duminică, 2 aprilie 2017

CALEA AURIE – PARTEA A II-A – SA CONSTIENTIZAM



CALEA AURIE – PARTEA A II-A – SA CONSTIENTIZAM


Dragii mei,


Tinta finala a acestui pachet, intitulat dupa numele blogului, “Calea Aurie”, este expunerea unui protocol al eliberarii, construit in baza unor constatari facute de-a lungul timpului. Va reprezenta acesta obiectul celei de-a treia parti, care va fi si ultima si care sper din tot sufletul sa o pot publica cat de repede. Il numesc protocol pentru ca etapele sunt pozitionate intr-o anumita ordine, deloc intamplatoare. Ca sa se obtina rezultate maxime, ar trebui totul urmat exact in ordinea recomandata.
Inainte de toate acestea insa, este esential sa facem cu totii anumite constientizari.
1.  Orice cruce am avea de dus fiecare, ni s-ar parea cu mult mai usoara daca am renunta la comparatie. Multi oameni se plang pentru soarta lor dar nu suferinta personala este ceea ce ii deranjeaza cel mai tare, ci mai degraba faptul ca nu vad si la altii aceeasi suferinta ca a lor. Comparatia naste invidie, iar invidia amplifica de foarte multe ori suferinta generata de o anumita problema. Reamintesc ca aparentele insala. Toti oamenii se confrunta cu probleme, mai mici sau mai mari. Singurul lucru ce face diferenta este ca unii sunt niste plangaciosi din nastere, altii mascheaza cat pot de mult ca sa nu para slabi, iar altii pur si simplu isi poarta crucea demni si in tacere. Faptul ca nu o arata, nu inseamna ca sunt scutiti de suferinta si incercari. De ar fi sa ma iau exemplu doar pe mine, ma percep foarte multi ca pe Dumnezeu coborat din Cer. Sunt pareri exprimate in e-mailuri ce sosesc catre mine. Li se pare ca eu sunt ca o pana plutitoare in vant, fara nici o incercare, fara nici o grija, cu menirea de a sta in post 24 din 24 de ore ca sa ofer ajutor, fara boala si eventual fara hrana. Este atat de falsa aceasta perceptie... Daca ar cunoaste fiecare in amanunt viata mea si ce mi-a fost scris de Sus sa traiesc si sa experimentez, va garantez ca s-ar da un pas in spate. Nu s-ar mai ingramadi nimeni sa faca schimb de loc cu mine. Am tinut sa fac aceasta adaugire nu ca sa subliniez vreo bravura personala, ci ca sa arat ca cele ce le scriu in aceste randuri nu sunt lucruri citite prin carti si iaca, m-am trezit si eu acum sa imi dau cu parerea, fara sa le si traiesc personal.
2.  Sa nu uitam ca fiecare dintre noi are o valoare ce ne-a fost daruita de Bunul Dumnezeu. Nu exista om fara un astfel de dar. Exista o cruce, dar in egala masura exista si o valoare. Sa ne analizam, sa ne gasim punctele forte, sa le plantam, sa le ingrijim, sa le crestem si la un moment dat toate acestea vor da roade.
3. Exista o vorba: speranta moare ultima! Perfect adevarat! De multe ori o luam cu noi pe lumea cealalta. Se intampla asa pentru ca povestea aceasta trebuie completata cu ceva si acest ceva se numeste ACTIUNE. Sunt oameni care asteapta plini de speranta sa pice para malaiata din cer, o viata intreaga. Ei ajung si mor si para tot nu a cazut in bratele lor. Speranta fara actiune se numeste ILUZIE. De asemeni, speranta insotita de actiune identica si indelungata, numita de noi rutina, tot catre iluzie conduce. O viata bogata, nu la modul material ci la nivel de implinire, NU SE NASTE DIN RUTINA SI DIN NON-ACTIUNE. Femeile au uitat cum se mai coase un motiv romanesc sau cum se mai poate face ceva cu o croseta. Barbatii au uitat cum mai este sa lucreze cu un traforaj sau sa mestereasca ceva. Cati incearca sa picteze o icoana de exemplu? Spun ei ca nu au talent. Dar de unde stiu daca au sau nu talent fara sa fi incercat macar o data? Atunci cand isi propun sa faca asta, poate Ingerii vor fi cei ce picteaza prin mainile lor. De unde s-ar putea sti ca se intampla sau nu asa, pana nu se face o incercare? Ne ia atat de rau valul grijilor si problemelor acestei vieti, incat nu ne mai amintim de lucruri marunte ce ne-ar putea ajuta sa iesim din el.
