marți, 29 martie 2016

BUCURIA VIETII



BUCURIA VIETII


Dragii mei,

Este mai bine de jumatate de an de cand am tot rulat actiuni legate de zona ADN. Totul a pornit de la o cunoastere noua primita in cadrul unor comunicari avute la acea vreme cu Inaltul Domn Metatron.
Am inteles in prima faza ca desi exista multe scrieri ce se ocupa de zona de soft a ADN-ului, cu posibilitati de transmutare prin variate metode, pentru programele ce ruleaza in el, totusi, aproape nimeni nu s-a ocupat de zona de hard a acestuia, de constructia fizica si energetica, efectiva.
Am aflat atunci o mare taina, motiv pentru care cursul sustinut pe acest fagas s-a intitulat “Secret ascuns in ADN”.
Exista cartea lui Gregg Braden numita “Codul lui Dumnezeu”. El arata acolo ca orice ADN uman are o baza alcatuita din 64 de legaturi intre cele doua catene, pe care este inscris un cod sau cu alte cuvinte softul de functionare ADN. Aceasta baza se repeta in mod identic pe intreg lantul ADN al unui om. Cartea intens recomandata de mine, “Cheile Genelor”, desi nu am cunoscut pana in prezent pe nimeni din echipa ce se ocupa de acest domeniu, motiv de oarecare tristete pentru mine, reprezinta aur curat la casa omului, din punctul meu de vedere. Ea include exact 64 de chei, cate una pentru fiecare legatura dintre cele doua catene. Se poate spune ca o singura cheie are mai multe variante de soft, una pentru zona de joasa vibratie, una pentru medie vibratie si una pentru inalta vibratie. TOT CE NI SE INTAMPLA IN VIATA ESTE ATRAS DE CE ESTE INSCRIS IN ACEST SOFT. Daca dorim pace si armonie in jurul si in interiorul nostru, este musai necesar sa ducem vibratia cheilor catre zona inalta. Orice cheie care ruleaza la vibratie joasa atrage situatii si incercari de tot felul, dar care se cam pot identifica prin caracterul lor repetitiv, la anumite perioade de timp si in anumite sectoare ale vietii. Cartea “Cheile Genelor” nu este una usoara, insa eu am recomandat-o ca instrument de lucru intr-un mod facil. Etapele folosirii ar cam fi urmatoarele: mai intai se citeste partea de introducere spre a intelege cum functioneaza aceasta poveste, dupa care se pune frumsel intr-un raft. In momentul in care o situatie neplacuta apare, vin si imi pun intrebarea: oare ce cheie sau chei imi ruleaza la nivel de joasa vibratie, astfel incat ADN-ul meu a atras aceste evenimente? O deschid apoi la intamplare. Stiti ce vom citi acolo? Explicitarea situatiei cu care ne confruntam si pentru care am pus intrebarea. In cele ce ma priveste, de cate ori am apelat la ajutorul acestei carti, nu a existat sa dea gres nici macar pentru o singura data. Ti se arata care este vibratia joasa a cheii respective si te recunosti acolo intru totul, dupa care ti se arata si variantele de medie si inalta vibratie, invatandu-te practic cum ar trebui sa actionezi si sa reactionezi. Dupa aceasta constientizare, in urmatoarele cateva zile, Universul iti mai aduce inca o data acea situatie pe tapet. Stiind acum ce ai de facut, iti impui in prima faza sa actionezi ca atare. Vom putea vedea insa ca aceasta actiune, constient impusa, va genera de fapt saltul cuantic la nivel de ADN, de la joasa vibratie, macar la medie daca nu chiar la inalta vibratie, pentru cheia respectiva. Acea situatie va inceta sa se mai manifeste in viata noastra. Acesta este efectul.
Este extrem de utila aceasta cunoastere, insa cand am aflat secretul, am inteles ca nu este suficienta. De ce? Pentru ca ADN-ul trebuie analizat si din punct de vedere al constructiei geometrice, al partii de hard. In acest fel am aflat ca baza ADN cu cele 64 de legaturi intre catene si cele 64 de chei, poate fi vazuta si ca o insiruire de 16 clepsidre, fiecare continand cate 4 legaturi intre catene. Avem in Romania o minunata reprezentare a acestui punct de vedere si aceasta este Coloana Infinitului apartinand Ansamblului Brancusi din Targu Jiu. Consider ca sunt putini cei ce au reusit sa patrunda cu adevarat misterele acestui anasamblu.
Fiecare dintre cele 16 clepsidre corespunde cate unui domeniu al vietii noastre.
Luand-o de jos in sus, la fel cum se inalta catre cer si Coloana Infinitului, aceste domenii sunt:
16. Clepsidra 16, cea mai de sus – se ocupa de Raza Spiritului nostru si de legaturile cu Sinele noastre superioare de pe Raza;
15. Clepsidra 15 – are legatura cu Scanteile Divine atasate de la alte Spirite la Raza Spiritului nostru;
14. Clepsidra 14 – se ocupa de nivelul de cunoastere si accesul la cunoastere superioara;
13. Clepsidra 13 – se ocupa de nivelul de intelepciune si inteligenta;
12. Clepsidra 12 – se ocupa de nivelul roadelor muncii noastre si de spor;
11. Clepsidra 11 – se ocupa de sectorul banilor din viata noastra, de cat de usor sau greu vin catre noi;
10. Clepsidra 10 – se ocupa de relatiile noastre sociale;
9.  Clepsidra 9 – se ocupa de relatia noastra cu Dumnezeu si de puterea rugaciunilor noastre;
8.    Clepsidra 8 – se ocupa de relatia de iubire cu o jumatate;
7.   Clepsidra 7 – se ocupa de zona de infatisare, culoare a parului si ochilor etc.
6.   Clepsidra 6 – se ocupa de zona de sanatate, de bolile genetice;
5.   Clepsidra 5 – se ocupa de echilibrul energetic Yin si Yang;
4.  Clepsidra 4 – se ocupa de influenta si puterea elementelor apa, aer, foc si pamant;
3.   Clepsidra 3 – se ocupa de capacitatile extrasenzoriale;
2.  Clepsidra 2 – se ocupa de misiunile de implinit si lectiile de viata;
1.   Clepsidra 1, cea de la baza – se ocupa de capacitatea de creatie;

Dupa cum am precizat si in articole anterioare, scrise in cursul acestui an, ADN-ul nostru a suferit profunde modificari la nivelul acestor clepsidre. Vorbim aici de modificari geometrice, de insertii intunecate in catene, in legaturi si in spatiul ARN, precum si de ADN-uri straine inclichetate cu al nostru. Cum se manifesta acestea? Esti blocat pe toate sectoarele vietii in care exista astfel de lucraturi. Nu poti crea, esti bolnav de cand te stii si ai stat numai prin spitale, esti singur fara o relatie de iubire, au multi oameni boala pe tine, iti castigi cu greu existenta si nu ai spor la bani, Dumnezeu parca nu iti mai raspunde la rugaciuni. Iata doar cateva exemple de manifestare a acestor blocaje.
La inceput ne-am ocupat de eliberarea de aceste lucraturi, unele dintre ele cum ar fi insertiile intunecate si ADN-urile straine, din pacate, putand reveni. Le-am tinut din scurt ca sa spun asa, prin cereri lansate in rugaciune, pe care le-am si furnizat ca exemplu in unele dintre articolele trecute.
Incepand cu rugaciunea de 16 zile, publicata in luna ianuarie a acestui an, s-a demarat practic un proces masiv de eliberare dar nu numai. A inceput si activarea unei forme noi a ADN-ului. Mai intai, la nivel energetic, s-a marit mult distanta dintre catene, de la clepsidra 11 pana la 16, generandu-se crearea formei de potir (cupa de sampanie), exact asa cum apare in interiorul schemei folosite la rugaciunea de 16 zile. Avem acum un ADN format dintr-o inlantuire de multe potire. Cine poate patrunde cu clarvederea aceasta imagine, poate confirma spusele mele. Mai apoi s-au adaugat potirului aripile de Inger, exact cum este reprezentat in Caduceul lui Hermes. S-au inlocuit apoi vechii serpi de pe caduceu, de culoare portocalie, asociati iubirii si dorintei sexuale, cu doi serpi, formand o simpla litera Gamma, unul verde si unul roz, avand capetele catre exterior si nu catre interior, programati deci pe daruire si nu pe primire, asociati iubirii neconditionate. S-au reimplementat intr-un final tonurile muzicale corecte, afland ca in ADN exista inscrise si tonuri, care si acestea au fost modificate.
A venit dupa toate acestea momentul Pecetii si s-a intamplat ce am intuit de la inceput, insa a fost cu mult mai mult decat atat. Dupa ce s-au facut toate eliberarile si activarile pe ADN, s-a pus pecete peste ele. Cum se traduce lucrul acesta? De la momentul pecetii incoace nu se mai poate lipi nimic pe ADN-ul nostru, nici insertii intunecate (ce apareau de la simpla trecere prin lume pana la efecte ale actiunilor de magie neagra) si nici ADN-uri straine. De modificari de geometrie nici nu poate fi vorba si am spus despre asta mai demult.
S-a mai intamplat insa ceva important. Fulgerul Bleu-Argintiu arde imediat orice vine catre noi ca simbol intunecat, ca programe, ca efect al actiunilor de magie neagra, indiferent ca este vorba de ADN sau de campurile energetice, prin lumina lor interioara si exterioara.
