luni, 26 septembrie 2016

IMBRATISAREA MAICII PAMANTESTIIMBRATISAREA MAICII PAMANTESTI


Dragii mei,

Asa cum am anuntat si in blog, am desfasurat in data de 24 septembrie un curs numit “Nevazator prin Cer”, iar in programul acestuia se poate vedea punctul referitor la Ingerii Tatalui Ceresc si Ingerii Mamei Pamantesti, despre care in Evanghelia eseniana este aratat ca Domnul nostru Iisus Hristos povestea celor ce iL ascultau si iI cereau sfaturi. Exista mai multe scrieri ce fac referire la Evanghelia eseniana si n-ar fi rau sa ne aplecam atentia asupra lor pentru ca sunt multe lucruri de invatat.
Am inteles ca motivul pentru care am primit ghidarea sa organizez un curs pe aceasta tema, sta in faptul ca Cerul isi doreste ca noi sa ne reamintim niste lucruri extrem de folositoare omului, pierdute in timp, stiind cu totii prea bine ca nu a fost aceasta “uitare”, o simpla intamplare.
Am pregatit in zilele dinaintea cursului intreaga documentatie pentru el si am patruns in acest fel in sfera unei noi cunoasteri ce face referire la Maica Pamanteasca, asa cum o numea Iisus.
La inceput am crezut ca este vorba despre Mama Pamant, pana ce vineri, cu o zi inainte de curs, s-a petrecut ceva ce imi va ramane in memorie ca o intamplare deosebita si plina de mister.
Locul in care imi defasor activitatea zilnica sau acolo unde merg la serviciu, este o constructie ce se afla in curtea unei fabrici. Ca sa ajung acolo, traversez o curte cu pietris, neasfaltata, asa cum este in curtile multor fabrici.
Joi, cu doua zile inainte de curs, trecand prin acea curte catre locul de munca, mi s-a tintuit privirea pe o bucata de lemn aruncata pe jos, ce este ca un mic paralelipiped de 6-7 centimetri lungime, cu aschii sarite din el si cu o infatisare care nu ar fi atras pe nimeni, daca ar fi existat limitare doar la privit. Dinspre acel mic obiect emana insa o suava energie a iubirii, care nu am avut cum sa nu o simt. Mi-am zis atunci ca am luat-o razna cu capul si ca orice ar fi, nu voi ridica obiectul de jos si voi merge mai departe, astfel incat sa nu ma las prada poate unei nebunii. La intoarcere, nu am mai facut acel drum pe jos ci cu masina, iar experienta pentru ziua de joi s-a sfarsit in acel fel. Vineri, am trecut din nou prin acelasi loc si din nou lemnul m-a intampinat cu iubirea lui. De aceasta data am inteles ca treaba este serioasa si m-am aplecat si l-am luat. Tinandu-l in palma am inceput sa il privesc si simteam cum cu fiecare clipa ce trece ma invaluie o energie a iubirii din ce in ce mai puternica, pana ce am simtit ca se despica pieptul de iubirea ce o simteam si am izbucnit in plans. Era clar ca am facut co conexiune sau comuniune cum o numeste Iisus in Evanghelia eseniana, cu ceva sau Cineva de foarte inalta vibratie.
Am intrebat cu cine sunt in legatura si mi s-a raspuns: cu Maica Pamanteasca. Am intrebat apoi, fiindu-mi cumva induse telepatic aceste intrebari, daca este de fapt ceea ce noi numim in zilele noastre Mama Pamant. Mi s-a raspuns ca nu. Mi s-a raspuns ca Ea, Maica Pamanteasca, este Fiinta Celesta apartinand Dimensiunilor Mamei Divine si este ocrotitoarea tuturor planetelor ce sustin Viata, din acest Univers. Am intrebat apoi ce ma durea pe mine cel mai tare la acel moment, respectiv aceea daca ne aflam in fata unui mare cutremur ce s-ar putea produce in Romania in scurt timp si mi s-a raspuns ca da. Am intrebat daca avem vreo sansa sa ne mutam pe alt fagas de viitor si mi s-a raspuns ca da si ca tocmai de aceea are loc si acea intalnire si dialog. Am intrebat-o daca este corect ce simt, ca prin lucrarea pe care o voi conduce sambata la curs, va avea loc ceva ce stiu din interiorul meu, de mai bine de doua luni, ca are sansa sa se intample: ca prin cei prezenti la curs si prin chemarea Sinelor superioare ale multor lucratori in Lumina precum si a tuturor Ierarhiilor Ceresti, putem sa ridicam planeta intr-un spatiu dimensional superior, in mod fortat si in timp scurt, astfel incat sa intram pe palierul filamentelor de viitor in care cutremur mare sa nu fie scris, ci poate doar niste cutremure mai mici. Mi s-a raspuns ca este corect si ca la aceasta lucrare se va alatura si Ea, pentru ca multi sunt cei ce s-au rugat pentru ajutor in acest sens. Mai departe, dialogul a continuat cu alte intrebari si raspunsuri legate de diverse teme de interes in cautarile mele. Dupa ce comunicarea s-a inchis, mintea mi-a mai fost strabatuta de un gand care parca era lasat ca o trena de Maica Pamanteasca: va fi un cutremur nu prea mare si de scurta durata chiar in aceasta noapte. Am zis ca este poate doar un gand razlet de-al meu, insa mai apoi, stiind cu totii ca acel cutremur chiar a avut loc, am inteles ca nu a fost asa.
