marți, 13 septembrie 2016

DE LA PARINTELE MELCHISEDEC



DE LA PARINTELE MELCHISEDEC


Dragii mei,

 Ieri dimineata, dupa ce in noaptea anterioara am simtit din nou acea forta cu care m-am confruntat in urma cu cateva zile si despre care am scris in articolul “De veghe pentru Romania” ( link ), am intrat intr-un spatiu de comunicare cu Parintele Melchisedec.
El mi-a transmis mai multe lucruri pe care le voi expune in continuare.
Mergand pe ideea explicatiilor ce au fost prezentate in articolul “Cu sau fara reintrupare” ( link ), putem gandi ca tot ceea ce noi numim viitor, este deja creat de Tatal. Exista create o multime de filamente de viitor, cu diferite programe si experiente inscrise in ele, iar ceea ce noi percepem la nivel personal sau la nivel global este acel filament corespunzator vibratiei personale sau in caz global, corespunzator vibratiei generale planetare, vazuta ca o medie. Fara a speria pe nimeni, doresc sa va spun ca mi s-a transmis ca programul de cutremur mare pentru Romania, la sfarsitul lunii septembrie sau in prima parte a lunii octombrie din acest an, este inscris in mai multe straturi vibrationale de viitor, iar noi inca nu suntem iesiti din aceasta zona. Acum voi da un exemplu pentru o mai buna intelegere. Sa presupunem ca este scris program de cutremur mare, dezastruos, pe 30 de filamente de viitor diferite. Filamentul 1 este corespunzator unei vibratii joase, cu crestere a acestei vibratii catre filamentul 30. Incepand de la filamentul 31 incolo, nu mai exista acest program ci unul in care se petrec cutremure mici si multe. Noi ne aflam intr-o situatie acum ca si cum am fi la nivelul 20. La inceputul verii eram probabil pe la nivelul 1. Cum s-a produs aceasta ridicare vibrationala pe parcursul acestei veri? In primul rand, prin rugaciuni si actiuni multiple ale multor Fii ai Luminii, iar in cele ce ma priveste una de baza a fost si este cea cu “Tatal nostru” rostit de 40 de ori timp de 40 de zile. In al doilea rand, Parintele Melchisedec a spus ca multi Fii ai Luminii au preluat la nivel de Spirit, in mod asumat, un cuantum de karma pe care sa il plateasca in numele semenilor lor mai putini truditori, ceea ce a generat o vara destul de grea pentru ei, cu diferite provocari si incercari. Acestea sunt cu atat mai dificil de suportat cu cat nu stii si nu intelegi ce se petrece. Sunt multi cei ce fac actiuni bineplacute lui Dumnezeu si totusi vad ca viata lor pare ca o ia frumusel la vale. Sper ca explicatia data mai sus sa aduca o lumina clarificatoare asupra intregii situatii. Putem numi toata povestea aceasta, “sacrificiu anti-cutremur”. Trebuie insa sa intelegem ca mai avem de muncit. Este obligatoriu sa atingem cel putin nivelul 31. Suntem sub aripa ocrotitoare a intregii Divinitati in aceasta perioada si in mod special a Maicii Domnului, dat fiind faptul ca exista un interval de 3 saptamani situat intre 8 septembrie (ziua Nasterii Maicii Domnului) si 1 octombrie (ziua Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului), cand energia Sa este intens simtita de multi dintre noi. De altfel, pentru toti cei cazuti fizic si psihic, recomand cu multa caldura rugaciune inaintata Maicii Domnului, caci vor fi scosi din cadere in mod garantat si in scurt timp. Parintele Melchisedec supervizeaza de asemeni acest proces.
Am vorbit mai sus despre acea forta. Eu percep acest lucru ca si cum s-ar executa ceva incercari inainte de lovitura de gratie. Unda electromagnetica provocatoare de cutremur ar veni din anul 2029.
De aceea, din suflet lansez apelul sa facem fiecare orice actiune ne trece prin cap, care sa imbrace in iubire aceasta planeta cu tot ce contine ea, in toata perioada cuprinsa de la momentul prezent pana in anul 2029 inclusiv. De asemeni sa lasam energia iubirii sa curga catre controlori si catre planetele de unde ei vin, pe aceeasi perioada temporala. Nu va fi simplu. Vor fi forte intunecate ce se vor manifesta, insa eu CRED cu toata fiinta mea ca prin energia iubirii si rugaciunii, NE STA IN PUTERE sa ocolim aceste fagasuri de viitor. Cutremur este tot ce i-ar mai trebui Romaniei la aceasta ora, caci in rest le avem pe toate. Sa ne unim fortele dragi semeni ai mei! Oare chiar nu putem trece de blestemul pus pe capul acestui neam romanesc? Devenim dintr-o data uniti doar cand un dezastru ne loveste. De ce asa? De ce sa nu facem asta inainte de a se petrece astfel de evenimente? Pentru ca doar asa am putea ajunge sa nu le mai experimentam.
Vor veni persoane si vor propune o ora fixa de rugaciune si meditatie pentru cat mai multi. Parintele Melchisedec transmite ca nu este bine asa. Cu cat o facem de mai multe ori in zi fiecare, stiu sigur ca ne va coordona Cerul astfel incat sa ne vina sa spunem rugaciunea si sa facem actiunea exact in acelasi moment in care mai primesc o suta de oameni imboldul sa o faca. Sa ne lasam complet in Voia Cerului in aceasta lucrare. Asa cum am scris candva in articolul cu greseli spirituale neconstientizate ( link ), sa nu ne rugam sa NU FIE una sau alta, pentru ca vom da energie lipsei. Sa ne rugam pentru Lumina, Pace, Unire, Iubire, pentru tot ce este viu pe aceasta planeta si pe altele.
Finalizez acest articol cu informarea ca in data de 3 septembrie s-a construit un sistem de energii spiroidale, precum niste tirbusoane, care nu mai permit construirea de scuturi tehnice peste noi, despre care am vorbit de mai multe ori in ultimele articole. Inca actionam pe spargerea celor vechi insa asa cum am recomandat si intr-un comentariu, ca raspuns unui cititor, este bine sa se faca aceasta lucrare cu rabdare si cu pasi mici. Atunci va fi cu adevarat stabila.


