luni, 29 august 2016

“POTIRUL TAROT” – CONSTANTA, SAMBATA, 03.09.2016, ORA 12

“POTIRUL TAROT” – CONSTANTA, SAMBATA, 03.09.2016, ORA 12

Dragii mei,

Va invit cu mult drag in Constanta, sambata, 03.09.2016, ora 12, la o intalnire ce se desfasoara sub numele:

„POTIRUL TAROT”

Acest curs a mai fost sustinut o singura data in Bucuresti, in data de 07.02.2016 si a avut atunci telul sau. Acum este un alt scop in vizor, iar suportul acestui curs mi s-a parut cel mai potrivit pentru a implini ce este de implinit, specificand totodata ca nu intamplator se desfasoara aceasta actiune la malul marii.

Tematica abordata in cadrul acestei intalniri este urmatoarea:
1.  TAROTUL – doar un mijloc de divinatie sau mai mult decat atat? Semnificatie.
2.  Originile mai putin cunoscute ale Tarotului. Cine l-a revelat pe Pamant pentru prima data? De unde vine?
3.     Cele 22 de mari Arkana.
4.     Cele 56 de mici Arkana si cele 4 grupe.
5.   Legatura marilor Arkane cu alfabetul ebraic si cu Kaballa. Crucea spatiala.
6.     Corelarea TAROTULUI cu astrologia.
7.     POTIRUL TAROT – Cupa a Intelepciunii si Cunoasterii Adevarate.

Inscrierile se vor face prin e-mail la adresa:

Locatia de desfasurare va fi trimisa prin e-mail persoanelor ce doresc sa participe. Durata va fi de aproximativ 4 ore.
Mentionez ca mai multe informatii prezentate in cadrul cursului sunt primite prin comunicare directa cu Inaltul Domn Metatron.
De asemeni amintesc ca la fel ca de fiecare data, cursul va fi presarat cu darurile lui spirituale dar si materiale.
Pretul intalnirii este de 90 lei (valoare comunicata de Cer, care ca intotdeauna are o semnificatie ce este corelata cu actiunea in cauza)

Va astept cu mult drag!
Mihaela Tristar


4 comentarii:

 1. Este o coincidenta oare?! Iata ce comentarii au aparut astazi, la un moment dat, pe blogul Mariei Gheorghiu :

  "SAPTE va veni din CERURI lânga o mamă de pe Pământ,care va trebui să o creasca cu infinita dragoste DIVINA, si va avea pe cap 11 STELE .
  SAPTE este PRUNCA TATĂLUI CERESC.
  Sa avem rabdare! Ca o suliță asa va veni SAPTE ,exact ca o suliță ! Cu dragoste,Maria." (29 aug. 14:15-mesajul doamnei Maria Gheorghiu)

  "Arcanul nr. 7 este Carul de Razboi pe care l-a realizat Monada pentru a putea actiona in aceasta lume cu putere, pentru a lucra in acest camp al vietii. Este Monada deja realizata manifestandu-se prin cele 7 Corpuri ale sale. Pe de alta parte nr. 7 inseamna lupte, batalii, dificultati. "Triumful" Arcanului 7 se obtine prin intermediul acestor mari lupte. Triumful se dobandeste prin auto-dominarea Carului Vietii, dominandu-ne pe noi insine, stiind sa manuim propria viata, adica dirijand in mod inteligent Carul Vietii. Numarul 7 este un numar foarte puternic. Aici gasim efortul Sufletului, al actiunii si imaginea, raspuns sau rezultat. Sapte este numarul Victoriei. Totusi, sa o obtinem, implica mari eforturi si amaraciuni; aceasta o vedem in cele sapte pacate capitale pe care trebuie sa le transmutam in sapte virtuti. Numarul 7 este de asemenea eficienta, integritate, concentrare, clementa, nazuinte de viata ascendenta. ( aceste informatii le-am selectat(si) de pe net. ;))..)" (29 aug.14:50 ...)

  "Nr. 11
  Acest Arcan (in Qabala) este cunoscut ca Arcanul "Persuasiunii". Persuasiunea in ea insasi este o forta de ordin subtil, spiritual; forta minunata care poate domina si supune Leii adversitatii, este in esenta, spirituala. Persuasiunea are mai multa putere decat violenta.
  Daca insumam in mod qabalistic Nr. 11: 1+ 1= 2; Arcanul nr. 2 este Sacerdoteasa, Mama Divina, ea in sine insasi este "Foc Viu". A invata sa lucram in Foc este vital, de aceea acel 2 se descompune in mod qabalistic in 1 barbat + 1 femeie, care trebuie sa lucreze cu Focul, in Magisterium-ul Focului. Arcanul 11 este Munca cu Focul, cu Forta Iubirii, pentru a ne preschimba in Flacari Vii. (aceste informatii-informari sunt aparute , dale la liber(si) pe net(cum zicea cineva) si, ca si informatiile-informarile tale, draga noastra, Maria Gheorghiu, sunt necesare intru intelegerea lucrurilor si a putea face diferenta intre ele, adica, pentru a putea stii semnificatia lui "asa DA, asa NU"- stim cu totii ca toate ne sunt date, dar nu toate ne sunt de trebuinta si de folos). Doamne ajuta ! "(29 aug.15:17 )

  "Urmeaza anul 5777,incepand cu 6 sept 2016,anul evreiesc......" (29 aug.17:55)

  "La atlanti anul 2016 ar fi 7529, iar la daco-geti anul 2016 ar fi 7524. Inclin sa cred ca acesta-i mai aproape de adevarata istorie." (29 aug. 18:31)

  Si mai sunt si alte mesaje...
  http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/08/harta-romaniei-de-trei-ori-concentrica.html
  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce pot sa iti spun? Foarte multe mesaje neintelese ale Mariei Ghiorghiu, pentru mine au o semnificatie aparte, deoarece sunt completate de propriile mele informatii venite de Sus. Desi toate cursurile mele, daca te duci in urma sa vezi prin anunturi, au sapte pasi si iti spun sigur ca asa este si pentru cursurile ce nu au fost anuntate in blog vreodata si desi am primit informatia de la Cer ca intreg programul pe care il conduc prin toate activitatile mele se numeste "Sulita cu doua varfuri" (cred ca am scris pe undeva printr-un articol despre asta, spunand ca acesta va fi si numele unei carti la care scriu si care va avea mai multe parti, poate sapte), totusi se pare ca ce fac eu, fac si multi alti semeni ai mei, tot sub semnul lui sapte. Consider ca suntem multi cei ce prin actiunile noastre, pregatim probabil terenul pentru aceasta prunca a lui Dumnezeu cum o numeste Maria, care nu se poate sti daca este un om sau un simbol, poate al Cartii cu sapte peceti. Cand se vor deschide toate, chiar ca o sulita va veni totul din Cer. Pe unii o sa-i nimereasca din pacate, dar toate acestea nu le poate cunoaste decat Tatal.

   Ștergere
 2. Buna,
  Nu stiu daca amreusit sa trimit mesajul meu catre tine.
  Ma intreb de m-am descurcat.

  RăspundețiȘtergere