miercuri, 31 august 2016

DE VEGHE PENTRU ROMANIA


DE VEGHE PENTRU ROMANIA

Dragii mei,


Stim cu totii mai multe lucruri.
Stim ca inca de pe la inceputul verii daca nu si mai devreme de atat, erau multe guri care vorbeau despre un cutremur mare ce s-ar produce la sfarsitul lunii august in acest an. A fost in Italia si nu la noi desi pe undeva, din cauza ca multi romani isi castiga painea acolo si cativa dintre ei din pacate au si plecat dintre noi, durerea este la fel de mare. Ar fi fost la fel de mare chiar si de nu ar fi existat romani de-ai nostri care sa munceasca si sa traiasca in Italia. Este aici chestiune de compasiune si solidaritate umana.
Stim ca exista si credinte care spun ca un astfel de cutremur s-ar produce in Romania, in aceasta toamna, inainte de alegeri. Sau poate ca nu cutremur. Poate ca s-ar intampla mult trambitata eruptie solara.
Plecandu-mi privirea asupra articolului “Transmutare”, am expus cumva acolo si simtirea mea, care ne trimite catre sfarsitul lunii septembrie. Am specificat si motivul: actiune din viitor.
As vrea sa va povestesc despre doua intamplari care s-au petreccut in ultimele doua saptamani si care intr-un fel imi sustin aceasta teorie.
La nivelul saptamanii trecute, cam de pe la inceputul ei, au aparut in mod insistent viziuni cu planeta Pamant, dar pe care continentele americane erau colorate in negru. S-a intamplat asta cateva zile la rand pana cand in dupa-amiaza zilei de joi, dupa ce am venit de la serviciu acasa, m-a cuprins o stare de somnolenta subita si m-am asezat pentru cateva minute in pat. In stare de veghe fiind, am simtit cum se indreapta catre mine un fel de forta care a generat un cutremur al intregului meu corp. Simteam realmente o confruntare intre aura mea si acea forta si as fi putut baga mana in foc ca a fost cutremur la propriu. Forta a ricosat in umarul drept al sotului meu, astfel incat, din acel moment incolo, el a inceput sa simta o mare durere. In acea noapte a avut nevoie de calmante. Vazand ca nu cedeaza cu nimic, a doua zi am facut un exercitiu. M-am vizualizat mica de tot si am intrat in umarul lui. Acolo am intampinat aceeasi forta. Simteam un cutremur continuu si o profunda stare de greata, ca si cum m-as fi invartit intr-un carusel. La un moment dat am trecut de acea bariera magnetica si am ajuns in fata unei porti temporale. Am pornit in calatorie prin ea. Mergeam in viitor. Am ajuns in anul 2019 si am vazut un grup de fiinte extraterestre controloare cum puneau tara la cale. Planuiau un atac electromagnetic de un anume fel, peste cele doua Americi. Dar se pare ca nu aveau tehnologia necesara pentru asta. Au hotarat sa faca o calatorie in viitor, iar eu i-am urmat. Am ajuns in anul 2029. Am dat acolo peste o masina construita care se pare ca era capabila sa trimita acele unde in trecut, in anul 2016, Dumnezeu stie la ce data si la ce moment al zilei exact. Stiu ca parca va povestesc din “Men in black”. Si mie mi se pare aproape incredibil, numai ca lucrurile acestea chiar le-am experimentat ca atare. Am zabovit o vreme pe acolo si am vazut pe Sinele superior al sotului meu actionand asupra masinii. Ce i-o fi facut eu nu stiu. Cert este ca dupa ce m-am intors din acea calatorie temporala, mi-a aparut din nou viziunea planetei Pamant dar cu Americile pe alb, iar pe sotul meu l-a lasat durerea de umar tot la fel de brusc cum l-a apucat. La iesirea din umarul lui, acea bariera magnetica si acea forta eu nu am mai simtit-o.
A doua intamplare a fost in preajma cutremurului din Italia. Inca de marti seara m-a apucat o stare de imi venea mereu sa plang. In noaptea  aceea nu am putut dormi mai deloc. Vedeam ori de cate ori inchideam ochii niste mandale colorate, aflate in miscare si permananta modificare, formate de o multime de unde sferice. Stiti cand am mai vazut astfel de mandale? Atunci cand am incercat prin metode tehnice eliberarea de implanturi. Daca azi descopeream un implant si il anihilam intr-un fel, noaptea veneau mandalale si il reconstruiau la loc. Am inteles atunci ca astfel de implanturi nu pot fi anihilate asa de usor. Singura