duminică, 11 decembrie 2016

PRINTII INTUNERICULUI


PRINTII INTUNERICULUI


Dragii mei,

Incep prin a spune:
“Fericiti cei ce nu au treburi in mijlocul lumii intunecate”.
Stiu, sunt multi care sustin ca intunericul nu exista. As spune ca ei isi permit sa aiba o astfel de perceptie si credinta numai gratie naturii Spiritului lor.
Sunt multe Spirite create, care pur si simplu au orice altceva de facut numai sa se opuna intunericului nu. Altele insa, sunt dotate cu toate instrumentele necesare, astfel incat, sa se poata desfasura pe zonele acestea intunecate. Ele, exact pentru astfel de sarcini au fost create.
Este in Ceruri ca si in lumea materiala. Fiecare fiinta este la locul ei potrivit. Sunt oameni care se ocupa de educatie, de medicina, de justitie, de economie si de multe alte domenii. Cineva insa trebuie sa lucreze si la firmele de salubritate, pentru ca altfel ar navali gunoaiele peste toti cei numiti mai inainte. Asta nu inseamna sa punem in balanta a cui munca este mai usoara sau mai grea. Nu se poate compara. Fiecare domeniu are gradele lui de dificultate si de lejeritate. Este cert insa ca depindem categoric unii de altii, ca suntem ca niste rotite din cadrul unui macroangrenaj, iar una singura daca se defecteaza, treaba nu mai merge ca pe roate, cum s-ar spune.
Exista o expresie foarte des uzitata: “iesirea din dualitate”. Tinta evolutiei noastre nu este iesirea din dualitate ci ACCEPTAREA DUALITATII. Umanitatea are de facut in mod categoric niste corectii la acest capitol. Nu avem cum sa iesim din dualitate pentru ca aceasta este de fapt ceea ce sta la baza intregii Creatii. Nici un concept pe care il consideram noi pozitiv sau al luminii nu poate fi inteles sau explicat fara opusul sau. Nu poti sti ce inseamna sanatatea daca nu cunosti boala, nu poti sti ce inseamna fericirea daca nu cunosti amaraciunea, nu poti sti ce este lumina daca nu cunosti intunericul. Dar a cunoaste intunericul nu inseamna sa il urasti. Aceasta este de fapt acceptarea Totului asa cum este El creat.
In cele ce ma priveste, consider ca cea mai mare revelatie a acestei vieti ale mele este urmatoarea: “daca vrei sa fii cat mai putin atins de provocarile si actiunile generate de intuneric, trateaza-l cu iubire si compasiune si nu cu ura”. Daca ura trimiti, atunci ura primesti. Nu are cum sa fie altfel pentru ca aceasta este o lege universala, a reciprocitatii, sau cum s-ar spune, “dupa fapta si rasplata”. Ajuta-l sa inteleaga dualitatea, sa accepte si conceptul de lumina, opusul lui, asa cum si lumina poate accepta pe opusul ei, intunericul. Acest mod de a gandi si a simti nu inseamna sa devii satanist, pentru ca nu trebuie sa parasesti Lumina ta, ci inseamna sa fii capabil sa construiesti cu o unda de iubire plecata din inima ta, o inima roz, care sa incadreze perfect un grup de demoni. Ei vor ramane mirati ca cineva le poate trimite iubire. Devin stingheri, neputinciosi, se moaie dintr-o data. Cam asa functioneaza treaba si spun toate acestea din experienta personala.
Orice pas parcurs de umanitate in drumul ei catre Lumina are oglinda in intuneric. Cu cat se merge mai sus in Lumina, cu atat se vine in contact cu zone din ce in ce mai adanci ale intunericului.
Asa cum in cadrul Luminii este o ierarhie si pe masura ce mergi in Sus intri in contact cu Fiinte ale Luminii din ce in ce mai inalte si evoluate, in cadrul intunericului, prin oglinda, cu cat te duci mai in adanc, cu atat intalnesti fiinte intunecate din ce in ce mai puternice.
Daca prin anul 2013 treceam in lumina entitati intunecate de o forta mai mica, mai tarziu am trecut la capitolul “demoni”. Am inceput cu cei care au putere mai mica si ne-am dus catre cei mai puternici. Dupa demoni am ajuns, incepand din toamna anului trecut, sa experimentam trecerea in lumina a fiarelor, fiinte intunecate mult mai puternice decat demonii. Din aceasta primavara s-a pasit la trecerea in lumina a mamelor intunecate si mai apoi a printilor de intuneric. S-a pornit cu printi mai putin intunecati si s-a inaintat cu fiecare zi care a trecut catre printi din ce in ce mai puternici.
Pentru cei ce au misiuni de implinit in acest sector, devine totul din ce in ce mai complicat. Nu este necesar sa constientizeze ca ei sunt implicati in acest proces. Se intampla aceasta la nivelul structurilor superioare ale fiintei lor, numai ca percepand din ce in ce mai profund conexiunea cu aceasta natura superioara, ei simt din ce in ce mai adanc tot ce se intampla la acel nivel.
