sâmbătă, 16 ianuarie 2016

PUTEREA ASCUNSA – SISTEME AUTOMATE – PARTEA A II-A


PUTEREA ASCUNSA – SISTEME AUTOMATE – PARTEA A II-A

Dragii mei,

      Mergem acum mai departe cu explicarea modului in care pot fi construite si a felului in care vor functiona ulterior sistemele automate despre care am vorbit in prima parte.
In aceasta a doua parte ne aplecam atentia asupra trecerii in lumina a entitatilor de joasa vibratie si vom aborda sistemul automat aferent acestui proces.

A.   SISTEM AUTOMAT DE TRECERE IN LUMINA A ENTITATILOR DE JOASA VIBRATIE

Mai intai de toate este necesar sa intelegem ceva. Cam de pe la nivelul anului 2013 s-au deschis Portile Cerului pentru primirea acestor entitati. Traim niste vremuri in care Divinitatea ne-a aratat ca altfel se actioneaza acum cand este vorba de acest sector. Am fost invatati din mosi-stramosi ca se lucreaza cu intunericul folosind biciul si rugaciuni sau incantatii de alungare. Asa a fost metoda in trecut. Acum, daca s-a deschis aceasta oportunitate de a putea conduce aceste entitati in lumina, ar fi si pacat sa procedam altfel. Stim prea bine ca in caz de alungare agresiva, intunericul raspunde si el pe masura, venind ulterior cu tot felul de incercari si ispite aducatoare de suferinta. Prin metoda actuala se lucreaza cu intunericul cu blandete si iubire, din care cauza se poate observa in timp cum toate agresiunile exterioare se imputineaza pana ce dispar aproape de tot. Este raspuns la ceea ce trimitem. Se poate spune ca se atinge un punct in care viata se deruleaza efectiv in pacea mult visata.
Entitatile ce ajung in campurile noastre pe diferite cai, mentionate in articolul anterior, pot fi intunecate, la aceasta categorie intrand si demonii, insa trebuie sa retinem ca demonii sunt entitati intunecate ceva mai puternice si nu orice entitate intunecata este demon si de asemeni pot fi entitati de falsa lumina care realmente se vad in astral ca niste fiinte cu nasul foarte lung. Lor li se spune de falsa lumina deoarece sunt niste entitati care suporta foarte bine lumina in comparatie cu cele intunecate, numai ca fiind de vibratie mai joasa, ele aplica o joaca a inselaciunii, dandu-se drept mari ingeri sau sfinti si multi oameni pica in capcanele comunicarii cu ele, crezand ca sunt in contact cu inalte Fiinte de Lumina. Este de retinut ca informatiile furnizate de aceste entitati sunt la nimereala. Pana in martie anul trecut am avut de furca si cu ingerii cazuti dar la acesta ora, asa cum am specificat in articolul anterior, este acesta un capitol aproape incheiat. Entitatile de falsa lumina sunt fiinte prinse intre dimensiuni. Ele au nevoie doar de o anumita cantitate de lumina care sa le genereze un plus vibrational astfel incat sa se poata elibera din spatiul interdimensional si sa urce in dimensiunea superioara. Prezenta lor in campurile noastre se manifesta de obicei prin anumite stari de furie ce ne sunt induse. Este de fapt starea lor. Este furia prizonieratului si a lipsei de speranta. Este foarte probabil ca ele, care cine stie cat timp or fi bantuit prin acele spatii, sa fi ajuns sa piarda definitiv speranta ca s-ar mai putea elibera vreodata. Imaginati-va ce dar imens le facem daca le ajutam sa faca aceasta trecere. Ele nu vor refuza niciodata aceasta oferta. Nu la fel se intampla cu demonii si cu entitatile de intuneric in general. Acestea se tem de lumina pentru ca ea le poate arde si dezintegra. Trecerea lor in lumina insa se face intr-un mod special. Se coboara de Sus niste scuturi care le imbraca si care le fereste de prea multa lumina. Aceste scuturi reteaza cordoanele lor de alimentare cu energie intunecata si le conecteaza la sursa de lumina. Aceasta nu va fi lasata sa intre decat gradual conform cu capacitatea lor de a suporta aceasta lumina. Pe masura ce trece timpul, debitul de lumina lasat sa treaca va creste, pana cand se ajunge la un nivel suficient astfel incat aceste fiinte sa poata fi preluate de catre Ingeri si sa fie conduse in prima faza catre niste spatii ale luminii, de reconfigurare a structurii lor, fiind transformate din fiinte intunecate in fiinte de lumina. Ei bine, ele nu vor accepta niciodata oferta noastra de trecere in lumina decat daca li se explica toate aceste lucruri, pentru a intelege clar ca nu este nimic periculos pentru ele, ca nu vor fi dezintegrate.
Prezenta acestor entitati capata multe manifestari in lumea noastra: furie, manie, ura, judecati, stari de rau pana aproape de lesin uneori, iar asta se intampla cand numarul lor in preajma noastra este foarte mare, intepaturi sau junghiuri prin diferite zone ale corpului (ochi, limba, gat, inima, timus, maini, picoare etc), dureri mari in picioare sau maini, dureri mari de cap si de dinti, unele mirosuri neplacute, mancarimi ale capului si pielii, etc., toate acestea depinzand de tipul si de natura entitatilor prezente la un anumit moment. Daca sunt trimise cumva prin ritualuri atunci practica ritualica genereaza in cazul nostru deschiderea unor porti spre intuneric care fac legatura cu interiorul nostru, astfel incat acestea pot ajunge cu duiumul si in interior. Ca sa le putem determina trecerea in lumina cu usurinta, este necesar sa facem o meditatie de construire a sistemului automat necesar pentru aceasta. Iata pasii:
    1. Se merge profund catre constienta intregii Raze a Spiritului nostru, simtind conexiunea cu Sinele superioare de la toate nivelurile Razei. Mai multe detalii despre Raza la:  
http://tristar77.blogspot.ro/2015/10/cu-sau-fara-reintrupare.html
2.Se defineste comanda “ACTIVARE SISTEM AUTOMAT DE TRECERE IN LUMINA A TUTUROR ENTITATILOR DE FALSA LUMINA SI DE INTUNERIC DIN EXTERIORUL MEU SI DIN INTERIORUL MEU”, rugand Raza ca ori de cate ori vom rosti aceasta expresie, Sinele Superioare, prin inteligenta Lor, sa transmita tuturor entitatilor prezente, fiecareia dupa natura si nevoile ei, cum anume se face aceasta trecere in lumina. Sa le intrebe apoi pe aceste entitati daca doresc trecerea, iar dupa primirea raspunsului afirmativ sa se declanseze intregul proces de trecere. Este important sa retinem ca ele trebuie sa isi dea acordul, sa faca pasul de buna voie. Daca nu si-l dau, Cerul nu coboara acele scuturi si nu demareaza nici un proces. Este scris in Cheile lui Enoh urmatorul paragraf:  “Chiar şi îngerii căzuţi, la sfârşitul unui ciclu mare vor fi eliberaţi din cerurile inferioare în cazul în care acceptă iubirea lui Dumnezeu Tatăl, cu ascultarea completă a Cuvântului Său.”. Aceste entitati trebuie mai intai sa manifeste aceasta acceptare si dupa aceea se deruleaza totul. De aceea este necesar a li se transmite atat de multe detalii, astfel incat ele sa poata fi convinse relativ usor sa faca acest pas. Se mai cere Razei inchiderea tuturor acelor porti catre intuneric, astfel incat odata scos un rand de entitati, sa nu mai poata intra un val nou. Aceasta inchidere va dura din pacate pana la urmatorul ritual, dar chiar daca este un hais si un cea permanent, este bine si asa zic eu, pentru moment. Prezenta entitatilor in interiorul corpului se lasa cu dureri si stari de rau mult mai mari decat atunci cand sunt in exterior. De aceea este importanta aceasta inchidere.