experienta de anihilare efectiva a aparut atunci cand au fost transmise simbolurile Maestrilor Jedi, insa din pacate acestea au fost date doar pentru un numar limitat de tipuri de implanturi. Am mai specificat atunci ca aceste simboluri sunt doar cheile. Pentru orice implant ce urmeaza sa fie scos, operatiunea se face in Ceruri, la cel mai inalt nivel. Se ofera si protectiile necesare astfel incat un implant de acel gen sa nu mai poata fi pus la loc. Dar de la momentul activarii unei chei pana la anihilarea implantului aferent acelei chei, poate dura de la cateva zile pana la cateva luni. Depinde de cat de vechi este implantul si de cat de tare s-a obisnuit corpul cu el. Drept urmare, privind iar catre tehnicile Calogero, consider ca pentru toate implanturile scoase in acea maniera, daca s-ar lua la scanat aceeasi persoana si a doua zi, s-ar putea constata ca acele implanturi s-au pus la loc la fel cum erau inainte. Eu nu cred ca o soparla cum este spus in acel film sta paznic zi si noapte la vreunul dintre noi, cu firul de la implant in mana. Eu cred ca implantul este conectat wireless la o matrice si exact pe principiul functionarii de matrici de servere pentru internet, cand se strica ceva intr-un nod de functionare, imediat este anuntat masterul care va lua decizii fie de reparatii, fie de preluare a functiilor nodului respectiv. Eu vad toata povestea asta super informatizata si automatizata.
Dragii mei, consider ca acele mandale au avut profunda legatura cu cutremurul din Italia. Consider ca a fost provocat si ca a fost un experiment care ar putea preceda altele si mai ample. Asa cum am spus, daca in Romania ar avea loc un cutremur mare, lasand la o parte deplasarile de scoarta si tot ce mai este responsabil de aceste miscari seismice, un mare aport l-ar avea anumite emisii de natura magnetica sau electromagnetica, venite de undeva din viitor.
Dar din care fagasuri de viitor s-ar putea indrepta astfel de actiuni catre noi? Evident din acelea de joasa frecventa pe care, daca noi am face acum actiuni de ridicare a vibratiei, am putea sa nu le intalnim niciodata.
De aceea am invitat in articolul “Transmutare” la rugaciunea “Tatal nostru” de 40 de ori pe zi, timp de 40 de zile. Undeva in interiorul meu stiu pur si simplu ca avem o sansa reala sa experimentam alt fagas de viitor decat acesta cu mare cutremur. Stiu ca se vor face actiuni asupra noastra menite sa ne coboare vibratia si sa ne faca misiunea foarte grea. Deja am simtit-o multi in aceasta vara. Stiu ca este greu atunci cand esti cazut fizic si psihic sa faci rugaciuni cu inima. Dar la fel de bine stiu de o vorba stramoseasca: “Cui pe cui se scoate.” Daca tot suntem fortati sa ne comportam ca teleghidatii, ei uite tot asa, ca teleghidatii, sa spunem de 40 de ori pe zi rugaciunea “Tatal nostru” timp de 40 de zile. Tatal cunoaste nevointele noastre si sunt absolut sigura ca si daca nu este trecuta prin inima, de aceasta data cel putin, va tine cont de ea si vom primi ajutorul de care avem nevoie.
O alta provocare mare este gasirea unei solutii care sa blocheze deschiderea la tot felul de porti din viitor. Tot asa la nivel interior, stiu pur si simplu ca nu se va sfarsi acest an, iar noi vom reusi sa rezolvam si asta.
Aseara am facut o descoperire foarte interesanta. In cele ce ma priveste am experimentat de mai multe ori un lucru. De cate ori a avut loc vreun atac energetic mai puternic, cu entitati trimise asupra mea, mi-am dat seama ca fac in mod semiconstient ceva foarte ciudat. Directionez acele entitati cu puterea mintii, intr-un obiect: o perna, o patura, o masa etc. Le prind in acest fel in structura moleculara a acelui obiect. In astral, formatiunea se vede precum un cub cu muchii aurii, sau in forma plana, precum un hexagon cu laturi aurii. M-am apucat aseara sa il rog pe Sfantul Pantelimon sa ma ajute si sa elibereze toate entitatile prinse in captivitate in acest mod, in orice structura moleculara de prin casa mea si sa le duca in lumina. M-am ingrozit cand am vazut ce proces amplu s-a declansat. Desi exista multe feluri de actiuni de curatare a unei locuinte sau incaperi (tamaiat, stropit cu agheasma mare, slujbe etc.) se pare ca daca nu facem cererea la modul concret si clar, entitatile prinse in aceste cuburi nu sunt indepartate din spatiul respectiv. Sa nu credeti ca fac aceasta actiune doar eu. Am luat la scanat mai multe case si am gasit peste tot situatia aceasta, ceea ce dovedeste ca de vreo cateva luni incoace, apelam multi la aceasta practica. Aceste entitati sunt prinse intr-o zona interdimensionala. Prezenta lor insa, din punct de vedere spatial, intr-o anumita incapere, este ceva ce “ajuta” la scaderea vibratiei locului respectiv.
Acum sa trecem si la formele facute de controlori. Arata tot ca niste cuburi dar cu muchii negre. Ele au inceput sa inconjoare din ce in ce mai multi oameni, spatii, cladiri, chiar orase intregi. Aceste cuburi blocheaza patrunderea in interior a unei parti importante de energie luminoasa. Sistemele automate de trecere in lumina a entitatilor nu mai functioneaza, pentru ca sunt si aceste entitati captive in interiorul formei. Personal ma trudesc si la acest capitol sa gasesc o solutie astfel incat sa nu mai putem fi inconjurati de astfel de cuburi. Saptamana trecuta am intrat intr-o biserica. Cum am inchis ochii, cum am vazut cubul cu muchii negre. Am inteles ca intreaga biserica era cuprinsa in el. M-am dus cu gandul si spre alte biserici si le-am gasit la fel. Deocamadata am reusit doar sa construiesc cu puterea mintii o forma combinata din multe elemente, care sa sparga aceste cuburi. Am cautat ceva vreme pentru ea, cu experimente si incercari, pana ce operatiunea a reusit. Spargerea unui cub insa, nu ne scuteste de aparitia unuia nou in ziua urmatoare. Este la fel ca la implanturi. De aceea, deocamadata, trebuie facuta actiunea de spargere, in mod periodic. Asta pana cand vom gasi solutia ca sa nu mai poata fi construite in jurul nostru astfel de cuburi. Haideti sa numim aceasta constructie “Sparge cub”. Nu este bine sa o furnizez. S-ar putea construi o contraforma si nu imi doresc lucrul acesta. Ne imaginam aceasta forma ca pe o sfera alb-aurie in care noi stim ca este ceva foarte complex. Introducem omul, cladirea, orasul in acea sfera, ii construim un cordon catre cer si unul catre pamant, dam comanda “Activare” si vedem cum ea se incarca la maxim cu energie. Dupa cateva secunde dam comanda “Spargere”, vizualizand cum lovim cu un obiect ascutit in centru si cum acel scut se transforma in mii de tandari.
Prezenta unor astfel de constructii intunecate poate parea neimportanta, insa va spun ca nici o terapie energetica nu mai are efect daca exista un astfel de scut in jurul unei persoane. Nu mai zic ca in timp, daca cineva are scut intunecat facut in jurul sau si nu il descopera, ar putea constata cum starea de sanatate i se inrautateste vazand cu ochii, fara sa fie o cauza medicala clara, doar pentru ca nu mai primeste energiile corespunzatoare de la cer si de la pamant. Sa speram ca vom gasi solutia blocarii construirii lor, inainte de a se ajunge la astfel de efecte dezastruoase.
Dragii mei, eu zic ca avem forta mare. Cred ca Bunul Dumnezeu ne-a binecuvantat sa accesam informatii foarte speciale si nu este ceva intamplator. Tara aceasta are un destin de aur si tot ce avem de facut este sa nu uitam niciodata de acest lucru. Sa fie ca ceva datator de putere. Putem avea caderi. Lupta este grea. Stiti insa ce mi-a spus un duhovnic al meu, fata de care imi exprim regretul ca nu mai este printre noi acum? Ca Dumnezeu nu se supara pe cei ce cad, pentru ca este omeneste, ci este mahnit pentru cei ce nu fac nici un efort ca sa se ridice.
 Ii multumesc cititorului care a postat intr-un comentariu, un link ce conduce catre filmarea ce o voi atasa si eu mai jos. Ea poate intari spusele de mai sus, care in nici un caz nu sunt ale mele, ci ale unor mari profeti ai tuturor timpurilor. Eu doar le cred si le simt cu toata fiinta mea si nici un efort nu mi se pare prea mare, daca aceasta inseamna salvarea sufletului neamului romanesc si poate ca nu numai pe al lui, precum si implinirea menirii sale pe acest pamant.


