sâmbătă, 30 aprilie 2016

BLESTEMUL SE RIDICA


BLESTEMUL SE RIDICA


Dragii mei,

Cu siguranta ca indiferent de starea noastra sufleteasca si de incercarile prin care ne-a fost si ne este dat fiecaruia sa trecem, in acest an vom trai o Inviere cum nu cred ca am cunoscut pana in prezent.
De ce fac aceasta afirmatie?
Deoarece in aceasta primavara, s-au petrecut lucruri de o grandoare ce nu poate fi exprimata in cuvinte. Daca ar fi sa le punem pe toate intr-o ordine, pe primul loc sta din punctul meu de vedere aspectul anihilarii tuturor contractelor si pacturilor facute cu intunericul vreodata, in aceasta viata si in alte vieti, precum si ridicarea blestemelor globale de toate felurile.
Orice pact cu intunericul si orice blestem care pica pe cineva genereaza urmatorul fenomen: o particica de suflet este luata si legata la nivelul dimensiunilor intunecate sau iadului, cum il cunoaste ca denumire si semnificatie mai toata lumea.
Apar din ce in ce mai multe scrieri prin care se sustine teoria ca iadul nu exista. Daca cineva ar dori sa cunoasca a mea credinta, as zice ca nu prea este in acest fel. Dimensiunile intunecate, sau antidimensiunile, sau spatiile continand creatii grotesti, exista din punctul meu de vedere, pentru ca prea am avut de-a face cu acest sector, in cadrul misiunilor ce au fost de implinit.
Sufletul nostru, chiar daca ii sunt luate niste parti si sunt legate, pastreaza contactul cu aceste parti in mod continuu. Aceste cordoane nu pot fi taiate. Drept urmare, prin prisma partilor noastre de suflet, noi suntem conectati in mod implicit la toate spatiile pe unde ele se afla.
Chiar daca am facut multi exercitii de recuperare ale partilor noastre de suflet imprastiate peste tot, nu neaparat au fost aduse catre noi si partile tinute captive undeva in intuneric, gratie existentei unor contracte, pacturi sau blesteme. S-a intamplat asa pentru ca nu a fost timpul atunci.
Divinitatea a decis insa ca toate acestea, in prima parte a acestui an, sa fie dezlegate.
S-au dezlegat pacturi facute in alte vieti sau in aceasta viata pentru cei ale caror Spirite au experimentat magia neagra.
De asemeni s-au dezlegat pacturi facute de unii pentru vanzarea sufletelor altora. Am tot scris despre toate astea in ultima vreme.
Mai apoi, incepand de acum trei saptamani in urma, s-au scos din intuneric toate sufletele pierdute, sau sufletele celor ce s-au sinucis.
Am ajuns in ziua Sfantului Gheorghe, urmand apoi duminica Floriilor. Imi cer iertare pentru ca nu am putut face urari de bine si implinire tuturor celor ce poarta numele sarbatorite in cele doua zile, din cauza ca am fost plecata si nu am avut acces la internet, dar transmit acum aceasta unda, din tot sufletul meu, chiar daca este cu intarziere.
Incepand cu aceste sarbatori si continuand cu fiecare zi ce a trecut din Saptamana Patimilor, au existat eliberari masive de sub tot felul de blesteme.
Chiar in duminica Floriilor, s-au eliberat sufletele legate de iad prin blestemul de la Manastirea Frasinei si altele asemanatoare acestora. O fi el blestem pus de Sfantul Calinic dar iata ca a dat pe tava iadului o multime de suflete (de femei atunci cand s-a incalcat restrictia specificata in blestem). Eu cred sincer ca blesteme din acestea care pun interdictie femeii, care nu stiu cu ce este mai pacatoasa decat barbatul, a cam venit vremea sa fie anulate. Sfantul Calinic a pus blestem pe femeie, doar pentru ca a existat una vinovata de l-a ademenit pe un sarman calugar de la manastire. El saracul a fost alb imaculat si a picat in plasa ei ca un fluture. Imi pare rau ca sunt atat de dura cu asta dar nu cred ca nu imi dati dreptate cand spun ca intr-o astfel de situatie, SUNT DE VINA IN MOD CATEGORIC AMANDOI. Iar a pedepsi in acest fel pe toate femeile pentru greseala uneia, mi se pare o treaba ce nu are nici cea mai mica legatura nici cu Iubirea si nici cu Justitia Divina. La fel este si cu intratul in altar al femeilor, in conditiile in care alta data ele erau preotese si ii slujau Bunului Dumnezeu la fel de bine ca orice barbat.
