luni, 20 februarie 2017

ULTIMATUM SI … IUBIRE


ULTIMATUM SI … IUBIRE


Dragii mei,


Se vad multe evenimente derulandu-se in planul lumesc, insa sa stiti ca nici cel energetic nu se lasa mai prejos.
Este extrem de dificil de explicat in ce fel se manifesta fortele Luminii, ce pasi s-au parcurs si se parcurg si in ce fel sunt afectate taberele controloare din cauza acestor actiuni. Ideea pe care trebuie sa o retinem este ca SUNT afectate. Ei o stiu mai bine decat noi, pe pielea lor, iar Universul o arata prin simbolurile sale. Cu alte cuvinte, treaba-i buna, chiar daca la nivel fizic se percepe altceva deocamdata.
Acum doua saptamani, duminica dimineata, in data de 5 februarie, s-a auzit in astral un glas tunator, ce s-a dovedit a fi cel al Sfintei Treimi, adresat varfurilor controloare, care spunea cam asa:
“Mai aveti 5 zile! Luati mainile de pe Romania!”
In prima zi, Mesagerul acestui Glas a aparut in fata lor sub forma unui Inger.
In a doua zi, in 6 februarie, Glasul a aparut din nou:
“Mai aveti 4 zile! Luati mainile de pe Romania!”
Tot Inger era Cel prin care se facea transmisia.
Marti, in 7 februarie, a rasunat din nou in astral:
“Mai aveti 3 zile! Luati mainile de pe Romania!”
De data aceasta insa, mesajul era transmis de Stema Veche a Romaniei ale carei spice de grau din stanga si din dreapta ardeau in foc alb stralucitor. Am scris si in alte randuri despre stema noastra veche continand drapelul cu cele trei culori primordiale, rosu, galben si albastru, spicele de grau, apele albastre, padurile inverzite, schele, munti, soarele stralucind pe cer si steaua rosie cu cinci colturi, comunista dupa inocularea mentala a multora, dar expresie a Sfantului Duh conform scrierilor unor initiati cum este de pilda Rudolf Steiner. Altfel spus, steaua rosie cu cinci colturi, pusa in partea superioara a stemei, aducea Protectia Sfantului Duh asupra tarii noastre. La revolutie s-au bucurat multi vazand-o decupata din drapel, fara a intelege insa ce nenorocire energetica s-a produs in acest fel. Gaura s-a facut in drapel si catre gaura s-a indreptat Romania vreme de 27 de ani. Cred ca nu se mai lungeste mult in acest fel. Stema Veche a Romaniei, pentru cine are clarvedere, se poate vedea invartindu-se in jurul axei sale, inalta de 2 m, deasupra mormantului Parintelui Arsenie Boca. Prin toate acestea incerc sa aduc intelegerea ca Stema Veche a Romaniei este un simbol ce trebuie cinstit si nu aruncat la gunoi, caci iata, Sfanta Treime apare sub chipul Ei.
Miercuri, in 8 februarie, din nou Glasul venit din Stema Veche a Romaniei a grait:
“Mai aveti doua zile! Luati mainile de pe Romania!”
Joi, nu s-a mai perceput aceasta transmisie, de genul “Mai aveti o zi …”. Am putut insa vedea altceva. Apareau o multime de controlori, cu infatisari standard de men in black, ce aveau in fata lor cate o carte deschisa, cu paginile complet negre. Ei inchideau cartile si le predau unui reprezentant de seama al Divinitatii, fiind acesta Metatron, Cel ce scrie faptele in Cartea Vietii a fiecarei fiinte. S-a mers pe tot Pamantul, s-a mers apoi pe Luna, pe nave, pe alte planete. Se intampla acelasi lucru. Am urmarit timp de o ora acest proces si apoi ma conectam cand si cand sa vad ce se mai petrece. Si dupa trei ore tot asta se vedea.
A doua zi, vineri, m-am trezit cu o inima extrem de grea, fara sa imi explic ce se intampla. La un moment dat am inceput sa simt un sentiment de iubire coplesitoare, vazand apoi ca sunt fata in fata cu Domnul nostru Iisus Hristos, ce statea pe un tron imparatesc. Era si Maica Domnului ce statea in genunchi in fata Sa, cu capul lipit pe genunchiul drept al Mantuitorului, plangand si rugandu-se. Am vazut o multime de alte fapturi plangand si rugandu-se. Si eu faceam acelasi lucru. Am aflat ca eram in fata Mantuitorului, la nivelul naturii noastre superioare, o multime de români ce ne rugam pentru salvarea sufletelor controlorilor. Intelesesem referitor la ce se intamplase cu o zi in urma, ca prin predarea acelor carti, de fapt, le fusesera sterse numele din Cartea Vietii. Mantuitorul a ascultat rugamintea noastra, dar a spus: “Eu stiu ce doriti Voi, dar fiintele acestea au presarat numai moarte peste tot pe unde au calcat.” Iar cei din fata Sa ii spuneau: “Da Doamne! Poate ca asa este! Dar Tu esti milostiv si iertator si tot ce iTi cerem este o zi. Doar inca o zi in care sa incercam sa ii convingem sa intoarca fata catre Tine, sa accepte initierea in iubire.” Mantuitorul a spus atunci: “Fie precum voiti, dar va revine sarcina sa va ocupati de acest lucru!” Cu nemarginita bucurie au raspuns toti: “Da Doamne, nici un efort nu ni se va parea prea mare in numele unei asemenea actiuni!”.
In acel moment am vazut o coborare in haurile iadului. Au aparut doua usi mari ferecate cu un lacat. Acel lacat s-a desfacut singur, usile s-au deschis si am vazut ceva ca o biblioteca pe ale carei rafturi stateau asezate o multime de carti. Acele carti nu au fost luate de acolo, dar am inteles ca accesul catre ele a fost lasat deschis. Pentru o zi am crezut noi la inceput. Dupa cum au curs ulterior lucrurile am inteles ca Mantuitorul a oferit mai mult de o zi, dar nu stie nimeni sa spuna cat. Am initiat in iubire o multime de controlori chiar in dupa-amiaza acelei vineri, dar au mai aparut cand si cand si in zilele ce au urmat. Dupa initiere, fiecare isi primeste inapoi cartea ceea ce echivaleaza cu faptul ca le este repus numele la loc in Cartea Vietii.
Cred sincer ca prin actiunea ce au facut-o românii pentru varfurile controloare, este imposibil sa nu se intoarca aceasta cu un efect pozitiv pentru aceasta tara. A fost o expresie a Iubirii neconditionate, la cel mai inalt nivel cu putinta.
Sunt multe Spirite inalte intrupate pe intreaga planeta, care mai de care mai speciale. Aceste evenimente insa au fost o socoteala ce s-a desfasurat strict intre controlori si Romania. De aceea lucrurile au curs in acest fel.
Nu pot incheia fara a spune ca Maica Domnului ne-a trimis in ultimele zile un mesaj referitor la o rugaciune extrem de importanta pentru aceasta perioada: “Brâul Maicii Domnului”. Este o rugaciune puternica pentru dezlegare de programe de vraji de tot felul, provenind si din vieti anterioare de acum zeci de mii de ani. Au auzit multi despre ea dar nu stiu cat de mult i se da importanta. Se citeste o data pe zi, in atatea zile, dupa cat simte si crede fiecare. Vor aparea vise interesante ce arata dezlegari de tot felul. Consider ca este un instrument necesar ce face posibila ancorarea celei de-a doua Peceti a lui Melchisedec despre care am scris in luna ianuarie. Aceste Peceti nu se pun decat dupa ce este facuta curatenie deplina.
  

Toate cele bune!

34 de comentarii:

  1. Foarte interesant, chiar asteptam noutatile! Zilele trecute am avut un vis in care mi se destainuia ca o familie vecina cu noi, ne-a facut farmece. Si ma gândeam ca visul nu e intamplator si ce modalitati as avea sa contracarez totul! Azi am aflat rezolvarea. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua dragi mei PRIETENI!
    MIHA, aşa este, ai mare dreptate, sa dat un ULTIMATUM pentru ROMÂNIA. Deţin şi eu această informaţie. Ne aşteaptă surprize mari anul acesta.
    Drum drept şi lumină tuturor.
    Cu multă drag Mirela.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si cu mine s-a petrecut ceva. Din mine, copie energetica al lui Ion Iliescu a fost aruncata afara peste balustrada unei punti/ponton si a cazut in apa. Sub el era G. Bush fiul si pe acela l-a dat afara un reikist. A cerut viata fiului sau. Asa ca nu mi s-a mai impus sa traiesc un sentiment de pseudo-iubire cu ingaduinta de care se servea acela si care lui ii apartinea, insa imi manipula vointa cu acele sentimente induse ca sa se foloseaasca de mine si valoarea mea. Odata iesit nu am mai simtit decat raceala fata de acela. Insa in mine au mai ramas inca trei uzurpatori dintre care unul este reikistul care mi-a lucrat ca sa imi contracareze ruga si in 2009 dp ce fusesem la ruga in Ierusalim pt 3 luni. Fiind peste al unor dame kgb, acesta le punea pacatele extrase din politicieni si anumiti inalti prelati... in mine. Ei taxau la cca 5000 euro extractia/persoana, apoi aceasta ajungea in mine contra energiilor mele de inalta calitate care le erau furnizate in schimbul intunecimilor create. Nedrept schimb pt mine, profitabil pt curva si pestele ei, reikistul.Inafara de reikist a mai ramas si un fals print, fals pt ca a devenit prin mariajul cu o impostoare princiara print. Tot acesta il crease si pe gen Coldea. Intre timp a mai venit si Alina Bica sa imi marturiseasca ca imi foloseau capacitatile si imi interziceau sa imi castig painea cea de toate zilele dp ce imi interzisesera casatoria, furasera drepturile in justitie si si le impartisera intre ei, magistrati, avocati, politicieni care au dat si in campania electorala la presedintie... deci Alina B. imi spunea ca ei din SRI-DNA o fac pt premii extra salariu. Deci, eu nimic pe lume ca asti sa faca ce vor cu info, si nu cred ca lor le dadea drept Dz la ele, iar eu fac foame bolnava, suntem doi pe o pensie de 360 euro.Cuiva, nu mie a platit G. Bush insa o mare suma in euro... poate tot reikistului. A mai fost la plata pus G. Becali si asta mie mi-a promis o suma, iar apoi adat jumate milion euro cuiva... ca sa nu repare furturile fata de mine. Cred ca sunt iar folosita ca sa faca bani multi cei initiati pe pielea mea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am mai descoperit ca pe corpul fiintei mele de fetita de 5 ani erau scrijelite numele stapanilor mei: pe fese era al celui ce a fost pe valoarea mea 17 ani primar, le scriu cu minuscule numele cristian anghel, pe talpa dreapta era calin-popescu-tariceanu+ in palma dreapta pt el stapana mea tiganca, fosta tarfa filaturii, numai cu mg maritata maria rusu; in talpa stanga era liviu dragnea, in palma stanga lauracodruta kovesi; pe gat sub ceafa era in limba hinhusa o inscriptie lunga, care apoi s-a transformat in caractere latine si era ceva de genul unui site krisnayahoo.com. O vreme in mine era pusa o statuie a unei zeitati cu margele la mana si in rosu. Au cazut si de pe gat; sub par era puzderie de tatuaje, aurii, nu de la aia, ci pe energia mea si cand mi-a trecut mana prin par o mama, nu stiu a cui, a mea e decedata, cea cosmica nu cred ca mai vine dupa marea umilinta si imensa ofensa pe care i-a aplicat-o expre curva kgb a pestelui reikist ca razbunare ca au sarit in ajutorul celor ce nu au voit a permite alaturi de mine distrugerea planetei in 2010. Acum ati fi fost toti morti daca eu nu eram creata sa ma comport profund si sa le cer ajutorul lor, Elohimii. Dar sa iti bati joc de Elohimi, de fiicele lor din invidie ca au fost in acel mod elohim create...sa le dai jos din cerul de origine...ca stii tu si vrei din pizma... sa furi ceruri dpa ce le transferi pacate de care nu au voie sa aiba habar, sau sa le dai ordine hipnotice sa faca orice vrei tu care-i pizmuiesti, apoi sa constati:"Ce buni executanti sunt asti de cer mare din Lumina". Nu zicea insa ca in orb. Iar, daca astea sunt roadele Dumnezeirii aici, va spun ca sa stie si el, mie mi s-au strepezit si dintii lipsa de ""'roada/agurida" astuia ce isi zice Dumnezeu. Pomul se cunoaste dupa rod, ce am mancat eu, fara sa vreau, imi strepezeste dintii zi de zi, noapte de noapte! Cui ii treb un astfel de pom? Eu nu il vreau, asa e de cateva secole, n-are leac, e un maracine ce se da roditor, dar nu poate rodi decat amaraciune si agurida

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Romanitza Roman,cu tot respectful va sugerez sa va adresati de urgenta unui medic specialist in neurologie si psihologie-psihiatrie.Dar sa fie in medic bun,cu multa experienta.Daca nu dispuneti de bani suficienti,spuneti-ne si vom face o cheta noi,cititorii blogului pentru a va ajuta.Doamne-ajuta!

      Ștergere
    2. Eu, am avut curajul sa imi dau numele aici. Dv. sunteti anonim. Oare de ce? Au fost mai multe persoane ce erau ca dv. "anonim" ce au citit despre aberatiile pe care s-au obisnuit sa mi le efectueze non-stop niste persoane cu bun simt interior si cu un anumit nivel de evolutie, cunoastere; poate dv va lipseste cunoasterea avansata pt ca nu oricine de pe planeta are dreptul la ea, fiind rezervata celor cu nivelul inalt al nasterii, iar acum a ajuns si la cei din serviciile secrete.Acum mai e si posibilitatea sa fiti fie rau intentionat, fie folosit. E strict treaba dv. Insa, daca nu stiti, evenimentele descrise de mine aici sunt relatate doar pt ca acei dintre cititorii acestui site care mi-au facut recomandari sa accesez anumite meditatii online, fapt pe care eu l-am si facut sa vada care sunt urmarile. Deocamdata a fost ce am spus. In casa continui sa am vizite energetice animaliere, umane.Nu ma mira, mi-au pus la fundatia casei mana de mort de la patru persoane, si sub praguri. O parte din intrigile create strict artificial cu motiv de cineva care se pare ca are interes si ii convine sa ma stie practic anihilata, blocata pt ca imi fura energia si este si acest mijloc o cale de a bloca.Utilizarea semenilor prin teama indusa atunci cand cineva are chef sa te striveasca s-a demonstrat recent.Vecinii mei sunt asa pusi sa ma supravegheze. Cu cca 3-4 ani in urma am fost la un preot saman si acolo am ajuns pt ca facusem servicii lui G. Becali care a considerat ca e vremea sa-mi intoarca serviciul astfel si si-a pus obrazul. Vedeam in plan energetic ce oprelisti intampina preotul din partea practicantelor de mg ng, cum ii stricau lucrarea energetica, cum il ameninatau cu alti preoti si cum acesta le spunea ca nu isi fac fratii intre ei rau. Atunci au schimbat foaia si au cerut sprijin de la Tariceanu. Si cu asta au reusit. Nu se baga nimeni peste un nume de politician.Si atunci au intervenit tot rude+vecini, au vb cu preotul si i-au spus ca se tem de mine teribil. Azi, au inteles ca au fost manipulati, mi-au si spus ca erau cat pe aici sa ma omoare prin furt energetic exagerat. Apoi mi-au explicat cine e persoana care ii pune sa intre in mine:Maria Rusu. Dc se tem? Stiu un ritual prin care se accede Dreptatea lui Dumnezeu. Se face cu slujbe platite si rugaciuni intr-un anumit mod. De el nu scapa cine e vinovat, dar e foarte greu de facut.Doar cei vinovati se tem. Cel prejudiciat nu trebuie sa aiba nici un stop de vina fata de prejudiciatori, altfel o incurca foarte urat. Se moare din asta rapid.Dar, cu asta i-a speriat aceasta Maria Rusu.Si la Ierusalim s-a tinut dpa mine si nu singura, tot cu un om politic alaturi, asa ca ruga mea a fost degeaba. Ajunsa in Ro am intrebat un radiestezist daca am solutie. Si lui i-au creat probleme pt ca mi-a zis ca am, insa depinde de cine a cerut sa mi se faca.Si, cum a fost "convins"sa profite un politician, apoi inca unul si tot asa, vrajitoarei M.R. ii merge bine, mie nu! Pe ce mi se cuvenea mie a strans peste 3 md euro, iar banii astia o stimuleaza. A oferi tratament psi in loc de dezlegare si reintregire e o aberatie, dar asa sunt posibilii clarvazatorisau victime ale abuzatorilor reduse la tacere. Caci cine baga in seama un dezechilibrat psihic? E categoria de scapaciune pt sistemul de control.Mai cititi si dv, macar pt a nu imi face injustitii. Nu cu dv comunicam aici, ci cu cei care mi-au facut recomandari utile pe care le-am urmat.Lor le-am aratat ce a urmat.Dar vad ca doar pt ca am dat nume...nu mai contez in ochii dv.

      Ștergere
    3. Cine e Maria Rusu???

      Ștergere
  5. MULȚUMESC d-na Mihaela!!! Chiar aveam mare nevoie de ajutor. Multumasc încă o dată.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, draga Mihaela,extraordinara sincronizare, fantastice sincronicitati de care-am avut parte si io, chiar daca sunt multe pe care ni le-ai povestit(nu toate) si care mi se par ireale, de neinteles pentru mine. Nu am avut experientele de care ai tu parte si nu pot decat sa-i multumesc Bunului Dumnezeu (si) pentru acest lucru. Mi-am completat rugaciunile cu Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului si cu rugaciunea catre Icoana Maicii Domnului Prodromita si cu rugaciunea catre Sfantul Arhanghel Mihail. Asta de vreo doua saptamani, cand, pur si simplu, am simtit ca sunt "dusa pe sus" ( cum se zice pe la noi) intr-o biserica mai aproape de unde locuiesc (insa doar in acea zi- mai intrasem pe acolo, insa doar din cand in cand), cu Hramul Sfanta Ana, mama Maicii Domnului), desi io merg de obicei la alta biserica mai veche(este mai departe de unde locuiesc), unde este si duhovnicul meu, cea cu Trei Hramuri: Intrarea in Biserica a Maicii Domnului, Inaltarea Domnului si Hramul Sfintii Mihail si Gavril, unde merg, din cand in cand, de multa vreme, atat la Sfanta Liturghie, cat si la Sfantul Maslu. Bun, intrand io in biserica mi-am spus cateva rugaciuni si cand sa ies din biserica, am vazut-o pe doamna de la lumanari si m-am gandit sa cumpar cateva lumanari. Dintr-o data mi-a venit in minte ca vroiam sa cumpar o carticica cu Acatistul Maicii Sfinte(ca ce aveam era deja destul de degradata) si-mi spune ca nu mai are decat unul singur, insa-i cel al Sfantului Acoperamant al Maicii Sfinte si atunci am zis ca da, bine,il iau. In acel moment am fost uimita de un gest al doamnei, care-mi spune: va rog sa primiti aceste doua pliante: Rugaciune catre Sfantul Arhanghel Mihail, cadou de la maicile de la Rameti si Rugaciune catre Icoana Maicii Domnului Prodromita ( la inceput fiind si Troparul si Condacul, apoi Rugaciunea) si care este cadou de la calugarii de pe Muntele Atos, imi spune doamna de la lumanari. Am primit cu drag aceste cadouri(daruri), m-am bucurat si m-am uimit in acelasi timp. De atunci, le citesc in fiecare zi, o data si este perfect, mai cu seama ca se simteau "lucrari foarte puternice", pe care nu le intelegeam si care ma depaseau, ma sleiau energetic, chiar daca atunci cand dormeam eram reincarcata cu putere, totusi, cum incepea ziua se incepeau iar "lucrarile" (sau "lucraturile", cum am auzit pe cineva zicand...), care se simteau ca niste "tunuri, ghiulele care se loveau de o sfera", nu stiu daca ati simtit vreodata aceasta senzatie. Se ingrosase "gluma", vorba aia si am inteles ca nu-i chiar de gluma, mai ales cand au reusit o bresa si mi-au intr-un loc de pe picior, doua vanatai puternice. Noroc ca am inceput sa citesc ce va spuneam si mi s-au retras rapid, asa cum au si aparut. Traim vremuri interesante, mai ales ca io, de felul meu eram foarte sceptica, cand auzeam de asa ceva si incercam intotdeauna sa inteleg ce/de ce/cine/cum si-ar permite cineva sa actioneze cu atata "putere mai putin luminoasa"(cum a denumit-o o cunostinta de-a mea)! Cred ca am avut in viata o sansa, io fiind o persoana destul de credincioasa, ma fascineaza toate religiile, filosofiile si Viata Marilor Maestri ai Orientului, dar in acelasi timp sunt foarte deschisa si catre stiinta, atronomie si, bineinteles, esoterism.

    Doamne ajuta, tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu cred ca aceasta tara isi va mai reveni vreodata,la fel cum nu cred ca va mai ramane mult timp intreaga...Nu trebuie decat sa megeti prin tara ca sa vedeti,pe viu, mizeria cumplita in care traiesc majoritatea cetatenilor,sa vedeti ce-a mai ramas din paduri(aproape nimic),aud ca au intrat cu buldozerele si in padurile milenare ale Retezatului,sa vedeti terenurile care zac parloaga sau cum se face agricultura ca-n secolul XIV-lea cu boii si caii la jug,sa vedeti ce-a mai ramas din fabricile,uzinele si combinatele Romaniei,intr-un cuvant,sa vedeti cum arata o tara distrusa!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani de Dragobete !
    https://www.youtube.com/watch?v=_pAn5oCxPwo

