marți, 8 martie 2016

MAGUL DE AUR - CONSTANTA, 13.03.2016MAGUL DE AUR

"Dragii mei, suntem intr-o cautare frenetica a starii de bine si a “ceva”, intr-o perioada in care lucrurile se intampla cu o viteza uluitoare!  Puterea noastra interioara este imensa, impodobita cu diamantele Intelepciunii, Iubirii si Recunostintei. Pentru ca fiecare dintre noi sa ne constientizam puterea interioara,  MAGIA Sinelui Divin, va propun un atelier de lucru, ce se va desfasura duminica, 13.03.2016, in Constanta, sub numele:

MAGUL DE AUR


Iata programul:

·       Magul interior si manifestarea sa.
·     Elementele (apa, aer, foc, pamant, etc.) si modul in care ele ne ajuta sa aducem la suprafata magia interioara.
· Subconstientul. Codul ADN si tipuri de blocaje pe cod. Prietena mea Mihaela Ashtara a pornit prin analizarea geometriei ADN prin cele doua catene si refacerea atat cat este permis a acestei geometrii. Analizand situatia mai multor persoane prin scanarea ADN-ului, s-a ajuns la concluzia ca exista distorsiuni pe geometrie care pot proveni atat de la intuneric cat si de la Lumina. Noi am numit distorsiunile venite de la Lumina, peceti ale Sfintei Treimi. S-a constatat de asemeni ca in urma procesului de refacere, la unele persoane au fost desfacute aceste peceti iar la altele nu. Pecetile sunt puse din doua considerente: Plan Divin (misiune) si/sau lectie de viata. Daca in cele ce priveste Planul Divin, nu putem interveni cu vreo schimbare, nu acelasi lucru putem spune despre lectiile de viata. Aceste lectii de viata sunt insa in stransa legatura cu ce ESTE SCRIS in ADN (asa-zisele tipare), prin legaturile dintre cele doua catene si nu cu geometria lui. Aceasta se traduce prin faptul ca venim cu aceste lectii inscrise in codul nostru ADN, iar daca nu realizam o munca interioara cu noi insine, ca sa putem intelege aceste lectii, atunci vom ramane cu acele blocaje pe geometrie, nu ne vom putea manifesta la intreaga noastra capacitate si vom reveni intr-o viata viitoare cu acelasi program. Practic, nu am reusit prin intelegerea corecta, sa inlocuim programul scris initial, cu altul nou care sa ne scoata de sub influenetele acelor lectii de viata.
· Descoperirea si eliberarea de tipare, blocaje mentale si emotionale, urmand pas cu pas geometria ADN, care corelate cu amintirea evenimentelor neplacute cu caracter repetitiv din viata fiecaruia dintre noi, vor conduce la intelegerea lectiilor noastre de viata.
·       Pe parcursul atelierului se vor face meditatii corespondente temelor abordate.
    

Atelierul va incepe la ora 11 si are o durata de aproximativ 6 ore.
Investitia de participare este de 100 lei.
Locatia va fi transmisa prin e-mail persoanelor inscrise.
Inscrierile se vor face pe adresa:
sau
https://www.facebook.com/cristianapetrof

FIE CA MAGIA IUBIRII, INTELEPCIUNII SI RECUNOSTINTEI, SA VA INSOTEASCA IN FIECARE GAND, CUVANT SI FAPTA!

Cu dragoste si respect,
Cristiana Petrof
Specialist in terapii complementare, formator si ….

UN MAG PRINTRE MAGI"

4 comentarii:

 1. Draga Ashtara, am avut un vis interesant si ai fost persoana la care m am gandit pentru descifrare. Eram in masina cu fIul meu, eram pe un drum cu o inclinatie mare, iar sus, era un sesn giratoriu. Pe langa sosea se vedea neantu. Am ajuns in sesn am vrut sa ma incadrez, insa toti participantii in trafic mergeau contrar regulilor, asta a facut sa ne destabilizam si am avut impresia ca am cazut. Insa nu am vazut sau simtit acest lucru, iar in Imaginea urmatoare, eram pe un teren arat imens fara masina. Eram intr o stare totala de pace. I am spus copilului: Cred ca am murit! Moment in care s a facut pamantiu la fata. Apoi am continuat si am spu: Vino la mama! Nu te speria! Si l am luat in brate. Apoi, din pozitia in care ma aflam cu copilul in brate, ca sezand pe scaun, am inceput sa levitam spre inainte, iar mai apoi si ascendent, moment in care m am trezit. In fata noastra cum levitam, era o scanteie de lumina, iar noi o urmam. Cam asa parea. Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 2. Am așteptat in pace răspunsul tău, cu gândul ca ești ocupată! Sau poate visul reprezintă o posibilitate a viitorului si fiind atât de evident totul, nu ai mai comentat nimic? Salutari si mulțumiri!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Draga mea, imi cer iertare insa te rog mult si pe tine si pe alti cititori sa aveti rabdare, deoarece raspund atunci cand gasesc un pic de timp. Atunci cand sunt in preajma sustinerii unui curs, zile in care ma culc numai la 3 noaptea, pentru ca orele din zi nu imi sunt de ajuns ca sa pot pregati toate cele necesare, nu raspund nici la comentarii si nici la e-mailuri, pur si simplu din lipsa timpului. Imi scriu oameni zeci de e-mailuri cu tot felul de probleme si stiu ca fiecare si-ar dori sa ii raspund pe loc dar ei sunt multi iar eu sunt una si ca sa poti impaca pe toata lumea este o munca dificila si istovitoare, ce imi ocupa un numar de ore la care nici nu le mai stiu numarul. Iar toate acestea se intampla in conditiile in care nu percep vreun ban pentru aceste sfaturi.

   Revenind la visul tau, se traduce ca o schimbare de directie in bine, atat pentru tine cat si pentru fiul tau. Cand visezi ca mori se spune in popor ca ti-a murit moartea. Cu alte cuvinte gusti viata in toata frumusetea ei. De asemeni poate semnifica ideea saltului cuantic ce va veni la un moment dat si care se va desfasura cam asemanator cu moartea, cu trecere prin tunel si tot tacamul. Faptul ca s-au intamplat la tine in vis anumite evenimente in mod fortat, arata ca intregul proces se declanseaza de la sine fara a avea o putere sa schimbi ceva intr-un fel. Duce deci tot catre ideea de salt cuantic. Este foarte posibil sa fi calatorit un pic in viitor in acest vis al tau si sa fi vazut in mod simbolic niste lucruri ce se vor intampla ceva mai incolo.

   Ștergere
 3. MULTUMESC! Am scris cu majuscule pentru a sublinia aprecierea pentru tot ceea ce faci, ești si pentru răspunsul primit! Intenția si gândurile mele bune sa ti confere tăria necesară in tot ceea ce faci, in serviciul adus luminii, intru numele Tatălui si al Fiului si al Sfântului Duh, Amin!

  RăspundețiȘtergere