joi, 28 iulie 2016

TRANSMUTARE


TRANSMUTARE


Dragii mei,


         Incep prin a multumi cu iubire si recunostinta Sfantului Pantelimon, pentru tot ajutorul oferit, in situatiile legate de entitatile intunecate.
         Incepand din anul 2013, de cand s-au deschis Cerurile si de cand a devenit posibila trecerea in Lumina a entitatilor intunecate, Sfantul Pantelimon a primit la nivel celest, functia de conducere a acestui sector. Indiferent ca vorbim despre entitati intunecate din exteriorul sau din interiorul nostru, sau ca vorbim despre entitati de mica putere pana la demoni, fiare, mame intunecate si printi de intuneric, toate procesele legate de aceste categorii sunt supervizate de catre Sfantul Pantelimon.
         Sa-I cerem ajutorul atunci cand ne simtim rau, pentru ca acea stare poate veni si de la prezenta unei entitati de o anumita putere, ajunsa in interiorul corpului, care asa cum am mai spus, in ultimul timp, poate fi trimisa dedicat, cu adresa exacta. Iar expeditorul nu este atat de pe planeta Pamant, cat mai ales din alte sisteme stelare.
         Sunt intrebata prin e-mail ce parere am despre ce se petrece in lume si ce cred ca ar mai urma.
         Gratie multor situatii ce imi sosesc necontenit sub vizor, inteleg ca se inteteste zona de lucraturi asupra fiintei umane, folosindu-se tot felul de tehnologii sofisticate. Din ce in ce mai sofisticate. Iar acestea nu vin doar din acest moment prezent ci si din alte momente temporale, cu precadere din viitor. Se deschid din ce in ce mai multe porti, cu fiecare zi care trece. Toata nebunia ce se petrece in lume, cu atentate, sinucideri, ura, furie si multe alte manifestari in acest tip de energie, are legatura cu acest lucru.
         Iar sarmana fiinta umana nu intelege ce i se intampla. De la cel mai inalt nivel pana la maturatorul de strada, indiferent de sex si de credintele si orientarile personale, indiferent in ce zona isi desfasoara activitatea, de la primul pana la ultimul, ORICE OM ESTE VULNERABIL. Degeaba vine cineva si imi arata la rubrica de comentarii cum nu stiu eu ce sa fac ca sa fiu in vibratie inalta. Daca sunt sau nu sunt, asta este o chestiune strict personala. In tot cazul, este cert ca nu sunt pustnic in Muntele Athos. TRAIESC IN LUME! Iar daca asa mi-a dat Bunul Dumnezeu sa fiu in mijlocul ei, NU ma pot gandi doar la lucruri pentru mine, doar la cum sa fac astfel incat anumite treburi neplacute sa nu ma atinga pe mine. Pai si cu semenii nostri cum ramane? Ma gandesc si la adultul sanatos, capabil totusi sa isi modifice niste tipare si credinte gresite, pe care l-as putea ajuta sa faca cateva ajustari daca doreste, dar mai ales ma gandesc la copiii ce sunt agresati energetic si care deocamdata nu au niste varste la care sa fie pasionati de studiul starii de “Zen”. Ei vad nevazutul intr-un mare fel, inainte de a putea pronunta cuvantul “mama” si nu le place deloc ceea ce vad si simt. Ma gandesc la batranii care nu mai asteapta mai nimic de la viata asta amara. Ma gandesc la oamenii bolnavi care au picat in aceasta plasa, fara a mai sta sa analizam ce au facut sau nu au facut gresit, de au ajuns in aceasta situatie. Pe scurt, ma framanta gasirea de solutii care sa ne ajute pe noi toti, sa ne ajute sa fim impreuna la nivel de umanitate, sa ne ajute sa intelegem ca a ne judeca unii pe altii si a ne da in cap unii la altii, nu poate sa produca decat ras de satisfactie in barba controlorilor. Cei ce sunt controlori azi, peste niste ani, mai devreme sau mai tarziu, vor cunoaste toti iubirea. Iar asta se intampla tocmai pentru ca din fericire, exista in zilele noastre niste oameni carora sa le pese si de alte lucruri in afara celui de crestere a vibratiei personale. Dar Universul este mare fratilor! Peste 20 de ani vom avea alti controlori, din randul altor civilizatii cu care vom fi in contact atunci, iar noi primim inca de pe acum efecte alte actiunilor lor facute la nivelul acelor momente temporale. Pare ciudat dar este un fenomen real.