De ce spun toate astea? Din dorinta de a aduce VESTI MINUNATE in primul rand dragilor nostru frati magi negri, care in ultimele doua saptamani au avut multa treaba ca sa zic asa. Demoni de toate felurile se vedeau in astral, portaluri de intuneric deschise, gratie si conjuncturilor astrale din aceasta perioada, care poate ne-au facut sa ne simtim un pic rau pe unii dintre noi dar … CAM ATAT, caci mai mult acum nu se mai poate.
Cine nu a primit aceste activari si pecetlluirea lor pana la acest moment? CINE ARE PACT CU INTUNERICUL DIN VIATA TRECUTA SAU DIN ACEASTA VIATA. Am mai spus asta.
Vestea buna insa este aceea ca e suficient sa se ceara Sfintei Treimi desfacerea unui astfel de pact daca se ia in calcul ca ar putea exista, iar imediat dupa ce acest lucru se intampla, programul este facut de asa natura incat se vor genera automat pentru acea persoana toate activarile enumerate, inclusiv pecetluirea si implicit primirea Fulgerului Bleu-Argintiu.
Este deci dragii mei un Dar ce ar putea fi primit de oricine, numai sa ii ajunga informatia la urechi. Oricum, inainte de pecete, va marturisesc ca am facut de mai multe ori rugaciuni prin care am cerut desfaceri de potentiale contracte pentru tot romanul si nu numai si implementarea activarilor pe ADN. Mi-am dat insa seama ca desi pentru unii Sfanta Treime a raspuns imediat acestei cereri, fiind atunci un mare flux de anihilari de astfel de pacturi, ce a durat mai multe zile, actiuni in care au fost angrenate multe Spirite, chiar daca noi aici, la nivelul nostru, poate nu am stiut de preocuparile de la nivel de Sine Superioare, totusi, nu toata lumea a avut acest raspuns. Am inteles ca oricat de mare ar fi dorinta sa vedem pe cat mai multi copii ai lui Dumnezeu eliberati si fericiti, totusi, intervin in aceste situatii elemente multiple ce tin de datorii karmice, de incapacitatea de a ierta, de egoism, de ura si altele asemenea acestora, Sfanta Treime asteptandu-i pe ei in mod direct la intalnire si neraspunzand rugaciunilor altora pentru ei.
Ramane intr-un final sa vedem cum ne rezolvam socotelile cu cheile si cu vibratia la care ele ruleaza.
De asemeni punctez inca o data pentru toti cei ce au citit si poate nu au inteles. Rugaciunea celor 16 zile este DISPENSA DIVINA. Se acorda iertare pentru multe bile negre, se dezleaga toata vraja si toate blestemele, se anihileaza emanatiile si programele obiectelor de vraja si multe altele. Pentru ce a dat Sfanta Treime aceste Daruri, aproape nemeritate? Mi-a transmis Cerul ca totul se datoreaza amaratei de trude facute timp de 16 zile, de a te ruga pentru aproapele si pentru NEAMUL SI TARA TA. 
Inchei acum prin amintirea ultimei Fericiri graite de Mantuitor:

