duminică, 23 octombrie 2016

PLANURI ASCUNSE


PLANURI ASCUNSE


Dragii mei,

As dori sa incep prin povestirea unui vis ce l-am avut ieri de dimineata.
“Eram intr-o casa cu geamuri de sticla transparente, ce parca era suspendata deasupra Marii Negre. Erau mai multe persoane in casa alaturi de mine. De acolo, de deasupra marii, priveam catre apus si evident ca aveam in vizor si plaja. Undeva la vest, cu un pic de bataie catre sud, era pe cer o frumoasa luna plina. Dintr-o data, vad ca parca incepe luna sa o ia la sanatoasa pe cer, indreptandu-se dinspre sud-vest catre nord-est. In aceasta alergatura, ea a cazut pe pamant si s-a ridicat inapoi pe cer. Din aceeasi directie de unde ea venea, au aparut pe fundal turbioane uriase de nori negri, ce parca o urmareau cu furie. Luna continua sa alerge si a cazut a doua oara pe pamant, dupa care din nou s-a ridicat la cer. Vedeam in zare cum norii si-au oprit inaintarea, stopati parca de un perete invizibil. Mi-am aruncat apoi privirea pe plaja, pentru ca acolo incepuse un incendiu urias. Era la malul marii un parc de utilaje agricole de toate felurile. Cineva le daduse foc. Am vazut cum au venit pompieri Smurd si au stins flacarile inainte de a se distruge chiar tot. (In multe vise de-ale mele apar salvatori, ca sunt medici sau pompieri, pe care ii vad in acel echipament rosu cu galben, ca la Smurd. Din punctul meu de vedere, in sistemul personal de coduri din vise, aceasta imagine simbol se asociaza cu Ingerii salvatori). Dintr-o data, tot dinspre sud-vest (insa v-am spus ca unghiul de deviatie catre sud era foarte mic si nu de 45°) vad ca apare pe cer un avion. Parea de culoare kaki in prima faza. Am zis atunci: gata, incepe razboiul! Insa pe masura ce se apropia, mi-am dat seama ca el era de fapt un avion civil, de culoare alb cu albastru, inconjurat intr-un fum kaki si aflat in prabusire libera. Venea cu botul vertical catre pamant, motiv pentru care am spus atunci ca nu este accident, ci voia pilotului. A cazut pe un bloc cu 4 etaje, a distrus mare parte din etajul al 4-lea si putin din al 3-lea etaj, iar visul meu s-a terminat rugandu-ma sa nu fie oamenii ce locuiau in acele apartamente distruse, acasa.”
A fost un vis plin de simboluri si in prima faza m-am intrebat de ce totul se petrecea la malul Marii Negre. S-a intamplat asta pentru a intelege ca punctele cardinale din vis corespund 100% cu cele din realitate. Planul astral este rotit cu un unghi de 90° fata de planul real. Cu alte cuvinte sudul din vis, este rasaritul din realitate. Daca in realitate consideram lumina la rasarit si intunericul la apus, in vis, lumina este la sud si intunericul la nord. Asa se percep punctele cardinale, pentru cine le poate constientiza in vis. In acesta de ieri dimineata insa, s-a dorit a intelege ca transmisia se face fara a se tine cont de unghiul de 90°, ca totul este in vis ca si puncte cardinale, cum este si in plan real.
Mergem mai departe cu interpretarea si tragem frumusel o axa pe directia pe care se deplasa luna. Ce sa vezi? Catre sud-vest, dar la un unghi de aproximativ 25° deviatie de la vest catre sud, asa cum era in vis, axa noastra se duce pe la Vatican si se opreste la Los Angeles (cine are ochi de vazut sa vada!). In sens invers merge catre Republica Moldova, Ukraina si Rusia.
Luna este expresia energiei feminine. Utilajele agricole sunt uneltele prin care orice popor din lume isi castiga painea. Blocul acela cu patru etaje este lumea asta a noastra, in trecere de la dimensiunea a 3-a catre a 4-a. Norii au venit dar au fost opriti pe loc de niste bariere nevazute. Incendiul a fost pus dar a fost stins la vreme. Parea un inceput de razboi dar s-a dovedit ca nu este. Un avion alb cu albastru insa s-a prabusit si a distrus mare parte din bloc. Avioanele Tarom sunt in acest fel insa nu cred sa fie vorba de un avion la propriu. Cred ca este energia Sfantului Duh si a Adevarului, care distrug parte din dimensiunea a 3-a si una mult mai mare din dimensiunea a 4-a, asa cum sunt ele acum: un dezastru. Dimensiunea a 3-a este plina de ura, razboaie, foamete, minciuna, lupta pentru existenta si tot felul de nenorociri, iar dimensiunea a 4-a este una plina de control si manipulare a mintii.
Dupa expunerea acestui vis, eu vin si va intreb dragii mei: de unde vine raul si dorinta de distrugere a Romaniei? De la rusi? Numai cine nu vede astralul poate crede asa ceva.