4.   Sa nu uitam ca nimeni nu sufera gratuit. Mantuitorul cand a fost trecut prin toate patimile, sfarsind prin rastignire, purta pe umerii Sai karma lumii. In acele trei zile s-au inchis toate canalele catre Cer. Altfel nu am fi stiut despre cuvintele spuse pe cruce: “Tata! Tata! Pentru ce m-ai parasit?” Asa se intampla si acum. Multi imi spun ca eu chiar daca sufar, ce bine e ca pot sa stiu din ce cauza. Ei bine, nu stiu. Chiar nu stiu. In perioadele de suferinta maxima se inchid canalele catre Cer. Important este ca in acele perioade de varf, stiu ce am de facut ca sa ies cat mai repede din ele. Iar asta vom vedea in cadrul protocolului. De obicei aflu despre cauze dupa ce trece valul. Daca aflu. Sa intelegem ca necunoasterea cauzelor suferintei, o amplifica de multe, multe ori. Cand stim si intelegem, parca se stinge toata incrancenarea. Avem de constientizat faptul ca ori ca este din karma personala, ori din una de neam, ori din una preluata, ceva din toate astea trebuie sa existe. Chiar si atunci cand ducem o suferinta pentru ca avem ceva de descoperit, deoarece este pe o linie de misiune, tot platim pentru ceva. Ce inseamna karma? Fapte rele ale cuiva care au periclitat viata altcuiva. Secretul de anihilare este simplu si sub nasul nostru tot timpul. Se numeste Iertare. ACEASTA ESTE CHEIA CE DESCHIDE ORICE DRUM AL DEZLEGARII. Acesta este primul punct al protocolului.
5.  Este bine de stiut ca actiunea personala este cea care aduce cu adevarat rezolvarea. Traim niste vremuri in care cu fiecare zi care trece, se cere tot mai mult de Sus acest aspect. Ne ducem si dam acatiste si pomelnice pe care sa ni le citeasca preotii, cerem ajutor la diferite persoane, ca sa ne vindece si sa ne curete casa si campurile. Nu este nimic gresit in acest lucru, dar daca in tot acest timp, nu completam si noi toate acestea cu o rugaciune, cu o iertare, cu o fapta buna, devine egal cu zero. Spre exemplu, daca cineva are o intrupare anterioara ce s-a manifestat ca mag negru, din capul locului, are niste porti active catre intuneric. Aceste porti nu pot fi inchise decat atunci cand se obtine iertarea de la Sfanta Treime. Drept urmare, o astfel de persoana trebuie sa faca, inainte de orice altceva, un lot de rugaciuni de iertare, care insa nu se vor face oricum. Vom vorbi despre asta mai pe larg in cadrul protocolului. Fara aceste iertari si fara obtinerea inchiderii portilor, degeaba se duce la altcineva sa ii faca rugaciuni si sa ii curete corpurile si casa. Dureaza curatenia aceea maxim cateva ore, caci prin acele porti curge non-stop energie intunecata, astfel incat, in foarte scurta vreme, se umple din nou totul cu noroi. Sfanta Treime asteapta ca persoana sa constientizeze, sa faca iertarea, sa o primeasca, iar dupa aceea totul curge si se asaza altfel.
6.  Cei a caror viata curge mai lin si mai frumos, ar fi tare bine daca ar apela mai putin la Sfantul deget aratator fata de cei a caror viata nu curge in acelasi fel. Mantuitorul spunea deseori prin invataturile sale, sa nu emitem judecati, pentru ca in majoritatea cazurilor, noi intelegem prea putin sau chiar nu intelegem deloc respectivele situatii ale unor oameni. De fapt, acesta este un lucru ce ar trebui sa il facem toti, ca avem viata lina si frumoasa sau ca ne zbatem in una tulbure. Nu conteaza.
7.  Intunericul nu se dovedeste cu ura impotriva lui, ci cu iubirea. Cunosc multe persoane ce fac rugaciune zilnic si dimineata si seara. Cand insa se aduc in discutie subiecte legate de intuneric, ce este la gura lor, vai de mama de om. De aceea ele nu isi gasesc niciodata PACEA. A trata intunericul cu iubire, nu inseamna sa ii slujesti lui. Aceasta este o treapta de constiinta superioara, iar cei ce au atins-o au constienta faptului ca intunericul face parte din Creatie si are si el rostul si locul lui. Unul foarte important ar fi acela ca nu am putea intelege nimic din conceptele ce sunt asociate luminii, fara a exista si partile lor opuse. Vrem sa fim iertati, dar nu suntem capabili sa iertam. O luam la injuraturi pe matusa care ne face vraji, fara a ne pune intrebarea macar pentru o secunda daca in vreo viata anterioara nu i-om fi facut mai intai noi, aceleasi lucruri, matusii. Este doar un exemplu. Iertarea este inseparabil legata de iubire. Nu poti ierta urand. Nu poti ierta fara sa iubesti. Nu poti fi iertat fara sa ierti.