  3.Daca dorim sa programam acest sistem automat si pentru alte persoane, rugam Sinele noastre ca atunci cand formulam comanda de activare a sistemelor automate pentru acele persoane, Raza Spiritului nostru sa transmita Razelor acelor Spirite, intreaga informatie a acestei programari. Din acel moment incolo, toate acele persoane au acest sistem programat. Marele pacat consta in faptul ca ele nu stiu acest lucru si este foarte probabil ca fiind fara deschidere catre spiritualitate nici macar sa nu le putem spune vreodata despre asta. Sau poate ca ajungem sa le facem acest dar fara sa le cunoastem si fara a le mai putea intalni vreodata. Putem insa a da noi comanda la sistemele lor automate. Cand avem nevoie sa aplicam aceasta varianta? Cand mergem in spatii aglomerate cum ar fi de pilda la metrou, in autobuz sau intr-un mall, cand mergem la serviciu sau cand avem de rezolvat vreo problema delicata ce necesita ajutor si intelegere (spital, audiente, servicii financiare sau alte institutii etc.). Veti vedea ca fara aceste entitati, toate lucrurile altfel se simt, altfel se deruleaza si altfel se rezolva. Este lasata sa se manifeste lumina si bunatatea din fiecare om. Va dau un exemplu. Eu daca merg la metrou, cand cobor scarile spun: “Activare sisteme automate de trecere in lumina a tuturor entitatilor de intuneric si de falsa lumina din interiorul si din exteriorul tuturor persoanelor care sunt acum in aceasta statie si al celor ce urmeaza sa apara in urmatoarele 10 minute. Dupa aceea cand ma urc in metrou dau iar comanda pentru toti cei ce sunt in acel tren si pentru toti cei ce urmeaza sa urce pana ajung eu la destinatie. Aveti incredere ca Universul cunoaste deja despre care persoane este vorba. Aria poate fi si mai extinsa dar este recomandat sa nu mergem totusi cu asta mai mult de o cladire. Nu toate Fiintele de Lumina se ocupa de aceasta poveste. Sunt cele care au sarcini in acest sector si sunt intr-un anumit numar. Ele sunt coordonate dupa cum am mai spus, de catre Sfantul Pantelimon. El este cel ce supervizeaza toata actiunea cu trecerea in lumina a acestor entitati. M-am gandit ca daca eu trimit dintr-o data cateva sute de milioane de entitati, nu stiu exact cum s-ar putea face fata. Cerul are posibilitati infinite dar totusi cred ca este o chestiune de respect sa procedam in acest fel, sa nu sarim calul cum s-ar spune. La locul de munca (pentru cine il are) daca veti face aceasta activare pentru toti colegii si sefii, in fiecare zi in care va indreptati catre serviciu, va las sa constatati singuri schimbarea. Sunt multi prieteni ai mei care doar in acest fel tin sub control atmosfera de la job, caci pana sa apuce sa aplice aceste activari, era acolo o nebunie de nedescris.
   4. Desi pare ca actiunea este extinsa la maxim prin punctul 3, totusi treaba nu sta asa. Mai avem o problema. O mare parte dintre oamenii pentru care am dat sau dam activarea aceasta, au tot felul de vizoare pe ei ale civilizatiilor controloare despre care am vorbit in articolul trecut. Asa cum am spus acolo, aceste personaje sunt inconjurate din cauza lipsei de iubire si a vibratiei joase, de gramezi de entitati intunecate. Fiind cu ochii pe oameni, ii pune implicit in contact cu entitatile lor. Drept urmare vom extinde comanda si programarea noastra la urmatoarea forma, astfel incat sa punem la lucru cat mai multe sisteme automate: “ACTIVARE SISTEME AUTOMATE DE TRECERE IN LUMINA A TUTUROR ENTITATILOR DE FALSA LUMINA SI DE INTUNERIC DIN EXTERIORUL SI DIN INTERIORUL MEU, DIN EXTERIORUL SI INTERIORUL TUTUROR OAMENILOR DIN SPATIUL X SI DIN EXTERIORUL SI INTERIORUL TUTUROR FIINTELOR APARTINAND ALTOR CIVILIZATII, CE SUNT CONECTATE LA ACESTI OAMENI DIN SPATIUL X.” Abia acum ne putem declara multumiti.

