luni, 2 ianuarie 2017

MESAJE PENTRU 2017


MESAJE PENTRU 2017


Dragii mei,

Mai intai de toate, doresc sa va urez din inima tuturor, sa aveti parte de un an binecuvantat, in care sa fie culese roadele staruintei in credinta, ale nepierderii sperantei, ale tuturor trudelor, ale tuturor indurarilor de suferinta si umilinta, ale rabdarii dincolo de limite. Sa fie pentru toti  un an asa cum au aratat semnele inceputului sau, imediat ce s-a terminat numaratoarea inversa ce a marcat sfarsitul anului trecut.
Prin comunicarile pe care le-am avut astazi cu Cerul si prin propria experienta de azi-noapte, am inteles un lucru: fiecare om de pe Pamant a fost pentru cateva minute, intre ora 0:00 si ora 0:15 (conform fusului orar al fiecarei tari), in conexiune directa cu cea mai inalta reprezentare a Luminii, conform religiei din care face parte. In cele ce ii priveste pe crestini, conexiunile au fost pentru unii dintre noi cu Tatal, pentru altii cu Domnul nostru Iisus Hristos si pentru altii cu Maica Domnului. Mi s-a transmis ca inclusiv ateii au fost intr-o astfel de conexiune, in functie de religia din care fac parte, chiar daca pentru ei, reprezinta aceasta ceva de completat in rubrici de formulare, atunci cand li se cere. S-a intamplat acest eveniment special oricui, indiferent ca era in stare de plina fericire sau in amar si suferinta, in care stim prea bine cu totii ca multi se scalda in aceste timpuri, din pacate.
Stiu ca vor fi multi care vor spune ca Dumnezeu este in noi si Mantuitorul este in noi si intreaga Divinitate este in noi tot timpul. Asa este cu siguranta. Dar cand pe gura iti ies numai injuraturi, acela in mod cert nu este un moment in care sa se manifeste Dumnezeul fiintei noastre. Cu alte cuvinte, conexiunile acestea fie sunt taiate cand si cand, fie abia palpaie, fie sunt suficient de puternice ca sa te faca sa simti o bucurie launtrica fara un motiv clar, fie sunt foarte puternice, ducandu-te in zona de extaz. Iar extazul nu este ceva ce se experimenteaza tot timpul. La aceasta trecere dintre ani insa, multi au simtit extazul, starea aceea in care iubesti si omul si pomul si sarpele si gandacul, in egala masura, in care nu simti ca ai mai avea nevoie de ceva, in care simti doar sa multumesti si atat si in care lacrimile iti curg pe obraji, din recunostinta nemarginita.
In cele ce ma priveste, am fost binecuvantata in acele clipe, de Energia Tatalui. Conform codurilor mele de perceptie, conexiunea cu Maica Domnului se simte puternic pe chakra inimii, centrul iubirii neconditionate, cea cu Domnul nostru Iisus Hristos se simte pe chakra timusului, locasul compasiunii, iar cea cu Tatal, pe chakra inimii si a timusului laolalta. Pentru cine este deschis pe simtire, astfel de momente sunt absolut coplesitoare.
Discutand azi cu prieteni de-ai mei, am ajuns la o concluzie clara ca indiferent de tipul conexiunii in care ne-am aflat fiecare, mesajul a fost acelasi: reconectare si vindecare. De-ar fi sa ma raportez la simboluri ce au fost vazute de persoane cu capacitati de clarviziune, am concluzionat ca toate sunt o expresie a unui singur lucru: VIATA. Despre reconectare am scris si anul trecut, pe la inceputul verii, stiind ca va exista un moment cand trebuie sa soseasca, fara sa cunosc la acea vreme cand ar putea fi acel moment. Acum stiu sigur ca anul 2017 este cel ce marcheaza inceputul acestui proces. Cand ne referim la vindecare prin reconectare, trebuie sa ne gandim la acel tip de vindecare pe care noi acum o incadram la categoria: MIRACOL. Este vorba de regenerare celulara, de INVIEREA celulei, ceea ce sta de fapt la baza disparitiei tuturor bolilor. Dar pentru asta trebuie sa fii cu Dumnezeu. Eu niciodata nu am considerat ca este o prea mare truda pentru mine, sa aduc o persoana mai aproape de Dumnezeu. Nu mi-a pasat daca m-a considerat cineva deplasata, din cauza celor ce i-am spus. Astfel de persoane au sentimentul ca sunt logice si pline de ratiune, cand de fapt exact asta este zona care lipseste. Cu o farama de ratiune, de-ar fi sa se gandeasca numai la formarea unui copil in pantecele mamei si ar trebui sa isi ridice multe semne de intrebare. Inima este prima care se formeaza la un fat, inainte de alte organe si de creier. Pai daca nu este creier, atunci se pune intrebarea cum este creata inima si cum este posibil sa inceapa sa bata fara sa existe un creier care sa o comande.
Am scris un articol trecut despre printii de intuneric. Cu o saptamana inainte de Craciun s-a coborat si mai mult in haurile intunericului, ajungandu-se pe taramul balaurilor cu sapte capete. Iata ca legendele si basmele noastre populare nu sunt chiar niste inchipuiri, asa cum multa vreme am crezut. S-a inceput deci curatarea zonelor balaurilor. Sa mai spun cuiva cum te simti participand la acest proces? Este fara sens. Ca dracu' … asa te simti (va rog sa ma iertati pentru aceasta expresie dar nu am alta mai buna de atat), de iti vine sa te ascunzi oriunde este posibil numai sa scapi de asa corvoada. S-a facut curatenie in toata acea saptamana, iar de Craciun s-au trecut in lumina 3 balauri. N-am terminat bine cu acestia, ca am intrat pe fagasul altor 12 balauri. Craciun? Revelion? Doamne ce momente frumoase pentru majoritatea! Dar pentru cei ce participa la acest proces de treceri in lumina ale unor fiinte intunecate, tot ce pot sa spun este: iti multumim din suflet Doamne, caci ne-a fost stins tot oful prin 15 minute despre care am povestit mai sus.
Suntem la balaurul numarul 5 din cei 12, acum. Ieri pe la ora 14 am trecut unul, al doilea a trecut in lumina dupa miezul noptii, al treilea in aceasta dimineata pe la ora 11 si al patrulea pe la ora 17.
In timpul scrierii acestui mesaj, operatiune pe care o fac de aproximativ doua ore, s-a intamplat ceva ce era vestit, ce nu ne-a luat prin surprindere. A aparut in astral o formatiune semanand cu o gaura neagra si am inteles ca s-a deschis poarta catre balaurul mare si rosu cu sapte capete. Este cel despre care se vorbeste in Apocalipsa. Haideti sa va spun, din cunoasterea ce am capatat-o pana acum, cam cum se vede piramida intunericului, una cu varful in jos. Pornim de sus catre jos, de la suprafata catre adanc, intelegand ca pe masura ce coboram, puterea intunericului este din ce in ce mai mare. Iata nivelurile principale:
1.    Entitati de tot felul, cu putere mica – culoare gri
2.    Entitati cu putere mai mare – culoare neagra
3.    Demoni cu putere mai mica – culoare neagra
4.    Demoni cu putere mare – culoare rosie
5.    Fiare – culoare neagra
6.    Mame intunecate cu putere mai mica – culoare neagra
7.    Mame intunecate cu putere mai mare – culoare rosie
8.    Printi de intuneric cu putere mai mica – culoare neagra
9.    Printi de intuneric cu putere mai mare – culoare portocalie
10.     Balauri cu sapte capete – culoare portocalie
11.    Balauri cu sapte capete, stapani de zone universale
 – culoare rosie
12.     Stapanul absolut al intunericului – fara infatisare asociata

