marți, 1 martie 2016

MAREA ELIBERARE




MAREA ELIBERARE

Dragii mei,

Am asteptat aceasta zi de 1 Martie, astfel incat cele scrise in acest articol sa poata fi considerate ca un dar de martisor nu doar pentru persoanele de sex feminin, ci pentru toata lumea.
In plus, doresc sa urez tuturor o primavara frumoasa, plina de lumina, iubire si pace!
In cele ce urmeaza, sa o luam punctual si cronologic.
Anul trecut, la nivelul lunii mai, au inceput sa fie daruite de Sus primele instrumente ale eliberarii noastre. S-a inceput cu dezlegarea Luminii interioare si exterioare, s-a continuat apoi cu eliberarea de implanturi iar mai tarziu, in toamna, s-a patruns pe zona ADN. Cred ca nu trebuie sa facem un mare efort ca sa cautam in memorie si sa ne amintim cam in ce fel au circulat fluxurile si curentii informationali atat la nivelul tarii noastre cat si la nivel extern. Eram intr-un fel sau altul, indiferent de coltul lumii in care ne gaseam, conectati la aceeasi informatie.
La nivel de ADN exista multe lucrari scrise de diferiti autori. Una de mare valoare pe care am recomandat-o si o recomand este “Cheile Genelor”. Majoritatea acestor lucrari se ocupa de codurile inscrise in ADN, iar noi vom vedea in continuare ca mai exista totusi ceva demn de luat in seama, despre care nimeni nu prea vorbeste.
Ca sa avem o intelegere clara, sa ne gandim la un computer. Computerele au fost proiectate pe modelul fiintelor vii. Daca ar fi sa ne gandim doar la om, putem face cu usurinta urmatoarea asociere: avem in cap microprocesorul sau creierul care gestioneaza toate procesele, unit cu plexul solar, locasul unui creier nestiut, responsabil de zona comunicarii telepatice. Avem de asemeni diferite elemente de hard, fiecare cu functiile lui, reprezentate de toate organele componente ale corpului nostru, fiecare dintre ele continand celule de un anume fel si fiecare celula continand ADN.  Exista energia externa si interna prin care se alimenteaza toate circuitele si avem inima, organ de baza, care este precum sursa de la intrare a computerului. Fara ea, totul este mort, chiar daca este bagat in priza. Avem softul care ruleaza, ce este alcatuit din doua componente majore: subconstient si constient. Zona de subconstient este programul inscris la fiecare dintre noi in ADN. Este asa-numitul Cod al lui Dumnezeu. Acest soft poate fi curat si atunci ruleaza la vibratie inalta sau poate fi incarcat cu o multime de virusi, sau de bile negre generate fie de ceea ce cunoastem toti sub numele de karma, fie de emanatiile mentale din partea constientului.
ADN-ul, din cauza ca noi nu suntem un corp fizic ci un spirit intrupat, are parte fizica dar si energetica, construita intr-un fel anume. Din cauza ca Spiritul este nemuritor, la fel este si ADN-ul. De aceea el are memorie. Este ceea ce cunoastem sub numele de memorie celulara.
Este absolut necesar sa intelegem cu totii. TOT CE NI SE INTAMPLA CA EXPERIENTE DE VIATA, ESTE INSCRIS IN ADN-UL NOSTRU. Programul care ruleaza acolo este cel ce atrage tot ce este in jurul nostru. De ce se intampla asa? Pentru ca in program sunt inscrise lectiile ce le avem de invatat, karma ce o avem de platit, misiunile ce le avem de implinit, iar Universul aduce pe tava tot ce este nevoie astfel incat toate acestea sa se implineasca asa cum este scris acolo. Nimic nu este la voia intamplarii. Degeaba judecam si degeaba aratam cu degetul. TOTUL este in curtea noastra. Acest soft, exact ca in cazul unui computer, are zona fixa ce nu poate fi modificata decat de programator, in cazul nostru, Dumnezeu. Doar daca suntem cu Dumnezeu ne putem muta de la Windows 7 la Windows 8 si asa mai departe, devenind din ce in ce mai performanti. Schimbam cum s-ar spune zona fixa a programului de operare, o anumita parte ramanand totusi nemodificata (cum ar fi in cazul nostru, culoarea ochilor sau pigmentul pielii, ambele inscrise in ADN). De asemeni, softul are parte variabila constituita din diferite programe pe care le salvam si pe care le putem sterge oricand. Aceste inscrieri le facem noi, prin mintea si vointa noastra, sau cei de Sus, in momente de care in majoritatea situatiilor nici macar nu avem habar. Pana in august anul trecut, puteau fi facute inscrieri si de catre anumite civilizatii controloare, dar imprimantele, ca sa le numim asa, le-au fost atunci distruse. Nu doar acelea au fost distruse ci multe alte masini cu ajutorul carora s-a lucrat pe ADN-ul nostru. Abia ulterior acestei anihilari a functiilor acestor masini, infaptuita de Divinitate, ne-a dat Bunul Dumnezeu sa aflam ce avem de facut spre a le indeparta efectele nocive.
Asa cum am spus, avem si zona de constient reprezentata de mintea noastra. Cu mintea aceasta este de belea de multe ori. ADN-ul este existent in celulele creierului si ce este inscris in el, precum si vibratia la care lucreaza programele, influenteaza mintea in mod categoric. Dar si mintea influenteaza ADN-ul, reusind prin credinte repetate si adanc rulate in ganduri, sa produca anumite tipare ce se vor scrie mai apoi in programele subconstiente ale ADN-ului. Dupa aceea, totul se autoambaleaza. Ne aflam ca sa spunem asa intr-un cerc vicios.
Oamenii axati mult pe zona mentala reusesc mult mai greu sa isi aduca transformarile ce le doresc, tocmai pentru ca se gasesc in acest cerc vicios. Este absolut necesar sa fie constientizate si domolite emanatiile mentale, ca mai apoi sa fie transformate programele nocive din ADN, astfel incat intr-un final sa fie creat un pachet perfect pentru evolutie.
Primirea instrumentelor, pentru spargerea blocajelor mentale la nivel de masa, este in curs. Deja a inceput din punctul meu de vedere. Majoritatea celor blocati pe zona mentala au nevoie de ajutor din exterior. Asa cum am spus, ei sunt in cerc vicios si sunt putini cei ce pot sa il sparga de unii singuri. Va veni vremea sa fie cunoscute exact si aceste instrumente.
In afara de toate aceste programe insa, exista si zona de hard a ADN-ului. Acesta a fost modificat din punct de vedere al geometriei sale, fiind si aceste modificari responsabile de o multime de blocaje existente in viata noastra. Aceste modificari au fost facute pe de o parte, asa cum am scris mai sus, prin intermediul unor masini apartinand civilizatiilor controloare, ce au fost anihilate ca functie de catre Sfanta Treime. Din anumite considerente, nici nu mai pot fi reconstruite, iar asta este foarte bine pentru noi. De asemeni exista si modificari facute chiar de Sfanta Treime, in scopul de a tempera anumite puteri si porniri. Am vazut obstructie la persoanele puternice pe elementul Foc. Gandul fiind un impuls electric, este asociat cu focul. Persoanele puternice pe elementul Foc, pot avea o capacitate mare de distrugere prin focul gandului. De aceea, Sfanta Treime a pus obstructie in scopul de a tempera aceasta putere, la astfel de persoane. Cand cel ce are aceasta putere invata sa domoleasca si sa controleze acest foc, se ridica si obstructia Sfintei Treimi. Tot obstructie din partea Divinitatii este si atunci cand in alte vieti au fost incheiate contracte si juraminte de saracie, de castitate, sau de alta natura, iar cel mai rau lucru intalnit la acest capitol este pactul cu diavolul. Cine are pact cu diavolul, are o viata foarte greu incercata si in mare suferinta.
Exista de asemeni diferite insertii energetice intunecate puse ca niste stampile pe ADN si totodata ADN strain, de regula draconian, inclichetat cu al nostru. Cand suntem pe vibratie inalta, fericiti, se manifesta in domeniul in care s-a inclichetat ADN-ul strain, ca putere, ADN-ul nostru. Suntem binevazuti atunci din exterior. Daca suntem suparati insa, cu vibratie joasa, se va manifesta ca putere ADN-ul celuilalt si atunci toata lumea din afara ne percepe ca pe dracu’.
Aceste lucraturi de pe ADN-ul nostru tin captiv Spiritul din care fiecare provine, pentru ca El are o parte intrupata, iar daca acea parte este blocata, Spiritul nu are intreaga capacitate si putere de manifestare.
De aceea, recomand o rugaciune constituita in urmatorul fel:

“Tata, din suflet te rog, ajuta-ma si trimite-mi energiile Tale cele binecuvantate, pentru eliminarea din ADN-ul meu a oricarei insertii intunecate, pentru eliminarea oricarei forme de ADN strain intunecat si pentru refacerea geometriei ADN-ului meu, conform matricii perfecte si conform Voii Tale. Cu iubire si recunostinta, din suflet multumesc. Amin.”