In ultimele saptamani au fost multiple actiuni de otravire energetica. S-a facut asta din tunelurile subterane ale Romaniei. Stati linistiti, nu au facut umani aceste “lucrari”, dar a venit de pe axa, de la sud-vest. Recomand tuturor celor ce se simt rau, deprimati, cu mintea in ceata, sa ceara de sus energii pentru curatarea de arsenic, mercur si alte metale grele. Recomand de asemeni a se apela si la diferite ceaiuri sau produse de detoxifiere. Pe orice roman l-am duce acum la un aparat de scanare energetica, pun pariu ca i-ar fi gasite toate acestea in structurile sale, in concentratii mai mici sau mai mari, in functie si de stilul de viata al fiecaruia, de deschiderea energetica, precum si de misiunile sale. Cu alte cuvinte, unii au fost mai expusi iar altii mai putin, dar nimeni n-a scapat.
Dupa aceea, in ultimele saptamani au fost extrem de active o multime de civilizatii draconiene, cu civilizatiile controloare ale timpului cu tot si cu toate actiunile la care ei se pricep. Unii cu psihotronicele, altii cu controlul mintii. Tunelele timpului se vedeau numai cu delfini negri prinsi in peretii lor. Delfinul este un simbol al viitorului, al Ingerilor-delfin ce ne ajuta impotriva energiilor intunecate trimise din viitor. Aceste imagini aratau blocaje majore pe tunelele timpului. Cand reptilienii au venit si cand mi-au spus ca asteptau de cealalta parte a o portii stelare inca de la inceputul lunii august, neputand sa intre, am inteles un lucru extrem de limpede: planeta noastra a fost inchisa cu timpul ca intr-un cub mare si negru. I-au fost inchise o multime de porti stelare si orice nava a Federatiei Galactice s-a indepartat de noi, pentru a se aproviziona sau pentru a implini si alte misiuni, inapoi nu s-a mai putut intoarce. Am ramas incetul cu incetul singuri, fara ca “prietenii” nostri sa inteleaga o data pentru totdeauna ca Divinitatea nu ne-a parasit niciodata. I-a permis insa o anumita putere Fiarei, la nivel de varf, asa cum este scris si in Apocalipsa, pentru 3 ani si jumatate. Pentru mine, fiara cu sapte capete este formata din civilizatiile cu cel mai ridicat nivel de control al planetei noastre si este descrisa ca un hibrid tocmai ca urmare a acestei amestecaturi, iar fiara cu doua coarne, ce ii vine in ajutor, este formata de civilizatia controloare a timpului, serpiliana, al carui simbol astral este semiluna neagra cu varfurile in sus. (a se reciti capitolul al 13-lea din Apocalipsa, din aceasta perspectiva. Se va vedea acolo ca cei ce au numele scrise in Cartea Mielului NU SE VOR INCHINA ACESTOR FIARE. Cine are urechi de auzit, sa auda!). In perceptiile mele, fiecare civilizatie are asociat cate un simbol, motiv pentru care le recunosc cu usurinta si stiu ce vrea fiecare de la noi. Numai dupa un simbol. Toate astea sunt informatii adunate prin deductie de-a lungul anilor, pentru ca atunci cand apare un simbol de 20 de ori si vezi ca se petrece acelasi efect, nu este greu sa faci corelarea. Vestea buna dragii mei este ca delfinii au fost eliberati, un anumit echilibru legat de tunelele timpului a fost restabilit, o multime de porti stelare au fost deschise si multe altele s-au mai petrecut. Vom vedea ce o mai urma in continuare. Au fost actiuni facute de oameni de peste tot, fiecare dupa a lui pricepere si coordonati de Divinitate. Secretul este ca acest cub negru terestru nu poate fi spart si modificat decat din interior. In concluzie, altcineva decat oamenii, evident cu ajutorul Divinitatii, nu are cine sa o faca. Dar daca porti stelare au fost deschise, poate se mai alatura si alte forte in afara de reptilieni. Cred ca asa va fi. O simt pur si simplu. Sa ne rugam pentru asta.
De ce apare ursul in descrierea fiarei din Apocalipsa? Pentru ca in constelatia Ursa Mare exista civilizatii tip dragon si bune si rele. Una rea, sub forma de dragoni negri, a inchis pamantenilor portile Cunoasterii Superioare. Se pare ca acest acces se face prin Constelatia Ursa Mare, dragonii in general avand mare legatura cu zona cunoasterii de toate felurile. Ori de cate ori apar dragonii negri, noi putem sti ca se apropie deschiderea unei astfel de porti. S-a intamplat de mai multe ori pana acum. Ei bine, avem de furca si cu dragonii astia in ultimele zile, pentru ca este menit sa se implineasca un eveniment ce nu i-a reusit niciunei civilizatii de la cea hiperboreana incoace. Nici lemurienilor, nici atlantilor. Se pare insa ca noua ne-a iesit treaba. Despre acest lucru insa, voi povesti intr-un articol viitor.


Toate cele bune! 

26 de comentarii:

  1. Mulțumim pt informațiile prețioase si pt susținere Avem nevoie sa înțelegem mai bine ce se întâmpla ( chiar si la nivel individual , cu simptomele pe care le avem ) Te îmbrățișez cu mare drag !

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare e o "intamplare " impuscarea ursului atat de mediatizata pe canalele TV sau are legatura cu "constelatia Ursa Mare"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca este o intamplare, cum multe altele nu sunt intamplari. De exemplu nu a fost intamplare nici toata harababura de la metroul bucurestean, de saptamana trecuta. In astral se vedeau gauri negre in peretii anumitor statii de metrou, prin care curgea o energie neagra si densa, ca o pucioasa. De aceea oamenii aveau senzatii de sufocare.

      Ștergere
  3. Multumesc! Multe se explica citind informatiile pe care ni le daruiti! Stari ciudate, culminand ieri, duminica, intre orele 11 si 12 cu o senzatie greu de descris... desi toti cei din jurul meu erau bine. Nimic nu cred sa fie intamplator...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De aceea mai vin cand si cand cu cate o informatie de acest gen, pentru ca exista multi oameni care nu mai gasesc raspunsuri la multe intrebari.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  4. Da, chiar ma gandeam ca oare ce se intampla?!

    Multumesc ! draga Mihaela!

    Cu drag,
    Lucia Dobrea (Bistrita)

    RăspundețiȘtergere
  5. Și nu întâmplător Rusia este simbolizată cu un urs, iar Putin călărește acest urs. Această ură care se propagă în prezent prin canalele mass-media împotriva Rusiei prin planurile khazarilor, inclusiv la noi în țară și descrierea ca inamicul nr.1 mondial, după mine nu face decât să trezească pe foarte mulți dintre oameni.
    Alianța Estică, în prezent manifestă voința și puterea pentru a face schimbarea planetară (financiară, economică, socială), dar bineînțeles nu fără partea lor de tendință de dominare. Dar în Masterplanul Divin poate se speculează și această tendință pentru a se realiza opoziția de care omenirea avea nevoie ptr. a se realiza schimbarea din sclavia occidentală în care se află omenirea de milenii.
    Iar cei ce ..ne conduc,, fac acest joc murdar al occidentului cu toate că suntem vecinii Rusiei. Sper ca poporul român să nu sufere repercusiuni mai târziu.
    Doamne luminează acest popor!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Marius, asta a aratat si visul. Ceva de care isi da seama orice om destupat la minte. Romania este folosita ca si teava de tun pentru niste planuri murdare, insa se vede treaba ca inca functioneaza binecunoscutul "pe aici nu se trece". Chiar daca acum parem vanduti cu totul ca tara si ca neam, sunt sigura ca la comorile comorilor ce le cauta toti, nu au ajuns si nici nu li se va permite sa ajunga vreodata.

      Ștergere
  6. De doua saptamini la rezonante magnetice,inafara de plumb,pe care-l gaseam si inainte la invitati,le gasesc mercur.Si mai des arsenic.Ma intrebam de unde s-a luat in asa cantitati mari,dar iata si raspunsul.Duminica dimineata am avut si eu un vis,a caru-i mesaj este sa fim atenti si la ce mincam...Am fost avertizata de doua tinere :ai grija de copii ce maninca si ce beau,caci vor fi ,,hraniti,,.Am mers ingrijorata sa transmit mesajul.Cu parere de rau erau adormiti,pe cind ingerasii lor cu bucurie mare ii vegheau.Concluzionind,tin sa-mi exprim nadejdea ca oricit ne-or paste ei ,bietii rataciti din intuneric,oricum suntem protejati,avertizati intr-un fel sau altul.Tine doar de noi sa fim vigilenti,sa nu ne perdem cumpatul si credinta.Da,nu e usor,da,ne ataca din toate partile,dar nici Doamne nu doarme.Multumesc,Mihaela,pentru cele impartasite,ne vine mai usor sa punem cap la cap trairile si perceptiile noastre.Intr-adevar Dumnezeu nu lucreaza printr-o singura persoana,cum deseori ai mentionat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mercur si arsenic l-au otravit jidanii iude-masoni si khazarii pe marele nostru poet,Eminescu!!!Acum,intrucat se grabesc nevoie mare sa infaptuiasca Noua Ordine Mondiala(N.O.M.) ne otravesc pe toti cu arsenic si mercur.Si nu numai cu aceste doua substante toxice...Am gasit pe net informatia cum ca,daca nu "implementeaza" N.O.M.pana la sfarsitul lui 2017 ,au dat de dracu!Asa o fi?Stiti ceva despre acest subiect,extraordinar de important pentru noi toti?Respect.

      Ștergere
    2. Multumesc Lucia pentru confirmari.

      Cat priveste partea cu NOM, ce mult imi place cand e scris asa. Mie nu mi-a picat fisa pana acum sa il prescurtez. Mi se parea atat de lung. Lua prea multa energie sa il scriem. Asa se face mult mai scurt si mai scurt si mai scurt ...

      Ștergere
    3. Am cumpărat banane foarte ieftine de la un hipermarchet. Cățelusa mea e pofticiosa si cere. I-am rupt din banana, a mirosit și nu s-a atins de ea. Mă miram eu cum de costa doar doi lei...Aucasem sa mănânc aproape una. Mi-a fost rău după asta..indigestie, simțeam stomacul de parcă ar fi cu pietre plin, nervozitate, ușoare stări de voma, ușoare dureri de cap...Ar putea fi de la bananele prea ieftine...Oamenii cumpărau ca doar erau ieftine..

      Ștergere
    4. Foarte interesant mesajul postat de Lucia Tereza!

      Anonim 09:38, io nu stiu nimic despre ceea ce intrebi aci! Este interesant, oricum!

      Toate cele bune,

      Lucia Dobrea(Bistrita)

      Ștergere
    5. Pentru povestea cu bananele nu trebuie sa ne mire nimic. Nici cei care se hranesc "sanatos" nu mai pot avea vreo garantie ca asa este.

      Dar daca omul este in credinta si pe linia buna, in egala masura au fost si inca vor fi activate multiple coduri de lumina in structurile sale, astfel incat tot ce este nociv si introdus in corp, cu stiinta sau nestiinta, fie este eliminat, fie este transmutat. Daca nu era asa, la ce otravuri am incasat cu totii prin alimentatie, respiratie si pe linie enrgetica, eram demult plecati prin alte spatii. Trebuie sa fim insa constienti de aceste lucruri si sa ne ajutam corpul cat de mult putem.

      Ștergere
    6. Subscriu la banane! Am mancat o singura banana (mica) si am ametit la un moment dat... si inca am o senzatie de apasare, sufocare.... Doamne, apara-ne copiii, te rog mult!

      Ștergere
    7. Banane...ca banane, insa oameni buni la apa pe care o bem v-ati gandit?

      Ștergere
  7. Eu am observat o otravire continua de la sfarsitul lui august, aproape zilnic, cu scopul de a ne adormi vigilenta in planurile mentale si emotionale colective. Otravirile care au ajuns la mine le resimt pe corpul emotional, cu stari si emotii care determina adevarate valuri interioare de energii negative, iar toxinele biochimice generate pe corpul fizic cand apare manifestarea acestora, le resimt negativ asupra sănătăţii generale. Intoxicatia cu mercur si arsenic nu o constientizez si nu cred ca dispun de intrumente sa o detectez, dar va cred pe cuvant.
    Poate fiecare resimte diferit, dar pregnant am resimtit zilnic in diverse forme inchiderea sinelui constient intr-o aparenta cusca mentala, inchisoare de stat, viata de prizonier si de aici un soi de disperare, ridigizarea corpului mental in tipare de vina, regret, dorinte neimplinite, frustrari cu un efect de autoagresiune. In ultima saptamana a venit multa furie si manie, multa borboroseala mentala si obositoare, epiuzanta.
    La serviciu, mai mult in septembrie decat in alte dati, am resimtit efectul de bucla temporala, in care mi se repeta acelasi lucru de multe ori, sau ceva la care lucram nu am luat-o bine si a trebuit sa o iau de la zero.
    Resimt si multa deznadejde, umilinta, inferioritate la tot ce se refera la sine ca roman sau romanesc.
    Multumesc cu ocazia asta lui Mihaela Tristar pentru sfaturile ei care m-au mai trezit din somn. Stim ca este foarte ocupata, nu are timp si ar vrea sa ajute pe fiecare din noi. Pentru cei care se regasesc in acest blog cred ca simtim cu toti o voce care ne ghideaza pasii si abia asteptam sa citim un articol nou aparut.
    Din pacate, multa lume nu stie sa faca munca spirituala, nici macar cu ei insisi si ne creem asteptari sa vina cineva sa ne salveze. Simt ca mitul Salvatorului este prabusit, singura salvare este o atentie treaza si constientizarea urgenta cand ai adormit. Altfel avem tendinta sa ne smiorcaim zilnic. Aceasta tendinta de a te plange este foarte incurajata in mentalul colectiv. Nu percep astralul, dar intuitiv simt o directie in acest sens.
    ....
    In alta ordine de idei, citind blogul lui Cobra, m-am inscris in cea mai noua natiune din spatiu, Asgardia. Momentan toate discutiile se tin pe FB, exista foarte mult entuziasm si o bogatie de idei venite de pe toate colturile planetei. Necesita mult timp sa se organizeze, au spus sa avem rabdare. Nu se asteptau sa aplice 500.000 de oameni deja, si i-au luat prin surprindere.

    Ergius

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate cele scrise, foarte adevarate.

      Cu Asgardia insa, mai este de cugetat!

      Ștergere
  8. Mihaela, esti grozava ! Mai mult nu pot spune decat sa fii binecuvantata in tot locul,in tot timpul si in tot ceea ce faci de Sfintele Puteri Ceresti. Cu drag,
    Lucia.

    RăspundețiȘtergere
  9. TE IUBESC SI ITI MULTUMESC.FIECARE CUVANT AL TAU ARE INTEGRITATE.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acum citesc acest articol. Ieri m-am taiat si mi-a curs sange, l-am gustat pt ca pur si simplu trebuia sa inteleg. Azi citesc articolul si inteleg. Cand mi-am gustat sangele am remarcat ca era atat de metalic.... Si m-am mirat ca e asa si ma intrebam findca eram nedumerita. Dar mirarea desi era autentica, avea peste ea un val de indolenta artificiala, ca o gogoasa energetica. Precis mai e si asta ceva. Acum am inteles ca desi am generator de ozon si beau apa ozonizata am totusi atat de multe metale in sange. Si mai am si vecini ce au "mititei" specializati in tranfer de ce nu isi doresc stapanii lor. Asa fac su cu nicotina, de la fumatorul de mahorca... la mine cand trec pe strada. Daca as avea complet deschis al treilea ochi as putea vedea mai multe in plan energetic, asa doar cand ajung langa mine si nu mai pot face nicio eschiva. Vad si nici nu stiu ce sunt.Bun ar fi un ghid care sa ma lamureasca. Multumim frumos Mihaela

    RăspundețiȘtergere