    RăspundețiȘtergere
  9. vă rog să luați în seamă diversele mesaje. Se atacă din greu cu expereințe care aproape te omoară. Evident că nu o fac pentru că Maica, Domnul Cristos Sfanta Treime au acuma puterea să îi contracareze. Însă controlori care caută să fie inițiați în iubire??? Vă rog, e prea mult. Io lucrez într-un domeniu specializat, pur și simplu te execută prin intermediul oamenilor. Poate luați în seamă și oamenii care execută ordinele primite fără nici o reținere. Nu mai râdeți de dna. care a scris despre cei din politică. Sunt vânduți cu totul și în plus la ordin! mai țineți cont de ce scriu și ceilalți, că scriu de ce trăiesc pe pielea lor!
    Vă mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. ne reamintim de acea cifră incalificabilă- peste 3000 de fabrici, uzine, combinate, ateliere, întreprinderi situate inclusiv în sate, industria locală! Milioane de locuri de muncă au fost distruse! Câştigul acestor instituţii economice- zero! Totul s-a prăbuşit, desigur cu un plan bine organizat de scoatere din circuit a economiei româneşti, dar şi cu largul, foarte largul sprijin al românilor! Pentru că directorii ăia de fabrici de care s-a ales praful, în anii ’90, nu erau nici americani, nici germani, nici măcar pakistanezi, ori chinezi! Erau chiar… români! Pentru că marile devalizări ale băncilor româneşti (acum ne mirăm că toate băncile sunt străine!) directorii ăia care au pus la cale marile şmecherii în care miliarde de dolari s-au dus dracului, făcând praf rezerva fiecărei bănci, în parte- toţi directorii ăia erau… români!
    Într-adevăr, e greu să constaţi, este dureros, dar asta este realitatea- România a fost distrusă de… români! Cu siguranţă, tot români au fost cei care au construit-o, în vremea când s-a şi construit. Şi acum ajungem la cealaltă concluzie importantă- de vină nu au fost românii, ci chiar conducătorii lor! Deşi, tot o vorbă nenorocită, zice aşa- conducătorul reprezintă… poporul! Aşa o fi?
    Dumneavoastră ce părere aveţi?!…

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti perfecta dreptate,cu o observatie,cred eu,foarte importanta: toti,absolut toti directorii si sefii despre care vorbiti,inainte de-a fi romani erau,si mai sunt si astazi,securisti(ofiteri de Securitate acoperiti) cu grade mari si foarte mari.Cine-o fi distrus oare Romania,ghici ghicitoarea mea?

      Ștergere
    2. Inseamna ca proiectul de tara le apartine securistilor si nu populatie romane, si traim in intentia si visul securistilor, nicdecum in intentia stramosilor nostri romani si ai romanilor din ziua de azi

      Ștergere
    3. Ideea ce va scapa este cea mai importanta. Securistii nu fac decat la ordin ceea ce fac. Sunt copii mici si supusi fata de o familie care este intunecata si din umbra conduce Romania. Ii stiu numele, dar...intre timp s-au incuscrit cu bolsevicul Iliescu care oficial nu are copii ( cu sotia) si e sarac. Au asa de multe fapte rele atat de cumplite si cu toate acestea stiu cum sa isi scoata din aura informatia despre ele si o transfera in persoane care sunt in imposibilitate de a-i contracara. Aura lor pare curata.Apoi fura valoare de la cine are si au trecere mare desi sunt jigodii defapt. Doar sa acumuleze mult de tot si sa pastreze pt incarnarea urmatoare ii intereseaza. E si o alta familie pe Terra care le pastreaza banii expre pt a-i avea in incarnarea urmatoare contra unei taxe de 10%. Cand te gandesti ca noi care suntem aici am fost intr-o competitie cu alti 9, deci 10/1 pt a lua un trup; am fi un fel de invingatori. Iar acestia beneficiaza de sansa asigurata de a avea acces la trup cand vor sa se programeze la intrupare si, in conditiile lor, adica cine sa le fie mama, frate, sot, tata, fiu. Acesta fiind adevarul cat conteaza in ochii lor poporul roman? Nobilii au si ei acces la tehnologia extraterestra -ca si cei din grupul Bildeberg- si isi pot plati corp pt a intra in el cand acesta se uzeaza fara a mai trece prin roata karmica. Si cei f. bogati pot, dar pt ei costa f mult prin comparatie cu cine nu e print. O regina nici nu este supusa regulilor karmice. Stiu o politiciana din zari care mi-a spus intr-o vizita energetica ca are cancer si ca renunta la trupul acesta ca e uzat.Eu am intrebat-o de ce nu lupta ca nu se moare azi de cancer, cel putin nu la nivelul ei; m-am gandit ca si fiica si micul nepotel ar vrea-o inca langa ei. Atunci a zis ca are deja noul corp pregatit sa intre in el. Am intrebat-o ce va face cu pacatele care se depoziteaza in sistemul osos si, ea a raspuns ca au obiceiul sa le macine si sa le faca faina de oase care intai ajungea pe camp, iar acum merge in hrana porcilor. Cum carnea lor de porc se vinde in marile lanturi de magazine si la noi in ceva masura preluam. Deci, ei stiu ce e scris in Biblie la profetia in care se arata cum din tarana se reintregesc trupurile, le cresc zgarciurile, muschii si pielea si mortii sunt pregatiti pt Judecata de Apoi.Cum spovedesti oare ce nu stii? Cum si in ce masura te afecteaza carenta lor de credinta apoi pe tine?Ca noi nu am efectuat ritualuri satanice, violuri, nu am mancat prunci, nici pedofili nu suntem si nici adoratori ai entitatilor de ei invocate. Cert e ca nu e deloc dreptate aici, iar Consiliul Galactic al celor de Lumina sta la povesti desi pactul facut de ei cu reptilienii de a nu mai interfera cu noi prin implanturi, posesiuni pt a le creste pruncii lor in noi si in diverse experimente pt energia noastra de orice tip a fost rupt de reptilieni. Iar ei stau si povestesc ca a fost rupt, interferentele continua, ce ineficienti sunt totusi.Nu putem avea baza in ei.Banii pt a FI DIVIZATA ROMANIA S-AU DAT DE MULT. Aici se poate vinde totul. Eu, daca as avea bani as putea cumpara domnia.As putea cumpara...mici cenusii. Fiecare stat are. Nobilii ce-s pe tron au ai lor personali. Si la noi sunt minim 9, cate trei la principat + 3 la guvern/presedintie.Dar nu e voie sa se spuna/stie.In orasul meu au fost primii trei adusi in 1992. de atunci adio iesire voluntara din corp: vazusem momentul venirii lor si cui au fost incredintati, cum isi potenteaza din oameni puterea mentala si cu acceptul cui.Cand am vazut eu, au vazut si cei de Lumina prin mine, ca asa functioneaza. Acum nu mai ies constient, adica nu imi mai amintesc nimic, nu mai pot scana nimic noaptea, nu mai au prin mine acces cei de sus la info de aici din densitate.Pacat. Acum cu ei lucreaza un medic basarabean, percepe taxe pt investigatii.

      Ștergere
    4. Secu se divid in doua factiuni.Se inchina puterii de peste ocean+se inchina familiei intunecate care guverneaza prin terti tara. Nu e politician care sa nu fie serv lor, care sa nu le permita ca aceastia sa ii manipuleze cand vor si cum au interes.recent pe Ciolos l-au manipulat sa il deteste pe Iohanis, iar Iohanis sa creada orbeste in Ciolos... dupa toate cate i le-a facut! Madama din Ro era in cardasie cu G. Bush fiul.E maritata cu fiul bolsevicului fara prunci si cica fara avere. Apoi sunt astilalti cu actualul prezidel amerloc. Toate procesele marelui DNA sunt la ordin si banii nu se ating. Se vede dp cum sunt intocmite dosarele, nu ating fondul coruptiei ca s-ar fenta pe ei si interesele ce le au. Aurul de la Rosia Montana se exploateaza noaptea pe sest si il impart intre ei de cand castiga basescu referendumul. Plati cu asta inca doi ani la putere. Ma intreb cum planse si cat scrasni din dinti ca trebui in vara lui 2012 sa isi arda in doua locatii langa capitala si Cluj laboratoarele uriase de facut stupefiante pt a fi curat si cat pierdu in acele luni...Ce se spune e una. Ce se face in realitate e altceva...totul e o minciuna uriasa.Pe noi ca tara si neam casatoria asta bletemata ne-a distrus.