Ma opresc aici cu aceasta lista, constientizand in mod clar ca ea ar putea fi completata cu multe, multe alte idei de acest fel. Important este sa ne facem fiecare o autoevaluare onesta si atunci cand gasim lucruri ce nu ne sunt pe plac, sa facem eforturi sa le transmutam. Am recomandat de mai multe ori cartea lui Franz Bardon, “Initiere in hermetism”. Si mai frumos ar fi daca s-ar citi mai inainte “Frabato Magicianul”, pentru a intelege cine este Franz Bardon si de ce a ajuns sa scrie “Initiere in hermetism”. In “Initiere in hermetism” sunt date niste exercitii de facut pentru o evolutie a noastra pe toate planurile, in mod echilibrat. Unul dintre ele este exact acesta: autoevaluarea personala. Pana la cel mai mic detaliu. Pana la lucrurile pe care le constientizam subtil si nu suntem capabili sa le recunoastem vreodata in fata altei persoane. Oricine face aceasta lista de defecte si virtuti, isi va da seama ca pentru prima parte, respectiv cea a defectelor, i-ar cam trebui un caiet. Nu este suficienta doar o foaie de hartie. Cel ce ajunge sa faca asta, rezolva mare parte din povestea judecatilor emise la adresa aproapelui sau. Pentru simplul motiv ca descopera ca nu este cu nimic mai breaz decat acesta …


Toate cele bune!

26 de comentarii:

  1. Foarte adevarat,va multumesc pentru tot ce faceti.Dumnezeu sa va dea putere sa treceti cu bine peste toate ce v au fost ingaduite.
    Pace si iubire.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da. "Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia."- Vernon Law

    Multumim, draga Mihaela Tristar !

    Doamne ajuta !

    Lucia Dobrea (Bistrita)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multi stiu aceasta si fug de experientele nedorite pe care si le-au atras prin muulte fapte rele contra semenilor, fac orice ii duce mintea si aranjeaza sa ajunga altii sa traisca in locul lor experientele acelea si pt ei isi rezerva numai ce le convine si, ei sunt grup, ce se sprijina reciproc calcand in picioare orice lege, jongland cu toate cum au interes, alesg numai ce vor ei, adica experientele de a fi cineva desi nu sunt creati pt asta, de a fi lideri desi nu au stofa si uite cum se face ca avem tara nenorocita, iar cel destinat sa fie lider e un om napastuit si practic arestat la domiciliu, controlat si chinuit....Nici Dumnezeu nu il mai vede de ani buni....Asta e povestea Lui D-zeu Absent... Oare pe cand Povestea Lui Dumnezeu Absent?

      Ștergere
  3. Multumesc pt timpul si ajutorul neconditionat pe care ni- l oferi. Dumnezeu sa te bineuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
  4. Numai ca.. nu toti cei intrupati au suflet si daruri de Sus. Ei, cei creati de zeii iadurilor vin sa insface de la cei daruiti, apoi fac experienta personala in altii, sclavii lor pe care ii obliga sa se chinuie in locul lor cu smekerii, aport de la creaturile numite demoni, si iti trantesc o copie de-a lor in tine ca sa faca ei experienta de chin in tine. Si, fac asta de secole caci au acces la intrupare exact cand vor ei si te programeaza sa intri in trup din parintii care lor le convin, setati in prealabil sa le fie executanti, apoi iti controleaza viata infernal si la urma, ei nu au vina, ca cica te dadu tata manipulat noaptea si tu copil supus parintilor, asa cum trebuie nu le scapi din ghiare.Si, daca prelungirea aceea cu cartea vietii e facuta de Al de Sus, ei continua cat va fi prelungirea aceea, nu folosesc timpul cum se astepta prelungitorul, nu fac nimic decat transferari de karma in tot ast timp de chin pt victimele lor. Stiu ce spun.Ameninta cu razboi mondial entitati ce ar trebui sa faca ordine dincolo de cei ce fac curvia cu impaaratii pamantului din biserici. Stiu ce spun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:55, strigatul tau de ajutor a fost auzit. O sa apara solutia optima care sa te ajute, mai cu seama sa constientizezi ca nu stii ceea ce spui, nu asa cum sustii : "Stiu ce spun.".

      Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. Se poate un raspuns mai clar,va rog?

      Ștergere
    3. Buna seara,
      Doamna Romanitza, vad ca stiti multe lucruri despre cum merge roata lumii. Doresc sa aflu cat mai multe de la dumneavoastra, se poate ?
      Daca vreti sa imi raspunde-ti, va trimit adresa de mail. Astept cu nerabdare raspuns, va doresc o seara placuta.
      bunica Monica

      Ștergere
    4. Cu drag. atrana9@gmail.com
      Dar ca sa te dezmeticesti, trebuie sa iti placa sa citesti si sa aloci timp... incepe cu Scarlat Demetrescu:"Din tainele vietii si ale universului"...e pe net free, tot asa gasesti Isoria Galactica, istoria planetei vreme de ... oare cate zeci de milioane de ani? am si uitat. Spectaculos este faptul ca a fost mutata in alt univers pt cca 2 milioane ani (cum un copil ia o jucarie) de o entitate imensa... Si aia nu era Dumnezeu!Dar o voise si uite ca a putut s-o ia. Era sa moara planeta si a cerut sprijin cui putea si trebuia si voia sa i-l dea si a revenit la loc sprijinita...Dragut, nu? Calea spre indumnezeire o face si ea, noi cam asta ar trebui sa nazuim, unii venim din cer mare ca sa facem conditii pe planeta si trezire multora intru Cale, dar apar ailalti si fac blocaje. Urat in ce ma priveste e ca eu una fui tradata de Tradatorul Cel Mare, nu Iuda ce facuse exact serviciul cerut lui de Isus, nu! Parintele meu din Cer....Si, cat am fost urata si pizmuita ca-s fata lui de multe curve si vrajitoare si tiganci securiste. Acum nici una nu ar vrea sa fie fata Lui.Un putregai, n-as fi crezut ca voi trage concluzia aceasta, dar vru sa ma si abureasca cum ca asa e jocul, dual... o fi dualitate, dar nu sa sabotezi misiunea data de Isus fetei tale...Asa o traire de parsiva, josnica avu cand ii intra in mine prefigurarea asta si incerca sa imi si implementeze info aceasta plus josnicia intentiei dar si a trairii mizerabile. Si de aici puteti ceva invata... Candva vi se va conretiza in minte

      Ștergere
  5. Este extrem de greu,daca nu chiar imposibil ca noi,cei care traim aceste vremuri mizerabile,in special cei din marile aglomerari urbane sa ajungem la pacea sufleteasca si iertarea celor ce ne-au gresit.Ca sa nu mai vorbesc despre iubirea aproapelui si a celor care ne-au gresit sau a dusmanilor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca trebuie sa ti-o spun, insa nu sunt deloc de acord.
      Exista rautate multa si la sate, uneori mai mult decat la oras.

      Eu traiesc in Bucuresti, o aglomerare urbana cu o energie foarte grea comparativ cu multe alte aglomerari urbane. Daca eu am putut si pot sa iert, atunci trebuie sa poata oricine. Iertarea nu are legatura nici cu uratenia vietii, nici cu aglomeratia. Este un cerc vicios. Cand nu poti ierta, cu adevarat viata din jur pare urata si aglomerata. Daca insa iti pui in minte gandul acesta si te rogi pentru a putea face asta, vine o putere de Sus care te sustine. Odata realizata miscarea, dintr-o data tot ce te inconjoara devine mai frumos. Se schimba de fapt perceptia.

      Ștergere
    2. 18:57, vremurile nu sunt "mizerabile", asa cum ai tu impresia. Nu poti ajunge la "pacea sufleteasca si iertarea celor ce ne-au gresit" (cum spui in comentariul tau) decat atunci cand iti ceri iertare pentru tot ceea ce stii si ceea ce nu stii ca ai gresit, atat fata de fiinta ta, cat si fata de ceilalti si de tot ceea ce te inconjoara(atat vazut, cat si nevazut). In acest post este posibil (daca ai constientizat) ca sa poti sa primesti si tu iertare si sa ierti si tu.

