miercuri, 27 ianuarie 2016

PUTEREA ASCUNSA – SISTEME AUTOMATE – PARTEA A III-A


PUTEREA ASCUNSA – SISTEME AUTOMATE – PARTEA A III-A

Dragii mei,

Voi oglindi in cadrul acestui articol ideile ce au venit de-a lungul timpului, pe care le-am si pus in aplicare, legate de folosirea sistemului automat de dezlegare, de vindecare, de trezire si initiere a inimii pentru orice fiinta cu corp fizic, fie ea terestra, intraterestra sau extraterestra.
Mai intai de aceasta as dori sa fac anumite completari ce au legatura cu partile I si a II-a ale acestui pachet intitulat “Puterea ascunsa – sisteme automate”. Necesitatea acestor completari apare ca urmare a mai multor e-mailuri sau postari de comentarii, in care diferiti oameni mi-au pus multiple intrebari legate de acest sector, nascute acestea din diferitele experiente traite de fiecare in parte. De asemeni rog cititorii, pentru a intelege perfect toti termenii folositi in aceasta parte, sa citesca partile anterioare I si II.
Toate aceste sisteme despre care am scris si urmeaza sa mai scriu au menirea de a-i ajuta ca si instrumente de actiune pe toti cei care au venit pe aceasta planeta cu misiuni de lucru in mijlocul intunericului, in scopul de a conduce acolo lumina. De efectele acestora se bucura in schimb toata lumea. Cum se pot identifica acesti oameni? In primul rand prin faptul ca sunt sicanati de toate starile disconfortante mentionate in partile anterioare. De asemeni se pot considera ca facand parte din aceasta grupa cei care au probleme cu actiuni de vrajitorie sau magie neagra pe care cineva le face in mod consecvent asupra lor, ei simtind efectele cu varf si indesat. Am mai scris candva ca toti acesti oameni, cu Sinele lor mai inalte cu tot, apartin Ordinului lui Mihail. Nu exista cineva facand parte din aceasta Fraternitate fara sa fi avut cel putin o experienta neplacuta legata de intuneric.
Am remarcat si am spus asta si data trecuta, ca multi dintre cei care nu sunt veniti cu astfel de misiuni au tendinta de a-i judeca pe ceilalti, considerand ca fie au karma de platit, fie ca fac ei ceva gresit cu gandul, vorba sau fapta, fie ca nu au protectie suficienta etc. Ei nu inteleg ca toate aceste experiente neplacute din vietile acestor oameni pot tine nu doar de cauze specificate mai sus ci pot face efectiv parte dintr-un antrenament menit sa ii puna la un moment dat pe pozitie si misiune, sa-i intareasca si sa ii faca mai cunoscatori in domeniu. Acesti oameni sunt in permanenta cautare de solutii care sa ii ajute sa scape din chingile intunericului, din care cauza devin vrand nevrand mai intelepti, ajungand sa acceseze informatii cu mult mai mult decat si-au dorit la un moment dat.
Pe de alta parte, daca ne doare capul ce vom face? Luam un antinevralgic si ne trece. Se gandeste oare vreun om ca ia un antinevralgic o data si nu il mai doare capul in viata lui? Nu prea cred. La fel este si cu sistemele acestea si cu dezlegarea si cu rugaciunile si cu orice alte actiuni de acest gen. Ele ne ajuta enorm in evolutia noastra, dar NU NE SCOT DE PE LINIA MISIUNII. Iar daca aceasta este insotita de o anumita suferinta si un anumit disconfort, atunci se vor derula toate ca atare, independent de dorintele noastre. Din aceste motive, cineva care asteapta rugaciunea sau metoda miracol dupa care pana la sfarsitul vietii totul este numai roz si cu floricele pe campii, va fi dezamagit. Tot omul accepta usor ideea cu antinevralgicul, ca iti ofera o rezolvare temporara, dar nu la fel de usor este cand ne referim la suflet. Acolo el vrea solutie cu efect rapid si etern. Haideti sa fim onesti si sa recunoastem. Fiecare merge catre o directie anume, gandind ca il prinde pe Dumnezeu de un picior. Cand colo ce sa vezi? Isi da seama ca nu a apucat nici macar degetul cel mic. Mare dezamagire!
Cati nu am auzit spunand, urmare a dezamagirii lor: “Stii ceva? Am hotarat sa nu ma mai duc la nici un curs, la nici o terapie, sa nu mai fac nici o rugaciune, sa nu mai cumpar nici o carte, pentru ca am constatat ca viata mea tot asa curge in neajunsurile ei. Daca tot nu se rezolva nimic, de ce as mai cheltui niste bani asa, degeaba?”