      Ștergere
    5. Dragii mei, doresc sa va informez ca pe viitor ar fi bine sa nu va mai irositi timpul scriind astfel de mesaje. Pe cuvantul meu daca le mai public. Eu ma trudesc atat de mult sa ridic vibratia omului si din aceasta cauza vreau sa duc blogul aceasta intr-o zona de puritate si ganduri frumoase, astfel incat sa isi merite atributul de Cale Aurie.

      Romanita, iti reamintesc si tie si altor persoane al caror mental lucreaza in acelasi fel si foloseste aceleasi instrumente, in special ura si cuvintele de joasa speta, CA NU EXISTA REALITATE MANIFESTATA IN VIATA CUIVA, FARA CA SA FIE SCRISA IN PROGRAMUL SAU ADN. Cu alte cuvinte, nimeni nu ne-ar putea atinge nici macar un fir de par daca ADN-ul nostru nu ar atrage prin softurile sale lucrul acesta. Romanita, mergi in urma cu vreo 4500 de ani si cauta in Egipt. Iti recomand sa citesti sau sa recitesti daca ai facut-o deja, articolul legat de fratia de 49 de magi negri ai Egiptului. Stiu ca ai capacitati colosale din care cauza sunt sigura ca vei putea afla singura daca vreo intrupare a Spiritului tau a fost printre ei sau nu. Eu nu spun nimic despre asta. Te las pe tine sa descoperi.

      Ștergere
    6. Dna. Romanitza Roman,am ramas cu gura cascata citind cele 2 comentarii ale Dvs.Sunt cele mai "tari" postari pe care le-am citit in viata mea!Si sunt absolut convins ca sunt reale si adevarate toate afirmatiile Dvs.Cu permisiunea Doamnei Mihaela,daca o veti avea,continuarea ideilor expuse de Dvs. ar fi ceva de senzatie!Si daca nu veti avea permisiunea de a continua dezvaluirile,cele 2 raspunsuri ale Dvs.,Doamna Romanitza,cred ca vor ramane cele mai formidabile dezvaluiri facute de cineva pe-acest blog,si nu numai!Recomand celor sceptici sa citeasca incet si cu mare atentie cele 2 raspunsuri care,la o analiza atenta,serioasa si obiectiva va vor dezvalui o cantitate imensa de informatii!Senzational!Felicitari Dna.Mihaela pentru ca ati avut marele curaj sa postati asemenea comentarii!

      Ștergere
    7. TIN SA MULTUMESC CUI MI-A RECOMANDAT SA APELEZ LA SPRIJINUL ZEITEI KALI SI MI-A INDICAT CLIPUL CU MANTRA DE 22 MINUTE. LUCREAZA. In sensul ca tot ce se straduie vrajitoarea sa plaseze in mine se descopera ca ii apartine ei si eu incep sa fiu degrevata de plata karmica mie efectuata in locul ei non-stop.INSA TARE UTIL AR FI PT MINE CA programele de supunere sa fie anulate.Pt ca inca sunt folosita pe baza lor, pot sa se manifeste altii din mine si pe baza ADN-ului lor+karma ce ii astepta pe ei aici puse in hrana mea si uite asa se intampla ca scade vibratia. Uiti ca sunt si medium nativ, dar ca nu mi s-a permis a afla sau manifesta controlul celor care deja stiu ca eu ii pot auzi mai vin si aceia, unii trimisi tot de tipa aceea. Am mai spus eu, cine stie cum se anihileaza programele de supunere, contractele de supunere, ascultare pt ca a fost bunicul manipulat sa creada ca fiul sau, tatal meu ar fi al altcuiva. Si, cum bunicul era nobil avea acces la info rezervate, insa cei care au avut interesul sa ii creeze aceasta dezinformare erau urcati la varful scarii sociale a acelui timp si lor li s-au inchinat toti fara a mai conta ca si bunicul avea drepturi si asa au infiltrat o persoana lor fidela in casa sa care ne punea in mancare ceea ce i se ordona ei. ASA s-a ajuns aici, ca eu sa nu mai am drept de a decide fiind la varsta de 4 ani bagata pe contracte de supunere, aura sparta atunci, IQ-ul dus alaturi de altele bune, eu fiind serva tuturor cui m-au dat apoi acestia la ordin.CUM VEZI, EU UNA NU AM FACUT NICIUN LEGAMANT CA SA FIU MAG NEGRU SI NICI NU AM SLUJIT INTUNERICUL CONSTIENT, NU EU M-AM DAT, AS SCAPA DIN ACEASTA DARE, DAR CINE ARE CURAJUL SA LUPTE ALATURANDU-MI-SE MIE? NIMENI, TOTI AU FAMILII, INTERESE. Macar de ar fi fost adevarata acuza pt care atat eu cat si tata am fost astfel abuzati.Macar de ar fi fost adevarata povestea cu procreerea in adulter ca sa intelegem pt ce atata ura si chin. Si adevarata sa fi fost, o dara de iubire din umanism sau intelegere tot ar fi putut manifesta fata de noi, insa cum apartinea altora ce nu trebuiau descoperiti ca ei sa nu piarda foarte mult la cel mai inalt nivel al societatii prebelice.... Asta e acum, mai ales ca au si procreat si urmasii continua si azi. Eu as vrea sa se opreasca, ei nu vor insa. Ce pot face atunci eu? Nici tu nu ai putut duce ce ai preluat atunci de la mine...Oare nu era vre-un sistem automat functional la tine atunci?

      Ștergere
    8. Dna Mihaela,va rog sa aveti amabilitatea sa-mi spuneti,in cazul in care stiti, daca cele afirmate de Dna Romanitza Roman sunt reale si adevarate si nu sunt "abureli" sau "povestioare".Respect.

      Ștergere
    9. Romanitza, continua cu mantrele daca ai obtinut rezultat. Continua. Mai adauga, in plus, mantra Zeitei Durga (Kali este o forma de manifestare a Marii Mame Divine - Durga).
      108 ori x 40 zile, din cate stiu.

      OM DUM DURGAYEI NAMAHA

      https://www.youtube.com/watch?v=O5wlqRcTLDA
      https://www.youtube.com/watch?v=7509bf1obtA

      Unii recita Dam altii Dum. Cred ca Dum. Mihaela care este parerea ta? Dam sau Dum pentru aceasta mantra?


      Ștergere
    10. Apreciez lipsa dumneavoastra de orgoliu dna Romanitza. Comunicarea 3D a fiintei dumneavoastra in spatiul logic cotidian ignora obiectivitatea normala expunandu-va trairile profund subiective. Imaginati-va ca ati fi un scriitor talentat, adaugati o nota de cretivitate stilului expunerii si renuntati la nota de fatalism care caracterizeaza interpretarea subiectivismului dvs. Inseamna a te deschide energiilor noi care vin. Shaumbra. Exista si bile albe. Zen.
      Mesajele dumneavoastra au greutate, deoarece chiar poarta o greutate, dar dumneavoastra alegeti sa renuntati la ele sau nu. Folositi-va puterea de observatie. Asta fac si ei, controleaza puterile noastre de observatie.
      Observatiile mele sunt reciproce.
      Victoria lumninii! Forta fie cu voi!
      Ergius

      Ștergere
    11. Romanitza adapteaza aceaste meditatii pentru tine:

      http://www.scrigroup.com/sanatate/MEDITATIA-PENTRU-INLATURAREA-I51645.php

      http://www.evolutiespirituala.ro/meditatia-de-curatire-a-karmei/

      Ștergere
    12. Am gasit aceasta Rugaciune de Iertare pe internet(poate fi personalizata).Romanitza fa-ti cat mai des rugaciuni de iertare cu dusmanii tai cunoscuti si necunoscuti:

      "Rugăciune de iertare şi dezlegare

      Te rog fierbinte pe Tine, Tată Ceresc, pe Tine Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pe Tine Sfinte Duh, în faţa Ta, PreaSfântă Treime şi a Maicii Preacurate, îmi cer iertare pentru tot ce am greşit faţă de întreaga Ta Creaţie Divină, cu gândul, cu vorba sau cu fapta, cu ştiinţă sau fără de ştiinţă, cu voie sau fără de voie, acum, în trecut sau altădată, împreună cu arborele meu genealogic, cunoscut sau necunoscut.
      Îi iert, îi dezleg şi îi binecuvintez pe cei ce mi-au greşit cu gândul, cu vorba sau cu fapta, cu ştiinţă sau fără de ştiinţă, cu voie sau fără de voie, acum, în trecut sau altădată.
      Şi Te rog din suflet, PreaSfântă Treime, să ne ierţi, să ne dezlegi şi să ne binecuvintezi şi pe unii şi pe alţii.
      Facă-se Voia Ta, Doamne, pentru noi toţi!
      Amin!"

      Ștergere
    13. Pentru Anonim, 3 martie, ora 12,43.

      As dori sa spun ca este ceva vreme de cand public ceea ce scrie Romanita, pentru ca nu cenzurez aceste comentarii, dar nu si citesc ce scrie. Fac o fotografiere si imi mai sare pe ici pe colo cate un cuvant nelalocul lui, care ma determina sa mai vin cu cate o reactie. Pur si simplu mi se pune o bariera de Sus in a le citi. Nu pot sa merg in acea energie. A fost o vreme in care Romanita imi scria pe e-mail. Pentru ca era scrisul foarte mic am salvat mesajele in niste fisiere word. Imi depasea fiecare mesaj, 20 de pagini. Doamne Dumnezeule! Nu pot aloca in vecii vecilor atata timp unui singur om, indiferent in ce situatie ar fi.

      Mai apoi, poti sa ii explici multe Romanitei si degeaba. Este ca stanca. I-am mai scris si in alte randuri ca Dumnezeu se scrie Dumnezeu si nu Dz. De asemeni, daca folosesti cuvantul jigodie fata de aproapele tau, sa nu te astepti vreodata ca el sa iti spuna altfel decat jigodie. Ce trimiti, aia primesti. Este regula general valabila. Romanita este cu o manifestare de lumina in aceasta viata dar a ajuns intr-un punct in care este atat de ancorata in zona asta de joasa vibratie incat nu stiu ce sa zic altceva decat sa ii ajute Bunul Dumnezeu sa poata iesi. Exista o corespondenta intre vibratia in care alegi sa traiesti si experientele ce le ai. Cu cat iesi din acea vibratie si faci un efort in a te debarasa de judecati si de tot felul de scenarii, cu atat experientele ce le traiesti ies din zona incercarilor si a negativitatii. Eu insami daca imi compar viata din ultimii 2-3 ani cu cea de acum 10 ani, vad o diferenta colosala. Pur si simplu tot astept pe unul pe altul care sa imi mai faca vreo problema, sau vreo situatie care sa imi dea viata peste cap, cum se intampla frecvent in urma cu niste ani, iar lucrurile astea nu mai vin. Cui ii place sa vada la televizor telenovele, pe cuvant daca poate avea parte de altceva decat de telenovele in viata lui.

      Inchei prin a spune ca stiu perfect de unde ii vine toata beleaua Romanitei. Ea are misiune mare in aceasta viata si este una pe lumina, dar la fel de mare a avut si acum 4500 de ani in Egipt cand a fost magul central negru al Fratiei Egiptului. Acea intrupare a fost persoana care a pornit cu initiativa ritualului. A fost ritual de blestem asupra acestei planete, iar acest blestem se manifesta crancen de tot in ADN-ul Romanitei acum. De unde stiu asta? Am scris despre fratii si mi-a luat luni de zile sa-i gasesc pe componentii celor trei fratii Egipt, Babilon si Israel, fiind esential sa se stinga acele blesteme puse pe planeta noastra, astfel incat ea sa poata merge spre lumina in evolutia ei. Nu se puteau dezlega fratiile si blestemele decat daca ii gaseam pe toti cei componenti. Nu am vrut sa spun asta aici, dar Romanita nu imi da de ales. Probabil ca nu va crede, pentru ca nu poate accepta ca o intrupare a Spiritului din care ea vine a facut ceva foarte rau intr-o alta viata, ce ii aduce o karma absolut ingrozitoare acum. A stat in centrul formei atunci in Egipt, in timpul ritualului. A fost seful ca sa zic asa. Sunt si alti oameni ce au facut parte din fratie atunci si nici lor nu le-a fost viata roz, dar ca Romanita parca nu este niciunul. De aceea, consider ca sugestia persoanei ce a postat comentariul de mai sus, continand acea frumoasa rugaciune de iertare, este un lucru ce obligatoriu trebuie facut. Fiecare dintre noi purtam belele ale altor vieti. Unii le avem mai usoare, altii mai grele. Dar pentru ca momentan, pe aceasta planeta, programul functioneaza sa nu avem in mod constient amintirile altor vieti si daca ne simtim fiinte de lumina si iubim lumina in aceasta viata, atunci putem concluziona ca Spiritul nostru ne-a pus in misiunea acestei vieti sa facem actiuni care sa stinga bilele negre acumulate in alta viata. De aceea este binevenita pentru oricine rugaciunea de iertare.

      Ștergere
    14. Pentru Romanitza (si nu numai)

      https://www.youtube.com/watch?v=E3adiePAuaQ

      http://noulpamant.ro/articole/stiinte-de-frontiera/planuri-subtile/mesajele-rudelor-plecate-cealalta-dimensiune/

      Apoi,

      https://www.youtube.com/watch?v=IFsBY1RvdMM

      sau

      https://www.youtube.com/watch?v=B2abwZD5XVo

      Ștergere
  11. "Căci Dumnezeu a pus în inimile lor să facă voia Lui şi să se întâlnească într-un gând şi să dea fiarei împărăţia lor, până se vor împlini cuvintele lui Dumnezeu."(Apocalipsa 17:17)
    "Şi îşi puneau ţărână pe capetele lor şi strigau plângând şi tânguindu-se şi zicând: Vai! Vai! Cetatea cea mare, în care s-au îmbogăţit din comorile ei toţi cei ce ţin corăbii pe mare, că într-un ceas s-a pustiit!"(Apocalipsa 18:18)
    "Cu astfel de repeziciune va fi aruncat Babilonul, cetatea cea mare, şi nu se va mai afla."(Apocalipsa 18:21)