      Doamne ajuta!

      Ștergere
    3. daca o persona iti greseste voit sau nu si tu il ierti ,poate continua sa-ti faca rau ,este un cerc vicios,rezultatul, este o hrana energetica pentru altii,absolut orice emotie de furie sau frica ,etc este o energie de frecventa joasa care alimenteaza anumite entitati ,care ne manipuleaza...singura scapare este sa constientizezi ca esti capabil prin vointa sa te eliberezi de atasamentul de acele persoane sau situatii care iti fac rau...IUBIREA este IUBIRE ,nu o poti darui raului ,este ca si cum ar spune:OK,o sa continui ,pentru ca am inteles ca iti place suferinta...asa CRED eu acum,ca este obligatoriu sa constientizam ceea ce ne face rau si prin puterea a ceea ce noi suntem,spirite de lumina intrupate si creatori ,sa anulam prin vointa noastra orice contract facut cu voia sau fara voia noastra sau poate manipulati sa acceptam acest contract...SA ANULAM ,ELIBERAM,prinintentie constienta toate acestea.
      Acum despre iubirea si iertarea date noua umanilor de IIsus ,cred ca este o alta poveste si anume eu cred ca El stia despre faptul ca anumite forte manipulau omenirea si ca raul care i se facea lui ,dar si raul pe care il facem unii impotriva altora nu vine din lumina si din ceea ce noi suntem.Eu cred ca mesajul lui este asa bine rastalmacit astfel incat cei care ne manipuleaza sa poata sa duca mai departe planul de distrugere a omenirii si anume ACCEPTAREA

      Ștergere
    4. Da draga Natalia, este parerea ta si esti libera sa ti-o exprimi. Din experienta mea insa, lucrurile nu sunt deloc atat de simple. Motivul se datoreaza faptului ca o mare parte dintre alegeri sunt facute la nivelul Naturii noastre superioare. Este dincolo de noi. La acest nivel inferior, noi nu ne amintim cu exactitate ce angajamente ne-am luat pentru a fi implinite in aceasta viata. Suntem siguri insa ca Sinele noastre superioare stiu mult mai bine decat noi ce scrie in acel contract de viata. Este karma care atarna tare de tot in el. Poti sa retractezi si sa dezlegi contracte si pacturi o mie de ani. Faptele raman fapte. Intr-o viata trecuta ele poate ca au adus suferinta mare de tot multor suflete. In astfel de conditii, nu merge asa simplu, sa faci o anulare si gata! Totul este alb si imaculat. De aceea, in anumite conditii, peste voia noastra se situeaza o forta mare si aceea este Voia Sfintei Treimi, care este Iubire pura dar in egala masura trebuie sa fie si Justitie pura.

      Iar Iubirea, cand se atinge un anumit nivel, se poate vedea ca poata fi daruita intregii Creatii, ca este Lumina sau Intuneric. Iubirea indreaptata catre intuneric este cea care il transmuta in Lumina. In cele ce ma priveste, exact atunci am simtit cu adevarat libertatea sufletului. Cand am intrat in zona acceptarii. Referitor la iertare, crede-ma, daca este facuta cu adevarat fata de o persoana, acea persoana nu mai vine sa te calce pe cap niciodata. Daca insa o face in continuare, atunci iertarea a fost facuta numai cu mintea si cu gura dar nu si cu inima. Cu alte cuvinte, acea iertare de fapt nu s-a facut, pentru ca in Ceruri, se contabilizeaza la acest capitol numai ce trece prin inima.

      Ștergere
    5. si cum anume sa pot sa-mi indrept greselile,daca ,la incarnare cineva ma trece prin filtrul uitarii si nu mai stiu ce am gresit ,ca sa imi pot asuma aceasta viata ...este un ciclu care nu se mai sfarseste si suferinta ramane...mie mi se cam pare ca cei care au facut asazisele legi le place asta si nu ne ajuta sa evoluam ,ne tine aici captivi, ca si intr-o inchisoare ...oare cu ce scop...Eu cred ca incep sa inteleg cum sta traba si nu mai pot accepta ...Da este minunat sa traiesti in vibratia iubirii si este foarte greu pentru majoritatea oamenilor care traiesc in acest sistem...oamenii au uitat din cauza Karmei ce este iubirea...Eu nu mai cred in povestea:" ca asa am ales eu "sa vin aici sa fac aceleasi greseli mereu ...Eu va admir curajul si dedicarea in munca pe care o faceti si va doresc sa deschideti cat mai multe inimi,pentru ca procesul vindecarii si trezirii noastre sa se produca cat mai repede.

      Ștergere
  6. MULTUMESC! Te IUBESC! Monica Ancuta

    RăspundețiȘtergere
  7. Da!Și eu cred ca iertarea este foarte importanta!Cu cat iertam mai mult,cu atat devenim mai puternici(spiritual)!

    RăspundețiȘtergere
  8. Atunci cand vom putea ierta tot ceea ce noua oamenilor ni se pare de neiertat,vom atinge MANTUIREA,altfel aceasta doar va plana in jurul nostru,si ne va acorda o noua sansa printr-o noua incarnare.Multi oameni nu cred in reintrupare, doar pentru faptul ca nu cred ca Divinitatea ne iubeste neconditionat astfel incat ne permite sa experimentam uitarea si separarea pana cand ne vom aminti cine suntem si ca, nu ne separa nimic de Divinitatea noastra decat mintea noastra care este prinsa in aceasta capcana.Libera noastra alegere ne-a permis sa intram in Intuneric tocmai pentru a ne descoperi Lumina.
    Mantuirea nu este intelesa tocmai fiindca i s-a deturnat adevarata insemnatate cu buna stiinta,pentru a nu o putea atinge.
    Amintirea a CINE ESTI iti aduce Mantuirea care inseamna Eliberarea din haturile stapanului care te vrea aici pentru veci.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atentie la neatentie, 14:03 , nu ne sunt date chiar cate Vieti vrem, ci doar un anumit numar de vieti pentru a ajunge la Mantuire! Invierea este net superioara Reincarnarii.

      Ștergere
    2. Foarte adevarat!!! sa iti aduci aminte!!! si toti cei care isi aduc aminte, NU mai hranesc acest proces la infinit ,ca deja stiu ca nu mai trebuie sa sufere ,este ca si cum te imputernicesti cu lumina care esti si nu te mai poate interfera nici o entitate sau energie care nu este 100% lumina!!!

      Ștergere
  9. Salutare tuturor! Treaba cu iertarea este foarte importanta. Ceea ce am descoperit eu este ca TREBUIE mai intai sa te ierti pe tine pentru tot ce ai facut in trecut, si poate pentru ce va trebui sa faci in viitor. Sa nu uitam ca timpul, asa cum il percepem noi cu mintea umana, este o iluzie si eu banuiesc ca putem fi "atacati" si pentru ce vom face in viitor. Ciudat, nu? Sa nu mai punem la socoteala faptul ca cei mai multi dintre noi nu prea avem habar ce am facut in trecut, prin ce locuri, planete, colturi de lumi am umblat si ce razboaie am purtat si ce locuri am bombardat si cate suflete am nimicit si noi din nevoia de a ne apara. Si atunci te "loveste" si nu stii ce te-a lovit ca nu cunosti toate detaliile astea. Imi mentin idea ca NU EXISTA VICTIME INOCENTE, la un moment dat, si noi am gresit si tot ce ni se intampla vine ca o consecinta. Partea grea este ca te tot chinuiesti si tot constientizezi si tot cureti si parca tot nu ajungi la fundul sacului. Asa cum "ei" sint uniti, nu vad de ce n-am fi si noi inca si mai uniti si ne-am ajuta unii pe altii cu ceea ce stim si descoperim. Si da, chestia cu cei intunecati care-si pun in tine hologramele lor, o banuiam si eu zilele trecute, dar e important sa incercam sa intuim prin ce brese a fost posibil acest lucru. E posibil ca si noi sa fi nimicit multe finite de intuneric in alte vieti si acum se intoarce roata. Pentru cine stie rugaciuni si protocoale de eliberare, sint binevenite. Iti multumim Mihaela si te sustinem, nu esti singura si stii asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista victime inocente.Insa cine se ascunde in spatele manipularilor perfide generate de cunoasterea totala a demonilor inalti, ca daca vii aici trebuie sa iti limiteze artificial accesul la cunoasterea subtila -desi ai drept la ea mai mult ca oricare si fac asta pt a-i favoriza pe aliatii lor? Iti dau un exemplu. Se merge pe indatoririle de buna sotie, pe protectia contra bolilor venerice ce ar putea surveni daca sotul tau acceseaza sexual o alta femeie... desi pe planeta sunt intrupate creaturi fara suflet care nu au karma pt ca nu mai revin in trup. Aceia sunt azi folositi de Nobilii Negri ca sa se curete de karma lor contra celor din Nobilimea Alba. Dar, in cazul meu, nu s-au limitat la oprirea cunoasterii, au realizat incarcarea artificiala a mea, a sotului meu care apoi prin actul sexual si-a incarcat propria sotie, pe mine. Acum acesta este atras de jongleurii acestia favorizati de demoni, caci karma lor este pusa in mine, iar a sotilor peste, ca un capac. Aveau sau nu sotii mei sansa/mijlocul sa se curete prin cainta si regretul manifestat in taina Spovedaniei? Aveau! Dar, daca se intervine artificial asupra lor si nu pot manifesta cele doua sentimente absolut obligatorii prin transferul de la demoni a impietririi inimii? Nu e asa ca ajunge incarcatura in sotie? Si, sa fii rege si sot sa iti interzica aceasta cunoastere, cum e? E inocenta cumva? Dar sa te impietreasca la inima expre, e iar inocenta? Dar sa ii foloseasca pe sotii regi ce au ascendent enorm asupra tuturor intrupatilor ce-s la parghii si butoane azi in politica si in actuala intrupare ca sa te tina plina de acelea, faradelegi contra sangelui tau uzurpat pt cupiditatea economica si ascensionala in ierarhia planetara de acum peste o jumate de secol? Dar preotii acaparati de ei atunci care le facura jocul? Cei de azi ce stiu si ii acopera si azi pt ca-s principi? Si ei ar putea verifica tot, dar nu o fac.Pe Adevar nu acceseaza liniile timpului desi ar trebui sa o faca pt restabilirea adevarului. A, se stie ca e o mare Culpa. Insa au reusit sa para ca se facu altcuiva, nu mie! Jonglare pe toata linia!

      Ștergere
    2. Iar care vru sa imi permita cunoasterea din compasiune (si iubire profunda interzis a se materializa intr-o relatie maritala) studiul ezoteric pt a intelege ce eu la acea vreme nu stiam, ca intervin chiar fostii mei soti, regii cu drepturi enorme - in sensul ca nu indrazneste nimeni a refuza ceva ce ei cer - asupra non regilor non nobililor de la butoanele politicii/guvernarii/cunoasterii ezoterice via servicii secrete si tertii independeti, pe chiar acela il facura ca sa curme drumul meu in cunoastere.Toti pusi in jurul meu stiau totul, mie fiindu-mi interzis! Orice initieri am facut soldate cu accesarea dimensiunilor de lumina superioare prin simboluri,imputerniciri prin capatarea de ingeri, au fost stricate, ingerii luati inapoi chiar de maestri unde m-am initiat si nu am ajuns sa efectuez maiestria niciodata obstacolata, atunci aveam o fereastra de permisiune, dar timpul a fost in defavoarea mea, caci nu se pot face toate gradele/etapele odata, e necesar timp de asimilare si practicare a energiei transmise, se cere experimentarea energiei inalte pt a putea intelege rostul ei si doar apoi trece initiatul mai departe inspre maiestria care mi-a fost interzisa.Am contactat un maestru reiki atunci sa ma curete, ajute, pe mine si spatiul casei.L-au blocat ca nu se putea misca de la talie in jos.A dat tf la Argeseanu care i-a cerut numele meu pt a vedea ce e cu intepenirea lui prin energii. Cand mi-a auzit numele i-a cerut sa plece urgent din casa mea si sa se opreasca fara explicatie! Nici la tf ulterior nu voia sa dea nicio explicatie. E inocenta in obstacolare/interdictie de evolutie spirituala/mentinerea in inocenta gratie careia pe un fond de bunatate imens si ascultare pt a fi o buna si indatoritoare sotie sa fii apoi spurcat in nestire de sotul tau, sa nasti copii ce-ti mor la nastere ca sunt mai destepti si nu vor sa traiasca incarcati, popii sa te indoaie cu reguli ce-s neconforme cu realitatea energetica? Si toate acestea pt ca tocmai tu ai construit multe in vieti anterioare ca apoi -exact ca si cu Romania construita decenii sub Ceausescu apoi jefuita- sa strice toata munca ta seculara altii protejati astfel? Ce inocenta e aici?