         Din aceasta cauza, vin acum cu informarea faptului ca avem nevoie de niste transformari si actualizari pentru scuturile de protectie. Nu o spun eu ci Cei de Sus. Este nevoie de aceasta ca sa putem face fata noilor tipuri de agresiuni. Nu avem prea mult timp la dispozitie. Asa cum am scris si in articolul trecut, este foarte probabil ca in luna septembrie sa ne fie programata o “prajitura mare” trimisa din viitor. Trebuie sa ne gaseasca pregatiti sau cine stie? Poate reusim sa ducem Terra pe alt filament de viitor, fara dulcegarii din acestea.
 Multe corpuri functioneaza inca pe inteligenta ca se mareste protectia daca se tot adauga straturi de grasime. O fi ea grasimea buna ca si protectie, dar totusi obezitatea ramane obezitate. Pe de alta parte, am un sentiment clar ca aceasta ingrasare este in stransa legatura cu anumite lucraturi de tip tehnic. Alte corpuri se confrunta cu acnee severa si tot felul de eruptii. Aceasta este inteligenta lor, ca orice toxina fizica si energetica sa fie eliminata prin piele. Sa constientizam insa ca se poate si altfel. Iar acestea sunt doar doua exemple.
         Sa cerem deci transformarea scuturilor si a sistemelor de curatare si descarcare pentru energiile negative, facand in acest scop urmatorul lucru: vom spune de 40 de ori pe zi, in mod consecutiv, timp de 40 de zile, rugaciunea “TATAL NOSTRU”. O vom numi operatiunea “SCHIMBAREA LA FATA” caci tot se apropie aceasta sarbatoare crestineasca. De ce 40? Pentru ca acesta este numarul transmutarii.
         Sunt convinsa ca daca un numar cat mai mare de oameni ar face aceasta actiune in perioada ce urmeaza, ar putea aduce si alte modificari la nivelul intregii vieti si asa cum am spus, mutarea pe un palier de viitor superior pentru intreaga planeta. Sa nu ne minimalizam puterile.
         Fiecare isi poate defini si alte dorinte suplimentare in acest program al schimbarii la fata: sa aiba un partener de viata cu care sa traiasca in iubire si armonie, sa aiba vindecare de o boala, sa isi gaseasca un serviciu bun si multe altele, fiecare dupa a lui nevoie. Vom face definirea dorintelor doar in prima zi, inainte de a incepe rugaciunea. Dupa aceea, in restul zilelor, tinand cont de cele scrise in articolul cu greseli spirituale neconstientizate, nu ne mai gandim la asta. Vom spune pur si simplu rugaciunea de 40 de ori in fiecare zi si atat. Sa nu tinem cont in aceasta lucrare despre comentariile legate de continutul corect sau incorect al rugaciunii “Tatal nostru”, ca urmare a traducerii defectuoase sau mai stiu eu caror motive. Sa avem incredere ca nu se cramponeaza Tatal intr-o formulare poate nu tocmai corecta. El stie intentia noastra si este suficient. Intuitiv simt ca este bine sa spunem cele 40 de rugaciuni intr-o singura repriza, adica nu sub forma, 10 dimineata, 10 la pranz si 20 seara. Nu conteaza momentul din zi in care se face asta si nu este obligatoriu sa fie la aceeasi ora de fiecare data. Cu cat este mai variat, cu atat mai bine. Devine mai greu de supervizat de prietenii din umbra. Daca se sare o zi nu este un capat de tara. Important este sa se faca de 40 de ori cate 40 de rugaciuni, chiar daca o facem pe parcursul a 45 de zile. Sunt sigura ca as putea primi intrebari daca se poate face de 160 de ori pe zi, astfel incat sa fie finalizata in 10 zile. Nu este bine. Sa nu uitam ca se transmuta ceva la nivelul corpului. Este foarte probabil sa se simta durere fizica, gen febra musculara, mai ales in primele zile ale rugaciunii. Daca se face in maniera accelerata, s-ar putea sa fie durerea insuportabila. Va rog sa va ganditi serios la acest lucru. Rabdarea este mare virtute si sa nu uitam de asta.
                