    RăspundețiȘtergere
  12. Dta,dle Anonim, pe cine numesti Dumnezeu oare? Daca nu stiti, va spun eu 14 fiinte interdimensionale au luat-o aici inaintea lui Dumnezeu real. Isi manifesta planul lor, iar nicidecum cel Divin. A te increde intr-un fals Dz, cel creat expre prin minciuna si ca sa perpetueze minciuna lor, caci ei sunt creatorii religiilor, adevarul despre Dz Real sters din mintile noastre si ale stramosilor nostri; si noi acum ce stim e din biblie care e o facatura modificata si carenta. Misiunea Mesia este esuata, intai a fost convins sa vina foarte tarziu, milostiv si impaciuitor asa a facut; apoi venit l-au convins sa renunte, cunoasterea lasata de el a disparut. Aici e noaptea mintii si al adevarului util noua.Asta se vrea si, le e atat de usor cu 34 din 36 catene de ADN deconectate. Indemnuri la rabdare, asta e cea mau mare prostire, de aceea am ajuns aici asa distrusa, ca am avut rabdare, incredere in Dz, care fiind unul fals a rodit minciuni. N ici nu venii pt tron, ci pt MANGAIEREA POPORULUI ROMAN. Dar fara puterea tronului si a inaltei nasteri, impostorii mei au strans o hoarda de hoti in jurul lor. Toti care au fost vigilenti si treji la minte au iesit din santul junglei, eu sunt la 60 de ani in el. Misiunea mea a fost una de Lumina, de aceea am venit aici, dar au impiedicat-o si e a 4-a viata cand fac asta. Acum stiu toti ca nu mai vin aici sa fac mare mangaiere poporului pt ca nu are sens, se coalizeaza de secole.O sa merg unde pot lucra ceea ce trebuie. Acum daca tot au pus laba pe drepturile cuvenite mie timp de 4 vieti, au atat de multi bani incat nu le mai pasa daca nu revin, asta le era scopul. Acum pot sa isi cumpere trupuri noi, sa puna in custodie banii, cca 87 mii md euro pt viata bogata in corp nou.recent au vrut contra unei sume in milioane euro sa lanseze bomba atomica via Rusia asupra tarii. Au fost impiedicati, caci nu vor toti sa moara; in ce ma priveste au urmat interogatoriile ca de ce si cine din partea cui ar fi incasat 10% din banii aflati in conturile tuturor romanilor morti prin atacul nuclear pus la cale. Noroc ca nu am stiut cine a dibuit-o pe aia ce se temea ca va fi si ea ucisa daca face acest pas si nu am putut sa spun identitatea lor, ar fi ramas fara tot. Asa ca au inceput sa caute cine a facut bani in locul meu si au ras 40 md euro ca si consolare ca au pierdut cele 10 % promise. Dar a urmat razbunarea asupra mea. Nimanui nu ii pasa de injustitia aceasta. Asa ca data viitoare nu ma mai aveti sprijin din iubire neconditionata, pt ca nu rezist la atatea razbunari la varsta mea, cu sanatate precara si jefuita de tot si toate. In acest timp, respectivii impricinati au ascultare si onoruri si trai bun, servi devoti care pun la cale tot felul, ultimul motiv al navalirilor mele era recent de tot ca eu nu am vrut sa imi indeplinesc misiunea si mi-au trimis tigani ce traiesc la groapa de gunoi sa ma umple cu infectii si energii uzate pline de toxinele hranei lor pt ca ei traiesc rau. Noroc cu Zeita care are influenta sa descalceasca in cateva zile minciuna din mintea celor trimisi, insa asti sunt instruiti intai sa dea cu parul, apoi sa verifice. Iar mie acest tratament mi-l ofera de decenii si oricat de inalt cer de origine am eu, totusi varsta si perpetua bumbacire isi spun cuvantul. Iar acum, nu stiu ce au facut ca vibratia planetei si a oamenilor a scazut cumplit, eram in 5D, suntem in 1+D....unde si cum am pierdut 3,5 D? Au fost determinati diversi prin furt de la unii ca mine la 14D.... iar actiunile lor erau de 1D.
    STIMATE DOMN ANONIM, citatul dv e in cazul meu util ca nuca in perete. Eu prin viata ce am fost constransa sa o duc in acest mod nu mai dau mare lucru pe citate biblice. Chiar nu sunt solutii.CUNOASTEREA INSA ESTE. IN ANUL 2003 am fost destrupata noapte de noapte ca sa nu marturisesc adevarul familiei mele. S-a ajuns la 99 de destrupari in care eram incarcata cu pacatele astora contra familiei mele

    RăspundețiȘtergere
  13. Defapt nici nu am venit pt a avea tron, ci pt a realiza o misiune foarte foarte importanta.Atat de importanta incat mama speriata ca vor iar sa ma ucida la 4 ani s-a dat pe ea in locul meu, dar fara sprijinul ei nu am reusit,ca a urmat seria contractelor si a impovararii cu karmele lor. DESPRE IMPIEDICAREA UNEI MISIUNI DATE DE DZ, DLE ANONIM CE ZICE BIBLIA? eU ACUM SUNT ANONIM PT CA CONTUL MI-A FOST ANULAT AICI, CICA CA SA SE PASTREZE VIBRATIA INALTA, DAR PLANETA INSASI E abia D 1+ ACUM, IAR ANUL TRECUT ERA 5D. In mai multe vieti am fost consilier pe langa regi pt a ajuta mase mari de oameni.Se pare ca puterea trebuie totusi exercitata cu autoritatea Inaltei Nasteri pt a putea face fata gurilor lacome din zari fara Dumnezeu.Nu mi-a placut sa intru in intunericul celor din curtile nobiliare unde imi indeplineam misiunea.Asa, intre cei ce erau cu guri pline de pofta de a se aseza pe tronul regelui in locul aceluia am fost urata ca nu reuseau sa il dea jos, acela nu calca vointa Divina multumita mie care ii destainuiam tainele. Am fost de 12 ori nascuta in case regale insa doar pt a putea accede la rege ca o persoana de incredere PRIN DREPTUL NASTERII si inrudire. Acum nu mi s-a permis sa fac nimic pt tara mea, a parintilor mei cosmici, Creatorii Elohimi ce aici au venit si au creat leaganul omenirii. La urmatoarea incercare de distrugere a tarii sau planetei, nu mai misc un deget: stiu eu ce patesc daca o fac, chiar si cu grup in spate, toti se dau inapoi cand apare razbunarea si numai spatele meu o duce intreaga. Va las pe mana cui va uraste, va desconsidera, va vrea distrugerea vesnica pt ca multi dintre dv din tara asta puteau sa se opuna si sa treaca pe calea corecta, insa au preferat curvia caii strambe. Eu, Romanita Roman mi-am luat mana protectoare de peste voi toti din pricina multora dintre voi, unii nu aveti vina, majoritatea. Dar, nici eu nu am. Sunt doar batrana si epuizata pt a mai fi bagata in jocuri pt oameni bine hraniti si cu protectie contra dementei dezlantuite cu furie nesabuita prin terti diversi si multi.Va las citatelor biblice. Sa vedeti cat va ajuta acelea: zero, ca pe mine! deja se percepe desprinderea mea si Sus. Si acolo e Mirare si confuzie, cum ca ce s-o fi intamplat ca nu mai functionez, oare. Dupa conditii functionez, sunt conditii, functionez, nu sunt nu functionez in sacrificiu inutil pt egoisti cocotati unde nu le e locul numai sa traga foloase necuvenite la carma tarii si in orice loc bun de trait bine pt el si 50 de generatii viitoare ale lui, doar ale lui. Oricum tara se duce de rapa cf planului cui incasa banii ca sa dea o parte din ea. Si va urma distrugerea ei, si, nu e nici un citat biblic care sa repare ce au stricat astia. Nici Dumnezeul de control si drama, chiar se straduie la realizarea dramei asteia.Mai vine un popa pe la mine: e nevoie de tine pt binele natiei. Il alung, e momeala cu care ma fraierise sa muncesc gratuit, el lua banii, eu vant. Asa ca care mai sunteti folositi fara a fi remunerati, fara a vu se permite un cabinet, nu faceti ca mine.O sa fiti distrusi inutil, vine si ura celor ce se razbuna pe voi pt ca li s-a stricat interesul.Pacat ca folosesc cuvinte frumoase pt a face diferit apoi. Asta e drama urata, fatarnicia si lacomia nesatula.
    Sa avem toate cele bune de Sus.

    RăspundețiȘtergere
  14. De secole nu e aruncat babilonul, ba uite inca o vreme de intoarcere in care nu se vor intoarce, ci vor continua. Daca ii vrea intorsi, sa ii duca o vreme, asta pusa la dispozitie undeva pe asti cu carti negre. Ca daca ii lasa AICI, VOR FACE LA FEL MAI DEPARTE, VOR IROSI TIMPUL ACORDAT LOR SI IL VOR FOLOSI DOAR PT A DANSA RUMBA PE SPINARILE NOASTRE. Asa ca...Deceptia mea e imensa. Si e motivata, stiu ce fac, de ce sunt capabili: folosesc gresit tot acest timp si ASTA e o cruzime fata de noi restul. Se pare ca lui Dz ii e destul ca stie ca are copii de Lumina aici, cat de multe abuzuri nemeritate sufera ei, nu se sinchiseste. Lui ii pasa numai de restul,A si zis Isus ca el nu a venit pt noi, ci pt pacatosi.Ca aceasta nu e Imparatia Lui. Astronava Ierusalimul Ceresc imensa de tot e imparatia lui. Si altii au astronave si nu iti cer sa fii injosit si chinuit ca sa ajungi acolo.E mare Omniversul, nu treb sa stam la cheremul astor 14 cu ce au creat ei intunecat: o serie de creaturi ce ne devoreaza, umilesc chinuie pt ca ei sunt gresit creati de falsul Dz aici in putere.Lor le trebuie drama noastra ca sa se hraneasca ei cu astea. Atat suntem noi.Si au acces prin cereri de sprijin, ajutor, ei vin vicleni si prefacuti.Nu realul Dz. Acela a zis recent printr-o canalizare clar: NU ESTE IERTARE PT CE AU FACUT ASTI AICI.

    RăspundețiȘtergere
  15. http://www.spiritualrs.net/Conferinte/GA104/GA104_1index.html
    „Iată, vin curând, şi plata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia, după cum este fapta lui. Eu sunt Alfa şi Omega, cel dintâi şi cel de pe urmă, începutul şi sfârşitul. Fericiţi cei ce spală veşmintele lor ca să aibă stăpânire peste pomul vieţii şi prin porţi să intre în cetate!“ Apocalipsa lui Ioan (cap.22, v.12‒14)
    Ce a vrut să descrie autorul Apocalipsei, ce a vrut să spună? Această întrebare îşi găseşte răspunsul cercetând originile Apocalipsei. Unde mai găsim conţinutul Apocalipsei? Dacă mergem mult înapoi, la Misteriile Greciei antice, la Misteriile orfice, la cele din Eleusis, la Misteriile Egiptului, Chaldeei, Persiei vechi si ale Indiei, peste tot vom găsi exact ce se spune în Apocalipsă. Conţinutul acestui document a existat, a fost acolo, în aceste Misterii. El nu era scris, ci trăit prin generaţii de preoţi, prin generaţii de hierofanti, la care memoria şi amintirea erau aşa de vii, încât puteau constitui şi material de scris.
    Tot ce ţine de viitor se pregăteşte de pe acum. Timpul care urmează după Marele Război al tuturor împotriva tuturor, timpul când va răsuna cel de al şaptelea sunet al Trâmbiţei va găsi pe oamenii care nu au primit în fiinţa lor principiul lui Christos încărcaţi cu un înalt grad de răutate şi cu o puternică tendinţă de alunecare în Abis. Până atunci, aceşti oameni nu vor face decât să se pregătească pentru ca în momentul când evoluţia va atinge punctul 666 să coboare direct şi adânc în rău, în Abis. Această puternică tendinţă pentru cădere în Abis, în acel îndepărtat viitor, va deveni pregnantă la această categorie de oameni imediat după Marele Război al tuturor împotriva tuturor, în perioada Trâmbiţelor, când va răsuna al şaptelea sunet. Este adevărat că ei vor avea mult timp la dispoziţie pentru a se converti, să reintre în cursul normal al evoluţiei şi să primească totuşi în firea lor principiul lui Christos. Dar această predispoziţie există şi cei care rămân legaţi de ea nu o vor mai putea transforma în predispoziţie spre bine, atunci când va sosi acel foarte îndepărtat viitor care nu va fi marcat cu număru1466, ci cu 666. Ei vor avea o soartă teribilă despre care vom mai vorbi. (Rudolf Steiner)
    Şi atunci află răspunsul la întrebarea: Cum îl găsesc pe Hristos?
    Pentru a-l găsi pe Hristos este necesară următoarea trăire: mai întâi îţi spui: Vreau să mă lupt pentru autocunoaştere atât cât îmi este posibil, potrivit cu personalitatea mea umană individuală. Nici unul dintre cei care năzuiesc în mod cinstit să obţină cunoasterea de sine nu va putea spune că nu poate concepe ceea ce de fapt năzuieşte. Eu rămân, cu puterea mea de cuprindere, în urma a ceea ce năzuiesc; îmi resimt neputinţa faţă de strădania mea. Această trăire este foarte importantă; ar trebui s-o aibă oricine recunoaşte în mod cinstit, în cunoaşterea de sine, un anumit sentiment al neputinţei. Acest sentiment este sănătos, nefiind nimic altceva decât perceperea bolii, şi eşti cu adevărat bolnav atunci când ai o boală şi nu o simţi. Prin faptul că resimţi neputinţa de a te ridica la dumnezeiesc într-un anumit moment din viaţă, simţi în tine acea boală care ţi-a fost inoculată. Şi prin aceasta simţi că sufletul este condamnat să moară prin trupul nostru, aşa cum este el în prezent, împreună cu acesta. Când o asemenea neputinţă este resimţită suficient de intens, apare cealaltă trăire, care ne spune: Când căutăm aceste două trăiri, găsim în propriul nostru suflet pe Hristos.
    Hristos nu te poate – Crucea de pe Golgota nu te poate mântui de cel rău,
    Când nu este înălţată şi în tine. (Angelus Silesius )
    (http://www.spiritualrs.net/Conferinte/GA200_182/GA182_CF2.html)

    RăspundețiȘtergere
  16. Draga Romanita, te rog sa nu te superi pe mine dar nu iti pot publica comentariile ce le-ai trimis. Imi pare rau de munca ta dar nu am ce sa-ti fac. Ti-am mai atras atentia candva asupra acestui aspect. Jigodii, jeguri si alte expresii "elevate", atacuri la persoane si multe altele mai sunt prin comentariile tale. Toate astea sunt lucruri pe care nu mai vreau sa le tolerez in acest blog, nici pentru tine, nici pentru altii. Eu ma trudesc atat de mult sa aduc lumina oamenilor iar tu vii cu mizeriile astea, care pur si simplu nu isi au locul aici. Vii si imi explici ca faci jigodie doar pe cineva anume. Crezi ca are vreo importanta? Pentru mine, totuna este. Jigodie ramane jigodie, indiferent catre ce fiinta luminoasa sau intunecata indrepti aceasta "minunata" calificare. Ti-am repetat de multe ori ca nu vei rezolva problemele cu intunericul niciodata, atata timp cat tu manifesti fata de intuneric o astfel de pozitie. Orice fiinta cu adevarat evoluata, asa cum tu te consideri, este aceea care intelege rolul intunericului, la fel de bine ca si pe al Luminii si care intelege ca ambele fac parte din Creatie. Daca as fi avut fata de intuneric atitudinea ta, cred ca m-ar fi luat dracii la propriu. Nimic n-as fi reusit. Deschide inima si iubirea, priveste cu compasiune tot ceea ce este si toate iti vor fi curate. Inima ta este plina de ura, iar ceea ce omul seamana aia culege. Este atat de simpla legea asta si atat de putini oameni o inteleg...

    RăspundețiȘtergere