      Ștergere
  10. Se fac si experimente, mie chiar tatal cosmic incerca sa ma acuze pt modul in care el m-a creat... mie imi verifica limitele, da voie celor de tenebre sa imi faca asta, a se intelege mizerii transfert de karme de la cei care le ispravesc....Si mamei la fel ii face la peste 50 ani dp destrupare...a fost jucata sa permita alcuiva sa traiasca si sa moara ea in locul ei... e atata oroare unde e cineva de cer mare trecut in intuneric...Eu am evitat, pt ca am fi turbaturi ultra turbate. Dar si pt asta vor sa te articuleze... Ca faci, ca nu faci, cine are instrumentel;e energetice in mana tot te abuzeaza sau favorizeaza pe altii si Legea nu e si pt aceia...orice lege, a iubirii, a iertarii, toate se pot manui si defavorabil...Numai trezirea mentala este calea... Sa intelegem, ca nimic nu e defapt cum stim gresit de la dragii nostri.Despre orice vreti sa stiti, niciodata nu se dau margaritare porcilor, vor profita de iertarea ta, de iubirea ta...Poti sa le dai compasiune& solutii la problematica lor, caci au, altfel nu ar participa la mizerii ca unul sa se joace aici de-a Dumnezeu fara a si fi. Sa ne gandim cum se simte atunci Dumnezeul cel adevarat?Pt ca un grup de fiinte constiente de fiecare parte/diviziune a lor intinse pe cateva Dimensiuni, unele 9D, altele 6D pana la a noastra au pus iute in aplicare planul lor, miscandu-se mai iute ca insusi Dzeul Adevarat, aici la noi? Ei au doua fete in jocul lor, una de Lumina, una de intuneric, cand vor sunt una, cand vor alta. Lor le convine iertarea ca sa poata continua, iubirea ca sa te acapareze, fraiereasca si sa continue jocul inutil. Nu asta e calea indumnezeirii, de aici nu se iese decat daca nu le faci jocul.Sa te pretuiesti pe tine ca ce ai fost creat, sa dai respect, compasiune si sa te disociezi de orice credinta/joc/folosire, dragi baterii, asta sunteti toti acum, baterii, fie energie gourmet din rugi, fie joasa, sunt flamanzii de toate felurile, practic de imputernicesc cu ce ne iau noua. Acest joc trebuie sa inceteze.Creaza peste noapte ferme de vigoare in colturi de unicers pt ca se face si comert cu vigoare si suflete. Cei cazuti din Dz ne folosesc ca Sursa, ei nu au acces la energia Sa, ca i-au intors spatele realului Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma intreb de unde s-o alimenta acela ce a putut duce planeta noastra in universul lui de Intuneric pt 2 milioane de ani? Asta as vrea eu sa reinteleg acum. Am nus` dc impresia ca stiam in trecut, dar acum cu limitarea artificiala....Cum ne-ar putea juca pe deste unsuroase daca nu am fi modificati, adica din 36, avem numai doua catene de ADN conectate. Nici iubirea, nici iertarea nu le conecteaza, ci muzichia lui Tom Kenyon, saman si canal de comunicare pt o civilizatie benefica.El avea acum 5-6 ani reconectata a treia catena de ADN, poate azi are mai multe, deci se apropie de asemanarea cu Dumnezeu: omniscienta, atotstiinta, clarviziune, precognitie, accesarea Mintii Superioare, acces in Akasha, voayaje astrale instantanee, lucrari energetice benefice civilizationale si pt salvarea civilizatiilor,etc, nu sa stam noi aici sa baltim ca ne folosesc asti ca baterii. Ei sunt prin folosirea noastra astfel intretinuti sa efectueze deservicii si noua si realului Dumnezeu, noi intretinem astfel universuri de intuneric deja prea expandate. Nu mai avem rostul dat de Sus. Cand vin la mine, ii intreb:"Tu ce rost ai?" Tac, stiu ca nu au, nu eu vb atunci, ci Creatorul, eu cand intreb asta sunt fetita mica desi varsta mea fizica e avansata. chiar acum ma sacaie unul ca un vieme/rama de cca 4--5- cm sub coasta dreapta, au ei ceva cu ficatul nostru. Si mi-a zis ca sa ma sacaie. L-am intrebat:"Ce faci pt civilizatia umana, pt planeta care te tine aici? Care-i rostul tau?" A inteles ca nu asta trebuia sa faca.

    RăspundețiȘtergere