Toate cele bune!


21 de comentarii:

  1. Ieri,12.09,a fost vreo manifestare energetica mai deosebita,sau poate un atac personal,pt.ca inte orele 11-15 am avut o stare de rau cu ameteala,cum nu mi s-a mai intamplat pana acum.Se unduiau peretii casei si aveam senzatia ca sunt intr-o centifuga,plus o stare de rau in zona plexului solar.Ceva s-a intamplat,caci si unul din baietii mei a avut un atac de panica ,fara niciun motiv,tot cam pe la orele 10- 11.Nu cred ca a fost ceva de bine,desi ,dupa,ne-am revenit si am fost ok.Poate am deranjat pe cineva cu rugaciunile mele si am primit un pumn in plex ! Am depasit starea de frica ca suntem atacati si manipulati in toate felurile,si cred ca rugaciunile facute anul acesta m-au ajutat tare mult...o lumanare aprinsa si o rugaciune sincera dau multa pace si incredere ca lucrurile se vor imbunatati pe aceasta planeta,cu ajutorul cerului,bineinteles !Gabriela N.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca nu a fost atac personal. Concret, la acea data si acel interval orar, a fost deschis un portal spre entitati de falsa lumina. Au fost luate din acea interdimensiune si conduse catre Inalt de catre reprezentantii Cerului. S-a simtit stare de rau si mare devitalizare. Am simtit si eu asta.

      Ștergere
  2. Eu am inceput, zilnic, sa rostesc Tatal nostru de 40 de ori din 2 septembrie.Asa cum era povestirea cu pasarea colibri, eu imi fac partea mea, mica, dar impreuna cu alte sute sau mii de suflete, va fi o forta insemnata.
    Multumim !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TATAL NOSTRU,CARE ESTI IN CERURI SFANT,ESTE NUMELE TAU VIE E IMPARATIA TA PE PAMANT,FIE VOIA TA PRECUM IN CER ASA SI PE PAMANT.PAINEA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE DA-NE-O NOUA ASTAZI SI MEREU SI NE IARTA NOUA GRESELILE NOASTRE SI AJUTA-NE SA IERTAM SI NOI GRESITILOR NOSTRI SI FERESTE-NE PE NOI DE ISPITA SI INDEPARTEAZA PE CEL RAU DE LA NOI.AMIN.VA MULTUMESC.

      Ștergere
  3. Care e diferenta dintre rugat cu lumanare si rugat fara ? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lumanarea are rolul ei, Insa pe masura ce omul creste in lumina lui, prin Focul Sfantului Duh, el simte ca nu mai este absolut necesar focul lumanarii. Focul are rolul de a sacraliza spatiul, de a tine entitatile intunecate departe. Insa asa cum am spus, s-a ajuns ca unii oameni sa faca spatiul sacru prin insasi prezenta lor.

      Ștergere
  4. O observatie si o intrebare...
    Observatia: de cand am aflat de posibilitatea unui cutremur mare, mintea <> de multe ori, in cursul zilei SI CHIAR IN TIMP CE MA ROG spre ganduri legate de un asemenea eveniment...Ce va fi, cum ne-am putea proteja, ce mobile ar putea provoca raniri, etc.Ei, asta cred ca e o problrma...caci aceste ganduri aduc mai multa forta posibilitatii cutremurului.E foarte greu sa-ti stapanesti mintea.
    Intrebarea : daca tot ne-ai spus de cutremur, spune-ne si in ce parte a tarii va fi ....
    PS
    Eu intre timp mai leg mobilele....aaa, si ingrop(langa un copac unde fac pipi multi catei) cutia cu bijuterii.
    Mai facem si haz, care de fapt, cred ca este o calitate umana f. importanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Cristi, tu faci exact ce am spus ca nu trebuie facut: sa stai cu gandul la partea rea. Roaga-te pur si simplu pentru pace, lumina si iubire, pentru toata planeta, fara sa gandesti ca faci asta impotriva cutremurului. Pe de alta parte, nu sunt in nici un caz singura care vorbeste despre aceasta posibilitate. Nu vezi ca si la televizor au inceput sa faca o campanie de instruire? Trebuie sa privim povestea asta cu intelepciune. Sa luam in calcul ca ar putea fi cutremur dar mult mai mult decat atat, sa credem cu toata inima ca avem sansa reala si ca Cerul ne ajuta sa ocolim aceasta varianta de viitor.

      Ștergere
  5. Oricat de compasionali am fi, atitudinea USA prin ambasadorul Klemm , acreditat in Romania,n-avem cum sa nu atragem atentia asupra acestei situatii, fiind deja mult prea mult decat se poate accepta. Acest ambasador Klemm si-a depasit atributiile si, asa cum declara majoritatea oamenilor de buna credinta din Romania si chiar din afara tarii, asa ceva nu mai poate continua. Iata si pozitia marelui, exceptionalului, unicului, compatriotului nostru, Ilie Nastase, un autentic patriot, care are curajul raspunderii:
    http://www.stiripesurse.ro/ilie-nastase-ii-cere-demisia-lui-klemm-ne-jigne-te-i-il-lasam-in-continuare-sa-ne-jigneasca_1151981.html
    Deasemenea, Rares Bogdan, de la postul TV Realitatea, a luat atitudinea corespunzatoare. Cati dintre semenii nostri, care-s alesi sa aiba grija de Roamnia si poporul ei, isi asuma si iau atitudine fata de aceasta obraznicie(care nu-i prima) a acestui ciudat ambasador?! Starea aceasta de lucruri trebuie sa inceteze, urgent.(nu cum zic unii ca nu se mai foloseste cuvantul "trebuie") .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ar fi numai el care face asta, ar fi simpla povestea. Asta este ... Majoritatea populatiei s-a transformat intr-o clasa de marionete, fara demnitate nationala, care inghite extrem de lejer orice i se serveste.

      Ștergere
    2. Ura imensa a jidanilor,iudeo-masonilor si khazarilor la adresa acestei tari si a acestui popor depaseste orice inchipuire!!!!Numai Dumnezeu cel Sfant ne mai poate salva de la pieire ca neam,popor si tara!!!Doamne-Ajuta-ne!

      Ștergere
    3. Doamna Mihaela,poate intr o zi o sa puteti sa ne spune ti si noua de ce atatea popoare urasc Romania si incearca cu vehementa sa ne injoseasca pe noi ca popor?Asa mult rau au facut stramosii nostri?Sau aici este un mare secret care nu trebuie dezvaluit lumii si cheia Universului si asta i motivul distrugerii Romaniei?
      Va multumesc!

      Ștergere
  6. Toti spera sa cucereasca si sa -si ia cate o mina de aur, cate un munte, cate o padure etc. iar americanii care sunt niste invadatori si traiesc bine pe seama asta, isi trimit "toata dragostea" pentru tara noastra prin ambasadorul lor de aici care-si permite sa faca ceia ce vedem. Doamne vino si apara poporul acesta greu incercat si tara noastra Romania !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/09/un-cutremur-de-pamant-mai-intens.html#comment-form

    RăspundețiȘtergere
  8. Implicarea emoțională este o punte de interferență cu entitățile aflate ân nelumină,care se hrănesc cu energiile propriilor noastre slăbiciuni.În momentul în care se conștientizează cauza de manifestare a implicării emoționale și își corectează comportamentul, fără a mai repeta greșeala,omul se poate elibera de povara care și_a creat_o.Cel care nu conștientizează nu este pe calea cunoasterii de sine,este ân suferință,nedovedind asumarea lecțiilor de viață necesare evolutiei ân acord cu vointa divina.Astfel, recompensele pot fi ân sensul alegerilor făcute de fiecare ân parte, ân lumina sau ân suferință.
    Cutremurul despre care se amintește în această postare este doar un efect al unei cauze pe care fiecare dintre noi e necesar să o conștientizeze pentru a ne elibera de această povară la nivel individual,implicit la nivel colectiv.Până la manifestarea fizică există posibilitatea dizolvarii în eter a cauzei.
    Rugăciunea este benefică în acest sens când se cunoaște acest aspect,ce ține de conștientizarea cauzei.
    Una e să ne rugăm pentru a avea loc un cutremur seismic de o intensitate minimă,nedestructiva,altceva este să ne rugăm pentru dizolvarea cauzei unui cutremur de natură socială.Entitățile superioare de lumină știu aceste aspecte,doar că e necesar să fie intrebate de ce natură va fi cutremurul:de natură telurică,sau socială?
    Rugăciunile pot fi benefice în consecințe,însă țin de evoluția noastră în asumarea cauzei pentru care ne rugăm să fie dizolvat efectul.
    Cred că e momentul să ne eliberăm de povara implicarilor emoționale pe care le_am resimțit în proxima perioadă de transformări interioare și să demonstrăm că ne_am învățat lecțiile și să ne situăm în lumina voinței divine,la care ne_am aflat din moși_strămoși.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marele Arsenie Boca spunea ca,citez: "Cel mai mare pacat este neiertarea!"Acum sa va vad, cum si daca veti putea ierta pe cei care v-au mintit,furat,manipulat, asasinat,otravit si jefuit bunicii vostri,parintii vostri,pe voi insisiva si care-au nenorocit si distrus viitorul copiilor, nepotilor si stra-nepotilor vostri!!!

      Ștergere
    2. Mantuitorul Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, ne-a adus iertarea si iubirea. Anonim 12:02, da, asa se gandea pe vremuri, cand se promova "dinte pentru dinte, ochi pentru ochi", adica razbunarea. Acele vremuri au trecut. Asa cum zic Sfintii Parinti si toti marii calugari, preoti, toti cei piosi si smeriti, sa constientizam faptul ca Dumnezeu ne-a iertat ratacirile. Ne asteapta pe toti la El, asa cum isi asteapta un parinte copilul care s-a razvratit si a inceput sa rataceasca pe caile mintiucii lui. Care parinte nu-si iarta copilul, numai sa e-ntoarca acasa! De aceea, iertarea si iubirea ne-a repus intr-o relatie cu Dumnezeu ca de la Tata la fiu, ca de la Parinte la copil, nu cum era inaintea venirii Mantuitorului Iisus Hristos, cand relatia era ca de la Stapan la rob. Desi sunt inca multi, chiar si dintre evrei care nu-L recunosc, totusi, deja, multi si dintre acestia si dintre altii care nu-L recunosc, El a venit din dragostea mare a lui Dumnezeu pentru Creatia Sa, ca sa nu piara intreaga omenire din cauza faradelegilor , care devenisera strigatoare la cer . Ce este pacat este ca o parte a omenirii perpetueaza, in continuare, aceleasi faradelegi si chiar "mai strigatoare la cer", lucru care nu cred ca nu se va solda cu o "interventie divina" mai dura decat cea de la Potop, fiindca deja "termenul de gratie"(cel care-a fost prelungit de cateva ori)se apropie de o "marja" data, cum zicea cineva.

      Ștergere
    3. Desigur iertati, dar sa plateasca!

      Ștergere
  9. Mihaela, in ce stadiu suntem? Pe la ce nivel am ajuns?

    RăspundețiȘtergere
  10. TATAL NOSTRU,CARE ESTI IN CERURI SFANT,ESTE NUMELE TAU VIE E IMPARATIA TA PE PAMANT FIE VOIA TA PRECUM IN CER ASA SI PE PAMANT.PAINEA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE DA-NE-O ASTAZI SI MEREU SI NE IARTA NOUA GRESELILE NOASTRE SI AJUTA-NE SA IERTAM SI NOI GRESITILOR NOSTRI SI FERESTE-NE PE NOI DE ISPITA SI INDEPARTEAZA PE CEL RAU DE LA NOI.AMIN.CUMPARATI CARTILA DOAMNEI GEORGETA FLOREA DIN DRAJNA DE JOS SI VETI FI APARATI DE TOATE RELELE.RUGATI-VA LA ORELE 7,14 SI 21.PACEA DOMNULUI IISUS HRISTOS SA FIE CU NOI TOTI.AMIN.

    RăspundețiȘtergere