Rugaciunea poate fi facuta pentru noi sau pentru alte persoane.
Acum imi fac datoria sa expun anumite constatari, in cele ce priveste rugaciunile pentru altii. Daca la 95% dintre oamenii ce mi-au fost adusi in cale de Univers, am vazut ca functioneaza aceasta cerere, exista si o mica parte care nu primeste aceste energii. La aceasta parte au fost necesare rugaciuni fierbinti pentru obtinerea unor anumite dispense divine, ca mai apoi sa porneasca energiile curatitoare catre aceste persoane. Cine intra in aceasta categorie?
1.   Oamenii complet lipsiti de credinta, la care nu poate fi vazuta nici cea mai mica scanteie in acest sens.
2.  Oamenii care au din aceasta viata sau din alte vieti contract cu diavolul. Contractul cu diavolul apare fie din cauza unor actiuni de magie neagra legate de aceasta viata sau de alte vieti, fie pentru a obtine ceva dorit in schimbul vanzarii sufletului, negandind ca treaba este asa de serioasa, de asemeni in aceasta viata sau in alte vieti. Pentru cei ce stiu ca au avut o viata greu incercata, este posibil sa existe asa ceva. Se va cere ajutorul prin mai multe rugaciuni, Inaltului Domn Metatron, responsabil de dezlegarea unor astfel de contracte. Cine face rugaciunea de 16 zile, postata in luna ianuarie, va primi aceasta dezlegare. Stiu sigur lucrul acesta, de ar fi sa iau in calcul macar eliberarile prin care au trecut persoane aflate intr-o astfel de situatie, care au facut rugaciunea, acestea fiind cazuri ce mi-au iesit in cale. Sunt convinsa ca exista o multime de cazuri similare de care nu am luat cunostinta. Transformarile de geometrie generate de contracte si juraminte de orice alta natura decat aceasta legata de diavol, se desfac de la prima rugaciune facuta catre Sfanta Treime, de indreptare a geometriei ADN.
3. Oamenii suiti pe piedestale, ce nu mai incap in piele de atata orgoliu. Sunt tipurile de oameni care se percep mai sus de tot si toate, carora li se pare ca totul se intampla pentru ca exista ei pe pamant, iar daca ei nu ar exista, atunci nimic nu s-ar mai implini. Este o credinta GRESITA, GRESITA, GRESITA! Orice Plan al Sfintei Treimi este pus IN MAI MULTI. Daca unul, din diverse motive nu face fata, este pregatit altul sa ii tina locul. NU ESTE NIMENI MAI PRESUS DECAT ALTCINEVA! Cu totii suntem spirite intrupate, din care cauza fiecare avem ceva foarte special in noi. Pe de alta parte, cand vorbim despre planul pus in noi sau in altcineva, ne referim doar la o marunta piesa de puzzle. Fara sa existe si celelalte care sa ne ajute sa facem imaginea completa, piesa pusa in noi este INUTILA! Suntem TOTI PENTRU UNUL SI UNUL PENTRU TOTI! Tot ce am scris la acest paragraf este un mesaj pe care l-am elaborat intr-o energie in care parca un tunet imi rula in interior. Inteleg acum ca este de fapt transmis din nou de catre Mihail, prin intermediul umilelor mele degete ce tasteaza la calculator. Ii multumim inca o data pentru aceasta atentionare.

Nu in ultimul rand, precizez ca ADN-ul contine si anumite tonuri muzicale. Si aceste tonuri au fost schimbate, dar au fost nu cu multe zile in urma, refacute. La cei ce fac obiectul punctelor 1, 2 sau 3 nu se vor reimplementa tonurile primordiale decat dupa ce vor reusi sa treaca dincolo de acele baraje.
Toate cele scrise mai sus reprezinta o mica parte din obiectul cursului sustinut de mine, “Secret ascuns in ADN”, care este foarte probabil sa se transforme la un moment dat, daca va fi necesar, intr-o carte.
Prin prisma acestui curs am intrat in contact cu multi oameni, care mai de care mai speciali. Stiti ce am descoperit? Am aflat cu aceasta ocazie ca in Romania sunt intrupate numai varfuri ale credintei din toate timpurile si mai toate religiile. Avem intrupati multime de Sfinti. Sfantul Nicolae, Sfantul Spiridon, Sfantul Ioan Botezatorul, Sfantul Ioan Gura de Aur, Sfantul Ilie, Sfantul Dimitrie Izvorator de Mir, majoritatea Sfintilor Apostoli, cei 3 Magi de la rasarit, profetii Isaia, Ieremia, Ezechiel, Daniel si Moise sunt numai cateva nume din aceasta lista si multi dintre Ei sunt de fapt intrupare ale aceluiasi Spirit, dar in vieti diferite. Avem multime de Ingeri Elohimi, Serafimi, Heruvimi, Ingeri ai Tronurilor si de alte feluri, precum si dragoni sacri cat cuprinde. Nu mai vorbesc de copiii veniti din galaxii vecine, ca sunt curcubeu sau de diamant. Vestea cea mare este CA SUNT PE CENTIMETRU PATRAT IN ROMANIA. Iar si mai mare decat aceasta este ca toti acestia se elibereaza din toate lucraturile si toate stransorile de orice fel. Va puteti da seama ce vremuri ne asteapta? Puteti intelege de ce este atat de oprimata aceasta mica tara despre care pe multi din afara daca ii intrebi, nici macar nu stiu unde este pe harta? Si totusi interesul pentru Romania este dubios de mare daca ar fi sa ne luam dupa puterea economica sau dupa alti parametri de acest fel. Profetiile vorbesc insa despre faptul ca aici se va instala Centrul Spiritual al lumii si mai mult decat atat, iar judecand dupa ce elemente avem intrupate, se vede treaba ca asa va fi cu siguranta.
Imi doresc sa fie acesta un martisor aducator de speranta pentru tot romanul. Eu vad in scurta vreme momentul in care toti romanii vom fi uniti, de la cel mai inalt varf pana la cel mai de jos nivel, intelegand adevarata noastra valoare, intelegand ca dandu-ne in cap unii la altii nu facem nimic altceva decat sa dam satisfactie la adevaratii dusmani aflati in umbra, carora bine le mai pica dezbinarea romaneasca. De altfel ei au mare grija sa o alimenteze cat cuprinde. Dar chiar daca merge anevoios, din punctul nostru de vedere, tot catre Dumnezeu ne indreptam si ce este de implinit se va implini, indiferent de toate oprelistile ce ne apar in cale.


Toate cele bune!

30 de comentarii:

  1. LA MULTI ANI,sa ai o primavara frumoasa,plina de iubire, de lumina, de pace si armonie, cu ocazia zilei 1 MARTIE,de martisor.Iti multumim pentru cursul,SECRET ASCUNS IN ADN din 27 februarie 2016, pentru sfaturi,indrumari.Am inceput si rugaciunile celor 16 ,rugaciuni cu cele 16 FIINTE DE LUMINA.Iti multumesc si pentru articolul din aceasta seara.Pentru mine nimic nu este intamplator,doar prin faptul ca ne-am reintalnit dupa ani si ani.Am inceput sa citesc si din articolele de pe blog.Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumnesc draga Dana! Si pentru mine a fost o nespusa bucurie sa te reintalnesc dupa atatea zeci de ani. Te imbratisez cu drag si sunt sigura ca totul este pe drumul cel bun in cele ce te priveste.

