vineri, 3 februarie 2017

FOC … MULT FOC SI … TACERE


FOC … MULT FOC SI … TACERE

Dragii mei,


Spuneam in articolul trecut despre povestea balaurului cel rosu si despre faptul ca mai avem de rezolvat problema focului. Daca in 7 ianuarie s-a marcat o reusita privind partea cu apa si cu viata, dupa ce au trecut 14 zile, adica de doua ori 7, ajungand in data de 21 ianuarie, adica de trei ori 7, din punctul meu de vedere s-a pornit a se derula povestea focului. Povestea focului lui BA (de la balaur).
Incendiu mare la BA-MBOO. Reprezentantii clubului: domnii Catalin Botezatu si Joshua Castellani. Nu am bolduit intamplator acele parti din nume. Ai sentimentul ca citesti Ioan Botezatorul (Apa Vie) si Iisus (Focul Viu). Daca parcurgem diverse materiale publicate pe marginea acestui subiect, putem afla ca doar Joshua Castellani mai are actiuni in club, pentru ca domnul Catalin Botezatu le-a cedat pe ale sale anul trecut. Cu alte cuvinte, printr-o analogie simpla, Apa nu mai este la BA.
In aceeasi zi de 21 ianuarie are loc un incendiu puternic la Spitalul de Psihiatrie din Gataia, judetul Timis. Psihiatrie = BA-LAMUC, in termeni populari.
Tot in 21 ianuarie izbucneste un incendiu ce cuprinde patru case din zona Aparatorii Patriei din Bucuresti. De fapt, acesta a fost primul in acea zi de sambata. Mie imi atrage atentia numarul 4 care poate insemna poarta catre ceva nou si “Aparatorii Patriei”, de parca tot ce urmeaza de acolo mai departe ar avea legatura cu acest nume de cartier.
Dincolo de acea zi au urmat incendii dupa incendii.
Prin pierderile materiale suferite de toti cei ce au trecut prin acele situatii deloc usoare, se poate spune ca s-a marcat inceputul platilor pentru rascumpararea de la balaur a puterii focului.
Ce este interesant de remarcat este faptul ca in toate aceste incendii nu au existat morti, exceptand unul singur din judetul BA-CAU, ce s-a petrecut in data de 22 ianuarie 2017, in care din pacate, si-au pierdut viata trei copilasi. Acestia, in mod clar, au fost luati in Numele Cerului si nu al lui BA, din motive pe care nu le putem noi patrunde. Sa nu uitam ca de la BA s-a rascumparat Apa si Viata.


