joi, 23 martie 2017

ANATOMIE SPIRITUALA - SEMINAR BUCURESTI

     Recomandare seminar - Cristiana Petrof


NE-AM NASCUT BOGATI!

                        ANATOMIE SPIRITUALA

                               AURUL SPIRITUAL
“Dragii nostri,

In ultima perioada de timp, energii binefacatoare coboara asupra tuturor lucratorilor in lumina. Multi simtiti stari de rau si presiuni in corpul fizic, si asta pentru ca a venit vremea sa eliberati pentru totdeauna toate reminiscentele blocajelor ce v-au impiedicat sa va manifestati DIVINITATEA, de-a lungul existentelor voastre. Noi fratii vostri din lumina va trimitem continuu instrumente cu care sa lucrati pentru a va constientiza maretia! Urmati-va Calea, lasati dragostea sa se manifeste asupra oricarui lucru sau fiinta si AURUL constiintei se va revarsa cu  abundenta asupra voastra si asupra semenilor vostri.”

Acestea sunt mesaje pe care le primesc in ultima vreme si –am tot intrebat despre care Aur este vorba? Si raspunsul este: “ Precum in Cer asa si pe Pamant, vindecati-va de nevoia de suferinta.”
Suferinta si bogatia se afla la poli opusi si atunci cand suntem in suferinta, blocam bogatia interioara, exterioara si chiar manifestarea  darurilor noastre.
Va invit, pentru a desteleni suferinta din trupurile si mintile noastre si a celor din jurul nostru (familie, prieteni, planeta, univers) sambata, 25.03.2017 ( numerologia datei este iarasi 11 - numarul maestru), ora 11.30, la un seminar atelier de lucru in care sa eliberam pentru totdeuna ceea ce opreste exprimarea bogatiei. Sa stergem definitiv din ADN-ul nostru toate programele implementate sau capatate din comportamente si obiceiuri necorespunzatoare ce s-au instalat ca si obiceiuri de sine statatoare.
Corpul nostru gazduieste, cu voie sau fara voie, o serie de emotii si sentimente, care ne influenteaza sanatatea, tocmai de aceea am ales ca in acest atelier de lucru si in cele ce vor mai urma, sa lucram cu organele noastre si sa eliberam darul cel mai de pret, SANATATEA. Sanatatea fizica, mentala, emotionala, spirituala, astfel incat prin constientizarea cauzelor, sa transformam in lumina toate efectele.
Programul seminarului:
1.  Eliberarea mentalului de nevoia de suferinta. Starea de victima si programele ce atrag stari emotionale degenerative.
2.  Sistemul imunitar si starea de stres a organismului. Curatare, eliberare.
3.  Paraziti, microbi, virusi si bacterii din corpul nostru.
Aceste microorganisme din corpul nostru au propriile sisteme de gandire care ne pot influenta.  Programe. Eliberare.
4.  Metalele grele. Corpul nostru contine metale grele cum ar  fi: zinc, calciu, magneziu, insa nu toate metalele grele sunt benefice organismului uman - cum ar fi  aluminiul, mercurul, iar altele in cantitati mai mari sau mai mici creeaza dereglari ale intregului organism.
5.  Testul otravirii cu mercur. Curatarea organismului de mercur si alte metale grele. Meditatie.
6.  Afirmatiile abundentei, pentru noi si pentru intregul Univers.


Contributia de participare este de : 150 lei.
 
Durata seminarului este de aproximativ 6 ore.

Inscrierile se vor face pe adresa:


Adresa de desfasurare va fi comunicata prin e-mail persoanelor inscrise.        

Va astept cu iubire, bucurie  si recunostinta!!
Va multumesc ca Suntem!
Cristiana Petrof
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu