miercuri, 1 iunie 2016

OMEGA SI ALFAOMEGA SI ALFA

Dragii mei,

Iata-ne in prima zi a lunii iunie.

“La Multi Ani Fericiti intru BUCURIA VIETII dragi Copii mici si mari!”

Daca ar fi sa ne orientam dupa calendarul nostru premonitoriu despre care am vorbit in ultimul articol, ar trebui sa rasuflam usurati. In luna mai, omuletul nostru duce cu mare greutate un profil metalic pe care in electricitate il numim sina Omega. Pe acest profil se gaseste fixat un aparat foarte sofisticat numit Data Logger. Omuletul merge cu mainile in sus, carand aceasta sina ce il trage tare de tot catre stanga, pana la ridicarea piciorului drept. Un dezechilibru major sugereaza aceasta imagine, generata de greutatea sinei Omega si a aparatului fixat pe ea. Pentru noi se traduce ca dezechilibru generat de oboseala si greutatea actiunilor multiple ce s-au cerut a fi infaptuite, menite sa puna capat pentru totdeauna unei anumite etape, avand legatura majora cu tot felul de decodari si codificari in egala masura. Aceste actiuni au fost fireste coordonate de Divinitate, dar chiar si daca am fost simpli spectatori la acest nivel material, la nivel de Sine superioare si de Spirit a fost multa treaba de facut, cu un consum energetic urias, ce s-a resimtit din plin in lumea noastra.
Vom vedea in perioada ce urmeaza cum se vor aseza evenimentele. In tot cazul (si declar aceasta cu mana pe inima), sunt absolut convinsa ca viata romanilor si nu numai incepe sa se deruleze intr-un mod complet diferit pornind cu luna iunie a acestui an si se va intampla aceasta in sensul binelui si nu al raului. Putem crede aceasta macar de ar fi sa luam in seama doar calendarul. In luna iunie omuletul este relaxat, fericit, satisfacut in urma actiunii bine facute, rezemandu-se pe gramezi de galbeni si tinand in mana dreapta un fel de fulger verde (AL VINDECARII PE TOATE PLANURILE) cu directia catre Cer. Aparatul electric figurat pe aceasta fila are un display pe care este indicata cifra 1. UN NOU INCEPUT, am putea spune.
In cursul lunii mai, actiunea Luminii a ajuns la nivel de varf. S-au rezolvat lucruri incredibile, care pe mine m-au condus incet - incet spre credinta exprimata prin afirmatia de mai sus, pe care o sustin si mi-o asum.
19 mai 2016 - o DATA de incercuit cu rosu in calendar. Divinitatea a actionat in directia eradicarii a o multime de forme de cancer sau alte boli grave. A anihilat cauze care pompeaza energii alimentatoare ale acestor boli. Ca urmare a celor ce am vazut atunci in astral, am reusit a intelege niste lucruri intr-o forma logica. Exista doua cauze provocatoare ale bolilor in general. Prima cauza consta in lectia de viata care ne indeamna sa constientizam ceva anume. Atat timp cat aceasta constientizare nu este facuta, se genereaza o joasa vibratie pe o anumita zona din corp, corespondenta cauzei respective. A doua cauza este cea a misiunilor de viata. Divinitatea scade in mod intentionat vibratia unei anumite zone a unei persoane, insa acest caz particular are menirea de rezolvare a unei probleme globale. Cati bolnavi de anumite afectiuni nu au devenit inventatorii remediilor pentru acestea? Stim foarte bine acest lucru cu totii.
Exista anumite matrici construite de controlori prin tehnici foarte inalte. Ele au o vibratie limita superioara. Exista matricea bolilor de ficat, matricea bolilor autoimune, matricea bolilor manifestate prin tumori, matricea cancerului de piele etc. Toate bolile au matricile lor. Acolo unde esti pe joasa vibratie, esti prins intr-o anumita matrice. Conditia este sa ai vibratia sub vibratia limita a matricei. Doar in acest fel poti fi prins. Nu mai punctez aici cum sa ne crestem vibratia. Am mai facut-o si in alte randuri si teoretic o stim multi. Cu practica stam mai greu din pacate. Daca ai fost prins in matrice, te-ai imbolnavit, in functie de natura matricii respective si incepi a primi in mod constant o energie de un anume fel. Aceasta energie agraveaza boala. Nu o poti stopa decat daca scapi din matrice si actionezi mai apoi in sensul curatarii tuturor acelor energii intunecate. De aceea rugaciunea, postul, alimentatia adecvata in general, iubirea, iertarea sunt conditii ce stau la baza vindecarii. Toate conduc la ridicarea vibratiei in cele din urma. Nu stiu daca pentru o parte sau pentru toate matricile de acest gen, am putea vorbi despre toate acestea la timpul trecut. Va trebui sa treaca ceva vreme insa spre a putea intelege exact cum sta treaba.
In aceeasi zi de 19 mai am fost condusa undeva in viitor, peste vreo 30 de ani. Am vazut holograma capului unui inventator, actualmente copil, care a inventat un implant care pus in zona cerebelului genereaza expandarea functiilor creierului. Am vazut cum acest implant a fost copiat intr-o forma energetica de catre Divinitate si a fost plantat in prezent in capetele multor oameni. Genereaza un triunghi energetic la fel ca cel figurat in jurul capului Tatalui din icoanele Sfintei Treimi. Aduce la toti extinderea capacitatilor creierului dar in plus, aduce vindecare de schizofrenie, paranoia, Parkinson, Alzheimer, alcoolism (confirmate de Cer) si multe alte feluri de boli ale mintii. Am inteles ca toti cei ce sufera de aceste boli sunt detinatori de informatii ale viitorului foarte importante, pe care daca le expun intamplator, oricum nu ii mai crede nimeni pentru ca ii considera nebuni. Vedeti cat de interesant este conceput totul?
Toate cele relatate reprezinta doar o parte foarte importanta din cate s-au intamplat in aceasta ultima perioada.
Pe 30 mai 2016 s-a petrecut de asemeni ceva de maxima importanta, presupunand trecerea in lumina a uneia dintre cele mai puternice fiinte de intuneric intrupate in alt sistem stelar, dar cu inluenta majora pe zona noastra galactica, prin deciziile si coordonarile sale. A fost operatiune la care au participat cele mai inalte Fiinte de Lumina pe care le cunoastem, deoarece a fost nevoie de negocieri multiple. Oricum, Lumina era pregatita cu toate armatele ceresti pentru cazul in care aceasta negociere ar fi esuat. Nu era loc deci de modificare a datei. Atunci ori niciodata.
Aceste evenimente, insotite de multe alte precizari, sunt expuse in “Cheile lui Enoh” (cunoastere revelata autorului in anul 1972, prin luare la Cer timp de 2 zile), evident nu intr-o forma asa de simpla. Iata cateva pargrafe extrase din aceste chei.

Cheia 3-1-2 – aici pot fi gasite explicatii (si am incercat sa selectez paragrafe ceva mai putin sofisticate) prin care se arata cum functioneaza o minte umana expandata catre Mintea Divina (proces in continua derulare, pentru unii inceput mai devreme, pentru altii mai tarziu), care sper sa poata raspunde la intrebarile anumitor oameni ceva mai sceptici atunci cand vin in contact cu informatii legate de nevazut, care pot fi reunite intr-o formulare standard: “DE UNDE STII CELE CE SUSTII?”. Cititi va rog extrasele de mai jos si vedeti daca este simplu de explicat. Va veti da seama ca nu este deloc simplu, asa ca ce s-ar putea raspunde la astfel de intrebari?

15. Desfăşurarea programelor Minţii Divine a energiei Luminii de purificare necesită formarea-restaurarea continuă a seminţelor divine de Lumină. Prin această desfăşurare, regiunile entropice (ale lumilor mai puţin de dorit) sunt fie restaurate, fie eliminate ca şi creaţii imperfecte.

16. În această expansiune există două creaţii care au loc simultan în orice moment – le vom numi "divine" (spirituale) şi "fizice".

17. "Programul de creaţie divină" este dat ca un plan preexistent compus din "seminţe de Lumină."

18. Această creaţie divină este un impuls continuu de Lumină Vie care conectează minţile Zeilor Creatori (ai unei zone temporale de conştiinţă) (n.a. Fondatori)  care servesc Bătrânului Zilelor.

19. Seminţele sunt imagini instante de Lumină, din Tezaurul formelor-gând, împărtăşite cu divinităţile superioare pentru purificarea tuturor dimensiunilor energetice. Prin Mintea Divină a Înţelepciunii, mintea conştiinţei de Lumină se extinde formând regiuni (nonfizice) de creştere a membranei.

24. Când mintea umană primeşte evenimente din afara intervalului său fizic de timp de referinţă, ea va percepe prezenţa unei a doua lumi care funcţionează mai repede decât procesele fizice convenţionale cerebrale. Astfel, va vedea cum lumea noastră fizică este într-un "decalaj de timp" subordonat evenimentelor de mare viteză care au loc în a doua lume.

25. Aceasta a doua lume modelează procesele convenţionale ale creierului prin unde temporale care sunt utilizate de către creierul convenţional ca să-şi reamintească, să captureze evenimente şi să participe în structura gândului lumilor paralele de inteligenţă.

26. Continuumul supra-conştiinţei care face posibil acest lucru, emană din conştiinţa mai înaltă care exercită o interpretare superioară şi controlează rolul evenimentelor neuronale biologice ale timpului mental care interacţionează cu undele-materie şi undele-timp ale continuumului Luminii.

27. În realitate, această minte a conştiinţei superioare operează prin intermediul lumilor divine care la rândul lor, influentează lumile fizice prin programe de imagine ale continuumului conştiinţei de Lumină care nu sunt limitate la diferenţele de timp.

28. Mintea auto-realizată poate modula apoi diferenţele de timp pentru a intra şi ieşi afară din realităţi multiple între lumea fizică şi lumea spirituală din care realitatea noastră fizică este extinsă.

29. Conexiunea între programele spirituale şi fizice este printr-un plan al conştiinţei sau şablon care se interfaţează cu seminţele de Lumină venind din lumile spirituale ale gândului pentru a forma seminţe de formă materială desfăşurate în straturile fizice ale creaţiei. Prin pachetele de fotoni, formele de seminţe sunt transplantate de la şablonul conştiinţei în reţelele de energie care sunt folosite pentru a activa straturile fizice ale creaţiei.

58. Când omul progresează în educaţia sa spirituală în timpul unei stari meditative, corpul lui electromagnetic pot fi luat în alte lumi fizice şi de conştiinţă a Luminii. Acolo, el poate primi o educaţie dincolo de lumea lui fizică de referinţă care îi permite să sintetizeze realitatea multidimensională. El câştigă de asemenea, o cunoaştere de lucru de cum cele cinci vehicule ale corpurilor lui de energie îl vor pregăti pentru purtarea efectivă a "trupului Cristic."    
                                                      
59. Metatron a explicat că atunci când Omul a fost pe deplin maturizat în evoluţia sa spirituală, corpul său fizic şi corpul conştiinţei pot fi literalmente luate de pe planetă prin intermediul Merkabah deoarece învăţătura spirituală superioară nu poate fi în întregime dată pe planul Pământului din cauza nivelelor scăzute vibratorii.

64. Dacă omul s-ar uita la spaţiul său interior, el ar vedea cum Frăţia se poate conecta la spaţiul său interior ca să "codeze informaţia", aşa cum Omul se poate conecta la mintea spaţială a Maeştrilor.

Cheia 3-1-7 – aici este explicat procesul de reconectare la Suprasine si nu numai, a celor 12 meridiane energetice principale ale fiecarui om, conexiuni partial taiate la acest moment. Este aratat cum exact aceasta reconectare este cea care genereaza refacerea celulara si vindecarea multor boli (evident, dupa ce cauzele generatoare au fost anihilate, asa cum am precizat mai sus).

1. Există lucrând în toate sistemele biologice, o cale de interschimbabilitate pentru a standardiza niveluri vibratorii unice. Corpul nostru de creaţie galactică controlează funcţiile sale de reînnoire prin linii axiatonale meridiane care sunt echivalente liniilor de acupunctură care se pot conecta cu sisteme stelare rezonante.

2. Aceste linii axiatonale nu sunt limitate la un corp fizic sau la o creaţie biologică, dar sunt deschise şi pot conecta corpul vechi cu liniile axiatonale care emană din diferite populaţii stelare şi există ca mecanisme de codare chimică.

3. Când Omul poate descoperi legătura între spaţiul său de viaţă şi reţelele axiatonale care controlează corpul prin diviziune celulară fără sfârşit, el va avea o nouă superştiinţă cunoscută sub numele de astronomie medicală.

17. Astfel, acupunctura, folosită în ultimii 12.000 de ani de existenţă evolutivă a fost tăiata de la canalele programării "progresive" stelare mai înalte atunci când rasele rădăcină s-au revoltat împotriva programării Tatălui. Aceasta a cauzat ca cele douasprezece meridiane biofizice să fie trunchiate din legătura directă cu Sinele Suprem.

18. În plus, interconectarea biologică cu astronomia superioară a fost pierdută la acea dată şi necesită intervenţia Serviciului Cristic pentru a restructura liniile axiatonale.

19. Până în acest moment, corpul a fost lăsat să lucreze pe nivele moleculare biologice cu doar modele limitate de rezonanţă magnetică pentru a continua funcţiile aminoacizilor, blocurile de construcţie de bază ale vieţii.

20. Astfel, caracteristici non-Adamice au apărut în rasa umană deoarece nivelurile moleculare biologice au fost tăiate de la sistemul de transmitere a datelor care susţin mecanismele atât astronomiei medicale superioare cât şi activităţilor bioelectrice ale Evoluţiei superioare.

21. Cu alte cuvinte, omul a fost tăiat de la punctele stelare superioare care sunt necesare pentru a menţine o formă perfecţionată de Adam Kadmon.

29. Liniile axiale sunt parte a unui sistem circulator de a cincea dimensiune care combină culori şi sunet care sunt folosite pentru a trage din corpul Sinelui Suprem energia de bază utilizată pentru funcţiile de reînnoire ale corpului uman evolutiv.

60. Metatron mi-a arătat cum liniile axiatonale sunt conectate cu o serie întreagă de forme de undă universale care includ frecvenţe sonice şi ultrasonice. Formele de undă universale stabilesc vibraţii care aranjează modelul de formare al vieţii.

61. Odată stabilit, calibrări de temperatură ale sunetului reglementează şi sincronizează mecanismele de viaţă prin intermediul reţelei axiatonale.

62. Cheia apoi deschide uşa pentru vibraţiile sonice (sunet şi ultra-sunet în structura cristalină) care generează lumină gravitaţională în interiorul corpului.

63. Regiuni din spaţiu asociate cu aranjări de unde date (ale unui program) permit reţelei de puncte de rotaţie să evolueze membrul corespunzător, ţesutul şi organul în "locaţia corespunzătoare" a corpului.

64. Scanând această aranjare de undă, Frăţia Luminii are capacitatea de a vedea forma-undă a corpului pentru detectarea de anomalii. Dacă există o anomalie, energia cu forma de undă normală sau sănătoasă a organului poate fi pompată în oricare dintre aceste puncte de reţea specifice cunoscute ca puncte de rotaţie şi organul va fi restaurat la un mod sănătos.

65. Acest câmp polarizat (de linii axiatonale) permite noii celule să crească într-o configuraţie mai sănătoasă, slăbind câmpul original al structurii anormale sau bolnave şi consolidând câmpul normal sau structura sănătoasă.

77. Frăţia stabileşte etalonările de temperatură ale sunetului prin cristale de Lumină care aliniază mediile cristaline din regiunile de transparenţă de cristal pur în regiunile formaţiilor cristaline liniare. Aceasta permite reţelelor complexe de culoare să însoţească orice modele de aranjare ale temperaturii sunetului. Transparenţa cristalului pur poate lucra cu o multitudine de noi regiuni de lungimi de undă.

89. Emisiile stimulate de Lumină-sunet vor vindeca mecanismele care cauzează orbire, artrită, leucemie, cancer şi anumite cazuri de boli mintale atunci când etalonările de temperatură ale sunetului sunt concentrate prin anumite celule ale corpului.

91. În plus, combinaţia corectă de culoare şi sunet va stabili o reţea de rezonanţă sănătoasă în matricea de hidrogen a vieţii pentru a permite exprimării umane a ADN-ARN să se echilibreze în mod corespunzător cu cele 64 de celule-litere folosind numele divine.

92. Prin pragul de Lumină corect, imaginea şi asemănarea reţelei divine (expresia Adam Kadmon) sunt echilibrate cu reţeaua celor 64 de litere sacre ale ADN-ARN-ului.

         Intelegem intr-un final ca reconectarea, vindecarea si iesirea omului din zona creatiilor imperfecte ce au fost generate prin taierea legaturii cu Sursa, este un proces ce face parte din Planul Divin de restabilire a formei Creatiei Primordiale perfecte pe aceasta planeta si nu numai.
         Sper sa ajute toate aceste informatii expuse in cadrul acestui articol, pe toti cei ce se stiu actualmente pe muchie de cutit din punct de vedere al sanatatii, sau pe cei ce au rude si cunoscuti aflati in aceasta situatie. Sa nu isi piarda speranta caci momentan, din punctul meu de vedere, o multime de boli grave au intrat intr-o faza stagnanta (prin anihilarea cauzelor), iar daca se insoteste aceasta cu rugaciune, iubire, iertare si cu orice altceva ce poate conduce la cresterea vibratiei, ele vor intra in remisie clara. Aceasta pana la realizarea reconectarii, moment ce urmeaza sa se intample in viitorul foarte apropiat si care va aduce vindecare rapida tuturor.
        
Toate cele bune!


In dar de 1 iunie.
9 comentarii:

 1. Multumesc pentru raspunsul la intrebarea postata la celalalt articol!!!Deci RECONECTAREA ce se va realiza in,citez:" viitorul foarte apropiat" este marele eveniment ce se va produce in jurul datei de 5 iunie.....Si care va schimba din temelii aceasta lume si Pamantul....Doamne-Ajuta-ne sa traim minunea!!!!!Stima si respect!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din pacate a trecut si 5 iunie si,cu regret va spun ca nu s-a intamplat nimic,absolut nimic important,semnificativ care sa modifice radical viata noastra!!! Suntem condusi in continuare de catre iudeo-masonerie,khazari si iezuiti si ne indreptam cu pasi mari si viteza si mai mare spre "sclavia absoluta" !!!!!

   Ștergere
  2. Ai vazut ca nu ti-am raspuns nimic la treaba cu 5 iunie deoarece pentru mine nu aceasta este data corecta. Mai mult nu pot spune acum.

   Ștergere
 2. Pentru copiii de dinainte de '89...
  https://www.youtube.com/watch?v=6YLmLx53ZvM&list=PL1CC6A5B9CC0A1C0F
  https://www.youtube.com/watch?v=n3_1Dnz4-SU

  RăspundețiȘtergere
 3. Pentru copiii din anii '90...
  https://www.youtube.com/watch?v=F6gw56-tcHk
  https://www.youtube.com/watch?v=DDGqpZQJ2Vc
  https://www.youtube.com/watch?v=1ideHb215Ts

  RăspundețiȘtergere
 4. Da, draga noastra, "ashtara tristar"!

  Cu drag,
  Lucia Dobrea

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumim chiar si pentru desenele animate! Au fost apreciate de copii!

  RăspundețiȘtergere
 6. Ce parere aveti de faptul ca s-a modificat stema Romaniei si are iar coroana acvila de aur, e mai bine pentru tara ca simbol ? Pana la data de 31 decembrie 2018 an cand se implinesc 100 de ani de la marea unire va fi folosita paralel cu asta fara, initiatorii legii spuneau ca simbolul coroanei reprezinta „independenta, suveranitatea si unitatea natională”. Multumesc.

  RăspundețiȘtergere