sâmbătă, 15 octombrie 2016

S-AU INTORS NAVELE REPTILIENE


S-AU INTORS NAVELE REPTILIENE


Dragii mei,

Stateam in zilele acestei saptamani si ma gandeam despre ce sa mai scriu. Despre fratiile Babilonului si Israelului, similare cu cea a Egiptului, desfacute si acestea dupa doua luni de cautari si experiente absolut “minunate”? Sau despre masivele actiuni de otravire energetica ce au venit peste Romania in ultimele zile, in special din tunelurile subterane ce exista sub intreg teritoriul? Despre tunelele timpului si despre obstructiile facute de civilizatiile controloare, ce pana la deblocarea lor au generat mari batai de cap? Sau despre o actiune de mare amploare pe care Cerul a pornit-o si pe care mai multi stiu ca o anunt inca de la inceputul verii? Multe mai sunt de spus, insa pentru toate cele de mai sus voi aloca cate un articol fiecarui subiect in parte, in perioada ce urmeaza, la aceasta ora ele fiind oricum niste situatii deja rezolvate.
Intr-un final ce am facut? Nu am luat nici o decizie cu ce sa incep. Asa este: cand dau toate navala peste tine, nu mai vrei niciuna, ca sa nu se supere intre ele. Incepand cu alaltaieri insa, nu a mai fost nevoie sa aleg, pentru ca mi s-a dat ocazia sa pot comunica ceva nou si de mare importanta.
Era joi, in jur de ora 12. Am inceput sa aud in astral mantra “Om Mani Padme Hum”. Dar nu oricum. Era pe linia melodica ce mie imi trezeste amintirea unora dintre cele mai profunde si frumoase momente ce le-am putut trai vreodata: inceputul initierii in iubire a civilizatiilor, prin initierea in iubire a reptilienilor. Se intampla in toamna anului 2012. Experientele de atunci au fost expuse intr-un articol numit “Povestea mea”, iar linkul catre acel articol este dat mai jos, pentru cine nu stie despre asta si este interesat a afla mai multe:


Aceasta mantra, cunoscuta ca si mantra ce trezeste compasiunea, isi face simtita energia de obicei, atunci cand o asculti, la nivelul timusului, centrul compasiunii. In contextul reptilian insa, se simte o energie extrem de puternica a iubirii, pe chakra inimii, pentru ca ei sunt activati pe inima si pe iubirea neconditionata.
In primavara anului 2013 navele reptiliene au plecat. Toate etapele au fost scrise in articolele ce acum pot fi gasite in blog la sectiunea “Civilizatiile reptiliene” (in bara din partea dreapta). Au plecat in spatiu, sa-l propovaduiasca pe Hristos si pe Mihail. Au plecat sa ajute alte planete sa cunoasca iubirea, asa cum au cunoscut-o si ei.
Asa cum am mai scris, reptilienii sunt confundati deseori cu draconienii. Cei ce s-au manifestat la nivelul planetei noastre, in ultimile mii de ani, sunt umanoizi de conformatie solida, fara coada si au o piele cu solzi. De aceea exista aceasta confuzie. Pentru om, tot ce este cu solzi se numeste reptila. Din punctul lor de vedere insa, treburile nu prea stau asa. Ei se considera complet diferiti fata de civilizatiile draconiene. Ochii sunt galbeni cu pupila verticala. Arata cam ca in imaginea de mai jos, doar ca sunt ceva mai solizi decat atat.