Mai apoi s-au eliberat luni suflete aflate in iad, avand legatura cu blestemul trovantilor. Aceste pietre vorbitoare ce se gasesc in multe locuri de pe pamant, au fost sub blestem si s-au eliberat. Sufletele eliberate concomitent cu Spiritele trovantilor sunt cele ale oamenilor ce au murit ingropati de vii. Tot atunci s-a rezolvat ceva legat de un blestem al uriasilor.
Mai apoi s-a trecut marti la eliberarea sufletelor persoanelor aflate in coma momentan. Stiti ca exista un fir de argint care uneste corpul astral de corpul fizic? Daca acest fir este furat sau taiat, atunci cand corpul astral este iesit din corpul fizic, acesta nu mai poate gasi drumul inapoi acasa, iar persoana respectiva ramane in coma, poate si zeci de ani cum s-a intamplat in anumite situatii. In tot acest timp, corpul astral cauta firul de argint. S-au inapoiat multe fire de argint furate pana acum, pentru multi aflati in coma, din care cauza se pregateste drumul de intoarcere a corpului astral in corpul fizic pentru astfel de persoane.
S-a continuat marti seara cu sufletele ajunse in iad prin blestemul Runelor. Din punctul meu de vedere, Runele sunt simboluri de o mare sacralitate. Prin Ele ne vorbeste deseori Universul. Orice folosire a acestora in scopuri intunecate a pus persoana respectiva sub blestem.
Miercuri s-a actionat pe blestemul pus pe copiii curcubeu. Ei sunt suflete trimise din viitor, de catre o civilizatie Delfin, din galaxia vecina Andromeda. Si ilustrul Nikola Tesla a fost un curcubeu. Daca ati sti cati copii curcubeu au fost trimisi din viitor pentru a ajuta acaesta planeta, iar ei nu s-au mai putut naste, pentru ca au fost prinse aceste suflete in tunelele timpului! Au fost eliberate si acestea si s-ar putea sa asistam la un val de nasteri de copii curcubeu.
Tot miercuri s-a actionat pe toate sufletele date iadului prin toate ritualurile sataniste, in special cele ce manevreaza energia sexuala.
Joi s-a actionat pe sufletele ajunse in iad datorita blestemului comorilor. Sunt sufletele celor ce au gasit o comoara si au decis sa o pastreze, nestiind ca ea poate fi blestemata.
Ieri si azi dragii mei s-a actionat pe eliberarea sufletelor prinse GRATIE multor scoli initiatice aflate in piata. Nu le pot da numele deoarece nu cred ca exista sector neatins. Sunt oameni care fac onoare acestor scoli dar si oameni care fac lucruri rele in mod intentionat si altii care fac aceste lucruri fara de stiinta, aflandu-se insa sub control mental al unor personaje din umbra. De asemeni azi a existat actiune intensa pe eliberare de suflete legate, avand conexiune aceste operatiuni cu Tibetul si Egiptul.
Cine a participat la realizarea acestor eliberari? Toate Spiritele ce au putere mare in fata intunercului, multe avand raze intrupate printre noi. Cu siguranta ca au existat multe alte eliberari dar eu am enumerat aici doar cateva dintre ele, actiuni ce mi s-au desfasurat prin fata ochilor in aceste zile. Practic le-a fost dat Spiritelor noastre sa infaptuiasca lucruri pe care Mantuitorul le-a facut in urma cu 2000 de ani, de Unul singur, prin eliberarea multor suflete prinse in iad.
Unde s-a intamplat aceasta? Mi s-a transmis ca in foarte multe locuri de pe Pamant, dar sa fim fericiti pentru ca Romania noastra draga se afla printre ele.
Cum s-a intamplat? Ordinea a fost stabilita de Sus. Nu a fost la voia noastra omeneasca. Inca nu se poate sti acum daca aceste actiuni vor continua si in perioada ce urmeaza sau a existat acest tavalug intens pentru ca era necesar ca totul sa fie eliberat inainte de Noaptea Invierii. Vom trai si vom vedea.
Multumim din suflete intregite de acum, Sfintei Treimi si intregii Divinitati, pentru toate aceste minunate daruri, menite sa lumineze foarte tare drumul eliberarii noastre!