De pilda, cand Sinele meu se coboara in intuneric pentru a trece in Lumina un print intunecat, pe mine aici ma apuca un rau naucitor. Se simt dureri teribile in tot corpul, stare de greata, se tulbura privirea. Daca inchid ochii si ma conectez la lumea astrala, pot vedea coborarea asa cum ai cobori cu un lift intr-o mina. Se ajunge intr-un spatiu plin de foc si pucioasa. Se ajunge fata in fata cu printul. Se incep negocierile. Sinele meu are o comunicare initiala si vad aceasta ca pe un flux in cod Morse luminos. Dupa aceea comunic de la nivelul meu, omenesc, cu printul. Imi fac intrarea spunandu-i: “te salut pe tine print al intunericului!” Ii spun apoi ca am ajuns acolo ca mesageri ai Tatalui, ca am venit sa ii aducem Iubirea, Milostivirea, Iertarea si Lumina Cerului. Ii spun ca scopul este sa ii propunem trecerea in Lumina, ca ar fi intelept sa accepte aceasta propunere, pentru ca oricum, ciclul cosmic isi urmeaza cursul. A fost perioada de manifestare la nivel de varf a intunericului si acum s-a intrat in perioada de manifestare a Luminii, care isi recastiga incetul cu incetul teritoriile pierdute. Nici o fiinta de intuneric nu poate fi trecuta in Lumina fara acceptul ei. Sunt printi de intuneric care accepta din prima. Altii nu vor. Se face iesirea de acolo dupa prima negociere, iar o ora mai tarziu incepe din nou coborarea pentru a doua negociere. Nu eu iau deciziile cand se intampla asta. Mie doar mi se face dintr-o data rau si stiu clar ca a inceput din nou operatiunea. Devine obligatoriu sa ma conectez la acea actiune astfel incat sa putem sa rezolvam povestea cat mai repede cu putinta. Altfel, nu ma pot elibera de acel rau. Exista printi cu care se fac multiple negocieri, pe parcursul mai multor zile.
Incepand cu luna noiembrie, au devenit aceste coborari aproape sudate una cu alta. Este absolut coplesitor. Cei ce sunt implicati in aceste misiuni nu vor avea sarbatori usoare, pentru ca toate semnele arata ca in luna ianuarie va avea loc intalnirea finala cu balaurul cel mare si rosu, varful varfului intunericului, cel pe care noi il numim Satan.
Cineva imi spunea ca un maestru al sau din Orient i-a expus opinia ca nu este corect sa te bagi pe zona intunericului, ca nu ai cum sa treci fiinte intunecate in Lumina, pentru ca produci dezechilibru. Parerea mea este ca intunericul si-a intins tentaculele atat de mult in ultimele mii de ani, incat a dezechilibrat deja totul, tragand foarte tare in jos de talerul ce ii corespunde, al balantei echilibrului dintre lumina si intuneric. Toate aceste operatiuni se fac de fapt tocmai pentru a se restabili acest echilibru pierdut, inteles fiind faptul ca ar fi imposibil sa treci tot intunericul in Lumina. Se face aceasta doar pentru o parte, astfel incat sa se obtina acest echilibru. Cand Lumina va deveni prea multa, producandu-se din nou dezechilibru, Cerul va reda o putere intunericului pentru a reface echilibrul. Acestea toate creaza asa-zisul ciclu cosmic al Creatiei. Este precum valurile marii, catre tarm si inapoi, in sus si in jos.
Inchei acest articol lansand o rugaminte catre toti cei ce mi-au solicitat ajutorul in aceasta toamna si catre cei ce vor dori sa o faca in viitor. Simt o mare bucurie sa vin cu o contributie cat de marunta, prin tot ce stiu si pot sa fac la aceasta ora, spre luminarea situatiei unei persoane. Problema este ca pe langa faptul ca este imposibil sa te conectezi la cineva cand o parte din energeticul tau este coborata in intuneric, Cerul, cel putin in cele ce ma priveste pe mine, nici nu ma sustine in acordarea acestui ajutor de nivel individual. Sunt atat de importante actiunile globale, de masa, ce au in vizor situatia a miliarde de oameni incat, in mod categoric, acestea au intaietate in fata oricarei situatii de natura individuala. De aceea, eu am invatat ca pentru ale mele personale sa am rabdare si acelasi lucru il lansez ca rugaminte pentru persoanele carora Universul le conduce pasii catre mine. Nu ramane nimeni fara abordarea situatiei sale, mai devreme sau mai tarziu. Fiecare om care imi solicita ajutorul intra intr-un fel de lista de asteptare. Cand prind niste momente propice, niste ferestre ca sa le numim asa, intre aceste actiuni de natura globala, caut sa ma ocup de cat mai multe nume din lista de asteptare. Profit de aceste pauze ca sa pot sa imi fac treaba si pe acest sector. Problema este ca nu stiu niciodata cand pot fi aceste pauze.
De cele expuse mai sus tine si faptul ca in ultimul timp postarile din acest blog sunt foarte rare, desi am informatii multe de transmis. Nu agreez aceasta situatie, dar se pare ca altfel nu se poate. Cu greu mai pot face fata celor lumesti, care isi cer si ele dreptul lor. Sa speram insa ca nu va dura prea mult in acest fel.
Multumesc din suflet tuturor, pentru intelegere!


Toate cele bune!

24 de comentarii:

  1. Buna seara,
    Multumim,
    va citesc blogul, si ... astept vesti.
    Toate cele bune
    Cu drag, Neluta

    RăspundețiȘtergere
  2. AM INTRAT DE NENUMARATE ORI PE BLOG PENTRU VESTI NOI.DUHUL CEL SFANT AL OPHANIMILOR FIE CU TINE CACI AI O MISIUNE FOARTE GREA .CU DRAG MARIA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Maria. Multi oameni in aceste vremuri au misiuni importante de implinit. Bunul Dumnezeu sa ne ajute pe toti sa rezistam pana la capat!

      Ștergere
  3. Si cei care resimt acel ,,rau naucitor,, descris de tine, asa... din senin, e posibil sa participe inconstient la astfel de negocieri? Multu mim pentru tot, Mihaela si asteptam cu nerabdare informatiile urmatoare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asta am scris in articol, ca multi nu sunt constienti de aceasta implicare. De aceea nu raspund ca este posibil, ci raspund ca este chiar in acest fel pentru majoritatea celor ce participa la aceasta actiune maiestuoasa.

      Ștergere
  4. SUFLETE DRAG,MIHAELA,cautam o rugaciune pentru dusmani,insa am dat peste altceva frumos din'Convorbiri cu Ingerul Florea',vol x.'-Fereste-te de intuneric,nu blestema,nu face rau,fa ca lumina ta sa straluceasca in fata oamenilor,astfel ca cei care se afla in intuneric sa fie luminati de lumina fiintei tale,si apoi veti vedea cu totii cine sunteti cu Adevarat.Oparte din lumina ta va fi faclia in omenire.Fa ca acest dar care ti s-a dat tie,el sa fie dat mai departe.Aceasta este sarcina ta.Aceasta va fi cea mai mare bucurie a ta,ca faclia ta sa fie o lumina ce vindeca trupurile bolnave. Oile trebuie sa se stranga linga Pastorul lor,Pastorul Cel Bun.Ele trebuie sa vada Lumina unde este Pastorul si sa asculte vocea Pastorului si sa vina la EL ,caci Pastorul are grija sa duca oile Sale la pasunea buna,iar Pastorul nu vrea sa piarda oile Sale si ele sa fie gasite si toate care s-au ratacit sa vada lumina din faclie si sa se intoarca dupa Lumina,la Pastorul Cel Bun.'

    RăspundețiȘtergere
  5. 'FIUL TATALUI CERESC A spus credinciosilor;'Sa ridici ochii la Ceruri Cand toti oamenii privesc in pamant Nu este usor Sa adori Ingerii Cand toti oamenii adora faima si bogatia Nu este usor, Dar cel mai dificil lucru din toate ESTE DE A GANDI CUM GANDESC INGERII SI DE A ACTIONA CA INGERII. Ingerul Soarelui vine in fiecare dimineata Pentru a arunca Lumina aurie asupra lumii O,TU,nemuritor Inger al Soarelui, Fara Tine nu exista caldura,nici foc,nici Viata.Inger al Soarelui,totul te venereaza Esti mesager al Maicii Pamantesti.Intra-n Templul Sfant din mine Si da-mi focul vietii. INGER AL APEI,da ploaia peste campiile insetate, Da Apa Vietii,ca noi te veneramm Vocea Domnului este deasupra apelor. Inger al apelor,Mesager al Maicii Pamantesti, Intra in sangele ce circula in mine Spala-mi corpul cu ploaia din Ceruri Si da-mi Apa Vietii. INGER AL AERULUI,care raspandesti parfumul Suav al campurilor,al ierbii,al florilor Al gradinii infinite, Inger al aerului ce esti Mesager al Maicii Pamantesti, Intra adanc in mine sa cunosc muzica stelelor. INGER AL PAMANTULUI,ce faci sa tasneasca Abundenta,fructe,grau ce cresc pe tot Pamantul Pentru hrana cea de toate zilele, Aduc omagiu acestui Inger Ale carui drumuri duc departe, Catre Maica Pamanteasca. Tu care imprastii un parfum atat de dulce Produs de Bunul Dumnezeu Pentru cei care respecta Legea Domnul le trimete Ingerul Pamantului, Mesager al Maicii Pamantesti. INGER AL VIETII,ce dai putere si vigoare omului, Mergi la arborele frumos ,inalt si majestuos si spune;'Te salut Arbore al Vietii,facut de Creator, Fa ca sa curga in mine sanatatea corpului, Sprinteneala picioarelor,auzul fin,bratele puternice,Privirea vulturului. Tu,Mesager al Maicii Pamantesti,INGER AL BUCURIEI,ce dai frumusete tuturor oamenilor, Sa cantam Domnului Intregul Pamant Ca Cerurile sa se bucure Pamantul sa se inveseleasca Apele sa aplaude,colinele sa se bucure. Inger al bucuriei,Mesager al Maicii Pamantesti. Maica Pamanteasca,aparatoare sfanta Tu refaci lumea Pamantului iti apartine Binefacatoare Maica Pamanteasca Cu toti Ingerii Tai generosi,curajosi,plini deputere Tu cu mine una suntem Eu am radacinile in Tine Tu iti gasesti incantarea in mine Potrivit LEGII SFINTE A DUMNEZEULUI MEU. AMIN.' Am mai citit rugaciuni eseniene,insa ca aceasta nu.SCRIETI-O ,SUFLETE DRAGI.VA MULTUMESC FRUMOS,DUIOSU IN NUMELE LUI IISUS HRISTOSU.

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.youtube.com/watch?v=_B90VnG6FR0

    Toate cele bune !

    RăspundețiȘtergere
  7. Ohh,aceasta intrebare vroiam si eu s-o spun!Aceasta stare de rau teribil, aparuta din senin poate insemna ca se fac lucrari la nivel subtil?
    Si eu multumesc pentru tot ce scrii aici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dragi români și românce, va rog din inima si din suflet nu mai fiți triști și să nu vă fie lehamite de atâta alergătură și de atâta încordare sufletească. Schimbările care vin sunt cu Voia Cerurilor și nimic nu scapă privirii Tatălui, fiți asigurați de asta.
    Considerentele legate de alegeri, oricare ar fi ele, nu fac decât să vă abată de la un țel mai măreț care este propria voastră ființă lăuntrică.
    Ultimele 3-4 zile au fost foarte inflamate in mentalul colectiv românesc, iar starea de apatie și dezgust național este apăsătoare. Să ne imbunăm și să ne bucurăm pentru a ajuta națiunea să iasă din aceste stări nefavorabile, în care cei care se bucură in detrimentul altor semeni ai lor nu fac decât să măreasca inflamația, iar ceilalți blamează națiunea, semenii și pe ei că s-au nascut aici.
    Haideți să ne orientăm gândurile in direcția opusă, de fiecare dată când simțim că vrem să blamăm un politician sau un compatriot că a votat sau nu a votat. Iar de nu ne putem abține să devenim obsedați de acel gând și să vedem unde duce acel gând. (expl. daca urăsc poliția și când văd o mașină de poliție încep să tremur de frică în interior...asta inseamnă că...am o problemă interioară cu autoritatea percepută, nu neapărat cu autoritatea propriu-zisă...iar frica creează un bio-câmp energetic de atragere, vă reprogramează ADN-ul și peste n zile vi se „intâmplă” ceea ce a-ți atras).
    Să conștientizăm efectul percepțiilor interioare ajutându-ne de emoții!!!
    Emoțiile pot fi un ghid interior, dar nu o călăuză după care să ne conducem orbește. De aceea simți frica sau dezgustul sau ura, ca să știi că felul cum percepi tu lucrurile au un astfel de efect in viitorul tău și că în plus, ai puterea să schimbi ceva. În primul rând, felul cum percepi tu acele evenimente și in al doilea rând, felul cum tu reacționezi la ele.
    Cei 60% care nu au votat, nu inseamnă că au renunțat la politică. Ci sunt cei care sunt cei mai dezamăgiți și emană cea mai mare tristețe in sufletul fiecăruia dintre noi. Chiar dacă in ziua alegerilor aveam toate motivele să fiu extrem de fericit și bucuros, tristețea m-a copleșit ca și valurile mării și mă inghițeau în adăncurile ei lângă simbolistul si nevroticul Bacovia, cu sufletul bântuit de semne apăsătoare.
    Deci, vă rog să fim o echipă de lumină și să dizolvăm energiile pe care le injectează dragii noștrii confrați in conștiința noastră a tuturor. Unii cred că nu simt nimic, dar nu e nimic mai adevărat. Știi momentele acelea când ești singur, plictisit si te gândești aiurea, efectiv aiurea și brusc te apucă ba o ură, ba un nerv, ba o scârbă de tine și de toți?!? Sau când vine șeful și te face albie de porci?!? E de la ”mișcarea browniană” a celor care trăiesc in România. Ți se pot părea evenimente personale care țin doar de tine, dar când ești pus în exact aceleași condiții în altă țară, și începi să gândești aiurea, gândești aiurea ce se gândește aiurea în aceea țară. Prea puțini se pot proclama propriul lor stăpân, capabili să iși aibă propriile lor gânduri.
    După cum spunea Gurdjief ” omul trebuie să ajungă să devină propriul stăpân folosindu-şi liberul arbitru” folosind Legea lui Trei şi Legea lui Şapte. Legea lui Trei susţine că orice există în manifestare este rezultatul interacţiunii a trei forţe numite pozitiv-activ, negativ-pasiv şi neutru.
    Cel mai adesea omul este conştient doar de existenţa forţelor pozitiv şi negativ şi ignorăm existenţa celei de-a treia. Legea lui Şapte demonstrează că nu există proces care să decurgă fără întreruperi.
    MULTUMESC α ƚ Ω MIHAELA TRISTAR α ƚ Ω
    MULTUMIM LUI J.AFRA ASHTAR BABAJI CELESTE DEBRA DJWHAL KHUL GUATAMA BUDDHA HATONN HILARION JESHUA IISUS JUPITER KUTHUMI KWAN YIN LANTO MAHACHOHAN MAITREYA – „HRISTOS” MARIAM (MARIA) MAGDALENA MIRIAM MORYA MAMA MARIA NADA MAESTRUL PAUL VENEȚIANUL PALLAS ATHENE PORȚIA ROCHELLE ROWENA SANANDA SANAT KUMARA SERAPIS EGIPTEANUL SAINT-GERMAIN VAIVASVATA MANU VENUS VULTURUL ALB
    Che

    RăspundețiȘtergere
  9. De aceea ma simt asa obosit mai tot timpul, si ma trezesc destul de greu? Pur si simplu parca nu ma pot concentra pe lucrurile pe care le am de facut.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumiri pentru articolele utile si pentru existenta acestui blog, pe care, cu parere de rau, l-am descoperit cam tarziu. Ma regasesc perfect in cele relatate de autor, dar si in unele comentarii . Va salut pe toti, din inima curata, cu iubire, Fulga

    RăspundețiȘtergere
  11. Am citit articolul despre intilnirile cu printii intunericului...fiecare ne intilnim cu ei de mult timp inainte si drept zici,Mihaela,acum sunt foarte furiosi.Am ajuns sa citesc acest articol exact inainte ca sa plec la o ,,munca,,intr-o familie din Elvetia.Citind articolul ma intrebam,,de data aceasta ce ,,print,,sau ,,printesa,,voi intilni,cum ma voi descurca?!Pe 14 decembrie cu Luna plina munceam in toi:eliberari,transmutari...Printul isi arata doar dintii...nu se putea apropia,simtea puterea Luminii,desigur,nu eram singura,lucram in grup.Am negociat de nenumarate ori,cum numai gaseam o ferestruica libera ca sa pot intra in meditazie,dar fara succes.Duminica,18 decembrie,eram epuizata,Printul m-a atacat din toate puterile...In 5 ore am fost aproape rugata sa plec,platita de 3 ori mai mult si urcata in Air Moldova.Am rasuflat usurata,credeam ca s-a terminat.Dar nu a fost chiar asa...3 zile incontinuu am negociat eliberind,iertind...Am coborit in adincimi,de care ma temeam grozav,din nou am fost ajutata,de data aceasta si de mama meacare a trecut recent in lumea celor drepti.Starea de rau a trecut tocmai pe 21.12 pe la ora 21.00.Acum ma bucur de o pauza ce mi-a daruit-o dumnezeu drept recompensa pentru cea mai scurta,intensiva,puternica misiune...de data aceasta si mai mult constienta,datorita articolelor de pe blogul tau,Mihaela,cit si a altor frati de buna credinta.Multumim din suflet tuturor.Sa stringem puteri,sa ne unim-ca sa putem tine piept balaurului.Cu Doamne ajuta!Va iubesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai un duhovnic? Daca nu, atunci sa-ti gasesti un duhovnic bun, ca sa poti sa fii ajutata in rugaciuni.

      Ștergere
    2. Cind discipolul este pregatit duhovnicul,mai numit si maestru,nu intirzie sa apara...Toate la timpul lor,dar daca va considerati un duhovnic-invatati-ma,de ce nu?Ma stradui sa-mi deschid intotdeauna inima spre a primi ceva nou,desigur daca rezoneaza cu iubirea...multumesc.

      Ștergere
  12. Pana m-am prins eu ca sunt angajata la salubritate, a trecut ceva vreme. Candva mi s-a spus asa: cine nu-Mi iubeste intunericul nu-Mi poate iubi lumina.
    Cand m-am smiorcait ca mi prea greu si ca oare cand imi vine si mie randul sa se implineasca dorinte mi s-a spus ca binele intregului are prioritate. Desi am bombanit... am inteles imediat mesajul. De mers imi merge bine caci accept fara sa dau prea mare importanta perioadelor cand imi merge prost. Acum ca stiu de ce, imi este mult mai usor.
    Iti urez si tie si cititorilor tai: °sarbatori fericite si binecuvantate°.