 Reptilienii i-au servit pe draconieni si probabil si pe alte civilizatii, dintr-un motiv foarte simplu. Le fusese facuta promisiunea ca vor fi ajutati sa activeze chakra inimii. Dorinta li s-a implinit dar nu de acolo de unde au crezut ei atata amar de vreme. Au incercat tot timpul deschidere de forma tehnologica. Au apelat la inginerie genetica. Au facut multe lucruri in acest sens dar nimic nu le-a iesit pana cand Cerul nu a decis ca a sosit timpul. Iar cand au vazut cat era de simplu … Asa ni se intampla si noua de multe ori. Avem solutiile sub nasul nostru, iar noi cautam cai verzi pe pereti ani in sir, pana ce facem marea descoperire. Era acolo, era atat de aproape si noi nu am vazut-o … Despre aceasta calatorie, pe care tot omul o experimenteaza pe parcursul vietii sale, povesteste intr-un mod foarte frumos Paulo Coelho, in cartea sa “Alchimistul”. O recomand cu multa caldura.
Si iata ca dupa aproape 4 ani, cinci dintre cele noua nave reptiliene existente la nivelul anului 2012 deasupra planetei noastre (cinci deasupra Romaniei si patru deasupra Italiei) s-au intors. Arata aproximativ ca in imaginea de la inceputul articolului. Au fost chemati de Mihail, pentru a asigura AJUTOR si APARARE pentru Romania. Pentru ca asa cum am scris mai sus, la cate actiuni nocive au venit peste tara noastra, chiar aveam nevoie de aliati puternici. Au gasit insa porti stelare inchise. Pana ce nu s-au intamplat niste actiuni eliberatoare la nivelul tunelurilor timpului si scurtaturilor spatiale, nu au putut ajunge la noi. Sunt prezenti acum R2 si R4, comandanti pentru doua nave ce erau atunci deasupra Romaniei, R9 si R10, comandanti pentru doua nave ce erau deasupra Italiei si R12, ce era atunci comandant in baza subterana romaneasca, iar acum este comandant al navei italiene, conduse atunci de R11. R11 este bine, conduce alta nava si se afla in alta misiune. Acestea sunt transmisiile. Reamintesc ca navele reptiliene au aproximativ 11 km lungime fiecare si sunt in dimensiunea a 4-a. Le-am putea vedea daca am fi si noi acolo in fizic. Mai avem insa un pic pana la acel moment. Chiar cu riscul de a gresi, am declarat si sustin in continuare, ca eu vad trecerea in fizic in dimensiunea a 4-a, la jumatatea anului 2017.
Am avut ulterior o multime de mesaje. Controlorii timpului s-au sesizat. Oricum ei se vad in mod masiv in planul astral, de mai multe saptamani. Prezenta lor se manifesta in primul rand prin vedere neclara (ceata pe ochi) si picioare grele, cu dureri, mai ales de la genunchi in jos. Am aflat ca de fapt sunt cinci civilizatii controloare ale tunelelor timpului, toate cu infatisare serpiliana si niciuna draconiana. Ca nu sunt draconieni este ceva ce cunosteam deja, dar ca sunt de fapt cinci civilizatii de acest gen si nu una este ceva ce nu stiam. Ei ii ajuta insa pe draconieni si pe alte civilizatii “prietene” noua. S-au sesizat si aliantele draconiene, inca neinitiate in iubire. A existat insa si o surpriza placuta. Am avut comunicari cu reprezentanti din diferite civilizatii draconiene si alte civilizatii, ce au fost initiati in iubire de-a lungul timpului. Au transmis ca sunt acum de partea reptilienilor si a noastra. In acest moment se intampla mai multe lucruri nevazute dar poate simtite de mai multi dintre noi. Pe de o parte reptilienii sunt preocupati de o reconstructie a multor lucruri ce au fost distruse, in special in ultimii trei ani (canale de comunicare si multe altele), iar pe de alta parte sunt confruntari sub forma de lupte spatiale cu civilizatii ostile Pamantului. In alta ordine de idei, incepand de ieri, s-a declansat un proces masiv de initiere in iubire pentru doua dintre civilizatiile serpiliene, controloare ale timpului, ceea ce pana in prezent, oricat de mult am incercat, nu am putut convinge si obtine. Este una dintre cele mai importante realizari. Daca ne intoarcem un pic in trecut, cand vorbeam prin vara de calendarul profetic, spuneam atunci ca la nivelul lunii octombrie va fi un proces de reconstructie. Dar cum anume avea sa se intample si la ce se referea nu aveam habar la acea vreme. Recunosc insa ca nu ma asteptam nici un pic la implicare reptiliana in acest proces.
Dragii mei, de ziua Cuvioasei Parascheva a inceput in 2012 operatiunea legata de initierea in iubire a reptilienilor si cu asta a tuturor civilizatilor ce nu cunosteau sau nu cunosc inca iubirea si tot in preajma zilei Cuvioasei Parascheva, dupa 4 ani, iata ce dar minunat am primit.
Am citit in blogul doamnei Maria Ghiorghiu despre un mesaj legat de un televizor aparut pe cer si pe al carui ecran scria Antena Stars, alaturi de o inima pulsand. Eu consider ca acest “stars” venind de la stea, figura cu cinci colturi, semnifica cele cinci nave reptiliene. Inima pulsand este simbolul iubirii pe care ei o manifesta acum la nivel de varf si scriam in articolul “Povestea mea” ca reptilienii si-au ales ca si emblema de pus in stanga pe piept, o inima aurie. Dar tot de cifra 5, prin cap, doua aripi si doua picioare, tine si simbolul Porumbelului Duhului Sfant. Vedeti cum se leaga toate? De altfel, multe dintre mesajele scrise acolo eu le preiau si le percep in mod diferit, dar nu ma apuc sa ma manifest in blogul dansei si sa expun ceea ce cred, pentru ca am motivele mele sa nu fac asta. Din aceasta cauza, separat de subiectul acestui articol, as dori sa punctez ceva. M-am intrebat intr-o zi la ce folosesc mesajele doamnei Maria Ghiorghiu? In procent de 85% ele se refera numai la calamitati. Sunt aratate deci filamente de viitor de joasa vibratie. Cui ar folosi sa stie ca urmeaza sa se intample un eveniment, cu sute de morti, fara a se sti clar nici momentul si nici locul? Cui ar folosi sa stie ca un avion este in pericol de prabusire, pentru ca ii ia foc motoarele, nestiind nici tipul de avion si din nou, nici locul, nici momentul? Va intreb sincer: la ce folosesc toate acestea? Ei bine, eu mi-am format de-a lungul timpului o credinta clara: nimic nu se petrece niciodata fara sa existe un scop divin in spate. Drept urmare, noi suntem informati de doamna Maria Ghiorghiu despre lucruri negative, cu mare probabilitate de a se intampla, TOCMAI CA MAI APOI SA NE RUGAM SI SA NE FOLOSIM FIECARE DE UNELTELE SI DE PUTERILE NOASTRE, SPRE A COMUTA ACELE FILAMENTE DE VIITOR. In consecinta, sa nu ramanem numai la nivel de preluare a informatiei, ci sa mergem mai departe catre actiune. Iata, luand de exemplu in seama un mesaj de la doamna Maria Ghiorghiu, legat de un anumit eveniment ce ar putea fi in noaptea de 16 octombrie, am avut un imbold sa cercetez. Iar dupa ce mi-a aparut un turn Eiffel pe negru alaturi de alte simbolistici prea bine cunoscute, dand acestea un sens multor altor mesaje ce au fost ulterior postate in blogul dansei, mi-a venit un imbold si mai mare sa actionez, ajutata fiind si de informatiile primite printr-o buna prietena de-a mea, careia ii multumesc pe aceasta cale. Altfel, pe cuvant daca are vreun sens sa stim anticipat despre toate aceste nenorociri. Dumneaei are aceasta zona, altii altele, chiar daca multi oameni cu anumite capacitati nu prea vad importanta a ce mai fac si alti semeni de-ai lor. Reusita mare insa se obtine atunci cand lucratorii luminii se completeaza unii pe altii si cand ei constientizeaza ca niciodata, dar niciodata, Dumnezeu nu isi pune planurile intr-un singur om. Am spus asta de nici nu mai stiu cate ori pana acum. El doreste sa actionam in echipa, sa fim uniti, dar daca la unii mai presus de asta se ridica egoul si mandria, nu mai prea avem ce sa spunem.
Lasandu-va in energia cantecului “Om Mani Padme Hum”, asa cum l-au aflat reptilienii, fiind pentru ei acum ca un soi de imn, transmitandu-va totodata ca urmeaza, dupa cum se arata, evenimente importante, fata de care insa nu am nici cele mai mici semnale ca ar putea fi de tip razboi, cutremur sau mai stiu eu ce mare nenorocire, ba din contra, va doresc tot binele din lume, lumina si bucurie!



40 de comentarii:

  1. Draga Mihaela, ai dreptate in privinta doamnei Maria Ghiorghiu. Cel mai tare m-a surprins cand a primit un mesaj in genul: "Nu exista reincarnare". Mi s-a parut foarte suspect si am tras concluzia ca in niciun caz nu vine de la Duhul Sfant. Deloc intamplator, intr-o zi gasesc pe YouTube o inregistrare a unei emisiuni de acum cativa ani in care doamna Maria era invitata si in care povestea, printre altele, cum a fost candva rapita de extraterestii gri, studiata fizic si pusa sa inchita o solutie ciudata la gust. Spunea ca dupa acea rapire mesajele au fost mult mai clare, mai dese etc. Coroborand eu cele trei tipuri de informatii: mentinerea noastra in frica si tensiune, nerecunoasterea reincarnarii, fara de care nu putem evolua catre uniunea cu divinitatea si rapirea dansei, am tras concluzia ca mesajele nu sunt de natura divina, oricat s-a rugat, se roaga si se va ruga doamna la toti sfintii si Sfanta Teime. Daca cineva este de alta parere, sa ma contrazica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Carmen, eu nu am venit cu un atac la persoana sau cu o acuzatie la adresa nimanui la modul concret. Indiferent de ce as crede, raman toate la mine fara sa arat cu degetul spre cineva. Am vrut sa transmit de fapt altceva. Stiu ca exista foarte multi oameni care viziteaza blogul doamnei Ghiorghiu si mi-am zis ca daca tot ia atatia contact cu acele informatii, atunci hai sa facem in asa fel incat sa fie cu folos. Altfel eu nu vad rostul.

      Ștergere
    2. As face o precizare in legatura cu acel mesaj primit de dna Maria cu reincarnarea....De fapt mesajul primit de dansa zicea ca Nu vor exista alte Vieti...numai k dansa s a grabit sa interpreteze ca Nu exista reincarnarea...

      Ștergere
  2. Draga Mihaela, nu cred ca ar putea cineva interpreta ceea ce ai scris ca fiind un atat la persoana doamnei Maria. Eu mi-am exprimat adeziunea la ce ai scris si dezamagirea vis-a-vis de natura provenientei mesajelor primite de dansa. Sunt convinsa 100% de buna ei credinta, dar...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inteles ideea, insa sa stii ca mesajele pot fi veni si de la Cer si pot fi date ca niste avertismente de genul: "uite ce se poate intampla pe linia temporala a vibratiei actuale. Se impune deci actiune pentru ridicarea vibratiei, daca vreti sa ocoliti asta". Daca noi nu actionam insa in nici un fel, se vede treaba ca multe dintre acele lucruri chiar se intampla.

      Ștergere
  3. Urmeaza evenimente importante...Da,intr-adevar,asa este!Iata unul:Syngenta va fuziona cu Chem China,Dow Chemical cu Du Pont si Bayer cu Monsanto!Gigantii formati reprezinta un pas urias inspre obtinerea organismelor sintetizate artificial,un punct essential al Planului iudeo-masono-khazar pentru infaptuirea NWO(Noua Ordine Mondiala)!!!Adica sclavia absoluta!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cand zic ca le-a iesit cea mai tare miscare, se cutremura Pamantul ...

      Ștergere
  4. Navele astea au locatii fixe deasupra Romaniei,si care ar fi acestea ? Si acesti reptilieni stau doar pe nave sau vin si la nivelul solului,printre noi? Interactioneaza cu noi in vre-un fel ,dac ii salut primesc ei mesajul? Au printre noi,cei incarnati aici,membrii ai civilizatiilor lor,cu care au o conexiune mai speciala? Foarte interesant ceea ce ai scris aici,multumesc! GabrielaN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In anul 2012 am avut un vis. Veneau pe cer o multime de nave mama, imense. Erau foarte multi oameni afara si priveau in sus. Semnificativ in acel vis a fost faptul ca Soarele rasarea la apus si apunea la rasarit. Navele acelea care curgeau ca o flota se opreau intr-un punct fix, rand pe rand, coborau niste holograme imense din cer pana in pamant cu infatisarea civilizatiei respective si spuneau: "Va salutam pamanteni! Noi suntem siriusieni!" dupa care nava pleaca si alta ii lua locul. Mai departe auzeam: " Va salutam pamanteni! Noi suntem pleiadieni!" si tot asa pana cand la un moment dat s-a oprit o nava si de sus a coborat o holograma cu infatisarea unui reptilian, exact asa cum am pus in poza si am auzit: "Va salutam pamanteni! Noi suntem reptilieni!". Dupa ce a fost aceasta prezentare, ei s-au coborat pe pamant si fiecare s-a indreptat catre anumiti oameni si acei oameni pareau ca intelegeau limba fiecaruia dintre ei. Stiu clar in acel vis ca eram in anul 2017 si era luna august, pentru ca i-am urat "La Multi Ani!" unei prietene ce este nascuta pe 10 august. Eu am spus de mai multe ori ca din punctul meu de vedere, saltul in dimensiunea a 4-a ar avea loc in iulie 2017. Are logica sa se intample un eveniment ca cel din vis, dupa aceea, asta explicand de ce era schimbata treaba cu apusul si rasaritul si de ce vedeam liber atatea nave pe cer. Multe sunt acum pe cer dar fiind in dimensiune superioara noi nu le putem vedea. De aceea nu cred ca se va intampla ceva cum tu ai scris, mai devreme de salt. Pana atunci ni se va tot ascunde existenta extraterestrilor.

      Cat priveste reprezentanti printre cei intrupati aici, pentru mine este ceva cu dus intors. Iata eu, intr-o viata anterioara nu am fost pamantean dar cu doua vieti inainte am fost, iar cu trei vieti inainte am fost intrupata tot in alta civilizatie, diferita de cea acum o viata. Deci eu a cui sa ma consider? Din punctul meu de vedere, noi suntem acum oameni, indiferent pe unde am fost inainte intrupati. Exista insa personaje care isi iau infatisare umana pentru o anumita durata de timp. Si Ingerii fac asta. Si Parintele Arsenie Boca. Exista o multime de marturii. Asta este cu totul altceva. De asemeni, e impanzit pamantul de hibrizi umano-draconieni si este si aici mult de discutat. Oricum este foarte complexa povestea.

      Poti incerca o conexiune cu reptilienii insa joi s-a facut comunicarea printr-un canal creat temporar de Divinitate. Ei lucreaza acum la restabilirea cailor de comunicatie ce au fost stricate. Oricum, pentru cine are inima deschisa, chiar daca o comunicare telepatica ar putea fi obstructionata momentan, energia iubirii trimisa de ei o va simti fara doar si poate, pentru ca este foarte puternica. Nu-ti ramane deci decat sa incerci. Este posibil ca incepand de azi sa poata deveni posibila si comunicarea telepatica.

      Navele lor sunt pe pozitie fixa, asa cum au fost si prima data cele cinci nave aflate deasupra Romaniei. Situatia este acum urmatoarea: R2- Targu Mures, R4 - Galati, R9 - Cluj Napoca, R10 - Bucuresti si R12 - Timisoara. Mi s-a comunicat insa ca vor mai schimba pozitiiile navelor si pe alte orase mari, cele mai puternic vizate de tot felul de lucraturi ce au fost facute.

      Ștergere
    2. Nu ma astept sa primesc raspuns! Vreau doar sa le trimit multumirile mele tuturor prietenilor din spatiu care sunt prezenti aici ca sa ne sustina,sa ne ajute ,indiferent de forma lor trupeasca...si sa le spun ca astept sa ne vedem candva,face to face! Ani de zile am vazut pe cerul noptii tot felul de lumini care traversau spatiul,unele din ele pareau ca ma saluta,pt ca intensificau lumina cand treceau pedeasupra mea ,apoi se stingeau .Dar cam de unul doi ani nu le mai vad si nici in fotografiile mele nu mai apar ...Multumesc! GabrielaN.

      Ștergere
    3. Asa este. Am spus de mai multe ori ca asa cum am informatiile, multe civilizatii care ne-au ajutat pe noi la trecerea din 2012, la ceva vreme dupa aceea au plecat sa ajute si alte planete. Consider ca nu este adevarat ca nu exista Federatia galactica si ca Ashtar Sheran este o inselaciune. Este adevarat ca nu are acest nume de fapt si am scris asta prin ceva articole, acest nume fiindu-i cumva alocat ca pseudonim de la nivelul planetei noastre. Din punctul meu de vedere, ultima comunicare cu Federatia si cu Ashtar a fost in februarie 2013. De atunci, nu am mai simtit prezenta Federatiei. Am avut informatia ca au mai ramas cateva nave pe ici pe colo, pentru supraveghere, dar cam atat. Stiu ca au existat multi care au mai scris despre diferite comunicari si dupa aceea, dar nu stiu cate dintre ele sunt si adevarate. Acum consider ca revenirea reptilienilor este doar primul pas in procesul de reintoarcere a Federatiei. Cred si simt ca vor mai aparea si alte civilizatii prietene cat de curand.

      Ștergere
    4. Soti aveti?Aveti probleme la cap?

      Ștergere
    5. Imi vine sa iti reamintesc pilda cu bârna si cu paiul. Nu stiu de ce simt asa.

      Ștergere
  5. In legatura cu Parintele Arsenie Boca am vrut sa va interb daca stiti cumva ce legatura este inter dansul si arh Mihail pt ca am visat pe Parintele in straiele cu care e pictat arh Mihail intr o icoana pe care o am la servici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu sa iti raspund la intrebare. Despre unele taine nu permite Cerul sa se stie. De acea Parintele Arsenie Boca este un mare mister din punctul meu de vedere.

      Ștergere
    2. Mai e si faptul ca Parintele l a pictat pe sf Ioan botez la Draganescu cu chipul dansului...adica autoportret...

      Ștergere
    3. Părintele Arsenie Boca este prezența divină a energiilor Sf.Arh.Mihail si a Sf.Arh.Rafael.Intr_o viață trăită anterior a spiritului lui Arsenie Boca a fost întrupat ca Ioachim,cel știut ca Ioan_Botezătorul.În urma evoluției sale actuale în ierarhia spirituală este Dumnezeu Tată Atoatecreator Atotștiutor și Atoatecunoscator.

      Ștergere
    4. Crede-ma Viorel ca nu este atat de simplu.

      Ștergere
    5. Inițial postarea a fost mai amplă,însă atât a fost îngăduit să fie comunicat.Să vă fie de folos!

      Ștergere
    6. Multumesc frumos pentru confirmare!

      Ștergere
    7. Recent,mai précis duminica,a postat si dna Maria Ghiorhghiu ceva despre Parintele ..

      Ștergere
    8. Voi confirma pe această cale,pentru cei ce au jalonat in acest sens,că sursa de inspirație a doamnei Maria Gheorghiu este din zona de interferență malefică din partea griilor ce aservesc rasa draconiana de pe planeta noastră.Recomandarea ar fi ca cei care urmăresc pe blogul D_nei Gheorghiu să nu se implice emoțional pe tema efectelor prezise fără a se cunoaște faptul că așa dau curs înfăptuirii ororilor mediate.

      Ștergere
    9. E bine de stiut....adica sa filtram informatiile si sa fim detasati....

      Ștergere
    10. Da, Anonim 13:36, orice informatie este necesar s-o trecem prin filtrul interior. Discernamantul (*asa da, asa nu*) sa-si faca treaba, bineinteles, corobarat cu *practica interioara continua*.Asa apare si intelegerea informatiei, odata cu *transformarea interioara*.

      Asadar, atentie la neatentie! (valabil pentru noi toti)

      Cu drag,
      Lucia Dobrea (Bistrita)

      Ștergere
  6. Multumim, Mihaela pentru articol si pentru raspunsurile la comentarii de unde am mai aflat cateva noutati! Am citit pe blogul Mariei G. despre descrierea unor nave ciudate in culorile curcubeului, insa predominând rosul, galbenul si albastrul! O fi descris cumva navele reptiliene? Si faptul ca stationeaza desupra Romaniei? Cam asta ar fi simbolistica culorilor? Eu asa inteleg, punând totul cap la cap. Astept cu nerabdare celelalte postari ale tale. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne ,cum sa ai atatea cuvinte de lauda la adresa reptilienilor??esti un impostor si un mare manipulator,ce e trist e ca mai intra oameni pe siteu asta si chiar te cred,rusine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un proverb romanesc: "Numai in pomul care nu da roade nu arunca nimeni cu piatra!"

      Ștergere
    2. Eu consider ca Adevarul spus pe VIU, iesit in fata oamenilor, adica expus asa cum au facut-o sfintii si Mantuitorul; fiinta care face afirmatii de vindecari sau trairi, miracole sa le probeze nu sa apara doar printre randuri scrise pe un blog sau intilniri de taina. Trebuie sa fie totul palpabil,oamenii doar atunci vor crede ca nu sunt manipulati. Va intreb pe toti, ce credeti ca asteapta Dumnezeu de la noi? Ametela asta perpetua sau trecerea la realitate!? Vedeti ca suntum cu totii actorii propriei noastre vieti!! Atat de multa minciuna s-a creat incat nu mai stim care este adevarul, cine ne manipuleaza, ce urmareste prin asta. Fie ca Adevarul Divin sa Invinga! Dumnezeul tuturor sa fie cu NOI!

      Ștergere
    3. Asa sa fie! Sunt lucruri pe care si le doreste fiecare om cu inima buna si curata. In cele din urma, indiferent pe unde ne mai sunt purtati pasii fiecaruia, in adevar sau in minciuna, important este sa fim si sa ramanem Oameni cu O mare. Iar daca dintr-o naivitate, cineva o apuca la un moment dat pe o cale gresita, daca este Om, atunci nu va fi lasat de Divinitate sa rataceasca prea mult. Oricum, au si aceste rataciri rostul lor. Si din ele se pot trage multe invataturi.

      Cat priveste Adevarul spus pe viu, vin si te intreb: care Adevar? Deocamadata toate sunt niste opinii cu statut de adevar personal. Cate dintre toate acestea or corespunde Adevarului Divin, sa ne ajute Bunul Dumnezeu asa cum ai incheiat si tu comentariul sa putem afla candva.

      Ștergere
  8. Ati putea recomanda o mantra pentru a mai purifica energiile dintr-o incapere ? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Reptilele calde calde, oamenii reci reci ; sau invers ?!? Vai de mama voastră..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai de mama la o multime de locuitori ai Pamantului! Inghetati, inghetati ...

      Ștergere
  10. Hai mai Miha, "la o multime"? Vai de mama mai multor locuitori ai Pamantului! Parca suna altfel, nu?

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Mihaela,am citit cu mare interes ce scrieti.Interesant si mult adevar ,dar si multa deductie personala nedemonstrabila.Tot respectul pentru ce ati scos in Lumina .Noi doamna mea ,,,,suntem urmasii ingerilor alungati ,si tu stii asta.Avem in noi tot ce defineste un caracter al unui inger cazut totii fara diferenta .De la nastere si Pina la plecare avem si suntem supusi legii divine ,a purificari ,educari si indumnezeiri scopul divin este intoarcerea noastra la vechea pozitie de ingeri ai lumini ,de ingeri ai Dumnezeului suprem.Cum reusim sa ,,ne ajutam este la ,,liberul nostru albitru uni mai repede altiimai lent ca dovada numarului mare de reveniri ,,,,Totii suntem aici de milioane de ani ne tot reincarnam ,,mereu facem si repetam ,,,scoala,,,Pina cind toate urmele vechi,,ale rebeliuni si greseli sunt sterse.,si ne intooarcem Linga CEL PLIN DE LUMINA SI IUBIRE.Toti apostoli ,sfinti sau martiri ,etc gen.ARSENIE ,si Multi sunt trimisi lumini pentru a ne ajuta ,,de asta ei ajung imediat ,rapid la totii cei care ii vor in inima,Restul stii si tu ce este ,,in putine cuvinte Marea opera de reeducare a ingerilor rebeli adica a noastra;;OMUL URMASUL SI ACTUALUL INGER REBEL:,,,,,Cu drag si mult respect pentru munca ta.,Poti sa scrii pe ,,iohanisswagner@yahoo.at daca vrei .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, nu se poate demonstra, cum nu poti convinge pe unii ca exista Dumnezeu, chiar daca le expui o demonstratie premiata Nobel in acest sens. Vor spune ca toata lumea s-a inselat. Este greu cu mintea omului. Insa as dori sa retineti ca nu este vorba despre deductie personala. Este cu mult mai mult decat atat. Experientele ce mi-a fost dat sa le traiesc raman amintiri profunde ale vietii mele, iar mie imi este suficient. Si nu ma refer aici la channeling si clarvedere, ci la chestiuni vizibile si palpabile. Fata de momentul publicarii acestui articol au trecut niste ani, iar multe au ajuns sa poata fi si demonstrate. Azi noapte am avut un vis: ii spuneam aceste lucruri unui domn inalt, bine facut, sot al unei doamne blonde. Ar fi tare ca dumneavoastra sa aratati astfel nu-i asa? El era si rezervat dar si fascinat in acelasi timp de cele ce ii spuneam.

      Pe de alta parte sa stiti ca este valabil ceea ce spuneti despre cadere dar nu pentru toata lumea. Exista acum pe Pamant intrupate Spirite foarte inalte care au misiunea sa ajute la toata aceasta revenire catre Cer. Si nu include asta doar rasa umana, dupa cum bine se poate vedea. Exista multe civilizatii cazute ce au fost candva niste inalte fiinte ale Luminii. Revenind la planeta noastra, mai toti acestia isi duc viata ca niste oameni normali, simpli, ce se confrunta chiar cu diverse nevoi si de multe ori nici ei nu stiu cine sunt cu adevarat si ce lucruri pot sa faca. Dar vor afla.

      Ștergere