Nu este nimic degeaba dragi prieteni. Orice actiune ce are legatura cu Dumnezeu este caramida pusa la Casa sufletului nostru. Peretii se tot ridica si se tot ridica, pana cand la un moment dat ii putem cladi acoperisul. Abia atunci simtim efectul. Pana la acel moment, indiferent daca peretele casei are 1 m inaltime sau 3 m, cat timp nu am ajuns la stadiul de pus acoperis, ne ploua in cap in ambele variante. Este necesar insa a se constientiza ca in varianta cu 3 m suntem mult mai aproape de momentul in care nu mai simtim ploaia. Putem incerca sa punem acoperis dupa ce am facut 1 m inaltime de perete, dar in aceasta situatie vom obtine o cusca nu o casa si ne vom deplasa prin ea taras pe burta sau in cel mai fericit caz, in mersul piticului. Aceasta este o ironie ce trimite la intelegerea ca lucrurile trainice si cu adevarat confortabile se realizeaza cu rabdare, necesitand un anumit timp.
Tot ce avem de facut de fapt este sa urmam calea catre iluminare, sa intelegem si sa studiem ce actiuni din partea noastra presupune aceasta. Multi confunda iluminarea cu clarvederea si stiinta a tot si toate. Nu este deloc asa. Iluminarea este acel nivel atins in care pur si simplu nu ti se mai clatina nici macar un fir de par, indiferent ce ti s-ar intampla, pentru ca nu te mai confunzi nici o secunda cu eul inferior si cu acest corp fizic, cu durerile lui, cu nevoile lui, cu frustrarile, judecatile si neajunsurile lui. Intri intr-un soi de stare de acceptare si de intelegere superioara a tot ce se petrece.
Un cititor m-a intrebat de asemeni cand se termina cu valurile acestea de entitati intunecate si de civilizatii de initiat. Doamne cat de mult mi-as dori si eu sa stiu. Ma intreb daca cineva cunoaste acest moment insa cred sincer ca nu. Inteleg perfect ca problema nu este aceea ca facem aceste actiuni. Problema este ca nu dorim sa mai simtim toate starile de rau generate de acest proces. Cat timp nu suntem iluminati, simtim aceste stari si ne deranjeaza. Pana sa atingem o stare de iluminare, daca o vom cunoaste in aceasta viata, ceva se mai dezvolta in paralel si e de bine pentru noi. Este vorba despre transformarile ce se produc destul de accelerat la nivelul tuturor corpurilor noastre (fizic, energetic, etc.). Am convingerea ferma ca acest ansamblu de multe corpuri ce ni se asociaza fiecaruia dintre noi, va ajunge intr-o forma constructiva in care nimic de natura energetica inferioara nu il va mai putea influenta. Acum, imi vine sa zic ca este nevoie de aceste stari de rau. Daca ar fi sa ma dau ca exemplu doar pe mine, eu nu imi dau seama de conexiunea unei civilizatii de joasa vibratie la un moment dat, decat prin simtirea in prima faza a energiilor extrem de greu de suportat. Cand insa anumite sectoare ale fiintei mele vor evolua suficient de mult, atunci stiu ca voi avea idee de o astfel de conexiune in secunda numarul 2 dupa ce ea a fost facuta, intr-un alt mod, mult mai placut, astfel incat nu va mai fi nevoie sa imi fie rau ca sa imi dau seama de asta.
In afara de toate acestea doresc sa mai completez cu un lucru important referitor la trecerea in lumina a entitatilor intunecate. Sunt mai multe persoane care mi-au spus asta si nu stiu ce sa faca intr-o astfel de situatie. Exista cazuri in care anumite entitati de acest gen refuza nu trecerea ci pur si simplu captarea a ceea ce transmite Sinele nostru. Daca ar fi sa facem o paralela, este ca si cum ar avea dopuri in urechi. Ca sa putem elimina aceasta situatie mai speciala, exista o formula magica ce le “topeste dopurile”. Aceasta este: “VA PORUNCESC sa ascultati ce va transmite Sinele meu.” Drept urmare putem concepe sistemul nostru automat de trecere in lumina a entitatilor intunecate, prezentat in partea a II-a, cu aceasta formula. In acest fel intreaga problema este rezolvata. Exista entitati mult mai puternice decat demonii si acestea se numesc fiare. Pana si fiarele se supun expresiei “VA PORUNCESC”.
Sa prezentam acum sistemul automat ce face obiectul discutiei de azi.

B.  SISTEM AUTOMAT DE DEZLEGARE, DE VINDECARE, DE TREZIRE A CONSTIINTEI SI DE INITIERE IN IUBIRE, PENTRU ORICE FIINTA AVAND CORP MATERIAL

Inainte de prezentarea acestui sistem doresc sa specific cateva lucruri. Se definesc toate aspectele pe care le poate prinde sistemul, respectiv dezlegarea de tot raul, vindecarea pe toate planurile, trezirea in constiinta, initierea in iubire, etc. o fiinta avand nevoie de una, doua sau toate aceste rezolvari. Depinde de la individ la individ. Nu conteaza cand venim cu o comanda in plus pentru ceva ce deja exista. Dar conteaza daca nu prindem in comanda acel ceva de care chiar este nevoie pentru o anumita persoana. Ca sa nu ne mai punem atatea intrebari despre ce are nevoie unul si altul, programam comanda intr-o forma cat mai bogata cu putinta. Se mai pot adauga si alte probleme care ne vin in minte si care nu sunt specificate de mine acum. De asemeni, sistemul poate fi aplicat pentru orice fiinta vie, fie aceasta si planta sau animal. Ati observat ca de multe ori cand exista o actiune de magie neagra indreptata catre casa noastra, ni se pot imbolnavi animalele si ne pot muri plantele? Aceasta inseamna ca si pe ele le prinde acea actiune malefica, iar cu acest sistem pot fi ajutate. Sa vedem acum pasii de parcurs:

1. Se merge profund catre constienta intregii Raze a Spiritului nostru, simtind conexiunea cu Sinele superioare de la toate nivelurile Razei (mai multe detalii – in articolul precedent – linkul “Cu sau fara intrupare”). Aceasta inseamna sa ne linistim mintea si sa constientizam macar in acele clipe ca suntem cu mult mai mult decat un corp fizic ce se manifesta pe aceasta planeta.
2.   Fiind oarecum personalizat, deoarece in aceasta situatie fiecare isi foloseste darurile de putere interioara, care sunt diferite de la om la om, se aloca un nume sistemului ce urmeaza sa fie programat. Putem sa-i dam un nume format din initialele numelui si prenumelui nostru, putem insera cifre, putem folosi orice alt cod. Este ceva ce realmente nu conteaza. Totul este sa stabilim aceasta denumire intr-un fel. Pentru articolul nostru curent vom defini acest nume prin litera X, considerand ca aceasta poate reprezenta orice forma de cod.
3.   Se defineste comanda “ACTIVARE SISTEM AUTOMAT X”, urmand a completa ulterior pentru cine se aplica aceasta comanda, in functie de situatiile in cauza (om, fiinta extraterestra, planta, animal etc.), enumerandu-se apoi tot ce trebuie sa se intample in momentul in care o lansam.
3.1.    La lansarea comenzii rog pe Sinele meu sa transmita mai intai tuturor celor vizati (nu este necesar acest pas pentru animale si plante, iar Sinele va sti asta oricum), la nivel direct sau la nivel de Sine superior al acestora, ce proces genereza pentru ei activarea acestui sistem automat.
3.2.    Dupa ce se ofera toate explicatiile, rog pe Sinele meu sa ceara acestora acceptul activarii sistemului pentru ei. Exista situatii in care uniii, referindu-ne in special la civilizatii, nu vor atunci activarea. Sinele nostru va mai face incercari si mai tarziu, pana ii va convinge. Se poate intampla asta si dupa 5 zile de la primul contact. Trebuie sa retinem insa ca dupa ce noi am lansat comanda initiala, nu mai este necesar sa mai revenim cu inca o comanda pentru aceeasi situatie. Sa avem incredere ca s-a inregistrat prima noastra comanda.
3.3.  Daca se primeste acceptul, incepe desfasurarea unui proces, intr-o ordine foarte precisa. Se activeaza mai intai sistemul automat de trecere in lumina a tuturor entitatilor intunecate non-fizice si de falsa lumina, din interiorul si din exteriorul celui sau celor pentru care se activeaza sistemul X. Sa retinem ca putem activa sistemul pentru mai multi indivizi in acelasi timp. Al doilea pas este ca se transmite cate o proiectie a obiectelor noastre de putere interioara ascunsa, in Lumina interioara a celor pentru care am lansat sistemul X. Odata intrate, ele isi acriveaza functiile. Pot fi aceste obiecte: sabii, sceptre, pocaluri, evantaie, carti, baghete magice, cristale si multe alte forme. Aceste obiecte pot avea capacitate de dezlegare, de trezire in constiinta, de vindecare, de putificare etc. In cele ce priveste dezlegarea, in primul strat portocaliu al luminii interioare, nu toata lumea are obiect cu capacitate de dezlegare. Dar are cu siguranta in stratul galben sau daca nu, in cel verde. Am specificat ca rugaciunea celor 16 zile, genereaza la final dezlegarea pe stratul rosu si eventual portocaliu (daca prima poarta a fost sparta) si deschiderea a 3 porti pentagonale intre rosu si portocaliu, portocaliu si galben si galben si verde. Aceasta inseamna ca la sfarsitul perioadei de rugaciune ni se ofera acces la aceste spatii si implicit la obiectele de putere asezate in ele. Nu va fi utilizata puterea unui obiect interior decat dupa ce s-a deschis poarta catre el. Chiar daca noi nu stim care sunt acestea, ne rugam Sinele sa le foloseasca puterea in cadrul Sistemului X, cum stie El mai bine si asa cum le-a programat Bunul Dumnezeu cand le-a asezat in noi. Al treilea pas presupune sa rugam Sinele superior sa aseze un Cub al lui Metatron in Lumina exterioara a celui vizat, acesta generand dezlegarea acestei Lumini pentru oricine. Al patrulea pas este sa ne imaginam ca luam o picatura de iubire din inima noastra si o asezam in inima celui pentru care activam sistemul. Rugam apoi Sfanta Treime ca aceasta sa fie udata cu iubirea Sa, pana ce samanta incolteste si creste mare ca o planta. Cand va ajunge la un nivel suficient de dezvoltare, se va produce contactul cu Divinitatea, prin inima (de regula dupa 3 saptamani terestre) a acelei fiinte. Odata facut acel contact, fiinta respectiva va simti Iubirea Divina si de acolo mai departe se poate spune ca in sfarsit stie ce inseamna iubirea. Mai avem un ultim pas in care cerem Sinelui si Sfintei Treimi ca prin activarea sistemului automat X, sa se genereze pentru acea persoana curatarea ADN-ului de orice insertie intunecata, indreptarea geometriei ADN-ului conform Matricii Divine si indepartarea oricarui ADN strain impletit pe alocuri cu ADN-ul persoanei vizate. Toate cele enumerate sunt cauze majore ale suferintei si ale mersului vietii noastre nu in cel mai minunat mod. Cand si cand, putem lansa comanda de activare a sistemului X pentru noi insine. Scopul este doar de curatare a Luminii interioare, Luminii exterioare si ADN-ului de toate insertiile intunecate ce mai apar pe parcurs.  Noi stim ca trebuie sa avem grija de curatenia energetica, pentru ca toate, din cauza mediului inconjurator, se mai murdaresc ca si hainele de pe noi. Nu este suficient sa avem in vizor pentru asta doar chakrele si campurile. Foarte importanta este si curatenia ADN-ului.

Pentru a avea eficienta maxima, vom face, prin modul in care formulam intr-un final comanda, ca sistemul nostru sa se comporte ca un “virus” al iubirii si de asemeni punem si o pecete pentru a nu putea fi interferat. Din aceasta cauza, vom spune asa:

“ACTIVARE SISTEM AUTOMAT X PENTRU PERSOANA Y (SAU PERSOANELE DINTR-O FAMILIE, DINTR-UN ANUMIT SPATIU, ETC.), IN NUMELE TATALUI SI AL FIULUI SI AL SFANTULUI DUH AMIN (facem si un semn al crucii peste persoana sau peste grup). PECETLUIESC ACEASTA LUCRARE CU NUMELE SFINTEI TREIMI, AL TATALUI SI AL FIULUI SI AL SFANTULUI DUH AMIN (punem ca pecete un simbol cu care rezonam foarte tare). FIE CA ACEASTA LUCRARE SA SE EXTINDA MAI DEPARTE CATRE PERSOANELE INTALNITE DE ACEASTA PERSOANA (SAU PERSOANE) SI CATRE FIINTELE NEVAZUTE CU CORPURI FIZICE CONECTATE INTR-UN FEL LA ACEASTA PERSOANA SAU PERSOANE (PRINDEM AICI CIVILIZATIILE) SI DE LA TOTI ACESTIA MAI DEPARTE SI TOT ASA, TOTUL DUPA VOIA SFINTEI TREIMI, ASTFEL INCAT NUMELE SAU SA FIE RASPANDIT IN INTREG UNIVERSUL, AMIN.”

          De unde mi-au venit toate aceste idei? Nu pot sa va spun, dar daca asa mi-au venit inseamna ca asa trebuie in cazul meu.
          In cadrul acestui articol am expus in mare cam ce fac eu in aceasta directie. Evident ca daca va vin idei suplimentare, cereti mai intai sa vedeti daca vin de unde trebuie, iar cand sunteti convinsi ca sunt de la Dumnezeu, aplicati-le in acest sistem. De ce este necesar sa nu ne aruncam imediat cu capul inainte si mai intai sa mai cerem semne de la Divinitate si pe alte cai, este pentru ca am observat ca intuitia multor oameni a devenit si ea extrem de mult interferata.
          Acest sistem automat, precum oricare altul de acest gen, poate fi aplicat direct pe persoana sau de la distanta. Atat timp cat functioneaza pe alte civilizatii, este evident ca merge pe orice om aflat la distanta fata de noi si nu conteaza cat este aceasta de mare.
          Mai avem un subiect de lamurit: treaba cu permisiunea. Cum stim daca este permis sau nu sa aplicam sistemul? Este dupa simtire. Nu se ia in calcul permisiunea ceruta in mod direct celuilalt. Am mai scris candva ca atunci cand intrebi omul, nu se stie daca iti raspunde prin el Sinele lui sau implanturile din el, sau entitatile din jur. Daca simtim un magnetism si o stare de bine cand ne propunem sa facem asta pentru cineva, inseamna ca avem voie. Daca tot corpul se strange cand vrem sa facem asta, inseamna ca este un blocaj. Intrebarea se pune: blocajul este pus de Sfanta Treime sau tot de intuneric? Credeti-ma ca am intalnit multe situatii in varianta a II-a. Ce fac eu? Pun la picioarele mele o galeata imaginara, spun ca doresc sa se aseze in ea cate 33 de obiecte de putere din fiecare fel. Vad cum acestea se topesc apoi, formand un lichid. Arunc cu lichidul din galeata peste persoana in cauza, in mod imaginar. Astept un pic si incerc din nou sa activez sistemul. Daca senzatia mea de strangere nu o mai simt, inseamna ca a fost blocajul de la intuneric. Daca persista in continuare, inseamna ca este de la Sfanta Treime. Pot face apoi rugaciuni pentru persoana respectiva si mai incerc si altadata activarea. Cand activam sistemul pentru un grup, facem actiunea cu galeata, aruncand lichidul peste tot grupul, dupa care dam activarea spunand ce am indicat mai sus. Daca o pronuntam in formula data, putem observa ca apare la un moment dat, “dupa Voia Sfintei Treimi”. La cine permite sa mearga sistemul va merge, la cine nu, nu se va activa. Nu se intampla nici o incalcare.
          In final, mai am ceva de specificat. Lucrul cu acest sistem, pentru faptul ca are programat in el sa extinda iubirea, va genera incetul cu incetul linistirea vietii noastre. Vom observa ca agresiunea mediului inconjurator scade si sufletul se lumineaza. Vin deseori Daruri Divine sub forma de initieri, protectii suplimentare, acoperirea unor lipsuri ale vietii materiale, ca si rasplati pentru munca depusa. Apare un sentiment launtric de implinire generat de faptul ca ne simtim cu adevarat utili in slujba Luminii. Pe de alta parte, prin lansarea unei dezlegari, se fac anumite preluari. Ce se intampla in cazul meu? Imi apar niste dureri in corp pentru 1-2 zile. De fiecare data insa cand apar ele, am observat ca se datoreaza faptului ca Divinitatea conecteaza la mine fel si fel de civilizatii care trebuie initiate in iubire. Cu alte cuvinte, fac un soi de plata de sacrificiu si rascumparare prin dureri, dar descarc orice preluare si durere tot prin folosirea sistemului, pentru civilizatiile ce sunt puse in contact cu mine. Este un soi de “cui pe cui se scoate”, dar cu utilitate mult mai mare. Ca sa zic asa, nimic nu se pierde. In cele ce ma priveste, eu aleg sa am oarecare dureri fizice decat pe acelea sufletesti. Asa cum am spus, sistemul nu aduce dureri sufletesti, ci le imputineaza.
        De ce a fost necesar sa specific toate acestea din urma? Imi fac datoria sa oglindesc toate aspectele astfel incat intr-un final, sa ramana la libera alegere a fiecaruia daca foloseste sau nu acest sistem. Depinde foarte mult de directia si de ce isi doreste fiecare in viata. Pentru cine decide sa il foloseasca, este bine sa isi stabileasca din mers, dupa o observare atenta a efectelor asupra fiintei sale, o frecventa de utilizare in cele ce ii priveste pe oameni. In cazul civilizatiilor este fara limita. Nu se fac preluari. Preluarile se fac doar de la oameni, fiinte care arata asemenea noua.
 Sunt si aceste efecte de disconfort in plina transformare, deoarece vom vedea ca intr-un viitor nu foarte indepartat, se vor activa anumite legaturi energetice cu Suprasinele, din care cauza, multe se vor schimba. Sa retinem ca rugaciunea celor 16 zile, are un mare aport in pregatirea terenului pentru acest viitor proces.
 Sa fie de folos!


 Toate cele bune!


5 comentarii:

 1. NAMASTE ! Pentru un berbec aşa ca mine ,toate astea par a fi peste puterea mea de înţelegere şi să faci tot acest ritual ,eu care sînt o fire anapoda,cam dezordonat ,at trebui să scriu fiecare etapă,pentru a nu sări sau uita vreo una. De aceea te rog să mă ajuţi să le facem împreună ,eu ne-lucrînd pînă acum atît de meticulos şi aici chiar e nevoie de METICULOZITATE.Desigur că te întrebi,poate,de ce să fac şi eu acest minunat ritual ? Tu vorbeşti că lucrezi cu fiinţe extraplanetare pentru a trezi în ele IUBIREA. Eu îţi spun că AICI printre noi,lîngă noi,poate chiar în casa noastră sînt PROFUNZII IGNORANŢI care pare să aibă o rază de conştientizare în momentul în care tocmai ei sînt direct afectaţi de necazuri. MULŢUMESC ,este fooarte incitant.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna George, iti sunt alaturi cu mare drag. Trebuie sa stii insa ca programarea aceasta se face o singura data intr-o meditatie si poti sa o faci cu pasii scrisi pe hartie. Ulterior nu dai decat comanda scrisa bolduit, ori de cate ori este nevoie, iar daca este sa consideram varianta extinsa de comanda, poate parea un pic mai greu de retinut dar cu timpul se va implementa in memorie ca o poeszie.

   Ștergere
  2. Cu pasii scrisi adica in meditatie se mentioneaza ca procesul sa fie desfasurat ca la 3.3 sau sinele stie singur cum anume fara sa precizezi acelea ? S-ar putea solocita tot lui sa trimita picatura de iubire (macar in cazul civilizatiilor) ? Pentru tine personal nu pentru altii pentru initierea in iubire sistemul presupune activarea pentru tine cu mentiunea pentru fiintele nevazute cu corpuri fizice conectate intr-un fel la tine ? Acele preluari sunt cumva karmice de la persoanele pentru care activezi sistemul pentru ca fiintele nevazute cu corpuri fizice conectate intr-un fel la ei sa fie initiate in iubire ? Cam cat de usor se scapa de acele preluari ? Daca ai acest sistem Divinitatea conecteaza la tine mai multe civilizatii pentru initiere in iubire din care cauza ai putea avea dureri mai multe decat fara sistem ? Va multumesc.

   Ștergere
  3. Draga mea, mi-ai pus un tavalug de intrebari si unele nu le inteleg prea bine. Nu se preia karma cand initiezi in iubire, nici civilizatii si nici oameni. Nu se preia karma daca scapi pe cineva de entitati. Conexiunile acestea nu sunt karmice ci tin de misiunea cu care am venit pe Pamant, de a duce lumina si iubirea in Univers, in zonele de intuneric. Este un proces in flux continuu. Pleaca niste conexiuni si apar altele noi. La un moment dat va fi atat de mare intunericul incat va fi coplesitor si imposibil de gestionat chiar si in acest fel, cu sisteme automate. Atunci va veni interventia divina. Atunci va fi saltul. De aceea, dorinta asta de a ne elibera de dureri, de intuneric, de toate neajunsurile, este ca si cum ne-am parpali singuri la foc mic. Eu sunt in punctul in care nu mai vreau nimic in acest sens. Nu vreau nici sa ma simt bine, nici sa nu sufar, nici sa nu am probleme cu banii. Le accept pe toate asa cum vin. Nu ma mai opun demult. Si am vazut ca imi este muuuult mai bine!

   Ștergere
 2. Eu, as vrea sa fac ce scrii tu aici, dar sunt cativa insi/inse pe langa, in jur si in mine care se opun si imi implementeaza ... necredinta lor in Dz ! Eu nu stiu cate alte blocaje mai am, si cate programe de supunere pt a fi folosita cum ii taie capul pe ei si eu,fac tot ce vor ei in astral fara sa am habar in viata curenta, doar mor de ostenita peste zi si nu mai vad bine, ma doare spatele teribil si fac tot ce impun multii mei stapani ce ma folosesc prin rotatie ca sa nu il omoare pe tata, dar sincer nu pot sa fac nicio meditatie in ultimii ani pt ca ei se tem sa nu le scap din ghiare.In loc sa mearga la Isus, nu stiu cine avu nastrusnica idee sa ma prezinte mintii lor prostita ca salvatoare pe mine! Eu cred ca cine a ideat aceasta a voit s ama vada ostenita de ei si fara scapare din mijlocul lor, iar acum sunt atat de ostenita si imi e atat de rau incat pur si simplu nu mai pot si imi doresc sa mor si simt ca ma voi duce undeva s ama sinucid, de ideea sinuciderii nu scap, ma tot bantuie de anul trecut si incet incet cred ca o sa caut linistea aceea, ca alta nu gasesc. Eu ma simt ca o persoana ce are nevoie de o interventie chirurgicala si cei ce o pot efectua nu o fac manipulati, fara sa vada/le pese de neputinta mea continua, insa imi recomanda sa invat eu medicina in loc sa ma opereze ei ce o pot face.Cred ca medicina mea va fi destruparea. Inainte cand am decis eu aceasta am putut sa ma detasez complet de tot si de toate, doar ca m-au speriat cu un demon ce era extrerm de urat si de groaza aceluia am reintrat in corp, daca nu il vedeam as fi scapat de multe mizerii inutile vreme de 26 de ani inutili mie sau misiunii de care acum sincer nu imi mai pasa, nici nu mai cred ca Dz are vre-o putere reala manifesta aici, vad ca poate doar sa interzica si El cate ceva, in rest o mare absenta blestemata si pe care eu una nu mai am de gand sa o rabd, ma duc si nu mai revin pe curva asta de planeta niciodata; nu uit ca si ea ma acuzase tot pe mine de ceea ce altii ii faceau ei si daca asa e ca toti cred info implementate in mine fara sa verifice cui apartin realmente... nu are nici un rost. Cel ce te determina sa imi dai fara plata simbolurile fu dobitocul de om politic Tariceanu&comp, dar apoi a bagat in cap multora ca daca ma vor asalta pe mine li se vor sterge feredelegile prin simbolurile tale. Batjocura pura de la balaurianul acela si mie si tie. Asta era atunci cand nu mai erai conectata la Lumina ci la Intuneric, tot de la el, eu si simteam ca e de la ei, doar vbisesi cu mn si ei au fost info ca sa stie si sa se joace urat.Cum or sa scape vre-o ocazie?. Eu cer scuze, ei nu au obiceiul.

  RăspundețiȘtergere