sâmbătă, 13 august 2016

EU CRED CA ….



EU CRED CA ….


Dragii mei,


Mai multe persoane m-au intrebat la sectiunea “Comentarii” despre subiectul “Calogero Grifasi” si am facut promisiunea ca voi veni cu parerile mele expuse in cadrul unui articol.
Dupa ce s-a mediatizat in internetul romanesc un video incarcat in YouTube, continand o filmare a unei sedinte de regresie pe care domnul Calogero a coordonat-o (aveti linkul la sfarsitul articolului), eu insami am primit o multime de e-mailuri care recomandau acest film. Aceleasi recomandari au aparut in cadrul comentariilor asociate la diverse articole, ba chiar am primit si telefoane. De fapt, ma exprim gresit atunci cand generalizez termenul de recomandare. In anumite cazuri a fost asa, dar in alte situatii a fost folosit acest film si informatia din el pentru a se contracara anumite idei. A fost impunere.
Nu doresc nici pe departe sa fac vreo judecata sau vreun comentariu pe marginea activitatii acestui om. Nu il cunosc si chiar si daca l-as sti, nu as putea sa fac asta. Nu doresc sa fac vreo judecata la adresa niciunei persoane care a urmarit filmul si care a avut ulterior o reactie de tipul “ramas perplex”. Tot ce imi doresc sa realizez in cadrul acestei scrieri este sa trezesc un punct de constientizare care de cele mai multe ori, la majoritatea, se activeaza atunci cand cineva vine si isi expune o parere care deschide posibilitatea unei viziuni paralele, care pana atunci era inchisa.
Calogero, gratie naturii si nivelului Sinelui sau superior, pe care l-am aflat si imi cer iertare pentru ca am facut niste investigatii dar nu prea am avut de ales, are capacitatea si deschiderea de a face astfel de activitati si poate si altele de nivel special. Este munca si priceperea sa, pe marginea carora, asa cum am spus, nu doresc sa fac nici un comentariu negativ pentru ca nu este de facut.
Sunt insa multi oameni care fac lucruri mai aparte si iesite din comun. La capitolul cu iesitul din comun multi zic ca ma incadrez si eu. Este foarte adevarat si este simplu de inteles de ce. Pentru ca exact ca si domnul Calogero si eu deschid calea catre niste informatii si teorii uneori nemaiauzite. Dar … Exista un mare “dar”.
Orice informatie noua care apare, mai ales daca nu poate fi verificabila, in orice domeniu si din partea oricui, nu se poate ridica la rangul de Adevar Divin suprem. Cand venim in contact cu ceva nou si mai ales cand venim in contact cu ceva nou care ar putea rasturna credinte vechi si adanc inradacinate, o cale inteleapta ar fi ca in prima faza, sa punem acel ceva intr-o zona de stocare, dupa care, prin simtire, prin rugaciune, prin logica, prin cercetare, sa ne edificam asupra valorii de adevar a acelui lucru.   
Este un fagas al naibii de periculos sa iei de bun din prima tot ce se vehiculeaza la nivel informational. De fapt, dezinformarea si conducerea pasilor pe trasee gresite reprezinta in ziua de astazi cel mai aprig instrument de control si manipulare. Toata lumea doreste sa acceseze cunoasterea adevarata dar ea este undeva intr-un varf de munte. Ajungi acolo pe o cararuie ingusta, cu prapastii cand pe stanga, cand pe dreapta. Un pic daca nu esti atent si te poti duce foarte usor la vale.
Am urmarit si eu filmul pentru ca aveam nevoie sa inteleg ce este atat de fascinant si de fabulos. Cu durere, mi-a ramas in minte imprimat un singur lucru: IISUS ESTE NIMENI! (ora 1:13:22 din film). Este afirmatia Clarei, din timpul sedintei de regresie. Va marturisesc ca pe mine m-a tulburat tare de tot acest aspect si am stat si m-am gandit indelung. Nici nu a mai contat restul continutului, care oricum nu era o noutate pentru multi dintre noi. A doua zi, dupa vizionarea filmului, aveam o stare de imi venea permanent sa dau in plans. Stiam de la ce este. Daca as fi acceptat ca adevarata acea afirmatie din film, ar fi insemnat ca toate informatiile primite de mine de-a lungul timpului de la Cer, pe subiectul “Iisus” si pana la urma pe toate subiectele si temele, sunt o mare minciuna. Ar fi insemnat sa imi neg propria mea munca de ani de zile. Iar daca o aceeptam ca neadevarata, atunci insemna ca si alte lucruri din acel film puteau fi neadevarate. Eram deci in fata unui conflict interior serios. Pana la urma, acel plans chiar s-a declansat iar in acea stare, am simtit dintr-o data mangaierea Sfintei Treimi, care mi-a luminat mintea si mi-a trimis salvarea. Iar acum, nu voi face nimic altceva decat sa va expun gandurile ce mi-au trecut prin cap in acele clipe, care pana la urma tin de un minim de logica.
1.   Exista cea mai infima posibiilitate ca acest film sa fie o regie? Daca suntem onesti cu raspunsul, trebuie sa recunoastem ca exista. Haideti insa sa excludem aceasta varianta si sa mergem mai departe.
2.    Exista cea mai mica posibilitate ca acele viziuni ale pacientei sa fie niste minunate proiectii holografice obtinute cu ajutorul implanturilor, dat fiind faptul ca eliminarea acestora se produce la sfarsitul sedintei si nu la inceputul ei? Eu zic ca exista chiar si daca s-ar fi scos implanturile de la inceput. Niste inductii telementale pot folosi doar calea undelor, fara fire si fara dispozitive implantate. Excludem insa si varianta aceasta si mergem mai departe.
3. Exista cea mai mica posibilitate ca mintea lui Calogero sa fie telecomandata astfel incat sa puna intrebarile intr-un anume fel, iar scopul final sa poata fi atins de cei care ar coordona aceste comenzi? Cred ca exista si aceasta posibilitate. Nu luam in seama insa nici aceasta.
4.    Daca ignoram primele trei puncte inseamna ca nu ne mai ramane nimic altceva de facut decat sa luam ca adevarat tot filmul, de la cap la coada. Cu alte cuvinte vom accepta ideea ca “Iisus este nimeni”. Daca lucrurile stau asa, inseamna ca la fel este fata de orice reprezentant al Divinitatii. Corect? In aceste conditii, mi-as dori atunci sa inteleg de ce multi oameni care pusi dintr-o data in fata curentului new-age, indepartandu-se de credinta stramoseasca, considerand ca tot ce li s-a servit pana atunci este fals si de-abia acum ei patrund in sferele Adevarului Divin, ajung la un moment dat si isi pierd echilibrul interior, armonia, pacea mintii, gasindu-se deseori in pragul nebuniei? Eu cred ca atunci cand esti mai aproape de Dumnezeu prin adevar si cunoastere, trebuie sa devii mai putin vulnerabil, trebuie sa atingi un nivel in care nu iti mai poate fi manipulata mintea, trebuie sa ai ochii luminosi si nu tulburi, trebuie sa iti radieze fata si toata fiinta numai lumina si nu sa iti atarne pielea pe obraz (nu includem aici persoanele in varsta pentru care este un lucru normal pierderea elasticitatii pieli, ci ne referim la cei care sunt prea tineri ca sa li se intample asa ceva). De ce credinta aceasta “perimata si plina de falsitate” este cea care intr-un final ii salveaza pe toti cei ce se intorc la ea? Pentru ca este lucru dovedit ca pe cei ce ajung de nu isi mai gasesc linistea, tot rugaciunile si metodele stramosesti sunt cele ce ii scot la liman. Este o scoatere stabila, de durata, pentru ca altfel si anumite tehnici aplicate de multi oameni pot ajuta, insa deseori se dovedeste ca este cu efect temporar.

Iata ce cred eu oameni buni, pentru ca nici nu se poate pune problema de a face comunicari in scopul aflarii adevarului, in acest context. Totul este simtire interioara si atat. Exista posibilitatea ca acest film sa contina 99% procent de adevar. Sunt spuse acolo lucruri care se tot sustin in ultima vreme si care ni se releva tuturor, incetul cu incetul. Este lasat intentionat sa se deruleze totul asa, ca sa atarne greu, sa dea credibilitate. Dar daca acel 1% fals care mai ramane este exact raspunsul la intrebarea referitoare la Iisus Hristos, atunci poate fi atat de grav, incat nimic altceva nu mai conteaza. Eu nu simt ca acest aspect ar fi inserat de Calogero in mod intentionat. Eu cred sincer ca asa i-a venit sa intrebe. Ce trebuie sa ne lamurim noi mai departe este de unde a venit acest “asa i-a venit”?
De asemeni ma intreb oare cati dintre cei care au vizionat acest film nu au inceput de la acel moment incolo sa nege existenta lui Iisus Hristos, doar pentru ca asa se da un raspuns in timpul unei regresii? Si daca totusi Iisus Hristos exista, in ce directie vor merge oamenii care au ales negarea?
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu sa ne dea la toti ochii care cu adevarat sa vada, urechile care cu adevarat sa auda si capacitate crescuta de discernamant. Astfel de informatii si documentare vor exista mai tot timpul. Calogero va face cunoscuta munca lui, eu pe a mea si ca noi multi altii. Este dreptul nostru. Dar si publicul cititor sau spectator, ar fi grozav daca si-ar manifesta dreptul ca mai intai sa aiba rezervele sale in fata oricarei noutati, sa-si dea timp sa o cerceteze, sa o filtreze si abia intr-un final sa o creada, daca toate drumurile conduc catre acest lucru.
         

Toate cele bune!



43 de comentarii:

  1. Incepand din sec. VI- VIII s-a dus o "lupta" pentru propagarea "valorilor Iluminismului" si indepartarea omului de Dumnezeu. De atunci s-a inceput trasarea unei linii a desacralizarii si secularizarii. Atentarea la valorile sacre supreme ale unui om, ale unui popor, ale unei religii, ale unei filosofii de viata, ne arata ca-i vorba despre o forma de extremism al ateilor si care (asa cum este din ce in ce mai evident), care vor, prin orice mijloace sa demonstreze ca nu este Dumnezeu. Negarea lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu si al Maicutei Sfinte, este prezenta in multe "filme"de pe net si nu numai, poleite cu "cunoastere", aruncate pe "piata", asa ca si un "ciolan" si care transforma, din ce in ce mai multi oameni in "robotei", care "traiesc clipa"(amagire totala "new"). Asa cum spunea cineva " nu tot ce straluceste este aur", oricat de "stralucitor" ar aparea "ambalajul". Mihaela, ma bucur ca ti-ai spus punctul de vedere si, care, este in rezonanta (si) cu alti semeni de-ai nostri (chiar daca-s destul de putini...).

    RăspundețiȘtergere
  2. Să ne ferească Bunul nostru Tată de hula îmbrăcată în haine științifice/religioase/etc. propagată de tot felul de soldăței ai lui aghiuță. Argumentele tale sunt mai mult decât de bun simț. Sunt logice și verificabile prin trăire. NEBUNIE să anulezi printr-o propoziție tot ce au scris apostolii, părinții Bisericii, sfinții, cuvioșii, filozofii creștini.
    Rămâne practica, așa cum bine ai scris. Să ne rugăm oameni buni și poate vom scăpa de nebunia zilelor noastre.

    RăspundețiȘtergere
  3. Și încă un argument care va contrazice afirmația adormitului:Flavius Josephus, un istoric evreu (38-100? d.Cr.), a scris despre Iisus în lucrarea sa Antichităţi iudaice. De la Josephus aflăm că „Iisus a fost un om înţelept, care a făcut fapte neaşteptate, care i-a învăţat pe mulţi şi care a câştigat de partea Sa mulţi adepţi dintre evrei şi greci, despre care se credea că este Mesia, care a fost acuzat de conducătorii evrei, care a fost condamnat să fie crucificat de către Pilat şi despre care se crede că a înviat”3.

    Suetonius, Plinius cel Tânăr şi Tallus au scris şi ei despre închinarea şi persecutarea creştinilor în acord cu relatările Noului Testament.

    Chiar şi Talmudul evreiesc, care cu siguranţă nu este înclinat să-L susţină pe Iisus, este de acord cu evenimentele majore din viaţa Sa. Din Talmud aflăm că „Iisus a fost conceput în afara căsătoriei, că a adunat discipoli, că a făcut afirmaţii blasfemiatoare despre Sine şi că a făcut minuni, dar că aceste minuni sunt atribuite vrăjitoriei şi nu lui Dumnezeu”4.

