luni, 1 februarie 2016

PUTEREA ASCUNSA – SISTEME AUTOMATE DE APARARE – PARTEA A IV-A



PUTEREA ASCUNSA – SISTEME AUTOMATE DE APARARE – PARTEA A IV-A

Dragii mei,

Prin acest articol, inchei seria intitulata “Puterea ascunsa – sisteme automate”.
Asa cum am promis, imi voi apleca privirea astazi asupra sistemelor automate de protectie.
Urmand pasii de la celelalte sisteme automate prezentate in partile anterioare, putem programa un sistem individual de protectie, in cadrul unei meditatii in care definim ca atunci cand dam comanda “ACTIVARE SISTEM AUTOMAT DE APARARE”, sa se puna in actiune toate scuturile cu anumite culori, formele, simbolurile si tot ce altceva mai cunoastem ca si instrumente de protectie. Nu cred ca exista om trezit care sa nu stie despre anumite simboluri de aparare cum ar fi poate steaua cu cinci colturi cu varful in sus, sau Merkaba, sau simbolul Triquetra, de anumite culori care aduc protectie cum ar fi violet si purpuriu, de anumite afirmatii si mantre sau pur si simplu de un simplu gand care zboara catre Iisus sau Maica Domnului. Toate acestea pot fi inserate in program atunci cand se concepe sistemul.
Mentionez ca pe un principiu similar ne putem construi sisteme automate de purificare energetica, sisteme automate de autovindecare si orice altceva ne trece prin cap. Sa lasam cale libera capacitatii creatoare a mintii noastre.
Nu as putea insa sa nu vorbesc in acest articol si despre macrosisteme de aparare globala, deja construite, ce ne ajuta cu succes si la nivel individual.
Va fi o abordare ceva mai inflacarata pentru ca tin sa precizez ca simt cum altcineva transmite acum prin gandurile si mai apoi prin mainile mele care tasteaza pe calculator.
Este necesar sa intelegem ca pe masura evolutiei noastre, vin din ce in ce mai multe sarcini de implinit si lucruri de rezolvat. Nu mai putem face fata cu incetinitorul. Suntem efectiv obligati sa mergem pe repede inainte. Din aceasta cauza, cu cat folosim mai mult inteligenta proprie in sensul conceperii unor sisteme automate, cu atat facem mai bine fata la tot ce vine nou si ne traim viata mai usor. Evident, nu orice se poate pune in sistem automat, cum ar fi o rugaciune transmisa cu inima. Sistemele automate folosesc mintea si puterea gandului. Putem insa insoti orice comanda de activare automata, cu o unda de iubire. Ii da forta mai mare acelui sistem, oricare ar fi el.
De asemeni, ni se tot da cunoastere si ni se pun in brate fel si fel de instrumente. Avem arsenal de sabii prin campuri si stim despre asta, dar cand vine vorba sa ne taiem niste amarate de cordoane energetice, strigam tot la Mihail. Ne comportam ca niste neputinciosi si cersetori, in conditiile in care Dumnezeu ne arata la tot pasul ce putere colosala exista in noi. DIN ACEASTA CAUZA, CERUL NU MAI RASPUNDE LA ORICE CERERE MARUNTA. Ne forteaza sa ne descurcam singuri cu ce stim si cu ce putem, PENTRU CA PUTEM.
O singura data daca am putea fi martori la o desfasurare celesta ce tine de anumite eliberari, batalii cu demoni si fiare, actiuni de distrugere a fel si fel de tehnologii extraterestre ale civilizatiilor controloare, ca sa ne dam seama ce treburi importante sunt de implinit acolo Sus, va garantez ca ne-am simti rusinati sa ii mai cerem lui Mihail sa ne apere de un gandacel de entitate. Ne este frica de intuneric? Va rog sa ne gandim profund la un sigur lucru. UNDE EXISTA FRICA DE INTUNERIC, INSEAMNA CA EXISTA O CREDINTA CIUNTITA IN DUMNEZEU. Ce ii poate face un drac lui Dumnezeu? Totul tine de constientizarea noastra ca Dumnezeu este cu noi si in noi in orice secunda. In acel moment, frica nu isi mai gaseste loc in sufletul nostru.
De asemeni, atrag atentia si se adreseaza aceasta in special celor ce au facut o obsesie din cat de agresati sunt de intuneric, ca multe dintre gandurile care le vin in minte sunt induse prin tot soiul de transmisii si totodata, imaginile de tot felul de demoni fiorosi pe care ei le capteaza, sunt doar niste simple holograme. Eu nu zic ca este 100% asa, dar un procent mare este totusi de natura indusa. Este adevarat ca este mult mai greu la acest capitol pentru cei ce au capacitati de clarviziune decat pentru cei ce nu le au. Cei din urma sunt un pic mai linistiti pentru ca nu pot vedea acele holograme. De ce sunt lasati sa aiba astfel de experiente? Am constatat ca in toate aceste cazuri, cel putin cele pe care eu le-am intalnit pana in prezent, este vorba despre faptul ca in vieti trecute, ei au facut actiuni de vrajitorie si magie neagra, iar in aceasta s-au intrupat cu dorinta clara sa vina cu fata catre Dumnezeu. Pentru aceasta este necesar sa regleze mai intai o karma facuta in acele vieti. Reglarea acesteia se face cu atat mai usor si mai rapid cu cat acesti oameni fac rugaciuni de iertare catre toate sufletele fata de care au gresit in aceasta viata si in acele vieti trecute. De asemeni trebuie sa faca recuperari de parti de suflet aflate pe la altii si eliberari de parti de suflet ce nu le apartin (este bine de facut de tot omul si nu doar de categoria mai sus numita).


Nu in ultimul rand trebuie sa ceara Sfintei Treimi iertare si sa o roage sa arda pacturile facute de ei cu diavolul in acele vieti, pentru ca EXISTA astfel de pacturi.
In alta ordine de idei, multi au venit cu planul stingerii unei karme legate de Atlantida. Atlantii erau fiinte cu mare putere mentala si nu intamplator s-au intrupat acum pentru ca este nevoie de ei in aceste timpuri, dar multi au folosit aceasta putere in tot felul de creatii si experimente genetice, combinand specii intre ele si incalcand legile divine. Au aplicat practici de magie neagra de asemeni. Gasesc multi in aceasta viata, cu plan de stingere a karmei acumulate in Atlantida, avand ca Sine superioare atmice, Ingeri Elohimi. Este greu de crezut ca Elohimii, Ingeri mai inalti decat Ingerii Serafimi, au facut asa ceva. A fost experienta lor de la acea vreme. Asta fac Spiritele atunci cand trimit o raza la intrupare. Experimenteaza tot felul de lucruri, testeaza, se joaca, totul pentru a invata si a-si largi viziunea despre Creatie. Elohimii sunt creatori. Fondatorii reprezinta Ierarhiile superioare la nivel de Elohimi. Ei avand capacitate de creatie, au folosit-o atunci cum nu trebuie, obtinand fiinte care ulterior sa fie folosite la tot felul de munci, un fel de sclavi. Ei bine, in aceste timpuri, sclavii aceia sunt intorsi impotriva lor. Sa retinem insa ca este chestiune de reglaj karmic.
Pe de alta parte, traim niste vremuri in care nu este deloc suficient sa ne ocupam doar de iluminarea noastra personala. TREBUIE SA NE AJUTAM APROAPELE. Unii sunt mai puternici iar altii mai slabi, unii mai cunoscatori si altii mai nestiutori, unii mai treziti si altii ceva mai in urma. Dupa cum s-a asternut la fiecare. Daca nu ne ajutam unii pe altii suntem pierduti. Daca din cauza vibratiei planetare obtinuta ca si medie aritmetica a tuturor vibratiilor individuale, se vor genera la un moment dat nu stiu ce cataclisme, va muri si iluminatul si netrezitul laolalta. Noi trebuie sa intelegem odata pentru totdeauna ca facem parte dintr-un intreg si daca nu ne orientam actiunile astfel incat sa ajutam tot intregul acesta sa se ridice, ce intreprindem doar pentru noi este de infima importanta.
Sunt mari forte cu care ne confruntam, iar cu cat ne ridicam mai mult cu atat devine mai incrancenata batalia pentru viata si libertate. Se petrec evenimente nestiute de multi, dar ii multumim cu recunostinta Bunului Dumnezeu si intregii Divinitati pentru ca ne pune in garda de fiecare data si ne daruieste ghidarile necesare, spre a sti ce este de facut.
In perioada octombrie 2014 – martie 2015, Romania a fost atacata fara incetare din multe puncte de pe glob. Ni s-a dat atunci, inainte de a incepe toate acestea, revelarea constructiei de aparare impotriva atacurilor sataniste, numita “Ansamblul Metatron”. Este un Arbore Cosmic al Vietii, de Aparare, parte componenta a macro Arborelui Cosmic. Are forma toroidala, incluzand structuri de geometrie sacra extrem de sofisiticate.


Cei ce doresc sa se insereze in aceasta constructie o pot face si acum prin indicatiile de la linkul de mai sus, iar cei ce sunt deja parte din El, sa nu uite sa ii trimita cat de des iubire si recunostinta, pentru ca este copilul pe care noi l-am plamadit si care ne-a aparat cum nu si-a putut cineva imagina, nici macar cei ce ne atacau, nedumeriti si nauciti de forta Lui. Constat in aceste zile ca El capata destinatie de aparator planetar impotriva atacurilor ce vin acum din spatiu, mult mai mult decat de pe Pamant. Cu cat va fi mai energizat si mai extins cu atat va fi mai puternic. Are capacitatea de a nu putea fi interferat de nici o structura intunecata. Am mai spus asta si in trecut.
De ce aduc acum in amintire despre Ansamblul Metatron? Pentru ca se pare ca iar avem nevoie accentuata de El. Doar in luna ianuarie au existat nu stiu cate atacuri teribile cum ar fi cel din data de 11 si de acolo incoace in mai multe alte zile. De asemeni, in ultimele 5-6 zile, in intervalul orar cuprins intre 1 si 3 noaptea, se intampla niste actiuni de forta destul de mare indreptate catre Terra. Sunt o combinatie de emisii ale unor unde de anumite frecvente, evident nocive pentru noi, la care se adauga practici ritualice aducatoare de anumite entitati, de asemeni un pic diferite fata de ce am putut noi cunoaste pana in prezent. Daca pentru demonii nostri “de pe langa casa” sunt necesare 2-3 ore ca sa poata fi trecuti in lumina, pentru aceste entitati numite de mine “speciale”, sunt necesare 13-14 ore pentru trecere. Va rog, daca exista cititori care de ceva vreme simt un rau accentuat si dureri mai mari localizate intr-o anumita zona din corp, sa ceara ajutorul direct Sfantului Pantelimon, pentru ca poate fi ca si cauza, existenta unei astfel de entitati in interiorul corpului. Nu prea raspunde la comanda obisnuita a noastra cu trecerea in lumina, decat dupa ce trece un numar de zile, timp in care se mai transmuta prin intermediul luminii noastre. Ele sunt trimise invelite intr-o sfera aurie, sub forma unei mici seminte care apoi incepe sa se dezvolte incetul cu incetul, capatand forta din ce in ce mai mare. Din cauza invelisului auriu, poate strapunge cu usurinta campurile atunci cand este trimisa, motiv pentru care, sa nu se culce nimeni pe o ureche ca el are vibratie inalta si nu poate fi atins, caci se insala. Un anumit tip de entitati  de acest gen a lovit copiii in ultima vreme. Am gasit mai multi copii avand astfel de entitati in interior. La ei se manifesta prin irascibilitate, deficienta de atentie, nepofta de mancare, agitatie si insomnie. Tot Sfantul Pantelimon este cel ce ne ajuta in aceasta situatie. Sa stiti ca daca nu ne dam seama de prezenta unor entitati indiferent ca sunt slabe sau foarte puternice si nu lucram cu nici un sistem automat de trecere in lumina, acestea se vor alimenta din lumina noastra si tot vor ajunge sa treaca in lumina la un anumit moment. Sistemele automate insa vor ajuta ca aceasta trecere sa se faca in 2 ore si nu in 2 luni. Aceasta este diferenta.
De asemeni, in decembrie anul trecut, o alianta formata din patru  civilizatii extraterestre ne pregatea o prajitura de Craciun care se numea “iradiere si otravire energetica” prin  iradierea si otravirea Arborelui Cosmic al Vietii. In timp ce au existat fiinte draconiene initiate in iubire, care in 22-23 decembrie veneau si ne puneau in garda despre atacul ce se pregatea (a fost in 24 decembrie, ora 15 a Romaniei), noi deja facusem macroconstructia de aparare, inca din 1 decembrie. Am numit-o si pe aceasta “Soarele lui Metatron” si este o constructie de geometrie sacra extrem de complexa, activata si la nivel individual, pentru toate persoanele de pe Pamant considerate pregatite de Sfanta Treime, dar si la nivel planetar, nu doar pentru planeta noastra ci si pentru alte planete controlate si vizate pentru atacuri similare. Are in centru drapelul romanesc. Era 1 decembrie si nu se putea altfel, iar in alta ordine de idei, vrem sa fim si noi ceva mai cunoscuti prin galaxie daca pe planeta ne tot trateaza toti ca pe ultimii amarati (doar la fatada ca prin dos, socoteala este total diferita). Drept urmare, ne-am petrecut toti Craciunul fericiti si cu siguranta ca multi nu au stiut si nici nu vor sti vreodata prin ce mare pericol am trecut. Despre aceasta constructie trebuie doar sa constientizam ca exista pentru ca ea se activeaza de una singura imediat ce vin elemente de iradiere sau otravire individuala si de masa.
Am vorbit despre acestea pentru ca au avut legatura cu actiunile la care am participat. Cu siguranta ca trebuie sa existe la nivelul acestei planete si alte lucrari similare, facute de alti oameni conform ghidarilor primite de ei.
Sunt convinsa de asemeni ca pana se atinge nivelul necesar pentru a se putea produce saltul cuantic (poate iulie 2017, cum mie mi s-a aratat in mai multe randuri?) vor mai fi atacuri si vor mai fi constructii si cred sincer ca din ce in ce mai sofisticate.
Sa avem insa incredere ca nu suntem lasati de izbeliste cand este vorba de lucruri serioase.
Dar niste cordoane energetice nocive, chiar suntem rugati sa ni le taiem singuri, sa nu uitam acest lucru. Nu avem cum sa ne descoperIm si sa ne dezvoltam puterea, daca tot timpul asteptam ajutor de la altcineva. Ne este frica sa actionam pentru ca dupa aceea poate ni se intampla ceva rau? Dar Dumnezeu si credinta in El unde este in toata ecuatia aceasta? Crede oare cineva ca face actiuni adevarate in slujba Luminii si este apoi lasat ca frunza purtata de vant? Nici pomeneala. Ideea este sa fie acele actiuni facute cu daruire, cu sufletul si inima curata, fara tot felul de interese ascunse. Daca este asa, nu avem a ne teme de nimeni si nimic.

Toate cele bune!


2 comentarii:

  1. NAMASTE ! Am citit articolul şi m-a incitat o frază unde spui că România este cap de afiş în lumea neştiută de majoritari ,steagul nostru e văzut dincolo de spaţii. Ştiu că la astfel de programe nu lucrează doar o singură entitate energetică umană,ci un întreg grup. Să înţeleg că acest grup este alcătiut doar din români ? Ansamblul METATRON unde se află aşezat în ţara noastră ? M-ai făcut atît de curioasă în dimineaţa asta încît nu voi avea linişte pînă nu-mi vei spune ,pentru că IUBESC ŢARA ASTA şi mă doare de fiecare dată cînd aud sau văd conaţionalii noştri care odată plecaţi de aici,O VORBESC DE RĂU,O ÎNJURĂ,UITÎND CĂ ÎN ACEASTĂ ŢARĂ AU SUPT LAPTELE MAMEI LOR,CĂ ACEASTĂ ŢARĂ LE-A FOST LEAGĂN ŞI MÎNGÎIERE ......şi muuulte altele. Iart-mă dacă m-a cam luat valul,pentru că EU CRED CĂ ŢARA MEA ARE UN DESTIN ŞI UN DRUM CU MULT DIFERIT DE ALTE STATE ALE LUMII. Ştiu şi o poveste minunată cu DOMNUL NOSTRU ISUS HRISTOS care i-a dat Î DAR măicuţei sale ,sfînta măicuţă de-apururi fecioară Maria ,ROMÂNIA ŞI A NUMIT-O GRĂDINA RAIULUI.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,

    Am o mare rugaminte mai ales ca sunt restanta cu un raspuns prin e-mail. Scrii in acest comentariu ca te-am facut "curioasa". Esti femeie sau barbat?

    In alta ordine de idei, daca citesti articolul indicat despre Secretul lui Metatron si despre modul in care s-a creat ansamblul si inca se mai poate extinde, iti vei putea da seama ca el este peste tot pentru ca sunt oameni de peste tot care s-au inserat in el. cu siguranta ca nu sunt numai de pe teritoriul romanesc.In astral se vede ca o nava uriasa care cand se activeaza incepe sa se invarta in jurul axei proprii cu o viteza foarte mare si incepe si sa se deplaseze in toate directiile, in functie de scop. In concluzie, este ceva ce nu poate fi prea usor reprezentat si localizat.

    Cat priveste aceasta tara, este foarte adevarat ca viitor de aur are si ca oricat de mult ar fi oprimata si ar exista forte ce nu vor sa ii accepte valoarea, pana la urma se va intampla tot cum este scris.

    RăspundețiȘtergere