“BUCURATI-VA SI VA VESELITI CACI PLATA VOASTRA MULTA ESTE IN CERURI!”

 Toate cele bune!

6 comentarii:

  1. Multumesc Mihaela.
    Referitor la Cheile Genelor: pe langa metoda de utilizare pe care ai specificat-o in articol, este foarte folositor si sa-ti generezi profilul hologenetic (se poate face gratuit pe site) si apoi sa studiezi genele care au fost activate in momentul nasterii tale si care te guverneaza in viata. Toate sunt active in fiinta noastra dar cele din profilul hologenetic sunt cele care au influenta cea mai mare in viata fiecaruia. Contempland aceste gene si modul in care umbra si darurile fiecareia se manifesta in noi ajungem la un nivel profund de cunoastere de sine... "Cunoaste-te pe tine insuti"
    Cand constientizam care sunt tiparele emotionale si de comportament care se manifesta in noi putem sa le gestionam mai usor. Putem sa transcendem si sa transformam in noi umbra, asa cum ai spus si tu, si sa dezvoltam in noi darurile.
    Cu drag,
    Corina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, mersi de schema neinterpretata. Am comandat multe chestii online chiar si carti si nu mi s-a cerut cnp, seria nr de buletin chiar daca au trimis factura, n-au decat sa stea cu cartea nevanduta. Ce sanse sunt ca dupa ce dai si specimen de semnatura la curier sa te trezesti de exemplu cu vreun credit bancar de care habar n-ai ?

      Ștergere
    2. Pacat ca nu e gratuit si ce inseamna profilul ala hologenetic. Chiar daca as avea bani, nu as comanda cartea aia, nu e treaba alora datele alea din buletin. S-a inventat si posta, costa 7 ron trimisu de 1 carte la ei.

      Ștergere
  2. Mulțumesc, Mihaela, din nou. Anul trecut, pornind de la un articol de al tau despre cheia 55, mi-am făcut profilul hologenetic și așa am descoperit că munca vieții mele e dată de cheia 22, ca evoluția mea și provocarea mea sta sub semnul cheii 47, ca radianta, ceea ce transmit inconștient prin aura mea este ifluentat de cheia 26,ca scopul vieții mele este scris prin cheia 45. Și multe altele. Când am citit atunci cheia 55, ceva minunat s-a întâmplat în mine și m-a împins să caut mai in adanc. Este intr-adevar un instrument excelent de autocunoaștere și evoluție. Asa ca, din nou mulțumesc pentru tot ce faci, pentru informațiile cu care ne ajuți pe noi să ne putem ajuta mai departe singuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. De curiozitate, ce este fulgerul alb-argintiu, ce calitati are ? Sau va refereati de fapt tot la cel bleu argintiu ? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru toate informatiile date. Nu ma mai satur sa citesc! Fii Bincuvantata!

    RăspundețiȘtergere