luni, 11 ianuarie 2016

PUTEREA LUI 16 – O CHEIE A DEZLEGARII


PUTEREA LUI 16 – O CHEIE A DEZLEGARII

Dragii mei,

          Mai intai de toate, chiar daca o fac cu intarziere, insa nu am avut posibilitatea pana in prezent, doresc sa urez multa sanatate, bucurii si tot ce este mai bun, tuturor purtatorilor numelui Sfantului Ioan.

“La Multi Ani!”

S-a scurs deja o perioada de 3-4 luni de zile de cand ma framanta un lucru si acesta are legatura cu procesul de dezlegare si cu puterea ascunsa ce exista in fiecare si care nu se poate manifesta deoarece in majoritatea cazurilor, pur si simplu nu sunt intrunite conditiile ca ea sa poata fi accesata. Pentru a intelege prezenta expunere este absolut necesar sa fac trimitere catre un articol mai vechi. In cadrul lui se explica despre felul in care sunt structurate lumina interioara si exterioara, despre farmece si blesteme, despre ce inseamna o dezlegare a luminii personale, despre spatii sacre si porti pentagonale si despre obiectele de putere interioara incadrate la ceea ce am numit atunci “Puterea ascunsa”.


Obiectul framntarii mele a fost generat de doua directii diferite:
1. M-am rugat sa primesc o solutie ca cel putin persoanele care au participat la seminarul „Puterea ascunsa”, organizat la acea vreme, chiar si daca nu li s-a comunicat din partea mea despre obiectul de putere situat in primul spatiu sacru (portocaliu), dupa cum am facut o promisiune atunci, sa poata folosi totusi puterea lui si nu numai a lui ci si a obiectelor din spatiile urmatoare, dupa cate porti pentagonale s-au deschis pana in prezent la fiecare. Am informatia de Sus ca odata descatusata, poate fi folosita puterea unui obiect de putere fara a sti exact care este acesta si ce poate sa faca el. Doresc sa mentionez ca desi poate parea ca o neonorare a promisiunii mele, totusi realitatea nu este aceasta. Au existat persoane la care am putut comunica despre aceste obiecte si persoane la care, desi am facut incursiuni de cautare in nenumarate randuri, nu a fost chip sa gasesc aceste obiecte pana in prezent. Exista mai multe motive pentru care acestea nu s-au aratat si ele au legatura si cu persoanele in sine, dar si cu un anumit fenomen ce s-a amplificat din septembrie incoace, despre care am gasit scris la un moment dat in „Cheile lui Enoh” si care este numit acolo „gel energetic”. Este insa un subiect mai vast si ma voi ocupa de acesta intr-un articol separat. Momentan trebuie doar retinut ca datorita instalarii acestui gel, energiile acceseaza spatiile din ce in ce mai dificil. Din acest motiv lucrarile energetice se desfasoara mult mai greoi (si pentru lumina dar si pentru intuneric), clarvederea este ceva mai tulbure si comunicarile cu Cerul nu se fac deloc intr-un mod facil. Multi sustin ca le pot face. Intrebarea se pune daca acestea chiar sunt cu adevarat comunicari cu Cerul. Incep sa imi amintesc tot mai des de Sfantul Apostol Pavel care spunea intr-o epistola a Sa catre Corinteni ca la un moment dat se va sfarsi cu vremea proorociilor. De ce se va sfarsi? Raspunsul este simplu: pentru ca nu se vor mai putea face, din cauza ca nu se vor mai putea primi prea multe mesaje de Sus.
2.  Mi-am dorit ca aceasta dezlegare sa ajunga la un numar cat mai mare de persoane, astfel incat sa fie cat mai multi la un moment dat care sa isi poata manifesta puterea interioara. Stim cu totii ca in cadrul bisericii se fac slujbe de dezlegare dar nu este suficienta o singura slujba. Oare la cate ar trebui sa participe un om astfel incat dezlegarea sa fie completa? Este o intrebare fara raspuns. Orice slujba de dezlegare rezolva o anumita portiune de lumina interioara, mai mica sau mai mare, diferind de la om la om, in functie de cat de complicata este situatia si lucratura pentru fiecare. Daca este si blestem inregistrat in campuri, este si mai dificil procesul. Participi la trei slujbe, se dezleaga si mai mult. Participi la sapte, este limpede ca se dezleaga mult mai mult decat la trei. Dar nu poti sti niciodata daca s-a curatat totul. Iar daca nu se dezleaga totul, puterea interioara nu se poate manifesta.

          Dupa cum am scris deja in articolul anterior, in noaptea de Revelion si cateva zile dupa aceea, ne-am bucurat de prezenta si energiile lui Mihail. Recunosc ca sunt in cautari majore in cele ce iL priveste pe cel ce iL stim ca Ingerul Mihail. Ca a ajuns la nivel mai sus decat un Inger Serafim stiu sigur (de Arhanghel nici nu poate fi vorba la acest moment, asa cum multa lume crede, am mai spus-o, nici in cazul Sau si nici in cazul altor Ingeri cunoscuti. Ei sunt la ranguri mult mai inalte decat nivelul de Arhangheli). In egala masura stiu ca El este o Raza de manifestare a Inaltului Fiu Paradisiac (Dumnezeu-Fiu) numit Mihail. Un alt Fiu Paradisiac sau Dumnezeu-Fiu pe care noi iL cunoastem prea bine este Iisus. Singura carte cu care am intrat in contact si in care se vorbeste despre aceste lucruri este “Urantia”. Or mai fi si altele dar eu doar pe aceasta o stiu. Am mai recomandat-o si in alte randuri si se poate descarca liber de pe internet. Recomand formatul pdf. Este mai usor de navigat in interiorul acestui format avand in vedere ca aceasta carte are aproximativ 1800 de pagini. Doresc sa mentionez ca nu sustin aceste teorii pentru ca o parte le-am gasit scrise in “Urantia” ci pentru ca pur si simplu asa le cunosc de Sus. Iisus de pe Pamant a fost o Raza de manifestare la acea vreme a Fiului Paradisiac ce poarta numele tot de Iisus. Ca sa intelegem treaba cu razele, fac de asemeni trimitere catre un articol mai vechi:


Aceasta Raza a fost Iisus, de Sus pana jos. Nu este loc de Fiinta de Lumina Sananda pe aceasta Raza, cunoscut in multe teorii ca Suprasufletul lui Iisus. Spuneam candva demult ca Domnul Sananda a fost ghid spiritual astral pentru Iisus pana la varsta de 12 ani, pe cand era cunoscut si sub numele de Emanuel. Oricum a fost o misiune extrem de importanta si valoroasa pentru Domnul Sananda, iar eu iL respect asa cum respect orice Fiinta de Lumina. Ce doresc sa subliniez este ca a asimila pe Domnul Sananda cu Iisus este ceva ce nu corespunde Adevarului. Atat si nimic mai mult. Sunt ani de zile de cand pun intrebari pe acest fagas si fac cautari si primesc tot timpul aceleasi raspunsuri. A sti cum este configurata Creatia de la nivelul cel mai de jos si intunecat si pana la cel mai inalt, pentru mine este una dintre cele mai mari atractii ale acestei vieti si poate ca a fost si va fi si in altele. Sunt constienta ca nu am cum sa patrund vreodata acest Adevar in totalitate. Mintea mea asa cum este mintea oricarui om comparativ cu Mintea Divina Superioara, nu ar putea face fata. Dar si niste scantei din acest Adevar daca le prind si le inteleg, tot ma declar multumita. Iar ca sa le prind mai intai trebuie sa le cer si sa le caut. “Cere si ti se va da” spunea Mantuitorul nostru. Multi oameni traiesc in necunoastere si ignoranta pentru simplul motiv ca nu cer sa patrunda acest Adevar. Iau de bun tot ce li se serveste si esta asta valabila in toate planurile vietii noastre. Ba mai mult decat atat, aceasta necunoastere amplifica suferinta. Sa ne gandim putin. Nu-i asa ca omul nu sufera atat pentru ce i se intampla, cat mai mult din pricina necunoscutului si a faptului ca nu intelege de ce i se intampla, care sunt cauzele si cum va evolua toata povestea? Nu trebuie sa avem capacitati ca sa ajungem la cunoastere superioara. Dupa ce cerem sa stim si sa intelegem mai multe, conform cu Adevarul Divin, Universul ne va conduce pasii exact catre acele scrieri sau revelari cu cel mai mare continut de Adevar. Este stiut ca orice astfel de scriere, oricat de valoroasa ar fi, include si erori. Stiu sigur ca mi s-a intamplat si mie in cazul anumitor credinte si presupuneri. Dar in mare, ma declar totusi multumita de ceea ce am ajuns sa cunosc pana la acest moment.
          Revenind la Mihail si la Darurile Sale din noaptea de Anul Nou, pentru mine au fost mai multe, iar unele neintelese. Pe de alta parte mi-au tot venit in cap in ultima vreme amintiri despre un curs ce l-am sustinut acum doi ani, intitulat “Codul Ingerilor” in cadrul caruia s-a facut o lucrare foarte importanta avand legatura cu formatia numerica 4x16. Forma pentagon iar a reprezentat ceva extrem de activ pentru mine in ultima vreme. Au existat de asemeni vise ale mele sau ale altor persoane, ce pareau ca au o legatura cu multitudinea de semne. Au fost acestea elemente intre care nu am putut face legaturi pana acum cateva zile, cand s-a intamplat ceva interesant. Fiind pe strada, la un moment dat s-a indreptat catre mine un om si mi-a spus: “puteti sa imi dati si mie un leu ca sa completez la ce am si sa imi cumpar o bere?” Am raspuns instantaneu ca nu am, ruland in acelasi timp in cap ca daca mi-ar fi cerut pentru o paine, cu siguranta i-as fi dat. Ceva m-a facut insa sa acord atentie continutului intrebarii si am vazut repede ca omul cerea un leu adica o bucata de putere de care avea nevoie ca sa isi cumpere o bere (b=2, e=5, r=9, e=5), adica 2+5+9+5 = 21 = 3x7. Din punctul meu de vedere numarul 777 are legatura cu puterea magului sau puterea ascunsa sau cu orice actiune pe care o poate face un om pentru un alt om, ce ar putea fi incadrata la categoria miracole. I-am dat atunci de la distanta ce am inteles intr-un final ca a cerut de fapt, adica dezlegarea. Recunosc ca in urma initializarii acestui proces, la putini oameni mi-a fost dat sa vad descatusandu-se o lumina asa de mare. Mai mult decat atat, de cate ori m-am conectat in urmatoarea jumatate de ora la acest om, vedeam tot timpul numai pentagoane aurii. Tot in acea jumatate de ora mi s-au facut toate legaturile intre elementele enumerate mai sus.
          Am inteles ca primisem de fapt toate pieseke unei lucrari, avand menirea de a raspunde dorintei mele legata de dezlegare si puterea ascunsa, despre care am vorbit la inceput si cu siguranta ca este mult mai mult decat atat. Este indicat a se face lucrarea si de catre persoanele care au primit deja aceasta dezlegare, ea aducand multe alte beneficii si deblocari de situatii.
          Sa vedem acum despre ce este vorba:
1.  Ne facem o lista cu 16 Fiinte de Lumina, pe primul loc fiind pentru toata lumea Tatal nostru, pe care il vedem in aceasta lucrare ca personalizat intr-o Fiinta de Lumina. Celelalte 15 le putem alege dupa cum simtim fiecare: Iisus, Maica Domnului, Buddha, Ingeri, Sfinti, Maestri inaltati.
2.    Achizitionam 64 (4x16) lumanari (este clar ca lucrarea are legatura cu ADN-ul nostru si cu anumite schimbari benefice ce vor aparea la nivelul lui in timpul lucrarii). Fiecare lumanare o impartim in 4 parti egale.
3.  Vom face lucrarea timp de 16 zile si in fiecare zi vom folosi cate 4 lumanari din care se obtin dupa impartire 4x4 lumanarele mici. Aceste lumanarele mici se vor aseza pe o forma plina cu nisip, exact ca in figura de mai jos. Avem 3 pentagoane si asezam cate 5 lumanarele in varfurile acestor pentagoane (cercurile albastre). A 16-a lumanarica este asezata in centru. Definim un pentagon ca fiind pentru noi insine, unul pentru familia noastra si unul pentru persoanele cunoscute si pentru poporul din care facem parte. Aceasta schema este unul dintre Darurile lui Mihail, pe care nu il intelesesem la momentul primirii lui. Ea este ca o Cheie a Sfintei Treimi, incluzand si un pocal precum o cupa de sampanie.