      Ștergere
  2. NAMASTE ! INCENDIAR AL SUFLETULUI MEU ,ACEST ARTICOL şi MULŢUMESC LUI DUMNEZEU CĂ PE PĂMÎNTUL IUBITEI NOASTRE ROMÂNII EXISTĂ FIINŢE DE LUMINĂ CA TINE ! FI BINECUVÎNTATĂ ÎNTRE FIINŢELE IUBITE DE UNU DUMNEZEU ,ÎNALTELE TRONURI STELARE ! La vremea cînd OINŢA DIVINĂ îţi va îndrepta paşii şi către Drobeta Turnu Severin ,simnt că VA FI SĂ TE ÎNTÎLNESC . Eu la seminariile tale de la Bucureşti nu pot ajunge din pricina distanţei dar şi a părţii financiare care mă ţine în loc. Cît mi-aş dori să fiu pe un rînd ,pe un scaun la unul din astfel de seminarii ,dar deocamdată....... Mulţumesc şi pe acestă cale că îţi pot citi articolele,aşa cum e şi cel de mai sus şi să şti că MĂ BUCUR CA UN COPIL CÎND ÎMI SPUI CĂ ROMÂNIA NOASTRĂ ESTE ATÎT DE BINECUVÎNTATĂ. În acelaşi ton,am citit ieri TABLA DE LEGI A LUI ZAMOLXE PENTRU DACI. CONCLUZIILE SÎNT ULUITOARE. Nici pomeneală acolo de păcat,vinovăţie,plata sau judecata fiinţei pentru fapte,ci de o cu totul altă formă de a -şi vedea OMUL GÎNDURILE,VORBELE şi FAPTELE. Dar e o poveste mai lungă iar concluzia ce o tragem este că AUTORII BIBLIEI în unele din cărţile ce o alcătuiesc, S-AU INSPIRAT LA GREU DIN LEGEA ZAMOLXIANĂ. Şi asta spune muuulte despre CAbaLA ! NAMASTE ! IUBIREA E CU TINE .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu multumesc drag dragon violet cu auriu. Ma intelegi ce vreau sa iti transmit ...

      Ștergere
  3. Multumesc din suflet! Aveam nevoie articolul asta ! De putin timp m- a apucat un soi de nerabdare ,astept ceva si nu stiu ce...insa,fata de februarie 2015,cand a fost neliniste,spaima si apasare ,acum totul mi se pare usor si limpede! Stiu ca mai e destul din drum,dar ,parca drumul a devenit mai usor ,mai putin obositor,sau poate ca m-am obisnuit eu cu urcusul ! Sunt optimista ,ceea ce in ultimii 3 ani,nu prea s-a intamplat,ca ne indreptam din ce in ce mai repede catre capatul luminat al tunelului,insa,fiecare are viteza si bagajele proprii. Multumesc inca o data ! Gabriela Nastasoiu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sa fie Gabita! Pace si lumina pentru tot omul! Doamne ajuta!

      Ștergere
  4. Irina Stoicovici2 martie 2016 la 12:01

    M-am bucurat de acest articol, ca si cum as fi regasit un veeechi prieten! Namaste!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce contract ar fi acela din cauza caruia ai fost mereu singur, nu ai avut nicio relatie, cum se numeste, presupunand ca nu e de castitate sau necasatorie ? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Mihai, scrie-mi te rog e-mail. Am ceva sa iti spun. Fie ca aceste informatii sa iti aduca deschiderea ce ai citit-o in celalat articol si pentru care ai trimis comentariu.

      Ștergere
  6. Multumesc din suflet draga mea Mihaela pentru tot ceea ce faci pentru noi, te iubim mult!Sa fii binecuvantata suflet frumos.

    Noi te asteptam in Cluj sau Mures!
    Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu multumesc. Voi ajunge in zona mai curand decat crezi.

      Ștergere
    2. TARE IMI DORESC SA NE VEDEM,INTALNIM LA CLUJ. DE ACEEA TE-AS RUGA SA DAI UN SEMN SA STIU CAND VII . TE IMBRATISEZ CU DRAG. SA AI ZILE BINECUVANTATE CU LUMINA SI IUBIRE!

      Ștergere
  7. Draga mea,
    E asa o binecuvantare sa ai alaturi oameni frumosi, care iti inalta sufletul prin ceea ce iti transmit si te invata!
    Multumesc, multumesc, multumesc!O primavara binecuvantata cu Lumina si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cateva afirmatii de-o mare ignoranta sunt in text. Amesteca informatii masurabile stiintific cu limbajul de lemn al religiilor. "Pact cu diavolul", ADN draconian. Este explicat de rupe.....Slabut

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc ca mi-ai scris. Te asteptam. Daca imi vei scrie un e-mail voi avea foarte multe sa iti spun. Nici nu ai habar cine esti acolo Sus. Iar daca vei alege sa nu imi scrii, oricum te voi elibera de lucraturile pe ADN pentru ca trebuie sa fii eliberat si aceasta este Voia Sfintei Treimi si a Spiritului tau. Ca sa iti cer tie permisiunea nu o voi face pentru ca nu vei accepta din cauza ca esti mult prea lucrat pe ADN. Vei conmstata tu singur diferenta si transformarea de acum incolo.

      Ștergere
    2. Ha,ha,ha! Oare ti se va permite sa actionezi ca in cazul meu? Or sa te opreasca diversi versati si interesati? Or sa te foloseasca diversi si o sa aduci si acolo o sumedenie de spurcatiti numai pt folosirea gen batjocura :"Hai sa o apasam cat de mult inca putem, pana crapa, ca nu ne pasa de ea!" Nu mnai cred in ingerul tau Mihail, vad cine apare in locul sau, taman cine e cu preamulta cunoastere urat si la greu folosita contra mai multor semeni, nu numai a mea si apare ca e cointeresat oridecate ori vreau a iesi din asuprirea non-stop inutula din care de invatat au ei, cei intunecati, se supraspecializeaza cum sa domine docilii din Inaltul Creatiei, cum sa ii dreseze ca sa le fie utili lor fara a-si murdari cu karma degetele... Ce treaba ai tu cu ai de imi facura mie rau? Te fraierira si pe tine cu lumina furata ce sta in structurile lor pt ca isi transferara faradelegile enorme in structurile celor mai mici ierarhici ca ei? Stiu personal un caz, mcare te stie si pe tine, te manuieste ca poate si stie si vrea si nu esti singura manuita; nu ai scapat de manuirea lor nici tu, oricata protectie iti da tie D-zeu, cand ti s einchid canalele de conexiune cu Lumina esti deja in stapanirea lor idioata si de nedorit. Nu stiu decat ca dp ce am comunicat cu tine, ca replica am primit niste entitati atat de imputit murdar a sex mizerabil de tigan, ce pute teribil de intepator a jeg, a branza fermentata de oi, or, niciodata de cand sunt eu chinuita, asemenea incarcatura de tigan, infectat cu bacterii - ori alea put de iti vine sa mori numai ca sa scapi de duhoarea aceea imposibil de catalogat -si care nu se spala si cloceste in imputiciunea aceea... e ceva ce nu mi-a administrat nimeni pana dp ce te-am cunoscut asa prin net. Eu chiar mi-am pus intrebarea daca esti tiganca tu si familia ta si daca asa iti cureti si tu fiinta sa nu se simta duhoarea etnica. Am fost disperata si ingrozita de acea prezenta imputita in casa mea, care nu ma lasa nici sa dorm, care odata intinsa in pat se aseaza peste mine si ma invaluie din cap pana in picioare si am mai constatat ca au pus in ficatul meu doua fiole cu concentrat din acea putoare de sex tiganesc murdar si clocit si cand am reusit s ale sparg, a iesit duhoarea aceea ultraconcentrata si pe nari si prin gura si nu imi mai apartin, s anu mai spui ca aceia sunt repti sau draco, ca nu-s decat tigani betegi le simt si pot identifica si bacteriile cu care-s infectati, s-ar putea trata. Te intreb, tu i-ai adus la mine? Cine este Mihaela care i-a adus?