Toate cele bune!

33 de comentarii:

  1. Puteti sa ne dati detalii privind "prajitura" care,probabil ni se va "servi" in septembrie? Respect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa cum apare la o prima vedere, am avea urmatoarea ordine: macropoarta temporala deschisa din viitor, energie magnetica avand anumiti parametri adusa prin ea si ... cutremur de pamant.

      Ștergere
    2. Citesc permanent tot ce gasesc pe net in privinta predictiilor,profetiilor si viziunilor diferitelor persoane "dotate" sau cu asa-numitele capacitati paranormale.Toate,absolut toate afirma ca in luna septembrie Romania va fi lovita de un cutremur semnificativ.Dupa ce ca iudeo-masonii si khazarii ne-au adus la sapa de lemn furandu-ne si jefuindu-ne de tot ce-avea aceasta tara ,inclusiv padurile,cutremurul,daca se va produce ne va prabusi definitiv.....

      Ștergere
    3. <> ... ma duce cu gandul la filmul serial CONTINUUM de la Showcase, unde un grup de "teroristi" si un detectiv femeie din 2077 ajung in 2012 ca sa lupte impotriva regimului corporatist orwellian din viitor. Filmul desi de actiune si SF, este un documentar excelent in ce priveste vizunea si intelegerea liniilor temporale, limitarile continuumului spatiu-timp, defectele de recurenta temporala care conduc la situatii nu tocmai placute, comunicari cu sinele din viitor, intruziuni neplacute ale unor linii temporale posibile in trecut etc...primele 2 sezoane sunt mai "sincere", iar celelalte doua mai comerciale, ultimul sezon fiind scurt si inchis, fara a mai putea fi continuat. Filmul prezinta atat de multe situatii aflate in continuumul spatiu-timp incat e mai bun decat multe din documentarele pe acest subiect.

      https://www.youtube.com/watch?v=V2_hYJ-o3-w

      Nu vreau sa intervin in subiectul dezbatut mai sus cu ceva mai putin serios, cum ar fi un film, dar de multe ori arta ne prezinta o alta perspectiva scoasa in afara sferei seriozitatii, tocmai pentru a ne deschide si alti ochi.
      Nu stiu daca filmul are mesaje subliminale negative, poate doar in sezonul 3 pare ceva schimbat ca si cum ar fi alt film, iar 4 e mai mult un sezon tehnic de a inchide tot. Dar in principiu sezonul 1 si 2 mi-au lasat o impresie de documentar.

      Sebi Pamfilie


      Ștergere
  2. Multumesc cu iubire si recunostinta pentru toate postarile extrem de importante, pe care le transmiti. Fie ca numarul celor care le aplica sa fie cat mai mare, spre binele suprem al tuturor.
    Sa fim toti binecuvantati cu lumina, putere si iubire divina!
    Cu drag,Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc,Mihaela!Lumina si binecuvantare!Madalina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Predicția poate fi dizolvată în urma conștientizarii cauzei.Cutremurul poate fi de natură telurică sau socială. Avem cauze diferite de conștientizat.

      Ștergere
    2. ..la asta ma gandeam si eu. Orice eveniment din viitor se poate schimba in prezent prin ...rugaciune ca acel even. sa nu se intample ...de exemplu; si alt exemplu ar fi sa Iubim mai mult MAMA PAMANT , sa-i transmitem iubirea noastra sadind efectiv o planta, un copacel, o floare, un arbust, un pom fructifer������������

      Ștergere
    3. Suntem veniti pentru a ajuta la restaurarea intregii creatii divine. Suntem constienti, deasemenea, ca acest lucru nu are cum sa se intample decat prin a "rasadi", acolo unde a fost si mai este, necesar, a "curata" si, daca-i cazul, a "taia raul de la radicina", cum zicea cineva (mai ales ca deja s-a depasit un anumit termen si toata lumea a avut timp suficient la dispozitie atat pentru constientizari, cat si pentru "echilibrari", "ajustari", "corectari" s.a.m.d. Se stia de multa vreme ca vine o vreme a "cernerii". Asa cum zicea cineva : " Socoteala-i gata". ;)

      Ștergere
  4. Multumesc mult, Mihaela. Astept cu nerabdare articolele tale extrem de interesante si de utile. Multumim pentru sfaturi si pentru tot ajutorul pe care ni-l dai. Dumnezeu sa ne-ajute pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  5. STAI LINISTITA,
    Omenirea intra intr-o mare ascensiune ,este secolul marilor transformari globale, de aceea fortele negative ataca intens, acum este perioada cruciala .
    Soarele va rasari peste intreaga Terra ,chiar daca canta sau nu cocosii.indiferent de ce vor altii.

    Samuel Christ

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca tatal este stapanul acestui univers este o mare problema pentru ca lui o se trimite energia furata de la oameni de entitatile extraterestre si infraterestre ne tin sub un control si limitare a creerului prin implanturi de mii de ani printre altele dandu-ne si religiile pentru a ne putea controla mai usor.Rog autosrea si pe cei ce citesc sa se documenteze din lucrarile lui Corrado Malanga si Calogero Grifasi prin regresie hipnotica si ve-ti intelege totul iar cand ve-ti pleca din acest corp nu ve-ti mai putea fi inselati sa ajungeti la ei ci ve-ti merge in universl de lumina unde este acasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti dau acelasi raspuns ca si lui Cristi, mai jos, in ceea ce priveste regresia aceasta. Marturisesc sincer ca la nivel personal, m-a zapacit acest curent Calogero din ultima vreme si am un sentiment launtric ca nu miroase a bine. Cand vad o idee noua aparuta doar prin intermediul unui film si cand dintr-o data vad o masa mare de oameni ce ii urmeaza acestei noi aparitii precum niste teleghidati, marturisesc sincer ca imi ridica mari semne de intrebare. Daca asa as urma eu ghidarile celeste, dupa o singura aparitie si informare, sunt absolut sigura ca m-as duce naibii. Eu solicit Universului confirmari din 20 de directii diferite ca sa ma pot convinge ca este veridic ceea ce am aflat. Primesc o comunicare prin channeling dupa care solicit prin multiple semne materiale, vizibile, palpabile, confirmarea acelei comunicari. Cam asa merge treaba la mine, pentru ca sunt constienta ca exista un potential mare de inselaciune prin diverse forme, in care putem fi atrasi.


      Cat priveste Creatia si modul in care este gandita ea, iti recomand sa citesti "Balanta Cosmica" a lui Mikhael Aivanhov si vei intelege acolo de ce mii de ani suntem sub intuneric si alte mii in lumina. Caci totul tine de balanta cosmica.

      Ștergere
    2. Draga Mihaela,
      Ai mare dreptate cu Balanta Cosmica,dar as vrea sa te intreb ce parere
      ai drespre continutul unei legende.
      O veche legenda iudaica,citata adesea la invatatura hasidica,spune ca pe pamant
      sunt treizeci si sase de oameni drepti.Ei nu se cunosc unii cu altii si nici nu-si
      cunosc misiunea.Cei 36 de drepti sunt de obicei oameni saraci,simpli,obisnuiti,
      muncitori,tarani,sacagii etc.,"dar pe ei se sprijina lumea."Ei sunt "potirele in care se revarsa toata suferinta lumii....Daca vreunul din ei ar lipsi,omenirea ar pieri in suferinta".Cei drepti nu se lasa niciodata recunoscuti de ceilalti oameni.Ei apar in
      epocile de cumplita trebuinta,isi implinesc datoria si mor.Ai putea sa-mi raspunzi in acest sens.MULTUMESC anticipat.

      Ștergere
  7. Miha, referitor la rostirea rugăciunii *Tătăl Nostru*:
    1. Respectivul *tată* este în cer, conform afirmației, sau este *în noi, în tot și în toate*?! Dacă este *în cer*, atunci cine este el, și ce vrea de la noi?! Dacă este *în tot și-n toate*, atunci, fiecare dintre noi suntem acel *Tată*! Așadar, ce rost mai are rugăciunea către cineva EXTERIOR nouă?!
    2. *...și ne iartă nouă greșelile noastre, și nu ne duce în ispită...*. Cu ce greșim că ne trăim viața, că am ales să experimentăm una dintre realitățile dimensionale ale Creației, în felul nostru, adică într-un Logos Întrupat al *Tatălui*. Dacă fiecare suntem *Tatăl*, atunci cum putem *greși*?! *Tatăl* poate greși?! Dacă însuși *Tatăl* nu are cum să greșească, atunci, cine/ce este acel *Tată* în fața căruia *greșim*, și cum anume *greșim* și *păcătuim*? Cum adică, *să nu ne duci în ispită*?! De ce *Tatăl* se roagă către sine însuși, ca el, *Tatăl*, să *nu-l ducă în ispită*?! :)
    3. Referitor la toată ceata de îngeri, arhangheli și diferiți oameni ajunși sfinți, conform Sistemului Religios de control al psihicului uman și înrobire a umanității, cu drag, te invit pe tine și pe cei ce vor citi acest mesaj să urmăriți câteva dintre hipnozele regresive ale lui Calogero Grifasi, traduse în română (puteți găsi mai multe ședințe de acest gen, traduse): https://www.youtube.com/watch?v=YhtoKOHki0A&list=PLVa6C3f8uuzQwebDH0FgnpxyCHr-mfIj9&index=16
    Toate cele bune și să reușească cât mai mulți să părăsească Sistemul religios de control, parte a Falsei Matrici de Lumină!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Cristi,

      Din punctul meu de vedere Tatal este si in mine si in afara mea. Cand spun Ceruri ma refer la Lumina interioara si la Lumina exterioara mie, la fizica si metafizica, la tot ceea ce este.

      Am precizat sa nu se dea importanta la corectitudinea sau incorectitudinea rugaciunii, gandiind ca nu este esential acest aspect ci intentia pusa.

      Cat priveste subiectul Calogero, ne intalnim noi amandoi si iti povestesc mai multe. Pana una-alta, nu imi poti demonstra in nici un fel veridicitatea acestei regresii. Scapa un aspect. Implanturile i-au fost eliminate persoanei dupa regresie. De unde pot eu sa stiu ca ce a vazut si a spus nu este indus holografic prin implanturi?

      Ștergere
    2. Servus, draga Cristi !

      Dumnezeu slavit in Sfanta Treime nu poate fi comparat cu nimeni si nimic din ceea ce a plasmuit mintea si firea omeneasca si, ca atare, nu poate fi clasificat, catalogat si "inregimentat" in complexul acesta uluitor al gandirii si trairilor umane stravechi si actuale. EL S-a revelat pe Sine, atat cat putem cuprinde cu mintea si cu inima, intru mantuirea omului si a intregii fapturi.
      Gandeste-te ca atat astrofizicienii, cat si teologii sunt tributari unei lumini din afara care ne hraneste, aceasta fiind Lumina Necreata. Einstein a incercat sa afle, sa descopere formula prin care Dumnezeu a creat lumea(lumile, atat vazute, cat si nevazute) si de atunci fizicienii, oamenii de stiinta, in egala masura cu oamenii initiati(religiosi sau nereligiosi), tot incearca. Un lucru important este a nu cadea in plasa celor care au impresia ca doar ei au descoperit Calea (stim cu totii ca toate caile duc la Dumnezeu, mai devreme sau mai tarziu) si ca oamenii religiosi, credinciosii nu sunt pe Cale! Cine are impresia ca a descoperit ceva si crede ca este ceva diferit de religie , de biserica etc.(sub orice forma ar fi credinta fiecaruia), atunci sa-si cerceteze mai bine interiorul, deoarece n-a inteles nimic. Dragilor, numirea "Tatal" este o numire de relatie, nu de Fiinta. as mai atrage atentia si asupra faptului ca toti observam deja cum fenomenul secularizarii este din ce in ce mai pregnant in lume si oamenii secularizati in forma extrema lupta(uneori folosindu-se chiar de "masca umanismului") ca sa dovedeasca ca nu este Dumnezeu. primul semn este "aruncarea cu pietre in religie si religiosi", in preoti, calugari, in credinciosi, in general.

      Atentie la neatentie !

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  8. Oare unde va fi activ cu prisosinta acest cutremur? Stiu de zona Vrancei, insa intreb deoarece parca am citit ceva despre acest eveniment nedorit care ar fi plasat in zona de N a Romaniei si care ar activa niste vulcani stinsi, muntele Gutinu in Maramures. Poti preciza, te rog frumos?

    RăspundețiȘtergere
  9. Cutremurul de natură telurică este cauzat de agresiunea energiilor masculine asupra energiilor feminine manifestate ân situații ce duc la traume ale femeiustilor din partea bărbățoilor.Conștientizarea acestora duce la dizolvarea â n eter a energiilor astfel generate și atenuarea seismului ca grad de manifestare ân plan fizic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule, aveti un limbaj .... M-am straduit sa va inteleg ironiile sau aluziile sau... nici nu stiu cum sa spun, tentativa dv de a descrie cumva o situatie evident nedorita si clar abuziva, e pt mine stranie informatia, dar mi se pare ca nu e corect ca oalele sparte de "barbatoi" sa afecteze si vietile celor ce se comporta civilizat, desi poate ca ar trebui sa ocroteasca orice fiinta de la orice abuz, poate de aceea suporta la comun, insa nu inteleg de ce doamnele sunt femeiusti, isr domnii barbatoi... Poate explicati ca sa fie clara info ce ati binevoit sa o oferiti. E vba de violuri ale fetitelor, adolescentelor in plan energetic cumva? Pai cum ar putea sa le constientizeze, ca nu toti oamenii percep astralul ca tiganii prin parazitii lor?

      Ștergere
    2. Tot ce pot comenta aici este ca in conformitate cu regulile gramaticii romane, nu se foloseste â din a la inceputul unui cuvant ci î din i. spunem deci în si nu ân.

      Ștergere
  10. Buna Miha, vreau sa te intalnesti si cu mine, nu numai cu Cristi, in privinta subiectului Calogero.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine sa ne impartaseasca la toti, ce tot atata? Toti cei care intram aici, sau aproape toti, ii pretuim parerea!

      Ștergere
    2. Consider ca e alegerea ei cu cine se întâlnește sau nu precum și ce zice sau nu.
      (^-^)

      Ștergere
    3. Dragii mei, urmatorul articol va fi pe acest subiect. Chiar simt nevoia sa imi spun opinia in aceasta privinta, pana nu devine prea tarziu.

      Ștergere
  11. Despre subiectul Calogero sunt si eu interesata. Te rugam sa ne spui aici parerea ta despre asta. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  12. http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/08/cutremurul-mare-ora-zero.html#comment-form

    RăspundețiȘtergere
  13. Iata ca a fost cutremur.In septembrie. Ca dovada ca ai vizualizat foarte bine draga Mihaela. Felicitari speciale pt acuratetea clarvederii manifeste.


    RăspundețiȘtergere
  14. De ce se rostește rugăciunea de patruzeci de ori,cu ce final Mihaela,sunt atât de interesant și de curios,te rog luminează mă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a dovedit ca acest 40 aduce o transformare radicala. Cand vrei sa rezolvi ceva, biserica recomanda citirea unui acatist sau a unei rugaciuni anume pentru 40 de zile. Cand cineva moare, la 40 de zile dupa aceea are loc judecata si nu o spun pentru ca o stiu din carti, ci pentru ca am vazut judecata aceasta dupa ce a decedat mama mea si mai apoi si la tatal meu. Dupa 40 de zile s-a inaltat la Ceruri Domnul nostru Iisus Hristos dupa ce a inviat. Omul are 8 celule primordiale care sunt vii, care nu se schimba niciodata si care se formeaza exact atunci cand incepe conceptia si formarea embrionului. 5 este numarul lui Hristos, al pentagonului, ce ne defineste din multe puncte de vedere. Doar la numarul de degete de la maini si picioare daca ne gandim si este de ajuns. 40 este produsul dintre 8 si 5. Este ca si cum acest 8 trece printr-o poarta cristica pentagon, si uite asa, se ridica omul deasupra unor probleme.

      Retinem deci: 40 = transmutare

      Ștergere