duminică, 1 mai 2016

DARURI DE PASTE


DARURI DE PASTE


Dragii mei,

In ultimele saptamani preocuparile mele s-au concentrat masiv pe derularea celui de-al treilea pas din cadrul programului Pecetii lui Melchisedec, numit “Razele Fondatorilor”. Au existat 3 etape ale acestui pas si imi exprim parerea de rau ca nu s-a permis de Sus anuntarea in blog a acestor intalniri, din motive binestiute de catre Cer, pe care nu doresc sa le comentez acum.
As vrea totusi sa furnizez, ca o mica compensare, cateva informatii despre Fondatori, asa cum eu le-am primit de Sus.
Fondatorii reprezinta inalte Fiinte de Lumina, care dupa cum o spune si numele Lor, cu care ne-a familiarizat la nivelul acestei planete domnul Sal Rachele, au mare rol in actiunea de fondare a oricarei Creatii. Sunt numiti si Dumnezei Creatori.
Intregul Univers al Fondatorilor este condus de un grup de 12 Inalti Fondatori, care cumva, in functie de natura misiunilor, apartin unor raze de anumite culori. In urma cu niste ani, am publicat un articol despre Razele Fondatorilor, dar la acea ora ma limitam la 7 raze.
Culorile celor 12 raze sunt: visiniu (purpuriu), portocaliu, galben, verde, roz, turcoise, albastru, indigo, violet, argintiu, auriu si bej.
Orice planeta care sustine Viata si Creatia este un Fondator. Implicit si Mama Pamant. De aceea planeta noastra are simtire ca orice Fiinta de Lumina. Ii trimiti iubire si iti raspunde cu iubire, ai grija de Ea si Ea are grija de tine.
In cele ce ma priveste, am avut in viata mea doua experiente de neuitat legate de Fondatori. Una a fost in 30 martie 2012 si am relatat despre ea in articolul numit “Povestea mea”, publicat in decembrie 2012. A doua s-a petrecut in mod neasteptat, aproape 4 ani mai tarziu, in cadrul cursului sustinut in 07.02.2016, numit “Potirul Tarot”.
Acelasi Fondator s-a coborat atunci in sala de curs si au fost trairi ce nu pot fi exprimate in cuvinte.
In dreapta mea, ca si prima data, puteam vedea o sfera bleu-turcoise stralucitoare, avand un diametru de aproximativ 2 m. Din ea ieseau raze fierastrau aurii ce umpleau intreaga sala. Se vedeau suprapuse doua planuri: unul cu oamenii din sala si cu toata partea materiala inconjuratoare, iar altul cu diverse forme de geometrie, in niste culori nelumesti. Partea interesanta este ca vedeam aceste planuri si cu ochii inchisi si cu ochii deschisi, in mod identic. Pur si simplu pleoapele ochilor mei parca nu existau. S-a manifestat aceeasi dematerializare a materiei despre care am pomenit si in articolul de acum 4 ani.
Puteti vedea mai jos atasate, doua videoclipuri.
Primul, cu mirificul joc de culori, exact asa cum se vede in mod real in cazul intalnirii cu un Fondator, va rog sa il considerati ca pe un Dar din partea Mamei Pamant si a Fondatorilor in general.
Al doilea, va rog sa il considerati ca pe un Dar din partea Sfintei Treimi, prin Tatal, Fiul si Mama Divina, uniti laolalta intru Sfantul Duh. 
Iar din partea mea, va doresc tuturor sarbatori pline de iubire, armonie, bucuria vietii, iar Lumina Sfanta a Invierii sa umple si sa radieze in toate sufletele!

Hristos a inviat!

Paste Fericit!




6 comentarii:

  1. ADEVÂRAT A ÎNVIAT !MULŢUMESC PENTRU ACESTE MINUNATE VIDEOCLIPURI. GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Te imbratisez!

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  3. ...Dar cei din sala au vazut si ei ceia ce a-ti vazut dumneavoastra?

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevarat a inviat! Paste inaltator si plin de lumina!

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevarat a inviat!

    Sa intre sfanta lumina in sufletele tuturor oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Esti interesant (a) foc ! Ce ar mai fi de spus in plus ? Nu prea cred ca renunta dumnealor la ....sursa lor de nutriment . Acordurile facute si in trecut , au fost intotdeauna ca o ....reasezare , a trage de timp . Nu prea-mi rezulta ca a fost o victorie neta a anticilor inpotriva lor (zeii sarpe ) . Se spera ....dar nu e cert . Deocamdata . Incepind cu anul urmator ....srii cum face un virtej de apa in ghiuveta ...., cu cit se micsoreaza volumul ....cu atita se invirte mai repede . E posibil sa asistam la o accelerare de felul asta din 2017. Cine stie ? Oricum ....esti interesant ! Azi mi-ai fost indicat de catre o prietena si am sa urmaresc blogul tau ., fara indoiala .....

    RăspundețiȘtergere