      Ștergere
    3. A, de ce ai vrut sa fii folosita ca sa ascunda Cristian Anghel, tigan politician, ceva foarte rau si grav facut recent mie? Ce era cu acel contract in care toti erau cu pseudonime si numai eu cu numele real? Nici nu l-am citit daca a inceput asa. De ce ai vrut sa il ajuti pe tiganul multi-infractor-anti-fiinte-angelice Anghel? Cel ce a stiut sa fure pt el binecuvantarea a 11-12 femei pana sa ajunga la mine, binecuvantare ce o da D-zeu abia la a opta generatie de viata cuvioasa, in care 7 generatii fara sa se poticneasca au trait frumos relatia cu Dumnezeu aici in dualitate, apoi vine cioara Anghel si ca un securist tigan atotcunoscator isi atrage de la cea binecuvantata, o deposedeaza, si uite asa din cioara ajunge primar,baron local, eu sunt apoi data dincolo intunecatului de popi ca cere ala, capata pe valoarea mea ordinul cel mai inalt din biserica romaneasca, a rudei mele, Stefan cel Mare, ca premiu pt multele mizerii si sclavia in care m-a bagat ... Imi e prea scarba ca si tu aici apari ca ceva corect, dar nici tie nu ti se da voie sa faci nimic pt mine si ca mine mai sunt inca 8 persoane ce au reala nevoie de ajutor... Daca eu fac ceva, devin pricina de batjocura, daca nu fac la fel pt ca de batjocura nu scap, sunt batjocorita din pricina ca nu au putut sa profite de ceva ce aveau nevoie, mare nevoie si pl\cere sa ia asa strivindu-ma apoi, insa nu le place sa munceasca deloc, numai sa ia ce am facut eu cu fiinta mea, pe munca mea, pe banii mei, de exemplu acel ritual cu 16 fiinte de lumina... Daca impart in 4 lumanarea nu am ce arde, la ce problematica am eu imi trebuie sa arda toata luminarea ca sa vb adevarul, doar partial pe care-l stiu si incomplet si partial si, daca lor nu le pasa ca nu imi ajunge un capat de lumanare, atunci eu, nu simt decat ca suntem desconsiderati cu adevarat si ca de aceea pot obraznicii sa faca atatea mizerii neavenite.Mai ciudat este ca ei stiu sa comunice cu cei din cica Lumina, sa le ceara o gramada de favoruri, dispense... incat orice ai face tu aici, nu scapi din ghiarele folosirii lor. Oricat te zbati... Recent am inteles ca tiganul anghel, fost primar, fost puscarias, a cerut alaturi de alti doi politruci sa imi fie distruse in plan energetic dovezile grandorii si continuitatii pe vatra stramoseasca a lineajului nobiliar, ceea ce lor le-a adus cate o jumate de miliard de euro fiecaruia, din care au cotizat zeciuieli la aia de se autointituleaza de romania si celor din castel in Germania si au cotizat si la campania electorala a lui Hilari Clinton, cca 20 milioane euro....Asta voia sa scunda tiganul anghel prin voi 4. Nu ma publica, dar scoate-mi imputitii de pe cap, sunt bolnavi ca nu se spala cand manca si-s infectati si sa stii ca si Pusa Muresan, e tot gipsi dp latareata cat e la fata+oribila acnee tipica etniei...Marta bibescu, cred ca ar putea sa nu mai fie vie, dealtfel nu a marsat nica cand i-am zis sa vb in plan fizic despre...Pusa s-a si razbunat si a venit cu o serie de incarcati cu pacate in mine si peste 4 murdari de tot si ea ii dirija... Asa ca...am facut eu altcele...si or sa isi ia fiecare iute pe coaja ca e necesar sa o mai si incaseze

      Ștergere
  9. Multumesc! Nu pot asimila inca tot ce scrieti...nu sunt pregatita! Simt insa ca se petrece ceva maret in jurul meu...caut confirmari, citesc tot ce pot gasi in acest sens...Multi din cei ce pot fi deschizatori de drumuri pentru noi ceilalti, spun ca in urmatoarea perioada, martie-aprilie, vor avea loc evenimente uriase. Sper sa fie asa si imi doresc sa apara schimbari in bine ale constiintei umane, sa incepem, in sfarsit, sa cladim o alta lume!

    RăspundețiȘtergere
  10. Incantatoare vesti! Astept cu nerabdare, cu emotie si interes, momentul cand vom trai cu totii aceste mult asteptate evenimente. Intr-adevar mintea aceasta este de belea de multe ori. Multumim! Sa ai o primavara binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mulțumesc, din nou, pentru tot! Și mulțumesc Divinității pentru ca m-a îndreptat spre tine acum câțiva ani. Îți doresc o viață plină de lumină și inspirație, pe lângă o primăvara frumoasă. Ai dreptate, tot mai mult în ultima vreme am senzația ca s-au adunat la noi in tara oameni alesi și ii recunosc, la nivel de suflet, fie doar și din scrieri. Îți mulțumesc ca ii ajuți să își regăsească drumul,lumina, smerenia și puterea pentru a împlini voia de Sus. Te îmbrățișez, chiar dacă nu ne cunoaștem personal :) Teodora

    RăspundețiȘtergere
  12. Miha, te rog frumos să-mi permiți un comentariu, fără a vrea să fie considerat drept blasfemie! :)
    Rugăciunea aceea, fără *Tată* și fără *Amin!* ar fi o exprimare perfectă a FIINȚEI NOASTRE!
    Cine este *Tata*?! *Tatăl* sunt EU, ești TU, suntem NOI TOȚI!
    SUNTEM MULTIDIMENSIONALI, SUNTEM SCÂNTEI /AVATARE/LOGOSURI ALE SURSEI...așadar, să cerem Sinelui Individual, nu *Tatălui*!
    Prin Noi Înșine, prin Aspectele/Logosurile Noastre suntem conectați cu SURSA, NU PRIN ALTCINEVA/ALTCEVA...nu printr-un *Tată ceresc*, nu printr-un imaginar *Mântuitor*, nu printr-o *Sfântă Fecioară*, nu printr-un *Arhanghel X*, etc, etc! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristi, in esenta tu ai dreptate numai ca mai este nevoie sa mai treaca ceva vreme pana ce oamenii sa poata simti aceasta unitate si sa aiba o astfel de constiinta. Multi dintre cei care s-au asimilat cu Dumnezeu si nu numai, au luat-o pe aratura si au innebunit. Aceasta dovedeste ca ceva nu este in regula in modul in care ei au perceput lucrurile.

      Stii, la nivel de Spirit, privind la componenta unei raze, vorbim si acolo de parinti, bunici, ajungand in cele din urma la Bunicul Bunicului care este Dumnezeu. La care Sine individual sa ne referim? Sunt multe Sine-uri pe o raza, aflate la diferite niveluri. Eu pana acum imi cunosc pentru mine 3 Sine-uri inalte, unul deasupra altuia. Uneori, in functie de ce este de facut, ma ghideaza Unul, alteori Altul. Sunt nascuti unul din altul. Cand spun Tata, eu ma refer nu numai la partea din mine ci la tot si toate. Privesc si simt la un nivel mai grandios ca sa spun asa.

      Deoacamdata, si aici imi expun doar propria parere, cred sincer ca nici unul dintre noi nu prea stim cum sta exact treaba. Este mult prea complex si nu avem capacitatea de intelegere.

      Amin este pentru mine o pecetluire a rugaciunii sau lucrarii. Nu are legatura cu cine sau ce suntem, din punctul meu de vedere.

      Ștergere
    2. Intr-adevar Dumnezeu este in fiecare si in toti si suntem multidimensionali, dar asa cum chiar dvs ati punctat, SUNTEM SCÂNTEI /AVATARE/LOGOSURI ALE SURSEI, asadar ale Sursei din afara noastra care ne-a creat, aceasta este perceptia,si numai Ea poate schimba partea fixa din softul de care vorbeste Mihaela in articol. Sunt lucruri pe care le putem cere Sinelui/Sinelor noastre individuale, dar altele nu stau in puterea noastra.
      Cand vom deveni intr-adevar constienti de unitatea cu Dumnezeu, ne vom intoarce acasa, la Sursa. Fiecare intelege aceasta unitate in felul propriu, prin experientele sale, trairile sale. Cred ca mai avem de lucrat mult pana sa depasim iluzia aceasta a separarii, de Sursa si a fiecaruia unul de altul. Chiar daca il avem si il simtim pe Dumnezeu in inima noastra, cumva tot in afara noastra il percepem, nu ca parte integranta. Pentru ca a trebuit sa uitam acest lucru si multe altele ca sa ne putem cobori indeajuns vibratia ca sa venim aici sa traim, sa experimentam, sa ne implinim misiunile.

      Ștergere
  13. Eu....este la fel cu Noi?Sinele Individual esti tu ,cel de aici.Cel care ai fost s-au cel care vei fi,probabil are alte probleme de rezolvat la timpul,locul si spatiul care il ocupa.Tu... Cristian Andrei ..cuprinzi constiinta Tatalui?De acord ,poti cere multe sinelui individual dar nu tu decizi ci constiinta Tatalui.Cu toate ca scanteile "divine" dupa parerea mea nu ar fi chiar din Tatal,daca ar fi sa ne referim la Sursa.Universul este un paradox.

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc pentru martisorul minunat, Mihaela. Asteptam vesti de la tine. Am facut rugaciunea 16-16-16 si am avut niste trairi... nu le pot descrie in cuvinte. Trecem printr-o perioada de mari transformari si suntem, cu totii, pregatiti pentru ceva de o maretie pe care nu ne-o putem imagina. Asta simt in ultima vreme. Ma simt si foarte obosita si am senzatia ca in celelalte dimensiuni "muncesc" foarte mult si folosesc si din energia de care am nevoie in planul fizic.
    Astept cu nerabdare sa vii la Cluj.
    Sa ai o primavara plina de bucurie.
    Cu drag,
    Corina

    RăspundețiȘtergere
  15. Am zâmbit când am citit numele celor întrupăți în tara noastră. Încă exista speranța :)

    RăspundețiȘtergere
  16. ..."Inca exista speranta"...La ce ar folosi sa traiesti rau sperand?

    RăspundețiȘtergere