duminică, 3 iulie 2016

ALIATII UMANITATII


ALIATII UMANITATII

Dragii mei,

Incep prin a multumi cu recunostinta cititorului ce se semneaza cu numele Ergius si care printr-un comentariu afisat la articolul anterior, mi-a facut cunoscuta o informatie care este de fapt un cumul de multe informatii extrem de valoroase pentru aceste vremuri, ce se reunesc sub numele: “ALIATII UMANITATII”.
Accesand linkul de mai jos:


puteti lua contact cu aceste scrieri in doua moduri: se poate descarca de pe site cartea domnului Marshall Vian Summers, in format pdf, care se numeste chiar asa: “Aliatii Umanitatii”,

             Aliatii Umanitatii - descarcare format pdf

sau puteti citi articolele expuse in site, toate acestea reprezentand de fapt continutul cartii. Despre autor puteti gasi mai multe detalii accesand linkul de mai jos:


Desi nu a trecut mai mult de o zi, pana la aceasta ora declar ca am citit continutul site-ului recomandat, de la cap la coada.
Lasand la o parte informatiile pe care cei ce citesc blogul meu in mod consecvent le vor recunoaste, pentru ca am vorbit deseori despre aceste lucruri, adevarat, nu intr-un mod atat de condensat, am fost extrem de atenta la energia ce o simt in timpul citirii. Este energie ce mangaie bland chakra inimii (iubire neconditionata), chakra timusului (compasiune) si care la tot pasul are izul unei inteligente superioare.
Iata mai jos rezumatul cheii 2-0-5 a lui Enoh, care poate aduce o intelegere suplimentara fata de cine ar putea fi “Aliatii Umanitatii”:

Cheia  2-0-5 spune că va exista momentul în care se deschide un câmp de lumină prin care se coboară Ființe de Lumină având corpuri de înaltă frecvență, în vehicule Merkabah, astfel încât un Univers se va conecta la un alt Univers, Îngerii Ophanimi revelând „Gloria Tronului”, slujitorilor „Omului Viu”. Aceste Ființe fac parte dintr-o mare Fraternitate a Inteligenței, care călatorește între galaxii, instruind lumile inferioare despre adevărata natură a Căii Infinite. Aceste Ființe reprezintă coordonarea Comandamentelor galactice ale lui Mihail, Metatron si Melchisedec. Aceste 3 corpuri se asamblează într-o unitate pentru a forma o Piramidă a Cunoașterii ce guvernează Noua Lume.

Veti gasi scris in site-ul recomandat despre vizitatori. Eu i-am numit controlori in expunerile mele de-a lungul timpului.
Am scris despre civilizatii ostile si aliante diferite formate de ele, ce fac din planeta noastra o minge intr-un teren, ce este pasata de la unii la altii. Veti gasi si despre asta.
Am scris despre matricile de control ce s-au format in cadrul multor scoli spirituale. Vorbesc aliatii si despre acest lucru.
Am scris despre hibrizii care sunt printre noi si este evident ca vom gasi si despre asta in mesajele de la aliati.
Am scris despre discernamant si despre setea interesanta a oamenilor de a fi mai mult interesati de tot felul de channelinguri si de comunicari lipsite de substanta si de inteles (cai verzi pe pereti le numesc eu), in loc sa caute sa acceseze intelepciune si cunoastere superioara. Daca ar fi sa ma iau dupa comunicarile ce se vehiculeaza in internetul romanesc, chiar daca au autori straini, nu cred ca pot gasi mai mult de 10 persoane care functioneaza cu adevarat sub ghidare divina. In rest, totul este vorba lunga, asa cum am spus, care daca ar fi sa continuam proverbul, inseamna saracia omului. Despre faptul ca accesarea Cunoasterii Superioare este singura cale de a ne elibera de sub control, veti gasi din nou scris in mesajele aliatilor.
Este scris de asemeni despre controlul mental si despre cat de vulnerabila este umanitatea in fata acestui control.

Revenind la articolul cu previziuni despre 2016,
 si aruncandu-ne privirea peste luna iulie, in cele ce ma priveste, eu consider ca se implineste deja profetia numai prin simpla recomandare a “Aliatilor Umanitatii”.
In cele ce priveste imaginea din calendar pentru luna iunie, am declarat intr-un articol precedent ca in 12 iunie s-a produs un salt important al umanitatii, care inca nu inseamna reconectare totala asa cum am crezut atunci dar face parte integranta din acest proces. Ulterior am vorbit despre evenimentele din 16 iunie si din 28 iunie.
Acum, ca am calendarul la mine, expun si imaginile celor doua file pentru iunie si iulie si imi cer scuze pentru calitatea nu tocmai buna a fotografiilor. Dar poate ca acesta este exact un semn pentru ceata in care se afla si umanitatea acum. Partea scrisa din aceste imagini este la fel de interesanta daca ar fi interpretata ca un mesaj in fiecare luna. Ca sa se poata vedea ce scrie, se pot salva imaginile in calculatoarele personale si se pot mari.


                                                   IUNIE


                                                  IULIE

        

Toate cele bune!

8 comentarii:

  1. Mulțumesc pentru informații.
    Până la urmă iubirea necondiționată ne salvează sufletele. Un film artistic: http://www.portalultautv.ro/gardienii-destinului-the-adjustment-bureau-2011/
    Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. Mihaela iti multumim pentru articole si informatii si adaug si eu faptul ca
    aceasta saptamana are o importanta covarsitoare prin aspectele ei stelare,planetare si energetice de conducere a umanitatii spre o forma sacra,
    armonica pentru ca acesta este scopul final.
    https://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://www.souledout.org/&prev=search
    Doresc o saptamana luminoasa si plina de iubire tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am postat de cateva ori(3 sau 4)pe blog-ul "remer ra" comentarii care demasca iudeo-masoneria,khazarii si iezuitii si,de fiecare data, N-A APARUT nici-un comentariu pe blog....Aceasta dovedeste in mod clar "apartenenta" proprietarilor blogului la iudeo-masonerie,khazari,jidani si iezuiti.Sau sunt platiti de acestia...Ca atare,de-acum inainte,nu ma mai intereseaza ce publica ei,nu voi mai citi mizeria lor de blog....V-am avertizat ca sa stiti si voi ce cititi.....O zi buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca te inseli tare de tot. Remer Ra chiar apartine clasei lucratorilor de lumina autentici, iar daca nu iti publica comentariile este pentru ca nu doreste sa apara alte comenatrii ca si replici la cele ce tu scrii si uite asa, sa se intre in niste polemici inutile si fara folos. Pur si simplu nu vrea ca aceste energii sa isi gaseasca locul in blogul sau. In cele ce ma priveste, dupa cum bine vezi, eu le las sa curga asa cum le aduce Universul, facand si asta parte din realitatea vietii noastre, chiar daca nu ne este foarte pe plac. Te-am mai intrebat si inca te mai intreb: de unde stii ca nu ai fost mason sau iudeu sau iezuit intr-o viata anterioara? Ii tot injuri pe toti, dar NU STII ce ai facut chiar tu in alte vieti, astfel incat in aceasta iti vine o suferinta mare chiar dinspre acest sector, ca o reglare de conturi? Este foarte greu de inteles ceva ce nu cunoastem. Putem judeca la nesfarsit insa trebuie sa fim constienti ca mult mai multe nu stim decat stim.

      Ștergere
    2. Doamna Mihaela,eu n-am injurat pe nimeni,doar am incercat sa arat si celorlati cititori ai acestui foarte interesant blog faptul ca originea,cauza tuturor necazurilor,crimelor,relelor si mizeriilor de pe-acest pamant sunt iudeo-kazaro-masonii,jidanii si iezuitii,nu neaparat in aceasta ordine.Repet,n-am injurat si nici nu voi injura niciodata pe nimeni!!!Privitor la ce-am fost in alta(sau alte) vieti - daca o fi adevarata si reala si aceasta teorie cu multele vieti anterioare - ,ma gândesc ca daca-as fi apartinut multimii asasinilor Domnului nostru IISUS HRISTOS nu as fi meritat sa mai exist astazi si de altfel, niciodata.......

      Ștergere
    3. Gresiti. Intr-adevar sunt probleme. Cei numiti de dv nu sunt decat niste executanti.Ia incercati sa vedeti cine este in spatele lor ca sa intelegeti ca acestia sunt un fel de acarul Paun. Fiintele multidimensionale constiente de partile lor din toate dimensiunile care au luat-o inaintea Creatorului nostru si al lor, ele au creat un program intins pe timp foarte lung in raport cu viata pamanteanului, recte noi. In acel program istoria terestra are deja o vechime de 42 de milioane de ani. Noi ne numim in anul 2016 dp Cristos care nu este Isus. Chinezii sunt pe la cca 6-7000. Doar sa cititi traducerile din Istoria Galactica si veti intelege mai multe, apoi mie una niste traduceri dp Calogero Grifasi mi-au confirmat si ce am citit in Istoria Galactica si pe blogul unuia din republica Moldova un mediu acaparat si tratat - ca de obicei, dorindu-se protejarea actualului system de control si dominare si "incadrat" ca... client tipic al balamucului; apoi mi-a confirmat si cateva experiente cu trei entitati spirituale gigante,Heru, mare Maestru al Universului cuplat cu cei din biserici pe formele gand religioase gen Isus, Mama Maria si altele de gen, apoi mi-a facut clara imaginea a ce se petrece cu concursul umanilor fraieriti ca sa produca energii de buna calitate si sa le intareasca pe acelea deja mentionate...benevol fara a primi nimic in schimb, doar de aceea sunt sclavi.TREBUIE SA FII INSA SI PREGATIT SA POTI ADMITE CA ACEASTA ESTE REALITATEA CREATA, CACI CEEA CE STIM DE LA PARINTII NOSTRU INDUSI SI EI IN ACEASTA EROARE PE CARE SI NOI O EREDITAM DE LA EI ! DUR DE TOT. IAR EVOLUTIA SPIRITUALA ESTE SUPRAVEGHEATA SI MAI ACERB, NU VOR SA SCAPE SCLAVII. De aceea si apar canalizari de la insecte si alte etitati ce se numesc cu nume de maestri ascensionati. Marturisesc ca nici eu nu eram inca pregatita sa cred ca se face comert si contrabanda intergalactica cu vigoare, ca apar ferme de vigoare undeva asa brusc ca peste noapte in cate un colt de univers. Gandim noi oare corect ca sa putem intelege reala dimensiune a ce se face dincolo de noi, un dincolo care oricum ne afecteaza? Cert e ca eu una m-am lamurit, solutia este sa nu iti dai credinta, caci iti dai forta ta proprie pt a fi de altii din acest joc de dominare si control folosita. Cand stiu ca de secole poti fi la discretia abuziva a unora...care pur si simplu ghidati sa surmonteze in favoarea lor regulile minime karmice iti cauta pricina strict pt felul in care ai fost creat, comparandu-se cu tine pe ce ai putea tu face si ei nu... iar fortele de echilibru nu vad...mie imi lasa un gust atat de amar, incat nu mai vreau sa cred in pomul care nu rodeste. Si ma raportez la inteleciunea populara:"Pomul se cunoaste dupa roada", dar daca tu vrei sa rodesti si Marele Gradinar de aici nu vede ca ti se taie sistematic lastarii de roada prin tertipuri si le si ingaduie...Ce sens are sa te mai increzi in El/Ei...Sunt doar forme-gand create colectiv pe ideea manuitorilor umani care sunt rar folosite cum ar trebui. Atunci? Cu lastarii de rod ciuntiti ce poti face? La ce bun sa vii sa vrei sa faci o misiune inalta, care apoi e obstacolata si desi se intervine sa ti se creeze sanse, iar se revine de aici de aceiasi intunecati si trece viata, eu una nu vad solutie intr-un cadru de timp limitativ prin imbatranirea corpului fizic vremelnic. Unica solutie e sa nu mai vrei sa vii aici ca s anu mai fii tu sursa si Dumnezeu Real sa nu fie astfel nesocotit. Cand nu vor mai veni la intrupar cei de cer inalt, nici etititatile ce le rezolva transferurile din noi cei daruiti de Sus, nu le vor mai fi de folos. Atunci se va vedea adevarul lor, acum toti liderii planetari sunt cosmetizati din noi cei de Sus fraieriti sa venim ca sa facem fapte bune - interzise apoi odata incastrati in aceasta dimensiune. Daca ar fi posibil sa fie vazuti toti exact cum sunt...Nu ar mai putea face nimic din tot ce pot acum.

      Ștergere
  4. NU este asa. Mintea ta are intentii bune dar probelma e mult mai complicata decat pare la prima vedere.Cere-i Domnului sa-ti arate Adevarul la care poti ajunge tu si vei afla. Ceea ce te afecteza in chip personal trebuie sa nu te mai afecteze personal ca sa scapi de rezonanta pe frecventa aceea. Ca atare trebuie sa ti-o cresti. Ca sa o faci trebuie sa te ridici deasupra tuturor nemultumirilor. Acest grad de detasare e greu de obtinut dar nu imposibil. Insa, e conditia de baza ca sa poti iesi de sub influenta lor. Nicio intentie joasa de factura celor de care spui, nu are cum sa se mai interfereze cu tine daca nu cobori stacheta, fiindca ei nu se pot urca acolo. Astfel putem fi protejati si mintea nu mai poate fi nici controlata, nici afectata. Continui sa spun ca a-ti aduce mintea in inima face aceasta diferenta. Campul electromagnetic al inimii este peste nivelul celui al minti. Uite asa ajungem la Legea Christica a iubirii, iertarii si smereniei si bineinteles locul unde mintea poate salaslui in rugaciunea prin care urci in frecventa.
    Se poate incepe treptat printr-o ampla curatare a sufletului si un ajutor divin,cel al Impartasaniei, treptat vei intelege altfel toate lucrurile. Legtura directa cuDumnezeu se intareste si El te va lumina in tot ce-ti va fi de folos sa cunosti si sa devii.
    A.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesta este un comentariu ce se potrivește la cineva caruia ÎI PASĂ NUMAI DE SINE.

      Ștergere