Cand m-am culcat, nu cu mult timp inainte de cutremur, am vazut vanzoleala mare in astral. Erau mai multe civilizatii controloare prezente. Mai apoi au inceput ca si in noaptea cand s-a produs cutremurul de la Amatrice, sa apara tot felul de mandale, insa de aceasta data nu mai erau colorate in toate culorile, ci doar in alb si negru. Cand chiar s-a produs cutremurul, stiu ca am spus doar atat: Ok … A inceput spectacolul … Proba de microfon … Asta insemna din punctul meu de vedere ca se facea doar o verificare a functionalitatii undei electromagnetice venite din viitor. Urma una si mai apriga, poate in noaptea de sambata spre duminica sau poate mai tarziu, cine poate sti? Despre toate acestea am tot scris prin articolele mele trecute, cum ar fi de pilda cel numit “De Veghe pentru Romania”. Tot atunci am zis: ei bine, cand o sa se doreasca a se da spectacolul efectiv, nu o sa mai fie gasita scena!
A venit si ziua cursului si mai intai am format intreaga echipa, asa cum am spus, constituita din cei ce am fost prezenti acolo, la care s-au adaugat in Spirit o multime de lucratori ai Luminii, chiar daca la nivel omenesc poate ca nici nu au stiut ca participa la aceasta lucrare, fiecare vazandu-si probabil de treburile sale zilnice si nu in ultimul rand, Reprezentanti ai Ierarhiei Ceresti, de la toate nivelurile. Cuvintele sunt prea sarace ca sa imi pot exprima multumirea si recunostinta fata de dragii mei semeni ce au ales sa isi petreaca acea dupa-amiaza in acel fel, precum si fata de cei ce s-au alaturat in Spirit si nu in ultimul rand, fata de intreaga Divinitate, pentru grija si iubirea ce ne-o poarta. Am pornit actiunea. Am vizualizat planeta Pamant inconjurata de noi toti, am bagat fiecare sub ea o palma si am inceput sa o ridicam usor in sus, punand intentia ca acea inaltare spatiala sa fie echivalentul unei ridicari dimensionale suficient de mari, astfel incat sa putem ocoli experienta unui cutremur devastator in Romania. Cu siguranta ca multe alte lucruri o vor lua pe fagasuri mult mai bune, ulterior acestei actiuni.
Priveam mereu in sus si am vazut cum la un moment dat a aparut ca desenata pe cer, o poarta pentagonala, avand muchiile de culoare alb stralucitor. Planeta noastra s-a tot inaltat pana ce a intrat prin acea poarta si a iesit deasupra ei. In acel moment am primit din Ceruri mesajul: misiune implinita. Este greu de exprimat bucuria ce am simtit-o atunci.
Intorcandu-ma acum la Maica Pamanteasca, pentru ca de fapt acesta este scopul acestui articol, de a reaprinde scanteia in constiinta, fata de aceasta minunata Fiinta Celesta, doresc sa va spun, ca asa cum apare in Evanghelia eseniana, Iisus nu i-a invatat pe ascultatorii sai doar rugaciunea “Tatal nostru” ci si rugaciunea “Maica noastra Pamanteasca”. Le-a mai vorbit despre cei sase Ingeri ai Maici Pamantesti (ai Apei, Aerului, Soarelui, Pamantului, Bucuriei si Vietii) care alaturi de Maica Pamanteasca ii ajuta si ii sustin pe oameni pe tot parcursul zilei si despre cei sase Ingeri ai Tatalui Ceresc (ai Creatiei, Puterii, Iubirii, Pacii, Intelepciunii si Vietii eterne) care impreuna cu Tatal Ceresc ii ajuta si le ofera invatatura oamenilor, atunci cand ei dorm, pe timpul noptii.
Mai jos aveti redate aceste doua rugaciuni, cu speranta ca vom fi cat mai multi cei care vom simti sa ne completam rugaciunile zilnice si cu aceea a Maicii Pamantesti. Cei ce se simt apropiati Maicii Domnului, pe care Mantuitorul a lasat-o ocrotitoare pentru aceasta planeta, stiind probabil faptul ca se va pierde pentru cateva mii de ani, constiinta Maicii Pamantesti, vor ramane in continuare in aceasta comuniune chiar daca o vor adauga si pe aceea a Maicii Pamantesti. Maica Domnului, grabnic Ajutatoare in toate nevoile si in suferinta noastra, merita sa fie in inimile si in cinstirea noastra pentru vecii vecilor. Nu poate fi altfel.