    RăspundețiȘtergere
  13. Craciun fericit tuturor!
    Neluta.

    RăspundețiȘtergere
  14. Succes sa aveti toti care va straduiti din greu.Sa treceti cu bine peste chinurile ce le rabdati. Sa vedem ce zice luna ianuarie despre cum a decurs cu balaurul cel rosu, cat lasa din putere, ca asa am inteles ca tre sa fie si el inca intunecat. SAu poate trece in Lumina si apare inlocuitor. Cert e ca Lucifer s-a dus pana la urma cu cca 3 ani in urma. Acum ramane cel care i-a luat locul lui Satan. Pe urma o sa apara altul...Ca se zice ca e necesar sa fie pt echilibru.Lumina sa-i ia pe toti mai iute. E atata intuneric aici pt ca au fost trimisi la intrupare atat de multi intunecati in ultimele secole... Iar falsul Dz, ala care e 9D-3D multiconstient si functional in toate aceste dimensiuni unde se intinde el are de gand iar sa prosteasca ca sa il slujeasca alte civilizatii cu probleme generate de departarea de Sursa, civilizatia insectoida are dificultati de procrere si pastrarea speciei ei si asta 9-3D ii fraiereste ca pe reptilieni, deja au inceput hibridari cu umani. Au fost pe la mine dp ce am vazut intr-o sesiune a lui Calogero asta si pt ca manifestam compasiune pt problematica lor m-au contactat mental.Le-am indicat solutia si abia intelesesera acest adevar si ca e unica sansa reala si rapida ca le-a si sters din minte solutia falsul Dz, 9-3D multiconstient si functional in toate aceste dimensiuni si au venit sa imi spuna. Poate pui o vb buna Miha pt ele, ca ele stiu si vor, dar sunt impiedicate artificial de cele 14 Fiinte MultiDimensionale Constiente. Iti dai seama ce chin inutil si pe ele si pe noi? Ca vor fi mult mai rele avand constiinta de grup pt care individul nu conteaza si de aici e cruzimea la care se adauga disperarea lor, iar noi suntem creati unici, dar pt ele nu conteaza aceasta, caci atat sunt ele.Nu stiu daca nu tot ele au fost prostite sa creada ca ne pot roade structurile pt a ne substitui. An vb si cu Mama mea Cosmica si le-a explicat ca nu vor fi primiti ca fii in locul realilor copii.Oare de aceea am tot vazut doi cosasi aprope albi ca imi ies in drum? Stiu ca mie si asa mi se pot arata. Nu ar fi iantaia oara. Pune o vba buna Miha cand poti si inca iute. E dorinta lor. Mersi frumos, te pup pe inimioara.
    Tooate cele bune Mihaela si tuturor de Sus sa avem cu totii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romanitza Roman nu inteleg nimic din ce spui, decat ca esti foarte evoluata si traducerea in limbaj profan a mesajelor tale e deficitara.