Toate cele bune!

10 comentarii:

  1. Multumesc Ashtara pt.vestile bune! Fie ca lumina si iubirea sa cucereasca fiecare inima de pe Pamant iar iubita noastra planeta sa se vindece de toata negativitatea pe care a indurat-o cu atat de multa si infinita rabdare!
    Hristos a inviat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim, Doamne! Multumim Ashtara! Fie ca Lumina Sfintei Treimi sa ne lumineze, sa ne intregeasca si sa ne curete pe noi toti! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  3. NAMASTE DRAGĂ DOAMNĂ ! MULŢUMIM DOMNULUI NOSTRU ISUS CEL CRISTOS ŞI MSICII ROMÂNII !FIE CA LUMINA SĂ ATINGĂ TOATĂ SUFLAREA INCONŞTIENTULUI OM.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim ! SARBATORI PASCALE BINECUVANTATE ! HRISTOS A INVIAT !

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, draga noastra, Ashtara!

    Imbratisari si toate cele bune,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar asa o fi? de unde stiti toate acestea?

    RăspundețiȘtergere
  7. Asta voiam să întreb și eu? Cine di în ce mod v-a transmis aceste informații? Ca așa poate oricine să-și scrie pe net idei din imaginație și să nu aibă nici o legătură cu realitatea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragele mele Maya si Florina,

      Stiti care este unicul lucru pe care pot sa il fac acum? Sa va spun ca VA IUBESC! Iar aceasta este ceva ce cu adevarat va voi putea demonstra si va garantez ca vi se va arata intr-un fel sau altul ca este adevarata simtirea mea.

      In cele ce priveste partea ce va intereseaza, respectiv aceea de a aduce dovezi materiale si palpabile despre nevazut si nestiut, ce pot sa zic? Este foarte greu sa demonstrezi pentru multi ca Dumnezeu exista! Ce sa ma mai gandesc acum la niste amarate de actiuni in mijlocul intunerciului?

      Ștergere
  8. Lucrarile a caror consecinte le-ati abservat de curand se desfasoara deja de cativa ani buni. Ma bucur de confirmarile dumneavoastra. Multi oameni lucreaza de ani de zile fara sa stie rezultatul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si inca mai avem implanturi... apoi practicienele de mg neagra, o mai avem inca pe regina intunecata a romaniei. Am scris cu minuscule pt ca aceea nu e tara romanilor, ci a celor intunecati ce traiesc aici si executa ordinele reginei lor zisa De R. Ne bucura ca ne spui lucruri asa de bune, ce mare nevoie era de ele constant iar nu sporadic odata la cateva mii de ani. Insa cei ce stiu reface lucrari de mg ng o vor face, deja in cazul meu s-au si ostenit si simt efectele. Mie una, nu imi aduce nicio implinire atatea actiuni bune. Cand scoate din sclavia intunecatyilor D-zeu cel greu de sesizat pe cei ce-s slugi intrupati si destrrupati? Ca eu i-as zice destule despre cum e sa fii mereu oprimat... sa foloseasca tot felul de tehnici avansata asupra copiilor-tinta si asupra parintilor lor in plan astral fara habar in plan fizic constient. I-as zice despre santaje si muuulte care cereau mereu actiune rapida din partea Sa pt ca erau silnicii si silniciile nu trebuiau sa le lase sa se petreaca, ca de aceea nu au limita si fac abuzuri peste abuzuri. Un mic exemplu: imi cere ucigasa mamei mele care a ars-o de vie, apoi a luat-o serva si multe contra inimii de mama a pus-o sa faptuiasca ca eu sa o iert pt ca ei asa i s-a spus ca poate sa imi face orice mie caci eu am inima buna si o sa o iert. Noroc cu Dumnezeul Suprem ce mi-a raspuns acum cca un an si intr-un comunicat pe care trebuia sa il citesc si eu spusese clar? NU EXISTA IERTARE. Eu, naiva dadusem. Rezultat? Au continuat mai indraciti, ca apoi dp repetate iertari calcate in picioare sa imi ceara cu nerusinare sa le iert batjocura si chinul pt ca sa poata incepe iar de la capat. Daca asa se contracareaza iertarea si alte daruri dumnezeesti... e clar ca dam porcilor margaritare. Culmea este ca cererea vine de la servii instruiti de regina de intuneric a Ro., o nobila ce nu a ajuns regina niciodata, dar care este de o abjectie infernala de neimaginat pt o sotie regala, iar daca de la cap se impute pestele....ce o mai fi cu astia care-s sub ea, numai pielea mea stie si a altora vizati de nemernicia DE Romania.


    RăspundețiȘtergere