„Tatăl nostru Carele ești în ceruri, sfințească-se Numele Tău. Vie Împărăția Ta, facă-se Voia Ta, în cer ca și pe pământ. Dă-ne nouă astăzi pâinea noastră cea de toate zilele. Și ne iartă nouă datoriile noastre, precum și noi le iertăm  datornicilor  noștri.  Și  nu ne  lăsa  pe noi în ispită, ci ne izbăvește de cel rău. Căci ale Tale sunt, în toți vecii, Împărăția și Puterea și Mărirea. Amin.”

„Maica noastră Pământească, sfințească-se Numele Tău. Vie Împărăția Ta și fie ca Voia Ta să se facă în noi ca în Tine. Îngerii pe care îi ai în serviciul Tău, trimite-ni-i nouă. Iartă-ne nouă păcatele noastre, precum și noi ispășim păcatele noastre către Tine. Nu permite ca să cădem pradă bolilor, ci ne eliberează de orice rău. Căci ale Tale sunt Pământul, Corpul și Sănătatea. Amin.”

Toate cele bune!

15 comentarii:

 1. Draga Mihaela,iti multumim din inima pt.tot ajutorul,multumim Maicii Pamantesti si tuturor Fiintelor de Lumina..le multumim si le iubim! Binecuvantat sa fie Cerul si Pamantul si binecuvantati sa fim si noi oamenii!

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, draga noastra Mihaela! In anul 2006 mi-a "zambit", "mi-a facut cu ochiul", cum se mai zice(cam asa cum ai experimentat tu cu acea "bucatica de lemn", ceva de genu') o carte pe care-am si cumparat-o. In 2006 fusesem in Bucuresti la o "Conferinta de Spiritualitate". Aceasta carte (era doar un exemplar, care parca dorea sa ajunga in posesia mea) se gasea printre multe alte carti, insa, din prima, ochii mi-au fost atrasi doar de ea si, pe loc, am si cumparat-o. S-a dovedit a fi o carte care, pur si simplu m-a initiat. Aceasta carte este "Evanghelia Eseniana", aparuta la Editura ORFEU . Scrisesem si io, cate ceva despre aceste benefice invataturi, aceste extraordinare readucei in memorie, insa putini dintre cei cu care am avut interactiuni sau intalniri, au inteles despre acestea la cea data...) Asadar, pot doar sa-ti spun, draga noastra Mihaela, ca ma bucur ca scrii acum despre aceste invataturi, care(si) pe mine m-au ajutat.
  Si "m-a mai initiat" :)) o carte a dragei noastre Anna Petran (TAIJIQUAN- Sanatate si tinerete sau...Iubire in pasi de dans" o cumparasem tot in acea perioada, de la ed."Cristal Life" , despre care-am scris in multe din comentariile mele, de pe unele grupuri de discutii, de dialog, sa zic asa si unele blog-uri, unde am fost atrasa sa-mi exprim unele puncte de vedere, ca urmare a experientelor mele. (nu stiu daca au inteles vreodata "impresiile" mele, insa totul este in ordine asa...deoarece au inteles recent aceleasi lucruri(spuse de catre alte persoane cu care au reusit sa intre in rezonanta ) pe care nu le-au inteles la vremea cand le spusesem cu ani in urma si pe care le-au sters rapidement...tinea de rezonanta...mai cu seama ca le atrasesem si atentia asupra unor "capcane" in care intrasera, ca urmare a "modei new age" si nu numai, bineinteles in opinia mea ). Mai sunt carti revelatoare si care mi-au venit intru intelegerea lucrurilor si a putea face diferenta intre ele, cum ar fi cele istorice, religioase, filosofice, samanice,atat din Orient, cat si din Occident. Pe unde-am fost calauzita si sa fiu prezenta, am interactionat atat cu "vikingi", cu "incasi", cu "mayasi", cat si cu "rabini", "cavaleri", "samurai", "preoti cu Darurile Cerurilor revarsate asupra lor", "Maestri Reiki", asa cum fiecare dintre voi, dragi prieteni, ati avut fel de fel de interactiuni, functie de rezonanta(stim cu totii ca nu ne putem intalni decat cu cei pe care-i atragem prin rezonanta). Toate mi-au fost de un real ajutor, chiar daca nu am participat la vreun curs de spiritualitate, am participat cu unele grupuri la rugaciuni/meditatii pentru noi toti, pentru Romania, pentru alte tari, precum si pentru draga noastra, frumoasa planeta Pamant si nu numai.

  Va imbratisez si va transmit si io, la randul meu,
  toate cele bune!

  Cu drag,
  Lucia Dobrea

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu am cumparat Evanghelia Eseniana in anul 2011 si nu am citit-o. Desi in anul 2013 am pornit cursurile despre Ingeri, nu am citit-o nici atunci. Am facut asta abia in aceasta vara, pentru ca acum se pare ca a sosit timpul. Nu este prima lucrare fata de care mi se intampla lucrul acesta. Se pare ca ajunge la mine tot ce trebuie "ca sa fie acolo". Cand vine timpul la nivel global, abia atunci simt atractia de a aprofunda acel ceva si de cele mai multe ori gasesc scrise lucruri ce eu le am deja primite ca informatii direct de Sus, devenind in acest fel ca un soi de confirmari. Evanghelia Eseniana este cu adevarat o scriere valoroasa si o recomand tuturor.

   Ștergere
  2. Iti multumesc, draga Mihaela, pentru unele dintre cele mai importante confirmari!

   Imbratisari si o cantare faina, pentru noi toti!

   https://www.youtube.com/watch?v=JYX9b9hza_8&list=PLltcvb-7XLjkqsG8MElk_7IPanwPcGi7O

   Cu drag,
   Lucia Dobrea (o sa revin, totusi, din Germania in Bistrita, in 6 Oct. (2016, bineinteles)

   Ștergere
  3. Voi ascultati cantari faine iar in acesasta vreme jidanii,iudeo-masonii si khazarii se pregatesc pentru sinteza organismelor artificiale!Syngenta,Dow Chemical,DuPont,Bayer si Monsanto fuzioneaza alcatuind adevarate conglomerate globale pentru controlul alimentatiei,demografiei si accesarea NWO!!!Cititi cu atentie si blogul "Lumea Carnavalului" recomandat si pe acest blog(Il gasiti in bara din dreapta)ca sa va faceti o mica idee despre ce ne asteapta in viitorul apropiat....

   Ștergere
  4. Asa si? Care-i treaba? Ce ni s-ar putea intampla altceva decat sa murim? Dar daca murim ... vai de mama si conglomeratele lor! Ne ducem si ii bantuim pana ce vor face numai produse naturiste.

   Ștergere
 3. Multumim! Lumina sa domnesaca vesnic in cer si pe pamant. MO

  RăspundețiȘtergere
 4. Sambata m-am intors de la Hateg,la Bucuresti,si am facut o escala la Polovragi,sa luam cheile Oltetului la pas,si sa ne bucuram de stanci si de natura.Am fost cuprinsa de anxietate si de o senzatie ca sunt pe marginea haului,cum nu mi s-a mai intamplat ,si m-am mirat ca stancile alea au un asa efect asupra mea,senzatia de hau m-a parasit doar cand am parasit Polovragiul,dar m-a cuprins o somnolenta crunta ca mi-era greu sa tin ochii deschisi,cam pana la ora 16. Oare a fost vreo legatura cu lucrarea de care ai povestit in articol ? Senzatiile au fost destul de neobisnuite pt mine,de aceea te intreb.Multumesc pt rugaciunea catre Mama Pamanteasca si pentru eforturile pe care le faci ca sa ne luminezi si pe noi! GabrielaN

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da Gabriela, asa a fost si la curs la mine, la inceput. A iesit la fiecare din adancuri toata umbra sufleteasca, ca sa poata fi lasata apoi sa plece. Dupa toate semnele, acest proces de eliberare inceput atunci dureaza pana maine. Dupa aceea, sunt sigura ca foarte multi vor simti o lumina a sufletului cum nu au mai simtit-o de multa vreme.

   Ștergere
 5. Lucrarea ta nu a fost intamplatoare,caci in aceasta perioada de sfarsit de
  septembrie si prima decada din octombrie suntem sub influenta stelelor din
  Draco-Dragonul Ceresc,constelatie legata de ciclul nostru de nastere-moarte-renastere,ca o calatorie evolutiva prin cele 12 semne zodiacale,iar din punct de vedere esoteric constelatia reprezinta gradina Arborelui Vietii-samanta,misterul
  vietii,ADN-ul.In aceasta perioada este si ploaia de meteoriti Dragonids,perioada
  ce coincide cu semBinecuvantari,Mihaela,raze de lumina,iubire si bucurie in viata ta.

  nul Balantei.
  Semnul Balantei este legat tot esoteric de Draco-Dragon ce emana energii de compasiune si intelepciune prin supraveghere si evolutie in sistemul nostru
  solar determinand umanitatea sa fie in serviciul Pamantului( ecologizare,
  salubrizare)ca un adevarat "Ganimede'(vARSATORUL) ce se apropie cu pasi
  repezi,ca un timp profetit,o cheie ce asteapta de mult sa dezvaluie multe
  adevaruri.
  Multumim pentru rugaciunea Mamei Pamantului.Cu drag A.M.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc frumos pentru aceste pretioase informatii!

   Ștergere
  2. O alta informatie acum cand intram in portal Dragonului si Jupiter
   este in semnul Balantei,legat de mandale.
   Mandale planetare sunt derivate din sinoadele planetare, perioadele retrograde, și ciclurile de interacțiune pe care planetele creează așa cum se mișcă în jurul Soarelui pe orbite eliptice lor. Mandale planetare sunt în general realizate folosind una sau mai multe planete. Ele pot fi bazate pe geocentrica și / sau heliocentrică-based. Ele pot produce modele foarte simple, sau modele extrem de complexe și elegante.

   Mandala sunt similare cu fractali, care se desfac iterativ prin auto-similaritate (ca un fulg de nea se desfasoara prin construirea pe sine). Mandalele planetare sunt una dintre mai multe moduri de a demonstra modul în care geometria comunică informații, geometrii generate atât mai mult iterativ, cum ar fi cele produse din ciclurile planetare, la fel ca funcția de comunicare a moleculei de ADN. Formarea iterativ planetare Mandala lui elucidează natura unificată a ciclurilor planetare și formarea și evoluția întregii vieți.Cu drag A.M.

   Ștergere
 6. Dupa cum se vede despre atacuri din viitor,
  inseamna ca Omenirea Terra, nu mai poate fi
  afectata in viitor dupa anii 2030 ,
  iar singura lor sansa e prezentul de acum

  Aceasta zona ,tara Dacia este foarte puternica energetic, care a ramas in picioare dreapta de la armata lui Alexandru cel mare pana la legiuni romane ,otomani, unguri,comunisti , chiar si de amaratii controlori temporali,nimeni nu au avut sanse reale sa o doboare de zeci de mii de ani.

  Si sa nu ii uitam pe toti stramosii eroi
  care au pastrat acest pamant curat de mii
  de ani cu pretul vietii .

  PS : noi suntem DACI 100% puri de mii de ani,
  armata romana au doar jefuit minele din apuseni
  130 ani si au fost alungati definitiv de daci.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ar trebui sa fii mult mai atent la padurile Daciei, care "dispar" prin "grija" prietenilor austrieci ai presedintelui nostru in ritmul de 3-4 hectare/ora fara a se reimpadurii nimic!!!Adica in urmatorii 15 ani vom ramane fara paduri!!!Caci de restul(fabrici,combinate,uzine,spitale,industrie,agricultura,resurse minerale,ape mineralesare,etc.)nu ne mai facem griji,am ramas fara ele deja!!!Din punct de vedere demografic stam mult mai rau,in actualul ritm de "crestere" negativa vom disparea ca popor in cca. 90 de ani!!!In rest,s-auzim numai de bine...

   Ștergere