      Ștergere
    2. E lunga povestea. Lucifer este frate cu Isus. In 2010 au venit sa il cheme cu cantece simelodii specifice cerului sau de origine, dar cazut in densitate acesta nu le-a auzit si ingerii personali ai lui Isus, grupul de ingeri pe care eu i-am perceput in culori, degeaba l-au chemat astfel ca sa ii readuca aminte de Acasa. Am preluat mesajul ghidata sa caut canalizarea descrisa pe site-ul sc Kryon intr-o limba pe care nu o cunosc, dar tot am priceput, caci era dorita reintoarcerea lui Lucifer de DZ Tatal sau. Mie, ingerii Eloa( asa se numeste gr de ingeri personali ai lui Isus) mi-au aratat ca mi s-a sters o culpa si ca DZ Tatal vrea impacaciunea si mi-au aratat in acea zi 3 curcubee in culorile pastelate ale grupului de Ingeri Eloa, nu stiam ce se intampla, dar erau culori pastel roz, alb si verde, daca mai tin eu bine minte. Am fotografiat cele trei curcubee aparute, fiecare aratand un ipostaz T+F+Sf.Spirit, caci asa e corect, duh are si musca! M-am uita pe foto si dp atatia ani au disparut, regret.Dar in acea seara au venit la mine grupurile de ingeri ca niste saluri din energie colorate, mai degraba ca forma erau grosi si alungiti, imagineaza-ti o rama de 2m cu proportia corespunzatoare grosimii.M-au inconjurat, curatat, luminat..... insa totul a durat foarte putin, eu fiind data de popii rai dincolo intunecatului cu blesteme cumplite in altar de beserica. Asa ca dp confortul si mangaierea lor, a inceput navala disperata a celor ce ma folosesc aici si ei s-au retras. Asa ca dp 5 minute s-a terminat si a fost stricata toata lucrarea lor. Cam asta e puterea lui DZ Real aici. Nu o sa mint pt nimeni. Asta este aici, nu am facut-o eu, doar o constientizez si cand pot ma duc si nu mai revin nici pt Dumnezeu Adevarat, o sa ma pretuiesc eu pe mine, ca daca nu o fac eu nu are cine, o sa ma apar eu pe mine de a mai ajunge aici, ca daca nu, sper inutil in sprijinul lui DZ., Marele Absent, sau pomul atat de rar roditor, incat poti zice ca nu rodeste. Cert e ca nu te poti baza pe roada sa, are planuri de mare anvergura si tu in capcana de aici nu mai contezi, nu intri in planurile lui, asa ca nu te mai buluci sa vii, iubeste-te pe tine, mai ales ca e nevoie de intunecati pt balanta cosmica. Nu avertizeaza cand se termina cele 5000 de caractere si nu stiu daca sa continui, caci imi e prea mare amaraciunea si uite ca m-am exprimat aici.Cum cu mine avea treba Lucifer, de secole, eram aici in tabere adverse, ewu faceam voia lui Al`Sfant, Lucifer voia ale lui, eu la mijloc am luat-o pe cocoasa de zor secole pt xca nu l-am considerat in calculele sale. Pot sa iti spun ca eram lucrator in lumina, de cer 9 etaj trei, inger elohim intrupata si ma gandeam sa ajut, sa usurez viata teribil de crunta celor multi si asa ca m-am intrupat in familii nobile, regale caci de aici incepe binele sau raul poporului. Am fost regina Charlote, sotia lui Louis al XI-lea, inaintea mea ii fusese sotie actuala printesa Margareta a Romaniei, dar ea a decedat si vaduv fiind s-a recasatorit cu mine.POoti vedea stilul de atentie si grija insuflat sotului meu de atunci, care a restrans privilegiile nobililor abuzatori gratie si influentei mamei mele, alt inalt spirit cumplit taxat in timp, la fel ca mine.

      Ștergere
    3. INcerc sa continui. Intre timp am incercat sa pun in practica Scoala Misterelor Lui Lord Sananda, un aspect al lui Isus, insa au prins repede de stire si mi-au transferat diblul spiritual al creierului unuia ce era imbacsit cu medicatie gresit dozata, caci era cu epilepsie si altele, asa ca ma poticneam la prima lectie, dar era prezent L. Sananda si a descurcat niste situatii create de chin si scapaciune pt cea care le facuse, dar stia cum sa transfere in mine ca sa nu o ia pe cocoasa de la cei atinsi de ea; poate ca el m-o fi stimulat ca apoi sa incerc sa ii transmit lui Lucifer ca au venit dupa el sa il duca sus, el facand o eroare cand s-a desprins, a taiat si conexiunea de iubire cu Dz Tatal, asa ca odata ajuns aici in densitate a uitat de ceea ce este Acasa. Si, m-am lovit de cei care profitau de Lucifer si inainte de cei care trebuiau sa duca mesajul catre el, caci se temeau sa i-l duca nestiind cum va reactiona. Asa ca au venit la mine pretinsi Luciferi ca sa afle despre ce e vba, apoi abia s-au sesizat cei care profitau de colaborarea cu el, caci i-au prins slabiciunile si nu l-ar fi voit plecat pt interes propriu, egoistic. Abia in 2012, in ianuarie - nu stiu dc cam toate importante se petrec in luna asta, cam pe la inceput de an observ se misca Divinul ceva mai abitir, am reusit sa vb cu Lucifer. Si l-am intrebat ca o bebe mica dc s-a oprit din drumul indumnezeirii sale. Mi-a raspuns ca a evoluat intr-un ritm bun o buna parte a drumului, apoi a fost ceva gen a bate pasul pe loc, dura prea mult si ca de aceea s-a abatut de pe Calea Indumnezeirii. Am intrebat daca are de gand in aceste conditii sa mai intarzie asa aici unde este doar folosit de vicleni si ce nevoie are. Pai, nu stiu ce avea si asta pe cap, programe sau ce avea ca a trebuit sa ii repet nopti in sir:"Ce nevoie ai?" Abia apoi s-a dezmeticit si dp alti ani am aflat ca s-a dus sus, Acasa totusi. Nu a mai vb cu mine, are un sac de karma fata de mine, nu a facut nimic ca sa repare, toti care l-au folosit o duc bine mersi in continuare caci repede i-au gasit inlocuitor, are intunericul destui intunecati si ii folosesc in ritualurile lor. Mai devreme citeam despre lucrarea de trecere in lumina si iubire a grupurilor de fiinte extraterestre intunecate din interiorul pamantului si din descrierile riguroase ale Mihaelei am inteles ca atunci cand ma blocau atyragand prin ritualuri astfel de creaturi mi le trimiteau si mie, dar asa am putut recunoaste cateva dintre ele, cel cu 4 picioare si fara maini care ma vizitase intr-o noapte si se luminase tot furandu-mi lumina mea proprie, poate luand o parte a structurilor mele pt a le duce cui facuse ritualul. Am spus ca nu ma bag in lucrarile gen mihaela, ca m-au imputinat cumplit, iar de la cine guverneaza lucrarea asta a Mihaelei noastre nu vad niciun semn ca ii pasa de imputinarea mea facuta de astia, doar lanseaza invitatii si uite ca preaimputinata fiind la asa cerere asa raspuns:Nu ma bag!Daca binevoia sa vb si cu mine ca si cu viclenii, caci cu astia se osteneste sa comunice, aia stiu sa negocieze si sa obtina ce le trebuie, atunci puteam sa ii spun, draga, nu vezi ca nu-s capabila? Nu vezi cate abuzuri a trebuit sa rabd si ca nu am putirinta degeaba as avea bunavointa; a, daca tu ma refaci sa si pot face treaba eficient e altceva, dar ma si aperi, nu ma lasi apoi sa ma cocoseasca din ura si pt ca stiu/vor si pot sa o faca. Insa la asa invitatii, indiferent ca poti sau nu, trebuie sa te aperi chiar de imbietor! Ce parere buna avem noi despre Dz.... Dar care e realitatea, o simtim cu totii pe pielea noastra, nu face decat sa ceara, sa te puna la munca si nu ii pasa cat iti e de greu, ca ai probleme, nu ea asa patern si grijuliu, mai ales daca e ala ce se pretinde Dz. Si nu se pretinde unul singur, multi sunt aici monstruosi si animalici care se vor Dz pt noi, caci acum avem 34 din cele 36 de catene de ADN deconectate, asa ca orice lighioana extraterestra ne poate juca pe degete.