    Acestea sunt informaţii remarcabile ţinând cont de faptul că cei mai mulţi istorici din vechime se concentrau asupra conducătorilor politici şi militari, nu asupra unor rabini obscuri din provinciile îndepărtate ale Imperiului roman. Cu toate acestea, istorici (evrei, greci şi romani) din vechime confirmă evenimentele majore care sunt prezentate în Noul Testament, chiar dacă ei înşişi nu erau credincioşi.

    Și ar mai fi multe altele dar toți pot căuta.

    RăspundețiȘtergere
  4. E destul sa te gandesti ce am patit eu cu Energia Noua ! Adica erau niste insecte extraterestre care isi doreau sa ia locul divinitatii din mine in mod ciudat, prin blocarea mea sub o stare de hipnoza facuta direct asupra dublului spiritual al creierului meu si eu eram doar spectatorul care auzea cum mi se multumea ca am renuntat la Divinitatea din mine ca sa aiba loc, sa poata sta porcaria aia de insecta, ce era un paduche lat!. Nu va spun ce rau mi-a fost, ca am scapat cu ea numai cu muzica de inalta vibratie Solfeggio Harmonics 963hz ce dureaza 2 minute si nu stiu nici engleza si nici nu sunt generatia calculatorului ca sa fiu brava sa mi-l copiez sa il pun pe redare automata si asa m-am chinuit sambata dp amiaza si toata noaptea si duminica jumate de zi si apoi i s-a dezlegat limba si a povestit ca el e un paduche lat venit de pe o planeta botezata cu numele lui Tobbias si ca toti vin si intra in oamenii care il accepta pe Tobias, deci e o viclenie infernala. Si uite ca daca suntem cu 34 de catene ale ADN-ului deconectate isi pot face de cap cu noi - si se pare ca cei ce cauta sa evolueze sunt cei mai aspru pedepsiti pt cutezanta lor, iar cei ce stau intre catusele religioase inca scapa mai usor, deoarece vor fi mai departe sclavii religiilor, deci ai stapanilor religiilor. Eu nu cred ca e firesc ca acel drum sa fie atat de prapastios si de plin de pericole. Nue normal, Un Tata-Dumnezeu Adevarat nu poate lasa aceste pericole Fiului sau cui vrea sa se indumnezeiasca, mergand pe calea Sa. E atat de greu acest drum in contextul ca suntem cu numai doua catene conectate? DAr dc nu ni le conecteaza, atunci ar mai putea toti parazitii astrali sa isi bata joc de noi? NU. Dar nici stapanii religiilor in care este doar folosit numele lui Dumnezeu, iar popii fac rele mai ales ca sunt pline bisericile de vechii securisti-kgb-sti-satanisti.Nu poate fi un drum spre Dumnezeu atat de greu accesibil de la un adevarat Dumnezeu, nu e de la cel adevarat, ci d ela cei ce ne tin servi-sclavi de secole.Aceasta planeta nu e guvernata de Dumnezeu, ci de ailalti care ne tin asa, dar parac nu mai are tehnologie avansata nici Doamne-Doamne... Ce usor se facu deconectarea, dar dc nu ma reconecteaza sa ma pot apara de toti parazitii? Ca prin reconectarea titiror catenelor de ADN devine capabil omul sa fie asemenea cu Dumnezeu, adica atunci isi poate manifesta asemanarea cu Dumnezeu pe capacitati...exact cum a fosdt creat:'dpa chipul si asemanarea cu Dumnezeu. Iata cum am ramas fara de asemanre si pot trimite stapanii paduchi astrali. Nu asa am fost creati. Si nici pt asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma uit acum si eu la film. Nu cred ca o sa am rabdare 2 ore sa ma uit. Deja am vazut ca in corpul lui este instalat un animal vertical, din cele create de Creatorul Nebun - asa ii spun ceilalti Creatori- a se intelege Ingerii cei mari cu care Dzeu povesteste si carora le zice la Geneza:"Si acum sa facem Om". Ei, unul a bagat codurile vietii invers in masinaria aceea de facut viata data in grija sa si, au iesit toate gazele si animalele inverse fata de intentia initiala a Creatorului de a fi si de a avea un rost, adica ele sunt cele din miscarea satanista unde s-au incartiruit singure. Se caracterizeaza ca sunt verticale, ma adresez cui vede in plan energetic, si nu vor sa recunoasca suprematia Omului ca si culme a Creatiei, vor sa le ia locul pana sus la Mama si Tata Dumnezeu. La fel gazele, vor sa se prezinte :"Mama si Tata Dzeu, eu sunt fiul vostru, am venit acasa. Asa ca intarzierile noastre spre Ei, incepe sa fie clar cine ne tot intarzie. E o competitie de care omul nici nu este incunostiintat. Si in asta este o felina de talie mare, nu pot s azic ca e pantera sau jaguar, dar e si poate accesa prin video persoane, eu am gonit-o. Apoi am vazut o parte a corpului lui uman energetica extrem de murdara, care intra asa pe jumate in el si iese ca e cam ... ocupat locul. Pt asti ce-s rupti din Dz nu este Isus. Nu neg si tipa are, dp simptome in ea paraziti astrali, e plin prin jur de ei si nu stiu oamenii cum sa se curete.Pt paraziti nu este Isus. Si cum pune intrebarile denota ca stie ca totul este organizat ca o armata si uite ca e important cine comanda, nu pierde timpul stie deja cum functioneaza lucrurile. Tipul e un amestec de intuneric murdar, care modifica in urat o fiinta pe unele prefigurari si sublim pe alte parti energetice ale fiintei sale Acum fac legatura cu o discutie purtata de Isus cu mama Sa care ii arata un suflet ce avea nevoie de ajutorul Mamei Sf. si Isus nu o place ca era murdara.E un corp curtat de entitati diverse, nu e singurul, mai ales daca face asemena lucrari pe care unii le-ar vrea restranse, iar unele fiinte vor sale facem pt ca nu sunt ele la comanda si atunci si cine ne are sub comanda sa nu ne mai aiba, deoarece nici ei nu ne pot avea si uite asa servesc pe Domnul chiar si cei Intunecati!Ha,ha,ha!Exact cum spunea Steiner.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca a-ti reusit sa va curatati de puricii astrali, va rog sa va corectati si din punct de vedere gramatical si sa va exprimati mai bine ca induceti lumea in eroare. Sau va ataca puricii in timp ce scrieti doamna Ramonita cu "tz" ?

      Ștergere
    2. Anonim 14 august 2016, 19:33, dar tu cunosti gramatica? Ia reciteste ce ai scris... "a-ti" ??? Deci si dumneata, Anonim 14 august 2016, 19:33, ai nevoie de o curatare?

      Ștergere
    3. :))) Si mie mi-ar fi placut comentariul anonimului 14 august daca nu as fi vazut 2 greseli gramaticale. In alta situatie as fi sarit peste asta, dar acum m-am amuzat. Ma abtin de la alte comentarii. :)

      Ștergere
    4. Pai azi te cureti, maine vin altii. Unii sunt trimisi expre de cine este invidios si rau intentionat si stie sa lucreze cu ei. E destul sa li se promita ceea ce ii intereseaza si ei vin daca sunt trimisi.Unii sunt apanajul popilor si dintre popi unii cred ca sunt ingeri. Bine ar fi sa ii vedeti/simtiti si dv. si cred ca o sa va piara cheful de ironii si observatii pe langa subiect. Aveti vreo problema cu privire la alegerea mea? Indiferent care este ea, este alegerea mea. Pretind respect. Suntem diversi si unici fiecare, nici nu ar putea fi altfel lumea. Nu e frumos! Nu ati dat dovada de maturitate privitor la subiect si info oferita de mine spre a fi utilizata ca sa aveti grija de voi. De fapt ce va preocupa, sa fiti informati si sprijiniti sau sa va dati cu parerea despre alegerile celor ce se obosesc sa va ajute? Atunci? Parca v-ar parea rau ca am scapat de paraziti si parca ar trebui sa ma pedepsiti cumva pt ca am indraznit si pt ca am cutezat sa imi revin. E urat de tot din partea dv. Sa va fie rusine. Nu meritati sa stiti info avansate. Habar nu aveti ce daune pot face acestia si cat de rau te poti simti din pricina lor. Tuturor acizi la comentarii vi-i doresc din inima. Poate o sa va maturizati dp., daca mai ramane ceva din voi si poate ca lipsa unora nici nu ar fi o tragedie si aici ma refer strict la ce comportament demonstrati, caci pomul se cunoaste dupa roade. Adica la ce demonstrati. Despre acel "tz" incriminat: se vede ca nu aveti o serie de notiuni despre valoarea si vibratia literelor. Cititi intai, apoi veti inceta a vb ca niste bebe strumfi. Informati-va si o sa pricepeti apoi dc.Ia, toti astia destepti treceti la teme si faceti-va lectiile restante. Dp ce ca sunteti corigenti va mai si afisati in putinatea ce o aveti si o si fluturati ca pe un stindard onorific al corigentilor, al superficialilor ezoterici. Intai ganditi si vorbiti dp. O sa fie altceva cu siguranta. Nu cumva vreti sa va fac si baita de seara in copaita cu scutecel plusat moale si caldutz?
      Ce chestie Miha, din tot ce am scris, astia destepti de tot si fara cusur doar atat remarca, o consoana fortifianta vibrational, dar careia nu ii cunosc scopul si nici rostul. Nu le-am raspuns mai devreme din acest motiv. Ce sa le spun putinteilor? Sa le fac eu temele aici? Nu de aceasta este acest blog.

      Ștergere
    5. Nu ma uit la televizor pentru ca este suficient cat vad zilnic in realitate.. ajung sa citesc si eu un blog care imi place si constat ca se "fumeaza" foarte mult in ultimpul timp...posibil marfa de contrabanda??:)))

      Ștergere
  6. Buna seara Mihaela, te rog sa imi permiti sa te rog sa imi primesti si mie un mic comentariu! Fata a fost intrebata de Iisus si raspunsul ei a fost cel pe care l-a dat, dar astfel am inteles un lucru extrem de important.
    Iti multumesc pentru aceasta minunata oportunitate. Credinta in Domnul este incercata si nu toti o au.
    Sa fim Binecuvantati si sa aducem Lumina tuturor! Acum intelegem si in ce consta marea misiune a Romaniei, numita odata Dacia!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mihaela . Tot ce poti experimenta ...mental este bla bla bla . Emotiile vin din miscarea gindurilor . Ca dinamul unei biciclete . Deci emotiile ca si kintea sunt ...zero . Iluzii . Tot ce unul gindeste , sau istoria vietio sale de care se ataseaza ...este iluzie . Toate notiunile , formulele etichetele sunt ...iluzio . Nu esti tu atunci cind esti in virtejul gindurilor ..ci numai cind esti PREZENTA , cind SIMTI . Fizic , pipait miros etc ...Aceia esti tu .
    "Cum sa ne rugam atunci invatatorule ? "
    "Ascultind vocea tacuta a tatalui in inima voastra . Tacere ce totul creaza si niciodata se repeta " Doar asta e Isus . Nu altul .
    Intrind in interior descoperi ce ? Nimic . Golul . Acel gol este El , Dumnezeu . Cind esti acolo ..nu exista timp , nu exista ..forma umana . Formele se rotesc in periferie , nu in centrul tau . In cercul acela ...semdesfasoara istoria , istoriile tale ..cu fericiri , drame , notiuni , nume , adevaruri , stiinta ..etc . In acel gol , nimic ...aceste iluzii nu sunt . Tot ce exista in exterior sunt produse de minte . Totul . Inclusiv ideia de ,, dragoste " omeneasca . Tot acest .., bla bla bla ...dacamsunte, atenti vedem ca s-e desfasoara in trecut (ce este doar memorie) sau in viitor (ce este doar fantazie) . Niciodata in prezent , pt ca natura mintii ..nu poate salajuii in acest timp prezent . Viata este doar prezent . O infinitate de momente prezente , ce in realitate sunt doar UNUL . Un singur identic moment . Simtind ...nu gindind sau relaxind sau incetinind mintea ..simtind sau a fii PREZENTA cu atentia ..se ramane in ACUM . Doar atunci esti tu . De care vorbesc eu . Tot restul e ...maculatura , iluzii etc ...Cind esti in Acum , vei vedea ca ...acest acum este o fiinta independenta . Doar acea FIINTA exista ...nu formele din jur . Formele sunt iluzii , ce apar dispar , mor renasc ...dar acel acum ...este mereu , neschimbat identic ...nimic ! Dar acel nimic ..stind in el ..e.........ceva de neinchipuit pt mintea omeneasca . Doar aceia este iubire , restul sunt imitatii chinezesti . Dumnezeu este cel mai kare actor de comedie . Se ascunde in ..tot , si lasa iluzia formelor ca ar exista . Cind intelegi asta ...nu poti sa nu razi ...ca un nebun . E ...absurd . A-l cunoaste nu este sa ajungi la un parcurs , un virf , o victorie a unui tel ...ci o RENUNTARE . Renuntare la a te identifica cu formele , forma . Acel nimic este identic in tot ce exista ..intrind in El ..se intra in TOT ! De eu intru acum si o faci si tu ...suntem ....cine ? Nu suntem noi , ci El ..sau ...suntem UNUL , sau ..suntem aceiasi eu si tu ..o singura fiinta . Nu intra in criza pt ..divergente de concepte ...naiba sa le ia pe toate . Mai degraba ..sa nu fii si asa sa poata fi doar El .
    Sorin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "La film", asta-i din ce in ce mai 'vizibil"...trist ca omenirea a fost si este "lucrata" si asta "destul de finesco", cum zicea cineva.;)

      Ștergere
    2. Uitase-m ..Si doar asa se ,, evadeaza " din ....aceasta realitate construita anume pt om .Sorin

      Ștergere
    3. Mai nene,mai omule,te rugam sa ne "traduci" in romana,coerent, ce-ai vrut sa spui,caci n-am inteles nimic!!!!!!

      Ștergere
    4. Dragostea de patrie este cel mai nobil sentiment pe care-l poate simti fiinta omenească
      Dragostea de patrie, e dragostea de pragul casei în care te-ai născut, de vatra focului si de cuptorul la care te-ai încălzit în iernile aspre cu zăpada scânteietoare spulberată de vânturi sau scârtâindă sub pasul zburdalnicei copilării
      E dragostea de curtea, grădina si umbra pomului sub care te-ai jucat si nisipul uscat de razele aurii ale soarelui în zilele calde ale verii
      E dragostea, de chipul, glasul si grija părintilor care te-au crescut; de povestile bunicilor, de prietenii si colegii tăi, de dascălul care ti-a dat cheile întelepciunii ca să poti descifra mai târziu tainele vietii
      E dragostea de obiceiurile, traditia si sărbătorile familiei tale, ale satului, orasului si ale Poporului tău; de întinderea câmpului cu iarbă si flori, cu onduiri si spice bogate, cu adieri de miresme si clipociri de ape argintii ce serpuiesc fărâmitând miile de pietre până departe unde se întâlnesc în linie cu cerul.
      E dragostea de fosnetul pădurii în care ai cules fragi si mure, de orizontul la care răsare si apune soarele dătător de viată.
      E dragostea de caisul si căpsunile din grădina părintilor tai, de ciresile pârguite si aroma pepenilor galbeni, de strugurii rubinii din toamnele cu tesături de păianjen care plutesc în adierea zefirului în după amiezile calde ale începutului de brumar
      E dragostea de frumusetile si crestele muntilor, de văile si luncile râului în care te-ai scăldat în luna lui cuptor, de câmpia mănoasă, de drumurile si potecile pe care ai umblat urcând la o cabană. …De orasele si satele tării; de melodia doinelor si pământul care-ti dă pâinea ca să traiesti.
      E dragostea si respectul fată de truda si lupta strămosilor tăi care s-au jertfit să-ti creeze tie a viată mai bună.
      E dragostea si admiratia fată de poporul tău care cu sacrificiul fiintei sale si-a apărat de-a lungul veacurilor si mileniilor hotorele acestui pământ minunat
      E dragostea de Mausoleul de la Mărăsesti, de osemintele detinutilor politici aruncati în gropi comune la Jilava si Aiud, la Gherla si Sighet, în Deltă, la Galati, la Râmnic, la Ciuc, la Canal sau strangulati la Tâncăbesti, arsi în crematoriu, împuscati pe câmpuri, în închisori sau morti în prigoană.
      E dragostea fată de suferintele României în lupta Neamului nostru pentru libertate. E dragostea de criptele si crucile din cimitire, de troitele împânzite în fata bisericilor, la mânastiri ori pe la răscruci de drumuri, ca să ne amintească nouă de ocrotirea lui Dumnezeu si eroismul poporului în luptele cu dusmanii.
      E amintirea plină de piosenie, dar si mândria că te tragi din acesti eroi care ti-au lăsat această glie pentru veghere si încrederea că vei transmite pentru vesnicie urmasilor tăi tezaurul sufletesc pe care îl are Neamul tău românesc.
      E dragostea de limba mamei care te-a născut, de munca si bucuria oamenilor, de tot ce vezi si auzi în jurul tău, de cinstea, corectitudinea si caracterul compatriotilor tăi.
      E dragostea fată de legile tării, fată’n fată cu realitatea datoriei împlinite, de rodul pământului
      E zâmbetul tău, bucuria ta, faptele tale, dăruirea, umanismul si lupta poporului tău descrisă în legende.
      E dragostea de pace, de linistea si prosperitatea patriei tale tot mai bogată prin hărnicia ta.
      E spiritul revolutionor care te face să faci lucrurile mai bune, să le doresti mai frumoase, să te bucuri de ele, de o viată liberă… prin binecuvântarea lui Dumnezeu.
      E sufletul, e cel mai gingas sentiment pe care-l poate trăi cetăteanul unei tări care vrea să trăiască în dragostea nemuritoare a Mântuitorului Isus Hristos.
      Dragostea de patrie este viata, fericirea pe care o simti trăind în credinta crestină, muncind si făcând bine semenilor tăi. E sănătatea ta, orizonturile acestui pământ, cerul curat cu miros de fân si parfum de flori, seninul noptilor cu stele, sclipirile stropilor de rouă de pe iarba înverzită în diminetile de primăvară când razele soarelui vin să le răpească în sus catre văzduh
      Simion GIURGECA

      Ștergere
    5. Frumos,inaltator,doar ca ai uitat esentialul,astazi Romania nu mai este a romanilor-care si ei se imputineaza cu sutele de mii pe an- la fel si padurile,campiile manoase,apele,mineralele si sarea ca si tot ce s-a construit in 50 de ani de sclavie asa-zis comunista...Viata libera,zambetul si bucuria,pacea si linistea nu mai sunt decat o vaga amintire ce va disparea in curand si din visele noastre....Omul nou,apartinand NOM,imbecilizat,mintit,manipulat,jefuit,controlat,condus si exploatat ca sclav in noua era ce de abia incepe....Cititi-l pe Dl. Kissinger cu mare,foarte mare atentie si luati aminte.....

      Ștergere
    6. Eu multumesc domnului Simion pentru frumoasele versuri. Din punctul meu de vedere, s-a ajuns la deplorabila situatie despre care ne aminteste comentariul de deasupra, tocmai pentru ca oamenii au uitat sau au fost fortati sa uite de esenta iubirii de patrie si neam.

      Ștergere
    7. https://www.zenivers.ro/capcana-cursurilor-de-esoterism-si-ocultism-tinute-de-asa-zisi-maestri-spirituali/

      ...si din aceste "lucrari" sau "lucraturi", care-au fost sesizate (si) in ceea ce " se intentioneaza, se gandeste, se scrie, se transmite(verbal, non-verbal, in alte moduri"...cine stie?! Oricum, sa ne readucem aminte ca sunt si "filme si filme"...fara cuvinte si cu "puncte, puncte, puncte.

      Ștergere
    8. E bine ca încă mai avem poeti actuali ca GIURGECA care ne vorbesc despre dragostea de patrie si neam. Se urmareste fortat sa se uite ca suntem DACI (de aici) si ni s-a inoculat ca pietrele, pomii, străzile si gunoaiele din afara sunt mai frumoase decât la noi. Unii romani sunt atât de entuziasmati ca se afla in Italia, Spania sau Germania încât sunt si foarte mândrii ca locuiesc acolo. Sentimentul ca esti un om deplorabil datorat faptului ca traiesti in Romania a devenit un fel de adevăr acceptat de toti. Si asta se face prin blamarea salariului din Romania. Practic reducem totul la cat se castiga aici si cat se castiga dincolo. A crede in astfel de comparatii nu face decât sa amplifice conştiinţă separării.
      Credeti ca italianul nu se plânge ca nu-i ajung banii?! Sau spaniolul? Sunt latini si ei si au exact acelaşi comportament ca romanii. Ca preturile sunt mari, ca euro nu ii avantajează, ca copii le mănâncă toti banii si mai cer, ca salariile sunt prea mici. Singura diferenta observata de mine, anonim las ce sunt, e de arhitectura. Da ei au avut arhitecti, noi am avut un model sovietic-coreean si am construit asa. Dar natura?!? Mama natura e la fel peste tot. Peisajele din Romania iti taie respiratia!!!
      Si legat de politicienii nostru vanduti globalismului, credeti ca in alte tari e diferit? E la fel si la ei. Nemtii borfaiesc exact ca noi despre politica, italienii mai rău ca noi si mereu adauga legăturile cu mafia, dupa care tac toti. Mie in italia chiar mi se pare mai nasol ca la noi.
      Concluzia mea este ca romanii indiferent unde sunt se cred buricul pământului, ei mereu trebuie sa fie altfel decât restul. Balada aia Miorita e ceva genetic la noi, si acum o aplicam european.
      Părerea mea de anonim despre romani este ca genetic nu avem un simt al proprietatii, am avut o tara mare si am lăsat sa se taie din ea si lasam in continuare. Stim ca vine sa ne ia oile ca in Miorita si noi deja începem sa ne facem testamentul. Romanii nu au fost cuceritori si nici colonialisti. Tot Vestul european isi datorează bogatia materiala pe colonialism, începând de la Imperiul Roman. Si situatia sta cam asa: Dupa războiul rece blocul estic a pierdut răzbelul, iar Vestul ne-a colonizat. E normal ca in primii 50 ani sa isi recupereze investitiile de război de pe spatele tarilor ocupate. Acum isi vor pune conducătorii lor si politica lor. Si abia apoi vor contrui ei si aici. Cam ce s-a întâmplat in alte colonii vestice se aplica modelul si la tarile blocului estic european.
      Cel mai mare dusman al colonialismului si globalismului au fost cei care devin independenti de sistem. Si la noi in Romania se numesc tarani. Taranul roman asa cum este el acuma e unul dintre cei mai aprigi dusmani ai sistemului. In Occident, taranul apare doar in manualul de istorie. Ei nu mai au tarani deloc. Ei se mira ca exista sate in Romania si ca exista tarani. Pentru unii occidentali e cel mai frumos lucru care l-ai văzut. Asa ca nu ai cum sa nu iubesti o tara unde exista tarani. Pentru romanii care au plecat vor veni străinii care se vor indragosti de taranii nostrii si de stilul de viată arhaic romanesc. Aici e esenta.

      Ștergere
    9. Dacii au fost singurul popor din lume care n-a cunoscut sclavagismul.Probabil ca de aceea jidanii sunt calare pe noi,sa-nvatam si sa ne-nvatam sa fim sclavi.Sclavii lor,desigur.....

      Ștergere
    10. anonim23 august ;foarte buna observatia dumneavoastra.profunda si adevarata.sa stiti ca strabunii papei Ioan Paul al IIlea au fost oieri transilvani Voitila.si cand a afirmat ca Romania e GRADINA MAICII DOMNULUI A SPUS ADEVARUL.istoria acestui pamant e ascunsa si masluita.iubirea de Dumnezeu ,de lumina, de adevar si de pamantul strabun e singura valoare.

      Ștergere
  8. La polul opus adevărului conștiinței hristice se află egoul,aspect al minții noastre lumești care se află ân umbră,ân sfera de influență a iluzoriului.Răspunsul primit de Calogero vine de la egoul clientei sale Clara."Nimeni"este prin definiție o manifestare a egoului care nu recunoaște adevărul aflat ân lumina sinelui divin.

    RăspundețiȘtergere
  9. Asahtar este falsa lumina(demonio)

    RăspundețiȘtergere
  10. Din punctul meu de vedere, detractorii DACIEI si-au "ratat cariera", in zicerea unor semeni de-ai mei.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=80kk95-zZxI
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=wuaVnsfW08o

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.ganduridinierusalim.com/marturia-unui-fost-vindecator-cu-capacitati-extrasenzoriale/

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.ganduridinierusalim.com/marturia-unui-fost-vindecator-cu-capacitati-extrasenzoriale/
    https://www.zenivers.ro/capcana-cursurilor-de-esoterism-si-ocultism-tinute-de-asa-zisi-maestri-spirituali/

    Sunt multi care si-au descoperit "capacitati extrasenzoriale" si asa cum sunt "racolati" cei mai buni pentru a-i angaja la unele firme, asa sunt si unele "grupuri " care reusesc sa-i atraga de partea lor pe unii cu astfel de "capacitati", folosindu-i pentru a putea sa "spele creierul" unor indivizi, chiar unor mase intregi. Daca mai au la dispozitie, pe langa "capacitati" si un anumit tip de "tehnologie", atunci chiar ca cei manipulati pot deveni asemenea unor "zombi".

    RăspundețiȘtergere
  13. Vai, ce amestecătură...aveți Calea, aveți Metoda, aveți Învățătorii, aveți Cartea și totuși atâta confuzie ?! Aveți ca exemplu atâția mucenici, în prezent numărul lor tot crește în Orient și domniile voastre nu știți cum...
    Cu respect pentru unul din comentatori...Domnul Dumnezeul nostru nu este golul...asta este din yoga...

    RăspundețiȘtergere
  14. Se pare ca domnul Calogero Grifasi practica de ceva vreme hipnoza regresiva avand peste 1100 de sedinte filmate ( vorbite in limba italiana si spaniola si/sau traduse in alte limbi ) din care cam 500 sunt expuse pe canalul sau you tube . Exista si vreo 20 de filmulete traduse in limba romana . Am vizionat 6 din ele iar in continuare sper sa le vad si pe celelalte . Desi durata unei sedinte variaza intre 1 h si 2 h , filmuletele mi se par destul de interesante pentru ca ele vin cu multe informatii care ne intaresc ori nu , cunostintele despre toate misterele, fenomenele paranormale, OZN , reincarnare , NOM etc. despre care am / n-am citit si despre care credem sau nu .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa o fi si nu pot contrazice. Ideea este ca in acest articol tinta mea nu a reprezentat-o domnul Calogero. Nici nu as avea de ce sa fac asa ceva. Putea fi oricine altcineva in locul sau. De aceea m-am bagat ca exemplu si pe mine. Ce m-a zapacit atunci a fost ca a existat o perioada de cateva zile in care orice am fi spus, eu sau alti semeni de-ai mei, ca era prin blog sau ca era prin e-mail, prin telefon sau fata in fata, era imediat contracarat de alti semeni prin filmele domnului Calogero, ridicate la rang de adevar divin suprem. Eu de fapt aici am avut punctul de atentie. Am invitat la discernamant si la intelegerea ca deocamadata, fata de lucrurile nevazute, este indicat sa cercetam cat mai mult si sa nu uitam ca cea mai mare intelepciune din viata omului o aduc propriile sale experiente. La filmele domnului Calogero a existat un soi de reactie publica pe care nu imi doresc sa o cataloghez ca pe o isterie in masa, desi a fost pe aproape. A fost de parca s-ar fi descoperit o flota de OZN-uri in mijlocul unui camp si s-ar fi furnizat la toate televiziunile aceasta informatie. Aceasta reactie venita de la o mare masa de oameni, intr-un termen de timp foarte scurt, a fost de fapt ceea ce m-a ingrijorat atunci. Am simtit pur si simplu in acele conditii, sa lansez clinchetul unui clopotel. Poate remarca oricine ca n-am venit sa dau in nimeni cu biciul.

      Ștergere
  15. Cele trei inalte personaje cu care m-am confruntat si eu si Calogero sunt maestrul universal Heru, Ashtar Sheran si unul din cei 14 constienti multidimensionali. Apoi am perceput si o insecta calugarita prezenta sa faca interferente nu numai in aceasta viata ci si in cea in care eram consilier spiritual la varful conducerii planetare, eram un consilier cu capaciatiti de penetrare a timpului trecut-viitor si mai mult decat de atat corelam consecintele actului de guvernare al unui stat cu karma personala a regelui, familiei regale date de Sus spre guvernarea benefica pt un popor in asa mod incat s anu faca actualele erori, transferarea pe termen scurt a culpelor in structurile altora si ii ghidam sa priveasca si sa ia aminte spre Binele lor Mai inalt dincolo de timpul prezent, spre a fi in armonie pt sufletele lor cu Legile Cosmice Armonice Vesnic. Asta nu a placut extraterestrilor insecte, celebra Mantide, prezenta si ghid de razbunare actualmente. De aceea nu se dorea sa functionez nici in acesta viata.Le-as fi dat peste cap planurile de manuire prin care multe persoane isi tot creaza acum karma negativa multa in ideea ca pot scapa de ea, nu prin tehnicile bisericesti, ci prin cele demoniace: transferarea poverii asupra altei fiinte.Tiganii il numesc prost, cauta prostul lor. Multi cu studii si educatie suntem din pacate asa. Multi tigani vin sa faca rele si dp destrupare stiu sa le transfere oamenilor pt ca dp destrupare acestia sa aiba un ditamai bagaj care-i obliga apoi la a sta unde isi dorest cei ce le utilizeaza Scanteia Divina mult dorita si asa creaza karme false si fac jocuri in care greu se mai baga cineva.Mai ales daca jocul este coordonat de la nivel regal, regii find oarecum dincolo de karma. Cand o Mantide are in jocul sau un instrument ca o printesa deraiata mental, aceasta este apoi un instrument pt orice excroc abil cu multa cunoastere frumos poleit cu mult fundatii si care alege apoi politrucii in acele tari si saracesc poporul acela. Nu fac referiri clare pt ca nu vreau sa fie sabotat blogul. L-as pastra functional caci inca este si iubit si drag si necesar. Cu iubire tuturor

    RăspundețiȘtergere
  16. am mai facut un comentariu pe aceasta tema
    subiectul mi se pare foarte important si cred ca totusi ar trebui sa luati legatura cu el pentru noi cititorii d stra
    din ce spune el Calogero, a suferit multe atacuri, a avut cancer si nu pare foarte prietenos cand vine vorba de REPTILIENI
    DUMNEAVOASTRA ANUNTATI CU MARE BUCURIE CA AU SOSIT NAVE REPTILIENE
    NU VA CRITIC, DOAR VA INTREB DACA NU CUMVA E DESTUL DE ASEMANATOR CE SPUNETI D STRA CU CE SPUNE CINEVA DESPRE EXISTENTA DOMNULUI NOSTRU ISUS HRISTOS
    APROPO PAVEL CORUT FACE ACEEASI AFIRMATIE INTR O EMISIUNE CU DAN DIACONESCU
    MULTUMESC SI IMI CER SCUZE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of Eugen, cum pot eu sa iti demonstrez ce nu poate fi demonstrat? Ai citit omule "Povestea mea"? Cum pot sa iti explic despre miile de ore dedicate acestor misiuni, in ultimii ani? Doar cei ce mi-au fost in preajma stiu despre toate astea pentru ca eu eram desprinsa complet de aceasta realitate inconjuratoare si nu mai traiam in aceasta lume, in perioadele in care am avut astfel de preocupari, pentru ca au existat mai multe runde. Subliniez inca o data si o repet: se confunda reptilienii cu draconienii de catre umanitate. Aici este buba majora.

      Nu am ce discutii sa port cu Calogero. Eu insami vorbesc despre existenta implanturilor de ani de zile. Tu crezi ca un implant se elibereaza asa cum face Calogero? Ii spun respectivei reptile(draconian) sa isi ia implantul si sa plece si e gata? Si cine il opreste ca a doua zi, dupa ce persoana respectiva pleaca de la Calogero, sa nu vina si sa puna altul, imi spui si mie? Crezi ca atat de simplu se rezolva treaba? Ca sa poti scapa de implanturi, secretul este truda in slujba Luminii, daruirea fata de aproapele, iesirea din zona emisiei de judecati, emanarea iubirii, iertarea si multe altele. Atunci vine Divinitatea si te scapa rand pe rand de ele si iti pune scuturi pentru a nu se mai instala altele. Insa acesta este un dar ce intra la categoria "roade ale muncii". Este dovedit ca orice terapeut daca scoate azi un implant de la cineva, noaptea ii este pus persoanei respective la loc. Nu este stabil acest proces. Este stabil doar atunci cand actiunea de eliberare vine direct de la Divinitate.

      Draga Eugen, stiu mai multe despre Calogero decat crezi, dar nu stiu daca ai observat ca manifest o conduita, de a nu-mi afisa nici o parere despre nimeni, indiferent cum ar fi acea parere. De aceea ma opresc aici.

      Si eu iti multumesc.

      Ștergere
  17. iti multumesc pentru raspuns este elocvent
    nu am prea mult timp de cand am inceput sa ma preocup despre astfel de lucruri si nu am prea multa experinenta
    infdormatia vine din diverese surse si este cam ambigua mai bine spus este multa manipulare
    ba reptilienii ba micii cenusii nu stiu daca ai urmarit Dark Skyes samd
    oricum am ales sa continui pe acest drum iar site ul tau imi este de mare ajutor
    daca este posibil uneori, voi avea de ajutor si poate ca voi experimenta"cere si ti se va da"
    pentru ca parca toate lucrurile au luat o razna in viata mea
    eu trebuie sa ti multumesc

    RăspundețiȘtergere
  18. Asa este, ai dreptate. Cu toti ne confruntam cu fel si fel de ambiguitati. Sa nu imi spuna cineva ca nu traieste aceasta experienta ca nu il cred. Insa daca ne pastram inima curata, gandul bun si iubirea de aproapele, pe cat de repede am putea pica intr-o capacana, pe atat de repede ar veni Cerul si ne-ar scoate. Oamenii care se trudesc sa traiasca o viata curata, chiar daca mai exista pe ici pe colo niste scapari omenesti, nu sunt lasati de Divinitate sa o ia prea tare pe aratura. Aceasta este ceva ce nu trebuie sa uitam niciodata, indiferent ce ne-ar fi dat sa experimentam fiecaruia dintre noi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Din păcate Calogero a început să intre prea mult în reactie malefică cu reptilienii.în aceste mod nu a făcut decât să permită legături.Stă prea mult la discuții cu ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vin cu o corectie. Nu cu reptilienii, caci daca ar fi asa, ar fi foarte bine. Saracii de ei s-au initiat de niste ani in iubire. Daca ar fi pamantenii truditori cum au fost ei, am fi acum tare departe. Recomanda articolul "Povestea mea" din decembrie 2012.

      Ștergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am nici un dubiu ca a fost si o Prezenta fizica, iar manifestarea in acest fel a avut un scop profund, fata de care omul trebuie sa cerceteze mult ca sa il poata intelege.

      Ștergere
  21. MULTUMIM mult draga noastra Mihaela! Si noi am fost "bulversati" de Calogero, am trecut chiar printr-o perioada de confuzie-mentala si neincredere in tot. Apoi, ne-am linistit si cu ajutorul tau (citind si http://tristar77.blogspot.com/2018/02/fiecare-cu-realitatea-si-credinta-lui.html) ne-am revenit la echilibru. Am cercetat si gasit informatii interesante si la fel de echidistante despre hipnozA REGRESIVA - CA FIIND MULTIPLU-SUBIECTIVA: http://www.spiritus.ro/RAZVAN/hipnoza+fenomene_conexe_fd.htm#DISCORDANTE E CLAR CA SESIUNILE LUI CALOGERO AU SENS SI APLICABILITATE MAXIMA DOAR PENTRU EL SI "PACIENT"! Scuzati majusculele, dar e chiar important acest aspect - sa nu luam de bune pt. noi 100% tot ce e in aceste sesiuni, caci sunt influentate mental de Calo si subiectul hipnotizat. Eu consider ca hipnoza-de-cabinet e chiar un instrument bun de terapie, aplicabil doar pentru cel ce este hipnotizat. Sa ne fie de folos!

    RăspundețiȘtergere