marți, 9 august 2016

DE VORBA CU INTUNERICUL


DE VORBA CU INTUNERICUL

 Dragii mei,

      Dupa cum am facut o promisiune acum ceva timp in urma, mi-am propus in articolul de astazi sa fac o recapitulare a mai multor informatii care pot ajuta pe orice om sa tina sub control zona intunericului si intr-un final sa se ridice deasupra ei.
      Care este problema noastra, a tuturor? Se numeste intr-un mod generic SUFERINTA.
         Ce anume atrage suferinta in viata omului? De vina este ADN-ul sau. Orice secunda din viata unui om, impreuna cu intreaga realitate pe care el o percepe, ESTE ADUSA IN FATA OCHILOR SAI, DE ADN-UL LUI.
          Facand o analogie cu computerele, ADN-ul este unitatea hard disk in care se afla stocat intregul soft de functionare. Tot acolo se afla si restul fisierelor. Avand in vedere ca avem ADN in fiecare celula din corpul nostru, numim aceste informatii stocate in el, memorie celulara sau subconstient.
          Microprocesorul computerului este in cazul nostru creierul, ce are ca o parte componenta, mintea. Aceasta minte, daca ar putea fi coordonata doar de Eul superior, ar fi extraordinar. Dar stim cu totii ca din pacate, treaba nu sta deloc asa. La multi dintre noi, ea functioneaza ca o rasnita stricata, care numai toaca si despica tot, nerealizand mai nimic constructiv. Mintea noastra joaca rol de imprimare in ADN. Scrie fisiere intregi care ulterior participa, asa cum am spus mai sus, la imaginea realitatii pe care o percepem.
        Softul ce ruleaza in ADN produce realitati diferite, daca se desfasoara in vibratii diferite. Sunt defintite trei mari clase de vibratie: joasa, medie si inalta.
          Cum se formeaza o realitate impanzita de suferinta?
         In doua feluri: se obliga softul sa ruleze in vibratie joasa si se produc hard-diskului defectiuni constructive.
      “De mare ajutor” pentru ca softul sa lucreze in vibratie joasa, este mintea. Prin control telemental si prin implanturi, ea incepe sa produca emanatii nocive ce vor fi scrise in ADN si vor genera mai apoi o realitate deloc placuta. Insa nu ar fi posibil sa se intample un control al mintii si nu ar fi posibil sa ne fie instalate implanturi energetice sau de alta natura, DACA ACEST PROGRAM NU AR FI SCRIS IN ADN. Sa spunem atunci ca ne aflam in cerc vicios?
Ce poate fi scris in ADN astfel incat sa se genereze o astfel de realitate? Raspunsul este: fie o memorie de karma sau de lectie de viata, fie o emotie, fie un program de misiune. In primul caz, pana nu se rezolva cumva cu acel program karmic sau pana nu se invata lectia de viata, nu se poate iesi din stransoarea pe care ele o genereaza. Ce anume da nastere la un program karmic sau unei lectii de viata? Greseala. Greseala poate fi fata de o fiinta vie si atunci genereaza karma sau poate fi fata de un concept sau o credinta si atunci genereaza lectia de viata. Emotia poate fi de pilda o frica teribila traita intr-o anumita conjunctura, in aceasta viata sau in alte existente. Acest program de frica este aproape ca un virus inserat in softul ADN-ului. In cele ce priveste misiunea, noi putem trece prin anumite experiente neplacute, gratie programului de misiune, dar avand ca scop de a aduce o rezolvare importanta sau o cunoastere noua. Pentru toate acestea am recomandat candva cartea “Cheile Genelor”. Este un instrument ce ne ajuta sa intelegem ce lectii de viata avem de elucidat, sa stergem sau sa transmutam emotii nocive si sa obtinem mai multe detalii legate de misiunile acestei vieti. In cele ce priveste partea cu karma, esentiale sunt rugaciunile de iertare. Aici doresc sa indic o tehnica dintre cele mai valoroase, pe care am intalnit-o in una dintre cartile ce trateaza subiectul iubirii si iertarii, ale domnului energoterapeut ing. Mihaita Toma, exprimandu-mi totodata bucuria ca programele inscrise in ADN-urile noastre, au facut posibil sa ne cunoastem si in aceasta viata.  Dansul porneste de la amintirea unui pasaj ce il gasim scris in Sfanta Evanghelie a Sfantului Apostol Matei, capitolul 18. Petru il intreaba pe Domnul nostru Iisus Hristos daca este suficient daca il va ierta pe fratele ce ii greseste, de 7 ori. Mantuitorul ii spune ca acela trebuie iertat de 70 de ori cate 7. Tot Mantuitorul spune in acest capitol: “Oricate veti lega pe Pamant vor fi legate si in Cer si oricate veti dezlega pe Pamant vor fi dezlegate si in Cer.” Este aratata si pilda slugii iertate de stapanul ei pentru o datorie, dar care nu poate oferi aceeasi iertare unui confrate ce ii datora la randul lui niste bani. Mantuitorul spune foarte clar ca tot asa ne vor fi iertate si noua in Ceruri, dupa cum stim si noi sa iertam pe Pamant. Pornind de la toate acestea, gasim in cartea amintita mai sus, tehnica iertarii prin scrierea unei afirmatii de iertare de 70 ori cate 7, adica de 490 ori. Putem formula astfel:

“In Numele Domnului nostru Iisus Hristos, imi cer iertare tuturor celor fata de care am gresit in aceasta viata sau in alte existente.
In Numele Domnului nostru Iisus Hristos, ii iert pe toti cei ce mi-au gresit in aceasta viata sau in alte existente.
Rog pe Sfanta Treime sa ne ierte pe noi toti si sa ne imbrace in lumina iubirii, armoniei, pacii si buneiintelegeri, astfel incat sa fim eliberati.
Din suflet multumesc. Amin!”

Ideal ar fi sa se scrie afirmatia de cate 70 ori pe zi, in 7 zile. Consider insa ca e bine sa se scrie oricum, dupa posibilitati, chiar de ar fi sa dureze o luna. Este imposibil sa ramana fara efect. Aceasta este o actiune generalizata. Daca avem o stare de conflict permanent cu cineva (frate, parinte, sot, copil, etc), putem face iar afirmatia de 490 ori, dar raportata la o singura persoana numita acolo.
In alta ordine de idei, iubirea neconditionata, compasiunea si daruirea sunt elemente clare de ajutor pentru stingerea karmei intr-un mod mai facil si cu mai putina suferinta. Trebuie sa facem insa acestea fara a avea ca si scop stingerea karmei. Sa le facem pentru ca asa simtim. Experienta multora dovedeste insa ca Divinitatea nu lasa niciodata nerasplatita afirmarea acestor virtuti. Ce poate insemna iubire neconditionata, compasiune si daruire? Iata, pentru mine toate acestea se incorporeaza in acest moment, in scrierea acestui articol. Sunteti de acord cu mine ca as putea sa aleg sa nu il scriu? Ar fi si asta o varianta posibila. Nu se potriveste insa cu ceea ce simt ca vreau sa fac si sa implinesc in aceasta viata. Iata ce spune Mantuitorul in Sfanta Evanghelie a Sfantului Apostol Luca, capitolul 11: “Nebunilor! Oare Cel ce a facut partea dinafara nu a facut si partea dinauntru? DATI MAI INTAI MILOSTENIE CELE CE SUNT INLAUNTRUL VOSTRU SI IATA, TOATE VA VOR FI CURATE.” Am intalnit multi oameni inaintandu-mi intrebarea: “Care este misiunea mea in aceasta viata? Ce ar trebui sa fac?” Exista una pe care ne-o putem construi si asuma fara sa intrebam pe nimeni: sa fim apostoli. Citim carti sau in internet si ajungem poate sa urmam o multime de scoli si de cursuri. Dar daca toate cele ce le-am aflat le tinem numai pentru noi, sau dam tot din ceea ce cunoastem numai pe bani, este VAX oameni buni! Iar dupa ce nici atata daruire nu suntem capabili sa facem, emitem totusi pretentii sa ne fie bine si curat. Exista un proverb care suna asa: “Dar din dar se face Rai.” Noi spunem insa ca nu mai avem bani de facut daruri, de parca o vorba blanda adresata unui om aflat la ananghie, sau o anumita recomandare de tehnica, rugaciune sau metoda de ajutor, sunt lucruri care scot bani din buzunar!” Este, ca sa zic asa, FARA SCUZE!
O alta cauza generatoare de frecventa joasa in ADN o reprezinta existenta unuia sau mai multor programe de blestem, precum si a unor programe de pacturi sau contracte cu intunericul. Despre cum se poate vedea un blestem in campuri, va recomand citirea articolului de mai jos:


