marți, 8 martie 2016

MAGIA RECUNOSTINTEI IN 3 PASI - BucurestiMAGIA RECUNOSTINTEI IN 3 PASI

Bucuresti, 12.03 2016, 20.03.2016, 10.04.2016
                     
Ca  fiinte Divine suntem intr-o calatorie de transformare continua, de la constiinta umana, limitata, la constiinta spirituala, Divina, nelimitata.
Stim ca gandurile noastre genereaza emotii, iar emotiile noastre ne “pozitioneaza” intr-o vibratie care la randul ei genereaza faptele nostre ce ne conduc catre noi experiente. La randul lor, mecanismele noastre biologice inregistreza toate emotiile si in functie de emotia traita, vin catre noi experientele si oamenii ce oglindesc, de cele mai multe ori, trauma sau implinirea din interior.
Din experienta mea de pana acum, am constat ca una dintre cele mai eficiente metode prin care putem armoniza si intelege viata pe care o traim si ne ajuta s-o TRAIM cu adevarat, este RECUNOSTINTA.
RECUNOSTINTA merge la unison cu una dintre legile ce guverneaza Universul nostru,  Legea atractiei, care gestioneaza energia Universului, de la formarea atomilor si pana la miscarea Planetelor. Celulele unui organism viu sunt mentinute laolata prin legea atractiei. Deci si gandurile si sentimentele noastre, care reprezinta manifestarile noastre energetice, opereaza prin aceasta lege.
Newton a descoperit legile fundamentale ale miscarii in Univers, iar una dintre acestea spune: “ oricarei actiuni i se opune o reactie egala si contrara”.
Daca aplicam acest principiu conceptului de recunostinta il vom traduce astfel: orice actiune de daruire  genereaza inevitabil o reactie opusa de primire. Iar ceea ce primim este intotdeauna egal cu cantitatea de recunostinta pe care o exprimam.
Ne putem exprima recunostinta pentru cele cinci simturi fizice: ce vedem, ce auzim, ce simtim, etc. , pentru copaci, animale, pentru casa in care locuim, pentru lumina, caldura … etc.
Va propun ca pe parcursul a trei intalniri, sa ne reamintim sa fim recunoscatori  pentru:

Sanatate
Munca si succes
Bani
Relatii
Pasiuni
Fericire
Iubire
Viata
Natura, planeta Pamant, aer, apa,  soare
Bunuri materiale si servicii

In cadrul celor trei intalniri vom lucra cu orice fel de limitare sau blocaj, spre a le elibera si transmuta din campurile energetice, din ADN si din constiinta noastra.
La primele doua etape fiecare cursant va primi 15 tehnici cu care va lucra, in fiecare zi, pana la urmatoarea intalnire (acestea fiind fixate la un interval de 2 saptamani una fata de alta). Fiecare participant va avea sustinerea online sau telefonica pentru orice intrebari.  La ultima intalnire se va face bilantul celor treizeci de zile de lucru .
Atelierul este structurat in trei intalniri, pentru a putea cuprinde toate aspectele vietii, respectiv toate aspectele pentru care putem fi recunoscatori. Vom invata tehnici de curatare si eliberare si fiecare intalnire va cuprinde meditatii si calatorii catre interiorul nostru.
Cu fiecare zi de practica a RECUNOSTINTEI, se trezeste in interiorul nostru starea naturala de fericire, de bucurie, claritate si intelepciune.

Prima intilnire: 12.03.2015
A doua intilnire: 26.03 2015
A treia intilnire: 10.04.2015

Investitia de participare este de 99 lei pentru fiecare zi de lucru. Atelierele vor incepe la ora 11 si vor avea o durata de aproximativ 6 ore. Locatia de desfasurare va fi transmisa prin e-mail persoanelor inscrise.

Inscrierile se vor face prin e-mail la adresa:
cristianapetrof@yahoo.com

Cu dragoste, respect si recunostinta,
Cristiana Petrof,

energoterapeut, specialist in terapii complementare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu