luni, 8 februarie 2016

SEMINAR nr. 1 - 11.02.2016 ASCENSIUNEA GEEI SI FORTA LUI UNUSEMINAR nr. 1 - 11.02.2016
 ASCENSIUNEA GEEI SI FORTA LUI UNU


Dragii nostri,

          Incepand  cu 08.02.2016 , intram in anul Maimutei de foc,  un an guvernat de cifra  9, ceea ce semnifica un final de sfarsit de  ciclu . Se pare ca acest an,  2016, este cu mult mai important decat ne dam noi seama, dupa cum a prezentat si Mihaela in articolul sau Pecetea lui Melchisedec. Au trecut aproape doua luni de cand nu am mai sustinut un seminar pentru ca a fost o perioada de reasezari,  alinieri interioare,  recalibrari . Legaturile noastre cu Mama Geea,  cu intreg Universul si nu in ultimul rand cu Dumnezeu Tatal sunt mai profunde ca niciodata.  
Odata cu evenimentul din decembrie, alinirea planetelor din Sistemul nostru Solar, ne revine sarcina de a ne ancora la noile energii, astfel incat fiecare dintre noi sa devenim un canal cat mai pur si curat, venind asftel in intampinarea Fratilor nostri Stelari care ne vor ghida pe parcursul intregii actiuni ce avem in vedere sa o intreprindem in perioada imediat urmatoare. Ghizii din dimensiunile superioare au trimis mesajul ca sunt necesare cinci etape in zile diferite, astfel incat, va invitam, incepand cu joi, 11.02.2016  la prima etapa a acestei lucrari , in care se vor face alinieri energetice, armonizari, conexiuni, crearea de legaturi intre toate planetele Sistemului Solar si Soare dar si cu dimensiunile superioare. De asemenea, se vor face diverse activari, initeri si ne vom cunoaste familia noastra galactica. De fapt, pe parcusul celor cinci intalniri vom deveni mult mai constienti de cine suntem cu adevarat, la nivel galactic. Fratii nostri Stelari ne ajuta sa ne recunoastem puterea interioara ce provine din Sursa Vietii!
          Prin titul general ales, ASCENSIUNEA  GEEI SI FORTA LUI UNU", puteti intelege ca aceste seminarii fac parte dintr-un Plan Divin care pun bazele, intr-un an 9, pentru FORTA LUI UNU, A LUI DUMNEZEU, A UNUI NOU INCEPUT,  nu doar pentru noi dar si pentru intreg Universul.
          Astfel, Mihaela Popescu, Profa de Geogra si Cristiana Petrof va invita Joi, 11.02.2016, ora 18.30, la un nou seminar intitulat:

" ASCENSIUNEA GEEI SI FORTA LUI UNU"

Tematica intalnirii este urmatoarea:
1.   SEMNIFICATIILE ANULUI  2016  SI NOULUI AN CHINEZESC.
2. ASCENSIUNEA PLANETEI si PUTEREA LUI UNU IN IUBIRE - aspecte, conexiuni, alinieri intre retelele energetice ale planetelor din Sistemul Solar cu SOARELE.
ASCENSIUNEA 5D SI COSTIENTIZAREA FORTEI IUBIRII DIVINE LA NIVEL INDIVIDUAL, PLANETAR, GALACTIC. UNIREA IN IUBIRE CU TOATE ASPECTELE NOASTRE SI FAMILIA NOASTRA GALACTICA.  MEDITATIE
Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de Geogra - Energoterapeut)

3. IUBIREA NECONDITIONATA. CUM MANIFESTAM IUBIREA NECONDITIONATA , NECESARA ASCENSIUNII 5D .  MEDITATIE.

4.   CALATORIA CATRE SURSA VIETII.  MEDITATIE.

Coordonator: Cristiana Petrof (Energoterapeut, Terapeut Theta Healing, Formator masaj terapeutic , reflexoterapie)
Seminarul va avea loc intre orele 18.30-21.30, joi, 11.02.2016, in Bucuresti. Locatia va fi anuntata prin e-mail celor care doresc sa participe la eveniment.

Va rugam sa confirmati participarea  la adresa de e-mail:
mihaela_popescu2007@yahoo.com.

Investitia participantilor, in afara de timpul alocat, va fi de 50 LEI.

Va asteptam cu drag:

Mihaela Popescu si Cristiana Petrof

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu