sâmbătă, 12 noiembrie 2016

FRATIILE “ISRAEL” SI “BABILON”



FRATIILE “ISRAEL” SI “BABILON”


Dragii mei,

Spuneam intr-un articol trecut ca la un moment dat voi reveni cu informatii avand legatura cu titlul de astazi.
La nivelul lunii iulie am scris despre Egipt si fratia Soarelui Negru.


In actiunile mele de scanare pentru diferite ADN-uri, evident la cerere, am descoperit un tipar de ADN pe care sunt impletite mai multe ADN-uri straine la o singura persoana. Aceste ADN-uri straine nu sunt umane ci apartin unor entitati ale unei civilizatii controloare sau aliante de civilizatii controloare. Mai mult decat atat, aceste entitati nu sunt din acest moment temporal ci de undeva din viitor. In cazul fratiilor din Egipt, Babilon si Israel, acest viitor se plaseaza in anul 2090. Cand am intalnit pentru prima data tiparul ADN-ului multiplu, nu am stiut cum sa il interpretez. Mai tarziu am inteles ca este in acest fel pentru un om al carui Spirit s-a manifestat intr-o intrupare dintr-o alta viata, ca si mag negru, dar nu oricum, ci care la un moment dat s-a facut parte dintr-o fratie intunecata.
De ce sunt importante aceste fratii ce au existat in trecut si cu siguranta ca mai sunt facute si in zilele noastre? Pentru ca prin actiunile lor s-a fortat un oarecare traseu pentru aceasta planeta, unul pe care noi il stim prea bine astazi: uciderea Mantuitorului, torturi, razboaie, crime, tradari, ura si nu mai are nici un rost sa prelungesc aceasta enumerare. Toate au condus la scaderea drastica a vibratiei planetare, facand posibila acapararea cu usurinta, chiar daca inca mai exista multi locuitori ai acestei planete care cred ca sunt liberi si ca traiesc dupa cum ei aleg.
A existat atata tam-tam si cu alegerile de dincolo de ocean: unii cu unul, altii cu altul. Acum invit la a ne gandi putin: daca eu, Mihaela, vin si pun pe o tipsie doua bomboane identice ca si gust, dar cu invelisuri diferite si merg apoi catre cineva spunand: “Alege una!”, el va avea impresia ca a avut libertatea sa aleaga. Ce nu intelege este ca ambele bomboane sunt ale mele si ca pentru mine este chiar indiferent pe care dintre ele o ia din farfurie. Este acelasi principiu ce se aplica deseori si in comert, iar specialistii in domeniul marketingului cunosc prea bine asta. Mai departe, presupunand ca vedem dincolo de staniol si presupunand ca o bomboana are si ea ADN-ul ei, atunci nu cred ca e o mirare sa aflam ca ambele bomboane nu au ADN uman, ci ADN de bomboana …
Revenind la oile noastre, prima data mi-a iesit in cale fratia Egiptului. Am primit informatia ca a inclus 49 de magi negri si mai mult, ca era necesar sa ii gasesc pe toti, astfel incat sa fie sparta fratia, iar blestemul ei sa fie anulat. Atunci am inteles mai profund si cuvintele Mantuitorului: “Ce este legat pe Pamant, legat va fi si in Ceruri si ce este dezlegat pe Pamant, dezlegat va fi si in Ceruri”. Altfel spus, daca pe Pamant a existat o astfel de fratie, iar prin actiunile ei a legat lucruri pe aceasta planeta si mai apoi in Ceruri, adica energetic, atunci tot pe Pamant trebuia sa fie si gasita si sa se porneasca dezlegarea de la acest nivel pentru ca mai apoi sa fie dezlegat si in Ceruri. Aceasta este motivatia pentru care toti membrii fratiei era necesar sa fie gasiti.  Am aflat ca toti sunt intrupati acum, majoritatea in Romania. Am inceput sa fac liste. Sute de nume pentru care a trebuit sa intreb: cu sau fara ADN multiplu? Pe care i-am gasit cu 49 de ADN-uri straine, i-am plasat in lista fratiei Egiptului. Cineva chiar m-a intrebat la un moment dat: “Cum Dumnezeu de i-ai gasit pe toti? Este batator la ochi. Chiar asa? Aproape toti sa fie reintrupati in Romania?” Mie nu mi se pare ciudat deloc. Mi se pare chiar extrem de logic. In planul vietii mele, pana la aceasta ora, nu au fost scrise prea multe calatorii in strainatate. Ba chiar au existat anumite blocaje de-a lungul vremii, la acest capitol. In astfel de conditii, daca Divinitatea a avut in plan ca in acest an 2016 sa fie sparte aceste fratii si daca mie mi-a revenit aceasta misiune de a-i gasi pe componentii lor, este evident ca ei au fost FORTATI sa se intrupeze intr-un anume loc si in aceste timpuri, astfel incat sa poata veni in contact cu mine la momentul hotarat. Au existat oameni din fratii care mi-au scris ei cerandu-mi ajutorul, eu necunoscandu-i pana la acel moment. Spiritul lor le-a condus pasii si m-au gasit ei pe mine, astfel incat tot am ajuns in legatura intr-un fel sau altul.
Cand nici nu terminasem cu gasirea intregii fratii a Egiptului, a aparut ceva nou. Au aparut persoane avand tot ADN multiplu impletit cu ADN-ul lor, dar in numar de 40. In acest fel am putut afla ca in urma cu aproximativ 2100 de ani inainte de Hristos, a existat o fratie formata din 40 de magi negri, in Babilon. Ei au facut la un moment dat un ritual, punandu-se impotriva simbolului Sfintei Cruci, simbol cunoscut de mii de ani si venerat pentru puterea lui, in multe culturi, inclusiv la egipteni. De la acel moment incolo, simbolul Sfintei Cruci s-a asociat cu apararea (functie ce o avea si inainte) dar si cu suferinta. Dintre cei intrupati acum, apartinand acestei fratii, am observat ca multi au avut de-a lungul vietii lor probleme grave legate de intuneric: agresiuni ale unor entitati intunecate, obsesii, nebunii, crize de epilepsie etc. Putem gandi cumva ca pe aceste persoane, pana la momentul dezlegarii, semnul Crucii nu i-a mai aparat. A fost ca si inexistent.
S-a gasit fratia Egiptului si s-a dezlegat, continuand cautarea pentru fratia Babilonului. La nivelul celui de-al 7-lea nume trecut in lista fratiei Babilonului, au inceput sa apara persoane cu alt numar de ADN-uri straine existente in ADN-ul lor, respectiv 39. Am inteles atunci ca va fi necesar sa construiesc doua liste in paralel, ce-a de-a doua fiind aferenta unei fratii formata din 39 de magi negri, ce a existat cu aproximativ 900 de ani inainte de Hristos, in Israel. In numerologia ebraica, 39 este un simbol al Sfantului Duh. Ei au facut deci ritualuri impotriva Sfantului Duh, respectiv impotriva stelei cu cinci colturi, conferindu-i dublu sens: cel existent initial, al Luminii, al Porumbelului, al Sfantului Duh si cel corespunzator stelei cu cinci colturi cu varful in jos, care in aceasta forma apare ca un “minunat” țap cu barba si doua coarne. Deoarece au gresit impotriva Duhului Sfant, majoritatea celor din aceasta fratie sufera in aceasta intrupare de cancer si de tot felul de boli, nemaivorbind de incercarile vietii cu care s-au confruntat pe multiple planuri.
Cautarea a durat aproximativ doua luni, pana in luna septembrie. Fratia Israel a fost dezlegata in data de 27.09.2016 iar fratia Babilon in data de 28.09.2016.
Fratia Israel a fost in conexiune si pact cu 2 printi de intuneric, fratia Babilon cu 4 printi de intuneric, iar fratia Egiptului cu 9 printi de intuneric. Oricat ar parea de incredibil, Divinitatea, dupa multiple negocieri, a trecut pe toti acesti printi, cu mamele lor intunecate cu tot, in lumina. Altfel nu s-ar fi putut sparge aceste trei fratii.
Dezlegarea acestor fratii a pus pe roate ceva si mai important, dar despre care momentan nu este permis a se vorbi. Se va intampla si asta la timpul potrivit, dupa implinirea a ce este de implinit.
Asa cum am spus si in articolul despre fratia Egiptului, oamenii ce au facut parte din aceste fratii, acum eliberati, nu sunt reprezentanti ai intunericului in aceasta viata. Aceasta s-a intamplat atunci. In aceasta viata, multi dintre ei sunt fiinte de lumina la nivel de varf, ce s-au luptat din greu sa stearga prin suferinta si rugaciune, bilele negre acumulate prin experienta Spiritului lor din acea intrupare. 
Aceste trei fratii nu sunt nici pe departe singurele. Dupa dezlegarea lor am mai gasit si altele insa Cerul mi-a comunicat ca nu mai este necesar sa fie aflati si componentii acestora, pentru ca ele vor fi dezlegate toate, in mod automat, atunci cand se va atinge tinta finala despre care am scris mai sus ca nu imi este permis sa vorbesc acum.

Toate cele bune!

57 de comentarii:

  1. Alegerea echipei lui Trump va declansa caderea regimului fascist, care-a dominat omenirea si toate se vor prabusi, asa ca piesele de domino.
    Este interesant ca sunt care-i spun Mariei Ghiorghiu ca sa fie mai atenta, insa nu prea tine cont de nicio atentionare, pe toate le asociaza cu tot felul de ocara la adresa ei(am observat ca sunt pe-acolo si cei care , da, jignesc, insa, discernamantul trebuie pus la treaba) si chiar nu-i cazul sa nu fim atenti. Asta este valabil pentru noi toti. Mihaela, informatiile, pe care ni le aduci, sunt interesante si pe mine ma ajuta sa-mi inteleg mai bine activitatea si sa am incredere ca intuitia mea chiar functioneaza, chiar daca am avut momente cand am crezut ca nu-i asa.

    Iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mihaela, te referi la vrajitorii si vrajitoarele care-au fost arse pe rug, de-a lungul vremurilor?! Am citit pe cateva bloguri ca sunt care se regasesc in ceea ce scrii tu p-aci. Este interesant si traim timpuri uimitoare,in care, uneori, ne simtim coplesiti si chiar neputinciosi ! Vorbisem si cu alti semeni si ne bucuram ca suntem in viata...

    Cu multumire, recunostinta si apreciere,
    Lucia Dobrea(Bistrita)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu draga Lucia, eu vorbesc despre magii negri, ce actionau in grupuri organizate sataniste, asa cum exista si astazi. Ca unii dintre ei s-or mai fi intrupat si ca vrajitori si vrajitoare prin epoca medievala sa spunem, asta este alta poveste.

      Ștergere
    2. Multumesc, draga Mihaela!

      Toate cele bune,
      Lucia Dobrea(Bistrita)

      Ștergere
  3. Un efect al caderii Ocultei, doamna Mihaela este acesta: atacurile teroriste se vor rari. Ideea de terorism este una discutabila. Asa-numitul terorism a fost creat si finantat de catre sistemul Ocultei Mondiale. Bine ca a iesit Trump si nu Hillary.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord cu ce ai scris numai ca fata de ultima propozitie, mai citeste o data cu atentie exemplul cu bomboanele.

      Ștergere
    2. Da, este de luat in seama ceea ce ziceti voi si este cam asa, ca aici:

      https://www.youtube.com/watch?v=rZtF5-SMh7g
      https://www.youtube.com/watch?v=2hc2lgskrAg

      Ștergere
    3. Si daca una dintre bomboane incepe sa fie diferita in sensul bun fata de cealalta, Mihaela? Cum vezi aceasta?

      Ștergere
    4. Depinde totul de stapanul farfuriei (nu sunt eu acela, doar m-am pus ca exemplu). Daca el se face bun, atunci se pot indulci si bomboanele. Si se poate face bun, pentru ca daca nu as fi crezut asta, atunci inseamna ca toata munca din acest blog aproape ca nu isi mai avea sensul. Am initiat atatea civilizatii in iubire. De asemeni am initiat in iubire o multime de hibrizi umano-draconieni. Drept urmare, nu vad motivele pentru care nu s-ar putea face asta si pentru stapanul si bomboanele lui. Se va intampla insa atunci cand va fi Voia Sfintei Treimi. De fapt, ceva, ceva as zice ca deja a inceput.

      Eu am ales exemplul povestii cu bomboanele pentru a sugera ca este inutil sa ne bucuram sau sa ne intristam, ca a iesit unul, ca n-a iesit altul. Este pierdere de vreme din punctul meu de vedere, stiind ca oricum totul este deja hotarat si de stapan, dar si de Sus, ceea ce stapanul nu vede si nu intelege.

      Ștergere
    5. Multumesc Mihaela pentru raspuns! Te intrebasem pentru ca am unele semnale in privinta aceasta. Cred ca Trump va merge intr-o directie buna, pana la urma. De fapt omul acesta se schimba deja, intr-o oarecare masura.

      Ștergere
    6. https://www.youtube.com/watch?v=97lGuKBoELw

      Ștergere
    7. Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie dupa cum simti.

      Ștergere
    8. Totul spre binele suprem!:)

      Ștergere

  4. Conform profetiei MAYA 2012 a fost sfarsitul unui ciclu,2016 are loc
    al cincilea ciclu,cinci permite inaltarea.2016 este anul vindecarii
    natiunilor prin fuziunea celor doua energii:spirit si materie.


    Al cincilea ciclu (Ajaw / soare), va fi o fuziune a ambelor energii feminine și masculine. Va fi
    o tranziție în cazul în care nu va mai fi nici confruntări între polaritățile. Aceasta va aduce
    echilibru si nu va exista o ierarhie a unuia față de celălalt. Ambele energii vor sprijini reciproc.
    Acesta este motivul pentru care această perioadă se numește una de armonie, împărăția iubirii și întoarcerea conștiinței.
    Elementul său va fi eterul

    Acest al cincilea Ajaw / soare, vine cu puterea de transmutare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fain, Anonim 16:07, da, asta chiar se intampla.

      Ștergere
    2. Adevarat si perfect in ton cu cele ce se intampla.

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am apucat sa citesc comentariul. Persoana in cauza este una speciala si am facut ceva ca sa se repare niste stricaciuni ce i-au fost aduse de catre controlori. Ok?

