marți, 8 noiembrie 2016

TEMPLELE INGERILOR


TEMPLELE INGERILOR


Dragii mei,

Mai intai de toate, doresc sa multumesc din suflet tuturor celor care au raspuns apelului meu din articolul anterior si ma rog Bunului Dumnezeu sa binecuvanteze aceasta daruire si pe toti cei care au facut ca un gand de ajutor sa se materializeze si sa se transforme in realitate, pentru Andrei si tatal sau.
Nu pot sa nu mentionez faptul ca ne-au fost necesare doua zile ca sa-l convingem pe tatal lui Andrei sa primeasca acest dar. Asa cum am spus, actiunea s-a facut fara ca dansul sa stie despre aceasta initiativa.
M-a intristat profund comentariul unui cititor care a sunat cam asa:
Iti strici toata credibilitatea cand introduci Sfintii care te sustin in a derula campanie de binefacere fiind vorba de bani.
Doar atat pot raspunde: in fata necazului unui om, credibilitatea mea este ceva ce chiar nu conteaza. Lucrurile acestea se simt cu inima si stiu foarte clar ca cel ce are inima deschisa nu are nevoie sa fie convins de cuvintele mele. El va percepe totul dincolo de cuvinte. Eu mi-am periclitat credibilitatea in fata catorva perechi de ochi, dar Andrei a primit peste 3000 de lei. Pana la urma, asta este tot ce este important.
Si ca sa vedeti cat imi pasa de aspectul credibilitatii mele, de parca aceasta ar fi ceea ce tintesc prin toate actiunile desfasurate in cadrul acestui blog, mai supun atentiei un caz, pentru care am primit cererea de ajutor prin e-mail. Voi expune exact e-mailul, asa cum a sosit el, venind cu aceeasi rugaminte ca si data trecuta.


"Buna Mihaela,

Monica este o prietena de la noi din grupul Silva. Are de facut o operatie acum care costa 40.000 euro. S-au strans pana acum 22. 000 euro.
Ai mai jos povestea ei pe scurt.
Daca crezi ca e ok sa postezi pe blog mesajul, fa-o, te rog.
Poate asa o vom ajuta sa si stranga toti banii necesari operatiei.

A facut 3 copii superbi!! Crescuti din scaunul cu rotile!! Iar asta spune f multe despre ea, cred eu.
Te pup!


---------- Mesaj redirecționat ----------
Subiect: [creativ_silva] rugaminte de ajutor Monica Radu
Către: Yahoogroups <creativ_silva@yahoogroups.com>, Creativ Silva <creativ_silva@yahoo.com>

Dragilor,

Revin catre voi cu rugamintea sa nu o uitam pe Monica. Cei care aveti facebook ati mai citit diverse postari. Mailul este in special pentru cei care nu au facebook.
Am vorbit ieri cu Monica, se pregateste pentru operatie din toate punctele de vedere. Problema este ca nu a strans inca toata suma de care are nevoie si nu isi poate face programare pana nu are banutii. Operatia ar trebui sa aiba loc la sfarsitul lunii noiembrie-inceputul lunii decembrie, astfel incat sa poata fi acasa de sarbatori. Timpul deja este foarte scurt.
Asa cum am scris si pe facebook, are o putere fantastica si, ca rasplata pentru ajutorul pe care il primeste, se simte cumva "datoare" ca dupa operatie sa se ridice din scaun.
Rugamintea este sa donati, cat puteti, cat aveti, in cazul in care nu ati facut-o deja. Poate povestind catre prieteni, rude, fiecare cum considera, se ma gasesc doritori sa o sprijine. Regasiti mai jos cateva raduri postate pe pagina de fb "Noi pentru Monica" si conturile in care puteti dona.

"Imaginati-va ca sunteti jurati intr-un proces in care verdictul este viata Monicai. Domnilor jurati, noi ne-am pledat cauza cat am putut de bine: Monica este un om puternic, o femeie deosebit de frumoasa, complexa, inteligenta, fina, o mama cu un curaj nebunesc. Un om luminos, un crestin bun cu credinta si frica de Dumnezeu. Monica este un om de litere si un artist.
S-au spus si repetat toate acestea si totusi ceva lipseste. Zeci de mii, poate chiar sute de mii de oameni au vizitat aceasta pagina. Foarte multi au contactat-o pe Monica si au incurajat-o. Domnilor jurati, trebuie sa faceti mai mult de atat! Merita aceasta femeie sa traiasca? Merita o sansa la o viata linistita si decenta alaturi de copiii ei? Daca ati fi cei care hotarasc acest lucru, ce ati spune? Ati spune "Da?". Atunci va rog sa donati! Like-urile si share-urile ajuta si ele, dar nu sunt suficiente. Incercarea Monicai e mare, cauza pe care o judecati citind aceste randuri are nevoie de un raspuns ferm!

Puteti dona pentru Monica Radu in conturile ING Bank:
EUR:RO93INGB0000999905246161
RON:RO44INGB0000999904516633"



Din suflet va multumesc! Doar asa putem construi temple ale sufletului in Ceruri si pe Pamant, prin iubirea si compasiunea noastra!

Nu in ultimul rand, urez tuturor purtatorilor numelor Inaltelor Fiinte Celeste Mihail si Gavril, multa sanatate, bucurie, putere de rezistenta spre implinirea menirii din aceasta viata, armonie, pace si bunaintelegere!

“La Multi Ani Fericiti!”

De asemeni multumesc din toata inima pentru toate urarile ce le-am primit astazi de la o multime de prieteni, prin e-mail, sms, apel telefonic, rubrica de comentarii a blogului si prin viu grai.