Dupa acel tavalug de incendii am trecut la un alt soi de foc: focul urii si al violentelor.
Ma intreaba multi despre parerea ce o am in legatura cu cele ce se petrec in Romania. Le raspund prin povestirea unui vis pe care l-am avut cu cateva zile inainte de incendiul de la Bamboo.
Eram in curtea unei fabrici ce includea doua cladiri dreptunghiulare, una in spatele celeilalte (din punctul meu de vedere, luand in calcul si alte semne universale, aceste dreptunghiuri sunt expresia a doua lumi intrepatrunse, lumina si intuneric, dreptunghiul, ca figura geometrica, incadrand perfect o forma eliptica asa cum este cea a planetei noastre, vazuta in plan bidimensional). In fundul curtii, in spatele celei de-a doua cladiri, erau numai macarale si buldozere, vopsite in galben cu negru (am mai scris si in alte randuri ca pentru mine, combinatia de culori negru cu galben este expresia “Soarelui negru”. Cine doreste sa afle amanunte suplimentare poate da cautare dupa acest nume in rubrica de cautare din partea dreapta a blogului). La un moment dat a inceput sa se auda un vuiet. Din directia sud-vest (nefiind in nici un caz prima data cand visez aceasta axa, despre care spuneam candva ca daca ii facem o prelungire, ne conduce mai intai pe la Vatican si mergand mai departe, picam pe undeva prin statul California, cu capitala la Los Angeles) au inceput sa se vada pe cer avioane militare avand desenat pe ele drapelul american. Soldatii insa, parca mergeau calare pe acele avioane si nu in interiorul lor (ceea ce mie imi sugereaza o manevrare din exterior sau cu alte cuvinte, pare american si totusi nu e american). Din acele avioane au inceput sa fie lansate doua tipuri de proiectile. Unul era de forma alungita, exact ca o bata de oina, iar celalalt tip era de forma bombata. Proiectilele de forma alungita faceau la contactul cu pamantul o explozie precum o petarda (le-am vazut deja in Piata Victoriei ca efect), iar cele bombate doar daramau cate ceva de prin peretii uneia dintre cladiri (care si dupa alte semne aparute in vis, putem considera ca era cea a luminii), ramanand apoi inglobate in daramaturi. A aparut o persoana si mi-a spus ca acele proiectile bombate sunt programate sa aiba explozie intarziata si avem o problema pentru ca nu cunoastem timpul programat si cand va fi momentul sa se intample aceasta explozie. A aparut doamna Meryl Streep, (al carei nume mie imi da multe informatii) si mi-a spus ca putem face ceva astfel incat acea explozie intarziata sa nu mai poata avea loc niciodata. Am intrat impreuna in cladirea cu daramaturi si ce am discutat mai departe stiu exact, dar intr-o forma simbolica, pe care sunt sigura ca in timp, creierul meu va sti sa o traduca pas cu pas, in planul acesta fizic.”
Ce concluzie am tras ca urmare a acestui vis?
Am inteles ca, de fapt, nimeni nu este in mod real impotriva nimanui in aceasta tara, daca ar fi toti cu inimile si mintile limpezi de orice influenta. Dar cineva doreste cu tot dinadinsul sa fie impotriva. Iar acesti cineva nu sunt de pe planeta aceasta. Evident ca au reprezentanti pe planeta noastra, in special pe teritoriul american, care sa le puna in miscare planurile, pentru ca altfel nu s-ar putea, dar aceste elemente sunt o amestecatura intre ei si umani, pe care eu de-a lungul timpului i-am numit hibrizi.
In aceasta saptamana a sosit la Bucuresti, Braco. Ma bucur ca am putut fi si eu prezenta. Este absolut special acest om si nu ma mira. Sunt multe informatii ce nu pot fi accesate, cum este cazul fiecaruia dintre noi, dar la una am avut acces si anume aceea ca Braco vine din acelasi Spirit cu marele Maestru hindus Sai Baba (iarasi BA, dar pentru ca este dublat, il putem percepe mai degraba ca pe oglinda lui BA, adica pe Dumnezeu - Tatal), intr-un fel care respecta teoria expusa in articolul din acest blog intitulat “Cu sau fara reintrupare?”. Altfel spus, asa cum intelege marea parte a lumii ce accepta ideea reintruparii, Braco este reintruparea lui Sai Baba. Am privit o imagine a lui Sai Baba. Ochii sunt la fel, cu terminatiile laterale lasate cumva peste o parte din ochi. Sai Baba este reprezentat in majoritatea cazurilor printr-un simbol AUM asezat in palma dreapta, prin care se emite lumina, ceea ce face si Braco. Mai mult decat atat, am citit despre Sai Baba ca nu era deloc de acord cu separarea produsa intre oameni de religiile lumii, iar doamna care a organizat evenimentul chiar a precizat ca un mare merit al lui Braco consta in aceea ca a reusit sa adune sub acelasi acoperis, oameni de diferite religii. Oricine este binevenit sa primeasca lumina.