      Ștergere
  6. francmasonerie:
    a. Teoria megalitică. Potrivit lui C. Knight şi R. Lomas, masoneria îşi are originile în triburile care au construit templul Newgrange sau faimosul Stonehenge. Constructorii, maeştrii în domeniul construcţiilor şi astronomiei, au dus învăţătura lor în Orient, înainte de Potop. Ştiinţa lor s-a păstrat datorită preoţilor evrei de la Templul lui Solomon şi de aici a fost preluată de Cavalerii Tempileri în secolul al XII-lea d. Hr.
    b. Teoria Frăţiei Şarpelui. Această organizaţie se naşte în cultura mesopotamiană, fondatorul ei fiind zeul Éa. Era vorba de o frăţie erudită care se angaja să răspândească cunoştinţe spirituale pentru a scoate oamenii din sclavia zeilor, redându-le libertatea.
    c. Mitul originii divine, conform căruia Dumnezeu a fost primul mason. A fost pus în circulaţie de către Masoneria Mizraim. Dumnezeu este primul mason pentru că a fabricat lumina, iar primul Mare Maestru a fost Sfântul Arhanghel Mihail, în acest context Adam fiind primul iniţiat.
    d. Teoria egipteană. Potrivit acesteia, originea masoneriei se situează în Egiptul antic. A fost susţinută de Christian Jacq, în opinia căruia originea masoneriei este legată de o societate secretă, responsabilă nu numai cu transmiterea unor taine meşteşugăreşti, ci şi a unei înţelepciuni ezoterice.
    e. Teoria misteriilor. Lansată de tot de Christian Jacq, avându-i predecesori pe Thomas Paine în secolul al XVIII-lea şi Robert Longfield în secolul al XIX-lea. Asociază masoneria cu nenumărate religii păgâne şi culte ezoterice ce se pierd în negura timpului: babilonienii, caldienii, Zoroastru şi Pitagora, care ar fi introdus-o în Grecia. Sunt texte despre iniţiere pe care masonii le invocă de la Pitagora, geometria fiind omniprezentă în francmasonerie.
    f. Teoria Templului din Ierusalim. Masonii fac referire deseori la acest eveniment important din istoria construcţiilor. De Templul lui Solomon se leagă numeroase legende francmasonice, cum ar fi cea a lui Hiram, asemănătoare cu a lui Osiris, care este asasinat, dar retrăieşte în fiecare mason iniţiat la gradul de maestru. Masonii au preluat şi arhitectura Templului din Ierusalim pentru templele lor.
    g. Teoria Templierilor. Potrivit acesteia, învăţătura ocultistă întrebuinţată la construirea Templului lui Solomon a fost descoperită de la Cavalerii Templieri în secolul al XII-lea. Teoria s-a bucurat de un mare interes printre masoni încă de la început, mai ales pentru că facilita răspândirea masoneriei în Franţa, unde imaginea acestui ordin militar era una extrem de idealizată. Cavalerul Andre Michel de Ramsay, mason de origine scoţiană, exclama în 1736: ,,Strămoşii noştri Cruciaţi, adunaţi din toate colţurile creştinătăţii în Ţara Sfîntă, au voit să reunească astfel, întro singură frăţie, indivizi aparţinând tuturor naţionalităţilor”. ] O teorie leagă martiriul lui Jacques de Molay cu această legendă, presupunându-se că Hiram l-a inlocuit pe Molay pentru a ascunde fuziunea Templierilor cu Masoneria”. In aceeaşi lucrare Mackey concluziona că “ Putem spune că aceşti legendişti care au căutat să dovedească originea templieră a Masoneriei prin propriile legende nu au reuşit.
    h. Teoria medievală. Este cea mai credibilă teorie cu privire la originile francmasonilor. Conform acestei teorii, francmasonii sunt urmaşii breslelor de constructori din Evul Mediu. E vorba de o masonerie de breaslă formată din meşteşugari care mânuiesc mistria, echerul şi compasul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru aceste informatii. Toata vara am studiat aceste lucruri pentru ca am aflat la inceputul ei, de la Mihail, ca urmeaza in aceasta toamna transformari radicale la nivelul francmasoneriei. Se petrec deja la acest moment, chiar daca poate inca nu se constientizeaza in plan material. In interiorul ei sunt oameni extrem de valorosi, cu care Dumnezeu are planuri mari, dar intr-un mod complet inedit pentru ei. O sa le produca multa bucurie si vor fi cu adevarat impliniti cand aceste lucruri vor incepe. Cand am scris articolul cu revenirea navelor reptiliene, am promis la inceputul lui, ca voi expune rand pe rand subiecte pe care le stiu in derulare, inclusiv unul despre care vorbesc celor cunoscuti de la inceputul verii. La asta se refera. Am insa multe de completat pentru ca citind toate acele scrieri am simtit lucruri ca fiind adevarate si altele ca fiind false. De aceea am inceput sa pun intrebari catre Cer si intr-un final mi-am format o imagine foarte clara, zic eu, legata de acest subiect. Este adevarata informatia ca francmasoneria este veche de mii de ani si vine cel putin din Egiptul antic, la nivelul acestei civilizatii. Seqenenre Tao, adevarata samanta a ritualului lui Hiram, faraon egiptean, era un curcubeu, un trimis din viitor, la fel cum a fost Nikola Tesla. In mod garantat el a adus o cunoastere extrem de valoroasa la acea vreme. Daca este sa luam "Secretul lui Hiram", exista in aceasta carte o doza mare de neadevar. O spune Cerul, nu eu. Se intampla asta pentru ca informatiile utilizate de Lamas (si Knight dar mai putin), care din anumite considerente pe care nu este corect sa le numesc dar pe care le-am aflat de la Cer, are taiat accesul la o anumita parte de Adevar Divin (ceva ce nu este interzis pentru toti, pentru ca exista si Adevar la care nu avem acces niciunul dintre noi) sunt bazate de fapt pe alte scrieri vechi, mai mult sau mai putin adevarate. O scriere veche reprezinta opinii personale asa cum emitem si noi acum. Asta nu inseamna ca trebuie sa fie si conforme cu Adevarul Divin. Fata de subiectul "Iisus", asa cum este expus in aceasta carte, nici nu merita sa amintesc. Este complet pe aratura. Ei nu au habar cine si de unde au venit esenienii de fapt si de aici pleaca toata problema. De asemeni Cerul spune ca Templierii nu sunt veriga lipsa in francmasonerie ci cele doua s-au desfasurat in paralel si eventual s-au completat pe ici pe colo. Si cate nu mai sunt de spus. Cand va veni timpul, voi pune in scris un articol despre toate acestea. Sunt lucruri care ar trebui sa estompeze niste judecati si dusmanii reciproce. Nu se va putea simti nimeni lezat in vreun fel. Garantez.

      Ștergere
  7. Yupp, asta spune si Cobra, Trump e iezuit si Hillary din cabala.

    Ce nu stiati despre Trump:

    https://www.reddit.com/r/RomeRules/comments/3g7zgf/donald_trump_secret_jesuit_agent_for/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cititi si acest gen de informatii, mult mai clare si mai aproape de noi si sunt chiar de bun-simt, in opinia mea.
      https://www.youtube.com/watch?v=cJXFoA82IR4

      Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. Aceasta emisiune ne-a adus cateva informatii exceptionale:

      https://www.youtube.com/watch?v=yDbrSGB-naU

      Ștergere
    3. De aceea este sustinut de papalitate. Si din cate am inteles era un conflict intre Obama privitor la a mai fi si in cel de al doilea mandat presedinte. Contra lui au fost cei ce au dorit sa ii plateasca lui Obama politele: Regina UK si Vaticanul reprezentat de Papa Emerit. Hillary ar fi fost o continuitate a lui Obama ca influenta, poate inclusiv economica si de aceea ea ar fi pierdut in acest mod ciudat. Astfel a fost sprijinit Trump prin preotii romano si greco-catolici si fiinte daruite cu energii de lideri care sunt tinute inca ostatice si puse la munca indiferent ca sunt intrupate sau destrupate si obligate sa colaboreze cu cei ce tin fraiele planetei in mainile lor.Aceste fiinte fac parte din inalta aristocratie transilvana si am impresia ca reprezinta un fel de rezerva energetica pt a fi poleiti x-ulestii lor ce trebuie sa iasa alesi. E o practica veche si care face deservicii umanitatii, celor folositi evident, caci lor nu li se permite a functiona desi sunt indreptatiti caci ei sunt de Sus lasati sa faca guvernarea lumii, insa uite cum stiu de abil manuitorii lumii sa ii foloseasca si prin asta ii opun insasi misiunii lor fata de Realul Dumnezeu. Acum, mie mi s-a comunicat ca va fi presedinte acest D.Trump pt doua luni de zile. Poate atat le era necesar lor sa taie conexiunile lui Obama din culise. Insa si cand am vrut sa postez a doua zi, mie nu imi intra comentariul in presa romaneasca, cica nu completasem campurile referitoare la adresa de e-mail si nume. Dar s-ar putea sa ramana ales in functie de cum se va plia pe niste cerinte ale celor ce l-au sprijinit si banul este atat de important pt acestia.... Noi restul nici nu contam, ne folosesc si ne utilizeaza nelasandu-ne sa ne realizam misiunile pt care am venit aici. Mai degraba considera o tarfa politica cu bani care a calcat peste cadavre ca sa ajunga tot in locul altora - ca destin si sansa - undeva in pozitii politice inalte favorizante. E din experienta mea ceea ce scriu. Nu as putea sa ma joc cu acest subiect.Si ca precizare arat ca este si in Apocalipsa aratata Curva cea mare care a curvit cu toti imparatii pamantului, adica colaborarea este intre manuitorii de oameni in sutana si politicienii mapamondului. Credeti ca ceea ce se face in Ro., adica acele fonduri necesare campaniilor pt care se aiu acum la puricat asti ai nostri nu ajung si in buzunarele celor in sutane? Mai ales ca in atra asta era securitatea infiltrata si in randul popilor si nu s-a facut curatenie, inca nu s-a facut. Si nici nu se va face, caci sunt ei ai lor si e vai de noi din pricina lor.

      Ștergere
  8. Draga Mihaela iti multumim din inima pt.tot! Am mai citit si pe alte bloguri ca semnul sfintei cruci semnifica si suferinta...tu ce crezi despre asta?? Totusi acest simbol,semn ne apara? Lenuș

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Lenus, citeste inca o data articolul cu atentie. Functia principala a Crucii este de aparare si a ramas ceva valabil pentru toata eternitatea. Nu aveau cum sa stearga asa ceva nici daca faceau o mie de ritualuri. Dar au adaugat ceva asociat cu suferinta. Dezlegandu-se insa blestemul fratiei Babilon, s-a dezlegat si acest aspect. Totusi, consider ca si inainte de dezlegarea fratiei, era mult mai important aspectul protectiei decat acela al suferintei. Mantuitorul a fost rastignit pe Ea si a innobilat-o in acest fel. Pana la urma nu Crucea ne aduce suferinta ci noi singuri, de cele mai multe ori.

      Ștergere
    2. Chemarea la unitate a Mantuitorului: "Ca toti sa fie una" (Ioan 17, 21), cuprinsa in ceea ce numim "marea rugaciune euharistica" din gradina Ghetimani, este mai actuala acum decat oricand. Unitatea crestina nu se poate realiza in cuvinte, ci doar in Cuvantul cel Jertfit pentru noi si inviat, adica langa sfantul altar si sub Cruce. Zice Sfantul Apostol Pavel: "Avem Altar" (Evrei 13, 10)." Sa iesim dar la El luand asupra noastra (Crucea) ocara lui" (Evrei 13,13), "prin care toti am fost mantuiti" si " prin ranile Caruia toti am fost vindecati" (Isaia 53, 5).

      Ștergere
  9. Multumesc mult! O noapte binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cei din liste stiu de aceste lucruri ? Si ce urmeaza sa se intample cu ei ? Se cunosc intre ei? Mai e atat de putin pana la sfarsitul anului si parca nimic nu se schimba...astept sa se intample ceva memorabil,dar parca la noi,in Romania viata e intepenita in niste tipare greu de spart...aceeiasi politicieni,aceleasi promisiuni,aceeasi mizerie in scoli si spitale,aceleasi bla-blauri...si sper,ca speranta moare ultima,sa vad un semn,cat de mic ,ca sa stiu ca nu ma inec in iluzii...daca nu as evada in natura,cat de des pot,cred ca m-as sufoca...si nu din cauza problemelor mele,care nu sunt atat de crunte,viata mea e buna,din cauza a ceea ce se intampla in tara mea...aici nu vad lumina...multumesc pt ceea ce imparti cu noi! Gabriela N.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Majoritatea stie. Cu ei nu poate fi decat bine, sunt eliberati, dar si pentru noi trebuie sa fie la fel din cauza ridicarii blestemelor grele pe care ei atunci le-au pus pe umanitate.
      Am simtit si eu acest sentiment de sufocare dar secretul de a nu-l mai simti este sa nu mai privesti foarte tare catre lumea fizica, ca pe o multime de corpuri fizice si minti inglodate in ele. Priveste-i la alt nivel, de suflet si Spirit si vei vedea ca ceva se schimba.

      Ștergere
  11. Am văzut târziu răspunsul, multumesc din suflet !!! Am șters comentariu pt.ca nu avea legătură cu articolul dumneavoastră. Ași vrea să vă întreb în constă,,o ființă specială"? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In acest caz particular mentionez ca persoana nu a mai fost intrupata niciodata pe planeta PAmant si nici macar in Calea Lactee. Intruparile anterioare sunt intr-o alta galaxie, care nici macar nu este vizibila de la nivelul planetei noastre. Oamenii de acest gen au o inteligenta peste medie si multe alte capacitati exceptionale.

      Ștergere
  12. (Re)" intrarea in matriarhat" este o idee discutata in multe "centre de spiritualitate", sa zic asa. Am fost intrebata recent ce parere am despre acest aspect? Da, este prestabilita si face parte din Planul Divin de Restaurare (totala) a Creatiei si se va infaptui, pe cale pasnica(in opinia mea), nu asa cum a fost inlaturat de actualul sistem de guvernare planetar. Vreau sa va atrag atentia asupra unui lucru, care necesita "discernamant la sange"(adica asa da, asa nu), fiind vorba despre asa-zisa "Miscare Feminista". Dragilor, cele pe care le vedeti manifestandu-se, in fel de fel de "ipostaze", cu sanii goi ori protestand prin biserici, in batjocura cerand ajutorul Maicii Sfinte si care actioneaza ca niste "zombii" la comanda celor care-au vrut-o pe Clinton la presedintia USA, nu reprezinta sistemul de tip matriarhat. Nu asa se reinstaleaza acest sistem, ci este doar inca una din "tacticile" asa-zisilor "democrati progresisti", care au vrut sa-si bata joc de omenire, pozand in "cei buni", vroind "integrarea tuturor" in "matrix-ul" gandit de catre cei care lupta(pe toate planurile, chiar si prin cele "nevazute"...) pentru desacralizarea omenirii, lucru care-i contrar insasi Creatiei lui Dumnezeu.

    Toate cele bune,

    Lucia Dobrea(Bistrita

    RăspundețiȘtergere
  13. Va multumim, doamna, pentru ca sunteti, pentru ca stiti, pentru ca puteti si pentru ca ne spuneti si noua! Fie ca Lumina sa va imbratiseze cu grija.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mihaela,acum vei întreba ce entitate superioară de lumină are ca simbol 69,ulterior 7și13 acces la aspectul ce trebuie cunoscut acum te vor îndruma cu drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anumite lucruri le cunosc legate de aceste numere si este foarte adevarat ca suita 3, 6, 9 este in aceasta perioada la nivel de varf in cadrul semnelor Universului. Multumesc frumos!

      Ștergere
  15. Dragilor, am primit acest link si vreau sa va spun ca o sa intelegeti multe, despre ancestralitatea poporului nostru. Sunt multe informatii pe care le stim, insa este foarte bine-venita aceasta emisiune de pe TV6.

    https://www.youtube.com/watch?v=cv9nsQLC7XU&feature=share

    Toate cele bune,
    Lucia Dobrea(Bistrita)

    RăspundețiȘtergere
  16. Te rog frumos sa-mi raspunzi la o intrebare,de ce suntem amenintati si loviti
    cu "pietre" adica jigniti toti cei ce au o minte deschisa si gandesc cu inima si cred intr-o lume subtila,studiaza astrele,esoterismul adica tot ce se intampla dincolo de planul fizic,confunda credinta cu religia?
    in afara de planul fizic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai scris candva acest proverb romanesc: "Numai in pomul care nu da roade, nu arunca nimeni cu piatra". Este foarte puternica zona mentala, de aceea se intampla ce ai scris mai sus. Iar daca zona mentala este puternica, te-ai astepta sa fie la fel de puternica si logica. Numai ca se vede treaba ca logica nu tine de minte ci de intuitie. Oamenii sunt perfect constienti ca este atat de mare cantitatea de cunoastere si informatii incat nu poate nici unul sa le cuprinda vreodata pe toate, intr-o viata. Ba chiar ce apuca sa stie un om intr-o viata este o farama de nisip intr-un ocean. Paradoxal, oamenii care dau cu piatra, desi sunt constienti ca stiu o farama de nisip intr-un ocean, totusi au impresia ca in domeniul spiritual sunt detinatorii adevarului absolut. Este aceasta o lipsa de logica evidenta.

      Ștergere
    2. Mii de multumiri si cu respect.

      Ștergere
  17. https://www.youtube.com/watch?v=8fOm35GK8OQ&feature=youtu.be

    RăspundețiȘtergere
  18. De ce nu avem rabdare sa iesim la lumina dupa atatea decenii de intuneric? Omenirea a alunecat in acest taram umbros intr-o perioada destul de mare si etapizat. La fel se va petrece si alunecarea in lumina, e un ciclu cosmic. Multa lume asteapta cu disperarea sa rasarii zorii zilei, si ei tot rasar de ceva vreme. Am citit biografii si miscari care asteptau acesti zori ai noii umanitati incepand din 1850. La fel si noi suntem intr-o etapa a patrunderii luminii si ea patrunde zilnic tot mai mult oricat ar lupta intunericul sa nu existe. Cand se face dimineata se vede totul in jur si cand soarele apare nu mai este nimeni nesigur si in intuneric.

    RăspundețiȘtergere
  19. SUFLETE DRAG,MIHAELA,AMINTESTE CEVA,TE ROG,DESPRE FRATIA ESENIANA A LUMINII DIN CARE A FACUT PARTE,SAU MAI BINE ZIS CAREIA I-A FOST INVATATOR INSUSI IISUS,FIUL LUI HRISTOS,FIUL LUI DUMNEZEU.MULTUMESC FRUMOS.SERB ILIE-SORINEL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Sorinel, cine doreste sa afle cate ceva despre esenieni poate citi Evanghelia Eseniana si am scris si un articol despre Maica Pamanteasca (Mama Cosmica Universala), in care am recomandat aceasta carte. Cine a dorit sa afle mai multe despre ei, a fost prezent la cursul ce l-am sustinut in 24 septembrie, anuntat in blog.

      Ștergere
  20. SI ALTCEVA,SUFLETE DRAG,DACA AI DEZLEGARE SA AFLI,SPUNE-LE LA TOTI ROMANII ACTUALA INTRUPARE A LUI MICHEL DE NOTREDAME,PENTRU CA TRAIESTE PRINTRE NOI,LA NOI IN TARA,CA PE MINE NU MA CRED SI DACA LE-AS SPUNE.ACELASI MICUT ILIE-SORINEL.MULTUMESC FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine este? Uimeste-ne! Iar treaba cu crezutul, las-o in seama noastra!

      Ștergere
  21. Namaste!
    Activați și integrati petala Inimii Christice Pasionate în Visul inimii voastre, amplificat prin portalurile 11:11 si 22:11 ale Luminii.

    The 11:11 Gateway and the Petal of the Passionate Heart
    You Tube https://youtu.be/MQHD8R5bPV8Mp3
    download www.pleiadianlight.net/free-downloads
    Transcribe http://www.pleiadianlight.net/elders-transmissions-november-2016/
    Traducere romana http://energiavindecatoareaculorilor.blogspot.ro/2016/11/portalul-1111-si-petala-inimii-pasionate.html
    .......................
    Forta fie cu voi!
    Ergius

    RăspundețiȘtergere
  22. https://www.youtube.com/watch?v=Pjy00VY_6hE

    RăspundețiȘtergere
  23. Forta deja este cu noi, constant continuu.

    https://www.youtube.com/watch?v=Y7GmO5B1HkU

    Cu drag,
    Lucia Dobrea (Bistrita)

    RăspundețiȘtergere
  24. Victoria Luminii!!!
    Mind Matrix Machine, Yaldabaoth a fost desfiintata.

    Mind Matrix Machine has been Dismantled (http://inteldinarchronicles.blogspot.ro/2016/11/mind-matrix-machine-has-been-dismantled.html)
    The End of Artificial Intelligence (http://2012portal.blogspot.ro/2016/11/the-end-of-artificial-intelligence.html)

    Yaldabaoth in descrierea gnostica (http://gnosticwarrior.com/yaldabaoth.html)

    Este o veste buna si intamplator sau nu am urmarit acest weekend filmul SNOWDEN 2016, am incercat initial sa il vad online dar toate linkurile au fost sterse, noroc cu filelist. Si am avut o durere de cap sambata si duminica foarte interesanta. Am facut toate procedurile necesare sa imi treaca, nimic; medicamente, nimic; am suportat pana la capat ca oricum nu aveam ce sa fac altceva.
    Filmul SNOWDEN 2016 poate parea pueril pentru un film, el este un documentar cu ceea ce s-a intamplat de fapt, si este descris cu amanunte cum functioneaza softurile de urmarire. Se pot accesa camerele web si microfoanele de la laptopuri si telefoane inchise, precum si toate conversatiile, smsurile si emailurile personale. Totul e in film.

    Victoria Luminii!!!
    Leonard

    RăspundețiȘtergere
  25. PENTRU ANONIM,26 NOV,ORA0,03. RAZBOIUL CRESTIN SFANT 'CERNEREA',CATRENE SCRISE DE MICHEL DE NOTRE DAME,MIHAEL AL MAICII DOMNULUI,REANTRUPAT IN ROMANIA.SUCCES LA O BUNA INTELEGERE;'Un rac mic,mititel Ce va pleca incetinel Spre Asia de sud va veni Si pe Leu il va intilni Leul mandru si ingamfat Va fi cu turban pe cap Inima de piatra va avea Si pe rac il va ardea Totul va fi foc si para Lumea de foame o sa moara Leul e tare ingamfat Are aurul sub pat El intr-una va tasni Si focul il va inteti Dar si racul mititel Cu doi pesti se va uni Si mare dezastru va fi Pestii apa vor varsa Dar focul il vor stingea Leul cere ajutor Si de la un capricorn Asta-i mandru si-ngamfat El pe Leu l-angenunchiat Insa lupta asta mare Are in jur multe hotare Multe case vor cadea Popoarele vor tot ardea Dar ce este mai rau Trist este sufletul meu In curand totul va cadea Eu lupt pentru tara mea Dar lupta e tare mare Cade,cade multa suflare Bisericile vor cadea Statui se vor darama Noi orase putrezesc Gigantii se ingrozesc Vaticanul va cadea Un musulman va radea Va radea si va inflori Un sfert de secol va trai Dar cu un pas mititel Racul inainteaza incetinel Porneste din rasarit Se lupta la infinit El incet inainteaza Totul in jur se desfiinteaza Copiii lui vor muri Femeile triste vor pieri Apa otravita va fi Si multi barbati vor muri Si din tarisoara mea Diavolii vor tot cadea Dar un peste credincios Se va lupta nemilos Edenul l-a castigat Domnul mult l-a ajutat Pestele mult s-a luptat Pe diavol l-a ferecat In pamant el va intra Si pamantul va scapa Iarba din nou va invia Si copiii vor crestea Florile vor inflori Campul galben,el va fi Marcela,fetita mea Urgia in curand va cadea Cum sa va scap eu,pe toti Cand voi parca sunteti beti/'

    RăspundețiȘtergere
  26. 'Diavolul va inspaimanteaza Credinta se desfiinteaza Pestele striga credincios Doamne,nu fii manios Te rog,nu ma pedepsi Pana ce soare va fi Ca si Moise s-a luptat Si 10 urgii ai dat Dar cand binele a venit Atunci Moise a murit El,pe munte s-a urcat Iar Tu la cer l-ai luat Fiul Tau trist mai priveste Cum hotia infloreste Doamne tarisoara mea A ajuns ca vai de ea Vezi ca tot un Rac paseste El pe Leu il nimiceste Pestele-l va sprijini Si tara nu va pieri Tu,echilibru vei da Cu Balanta de aur a Ta Capricornul va turba Ca lupta n-o va castiga El,Edenul l-a pierdut Insa Iadul l-a dorit Uite si un Varsator Vine sa dea ajutor Apele sa primeneasca Ca dulceata sa primeasca Dar un Taur nemilos Se va lupta fioros Cu picioarele va da Cu coarne va impungea Iar apare un Scorpion Inteapa pe Capricorn Dar Fecioara sta tot treaza Ea pe Diavol desfiinteaza Cu Imparateasa se uneste Catre Polul Nord porneste Si ea mandra glasuieste; -Leule,inima de piatra Mai invarte-te o data Leule te-ai invartit/ Si mania ti-a pierit/ Acum lasa-ma pe mine Ca de tine va fi bine 1000 de ani vei trai Cat pe lume pace va fi.'

    RăspundețiȘtergere
  27. '-Dar eu,mandru Imparat Vreau conducerea in stat Daca tu esti credincios Vei conduce bucuros Dar fratii nu te vor lasa Pentru a mare mandrie a ta Gemenii s-au ridicat Si intr-una s-au luptat Pe butoane au apasat Ei la foc drumul au dat Totul ei au pustiit Ca tot Leul i-a platit Dar apare un Mielusel Ce va veni incetinel Hai frate Sagetator Da-mi si mie ajutor Ca Cisma sa arda-n foc Ca ea,ne-a adus potop Afost mandra impintenata A umblat in lumea toata A facut neamuri sa cada Ca sa joace in ograda Dar Cisma e mincinoasa Si e si necredincioasa Pe opinca a scuipat Nimic in seama n-a luat Cizma de te pingelesti Tu tot 25 de ani traiesti Un peste sentimental Fara un ban in buzunar El,incet va inainta Si Credinta va infiinta Pe toti fratii ai va uni Si Credinta va inflori Tot 1000 de ani va domni Biserica Crestina va mosteni Dar vine Capra raioasa Uite-o pe nepusa masa Cu o secera in mana Behaie ca o nebuna 1000 de ani v-am dat Va ajunge de distra Hai acum la cer porniti Ca sa nu pacatuiti.'

    RăspundețiȘtergere