Este interesanta si de gandit povestea cu culorile asociate intunericului.
Nu am redactat toate acestea ca sa sperii pe cineva in aceasta frumoasa zi de An Nou, desi am observat ca orice om cand isi clarifica anumite lucruri, isi diminueaza frica, nu si-o creste. Am facut asta doar ca sa dau intelegerea logica a unui proces care se petrece, pentru ca are legatura cu reconectarea si vindecarea. Este cred limpede pentru toata lumea, in urma acestei expuneri, ca mai intai Divinitatea a ghidat actiunile spre a fi eliminate cauzele bolilor si raului de toate felurile. Concomitent cu trecerile acestea in lumina, se fac initieri masive in iubire ale multor reprezentanti ai diferitor civilizatii controloare. Aseara a fost un val masiv de initiere in iubire pentru fiinte draconiene si civilizatii controloare ale timpului. Este o operatiune care merge in paralel pe mai multe fagasuri.
Suntem foarte aproape de momentul intalnirii cu balaurul cu sapte capete, stapanul zonei de Univers ce include planeta noastra si multe alte planete. Va fi acum, in luna ianuarie. Nu se poate pune problema trecerii in lumina a acestuia. Dar se va face un legamant de non-interferenta pe zona noastra universala, ce va dura 2000 de ani. Dupa aceea, nu stiu cum si ce va fi, insa abia ne putem noi gandi la ce va fi maine, daramite peste 2000 de ani!
Imediat dupa incheierea acestui legamant, abia atunci vom putea sa vorbim despre vindecare cu adevarat. Ne eliberam pe doua planuri. Ne eliberam de sub influenta directa a intunericului, dar si de sub influentele civilizatiilor controloare, pentru ca iata, ele, la randul lor, se elibereaza de sub influentele intunericului, primind initierea in iubire.
Cred ca este de ajuns pentru azi, partea cu anumite transformari planetare, tinand efectiv de reconfigurarea geografica si de relief a planetei noastre, ramanand pentru un articol viitor, pentru ca este si acesta un subiect important.
Sperand din toata inima ca cele expuse in acest articol sunt vesti aducatoare de bucurie si speranta, va urez din tot sufletul (cu un accent in plus pentru purtatorii numelui Vasile):

La Multi Ani fericiti Prieteni dragi!



38 de comentarii:

  1. Multumim Mihaela! Oricat de lungi ar fi articolele postate de tine, imi par mereu prea scurte. ( si prea rare) La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu multumesc din suflet tuturor celor ce simt interes pentru scrierile mele. La Multi Ani!

      Ștergere
  2. Apropo de întâlnirea cu balaurul cu șapte capete în România va fi cutremur în luna ianuarie? mulțumesc d-na Mihaela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred. Cel putin de cand se trec in lumina si balaurii, pe langa printii de intuneric, se simte un soi de liniste, de pace, pe care nu ti le pot explica. Drept urmare, un cutremur nu are ce cauta in acest context. Dar dincolo de februarie nu mai stiu ce sa iti spun. Am si promis ca voi scrie un articol despre ce se intampla cu planeta noastra pentru ca daca 2016 a fost anul eliberarii oricarei fiinte a carei viata o sustine planeta, anul 2017 va fi anul scuturarii efective a planetei. Nu este prima data cand vorbesc despre 2017 in acest sens si despre saltul dimensional pe care il percep in luna iulie. Daca o luam insa dupa succesiunea prezentata in Apocalipsa, orice reconfigurare vine dupa salt si nu inainte.

      Ștergere
  3. La multi ani Miha și un an nou frricit!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Multi Ani si tie Erty si fericire sa fie pentru tot omul de pe Pamant!

      Ștergere
  4. La multi ani cu multa lumina! In ultimul minut din 2016 am simtit o schimbare in starea de spirit,am devenit brusc optimista si relaxata,ca si cum 2017 va fi bun cu noi toti si va aduce ceea ce nu a adus niciun an pana acum... Daca in aceasta luna va fi aceasta operatiune speciala,la o scara inimaginabila,vor fi si alte civilizatii ,planete...care vor veni la " negociere" ,sau aceasta sarcina cade doar omenirii ? In general ,si aci ma includ si pe mine,oamenii nu sunt prea constienti,adica de loc,de ceea ce se intampla in planurile subtile ,nemateriale,si de aceea nici nu stim cum sa ajutam concret ,ci doar sa ne urmam niste impulsuri interne .Poate ca rasul ,bucuria si linistea sunt bune,ele se opun fricii si disperarii,dar pot ele ajuta oamenii obisnuiti sa faca fata intunericului in aceasta ultima faza? Sper ca ,constient sau nu,noi toti sa luminam atat cat putem aceasta confruntare -examen final! Doamne ajuta-ne ! GabrielaN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cade in sarcina omenirii. Este posibil ca acesta sa fie unul dintre principalele motive ale agresiunii si controlului deosebite, desfasurate la nivelul acestei planete. Cel putin in cele ce ma priveste, in toate lucrarile desfasurate in ultimii ani, parca ma arde limba daca uit sa pronunt "pentru planeta noastra si toate celelalte planete aflate in situatia noastra". La categoria "toate celelalte planete" intra si planetele controlorilor, chiar daca putini dintre ei accepta si inteleg treaba aceasta momentan, pentru ca asa cum am precizat, ei se afla sub influenta acelorasi forte intunecate ca si noi.

      Ștergere
    2. Da, asa este, draga Mihaela.

      Doamne ajuta-ne, in continuare !


      Toate cele bune,

      Lucia Dobrea (Bistrita)

      Ștergere
  5. Cunoasteti cumva ce se afla(daca se afla) sub Sfinxul din Bucegi si in locul in care s-a prabusit elicopterul cu jidani in urma cu cativa ani?Stiti cumva ce anume cautau jidanii prin Bucegii nostri?Aveti vreo comunicare de la Divinitate privind secretele ingropate sub Muntii Bucegi,Ceahlau,Godeanu si la Rosia Montana?Respect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am informatii dar va mai dura pana vor iesi la iveala la nivel public. Pana una alta, sa il citim pe Radu Cinamar, ca nu-i nimic pe aratura in acele scrieri. Atat pot sa iti spun momentan.

      Ștergere
    2. Bucegi, centrul religios al celei mai vechi civilizatii

      In 1968, dr. Ruzo a sosit in Romania, pentru a cerceta Platoul Bucegilor, dupa ce vazuse „Sfinxul” pe o carte postala si primise mai multe lamuriri de la un coleg roman. „Am cercetat muntii din cinci continente”, scria el, „dar in Carpati am gasit monumente unice dovedind ca in aceste locuri a existat o civilizatie mareata, constituind centrul celei mai vechi civilizatii cunoscute astazi”. El a recunoscut ca sculpturile din Bucegi au legatura cu cele din Platoul Marcahuasi si a indemnat cercetatorii romani care l-au insotit – multi dintre ei specialisti in „ochiul si timpanul”, trimisi sa vada ce vrea „nebunul” si sa intocmeasca rapoarte catre Cabinetul 2, al Elenei Ceauseascu – sa cartografieze sculpturile si retelele de galerii si tuneluri subterane. Mai ales, ca toate aceste repere eterne constituie, conform demonstratiilor arhitectului peruan, si o „cale a aurului si a mirului”. El a si semnalat colegilor romani, orientandu-se dupa sculpturile din stanci si dupa denumirile stravechi ca un tezaur nepretuit pentru omenire se ascunde in pantecele Bucegiului cu varful sau atat de sugestiv intitulat OM, cu apa sa explicit numita IA(-)L.OM. ITA!

      A instituit imediat cel mai teribil secret mondial şi a implicat o luptă diplomatică teribilă şi presiuni politice extraordinare, deoarece România a dorit să prezinte această descoperire lumii întregi. Prin specificul ei, descoperirea ameninţă însăşi influenţa politico-ideologică a Vaticanului şi spulberă iremediabil atât concepţia antropologică a ştiinţei moderne, cât şi ideile despre istoria planetei noastre şi a omenirii.

      Un anonim


      Ștergere
    3. Fain. Au venit si inspre mine aceste informatii si perceptia mea este ca asa este. Foarte fain este si faptul ca toate denumirile(munti, ape, orase s.a.m.d.)si numele stravechi , perpetuate din ancestralitate, sunt purtatoare de cunoastere si ne ajuta sa intelegem mult mai mult decat ceea ce se vede sau se spune despre aceste taramuri binecuvantate de Dumnezeu.

      Cu drag,
      Lucia Dobrea (Bistrita)

      Ștergere
    4. http://burebista2012.blogspot.ro/2017/01/un-mare-oras-subteran-fost-descoperit.html

      Ștergere
    5. Da, multumesc Anonim 15:54 ! Aveam aceste informatii si pot sa adaug un micut amanunt si anume, faptul ca Arimii (ca apar in articolul din link) , ca vechi locuitori ai zonei Ardealului si care erau pelasgi prearieni(Culturile Turdas-Vinca, Cucuteni, etc.), la un moment dat, l-au avut ca rege pe Sarmis- zeul, intemeietorul Sarmizegetusei. Se mai numeau si "umbrii" (de aci avem cuvantul "umbra". Mai tarziu, grecii le ziceau "onirii"- "visatorii'. Acestia aveau un oras langa "Muntii Ripa" numit "Romechium Harmonia" dupa numele sotiei lui CAD MOS(Mos Dac). Urmele lor arheologice se gasesc intre Reghin si Deda, jud. Mures.
      Mai adaug doar faptul ca alfabetul "arimic" si "latinic" sunt dialecte ale pelasgilor prearieni, de care spuneam si care-s din perioada cand Credinta Solara era intr-o Divinitate de Esenta Feminina. Mai putem vorbi despre istoria antica si preantica a planetei, de ce nu...functie de "timpul nostru disponibil", cum ar zice un semen de-al nostru si "toate la timpul lor".

      Cu drag,
      Lucia Dobrea (Bistrita)

      Ștergere
  6. La multi ani! Sa fii inconjurata de iubire! Multumiri pentru articolele tale.

    RăspundețiȘtergere
  7. LA MULTI ANI 2017!
    SA FIE IUBIRE!
    SA FIE LUMINA!
    SA FIE PACE!
    SA FIE SANATATE!
    SA FIE PROSPERITATE!
    2017 SA FIE UN AN NOU BINECUVANTAT DIVIN!

    RăspundețiȘtergere
  8. SUFLET DRAGI,SA FIE TOATA PACEA SI IUBIREA LUI IISUS ,FIUL LUI HRISTOS,FIUL LUI DUMNEZEU IN INIMILE NOASTRE.VREAU SA VA ADUC LA CUNOSTINTA,CA PRIMUL ORGAN CARE SE DEZVOLTA INTR-UN NOU TRUPUSOR,DRAGILOR,ESTE GLANDA PINEALA,OCHIUL DIVIN,EL TREBUIESTE DES-TINAT,EL TREBUIESTE DECALCIFIAT,IISUS HRISTOSUL I-A UNS CU TINA OCHII ORBULUI SI L-A TRIMIS SA SI-I SPELE.TREBUIE SA NE SPALAM OCHIUL MINTII,DRAGILOR,PENTRU CA NUMAI ASA VOM INTRA IN LEGATURA INDESTRUCTIBILA CU TATAL CERESC SI CU ENTITATILE INALTE.PACE SI LUMINA,de la micul ilie-sorinel serb,servul vostru.va multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  9. glanda pineala are vase de sange mult mai fine decat creierul si inimiora noastra.prin ea intra sufletul in noua viata a noastra,de aceea este atat de imp[ortanta,pentru ca este poarta vietii noastre.priviti soarele ochi in ochi ,iubitilor,si o sa vedeti ce nu ati m,ai vazut.eu i-l pot privi si in arsita zilei si ai atata de frumos,si ma ia ceata si-s in alta lume,in lumea mea ,in ceata,intr-un ocean de iubire,vie,pulsanda,care trece prin tot si prin toate,si nu-mi mai trebuie nici 'mancare',am parte de fotosinteza directa,ceva frumos si inaltator in acelsi timp,incercati si va veti simti ca in RAI.

    RăspundețiȘtergere
  10. LA MULTI ANI va spun si eu si imi doresc / va doresc ca noul an 2017 sa ne aduca ceea ce simtim , ceea ce gandim si ceea ce ne dorim !

    RăspundețiȘtergere
  11. SUFLETE DRAG,MIHAELA,SUN TEM FOARTE MULTI NASCUTI SUB SEMNUL LUI 6.DIN CE STII TU,CHIAR DACA NU AVEM SANSE PREA MARI IN EVOLUTIA CORPULUI NOSTRU DE LUMINA,DACA TOTUSI NE INTOARCEM,LA FEL CUM INGERIII CZUTI S-AU INTORS LA LUMINA,DE CE SA NU AVEM O SANASA LA ASECNSIONARE,EU DACA AM FOST SCOS UN U LA 27 DIN IAD,DACA AM FOZT IERTAT,DE CE SA NU ACCESEZ PLANURI MAI INALTE.INSEMNEAZXA CA FAPTEWLE NOASTRE DIN ALTA VIATA NE PUN UN PRG PENTRU ACC ESAREA DIMENSIUNILOR MAI INALTE,SAU ASA SI ERSTE.TE IUBESC,SUFLETE DRAG,MIHJAELA.ACELASI ILIOE-SORINEL.DE CE SA NU AVEM A DOUA SANSA,.EU UNUL AM FOST SCOS A TREIA 0ARA DIN IASD

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum adica nascuti sub semnul lui 6, la ce anume va referiti va rog ? Care sunt acele persoane, ce anume reprezinta si din ce cauza nu aveti sansa ascensionare ? Va multumesc.

      Ștergere
    2. Fi binecuvântată cu pace și bucurie, dragă Mihaela!

      Ștergere
  12. imi spune Imparateasa mea Iudita a esenienilor,in actuala viata Georgeta Florea,cum sa ne rugam;la 7,14 si21,zi de zi.Daca musulmanii se roaga la ore fixe,noi nub suntem in stare,sa stiiti ca se poate,chiar daca avem serviciu,numai noi sa vrem si sa nu gasim scuze.Atunci cand vom fi la dreapta judecvata,nu vom putea spune ca nu am stiut.Este momentul sa le fac cunoscute,le am de la imparateasa mea Iudita,care a fost cu iisus de la 12 la 30 de ani,actualmente Georgeta Florea.De la inceput va spun,cel ce va zice orice rau despre imparateasa mea,sa dea Bnul Dumnezeu sa i se indeplineasca cea mai arzatoare dorinta,si aastfel suletul aceluia va fi dezintegrat.rugaciunea tatal nostru;TATAL NOSTRU CARE ESTI IN CERURI SFANT ESTE NUMELE TAU VIE E IMPARATIA TA PE PAMANT,FIE VOIA TA PRECUM IN CER ASA SI PE PAMANT PAINEA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE DA-NE-O NOUA ASTAZI SI MEREU SI AJUTA-NE SA IERTAM SI NOI GRESITILOR NOSTRI SI FERESTE-NE PE NOI DE ISPITA SI INDEPARTEAZA PE CEL RAU DE LA NOI.AMIN.RUGACIUNEA INGERULUI PAZITOR INGER,INGERE AL MEU CE TE-A TRIMES DUMNEZEU LA BINE SA MA INSOTESTI DE CEL RAU SA MA PAZESTI CEE SCRIS IN CARTEA MEA SA MA APERI DE PARTEA CEA REA SA MA DUCI LA BIRUINTA CU A TA DREAPTA CREDINTA CU DOMNUL SA MA UNESTI DE DIAVOL SA MA PAZEASTI. AMIN. LA INCHEIEREA TATALUI NOSTRU,NU UITATI,CA A TA ESTE IMPARATIA SI PUTEREA SI SLAV A.SI VA RUGATI SANE FEREASCA DE RAZBOIUL CRESTIN CERNEREA,SI TOTUL VA FI BINE,SI ZACETA-LE ALORA PLECATI SA VIE IN TARA,CA SAntem putanei cei care am ramass sa ne aparam plaiul sfasnt.

    RăspundețiȘtergere
  13. LA MULTI ANI 2017
    Pasaje din Shoud-ul "Întunericul este Divinitatea Voastra":
    Aşa că, dragi prieteni, staţi un moment ca să priviţi energia OH, energia întunecată. Nu este deloc ceea ce pare a fi. Omenirea, indivizii continuă să se lupte cu lumina şi întunericul din ei. Aceasta ridică un zid, un perete ce împiedică energiile să integreze tot ce sunt ele cu adevărat. Le împiedică să trăiască cu adevărat în Noua Energie. Separarea luminii şi întunericului în ei înşişi îi opreşte de la experimentarea bucuriei şi miracolelor pe care viaţa le oferă.
    Dragi prieteni, vă cerem să staţi un moment cu noi. Priviţi dincolo de ceea ce este evident la întuneric, la energia OH. Haideţi să simţim compasiunea pe care această energie a avut-o, iubitul care ar face orice pentru voi. Toate energiile caută rezoluţie. În acest moment întunericul caută să fie eliberat din rolul pe care l-a jucat în voi. Caută să fie eliberat din rolul de a fi groapa de gunoi... demonul... răul şi diavolul... cel nerecunoscut... şi cel detestat. El a dus această povară pentru foarte mult timp. El vrea să se întoarcă la voi. Vrea să vă iubească într-un fel complet nou. El vrea să vă iubească într-un fel complet nou. Nu este deloc ceea ce aţi crezut că era. Toate energiile caută rezoluţie. Şi ceea ce voi aţi numit “întuneric”...”negativul”...”răul”... , simplu, face parte din voi.
    Dragi prieteni, ÎNTUNERICUL ESTE DIVINITATEA VOASTRĂ. El a fost ascuns până acum. El a fost ascuns de prea mult timp. Oh, da, într-adevăr, divinul ESTE întunericul. Aceasta vă va da ceva la care să cugetaţi mult, mult timp.
    .....
    OH... şi voi aţi chemat-o de foarte mult timp. Însă, voi aţi negat ce a fost acolo, nu-i aşa? Aţi strigat către divinitatea voastră, “Unde, unde este? Unde este îngerul de aur? Unde este dumnezeul din interiorul meu? De ce divinitatea mea... de ce m-a părăsit dumnezeul meu? De ce sunt singur pe Pământ? De ce nu aud vocea Spiritului?”
    Dragi prieteni, divinitatea a fost acolo tot timpul. Ea este OH. Ea este ceea ce voi aţi etichetat drept întuneric, negativul. A fost groapa de gunoi spiritual unde aţi aruncat tot ce nu v-a plăcut la voi înşivă. Este timpul să eliberaţi asta. Este umbra ce a fost acolo întotdeauna, dragi prieteni, totdeauna mai aproape de voi decât de orice altceva... Umbra de care v-aţi temut de multe ori... Umbra la care nu aţi vrut să vă uitaţi, pentru că acolo erau părţi din voi pe care aţi vrut să le negaţi, aţi vrut să le respingeţi, pe care nu le-aţi iubit.
    Oh, energia OH v-a iubit foarte mult că a preluat toate acestea cu cea mai mare compasiune pe care v-o puteţi imagina vreodată. OH a preluat orice dezechilibru, orice suferinţă, fiecare dezgust de sine şi neîncrederea de sine. Le-aţi aruncat acolo, iar dragostea lui OH, ascunsă de vălul întunericului, le-a păstrat în aşa fel încât voi să puteţi continua să experimentaţi.
    ...
    Puteţi să-i permiteţi să intre în viaţa voastră fără frică? Puteţi să înţelegeţi, Shaumbra, că întunericul menţine divinitatea voastră? Energiile caută rezoluţie. Caută să vină înapoi - cei doi iubiţi se reunesc după o lungă separare. Răspunsurile la rugăciunile voastre, răspunsurile la toate lacrimile pe care le-aţi vărsat, întrebându-vă unde este Spiritul, au fost chiar acolo, ascunse în spatele lucrurilor care nu v-au plăcut la voi şi la lumea din jur.
    ...
    Haideţi să trimitem un mesaj energetic lumii: lumina şi întunericul caută să vină iarăşi la un loc. Haideţi să trimitem lumii un mesaj: întunericul nu este ceea ce pare să fie, absolut deloc. Acolo locuieşte divinitatea, iubirea incredibilă şi compasiunea divinităţii care v-ar iubi atât de mult încât ar prelua tot întunericul în numele vostru. Împreună, Shaumbra, permiteţi să întrupăm energiile OH şi AH. Permiteţi-ne să eliberăm gândirea veche mentală şi imaginea a ceea ce a fost întunericul şi ce a fost
    divinitatea. Permiteţi-le să curgă împreună în acest spaţiu sigur şi sacru. Aici este vindecarea sufletului. Chiar aici, întunericul şi lumina revin împreună.
    http://store.crimsoncircle.com/darkness_divinity-romanian_pdf
    Ergius

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am simtit nicio influenta Divina. Doar o cursa.Dar nici nu mai stiu daca a fost in acel moment. Am vazut o imagine a unui Isus brunet foarte murdar si ciufulit care a venit sa imi intinda o cursa.Era cumplit de neglijat pt ca eu nu ii mai dau putere din mine si nu il mai curat cu ruga care doar lor le foloseste.Mie mi se ia tot daca capat, asa ca am decis ca daca tot nu am, nu produc pt "abonatii" mei, de regula practiciene de mg ng care ma prejudiciaza. Caci asa merege aici, de aceea si scriu. L-am refuzat, certat ca ineficient si apoi mi-a zis ca el e cel cu care s-a negociat (vrajitoarele au negociat cu el)cand aveam 4 ani si mi s-au facut farmece de sacrificare pt altii.Asta mi-a zis insa numai dp ce l-am alungat. Consider ca bine am facut, mai ales ca mi-a zis ca si acum a venit trimis de cei priceputi sa vb cu el si l-au convins iar tot in acelasi scop.Nu mai cred in formele gand utilizate de falsa beserica. Numai daca fac o comparatie intre falsa lumina pe care o au dp destrupare bisericosii si cea reala de la Sursa Reala care o topeste pe cea falsa si besericosii raman fara nimic.Regret ca am fost botezata. Au intrerupt conexiunea cu parintii cosmici popii ce apoi au facut o serie de nelegiuiri. Pana si mg ng in piramide mi-au facut. Nu dau doi bani pe astia toti.

    RăspundețiȘtergere
  15. Dar, ma bucur enorm pt aceasta lucrare pe care ne-o arati si noua.Am fost imbiata sa vreau sa particip si eu la ea si am refuzat. Sunt prea distrusa, apoi cred ca dp ce m-au impartit in 12 parti, eu nu prea am mai ramas decat cca 1/12 din ce eram cand am venit de sus si, ce sa mai fac la varsta mea si sa rabd si chinul asta pe langa cele ce le am de la atatia deja non-stop bagata in program de cavie si sclava.Ma intreb dc nu-i pasa celui ce ma imbie de necazul meu? Nu ii pasa, nu imi pasa! Degeaba ar sari din mine ceva sus ca sa particip, ma autocontrolez ca preea multe am patit si nu s-a sinchisit Maretul, asa ca...Dp roade se cunoaste pomul, pe ala de-ti da agurida il ignori. Si floare are gradinar, numai omul nu are aici ingrijitor, doar omul e lasat pe mana railor.Regret ca am venit aici la intrupare caci s-a abuzat abrutizant: nu merita, chiar nu merita, doar m-am dat din iubire neconditionata pt DZ absentul pe mana batjocoritorilor si cred ca o sa ma iubesc eu pe mine, caci altfel nu este cine.Si cand o fac imi creste puterea interioara asa 1/12 cat am mai ramas. Stiu ca din iubire si abnegatie fata de Fiinta Divina si micutii intrupati aici am venit. Insa, e inutil! am constatat pe pielea mea prin toate ce le-au facut secole cu mine rupandu-ma artificial de prezenta divina pt a putea face tot ce li s-a nazarit.Chiar e mai urat decat orice viclenie sa te lasi purtat de val si sa vii. Nicio viclenie nu are rezultat atat de had, ca cea in care te lasi aruncat de iubirea pt Creator si micutii creati suferinzi aici sa vii aici unde nu mai poti sa faci defapt chiar nimic, din contra te pun pe pilot automat sa ii ajuti si sa te milostivesti de tocmai rozatorii si destramatorii structurilor tale, de cei mai oribili opozanti ai crearii tale care te iau sclav si nu ai voie sa te opui, sa lupti, treb sa nu constientizezi nimic la ordinul lor.Va tin pumnii voua care puteti face si va iubesc, va pretuiesc si sper sa scapati cat mai iute de raul acela cumplit descris deja.Putere si independenta sa aveti.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ion, Ioan, Ioana, Ionela s.a.m.d., La Multi Ani si sa fiti fericiti !

    https://www.youtube.com/watch?v=Mz7xVbze6Yk
    https://www.youtube.com/watch?v=-CRWBJDcV08
    https://www.youtube.com/watch?v=sZmTnr15puI

    Cu drag, din Frankfurt,

    Lucia Dobrea (Bistrita)

    RăspundețiȘtergere
  17. Draga Mihaela , ma numesc Mariana Ciorbaru si de 8-9 ani caut raspunsuri la intrebari . Am un blocaj de care nu am inteles de ce s-a produs . Azi am intrat pe blogul tau si cred ca mi -am gasit raspunsuri . Te rog frumos ,daca poti si ai timp ,sa-mi dai niste raspunsuri , poti sa imi scri si pe facebook . Eu am la foto un copac maret langa un rau . Multumesc mult pentru tot .
    Mariana Ciorbaru (Constanta)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Mariana, te rog pe tine sa imi scrii un e-mail si sa imi dai mai multe detalii. Facebook nu am. Desi nu este imposibil de gasit o informatie chiar si fara detalii, totusi, fara a avea un traseu cat de cat, poate dura pana la cateva ore de cautare. Este evident ca daca m-as apuca sa o fac, as gasi mai multe probleme pentru ca nu exista om care sa aiba doar una, iar eu nu pot sti care dintre ele te deranjeaza cel mai tare. Nu mi-am alocat nici mie vreodata un asemenea timp, ce sa mai vorbesc de altcineva. Aici nu este chestiune de egoism, ci de prioritati. In aceste timpuri, pe mine ma forteaza Divinitatea sa dau prioritate la actiunile energetice cu efect global, ce cuprind o intreaga masa de oameni si sunt absolut convinsa ca se afla mai multi in aceasta situatie. Treburile individuale sunt asezate la coada, coada asta incluzandu-ma si pe mine. Adresa de e-mail o gasesti in rubrica CONTACT de sus din bara si singura promisiune ce pot sa o fac este ca in momentul in care voi gasi o fereastra, respectand ordinea numelor din lista (am vorbit despre ce se intampla intr-un articol din luna decembrie numit Printii Intunericului), voi veni cu raspuns.
      Astept e-mail.

      Ștergere
  18. Dragi prieteni, de pretutindeni, va imbratisez, de data asta din Bistrita, fiindca de cateva zile sunt sosita in tara.
    Am fost intrebata(intr-un grup restrans, asa ca-ntre prieteni, cum mai dialogam noi, din cand in cand) care-i parerea mea despre ceea ce se-ntampla, la ora actuala, in Romania? si, bineinteles, mi-am exprimat si io opinia (mai bine zis, impresia mea din punctul meu de observatie, mai ales ca, pana de cateva zile, ma aflam in Frankfurt- stiti ca va spusesem asta), mai ales ca, stiti vorba aia, in care ma incadrez si io: " toata lumea se pricepe la politica si la fotbal" ! ;)
    Daca-mi permiteti o impresie personala, iata observatia mea vis-a-vis de SRI si Kovesi. Probabil ca Ghita spune adevarul in multe cate le zice, insa, in opinia mea, Coldea a executat niste ordine, si-a facut treaba, a lucrat in "interes national" si , probabil, "a fortat nota", uneori, sa zic asa. Faptul ca a fost in concedii, ca a fost cu colegii la unele intruniri, chefuri, "suete", asta mi se pare ceva normal. Ceea ce trebuie, totusi, justificat este cine a suportat toate aceste cheltuieli, insa, cine a platit banii a platit de buna-voie, deci si-a asumat si a fost constient ca nu trebuie nimeni sa-i dea banii inapoi. Asadar si prin urmare, chiar nu cred ca a incalcat vreo regula, in acest sens, nici cel care-a platit, nici cel care-a beneficiat, deoarece a platit cine si-a permis.
    In opinia mea, Coldea a procedat, functie de contextul intern si international, corect si faptul ca a cerut sa fie trecut in rezerva, este un gest onorabil si oportun. Deasemenea, mi s-ar parea corect ca si Kovesi sa-si dea demisia de onoare.(daca nu, atunci sa fie eliberta din funcie de catre Presedintele Iohannis)

    Doamne ajuta, in continuare !

    Lucia Dobrea (Bistrita)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Lucia, bine ai revenit!
      Probabil ca ai observat ca am alegerea ca in acest blog al meu, sa ma manifest rezervat legat de acest sector despre care tu vorbesti. Nu fac asta doar in blog ci si in viata. Caut sa am o atitudine de natura superioara si sa percep oamenii in acest fel, intelegand ca si daca exista unii pe care noi ii consideram rai si facatori de rau, totusi, mare parte dintre ei implineste misiune de Spirit foarte importanta, nevazuta si neinteleasa de noi cu exactitate la acest moment, nici ca forma, nici ca rezultat final. Daca nu as fi procedat asa, nu as fi putut probabil sa initiez niciodata reptilieni si draconieni in iubire, nu as fi putut sa conduc in lumina tot felul de entitati intunecate.

      De aceea as aprecia foarte mult daca fiecare vizitator al acestui blog ar putea sa nu sadeasca samanta generatoare a multime de polemici ulterioare, prin intermediul sectiunii "Comentarii". Mai intru si eu prin alte bloguri si site-uri si imi mai arunc cate o privire, e adevarat destul de rar, pe sectiunea Comentarii, sa vad ce mai spune lumea. Doamne cat de urat se vede din afara! Nu mai iau in considerare multiplele greseli de ortografie ce apar la 9 din 10 comentarii. Ideile care sunt expuse, uneori, pe ansamblu, creaza imaginea unor persoane despre care iti vine sa zici ca nu au trecut nici de stadiul gradinitei. Lucrurile acestea ne uratesc, ne fac sa parem prostii prostilor in fata intregii lumi si este pacat. Mare pacat!


      Ștergere
    2. Draga Mihaela, toate au rostul si rolul lor, chiar daca sunt prezentate de catre cei de la "gradinita". Uneori, un singur cuvant al unui semen de-al nostru ii aduce o informatie esentiala unui alt semen de-al nostru, fiind in regula si cu "multiplele greseli de ortografie".

      Toate cele bune!

      Ștergere
    3. M-am referit strict la discutiile politice. Ne dam cu parerea fiind de fapt complet depasiti de jocurile din culise. Cei care cunosc aceste adevaruri se uita la noi ca la niste prosti. Multora poate le-o fi indiferent ca cineva ii vede in acest fel, dar mie sa stii ca nu imi este si sunt absolut convinsa ca nici altora. Pentru ca suntem perceputi ca niste prosti s-a ajuns la situatia in care suntem acum in tara asta.

      Iar cu greselile gramaticale, nu este deloc in regula. Una este o greseala de redactare, alta este sa scrii de cinci ori in zece randuri va fi si va face cu particula va, care corespunde viitorului, despartita in v si a sau sa incepi cuvantul cu â din a in loc sa pui î din i cum este corect. Eu ma simt rusinata ca din ce in ce mai multi romani considera ca este neesential sa iti cunosti macar limba, nemavorbind ca ne-am smecherit, englezind-o de tot. Astea toate ne pierd insa ca natie, incet-incet, pe nesimtite, din motive de ignoranta.

      Ștergere
    4. Occidentul a dat cale libera experimentelor securistilor din Romania pentru ca el insusi are de profitat de pe urma muncitorilor din constructii, capsunarilor, gunoierilor, etc. , prost platiti. Distrugerea economiei nationale are un singur scop: trimiterea „sclavilor liberi” la slujit in Occident. Sectorul functionarilor publici se restrange de la an la an; odata ce cei cu vechime se pensioneaza nu se mai creeaza noi locuri de munca. Salariile mici ii fac pe multi medici sa demisioneze sau sa emigreze. Un medic trebuie sa ramana peste program in spital pentru a-i trata pe toti care vin cu cate o problema. Sarcinile se impart pe umerii celor ramasi iar munca devine din ce in ce mai solicitanta si mai stresanta. Din acest motiv, de cativa ani au reaparut cozile la ghisee, fie ele la institutii particulare sau de stat. Ne putem mandri cu „performanta” de a pastra ceea ce a fost mai rau in timpul dictaturii si de a selecta ce e mai rau din capitalism si a implementa aici. Dupa ce termina scolile, tinerii devin adevarati orfani; dupa cum orfanii sunt goniti de la centrele de orfani dupa ce implinesc 18 ani, la fel patesc si ceilalti. Sistemul social ii goneste la slugareala in Occident. Asta a ajuns singura strategie economica a societatii romanesti la un sfert de secul de la caderea dictaturii, sub instrumentarea vechilor securisti si sub ipocrita supervizare a Occidentului. Intre timp si tortionarii au invatat sa-si mai calce peste principiile invechite si sa treaca la manevrele de tip marketing. Unica strategie economica a securistilor: vinderea resurselor si amanetarea poporului. Padurile s-au defrisat cu nemiluita de baronii lemnului in timp ce pentru omul simplu e din ce in ce mai greu sa-si procure lemne de incalzire iarna. S-a incercat cu Rosia Montana si fracturarea hidraulica dar, din fericire noi, o mana de inimosi, i-am oprit fie si temporar pe acesti calai.

      Din pacate „ciobanelul ungurean si cu cel vrancean” s-au perfectionat fata de acum cateva secole in ceea ce priveste sufocarea celui „moldovan”. Intre timp numarul de romani s-a injumatatit sau e aproape de a ajunge la aceasta cifra. Nu ni se spune despre acest adevarat genocid impotriva acestui popor pentru a nu intra in panica. Dar ne aducem aminte de surpriza cu neindeplinirea baremului de 50% pentru referendumul de demitere a lui Basescu. Cei ce isi aduc aminte de numarul copiilor din urma cu 20-30 de ani pot depune marturie. Cei care au copii ce fac aceleasi scoli pot compara numarul de clase de acum si cel de cand erau ei elevi. Nu trebuie uitat si de numarul de scoli desfiintate, la fel ca si de numarul de spitale. Nici turcii si nici sovieticii nu au reusit sa decimeze in asemenea hal acest popor cum au reusit securistii bisnitari in acest sfert de secul. Din pacate, „ciobanelul moldovan” a ramas cam acelasi: la fel de frumos dar la fel de naiv si destinat sacrificarii ca atunci. De un sfert de secol, el este la fel de inert precum il stim din negura istoriei. El asista amuzat din afara la acest spectacol odios dus intre aceste adevarate clanuri de mafioti din serviciile secrete. In ceea ce-l priveste, doar cantecul mioritei s-a schimbat cu ritmuri de manele… Ce nu intelege poporul e ca, desi se crede parte din aceasta lupta intre clanuri, el este insusi trofeul. Lipsa lui de stima de sine si pretentiile lui salariale mici e ce cauta ei. Pentru ca asta ii imbogateste. El este AUR-ul lor.
      (http://baldovinconcept.blogspot.ro/2015/06/mecanismele-sociale-implicate-in.html)

      Ștergere
    5. Daca nu si-ar fi gasit in interiorul tarii oamenii care sa "implementeze" strategia "celor din afara tarii", Romania nu ar fi ajuns in aceasta situatie. A fost "lucrata" pe toate planurile si in toate "felurile", inclusiv pe plan spiritual, creandu-si adepti. Priveste numai site-urile si blogurile asa-zisilor "psiho-terapeuti", care promoveaza ideile "new age" si intelegi cam cum "sta treaba", in general.

      Ștergere
    6. Da, Anonim 15:24, asa a fost si, probabil ca asa trebuia sa fie, ca sa se poata intelege "exact" cauza.
      Iata si in USA, cum cei din opozitie au dovedit, din pacate, ca-s foarte agresivi, aratand "marca grupului" care-i manipuleaza si care au adus omenirea sub starea ei de naturalete, moralitate si normalitate. Nu se face asa ceva, nu se sparg vitrinele magazinelor, nu se sparg sedii de banci si nu se aduc injurii. Cine-a dat tonul la aceste agresivitati, va intelege, bineinteles, intr-un fel sau altul.
      In alta ordine de idei, ceremonia de depunere a juramintelor, ale Presedintelui SUA si Vicepresedintelui SUA, a fost foarte eleganta si toti cei prezenti acolo au demonstrat ca natiunea americana a meritat aceasta sansa, care i-a fost acordata, fiindca, au inteles ca "asa nu se mai putea", era sub statutul lor natural, firesc, acela de-a fi un popor unit, demn de incredere, onest, loial, cinstit, moral, credincios si, mai cu seama, patriot.
      Ma bucur ca, cu aceasta ocazie, omenirea trece intr-o noua etapa, s-a reusit un "reset" si ma bucur ca nu m-am inselat in sustinerea acordata (si) de mine, atat USA, cat si Federatiei Ruse. (ca un fapt divers, Presedintele Iohannis nu a avut si nu are (nici) sustinerea mea...si, in Romania, lucrurile nu mai pot continua asa, ca vor unii, ca nu vor)

      Toate cele bune,

      Lucia Dobrea (Bistrita)

      Ștergere