marți, 22 martie 2016

INITIEREA FULGERULUI BLEU - ARGINTIU


INITIEREA FULGERULUI BLEU - ARGINTIU


Dragii mei,

Incep prin a multumi din suflet participantilor de la “Pecetea lui Melchisedec” si oricum voi face aceasta si prin e-mail, dar peste cateva zile, dupa ce voi mai efectua cateva analize astfel incat sa pot trage niste concluzii certe pe care sa le pot comunica.
Pana una-alta insa, doresc sa transmit ceva ce este clar inca de la aceasta ora si este valabil nu doar pentru cei participanti, ci pentru foarte multi oameni de pe Pamant.
Am anuntat in programul cursului, despre initierea Fulgerului albastru. Este ceva ce eu am primit de la Inaltul Domn Melchisedec, in toamna anului trecut si am crezut, atunci cand mi s-a transmis de Sus despre intentia acestui Dar pentru cei participanti, ca se repeta acea experienta a mea, pentru tot omul ce urma sa fie prezent sambata in sala.
Dar socoteala de acasa nu se potriveste cu aceea din targ, cunoastem multi acest proverb.
La momentul lucrarii efective, condusa ca de fiecare data pe loc, prin transmisie directa, fara a sti dinainte ce urmeaza sa se petreaca, ne-am trezit ca primim nu o initiere a Fulgerului albastru de la Melchisedec, ci o intiere a unui Fulger bleu-argintiu de la Tatal. Din punctul meu de vedere, Melchisedec reprezinta un aspect al Tatalui, ce a venit pe Pamant, fara nastere si fara moarte, chiar daca exista scrieri care arata ca nu este posibil sa nu se fi nascut din mama si tata, ca tot omul si nici sa nu fi murit, doar ca nu este precizat despre aceste lucruri in Vechiul Testament. Ei bine, doar Sfantul Apostol Pavel sustine ca a fost fara nastere si fara moarte, iar eu am aflat in zilele anterioare cursului ca acesta este adevarul si ca materializarea Tatalui sub forma lui Melchisedec s-a produs pentru prima data pe … PAMANT ROMANESC.
Am aflat de asemeni ca a stat pe aceasta planeta 4 ani, dematerializandu-se si materializandu-se dintr-un loc in altul, dupa cum a fost necesar.
In cursul nostru, Tatal s-a aratat in timpul initierii sub o forma interesanta, ce am vazut-o de mai multe ori in planul energetic in ultimele saptamani si despre care s-a transmis ca se numeste “Bucuria Vietii” (simbolul complet incluzand si pe Mama Divina si pe Fiu).
Am primit mai intai initierea aceasta cei din sala, iar prin rugaciunea ce am facut-o impreuna atunci pentru toti semenii nostri, aceasta unda s-a dus mai departe peste multi oameni de pe Pamant.
Fulgerul bleu-argintiu a fost trimis succesiv din acea forma, dupa cum urmeaza:
1.       Chakra Inimii;
2.       Chakra Timusului;
3.       Chakra Plexului solar;
4.       Chakra Gatului;
5.       Chakra Ombilicului;
6.       Chakra Gurii;
7.       Chakra Hara;
8.       Chakrele Nasului si Urechilor;
9.       Chakra Sacrala;
10.      Chakra Fruntii;
11.      Chakra Radacina;
12.      Chakrele Genunchilor;
13.      Chakrele Gleznelor;
14.      Chakra neagra (de sub talpile picioarelor, 20 cm);
15.      Chakra Coroana;
16.    Chakra Timpului (deasupra capului, 20-50 cm) sau 
        Steaua Sufletului;
17.      Chakra existenta deasupra capului la aproximativ 100 cm;
18.      Chakra existenta deasupra capului la aproximativ 140 cm;
19.      Chakra existenta deasupra capului la aproximativ 170 cm;
20.      Inima fizica – 12 fulgere;

Dupa cum lesne se poate observa, fulgerul a fost trimis alternativ sus-jos, ca o ţesere.
Ulterior, a aparut evident intrebarea: la ce ne foloseste aceasta initiere?
Consider ca pasul 1 este sa constientizam ca o avem. Cum ne dam seama de aceasta? Aici realizez o programare chiar in acest moment, prin urmatoarea afirmatie: orice om care ia la cunostinta, intr-un fel sau altul, despre aceasta informatie, poate fi sigur ca a primit initierea Fulgerului bleu-argintiu. (Fiind facut program in acest sens, daca nu a primit-o si nu este demn sa o primeasca, nu va afla niciodata despre asta. De asemeni, afirmatia mai sus stabilita nu presupune ca nu exista oameni care au primit-o si care nu stiu ca o au, ci repreziinta doar o confirmare de primire pentru cei ce ajung in contact cu aceasta informatie).
Pasul 2 presupune sa ne punem mintea pe roate si sa vedem cum am putea sa folosim acest Dar.
Iata ce exercitiu mi-a venit mie sa fac duminica. Am spus asa:

“Tata, din suflet te rog, prin puterea fulgerului ce mi-a fost mie daruita, sa se transmute in lumina, in corpul meu, sau sa se elimine, toate toxinele materiale si energetice, toate metalele grele si orice alti compusi ce nu fac bine corpului meu. Din suflet multumesc. Amin.”

Efectul a fost simplu de vazut. Imediat dupa acea cerere pot spune ca “mi-a luat corpul foc” si a tinut-o asa cel putin o ora. Mai apoi, ieri, cantarindu-ma de curiozitate, am vazut ca aveam cu 2,5 kg mai putin decat alaltaieri. Cam mult doar pentru o singura zi si credeti-ma pe cuvant ca nu am facut foamea. Stim insa ce inseamna metale grele si anume aceea ca un centimetru cub de un astfel de metal poate cantari nu stiu cate kilograme. Concluzionez ca fulgerul si-a facut treaba in corpul meu, asa cum mi-am dorit.
Ce s-ar mai putea face cu el? Imi vin acum in minte niste sugestii de incercat: sa dizolvam noduli si tumori, chisturi si fibroame si mai stiu eu ce alte formatiuni nedorite, sa dizolvam programe aiuirea ce ruleaza in ADN si de a caror existenta ne putem da seama, prin aparitia in viata noastra, in mod repetat, a anumitor tipare nedorite de evenimente si oameni, sa reglam functionarea sistemului endocrin, sa dizolvam blocaje mentale, sa dizolvam grasime daca suntem supraponderali, sa purificam apa din corpul nostru si multe altele.
In nici un caz nu se va folosi acest Dar pentru “a trosni” pe cineva. Nu numai ca nu va functiona, dar se va si lua Darul inapoi, la care sunt absolut convinsa ca s-ar mai adauga vreo suta de casatane-fulger, de toate culorile de aceasta data si concentrate numai in cap, care sa il potoleasca pe cel ce ar face o asemenea fapta, sa mai comita ceva asemanator vreodata. Dar stiti cum este pana la urma: pentru unii, poate face si asta parte din “Bucuria Vietii”.

 Toate cele bune!

14 comentarii:

  1. Multumesc mult pentru aceste pretioase informatii. Ti-am trimis un e-mail zilele trecute, despre ceva care mi s-a intamplat si as vrea sa aflu parerea ta neaparat. Stiu ca esti foarte ocupata, dar nadajduiesc ca voi primi totusi un raspuns. Pace si iubire!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru darul primit prin aceasta informatie. Am inteles bine ? Si noi ce care din pacate nu am putut lua parte, am primit aceasta initiere ? Cu mult drag, Dana

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc Mihaela și mulțumesc Tatălui pentru toate aceste binecuvantari. Oare acesta să fie motivul pentru care nu am putut dormi sâmbătă noaptea? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Mihaela!Imbratisari multe si dragi iubire!

    RăspundețiȘtergere
  5. O mare dragoste am in sufletul meu pentru dumneavoastra! Va multumesc din toata inima pentru acest dar minunat si pentru tot ce postati.Cu stima,Reli Dragan.

    RăspundețiȘtergere
  6. NAMASTE MIHAELA ! FRUMOS. AM ROSTIT ŞI EU CU TOATĂ CREDINŢA MEA ACEASTĂ INIŢIERE.DEŞI NU S-AÎNTÎMPLAT NIMIC SURPRINZĂTOR,MĂ BUCUR CĂ AI AMINTIT DE PĂMÎNTUL NOSTRU ROMÂNESC. ATUNCI CÎND PAŞII TE VOR TRIMITE DINCOLO DE CRAIOVA ,MAI ÎNCOACE CĂTRE DROBETA MEA,SĂ ŞTI CĂ VOI VENI LA SEMINARUL PE CARE-L PREZINŢI ŞI-MI PARE ATÎT DE RĂU CĂ NU POT VENI LA BUCUREŞTI CĂ ACOLO NU CUNOSC PE NIMENI. CU DRAG GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere
  7. multumesc pentru postare. Urmaresc de putin timp blogul tau. A fost suficient sa inchid ochii sa vad si sa simt puterea FULGERULUI BLEU - ARGINTIU.
    Cu drag, MO

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc din suflet pentru tot ajutorul.Dumnezeu sa te binecuvanteze pentru tot ceea ce faci. Gina

    RăspundețiȘtergere
  9. Dacă vorbim de același lucru, este foarte simplu. Atunci când vă odihniți, cereți vindecare, binecuvântare, purificare. Probabil că veți simți explozii mai slabe sau mai puternice în corp, în diverse zone, cel mai probabil acolo unde sunt deranjamente. Scanuri calde sau reci, fierbințeli ca la febră și în palme. Așteptați liniștiți culcați și relaxați până trec.Nu vă speriați, e de bine. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc pentru initiere ,Am inceput sa lucrez cu Fulgerul .In prima clipa am observat linii orizontale bleu.Nu am observat ceva deosebit, in timpul lucrului cu el, dar ceva , o bucurie de a lucra cu el , am .Voi lucra zilnic mai mult timp cu Fulgerul, asa cum , ne-i indicat , sa vad roadele !Inca odata Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc,pentru lucrarea divina facuta prin tine asupra mea.Multumesc pentru aceasta initiere spre binele meu cel mai inalt si binele cel mai inalt al tuturor. Fii binecuvantata etern!Carmen-Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumim Tatalui pentru acest dar transmis prin omul minunat care esti tu, Mihaela.
    Te imbratisez cu mult drag, Carmen.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce bine ca exista persoane carora le este permis sa fie ele insele si sa se poata bucura de ceea ce li se ofera aici.

    RăspundețiȘtergere