Ei sunt nemulţumiţi, bineînţeles, dar nu fac nimic pentru a îmbunătăţi situaţia. Încetaţi de a vă mai revolta împotriva soţiei, a soţului, a şefului şi aşa mai departe şi revoltaţi-vă împotriva voastră înşivă. Veţi spune: „Da, dar dacă nu mă revolt împotriva celorlalţi, ei vor continua să abuzeze”. Nu, nu aţi înţeles nimic. Pentru ca ceilalţi să-şi schimbe comportamentul, nu trebuie să îi combateţi; ei se vor schimba de la sine când vor simţi că voi v-aţi schimbat, că radiaţi, sunteţi luminoşi, inteligenţi. Deci, revoltându- vă împotriva voastră înşivă îi veţi învinge pe ceilalţi, îi veţi transforma. Eu am găsit acest mijloc. Altfel cum vreţi să luptaţi împotriva atâtor duşmani? Revoltaţi-vă împotriva voastră înşivă pentru a vă curăţa, pentru că adevăraţii duşmani se află în voi. Nu îi căutaţi în afara voastră, ei se află înăuntru. De exemplu, un om îşi propune: „De acum, am terminat cu femeile, mi-au adus prea multe nenorociri, prea multe supărări, dar dacă el nu s-a revoltat încă niciodată împotriva entităţilor din interiorul său, care îl îndeamnă mereu în aceiaşi direcţie, iată că-l aşteaptă noi necazuri. Şi ce anume îi spun aceste entităţi: „Bineînţeles, toate femeile care le-ai întâlnit până acum au fost crude, necredincioase, dar cea care îţi place acum îţi va aduce bucuria, inspiraţia”, şi bietul nenorocit este din nou prins în capcană. Cum să vă fac să înţelegeţi că sunteţi sfătuiţi de către duşmani camuflaţi care nu cer decât epuizarea voastră, ruina voastră? Şi voi, fără ca să vă daţi seama, îi mângâiaţi, îi legănaţi, îi hrăniţi cu energiile voastre cele mai preţioase. Ei bine, a venit acum momentul să vă revoltaţi, începând prin a recunoaşte că duşmanii voştri cei mai mari nu sunt în exteriorul vostru, ci în voi. Şi atunci când veţi izbuti să vă învingeţi duşmanii interiori, veţi ajunge să vă învingeţi şi duşmanii din afară, prin exemplul vostru, prin atitudinea voastră, prin vorbele, privirile şi emanaţiile voastre. De ce oamenii nu au găsit încă aceste mijloace? Cuţitele, revolverele, bombele n-au rezolvat niciodată problemele. Ia gândiţi-vă, oare de când se folosesc acestea s-au îmbunătăţit cumva lucrurile cu adevărat? Începeţi deci, prin a vă revolta împotriva voastră înşivă, şi apoi slavă Domnului, va fi întotdeauna suficientă vreme pentru a vă revolta împotriva celorlalţi, dar prin măreţia şi atotputernicia dragostei.[Mikhael Aivanhov]

      Ștergere
  13. Mihaela, te iubesc si-ti multumesc!Pentru ca existi, pentru ca scrii, pentru ca vrei sa ne . Multumesc si celei care mi-a spus despre Calea Aurie!
    Abia astept postarile, invataturile tale. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonimule, roagă-te pentru tine, tu arunci cu vorbe grele și întorci totul pe dos. Eu am făcut doar o obsevație și nu ție! Dumnezeu să-ți lumineze mintea! M

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt 2 comentatori aici, care au același mod de gândire și cred că este unul și același, sub două identități. Să „fiți” fericiți!” M.

    RăspundețiȘtergere