Toate cele bune!



48 de comentarii:

  1. Multumesc din suflet pentru informatiile date, care ma fac sa inteleg mai bine ce se intampla cu adevarat.Privind mersul lucrurilor din lume si din jurul nostru, am intuit ca in nevazut lupta este apriga si suntem in mijlocul ei.
    As dori sa va intreb ceva: existenta mai multor pisici intr-o casa atenueaza atacurile energetice si existenta cuburilor negre ? Eu vad uneori niste comportamente aparte ale pisicilor mele si cred si simt ca este in legatura cu aparitia acestor entitati , care sunt impiedicate sa faca rau!
    Tatal Ceresc sa va protejeze si sa va binecuvanteze !!! Adriana Costache.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este bine sa ai pisici in casa in aceste timpuri. Insa cand si cand, sa cerem si pentru ele eliberarea de entitati negative si trecerea acestora in lumina. Uneori sunt mai multe decat ele pot procesa si le ajuta foarte mult o astfel de cerere.

      Ștergere
    2. Si prezenta cateilor in casa este benefica? Sau la fel de benefica? Multumesc!

      Ștergere
    3. La fel! Cunosc oameni care au iesit din ani grei de depresie numai pentru ca si-au luat un caine de companie.

      Ștergere
    4. Da,cunosc caz concret...La cutremurul din 77,cainele si-a scos stapanul din casa,cu o jumatate de ora inainte ! Stapanul ne-a povestit cum tragea cainele de el,la usa ! Stapanul a inteles cand a inceput cutremurul...

      Ștergere
  2. Draga Mihaela, esti un inger, iti multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana sa scapam de "intrusii" din viitor,haideti mai intai sa scapam de jidani,iudeo-masoni,khazari si iezuiti ,adica cei care,de sute si sute de ani(dupa unii autori,chiar de mii si mii de ani)ne distrug,incetul cu incetul.....Ia priviti ce-au facut din Romania - singura tara de pe glob care in 1989 n-avea nici-o datorie la jidanii iudeo-masono-khazari de la FMI si BM - in doar 26 de ani!!!!!!Haideti sa gasim o cale sa scapam de astia,si-apoi ne vom ocupa si de "intrusii" din viitor.Caci daca nu scapam repede,va asigur ca nu mai exista un viitor pentru aceasta tara si popor....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite pe mine chiar ma preocupa povestea asta actuala, dar nu asa cum crezi tu. Bunul Dumnezeu ne trimite ghidari si informatii din care reiese foarte clar ca intentiile Sale sunt de a salva cat mai multe suflete.

      Ștergere
  4. legat de subiect, nu stiu daca are relevanta...ce publica domnul Mirahorian Suntem sub atac / We are under attack
    Nibiru (Planeta X) este aici şi afectează deja Terra şi celelalte planete / Nibiru (Planet X) is here and is already affecting the Earth and all the other planets
    Un astronom rupe tăcerea cu privire la Nibiru pe 24 august 2016 / An Astronomer that Breaks His Silence on Nibiru on Aug 24, 2016
    Suntem sub atac. Atmosfera şi apele oceanelor se incălzesc rapid. Un astronom arată că acum Nibiru ( ne este prezentată o poză care ne arată că Nibiru e de 4 ori mai mare decât planeta Saturn) afectează deja Terra (seismicitate, incalzire globală) [1]. Evenimente catastrofice vor avea loc atunci când Nibiru va ieşi din preajma Soarelui (unde se află acum)[3], iar Terra va intersecta coada sa, formată din milioane de meteoriţi şi de resturi cosmice, care vor cădea aici pe planeta noastră. Savanţii au revelat evenimentele cataclismice prin care vom trece. Vor fi cutremure, erupţii vulcanice. Va incepe deplasarea plăcilor tectonice (schimbarea polilor), vor fi valuri uriaşe (tsunamis; potop). Autorul videoclipului spune că a aflat data venirii Nibiru (Decembrie 16, 2016) , dar ne cere să fim atenţi la ceea ce se petrece acum [2]
    https://www.facebook.com/mirahorian/photos/a.692668637413466.1073741944.349283161752017/1404697819543874/?type=3&theater
    https://www.facebook.com/349283161752017/photos/...
    https://twitter.com/MIRAHORIAN/status/768999381555040256

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se prea poate dar iata ca nu este singura cauza. Oricum Cerul nu raspunde inca la intrebari legate de Nibiru. Intra la categoria "fara permisiune".