Daca pacturile si contractele cu intunericul se anuleaza printr-o simpla cerere emisa catre Cer in acest sens, pentru dezlegarea farmecelor si blestemelor, fac trimitere catre articolul urmator:


Rugaciunea “Puterea lui 16” este o Dispensa Divina. Pentru faptul ca omul se roaga si pentru semenii lui, el primeste dezlegare doar in 16 zile, de la Sfanta Treime, pentru multe nevointe ale sale, pentru care altfel ar fi nevoie de zeci de ani de incercari, suferinta si rugaciuni, pentru a se dezlega. Rugaciunea anihileaza efectul obiectelor de vraji, indiferent unde s-ar afla ele, aruncate sau ingropate.

Vorbind despre partea de distorsiuni geometrice ale ADN-ului, asociate acestea cu defectarea hard-diskului, am scris deja un articol despre acest subiect. Tot aici se incadreaza si prezenta unor forme de ADN strain, al unor fiinte de joasa frecventa, ce genereaza implicit scaderea frecventei ADN-ului nostru.
Detalii mai ample puteti gasi accesand linkul de mai jos:


Revenim la minte. Controlul mintii este o cauza majora a producerii de suferinta, pentru ca asa cum am specificat, ea scrie in ADN programe care dupa aceea intra in manifestare.
Mintea este influentata in mod negativ in mai multe feluri.
O prima cauza o reprezinta prezenta entitatilor intunecate sau de falsa lumina din jurul nostru sau din interiorul nostru. Oricare dintre noi, oricat de inalti am fi din punct de vedere spiritual, suntem vulnerabili la acest capitol. Avem tendinte majore de a emite judecati? Suntem inconjurati de entitati de falsa lumina. Avem stari de nervi inexplicabile sau dureri aparute dintr-o data prin anumite parti din corp? Pe undeva prin aceste zone din corpul nostru se poate vedea cum se inchid niste cercuri (ce au o parte din circumferinta in afara si o parte ce trece prin interiorul corpului), in care demoni se invart cu viteza foarte mare in sens invers acelor de ceasornic. Demonii se vizualizeaza ca niste randunici micute. Aceasta este dimensiunea lor reala. Cercurile au diametre de aproximativ 50 cm.
Ca sa scapam de toate aceste neplaceri, am pus la punct sistemul automat de trecere in lumina a entitatilor intunecate si de falsa lumina.
Mai multe detalii despre cum se construieste un astfel de sistem pot fi gasite accesand urmatoarele linkuri:



Mentionez ca daca aplicarea acestui sistem nu este eficace, exista doua potentiale cauze. Prima este ca entitatea din interior este de natura unei fiare, entitati trimise dedicat din alte sisteme stelare catre lucratorii de lumina de pe Pamant. Aici se cheama in ajutor Sfantul Pantelimon, Cel ce este delegat ca Sef din partea Cerului, pe sectorul exorcizarilor si trecerii in lumina a unor astfel de fiinte. Sistemul automat nu functioneaza intr-un astfel de caz. O descoperire mai recenta a aratat ca pentru eficacitate maxima, este necesar sa nu omitem cand cerem acest ajutor si realitatile paralele.
Mai multe detalii pot fi gasite la:


A doua cauza pentru care sistemul pare ca nu functioneaza, este ca prezenta entitatilor intunecate se datoreaza existentei unei conexiuni la noi la un anumit moment, a unor civilizatii extraterestre sau hibrizi umano-extraterestri, fara initiere in iubire. Ei avand in jurul lor acele entitati intunecate si fiind conectati la noi, ne pun implicit in contact cu entitatile lor. De aceea este necesar sa ne punem la punct si sistemul de dezlegare si initiere in iubire pentru civilizatii. Este nevoie insa in cazul lui de rugaciunea puterii lui 16.
Mai multe detalii gasiti la articolul de mai jos:


Din pacate, pe masura ce trece timpul, problemele devin din ce in ce mai complexe, iar terapiile clasice energetice par ca sunt in multe cazuri fara efect. O problema majora o reprezinta deschiderea portilor din viitor. Unele dintre ele pot fi inchise dar altele am constatat ca sunt fara permisiune de inchidere de la Sfanta Treime. Portile din viitor permit lucraturi si agresiuni dintre cele mai sofisticate, pentru controlori nereprezentand nici o problema, elementul timp. Ei pot lucra linistit pe cineva in anul 2016, cu o actiune venita din anul 2050 de exemplu. Am scris si despre acest subiect in articolul de mai jos:


Pe de alta parte, in ultimele trei saptamani am intalnit din ce in ce mai frecvent situatia de scut tehnic construit in jurul unei persoane. Acest scut este realizat de civilizatii controloare iar rolul lui este unul “minunat”. Pe de o parte nu lasa sa patrunda energii benefice trimise de un energoterapeut sau direct de Divinitate. Pe de alta parte, daca exista o circulatie demonica despre care am povestit mai sus, acestia nu pot iesi in afara chiar daca noi lansam comanda de activare a sistemului automat de trecere in lumina. In aceste conditii, recomand tuturor celor care fac terapii energetice, sa solicite mai intai o spargere de scut tehnic daca acesta exista, iar dupa vreo 20 de minute (pentru ca atat dureaza, conform experientei mele, dizolvarea) sa se porneasca cu transmisiile energetice. La fel de des intalnesc situatia prinderii Sinelul Superior intr-o captivitate. Atunci cand noi avem nevoie de ajutor, anumite aspecte ale Sinelui Superior coboara in vibratie ca sa ne poata oferi mai usor acest ajutor. Exact atunci cand acele aspecte ajung in dimensiuni mai joase, sunt prinse cu tehnologii dintre cele mai sofisticate. Sa cerem deci Cerului eliberarea Sinelui Divin superior, in cazul in care acesta a fost prins in vreun soi de captivitate. Daca cineva crede ca bat campii, este problema acelei persoane. Eu stiu ca prin aceste cereri am scos multe persoane din zone de depresie crancena, aflate la un pas de suicid.
Din toate aceste considerente am indicat rostirea rugaciunii “Tatal nostru” de 40 de ori pe zi, timp de 40 de zile. Eu am finalizat-o si sunt in perioada de testare a unor puteri, daca le putem numi asa. Gratie unor intamplari nu prea placute ce s-au petrecut spre sfarsitul rugaciunii si care au fortat a constientiza aceste puteri, daca efectul folosirii lor, ce nu poate fi observat decat dupa ce mai trece o bucata de vreme, este cel pe care il intuiesc, atunci dragii mei, pot declara deschis, ca rezultatul rugaciunii acesteia, pe langa un nivel special de protectie ce apare fara discutii, este unul colosal. Deocamdata insa, nu pot vorbi mai nimic despre asta. Despre rugaciune am scris in articolul de la linkul de mai jos:


Ca si cum toate acestea nu ar fi de ajuns, sa mai specific acum despre controlul mintii prin implanturi energetice sau emisii psihotronice? Daca mai aveti timp si rabdare, va indic si aici cateva articole publicate anul trecut.




Stiu foarte clar din comunicarile cu Cerul ca toate acestea ar putea fi rezolvate cu usurinta fara stirea noastra. Nu se actioneaza insa niciodata inainte ca noi sa aflam care este smecheria. Aceasta se intampla pentru ca Bunul Dumnezeu doreste sa ne faca mai puternici, mai intelepti si mai cunoscatori. Sa nu trecem ca “gâsca prin balta” cum s-ar spune. Sa nu uitam de esenta Spiritului nostru, de puterea pe care El ne-o confera si de misiunile ce ne revin. Pentru cititorii ce au descoperit acest blog mai de curand, le recomand citirea articolului:


Toate metodele amintite mai sus, sunt instrumente de lucru. Le poate folosi oricine doreste. Oricine isi poate pune la punct sisteme automate cu diferite functii. Oricine poate cere Sfintei Treimi o dezlegare a ADN-ului unei persoane, de orice fel de distorsiune, insertie intunecata, ADN strain sau alte tipuri de lucraturi stiute si nestiute. Oricine poate cere o eliberare de Sine superior daca acesta este cumva captiv. Oricine poate cere o anulare de contract sau pact cu intunericul daca asa ceva exista in cazul unei persoane. Pe scurt, oricine isi poate forma un protocol de eliberare si vindecare pe care sa il puna in slujba sa si a semenilor sai. Macar pentru familia noastra, prieteni si cunostinte daca am face asta si se poate spune ca este un mare act de daruire. Scriu aceasta specificare deoarece si la aceasta ora ma lovesc de intrebari de genul: Bine, bine si la ce imi folosesc mie toate aceste informatii? Raspunsul este ca toate acestea pot oferi suportul unei misiuni, ca tot la fel de des sunt intalnite si intrebarile: Care este misiunea mea? Ce am de facut?
Am intalnit oameni care mi-au spus ca lor le este teama sa se bage pe un astfel de fagas. Eu vin si le transmit ca teama nu vine de la Dumnezeu. Cand vrei sa faci cu adevarat ceva, Divinitatea va pune la dispozitie tot ce este nevoie pentru a putea inainta pe aceasta cale. Pe de alta parte, toate aceste metode se raporteaza cu iubire la intuneric si nu cu agresiune. In aceste conditii, o spun inca o data, ca vom observa ca si intunericul din viata noastra isi diminueaza agresiunile. Ce dai aceea primesti. Nu este o noutate pentru nimeni.
Inchei prin a raspunde la o intrebare: Cum putem comunica cu Sinele nostru care este obligatoriu sa nu fie captiv? Raspunsul este: TELEPATIC. Dar pentru aceasta indic instruire pe marginea cartii “Initiere in hermetism” a lui Franz Bardon, dupa ce se citeste in prealabil “Frabato Magicianul” scrisa tot de el, care pentru mine ramane una dintre cele mai frumoase carti ce am citit-o vreodata. Se pot descarca ambele din internet. Practicile hermetice ne invata sa ne urmarim constient gandurile. Cu cat vom face mai des acest exercitiu, cu atat ele se vor imputina pana le putem controla cu totul si putem chiar prinde starea fara ganduri. In aceste conditii, daca punem Sinelui o intrebare, vom sti clar ca primul gand care vine este de la El. Altfel, in contextul unui amalgam de 20 de ganduri pe minut, chiar si de punem o intrebare, de unde putem sti care dintre aceste ganduri reprezinta raspunsul Sinelui Superior?
        

Toate cele bune!

12 comentarii:

  1. Minunat! Multumim! Iubesc postarile tale pentru motivul ca ,,sunt de ajutor,,! Chiar si un orb ,,ar vedea,, dorinta ta de a ajuta! Multumim Divinitatii pentru tot si mesagerului ei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc din suflet! Mi-era dor de tine..zilele trecute, ma gandeam la tine si as fi vrut sa-ti scriu un mail sa stii ca mi-e dor de tine..si azi am citit articolul. :) Multumesc Mihaela pentru TOT ce faci, ca ESTI! Ma bucur ca te-am intalnit si abia astept sa ne revedem!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu multumesc Elena si astept cu aceeasi nerabdare momentul reintalnirii.

      Ștergere
  3. Buna,
    Ca multi altii, in aceste vremuri, adun zilnic informatii de pe net si care trebuie filtrate....Unele sunt false, altele sunt corecte 100%, altele sunt amestecate...Eu am o coneziune f. buna cu Sinele meu Superior si discern cu mare usurinta ceea ce e corect de ceea ce e fals sau otravit.Dar, de acesta data, sunt in dilema.E vorba de filmul,,Razboiul dintre siriusieni si reptilieni".Eu l-am perceput ca fiind corect, adica informatiile fiind reale, dar acum citesc pe blogul tau ca i-ai initiat in iubire pe reptilieni, inca de prin 2012 iar razboiul a avut loc in 2014...Daca vrei sa spui ce e cu aceasta contradictie ?
    Multumesc !https://www.facebook.com/groups/335876283281526/permalink/547745722094580/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Cristian, ai dreptate. Stiu si eu despre acest film. Singura buba este ca deseori in occident si chiar si la noi in tara, reptilieni sau draconieni sunt totuna. Treaba insa nu sta deloc in acest fel. Pe ei daca ii intrebi, fac distinctie clara. Reptilienii sunt de mai multe feluri si la fel si draconienii. Faptul ca uneori au solzi si unii si altii, determina aceste incurcaturi. Pe de alta parte, exista de pilda civilizatii draconiene serpiliene. Noi bagam serpii la categoria reptile. Exista civilizatii serpiliene care vin din alte galaxii si care nu sunt nici reptilieni si nici draconieni. In consecinta, este greu de spus cine o fi fost in acea batalie, ca sa nu mai vorbesc ca batalii galactice sunt fara numar chiar intre civilizatii draconiene. Ei nu neaparat se inteleg unii cu altii. Sau nu se intelegeau, pentru ca se pare ca in ultima vreme s-au cam aliat.

      Cat priveste initierea reptilienilor, citeste daca nu ai facut-o deja, articolul "Povestea mea" din decembrie 2012. Eu spun acolo cum s-a derulat totul. Aceea este o actiune ce s-a pregatit si s-a desfasurat pe durata unor luni de zile, in fiecare zi, iar mai tarziu s-a dovedit ca a fost doar inceputul. Initierea civilizatiilor are loc asa cum am mai spus, chiar si astazi. Sunt atat de multe feluri de civilizatii ce nu cunosc iubirea si vin din cele mai diverse spatii, din acaeasta galaxie si din alte galaxii, incat pot spune deschis ca le-am cam pierdut sirul.

      Ștergere
  4. Iti multumesc F.F.F. MULT pentru raspuns.Simt ca este corect, sincer, real.Eu citesc astfel de bloguri zilnic, cateva ore pe zi, dar asa cum am spus, pot discerne cu usurinta ce e corect de ce e fals...Si, nicidata nu postez comentarii/intrebari. Dar, de aceasta data, chiar eram in dilema...Raspunsul tau este corect ! Iti daruiesc IUBIREA MEA !

    RăspundețiȘtergere
  5. Am sa spun o povestioara, daca vrei o postezi, daca nu,...nu :
    -Incendiu mare in padure, toate animalele fug care incotro...Leul-Regele rage-adunarea...Toate animalele se aduna itr=o poienita unde nu ajunsese focul. Leul prezideaza adunarea : -sa vedem se e de facut cu acest foc ? Cum / ce sa facem fiecare ? In acest timp, pasarea Colibri se ducea la o apa din apropiere, lua in coc 2 stropi de apa si o arunca deasupra focului. La un moment dat, Leul o apostrofeaza :-tu, pasarica, ce tot deranjezi adunarea, si ce crezi ca faci cu 2 picaturi de apa, peste foc ?
    Pasarea Colibri a spus :-eu imi fac partea mea...
    De ce am spus povestirea...Pentru ca citind blogul tau, ceea ce faci, m-am simtit ca pasarea Colibri, sa spunem in comparatie cu Elefantul, daca ar aduce fiecare apa...Dar, asta e...Imi fac si eu partea mea, asa cum pot, atat cat pot..PACE SI IUBIRE !
    PS
    IUBIREA nu se poate cantari/masura...Doar este sau nu este !

    RăspundețiȘtergere
  6. buna ziua !! ma numesc viorica pasnicu si de 5 ani am probleme fff grave pe toate planurile !! va rog sa ma ajutati ...vioricapasnicu@gmail.com este adresa mea

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna! tot respectul as vrea sa citesc mai mult dar ma deranjeaza foarte tare culoarea asta :(
    Imi cer scuze daca sunt deplasat

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi pare rau, insa iti dai seama ca nu este intamplator aleasa. Este interesant de facut un studiu asupra culorilor, vazut ce reprezinta acest rosu-visiniu si trasa concluzia legata de ce anume nu se suporta de fapt. Este valabil lucrul acesta in cazul tuturor culorilor, atunci cand vreuna nu ne place sau ne oboseste ochii.

    Exista insa o varianta. Se marcheaza tot articolul cu mouseul si se da copy, se pune cu paste intr-un fisier word nou, se selecteaza tot si se apasa apoi pe o iconita mica ce exista in bara word / sectiunea home care arata ca o mica pagina pe care este scris A si a si mai este reprezentata o guma alaturi. Apasarea pe aceasta iconita sterge toata culoarea visinie. Dupa aceea se modifica scrisul din alb in negru cu iconita de schimbare de culoare a literelor.

    RăspundețiȘtergere