vineri, 1 iulie 2016

2016 - ANUL MILOSTIVIRII




2016 - ANUL MILOSTIVIRII

Dragii mei,

Am fost in urma cu cateva zile la un magazin de obiecte bisericesti, functionand sub aripa Bisericii Catolice, desi exista acolo si elemente reprezentative ale Bisericii Ortodoxe. Nu mai stau acum sa comentez de ce la Biserica Catolica poti gasi icoane si obiecte ortodoxe, dar la Biserica Ortodoxa nu poti gasi icoane si obiecte catolice. Pe mine personal ma intristeaza aceasta stare, precum si atitudinea Bisericii Ortodoxe fata de orice alta religie, de parca nu am fi toti copii ai lui Dumnezeu, pe acelasi pamant si sub acelasi cer.
M-a atras in mod special o iconita catolica avand parti suprapuse, ca o felicitare, pe care cand o deschideai, puteai citi: “ANUL MILOSTIVIRII”.
Cu adevarat poate fi numit acest an ca “Anul Milostivirii”. Inca de la inceputul lui am asistat la tot felul de procese de transmutare in lumina si de eliberare de sub intuneric, pe foarte multe planuri.
S-a intamplat acest lucru la nivel individual si la nivel global.
Este insa de notat, caci tot am defilat in aceasta prima jumatate a anului cu Puterea lui 16, data de 16 iunie 2016.
In acea zi am simtit in mod accentuat si nu numai eu, prezenta Parintelui Arsenie Boca. Dorea sa ne arate si sa ne transmita ceva. Dupa ce in prima parte a zilei s-a facut un fel de pregatire, undeva pe la orele 16, ca sa nu iesim din schema cu puterea lui 16, s-a pornit de Sus lucrarea. Mi s-a spus ca Divinitatea a luat la curatat toate energiile intunecate produse de suferintele generate de comunism. S-a intamplat aceasta curatare nu doar pe teritoriul Romaniei, ci la nivelul tuturor tarilor ce s-au aflat sau inca se mai afla sub acest regim. Am vazut inchisori, lagare si nu a fost deloc ceva placut. A durat acest proces mai mult de o ora. Dupa ce s-a finalizat, l-am intrebat pe Parintele daca mai urmeaza ceva si a raspuns afirmativ. Nu a trecut mult si a aparut harta Romaniei. Peste harta se vedea suprapusa o imensa poarta din viitor, avand exact forma pe care am prezentat-o in articolul in care am scris despre acest subiect. Am luat-o prin tunelul timpului sa vedem unde duce. In acest fel am descoperit ca in anul 2038, un an pe care l-am retinut in mod special si atunci cand am condus cursul “Invataturi din viitor”, o alianta de 25 de civilizatii ostile Pamantului a deschis cu ajutorul unor tehnologii sofisticate, despre care trebuie sa retinem ca in mare parte au la baza elemente pe care sub forma de inventii le-a adus pe Pamant, Nikola Tesla (chiar daca pentru umanitate ele se incadreaza momentan la sectorul cunoastere ascunsa), un tunel al timpului, in urma cu 49 de ani, adica in anul 1989. Ni se pare cunoscut nu-i asa? Este anul tuturor asa-ziselor revolutii menite sa dea jos comunismul. Chiar daca a fost un regim drastic, totusi, trebuie sa recunoastem ca el deranja pe unii baieti din umbra mult mai mult decat ne deranja pe noi, multimea sau gloata. Cu un astfel de regim nu prea puteai avea acces din exterior, sa te desfasori cum vrei. Era oarecum ceva inchis. Romania avea la acea vreme industria proprie, agricultura proprie si era stapana pe terenurile ei. Astazi ce vedem? Muritori de foame, ruine peste tot pe unde au fost fabrici sau daca nu, cu siguranta vom gasi Mall-uri sau supermarketuri ce au facut din noi o societate de consum. Sa vedem pana cand vom putea sa tot consumam fara sa si producem ceva. Este la mintea cocosului ca asa ceva nu poate intra decat in colaps. Ne mai mandrim de asemeni cu ape curate, mine in exploatare si munti impaduriti. Evident, este o gluma. Am dat jos stema veche a Romaniei si am facut gaura in drapel. Cam aia s-a creat si in plan fizic  si o stim cu totii.
Revenind la tunelul nostru, mi s-a spus mai departe, ca dupa ce a fost deschis, s-a trecut la emisia unor anumite energii si frecvente care sa zapaceasca toate creierele si sa le alimenteze cu multe lucruri necesare ca sa poti provoca o revolutie. Astfel de tuneluri nu au fost deschise doar pe Romania ci pe toate tarile unde au avut loc caderi ale comunismului. Ulterior, prin acest tunel al nostru, in fiecare an, la un anumit moment, de obicei vara, se facea o emisie suficienta pentru un an intreg. Am stat cu tunelul deschis 27 de ani, din 1989 pana in 2016 si am incasat in tot acest timp 27 de emisii, socotind-o si pe cea din 1989 si nemailuand in calcul pe cea din 2016, pentru ca nu a mai avut loc. Era programata pe data de 17 iunie 2016, iar Divinitatea a avut grija sa inchida tunelul in 16 iunie 2016. Oricum, a fost o nebunie totala in noaptea dinspre 17 spre 18 iunie si sunt multi cei ce au simtit-o, dar aceasta s-a datorat unui soi de razvratire a imparatiei intunericului. Cumva, daca Divinitatea a actionat pe 16, s-a gandit si intunericul sa faca lucrarea lui in data de 18.
In paralel cu acest proces s-a mai intamplat ceva de maxima importanta si avem de notat cu rosu in calendar data de 28 iunie, dupa cum la fel va fi si una in prima parte a lui iulie. Despre aceasta nu voi vorbi insa la acest moment ci ceva mai incolo, dupa ce toate lucrurile se vor aseza la locul lor.
Cert este ca trebuie sa fim increzatori si plini de speranta, ca se mai albeste dracu’, nu-I chiar asa de nespalat.
Totusi, am remarcat printr-o observatie atenta ca majoritatea oamenilor isi produce suferinta prin niste greseli practicate in mod consecvent, nedandu-si seama ca face asta. Despre acest subiect insa, imi voi expune parerea in articolul urmator.
        

Toate cele bune!

13 comentarii:

  1. E incurajator ce spui si ne da un imbold in a rezista pe mai departe. Nu sunt de acord insa cu ce spui despre Biserica Ortodoxa. Ea este singurul mar sanatos intr-un cos cu mere stricate. Sigur toate se numesc mere, dar starea lor este diferita. Si asa se fac pasi marunti dar siguri spre a unifica religiile , mai ales religiile crestine intr-una singura. Daca toate ar deveni crestin ortodoxe , singura biserica care mai respecta invatatura Mantuitorului nostru Iisus Hristos, ar fi o treaba buna. Dar nu asta se urmareste ci doar stricarea si singurei biserici care mai lupta impotriva intunericului si ajuta omenirea sa gaseasca calea spre Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii Ruxandra ca sunt crestin - ortodoxa si nu am cea mai mica intentie sa schimb acest statut. Dar ideea aceasta cu singurul mar sanatos este una eronata din punctul meu de vedere. Daca ar fi asa cum spui tu, nu ar mai ajunge nici un buddhist la iluminare. Ce spui despre Fecioara Maria de la Medjugorje? Este un loc catolic cu niste energii total aparte. Orice ortodox care a vizitat acele meleaguri nu poate spune altceva.

      Draga Ruxandra, in calitate de crestin - ortodoxa iti spun deschis ca a mea parere este ca IUBIREA este modalitatea prin care te poti cu adevarat apropia de Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este Iubire. Cand eu vin si ma bat cu pumnii in piept ca doar marul meu este sanatos, facandu-i pe cei din alte religii, desi multi dintre ei sunt plini de pace, echilibru, iubire, daruire si armonie, sectanti si eretici, refuzand realmente sa inteleg calea lor, aceasta se numeste din punctul meu de vedere MANDRIE si este ceva care alimenteaza cu URA si SEPARARE fata de aproapele, doar pentru ca este de alta religie. Dar nici mandria si nici ura si nici separarea nu sunt atribute ce pot fi asociate lui Dumnezeu. Iar Mantuitorul, pentru ca tot L-ai amintit, a aratat asta in multiple randuri, facand lucruri pe care nimeni nu le intelegea. A incalcat regula sabatului ca sa vindece, s-a dus in casa vamesului, a ajutat paganii cum ar fi fost femeia cananeianca si multe altele. Se vede clar ca El nu a tinut cont de religii si i-a tratat cu iubire pe toti cei ce au venit cu credinta catre Dumnezeu, indiferent de calea lor. Aceste exemple ar trebui sa le urmam noi. Sa mai amintesc de farisei? Sa mai amintesc de mesele rasturnate de Mantuitor de la templele evreiesti pentru ca ajunsesera spatii de comert? Pai in ziua de azi este plin peste tot de icoanele Parintelui Arsenie Boca. De ce asa? Pentru ca este in trend, se cauta si se vinde. PRODUCE BANI FRUMOSI. Nu cred ca ii place Parintelui treaba asta, ca a ajuns sa fie instrument de castigat bani. Imi pare rau.

      Ștergere
    2. Aveti perfecta dreptatee!Multumesc TATALUI CERESC ca v-am descoperit!!

      Ștergere
  2. Buna,
    Exista un site care transmit avertizari continue numit Aliatii Umanitatii.http://aliatiiumanitatii.org/a-treia-informare/
    Ei spun ca timpul e tarziu, ca deja anumite civilizatii se pregatesc sa ne foloseasca si ca noi oamenii nu suntem pregatiti sa cunoastem Mai Marea Comunitate si colonistii spatiali care se gandesc cu patos la planeta asta. Totusi citind acesti Aliati ai Umanitatii ai impresia ca ori joaca la doua capete, ori ne tot acuza ca oamenii nu raspund la pelurile lor in care ne atentioneaza ca cineva vrea sa ne faca planeta. Ramai totusi confuz legat de mesaje, desi ei se proclama doar observatori si fara drept de interventie. Ce opinie aveti?
    Imi plac mesajele lor dar pare doar un mesaj la care nu poti da replica.
    Un mic citat al lor mainjos. Credeti ca vorbesc de aceleasi civilizatii colonizatoare?

    "Venim cu puțin timp de pierdut, și totuși venim cu încurajare pentru voi să împărtășiți această informație. Așa cum am indicat în mesajele noastre anterioare, lumea este infiltrată și Mediul Mental este în curs de condiționare și pregătire. Intenția nu este eradicarea ființelor umane ci întrebuințarea lor, să devină muncitori pentru un ”colectiv” mai mare. Instituțiile lumii și cu siguranță mediul natural sunt valorizate, și este preferința vizitatorilor ca acestea să fie conservate pentru folosirea lor. Ei nu pot trăi aici, și astfel, pentru a vă câștiga supunerea, ei întrebuințează multe din tehnicile pe care le-am descris. "

    Multumesc, Ergius

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunr de acord cu ce ai redat si scris, mai putin cu un lucru. Nu vin anumite civilizatii sa ne colonizeze. Suntem colonizati deja de multe mii de ani. Acum chiar cautam sa ne eliberam. Noi luptam avand alaturi pe Bunul Dumnezeu si implicit iubirea si puterea mintii (ne referim doar la aceea constructiva) iar ei lupta cu tehnologii pe care nici macar nu ni le putem imagina. Un singur lucru eu stiu: orice ar face ei, peste Dumnezeu nu pot trece. Toate sunt numai cu Voia si permisiunea Sa, chiar daca noi le percepem ca rele si de fiecare data se dovedeste ca exista un scop divin pe care din cauza limitarii noastre, in cele mai multe situatii, nu il putem pricepe sau nici macar intui.

      Ștergere
    2. Iti multumesc pentru recomandare. Am citit deja un articol si am gasit o multime de informatii pe care le tot spun si le stiu si eu. Imi voi apleca atentia mai profund si voi citi toate articolele. M-au facut curioasa.

      Ștergere
  3. Si articolele la care v-ati referit ca o sa le postati "in curand" la cele din 9 si 21 iulie ? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La cel promis in 21 iunie am raspuns intr-o oarecare masura prin acest articol, insa dupa cum se vede, s-a permis de Sus a se expune doar o parte din cele intamplate.

      La cel promis in 9 iunie este necesara o munca mai laborioasa, pentru a aduna si a condensa intr-un singur loc, multe informatii furnizate in cursul acestui an. Pana acum nu am gasit timpul necesar. Sper sa pot face asta cat de curand.

      Ștergere
  4. Sf Serafim de Rose spune ca atunci cand asteptam salvarea de la extratrtestrii , sfarsitul nu e departe.
    Sunt prorocii demult in care sfintii parinti vorbesc despre al 8-lea consiliu ecumenic. Daca acest Consiliu se va desfasura , se va trece la panirtodoxie, un fel de melanj intre religii. A mai ramas ca un stalp doar ortodoxia si vor sa o distruga. Apropo de Medjugorje, preotii catolici danseaza cu metaniile in ritm de rock si "impartasesc" credinciosii de 3 ori pe zi. Ce fel de impartasanie o fii aceea dupa ce o iei la o ora dupa ce mananci?
    Filonul adevarat al credintei a fost ortodoxia si celelalte religii s-au desprins si au renuntat la adevarurile ei dupa bunul plac.
    Cati sfinti are biserica ortodoxa si cati are cea catolica? La cea catolica ii numeri pe degete.
    Sfintenia se face prin post aspru si izolare. La post au cam renuntat catolicii...
    Eu cred ca lucrul amrstecat nu miroase a bine....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta tot arata Bunul Dumnezeu in ultima vreme, ca ceva ne scapa. Daca suntem credinciosi, asta inseamna ca suntem seriosi. Dar BUCURIA VIETII unde este? Copilul nostru interior unde sta sufocat si nu il lasam si pe el sa se manifeste? A dansa si a te bucura de viata nu inseamna blasfemie. Poporul acesta juca hore din mosi-stramosi. Au disparut toate. Suntem fortati sa fim sobri.

      Cat priveste postul si nemancatul dinainte de impartasanie, eu respect aceasta, desi o percep ca pe o regula facuta de oameni, care nu stiu cat este de importanta in ochii celor de Sus. In fond si la urma urmei, impartasania este unirea cu Hristos pana la nivelul ultimei celule. Este ceva ce trebuie sa simti cu toata fiinta. Iar daca gaseste mancare in stomac, o sfiinteste si pe aceea. Eu cred sincer ca din cauza acestor reguli, raman milioane de oameni neimparatasiti, care poate daca ar face-o macar o data fara reguli, dupa aceea cu siguranta s-ar trezi o constiinta ce i-ar ajuta sa tina post si sa nu manance din motive de respect si recunostinta si nu pentru ca asa trebuie.

      Draga mea, cunosc in ortodoxie preoti si oameni minunati, langa care iti este mai mare dragul sa stai si sa le asculti Cuvantul. Dar tot in ortodoxie se dau si zecile de mii de euro ca sa ocupi un post de diacon sau de preot. Imi pare rau, dar multi dintre noi fac mare confuzie intre Biserica Ortodoxa si credinta ortodoxa. Nu sunt totuna. Eu respect credinta stramoseasca si respect si din biserica tot ce este bineplacut lui Dumnezeu. Dar cu ce nu este ce ne facem? Nu unirea cu alte religii este pericolul din punctul meu de vedere, ci coruptia care a lovit si aceasta institutie ca pe toate domeniile vietii noastre.

      Ștergere
    2. Dragii mei prieteni, dragi, am mai scris (si ) asta, va reamintesc faptul ca esenta Crestinismului nu sta in Biblie(aceasta doar indruma si reprezinta fenomenul adunarii cartilor ), ci in Jertfa Mantuitorului Iisus Hristos si in Euharistie, asadar in Inviere. Mantuitoare este Cuminecatura, Harul, nu Cunoasterea. Pe Hristos il intalnim prin impartasirea si participarea la Sfanta si Dumnezeiasca Euharistie, prin luarea cuminecaturii (paine si vin sfintine, care reprezinta jertfa pentru viata in vesnicia sa, nu in temporalitatea sa). Cat priveste unele manifestari "moderne" ale unor preoti(ortodocsi, catolici, protestanti, s.a.m.d.) este clar ca au inceput sa se raporteze mai mult la materie (au dezechilibrat balanta...). Acestia(mai cu seama clericii si nu numai), chiar ar fi cazul sa se manifeste ca niste "luminatori" in lume, adica sa fie ca niste "repere", "modele" si care sa "imbogateasca" domeniul unde-si desfasoara activitatea, pastrand sacralitatea. Daca vor altceva si considera ca nu mai sunt pe acea cale, aceea de-a fi "prelati", atunci pot foarte bine (nu-i supara nimeni in acest sens) sa-si dea demisia si sa faca ceea ce simt ei(mai ales ca si muzica rock face parte din anumite frecvente vibratorii si este ok.: "muzica, din "ritm".
      Sfintii Parinti vorbesc despre felurite lucrari ale Harului Dumnezeiesc, care este :
      - " Arzator" pentru incepatori
      - " Luminator" pentru cei de mijloc
      - " Indumnezeitor" pentru cei desavarsiti
      Toti, la un moment dat am experimentat in asa fel incat sa intelegem ca, undeva-candva, am manifestat atitudini care nu sunt in concordanta cu calea optima aleasa de suflet) si care ne-au produs "devieri", facand fel de fel de "greseli". Fiecaruia din noi, mai devreme sau mai tarziu, ni se dau sanse de-a reveni pe calea optima, aleasa de suflet, functie de ceea ce suntem ca predestinare atunci cand venim in lume. Va reamintesc, tuturor, ca venim cu o linie de destin si nu ne putem abate (la nesfarsit) de la punctele esentiale.

      Cu multumire, recunostinta si apreciere,
      Lucia Dobrea

      Ștergere