4.  Stabilim 16 rugaciuni: 5 personale aferente pentagonului nostru, 5 pentru familie, 5 pentru cunoscuti si pentru tara si neam si una va fi Tatal nostru, aferenta lumanarii din centrul schemei.

Avem deci: 16 Fiinte de Lumina, 16 lumanarele, 16 zile si 16 rugaciuni. Aceasta este o lucrare 4x16, motiv pentru care imi venea in amintire “Codul Ingerilor” ce a avut legatura dupa cum am spus cu aceeasi formula.

Iata mai jos cateva exemple de rugaciuni.
Pentru noi insine
1.  Ma rog pentru dezlegare de toata vraja, farmecele, blestemele si pentru capacitatea de a manifesta puterea ascunsa – aceasta este o rugaciune obligatorie, indiferent cum am formula-o.
2.    Ma rog pentru credinta, incredere, claritate, intelepciune.
3.  Ma rog pentru sanatatea vietii mele, pentru libertate in adevaratul sens al cuvantului, pentru refacerea structurii mele ADN conform matricii divine originale, pentru eliminarea tuturor insertiilor energetice intunecate din ADN-ul meu si pentru detasarea oricarui ADN strain ce poate fi atasat ADN-ului meu. Aici se poate completa si cu probleme legate de greutate corporala excesiva, de nesomn etc, pentru cine are astfel de situatii.
4.  Ma rog pentru iubire, iertare, impacare, pentru gasirea unui suflet pereche, etc. (in functie de nevoile fiecaruia).
5.  Ma rog pentru oportunitati si oameni de bine care sa ma poata ajuta in problema X (achitarea unor datorii spre exemplu).

Pentru familie (5 rugaciuni) si pentru cunoscuti, tara si neam (alte 5 rugaciuni) se pot formula acestea pe acelasi calapod daca dorim.
In fiecare zi incepem lucrarea cu rugaciunea “Tatal nostru” dupa care citim sau rostim cele 15 rugaciuni stabilite, rugand pentru ajutor pe cele 16 Fiinte de Lumina.
Am primit informatia ca dupa incheierea celor 16 zile se obtine dezlegarea totala (presupunand curatarea luminii interioare, exterioare si a ADN-ului, aici avand loc si o reconfigurare si rescriere) si se obtine de asemeni deschiderea celor 3 porti pentagonale dintre spatiul rosu si portocaliu, dintre spatiul portocaliu si cel galben si dintre spatiul galben si cel verde (asa cum este prezentat in articolul indicat la inceput despre ascensiune si blocaje). In acest fel se va putea manifesta puterea a cel putin 3 obiecte de putere (unul pentru portocaliu, unul pentru galben si unul pentru verde).
Nu este o intamplare ca toate acestea ne-au fost date in anul 2016 si au venit ca dar inca din prima zi, chiar daca am inteles mai tarziu esenta. Nu o singura data am spus, inca de cand sustineam cursurile cu 16 Ingeri, ca anul 2016 va fi unul de mari daruri tocmai din cauza ca este anul 2000 + 16.
Mai este necesar sa fac cateva precizari care daca nu le-as insirui, ar aparea imediat ca niste intrebari firesti din partea cititorilor. Raspunsurile nu vin de la mine ci de Sus.
Este importanta ora la care se face rugaciunea? Raspunsul este NU.
Daca din anumite motive nu se poate face rugaciunea intr-o zi, se va lua lucrarea celor 16 zile de la capat sau se va continua de unde a ramas? Raspunsul este ca se va continua de unde a ramas.
Daca fac mai multi rugaciunea in aceeasi camera si in acelasi timp, se poate folosi pentru toti un singur set de lumanarele? Raspunsul este NU, deoarece intr-un fel, fiecareia dintre cele 16 rugaciuni (concepute in mod diferit de la om la om, fiecare dupa nevoia lui, chiar daca apartin aceleiasi familii) ii corespunde o lumanarica. Din aceasta cauza, fiecare trebuie sa aiba setul lui de lumanari.
Pot fi facute rugaciunile si pentru persoane care au parasit acest taram? Raspunsul este DA si se vor numi acestea la rugaciunile de familie daca persoanele adormite au facut parte din familie sau la rugaciunile de neam daca acestea sunt persoane cunoscute dar nu au apartinut familiei.
Articolul urmator ce va fi publicat in scurt timp, va fi dedicat sistemelor automate de lucru, inclusiv unul care sa utilizeze puterea ascunsa. Folosirea acestor sisteme este de mare ajutor pentru viata oricarei persoane, mai ales ca putem activa aceste sisteme si pentru altii, nu doar pentru noi.
Inchei prin a spune ca si eu voi face aceasta lucrare si sunt absolut sigura ca in perioada urmatoare, vor aparea mult mai multe informatii legate de scopul ei in totalitate, pe care le voi face cunoscute imediat ce se vor revela.


Spor la treaba si toate cele bune!

47 de comentarii:

  1. Un MULTUMESC plin cu IUBIRE si FERICIRE cit un UNIVERS de mare. Pina acum, aproape 4 ani, aveam in suflet un sac de intrebari referitoare la noi si la tot ce ne inconjuara, vazut si "nevazut". Apoi o persoana, in drumurile ei prin Italia,pentru munca, ne-a "gasit", ne-a vorbit, ne-a "deschis si aratat" drumul pe care ar trebuii sa-l urmam din acel moment. Ne-a vorbit de fiintele care or sa ne viziteze si sa ne sprijine in "drumul" nostru. Dar totodata ne-a atentionat si de fiintele care nu cunosc iubirea si de toate "problemele" ce le poarta cu ei.Deoarece mai mult ca sigur vom avea "vizite" si din partea lor. Ar fi mult de povestit deoarece aceasta poveste incepe cu multi ani in urma cind nici nu credeam ca o sa ajungem sa iesim din tara "cind vrei tu". Acea pers.dupa un timp s-a reintors in Romania si ocazional vorbim la telefon si pe net. De mai bine de 3 ani suntem intr-o continua "experiente", individuale si in grup (toata fam. eu sotia si cele doua fice ale ei, gemene). Multi dintre fratii nostrii stelari au luat contact cu noi, in primul rind cu fetele. Am avut multe momente pline de fericire, euforie, dar si momente pline de frici,spaime. Zeci de ani traiti intr-nu mod,nu-i poti schimba repede, iar promisiunile ce le-am facut, hrana, odihna, meditatie,etc nu au prea fost tinute, si acesta ne-a adus lungi lecti de "dirigentie" cu fapte in realitatea noastra. Usor usor am inceput sa invatam "lectiile" dar sint multe care nu le intelegem. Citim mult, si recitim pentru ca Sinele Nostru sa "spuna" OK, la un lucru ce m-i se pare dubios. Eu cred ca am "lipici" la reptilieni. In doua intilniri "scorul" a fost 1-1. Anul trecu am avut o intilnire pe timp de seara, in jumatatea sufrageriei, cu o frumusete de retilian. De mai bine de o jumatate de an am tot intrebat ce semnificatie are aceasta intilnire. De Sus, (prin una dintre fete): "am sa inteleg mai tirziu" pe net, Alex Colier vorbeste ceva de reptilieni, Brad Johnson in cartea sa, Conexiunea Lira-Pamint, spune ceva mai mult,apoi Sal Rachele in cartea sa, Istoria Reala a Pamintului,scrie despre aparitia lor pe pamint. Iar multi altii...explicatiile lor cu referire la reptilieni ,nu ma satisfaceau, nu rezonau cu mine. Pina cind intr-o zi de noiembrie am dat de dv. pe net. Aproape toate materialele vi le-am citit, iar unele si recitite pentru a intelege mai bine. Dar cel in care povestiti "Lucrarea Dumnezeiasca" de "implantarea" IUBIRII, in inima lor, m-a lasat fara ginduri, fara cuvinte. Tare mult as fi vrut sa "vad" transformarea unu-ia dintre ei, dupa ce a fost "lovit" de LUMINA plina de Iubire.Sunte-ti UNICA. Nu am mai auzit de cineva pamintean, sa "Lucreze in real" la Inaltarea Spirituala a altor fiinte non pamintene. Ma bucur enorm pentru dv. Apropo de materialele de mai sus, daca sunt unii - si inca sunt multi- care o fac pe critici, dv. STITI ca NU TREBUIE sa intrati in rezonanta cu ei. MAI CLAR DE ATIT, CUM DV.O FACETI, O SPUNETI, CU LUX DE AMANUNTE, putin o fac. Nu va mai suparati si nu va mai mihniti sufletul degeaba. Mult mai mult ca altii STITI acest lucru. As fi vrut sa zic mai multe dar, nu pot... Dar in completare pot sa spun ca intr-o zi de la inceputul acestui an am avut, noi,(fam. mea) am avut o lunga "conversatie" -mai mult de 3 ore si jumate- cu Fratii nostri Stelari, Mentorii nostrii, unde ne-au spus printre altele, referitor la tara noastra, citez "ca fata de celelalte tari di europa, Romania, are, in momentul de fata, cerul cel mai intunecat". Si ne-au spus de ce si ce ar trebuii facut. dar spatiul acesta e limitat pnt. a discuta in detaliu.Multa Lumina,Iubire, Pace si Fericire tuturor.Cristian P.S d.na Mihaela as dori din inima un sfat, o parere pers. asupra unui lucru.Pot avea mailul dv,?Multumesc mult, cristianotescu@ymail.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Cristian foarte mult pentru gandurile frumoase. Mailul meu il gasesti la rubrica Contact din bara blogului. Este federatia.galactica@gmail.com
      Astept sa imi scrii si te rog sa te adresezi fara dumneavoastra. Cat priveste comentariile ostile, se cam implinesc niste luni de zile de cand ele nu mai apar. nu pentru ca nu le-as publica ci pentru ca nu mi le mai scrie nimeni in acest fel. O fi acesta vreun rezultat al actiunilor mele, vreun raspuns al iubirii pe care o trimit catre toti? Probabil ca asa este.

      Ștergere
  2. Multumesc. Ieri mi-a iesit 16 in cale la tot pasul :))). M-am gandit la tine si am intrat sa vad daca ai postat ceva nou. Multumesc!!! Ma simt atat de binecuvantata!
    Sa ai un 2016 plin de daruri pe toate planurile!

    RăspundețiȘtergere
  3. La lumanarile subtiri tip biserica impartite la 4, nu mai ramane prea mult de ars, se pot face doar in 2, intre lumanari se traseaza liniile pe nisip ?
    Cele 16 rugaciuni sunt mereu aceleasi, la fiecare lumanare spui o rugaciune, fiecare rugaciune fiind adresata tuturor celor 16 fiinte. Se pot alege alte fiinte de lumina de fiecare data sau trebuie mereu aceleasi sau se pot adresa toate lumanarile doar lui Dumnezeu ?
    Ati putea numerota cumva schema, e o anumita ordine la lumanari, care pentagrama e pentru ce (personal, familie, tara) ? Presupunand ca nu stii de vreun eventual blestem de neam si a cata generatie este, ce rugaciune poti face si la care, la cele personale sau si la cele pentru familie sau de neam ?
    S-ar putea inlocui Tatal cu Dumnezeu si inlocui Tatal nostru cu alta rugaciune ? Are partea cu “si ne iarta noua greselile noastre precum si noi iertam gresitilor nostri” din cauza careia pana si preotul a zis ca uneori e ca un blestem, oricat de recomandata ar fi e nasol conditionatul iertatului lui Dumnezeu de (ne)iertatul tau al altora, adica nu iarta ca nici tu nu ierti si la o adica Il mai si minti pe Dumnezeu cand spui rugaciunea.
    Multumesc.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Impartirea in 4 a unei lumanari este o chestiune ceruta de Sus si inteleg de ce se doreste asa dar nu imi ajunge spatiul acestui comentariu ca sa pot explica. Are legatura cu mai multe. Oricum, eu am folosit lumanari de piata si sunt si mai mici si subtiri decat la biserica. O lumanarica din aceea arde cam zece minute si este suficient pentru cat imi trebuie mie ca sa rostesc rugaciunile. Ba chiar termin cu rugaciunile mai devreme decat ard ele in totalitate.

      Despre modul de aprindere al lumanarilor am raspuns intr-un comentariu mai jos.

      Despre numele Dumnezeu este foarte in regula. Eu am scris acolo Tatal pentru ca pot exista unii cititori care nu sunt de religie crestina si poate ca ar vrea sa scrie Alah la acea pozitie.

      Cat despre Tatal nostru eu nu am auzit pana acum pe cineva sa ii fie teama sa rosteasca rugaciunea. Este blestem expresia cu iertarea? eu nu vad lucrurile asa. eu o vad ca pe o amintire de bun simt a felului in care este conceputa Creatia si Legile Universale. Ce trimiti aia primesti inapoi. Nu stii sa fii iertator, nu poti pretinde iertare. Lucrul acesta se intampla in mod firesc in acest fel din cauza Legii Universale si este valabil in orice directie am privi. Se va intampla tot timpul asa, independent de a rosti sau nu "Tatal nostru".

      Ștergere
    2. Am incercat tot cu lumanari de piata pentru ca sunt mai ieftine si a ars 7 minute o bucatica, se pot pune pe ceara picurata din alta lumanare ca sa arda de tot sau trebuie doar pe nisip ? Se pot trece ingerii pazitori, sinele divin superior sau nu e necesar, se pot considera ca o singura fiinta de lumina toti arhanghelii, toti maestri ascensionati, Gaia ? Va multumesc.

      Ștergere
    3. Nu trebuie pe nisip neaparat. Fiintele de Lumina ti le definesti cum simti tu, ca este Sine, ca vezi ca o singura Fiinta un intreg grup de Ingeri. Mergi dupa intuitia ta si dupa cum iti dicteaza sufletul. Primind si alte informatii pe traseu am inteles ca este esential sa arda 16 flacari in timpul rostirii rugaciunilor. Cum le obtinem fiecare este dupa cum ne descurcam si ce idei ne vin.

      Ștergere
    4. Deci pana la urma cele 16 flacari pot fi si 8 lumanari in jumate ca sa arda mai mult ? Cum vei sti la incheierea celor 16 zile daca s-a facut dezlegare totala sau doar partiala si care sunt cele 3 obiecte, ar trebui sa visezi ceva atunci sau cum afli despre astea ? Va multumesc.

      Ștergere
    5. Cu siguranta ca vor aparea niste confirmari si ti-ar putea fi revelate si obiectele (carti, evantaie, sabii, pocale, cristale cu anumite forme, cam de acest gen sunt ele). Totul este sa ceri sa ti se arate. In viata de zi cu zi se va observa categoric o schimbare in bine, nu am nici un dubiu. Mai este un folos la nivel de minte. Se va observa si lucrul acesta, un soi de expandare a ei.

      Ștergere
    6. Si lumanarile, daca sunt 8 in jumate ca sa arda mai mult timp vor avea acelasi efect ca 4x4 ? Va multumesc.

      Ștergere
    7. Cred sincer ca va functiona la fel si tot asa in cazul in care s-ar folosi candele care ard 3-4 ore. Ce cred eu ca s-a dorit a mi se transmite de fapt este aceea ca au loc in timpul rugaciuni niste rescrieri de ADN pentru care este necesara o durata exact cat arde o patrime dintr-o lumanare. Daca arde mult mai mult ca timp, nu deranjeaza pe nimeni.

      Ștergere
  4. Lumanarile trebuie aprinse toate de la inceput sau pe masura ce spui fiecare rugaciune ? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am procedat aprinzandu-le pe toate de la inceput, pornind cu cea din mijloc si apoi luandu-le la rand pentagon cu pentagon, in sensul acelor de caes. Asa mi-a venit sa procedez. Dar nu este nici o problema daca s-ar merge cu lumanarea si rugaciunea.In prima varianta insa ele vor arde cam toate in acelasi timp si parca e ceva mai uniform asa.

      Ștergere
  5. Oportunitate buna de castig la domiciliu! Avem nevoie de cei mai seriosi oameni, pentru cel mai serios program de lucru la domiciliu! Cerinte: varsta minima de 18 ani, cunostinte minime de folosire a calculatorului, de lucru cu documente word si pdf, de navigare pe internet, de utilizare a email-ului. Oferim instruire gratuita, pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa solicite detalii la adresa de email: ionelat7@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc Tatalui care in diversitatea pieselor de puzzle pe care la reprezentam fiecare in acest ocean de constiinta planetara... a creat o Mihaela care "se trezeste" mereu dintr-un vis (rastalmacindu-l divin),in acest 3 D dens,tocmai pentru ca noi sa nu mai traim in "Visul" altora...dindu-ne solutii de a iesii de sub vraja adica voalul iluziilor si prostelilor care ni se arunca in fata....multumesc ca ajuti prin felul tau de a fi la talmacirea puterilor care ne-au fost injugate...aducindu-ne mai aproape de"jugul dulce"hristic

    RăspundețiȘtergere
  7. Am 3fice și 7 nepoți, fixa mijlocie are 3 copii și de ceva ani are probeme. Eu banuiesc că e vorba și de blestem. Ar trebuii să i fac separat sau ajunge o căsuță cu5 lumânări ? Cum mă sfătuiți? Mulțumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La acest caz voi mai intinde si eu o mana de ajutor ca sa grabim procesul. Nu este necesar sa faci nimic separat. Daca doresti, imi poti scrie un e-mail (federatia.galactica@gmail.com) si iti pot spune mai multe. Te astept cu drag.

      Ștergere
  8. Oare contra repetitivitatii si staruintei in rau a unui grup organizat axat asupra unei mici familii abuzate doar de dragul abuzarii generatoare de glorie si satisfactii diferite, de exemplu ca au participat la batjocorirea celor vizati si ei, glorie si satisfactie nespus de cautate in grupul lor se poate face ceva? Sau contra unui schimb de soarta cu cineva profitor dintr-o familie ce numai asa a prosperat inca din stramosi si, care continua sa repete orice atac, tehnica, etc.imediat pt a nu scapa din mana controlul si prosperitatea astfel acaparata, pt a nu se expune aflarii adevarului care s-ar lasa cu niste sanctiuni aplicate lor pt prea multa minciuna ascunsa si faradelegi din partea celor care au crezut in ei si apoi s-au pomenit ca acestia le facura un sac de karma, ei fiind cu nivel de constiinta lipsa si blindati cu setari mentale nu numai sa nu se opreasca, dar care si mai implica alte persoane (dintre cele mai disperate de pe fata pamantului) si care numai asa stiu sa traisca bine desi in mod necuvenit - instigatorii - o viata prospera care nu li se cuvenea, iar cei amarati folositi de ei reusesc sa manance astfel in fiecare zi, iar pe langa cei amarati in trup mai au si destrupati servi si servi intrupati. Un pic mai greu de scris despre, ei sunt foarte bine "dotati" inclusiv cu niste cani sacre in care este captiva energie Cristica din biserica si cu caree se fac iubiti, se ocrotesc, dar continua faradelegea, caci in sufletele lor nu patrunde iubirea, compasiunea, ci o folosesc ca pe o arma contra platilor karmice ce le-ar reveni daca nu ar fi cu aceasta putere inconjurati si doar cosmetizati pt ca au facut pacte sa faca multe rele si de aceea acum le lipseste orice bucurie inafara de cea de a face rau mult. Ce se poate face oare, caci sunt la a nustiu exact cata generatie extrem de activa in fapte contra semenilor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romanita, am scris despre asta in multe randuri. Tu spui ca in sufletele lor nu patrunde iubirea si compasiunea iar mie mi s-a demosntrat de-a lungul timpului ca se poate. Mai inainte insa au fost ani intregi de rugaciune si trude si tot timpul o dorinta launtrica de a gasi solutii pentru a ajuta oamenii sa se elibereze de tot necazul Abia dupa aceea am putut accesa cunoasterea care sa ma ajute sa transmut inimi impietrite. Am invatat ca iubirea este cheia rezolvarii tuturor problemelor, manifestata evident intr-un anumit echilibru, dar cati pot oare trimite la dusmani iubire in loc de ura? Ii numeri pe degete.

      Ștergere
    2. Ei, mare este Indurarea lui Dz... de ei, nu de cel calcat in picioare zeci de ani fara pricina karmica si cu care unii nu trebuiau sa se intalnesca deloc in viata aceasta, dar asta nu conteaza la Divinul Dz. Sa stii ca atunci cand ai preluat de la mine poveri ale altora, departe de ce am venit eu sa duc, deci abuzive, nu neaparat au fost sterse de Isus acele poveri, ci au trecut asupra mea dinou la cateva ore, scopul nu era tu sa rabzi caci cei care au dorit sa ma vada supraimpovarata pe mine ca sa aibe asa o satisfactie enorma ca m-au capacit cate zile oi avea. nu pe tine te voiau strivita, nu aveau pizma pe tine, caci tie nu ti-a facut nimeni sa fii artificial urata si pizmuita cu o ura dementa, ci mie mi-a facut asta. Iar daca nu ma crezi, iti spun ca si tie ti-au facut ca s anu poti comunica cu Dz taman cand ajung eu la tine si tu esti deschisa si te induri de mine. Apoi stii ca multe ce erau de lamurit nu ai mai putut caci erai aglomerata cu munca, apoi canalele de comunicare cu Lumina stii tu ... s-au retras si apoi ai mai comunicat doar prin vise... asa parca se da si Lumina asta dupa ei, nu conteaza ce eu cer, pit sa astept mult si bine, dar si eu cand plec de aici, o sa ma duc in partea unde este liberate unde nu te mai supui Fiintei Divine prea ingaduitoare cu ai intunecati si absenta sa te scoata din ghiarele lor abuzive cand le pici in ghiare... Chiar e jenent sa auzi ca nu intervin cand e vba de abuzuri, si mai grav e cand sunt fentati de astia ce cunopsc legile Luminii si ale Intunericului si le jongleaza cand vor, cum vor, fac slalom printre ele cu nonsalanta...Si nu ii ia la intrebari NIMEA...Nici marele absent, o s acred ca Iubirea asta e generata de un aparat ca s elimiteaza la atat, iar fratiorii din intuneric sunt solidari si atenti si vigilenti si uniti, iar astia de lumina, servii lor si despartiti si ce mare iubire au ei unii pt altii, nici macar compasiune nu pot nutri dp situatie ca li s eface brusc program, sunt aglomerati si uite ce urat trece timpul pt cel abuzat si abandonat lor. Da e mare iubire... nevoie !

      Ștergere
    3. Ar fi bine sa afiseze nr de caractere ramase ca sa nu scrii si sa nu mai poti posta depasind nr d ecaractere. Nu aleg iubirea de semeni cei ce au de pierdut odata trecuti in lumina, caci nu mai pot fura semenii de caliati, cunoscute ca atribute ale sufletului, adica talent la cantat de exemplu. Crezi ca sta un talent de asta pe un tiogan jegos? NU, intai trebuie sa scape de karma stramoseasca cu care te incarca el pe tine ca s apoata sa pastreze ce ti-a luat si ca sa nu se intoarca inapoi tie taletul... Il vezi pe Guta sau Salam trecand in lumina daca pierde talentul furat de la cine il avea? Ce iubire vreei sa dea roade aici? Eu as vrea, dar cu cei cu constiinta nivel lipsa, care numai din furturi energetice stiu sa se descurce, ei avand nimic d ela creatorii lor intunecati zestre, doar stiinta constienta inca din pantecul mamei lor intunecate de a insusi de la tine si d ela mine ca noi s atragem rau aici pline de karma stramosilor lor si ei s ao duce noiereste in locul nostru... Pe acest principiu sunt creati politicienii.. de asta stau la putere... Ii vezi pe ei trecand in iubire ca s arenunte la averi, privilegiile insusite altora, sau pe servii lor paranomali care se bucura de multe avantaje si traiesc ca pasa? Unde e iubirea celor ce au facut pact sa faca rau si au satisfactii doar in aceste trairi?

      Ștergere
  9. Pentru copii cum procedam?Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru copii facem rugăciune separată?����

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Copiii fac parte din familie. Poti defini una sau doua dintre cele 5 rugaciuni aferente familiei strict pentru ei si pentru ce stii ca au nevoie.

      Ștergere
  11. In primul rand,iti doresc un An Nou minunat si magic!
    Multumesc Fiintelor de Lumina care m-au dus spre site-ul tau.
    Iti multumesc tie si te binecuvantez pentru minunatele articole pe care le postezi.
    Vreau sa incep aceasta lucrare, dar mai am cateva intrebari:
    - daca folosesc lumanari de la biserica, pot sa le pun in sare sau in faina?
    - daca folosesc 16 candele pe zi, care sa le pun pe farfurioare, vor fi in total 256. E Ok sau trebuie neaparat 64?
    - are importanta ziua din saptamana, numarul zilei sau fazele lunii pentru inceperea lucrarii?
    Te imbratisez cu multa lumina si iubire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Gabriela si iti multumesc pentru urarile si gandurile frumoase.

      Am intrebat despre asta si mi s-a raspuns ca este important sa arda 16 flacari in timpul rugaciunii Drept urmare nu conteaza ca tai o lumanare in 4 sau in 2, ca este de la biserica sau de la piata, sau ca sunt 16 candele. Candelele pot arde in timpul rugaciunii, le poti stinge apoi si le reaprinzi in urmatoarea zi. Daca ele nu tin 16 zile, desi cred ca vor tine, mai folosesti un set sau cat este nevoie, depinde de cat vrei sa le tii aprinse in fiecare seara. La ultima rugaciune insa, in a 16-a zi le lasi sa arda pana la final.

      Iti doresc mult spor!

      Ștergere
    2. Nu conteaza ziua de incepere, ora si fazele lunii pentru aceasta rugaciune.

      Ștergere
  12. S-ar putea face de 16 ori in mai putine zile ca sa termini mai repede sau e musai in 16 zile ? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E musai 16 zile sau mai mult daca se mai sare vreuna, dar nu mai putin. Fiecare zi scrie ceva pe o bucata de ADN. Daca se face intr-o zi ce trebuie in 3, transfomarea este cam brusca si se lasa cu dureri mari in corp.

      Ștergere
  13. Ma ajuta mult, va iubesc si va multumesc. La mine e o manifestare cahartica si o mare expansiune in Ajna.

    RăspundețiȘtergere
  14. azi am terminat ritualul celor 16, ca si confirmare a venit cursul de la in care una din rugaciuni era vindecarea ADN-ului meu, multumesc pentru acest dar.
    Cu drag Lucian

    RăspundețiȘtergere
  15. Va multumesc pentru acest ritual ft puternic,l-am terminat luni 22 februarie,si dintre toate visele pe care le-am avut (majoritatea le-am inteles),unul mi-a fost explicat chiar azi...Am visat o fetita de aprox.10 ani cu tenul masliniu,ca o indianca dspre care spuneam ca este fiica mea(mentionez ca nu avem copii),si careia ii spuneam :tu esti Shri,de unde esti din India sau Indonezia?Raspunsul a fost cam neclar,dar apoi i-am spus mamei mele:iti dai seama ce binecuvantare imensa este pt noi?Astazi am vazut pe internet ca Lakshmi,o zeita a prosperitatii,bogatiei,norocului,frumusetii..e numita si Mahalakshmi sau Shri si ar fi impreuna cu alte zeitati din dimensiunea a 12-a.Eu am inteles din toate semnele cat de mult ne iubeste Dumnezeu,si ce daruri minunate ne face,indiferent prin cine.Multumesc mult,si de abia astept sa veniti in Craiova,nu stiu de ce mi se pare orasul asta un pic ocolit de cursuri si initieri deosebite.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am terminat ritualul cu 16 lumanari ieri si acum ce trebuie sa mai fac, am cautat pe blogul tau si nu am gasit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca am scris destul de explicit la finalul acestui articol ca pasul ce urmeaza dupa terminarea rugaciunii, are legatura cu conceperea sistemelor automate. Sunt 4 articole cu acest nume in lunile februarie si martie, de la partea 1 pana la partea a 4-a. Mai departe este bine a se citi si articolele ce au mai fost publicate de atunci pana in prezent, exceptandu-le pe cele pentru anunturi de cursuri. Devine in acest fel si mai edificator.

      Ștergere
  17. Buna ziua,multumesc Tatalui Ceresc si ghizilor mei spirituali pentru ghidarea lor catre dvs,cu toate ca nu inteleg ce vor sa mi transmita.De ceva timp ma tot lovesc de asa zisi initiati,magi,etc,le-am citit postarile,povestile,intamplarile,dar,nu stiu,nu eram atrasa de ce povesteau,simteam ca sunt minciuni.Ceva in interiorul parca-mi spunea"aiurea,vrajeala,minciuni,nu crede".La dumneavoastra am simtit cu totul altceva,cu 3 zile in urma navigam pe fb si mi-aparut un articol ceva legat de karma,am ignorat,n-am dat click,mi-am zis eeee..alte minciuni de la alti mincinosi care pretind ca sunt bioenergeticieni si stiu raspunsul la tot ce e in luna si in stele.Mi am continuat navigarea ignorand acel articol legat de karma,dupa cateva minute iar imi apare acel articol,evident,iar l am ignorat,am iesit de pe internetsi mi am vazut de ale mele.Dupa 10-15 minute am intrat din nou citind tot felul de articole,dar ceva s-a intmaplat ,ceva din interiorul ma punea sa caut acel articol care eu il ignorasem de cateva ori si parca ma impingea cineva sa-l gasesc si sa-l citesc,pare comic,dar incepusem sa-l caut cu disperare pana l-am gasit.Am dat click si am inceput sa-l citesc.Nu mi-am mai dezlipit ochii de pe ecran,simteam multa iubire,pace si liniste.Era articolul dvs draga Mihaela.Timp de 3-4 ore am citit de pe bogg ul dvs,nu ma mai saturam,parca ma hraneam cu tot ce mi doream sa stiu.Dvs mi-ati raspuns la multe din intrebarile pe care mi le puneam de cativa ani incoace.Am cerut Divinitatii sa aflu Adevarul Lui nu cel cu cu care am fost doctrinata,simteam ca e ceva mult mai mult decatce ne invata preotii si ii inteleg,daca lumea ar stii ceea ce dvs stiti multi s-ar folosi de aceste puteri si invataturi in scopuri malefice doar pt ca lor sa le fie bine si ar uita de aproapele lui.Sa nu uitam ca Iisus s-a lasat rastignit din iubire si pentru iubire.M-am lungit cu scrisul si va rog sa ma iertati,ce voiam eu sa va spun ca mi sa intamplat mie legat de numarul 16 anul trecut si azi dau de acest articol.Anul trecut 2016 nu mai stiu exact luna noiembrie-decembrie faceam meditatia Ama,in timpul meditatiei am vazut o persoana(spirit,inger) parte barbateasca ca a aparut in fata mea la circa 2m inaltime si 3m distanta cu o "bila,minge"alba si in mijlocul ei era numarul 16 si mi -l arata,parca ma atentiona sa fiu atenta la acest numar.Atunci nu am inteles ce a vrut sa-mi transmita si nici nu am stiut pana acum citind articolul dumneavoastra cat de important si puternic este acest numar.Cred ca nu sunt pregatita sa inteleg tot,dar Dumnezeu stie cel mai bine si las totul in voia Lui.Va multumesc din suflet pentru tot ce face-ti si pentru grija ce ne-o purtati si implicarea dvs in salvarea noastra.
    Pace si iubire!❤❤❤❤

    RăspundețiȘtergere
  18. Bună ziua. Întrebarea mea este urmatoarea: Mai este valabilă aceasta rugăciune cu 16 flăcări dacă suntem în anul 2017? A fost valabilă doar pt anul trecut? Vă mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna ziua. As dori sa stiu daca mai este valabila aceasta rugaciune si in 2017 Sau era doar pentru anul 2016? Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da este. Ca sa fie si mai folositor te rog sa urmaresti articolul ce urmeaza sa apara in blog in curand.

      Ștergere
  20. Buna seara in legatura cu slujbele de dezlwgarw undw pit ca sa.va scriu

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna ziua Ashtara Tr. Vreau sa fac acest ritual de dezlegare.Intre lumanari trebuie trasate liniile ca in desen ?Multumesc!Imi place enorm ceea ce faci si legaturile tale ceresti.Rog pe Bunul Dumnezeu sa primesc si eu curatare si astfel de legaturi angelice ceresti. Te pup. Luiza

    RăspundețiȘtergere
  22. Cu iubirea ce o emani le vei primi cu siguranta Luiza. Nu trebuie trasate liniile. Se iau in seama doar punctele albastre de pus lumanarile. Cale Luminata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  23. Dumnezeu sa va binecuvanteze!Sunt sigura ca azi el ma ghidat sa gasesc acest blog care ma luminat .Va multumesc si multumesc Bunului DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna Mihaela, buna tuturor! Am citit in Urantia (care mi se pare o capodopera) ca Mihail s-a intrupat in Iisus. De fapt pe Mihail il cheama si Cristos, de aici si numele Iisus Cristos! El singur a ales sa traiasca aceasta experienta de a cobora pe Pamant (Urantia) si de-a experimenta moartea iar la tot pasul l-a avut si pe aghiotantul lui Gabriel alaturi. De aceea in biblie se spune ca Dumnezeu l-a trimis pe Fiul lui sa rascumpere pacatele oamenilor. Mihail Cristos face parte din Ordinul Mihaililor si este Fiul Universului nostru Ovorton (unul din cele sapte pe langa Havona si Insula Paradisului), poate nu toti au citit/auzit de Urantia! Mi-a placut cum l-ai descris si tu pe Fiul Mihail in articol.

    RăspundețiȘtergere
  25. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere