marți, 21 iunie 2016

CUNOASTERE PRIN IMAGINI




CUNOASTERE PRIN IMAGINI

Dragii mei,

Este ceva vreme de cand am descoperit reprezentarile expuse mai jos. Am ales sa le fac cunoscute cititorilor ce nu le-au intalnit pana in prezent, din mai multe considerente:
-    dau un acces la o cunoastere aparte. Ce am apreciat, cand le-am descoperit, a constat in faptul ca o mare parte din informatiile prezentate acolo coincid cu cele pe care personal le-am primit prin comunicari cu Cerul, de-a lungul timpului.
-    prin jocul de culori, genereaza o crestere a vibratiei si a starii de bine.
-     prin imagini, lucruri oarecum complicate, devin usor de inteles de catre orice om.
-  sunt extrem de benefice pentru aceasta perioada. As dori sa mentionez aici, ca incepand cu data de 12.06.2016, am pasit intr-o noua cuanta energetica, apartinand zonei de creatie tehnologice, metatronice. Aceasta va da omenirii o mare deschidere din punct de vedere tehnologic, prin tot felul de idei si inventii primite de la Cer, prin diverse cai. Totusi, intrarea in aceasta zona se face printr-o banda energetica, caracterizata de un puternic control mental. Este banada “baietilor” ca s-o spun asa, intr-un spirit de gluma. Din aceasta cauza, Divinitatea indica prin toate mijloacele, multora dintre noi, ca pentru aproximativ o luna de zile, sa luam o pauza pe zona de actiuni ce folosesc corpul mental, fie acestea si comunicari telementale si sa ne rezumam strict la rugaciune, la multumire si recunostinta, pentru tot si toate. Ni se atrage atentia ca pot fi induse mari pacaleli si ghidari false in aceasta perioada, daca nu urmam acest sfat. Voi reveni in curand cu un articol special dedicat acestui subiect, in care voi arata si multe alte evenimente importante ce s-au petrecut in ultimele doua saptamani.

      

Toate cele bune!













5 comentarii:

  1. Citez..." va da omenirii o mare deschidere din punct de vedere tehnologic prin tot felul de idei si inventii primite de la Cer"....Sa fie vorba despre o sursa de energie gratuita,inepuizabila si foarte usor de accesat ???? Aceasta ar determina colapsul sistemului khazarilor,iudeo-masonilor,jidanilor si iezuitilor care conduce lumea.....Si fara bancile lor,si fara banii lor,si fara poluarea lor,adica un cer nou si-un pamant nou.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Mais oui ma cher amie....C"est ce nous faisons (les roumains)d"aupres 2000 d"annees.....Mais,il peut-etre que tu aura raison,il n"y a pas encore que quelques annees de plus(5-10) et cette pays avec son peuple n"auront pas en ce monde..."Restloss vernichtet" comme le dit l"alemagnes....

      Ștergere
    2. Erata: ...C"est ce que nous faisons(les roumains).....

      Ștergere