      Ștergere
    2. Scuteste-ne cu Nbiru aia ca e anuntat din martie 2016 ca fortele luminii i-au facut sa se indeparteze de sistemul planetar, deoarece planuiau ca la apropierea de pamant un reprezentant de-al lor sa-si faca aparitia si sa pretinda ca e probabil Mesia. Nu mai trece niciun Nbiru pe langa pamant, n-o sa se intample nimic, nu mai alarma lumea degeaba ca si-asa sunt in septembrie evenimente astrale ca Mercur retrograd pana pe 22 , pe 1 eclipsa soare, pe 16 eclipsa luna, pe 22 echinoctiu de toamna, al treilea val intre 11 si 26 septembrie, etc. Nu mai da stiri false ca sa sperii lumea degeaba ca o sa te pedeapsca Dumnezeu. http://spirituletern.blogspot.ro/2016/08/timpul-schimbarii-al-treilea-val.html

      Ștergere
  5. Nu se rezolva mai bine trimitand intentia de eliberare, si focul violet al transmutarii?
    Multumesc pentru tot ce postezi!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taman ce am scris in articol ca tehnicile uzuale se pare ca nu functioneaza in aceste cazuri si ca mi-a luat multa vreme pana sa gasesc acea forma. Pana la urma insa, poate sa faca fiecare cum simte si cum doreste. Sunt absolut convinsa ca nu poate fi metoda mea singura varianta din lume. Nici pe departe. Exista in mod sigur si alti oameni care au primit fel si fel de ghidari. Tot ce trebuie sa retinem insa este ca treaba nu este deloc simpla, iar daca eu am expus aceasta varianta nu am facut-o spre a fi inlaturate toate celelalte ci pentru a se adauga ca si cunoastere la pachetul de metode posibile.

      Ștergere
  6. Da, asta se-ntampla. Pot sa confirm si io, ca asa ca si tine si ca si alti semeni de-ai nostri, simt starile expuse de tine aci. Le-am simtit intensificandu-se, incepand de pe la inceputul lunii martie (a.c.) si, vreau sa va spun, ca rugaciunea-i sfanta, functioneaza. Am apelat constant continuu la ajutorul lui Dumnezeu, la ajutorul Ingerului Pazitor si ale altor sfinti care apar in rugaciunile clasice, am participat de cateva ori la intalnirile e evreilor mesianici din Cluj si ne-am rugat impreuna, au rugaciuni si cantece cu care eu rezonez profund, m-am rugat in biserici catolice si protestante (in Elvetia si Germania), toate au avut si au rostul lor.
    Da, asa cum spui, recent am experimentat acea stare de somnolenta, care, pur si simplu ne tintuieste la pat, sa zicem asa, sa nu mai zic ca se simte cand se "lucreaza cu tehnologii si se fac tot felul de experimente, mai mult sau mai putin "luminoase", simt cand de fac "transmisii telepatice, unele toxice", simt cand planeta reactioneaza. Imi spunea cineva, mai de mult ca extrasenzorialul odata intrat in "functiune" are avantajele si dezavantajele sale pana se reaseaza pe planeta si in jurul ei, toate pe fagasul lor, menit a fi. Uneori apelez la tehnici simtite de mine si experimentate, gen ziduri de lumina, coloane de lumina, sfera auriu cu roz, lumina albastru-turcuaz a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril, lumina alba a lui Hristos, la ritmuri muzicale si tehnici samanice, etc. Ai postat, nu de mult, ca-i bine sa apelam si la Sf. Pantelimon si chiar functioneaza. Nu mai simt asa dureri acute in corp, insa percep asa ca si cum as fi asemenea unui "sac de box", in care ma aflu si in care sunt totusi protejata. Particip, din cand in cand la Sfanta Liturghie, la Sfantul Maslu, imi fac "curatari ale campului, ale casei, s.a.m.d. Muzica, culorile, vizualizarile, gandul bun, iertarea si totodata fermitatea in procesul de "transmutare, transformare si transsubstantiere" chiar functioneaza. Este interesant ceea ce se-ntampla si "practica interioara continua" nu trebuie uitata. Puterea programarii pozitive si a autosugestiei gen: "Din zi in zi ma simt din ce in ce mai bine" (ca un ex. doar, ca sunt o multitudine) este testata si de catre mine. Deasemenea, rugaciunea, asa cum am mai spus si io, este intotdeauna sigura, doar sa avem incredere (marturisesc ca io ma rog mult ).
    Mihaela iti multumesc !
    Chiar daca nu am ajuns decat recent sa citesc ceea ce scrii pe blog-ul tau, sa stii ca , chiar daca nu ne cunoastem personal, te simt destul de familiara si rezonanta in "activitate, in munca, in misiune".
    (luna septembrie n-o sa fiu in Romania, ci in Germania, se pare ca am ceva, inca si pe-acolo ceva "treburi". Sunt in Romania de la sfarsitul lunii mai si nu prea inteleg cum se face ca-s din nou"detasata" pentru o luna de zile, tocmai aproape de granita cu Franta! O sa inteleg in timp optim si aceste "miscari de trupe", cum zicea cineva...asa cum am inteles si "calatoriile" facute mai demult, cu mai multi si mai putini ani in urma, prin toti muntii Romaniei, prin Caucaz, prin imprejurimile muntilor Ural, Altai, prin Alpi, prin Muntii Padurea Neagra ...si nu numai munti, ci si salasuri, manastiri, cetati, temple sacre...).

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maiculita,dar multi bani mai ai de umbli atata.....Mai bine-ai da la saraci ca-n Romania numarul lor creste exponential....

      Ștergere
    2. Mai omule, daca citesti cu atentie, ai putea deduce cu usurinta ca este posibil ca Lucia sa fie trimisa in interes de serviciu. Am fost si eu de cateva ori prin delegatii din astea in urma cu niste ani, in conditiile in care mie imi batea vantul prin buzunare, la nivel personal. Hai sa nu emitem judecati dupa aparente!

      Ștergere
    3. Dragilor, haideti sa cantam si sa dansam impreuna.

      Iata, cateva cantece dragi mie, interpretate de catre un exceptional artist, pe care-l apreciez si, bineinteles, o interpreta si "de pi la noi", mai din nord, de pe la taranoaiasan.

      https://www.youtube.com/watch?v=ZayTT8dlZHg&list=PLltcvb-7XLjkqsG8MElk_7IPanwPcGi7O&index=17
      https://www.youtube.com/watch?v=JYX9b9hza_8&list=PLltcvb-7XLjkqsG8MElk_7IPanwPcGi7O
      https://www.youtube.com/watch?v=hwLHpSDlxAE
      https://www.youtube.com/watch?v=7_NCEAcJSrA

      Toate cele bune (si) din partea mea,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  7. Preaiubitilor,de curand am vizitat manastirea Tismana.Am fost socata de energia pe care am simtit-o acolo,cum spui si tu Mihaela bisericile sunt invaluite.Aceasta mica bisericuta era neagra in adevaratul sens al cuvantului.Sa fie oare o coincidenta ca in zona aceea este chiar piramida Tismana si aceasta bisericuta invaluie oamenii ce intra in ea?Fetita mea a inceput sa urle cand am intrat.Sa facem cumva sa spargem acel cub fiindca multi oameni il cauta pe Dumnezeu acolo si sunt impiedicati sa ii simta prezenta.Sa ne rugam cu totii.Va iubesc.Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Daniela. din pacate pentru noi. Eu am actionat de mai multe ori pe spargere de scuturi la nivel macro (cladiri, orase) insa din pacate, se refac repede si este absolut istovitor. De aceea am si furnizat informatia. Poate se mai adauga si alti oameni cu o mana de ajutor la aceasta operatiune. Oricum am spus ca este pe durata limitata dupa parerea mea, dar cat de mult o dura asa, numai Bunul Dumnezeu poate sti.

      Ștergere
    2. Buna Mihaela, dar cu niste generatoare de asteroizi de foc suprem, care sa mearga in regim automat, pentru continua alimentare a sferelor complexe de spargere a energiilor malefice in mod constant, nu crezi ca este posibil sa reusim. Am incercat astazi 14 oct si te rog sa imi spui daca simti o imbunatatire pe Romania! Numai Lumina si Iubire!

      Ștergere
    3. Merg multe metode, dar la fel de multe dintre ele nu au efect stabil pentru ca este doar puterea gandului nostru, fara prea mare sustinere din partea Cerului. Am experimentat si eu asta de multe ori. Nu am facut actiuni de acest gen din ego sau ca sa ma bat cu pumnul in piept, ci pur si simplu am vrut sa fie bine pentru toata lumea si daca se poate, cat mai repede. Dar Divinitatea ne demonstreaza inca o data si inca o data ca toate trebuie sa se implineasca la vremea lor.

      Ștergere
  8. Va imbratisez si va transmit ca totu-i in ordine!
    https://www.youtube.com/watch?v=qKIiBq7EepQ

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.lovendal.ro/wp52/noi-oamenii-suntem-sclavii-arhonilor-care-ne-manipuleaza-si-ne-controleaza-cu-ajutorul-unui-program-de-calculator-extrem-de-sofisticat-insa-putem-iesi-din-acest-matrix/
    Poate ajuta la ceva!
    Pentru tot ce scrii iti multumesc! ��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este matricea de care am vorbit iar acele mandale au legatura tot cu asta.

      Ștergere
  10. Perceptia mea, cand am aplicat procedura, este ca eu sunt intr-un cub care este in interiorul altui cub mai mare - pe locuinta, care este in interiorul altui cub si mai mare - pe tot blocul, care este in interiorul altui cub si mai mare - pe zona din oras, care este in interiorul altui cub si mai mare si tot asa pana la nivelul intregii planete. Exista posibilitatea ca perceptia mea sa fie inacurata, dar asta simt intuitiv. Ca nu voi rezolva cu adevarat daca fac ceva doar pentru mine. E o structura energetica destul de complexa care necesita anilihare totala. Altfel nu facem decat sa recirculam energii si entitati si ca de fapt ele nu parasesc spatiul planetar.
    Iubirea si acceptarea neconditionate sunt utile pentru mine cand nu mai functioneaza tehnicile pe care le cunosc.
    Si mai stiu ca nu suntem singuri. Nu trebuie sa ne descurcam singuri in nici o imprejurare. Sprijinul este intotdeauna disponibil pentru noi. E necesar sa il cerem si sa fim deschisi pentru a-l primi.
    Am incredere ca se va manifesta solutia divina pentru asta.
    Doamne-ajuta!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  11. >http://www.lovendal.ro/wp52/noi-oamenii-suntem-sclavii-arhonilor-care-ne-manipuleaza-si-ne-controleaza-cu-ajutorul-unui-program-de-calculator-extrem-de-sofisticat-insa-putem-iesi-din-acest-matrix/
    Acest lucru confirma ca Saturn este Soarele Negru?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu. Iti spun sigur ca este diferit. Fiecare civilizatie cand apare in astral este cu simbolul ei. Pentru Soarele Negru este ceva si pentru cei ce se manifesta pe Saturn, fiind pana la urma o planeta sub ocupatie, ca si a noastra, este altceva. Am spus undeva intr-un articol ca Soarele Negru are legatura cu Alpha Draconix si cu planeta numita Vuxkron.

      Ștergere
  12. https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=GBmc4u8p-7g

    RăspundețiȘtergere
  13. http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/o-palm-meritat-dat-colii-actuale-rom-ne-de-istorie

    RăspundețiȘtergere
  14. O surpriza, cam neplacuta pentru mine, sa primesc un asemenea mesaj, care m-a surprins intrun mod neplacut!
    "Sunt scrieri pe net cum ca cei care-au infiintat acea grupare terorista ar fi unele forte din America, din Italia, din Anglia, din Israel si din Arabia Saudita. Se mai scrie ca ar fi destul de vizibil ca gruparea terorista, care ucide semeni de-ai lor si crestini, chiar daca declara ca ii vor ataca pe americani, pe evrei, pe italieni (la ei acasa), totusi nu se ating de acestia. Sa speram ca vor inceta cu atrocitatile si vor intelege ca au fost folositi, doar si ca nimeni nu-i apreciaza , nici macar dumnezeul lor, profetul lor(cei care-l au, ca este posibil ca multi sa fie chiar si atei...)" . Ce parere aveti de faptul ca acest stat terorist inca nu a fost ras de pe fata pamantului?! Sunt atatea comentarii prin media, pe net, ca toata lumea este contrariata de ceea ce se-ntampla, ba chiar se adevereste! Cum este posibil asa ceva?! Ce anume se ascunde omenirii?! Cine putea sa manipuleze , inca din perioada preantica, omenirea, de ce si care-i scopul?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca avem destula intelepciune la ora asta ca sa putem intelege cum sta treaba cu terorismul. Treaba o face cine trebuie, iar de asumat iar o face cine trebuie. Pe bani grei ... care nu strica pana la urma nimanui.

      Ștergere
  15. Si mai adaug ceva
    http://www.lovendal.ro/wp52/adorarea-lui-saturn-zeitatea-satanica/
    Saturn s-ar dezvalui ca urna lui seth sau set ca o samanta a raului.
    Misterul e in Egipt si nu IS-RA-EL.Acum in septembrie este accentuat patratul
    Saturn-Neptun si pe 9 a 9 2016(9) Jupiter intra in Balanta,se inchide ceva si
    se deschide un nou ciclu,o noua directie,ceva se schimba,e ca o cheie sol la
    inceput de partitura.Ce parere ai,draga Mihaela?
    Fii binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am parerea ca misterul este si in Egipt si in Israel si in multe alte locuri. Cat priveste Cheia Sol, dupa cum arata semnele, cam asa pare ca este.

      Ștergere
  16. Revin si adaug si
    http://www.lovendal.ro/wp52/avertisment-acceleratorul-de-particule-cern-ar-putea-avea-ca-scop-ascuns-aprinderea-planetei-saturn-acolo-s-ar-afla-inlantuiti-ingerii-cazuti-din-biblie-care-astfel-ar-fi-eliberati/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conceptul de inger cazut nu este deloc corect inteles. Planeta asta cu totul este cazuta de pilda si ca ea multe altele, iar cu ce ne confruntam in aceste timpuri este greul ridicarii la loc, cum era candva.

      Ștergere
  17. Inca sunt fascinata de cum se combina spiritualitatea cu religia. Pe langa asta, ma intreb daca atacurile, entitatile trimise sunt pentru persoanele mai evoluate care au puterea de a lumina si curata in jur, sau se trimit tuturor, doar ca sa fie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uneori este ca sa fie si alteori este dedicat, iar in a doua varianta, vorbim de entitati foarte puternice.

      Ștergere
  18. Cred că singura Cale este tradiția...apostolică, strămoșească, sobornicească...Adică Biserica. În duh. Cum scria un călugăr grec, nu știm cum lucrează Tatăl nostru în afara Bisericii, dar știm sigur cum lucrează în interior! Să stăm drept, să stăm bine. Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un element extrem de important, insa atat timp cat toate bisericile au fost prinse in scuturi active si la nivel de cladire si la nivel de fiinta si la nivel de suflet, se vede treaba ca nu este suficienta traditia. Dar nu-i bai. Important este ca exista cativa care sa se ocupe si de rezolvarea problemelor intunecate de natura ceva mai tehnica, evident, tot sub ghidarea lui Dumnezeu.

      Ștergere
  19. Dupa incheierea celor 40 de zile de rugaciune, pot incepe o noua runda de 40? Bineinteles cu pauza intre ele! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  20. Am rugămintea de a se verifica de mai sunt cuburile despre care s_au făcut postarile anterioare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu, au facut mai multi actiuni de spargere cat mai generalizate dar de cand am scris ultimul articol pana in prezent, a mai aparut un tip de forma noua de scut, care poate fi anihilata cu acelasi instrument pe care l-am recomandat in articol. De asemeni s-a implinit ceva in data de 3 septembrie, despre care urmeaza sa scriu in articolul ce va aparea in curand, care nu mai permite constructia acestor tipuri de scuturi. Cu alte cuvinte, daca spargem la ele, altele noi nu se mai fac. Atentie insa la operatiunea de spargere, caci si mie mi-a venit sa fac una pentru toata planeta si m-au oprit Cei de Sus. Toate actiunile acestea trebuie facute cu pasi mici, cu rabdare, sa nu se simta. Altfel, pot aduce mare razbunare pe alt fagas.

      Ștergere
    2. Da, am mai spus si io, mai demult(pe unele forumuri de discutii), faptul ca ii musai sa fim atenti, mai ales la mesajele "new age"(care-au atras o multitudine de persoane) si care-s destul de manipulatorii. Le-am mai atras atentia si asupra faptului ca noi suntem Sfere, nu Cuburi...

      Cu drag, din Germania,
      Lucia Dobrea
      (revin in Romania in 10. Oct.ac.)

      Ștergere
  21. am urmarit hipnozele regresive facute de CALOGERO GRIFASI postate pe IESIREA DIN MATRIX
    CRED CA DACA I ATI COMUNICA DESCOPERIRILE DUMNEAVOASTRA AR AVEA TOATA LUME DE CASTIGAT
    CRED CA STIE SI EL DE ACEST LUCRU DESPRE REINSTALAREA IMPLANTURILOR
    IMPREUNA PUTEM SA FACEM MULT MAI MULT
    DEOARECE EL ISI FACE MULTE REGRESII PE SKYPE SUNT SIGURNCA PUTETI COMUNICA CU EL PE SKYPE
    ADRESA IN MOD SIGUR E CALOGERO GRIFASI
    MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere