luni, 8 februarie 2016

MAGUL DE AUR - Bucuresti, 13.02.2016MAGUL DE AUR

"Dragii mei, suntem intr-o cautare frenetica a starii de bine si a “ceva”, intr-o perioada in care lucrurile se intampla cu o viteza uluitoare!  Puterea noastra interioara este imensa, impodobita cu diamantele Intelepciunii, Iubirii si Recunostintei. Pentru ca fiecare dintre noi sa ne constientizam puterea interioara,  MAGIA Sinelui Divin, va propun un atelier de lucru, ce se va desfasura sambata, 13.02.2016, in Bucuresti, sub numele:

MAGUL DE AUR

Iata programul:

·       Magul interior si manifestarea sa.
·     Elementele (apa, aer, foc, pamant, etc.) si modul in care ele ne ajuta sa aducem la suprafata magia interioara.
· Subconstientul. Codul ADN si tipuri de blocaje pe cod. Prietena mea Mihaela Ashtara a pornit prin analizarea geometriei ADN prin cele doua catene si refacerea atat cat este permis a acestei geometrii. Analizand situatia mai multor persoane prin scanarea ADN-ului, s-a ajuns la concluzia ca exista distorsiuni pe geometrie care pot proveni atat de la intuneric cat si de la Lumina. Noi am numit distorsiunile venite de la Lumina, peceti ale Sfintei Treimi. S-a constatat de asemeni ca in urma procesului de refacere, la unele persoane au fost desfacute aceste peceti iar la altele nu. Pecetile sunt puse din doua considerente: Plan Divin (misiune) si/sau lectie de viata. Daca in cele ce priveste Planul Divin, nu putem interveni cu vreo schimbare, nu acelasi lucru putem spune despre lectiile de viata. Aceste lectii de viata sunt insa in stransa legatura cu ce ESTE SCRIS in ADN (asa-zisele tipare), prin legaturile dintre cele doua catene si nu cu geometria lui. Aceasta se traduce prin faptul ca venim cu aceste lectii inscrise in codul nostru ADN, iar daca nu realizam o munca interioara cu noi insine, ca sa putem intelege aceste lectii, atunci vom ramane cu acele blocaje pe geometrie, nu ne vom putea manifesta la intreaga noastra capacitate si vom reveni intr-o viata viitoare cu acelasi program. Practic, nu am reusit prin intelegerea corecta, sa inlocuim programul scris initial, cu altul nou care sa ne scoata de sub influenetele acelor lectii de viata.
· Descoperirea si eliberarea de tipare, blocaje mentale si emotionale, urmand pas cu pas geometria ADN, care corelate cu amintirea evenimentelor neplacute cu caracter repetitiv din viata fiecaruia dintre noi, vor conduce la intelegerea lectiilor noastre de viata.
·       Pe parcursul atelierului se vor face meditatii corespondente temelor abordate.
    

Atelierul va incepe la ora 11 si are o durata de aproximativ 6 ore.
Investitia de participare este de 100 lei.
Locatia va fi transmisa prin e-mail persoanelor inscrise.
Inscrierile se vor face pe adresa:
sau
https://www.facebook.com/cristianapetrof

FIE CA MAGIA IUBIRII, INTELEPCIUNII SI RECUNOSTINTEI, SA VA INSOTEASCA IN FIECARE GAND, CUVANT SI FAPTA!

Cu dragoste si respect,
Cristiana Petrof
Specialist in terapii complementare, formator si ….

UN MAG PRINTRE MAGI"

2 comentarii:

  1. In urma cu ceva mai mult timp am vazut o fotografie cu Cristiana Petrof(era, daca-mi amintesc bine, la un seminar impreuna cu Sfatuitoarea si Mihaela Ashtara) si privind-o...am inlemnit!!!Este-adica era- exact asa cum mi-am imaginat mereu ca trebuie sa arate femeia vietii mele,femeia ideala din vis pe care cred ca orice barbat o cauta toata viata fie si fara sa vrea.....De-atunci -si cred ca sunt aprox. 2ani- ma tot straduiesc sa-mi fac curaj sa merg s-o vad la un seminar,"pe viu" cum se spune dar fie lipsa timpului,fie lipsa banilor,fie problemele care apar iar si iar,fie curajul insufficient sau chiar varsta m-au impiedicat.....Dar sunt absolut convins ca "Ea" este femeia ideala pe care-am cautat-o o viata intreaga.....Poate intr-o zi voi avea si timpul si curajul si banii sa merg s-o vad, caci de iubit adevarat ,sincer si neconditionat o voi iubi mereu,mereu.....

    RăspundețiȘtergere
  2. BUNA ZIUA ! ADRESA MEA DE MAIL ESTE CRISTIANAPETROF@YAHOO.COM. SCRIETI MI ACOLO, SAU PE FACEBOOK , CRISTIANA PETROF . O VIATA PLINA DE MIRACOLE!!!

    RăspundețiȘtergere