Eu am fost prezenta la o sesiune, insa m-am conectat la inca trei dintre ele. Am putut vedea ca au venit energii diferite de Sus, probabil, in functie de nevoile grupului in care “s-a nimerit” fiecare persoana in parte. In data de 31 ianuarie, pe grupul ce participa incepand cu ora 18, Braco a aparut ca un triunghi de foc alb stralucitor, prin al carui varf se invarteau cercuri ce ieseau prin partea sa stanga, mergeau catre Cer si reintrau prin partea sa dreapta. Energie aducatoare de putere si vitalitate. In data de 1 februarie, la sesiunea de la ora 15, Braco a aparut ca un Arbore al Vietii, tot din lumina alb stralucitoare. Energie aducatoare de viata si vindecare pe corpul fizic sau pe situatii de viata. In cea care a inceput la ora 18, a aparut precum spiralele ADN. Energie de transmutare pe programele din ADN si aducatoare de echilibru intre cele doua catene, adica intre feminin si masculin.
M-am conectat si la sesiunea inceputa la 20,30, transmisia avand loc in jur de ora 22. Cand am fost cu grupul din care am facut parte, la ora 15, am incercat sa preiau acea lumina primita din Arborele Vietii si sa o directionez si peste institutii, peste Piata Victoriei, cu intentia clara ca daca au loc demonstratii, sa se deruleze acestea in mod cat de cat civilizat si pasnic. Ce sa vezi? Se lovea lumina de niste scuturi de zici ca vroiai sa ajungi la nava Enterprise. In astral se vedeau runa Sowilo pe negru, sau in traducere libera “Soarele negru” si un simbol format din doua semicercuri intersectate, care in codul meu de recunoastere a civilizatiilor, ii reprezinta pe controlorii ce supervizeaza zona viciilor. Daca cineva isi imagineaza ca un om care bea, fumeaza sau se drogheaza, o face de nebun, se insala. Sunt implanturi energetice fixate pentru intretinerea acestor vicii, pentru ca acei oameni care au picat prada lor, sunt perceputi ca periculosi de catre controlori, din anumite privinte.
Sub cupola  electromagnetica era o colcaiala de demoni si de printi de intuneric de nedescris. A fost greu de spart acea cupola. Am recurs la niste instrumente puse la punct dupa intalnirea din vis cu Meryl Streep. Altfel, orice am incercat, nu mi-a reusit. Dupa aceea, in acea conexiune de la ora 22, Braco mi-a aparut efectiv cu chipul lui Sai Baba si a inceput transmisia luminii sale peste piata. Cred ca a avut un aport extrem de important in potolirea situatiei ce s-a iscat acolo in seara zilei de 1 februarie si cred ca omul acesta  nu a picat intamplator la noi in tara, exact in aceasta perioada.
Concluzionam: CONTROL MENTAL PE TOATE PLANURILE. Nici o tabara nu este scutita de asta. De aceea este atata furie, atata neintelegere. De aceea nu se poate cadea nicicum la pace. Evident, fiecaruia i se pare ca gandurile lui sunt ale lui si sunt cele mai aproape de adevar. Intre timp, din avioane se arunca obuze cu explozie intarziata si forteaza ca romani sa fie impotriva la romani.
Off … dragii mei, daca ar putea orice om sa perceapa nevazutul, astfel incat sa inteleaga ca Romania, prin Fiii Luminii ce o reprezinta, conduce in acest an operatiunea suprapunerii Noii Cetati, construita cumva anul trecut, peste planul material al acestei planete, ar intelege perfect si cu alti ochi toate cele ce se intampla in aceste zile. CONTROLORII STIU DESPRE MISIUNEA ROMANIEI DIN ACEST AN. De aceea au planuri sa scada vibratia zonei cat pot de mult. Cum sa iasa treaba mai bine decat generand tot felul de conflicte intre parti ?!

Drept urmare, invit pe cei ce sunt doritori de pace, armonie si lumina pe acest pamant, indiferent de viziunile si credintele lor politice si economice, sa transmita lumina si iubirea lor peste Romania si pana la urma, peste tot Pamantul, in fiecare seara la ora 21, pentru 5 minute, timp de 7 zile. Braco realizeaza minuni cu astfel de transmisii. O putem face si noi, va garantez. De scuturi electromagnetice ma oblig sa ma ocup cum stiu si cum pot. Deja este pornita povestea din punctul meu de vedere.
TREBUIE SA NE AJUTAM TARA SA ISI IMPLINEASCA MENIREA, CACI DE ACEEA NE NUMIM ROMÂNI!
Cu iesitul in strada nu facem nimic decat sa ii ajutam pe adevaratii nostri inamici din umbra sa isi deruleze planurile exact asa cum le-au gandit: cu explozie intarziata.
Inchei prin a spune ca in aceste zile va rog sa nu scrieti nici un comentariu, nici la acest articol nici la altele, pentru ca nu voi publica nimic, chiar si daca sunt de multumire.
Sa fie IN TACERE, asa cum ne invata BRACO. In galagie si haos este greu sa simti conexiunea cu Dumnezeu.


Toate cele bune!

13 comentarii:

  1. Buna , Mihaela !
    Am simtit ca este ceva "in aer", gen ura, furie, intriga s.a.m.d. Parca se astepta "scanteia" pentru a se dezlantui. Simtiam ca se doreste destabilizarea.

    Referito la viciile mentionate in oostul tau ( bautura, tigari etc.).
    Din ce punct de vedere aceste persoane sunt periculoase pentru controlori ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Tristar, te rog sa ne dai mai multe detalii despre implanturile energetice si ce putem face daca suntem intr-o astfel de situatie. Multumesc! Monica

    RăspundețiȘtergere
  3. Excelenta postare, Mihaela! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu trebuie sa publici asta, iti scriu doar tie, mai Mihaela, nu inteleg nimic din ce postezi. Mi se pare ca ai citit multe povesti nemuritoare, ai putea sa devii scriitoare, ai mare imaginatie. Ce este suprapunerea Noii Cetati? Ce controlori? De unde stii tu aceste lucruri? Ai vreo dovada? Dovedeste ce scrii, dar nu poti face asta, deci ce sa intelegem noi, ca aberezi la greu, nu? Fa-ma sa inteleg si eu, explica ca pt. un Chihuahua..
    PS se scrie VOIAM, nu "vroiam", nu exista acest cuvant.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mi s-a respectat cererea referitoare la comentarii, dar am ales sa le public pe cele care totusi au fost trimise.

    Ii raspund Monicai sa mearga in rubrica de cautari din marginea dreapta a blogului si sa dea ca si cuvinte - implanturi energetice. Exista mai multe articole in blog pe marginea acestui subiect si nu as vrea sa ma repet.

    Ii raspund lui Asil ca ii multumesc pentru toate corectiile greselilor gramaticale pe care le-am facut in cadrul scrierilor mele. Asa este: se scrie amandurora si nu amandorura si se scrie voiai si nu vroiai, cum am scris eu la pasajul cu nava Enterprise. De altfel, sunt sigura ca daca ar avea cineva timpul sa o ia la analize amanuntite, ar gasi mult mai multe greseli decat atat. Ideea este ca mi le asum si nu ma supar cand cineva ma corecteaza pentru ca din asta invat sau imi reamintesc niste lucruri, astfel incat alta data sa nu mai fac acele greseli. Nu am spus niciodata ca eu nu fac greseli gramaticale. Eu insami imi descopar cateodata unele, cand imi recitesc anumite articole, dorind sa caut ceva anume. Mesajul meu a fost insa acela, daca a putut fi inteles corect, ca ar trebui sa nu fim indiferenti fata de gramatica limbii noastre. Cu totii facem greseli. Daca spunem insa: "si ce daca?", acesta este un lucru care trebuie corectat mai intai de orice altceva. Cat priveste latura cealalta, eu vin si pun un tip de intrebare: "Crezi in Dumnezeu?" Vin apoi cu continuarea: "Cum poti sa crezi daca nu il vezi?". Asil, Asil ... cum sa fac eu sa ma imprietenesc cu tine? O singura data daca ne-am intalni, ti-as putea spune si expune multe lucruri pe care nu am cum sa le afisez in acest blog. Le-am putea incadra la categoria dovezi. Deci: vrei sa te intalnesti cu mine? Daca da, atunci astept un e-mail de la tine, iar daca nu, atunci lasa sa curga totul asa cum este, caci curge bine, chiar daca altceva se vede la fatada.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu voiai si vroiai nu e chiar asa 😊. Sunt corecte amandoua: o forma vine de la verbul a vrea si atunci e corect vroiai si cealalta vine de la verbul a voi si e corect voiai. Asta ca sa fim cat mai exacti 😊😊😊

      Ștergere
    2. Daca citesti in internet vei vedea ca Asil are dreptate din cauza faptului ca pentru verbul "a vrea" trebuie folosit nu "vroiai" ci "vreai".

      Ștergere
    3. asa e cum spuneti voi, am intrebat si un profesor de romana :)...dar tot nu mi se pare ca in logica lucrurilor ar avea sens :)

      Ștergere
  6. http://istoriagalactica.blogspot.ro/2013/12/de-ce-nu-mai-sunt-un-lucrator-al-luminii.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragi prieteni, ma bucur ca putem cu totii sa ne rugam pentru pace, atat in interiorul nostru, cat si pe plan intern si pe plan international. Sper sa fie bine si sa fie armonie, mai ales acum, cand toti din lumea larga, avem atatea pareri si impresii, pe care ni le exprimam liber si asta-i foarte bine , intradevar este democratie. Am meditat profund si cred ca, cel putin io, chiar nu inteleg ceea ce se intampla in Romania si in lume, in general. Din punctul meu de vedere, atentionarile si informarile (de pe net, de pe facebook , de pe bloguri/site-uri/, ziare, forumuri, din strada (recunosc ca nu particip, io as vrea pace si intelegere sa fie, nu iesiri in strada), de peste tot, sunt bine-venite . Dragi prieteni, ceea ce am inteles io, pana acum, aveam doar impresia ca am inteles unele lucruri, unele aspecte, unele strategii, unele informari de presa s.a.m.d. . Iintelesesem ceva, destul de putin (acum, uitandu-ma in urma), ii drept, asa ca si cum ai percepe o poza mai mare a situatiei in care ne aflam noi, ca omenire, de pe frumoasa planeta pamant) si mi-am exprimat un punct de vedere, "ca tat omu' ", cum se zice pe la noi. Marturisesc, dragilor, ca am inteles ca n-am inteles nimic din ceea ce se-ntampla, atat in Romania, cat si in lume. N-am cum sa inteleg, deoarece ma depaseste situatia care exista. Faptul ca ne putem exprima liber punctul de vedere (eronat, distorsionat, fals sau oricum ar fi acesta) si ca ne putem simti in siguranta, atat in tara, cat si in strainatate, este un lucru demn de apreciat. Imi cer iertare pentru tot ceea ce-am exprimat gresit si cine ma cunoaste stie ca niciodata nu am adus injurii (nu-mi sta in caracter asa ceva), ci mi-am exprimat destul de elegant, chiar daca uneori mai ferm, un punct de vedere, asa cum percepeam io lucrurile pe care atunci cand le-am exprimat/scris/transmis, de-a lungul timpului, credeam ca-i corect asa. Asadar, asa cum v-am spus, sunt multe puncte de vedere si impresii, pe care le-am perceput distorsionat si pe care nu le-am inteles si retrag tot ceea ce-am transmis si io, mai departe, asa cum probabil, ca fiecare din noi am fost in eroare, la un moment dat, neintelegand de fapt nimic sau mai nimic, din ceea ce se-ntampla.

    Cu multumire, recunostinta si apreciere, tuturor!

    Doamne ajuta !

    Lucia Dobrea (Bistrita)

    RăspundețiȘtergere
  8. superb articol , il citesc abia acum pentru ca acum am dat peste el. da m asa trebuie sa meditam pentru tara si binele ei si a intregului pamint si omenire, nu prea departe sunt zilele cele bune carevor venii ca rasplata pentru tot ceea ce facem si ajutam asa cum ne pricepem.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumita D-lui RAZVAN PETRE: http://www.spiritus.ro/RAZVAN/braco-sunetul_fiintarii.htm - iata transmisiile VOCALE ale lui BRACO - https://www.youtube.com/watch?v=X2KXelj7MoY (cu subtitrare romana) respectiv tradus in engleza - https://www.youtube.com/watch?v=6BpIDmXp9fg
    Sa va fie de folos!

    RăspundețiȘtergere