      Ștergere
  15. Aii ...Mihaela .
    Cum ...nu se poateiesi din dualitate ? Se poate , si este cel mai banal lucru ce exista !
    Imaguneaza-ti 100 de galeti cu apa , in care se reflecta soarele . Fiecare dintre acestea v-a fi convinsa ca are soarele ...dar este doar o reflexie a Unuicului !
    Asa este dualitatea ...crezi ca exista soarele din galeata ta ..si cel UNIC , despre care omul are o intuitie . Intelegi ce spun ?
    De fapt ...singurul lucru real este soarele de pe cer , si nu aceia din ,, galeti " . Omul ...crede ca este ...dar de fapt doar Unul exista , si lasa iluzia de a fi la tot ce este . E jocul Sau ...un actor de comedie ....cel mai amuzant si mai tare ....
    Problema este ca ...nu are un public ce ride ...
    El joaca in a te face sa crezi ca ...esti ...ca e reala istoria personala ..emotiile , dramele si fericirile personale .
    Vezi tu ...El nu e ceva personal , ci impersonal . Omul ...nu stie incotro sa priveasca pt a-L vedea , caci altfel ar fi prea simplu . Peste tot lumea a cautat , mai putin ...acolo unde era cel mai oviu , mai aproape , mai simplu .
    Nu exista niveluri de evolutie a constiintei individuale , caci aceasta este perfecta , inalterabila , neschimbatoare ...in afara timpului si formei .
    In schimb ..exista niveluri de ...pasiune , prindere in ,, joc " . Sau ...de ,, orbire " ce ne face sa nu vedem . Cu cit su tem mai ,, prinsi " cu atit nu deslusim simplul despre care eu vorbesc .
    Materia sau spiritul ..sunt extremitatile aceleiasi realitate . Spiritul este materie mai fina ...iar aceasta din urma nimic altceva este decit spirit in forma mai grosolana . Dar ...sunt acelasi lucru ...fac parte din aceiasi Realitate . Unica si neschimbabila .
    Acel Unu , ce doar El a existat , si v-a fi ...intr-o multitudine de forme , deci acel Unu ...niciodata sa ...indepartat , nici macar de un milimetru de tine . Niciodata .
    A privit si trait amuzat ...t8ata drama personala , cu suisuri si coborasuri ...
    Dar ...in momentul cind se va simti prea molestat de catre ...mintea duala ..atunci v-a fi gata sa se arate ...ha ha ha ha .....si vei avea o placuta surpriza ! Ha ha ha ....
    E prea simplu ...
    Minunat de simplu ...
    Intr-o zi ...vei intra singura acolo . Si nu va mai fi nici un tu , eu ...
    Acela doar ...e locul de intilnire . Unde din doi devii Unul .
    Ce credeai , ca-ti vorbeste un ....despartitor ? Nu ....nicidecum . Ci un unificator mai degraba .
    Sigur ai sa inelegi tu ce am scris aici , la tine . Sunt curios ...

    RăspundețiȘtergere