In dar pentru toti cei sarbatoriti si nu numai: Templele Ingerilor










16 comentarii:

  1. La multi ani, sanatate sa poti merge mai departe si multa iubire!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragilor, felicit (si io) poporul american !

    I-am acordat sansa si am sustinut echipa lui Trump. Ati vazut ce oameni adevarati, demni si de incredere, buni patrioti, are ?! Am apreciat acest lucru deoarece omenirea ajunsese intr-un moment "critic", depasindu-se si termenul de "Gratie" acordat pentru a se putea echilibra si pentru a putea invinge un sistem care-a transformat-o intr-o "sluga" a Sistemului si, astfel, se putea pune in pericol " Planul Restaurarii Creatiei pe cale pasnica" . Mi-a placut programul propus, care se pliaza(din observatiile si perceptile mele) pe ceea ce reprezinta, intradevar, poporul american. Chiar daca Trump n-a avut, tot timpul, o atitudine adecvata, totusi, se observa clar ca este hotarat , ca Presedinte al USA, sa redea demnitatea americanilor si, astfel, va avea o contributie benefica intregii lumi, intregilor popoare,, natiuni, intru echilibrare. Sa ne bucuram si sa multumim lui Dumnezeu! Asa cum va mai spusesem si altadata, in "Restaurarea Creatiei" trebuie avute in vedere si "Elementele surpriza", care apar "din cand in cand" , adica "Neprevazutul" si care intervin, intotdeauna, cand dezastrul si degradarea morala, sociala, politica s.a.m.d. pun in pericol intreaga omenire, planeta si randuiala cosmica. Poporul american si toate popoarele si natiunile lumii, merita sa traiasca in demnitate si onoare, in cinste si omenie, asa cum este un OM adevarat, altruist si drept, bucuros si fericit ca traieste pe aceasta splendoare de planeta Terra, "Floarea de Lotus a Intregului Paradis"!

    https://www.youtube.com/watch?v=wWeVqw7CsIE
    https://www.youtube.com/watch?v=aM84NjPEGSA

    Doamne ajuta, in continuare, tuturor!

    Toate cele bune,
    Lucia Dobrea (Bistrita)

    RăspundețiȘtergere
  3. La mulți ani dragă Mihaela, pace, sănătate , multă iubire și realizări luminate pentru sensibilitatea și curajul care dai dovadă!

    RăspundețiȘtergere
  4. Este minunat ceea ce faci, totul, dar si aceste apeluri la solidaritate, la bunavointa, la intelegerea semenilor nostri...
    S tiu o povestire : "Doi intelepti se plimbau linistiti....La un moment dat intalnesc ub cersetor orb. Unul din intelepti se duce si ii da un banut. Cand revine, celalalt ii spune : -tu chiar nu ti-ai dat seama ca nu e orb ? -Sigur ca mi-am dat seama...-Atunci de ce i-ai dat bani ? -I-AM DAT PENTRU MINE, ma simt bine ca am avut cui sa dau, daca el inseala, e problema lui...."
    Asta am vrut sa subliniez, ca daca dam ceva, si o facem din inima, ne vom simti bine, nu mai vorbim ca de fapt sunt niste legi care, daca dam din ceea ce avem, vor face ca sa primim inapoi mult mai mult....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Cristi,

      Ai mare dreptate in cele ce ai scris si iti multumesc din suflet pentru darul tau si pentru ca ai raspuns in mod deosebit apelului meu.

      Ștergere
  5. La multi ani!!! Nu ne-am mai auzit de mult. M-au acaparat ocupatiile prozaice . Sper sa ne revedem, daca nu anul acesta macarin urmatorul. Mi-e dor de grup, de energia de grup, de voi cei dragi mie. Doamne ajuta sa fie bine pentru toata lumea. Multa Sanatate, pace si Iubire.

    RăspundețiȘtergere
  6. Scuze ca ies din minunatul "cadru" creat, dar vreau sa va intreb si pe voi, cum va simtiti? Ca m-am enervat ieri si abia imi revin! A fost o stare nashpa, frica amestecata cu neputinta, parca nu reuseam sa fiu deasupra situatie, sa o controlez... Am plecat pe jos de la serviciu, m-a prins ploaia, m-a udat, m-am bucurat...Dimineata m-am trezit usor afectata si tot as fi adus subiectul in discutie. Inteleg ca a fost un test pe care l-am ratat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu a fost un test ratat. Pur si simplu ai fost conectata (de Divinitate evident) la o anumita matrice. Se intampla niste lucruri. Bune pentru noi. Asta genereaza niste furii. Nu ale noastre. Noi doar le interferam. Atat pot sa iti spun in acest moment.

      Ștergere
    2. Dragelor, Mihaela si Lenutz, pot si io sa confirm...

      Toate cele bune,
      Lucia Dobrea(Bistrita)

      Ștergere
  7. Multi ani cu sanatate si bucurii, lumina, iubire si un Univers de Fericire!!! (cu scuzele de rigoare pentru intarziere...) Prin intermediul dvs. ii doresc Monicai multa putere, sanatate si rabdare. Sper ca suma mica pe care i-am putut-o trimite sa atraga altele mai mari si sa ii poata fi de folos. Imi doresc sa traim timpuri in care viata unui om sa nu mai fie masurata in bani!

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.stiripesurse.ro/hackerul-roman-guciffer-hillary-clinton-e-inalta-preoteasa-a-illuminati-document_1162448.html

    RăspundețiȘtergere