Ce se intampla la scurta vreme (cateva minute) dupa lansarea unei astfel de comenzi? Inceteaza durerile si intepaturile, se clarifica mentalul, dispar starile de rau si lesin, dispar starile de frica etc. Asa cum am spus insa, comanda sau expresia aceasta se activeaza si se manifesta doar daca facem o singura data la inceput o meditatie in care definim si programam sistemul automat conform indicatiilor de mai sus.
Daca aceste entitati au ajuns in preajma noastra ca urmare a unor portaluri deschise, e un pic mai mult de munca pentru ca dupa ce este trecut in lumina un grup de entitati, in 10-15 minute va fi conectat un alt val. Vom simti asta prin faptul ca se instaleaza iar starile de rau. Vom fi nevoiti sa dam iar comanda si o vom tine tot asa pana cand acele stari nu mai revin, deoarece au fost trecute toate entitatile care au sosit in energeticul nostru, din spatiul limitat (bula) catre care a fost deschisa poarta. Astfel de situatii se petrec insa o data la nu stiu cate zile. Eu le numesc zile de serviciu.
Aceste porti prin care vin valuri valuri de entitati sunt deschise si controlate de catre Cer. Ingerii de diferite categorii se ocupa de acest proces. In general Ei deschid porti catre spatii unde exista entitati asociate unor civilizatii ce urmeaza a intra in scurt timp la initierea iubirii. Azi o civilizatie, peste doua saptamani alta si tot asa, din aproape in aproape. Nu se face contactul cu toate odata pentru ca nu am putea rezista. In astral noi mergem pe acele planete cateva nopti la rand, negociem, facem curatenie energetica pe acolo, iar dimineata cand ne trezim suntem ca batuti cu un par si obositi morti deja. Aceasta tine de pregatirea terenului pentru viitoarea initiere.
Trecerea in lumina a entitatilor intunecate si initierea in iubire a civilizatiilor ce nu au cunoscut aceasta pana in prezent se incadreaza la “Transmutarea intunericului in lumina”. Mentionez ca nu tot omul a venit pe aceasta planeta cu sarcini de transmutare a intunericului. Sunt misiuni si misiuni. Unele sunt mai mult in plan energetic, altele mai mult in plan material. Din pacate am intalnit multi lucratori in lumina care au convingerea ferma ca daca ai de-a face cu intunericul, sigur faci tu ceva ce nu trebuie cum ar fi ca te gandesti prea mult la vraji si la blesteme, sau ai karma grea. Or fi si cazuri din acestea dar mult mai mult decat atat sunt cazuri de oameni in care se manifesta Spirite foarte puternice, ajunse la inalte nivele de evolutie si curatenie spirituala, care au manifestat trude si nevointe in slujba Luminii si in alte vieti si care tocmai din cauza acestor calitati sunt puse fata in fata cu Intunericul. Dupa cum se vede, aceasta confruntare a Luminii cu intunericul se intampla pur si simplu si cred ca este clar ca nu poate rezista oricine in ea. Iti trebuie o anumita forta si o anumita cunoastere. De altfel, tocmai pentru acest scop au fost nascute Spiritele din aceasta categorie, inca de la inceputuri, sa tina piept si sa fie in linia I. Pentru asemenea misiuni au fost create si drept urmare astea sunt tendintele lor in toate intruparile. Asa cum nu iti poti schimba mama care te-a adus pe lume intr-o intrupare, tot asa nu poti schimba amprenta si tendinta de actiune ale Spiritului tau. Am auzit nu o singura data oameni spunand: “Gata! Stop! M-am saturat sa mai fac asta, m-am saturat de atata intuneric si rau si aleg si decid pentru viata mea, prin liberul arbitru ce mi-a fost dat, ca din acest moment incolo, pur si simplu nu mai vreau sa fac acest lucru si ma voi ocupa de altceva mai frumos si mai colorat.” Toti acestia ajung dupa ceva vreme, dupa ce trec printr-un noian de suferinte si mai mari, generate de ceea ce se numeste non-acceptare, sa-si spuna in sinea lor: “Iertare, am facut si eu o gluma.” Ei inteleg intr-un final ca nu este ceva ce poti schimba.
Concluzionez ca aceste informatii se adreseaza cu precadere acelor oameni care simt simptome ca cele descrise mai sus, care sunt agresati de intuneric si care isi doresc metode care sa ii ajute sa tina sub control situatia.
In urmatoarea parte va fi explicat sistemul automat de initiere in iubire si va mai exista si o a patra parte in care vom discuta despre sisteme automate de aparare.


Toate cele bune!

22 de comentarii:

  1. NAMASTE MIHAELA ! Î-mi înfolreşte sufletul cînd găsesc pe PAGINILE SPIRITUALE FIINŢE DE LUMINĂ care au cu ADEVĂRAT A SPUNE DIN EXPERIENŢA LOR ! Dar nu toţi sîntem aşa de sensibili şi,şi mai mulţi ,dacă nu majoritatea nu au habar de ceea ce li se întîmplă. Au fost două articole cu care M-AM HRĂNIT CU ADEVĂRAT.Dar,vezi tu,nu toţi sîntem născuţi spre a lucra cu energiile -care lucrate în mod neadecvat duc la nebunie ! ce te rog este să mă INIŢIEZI,CĂ TARE-MI PLACE ŞI M-AŞ BUCURA SĂ POT FI DE AJUTOR ÎN MULTE DIN ASTFEL DE CAZURI. TOT CE-ŢI DORESC SUFLET MINUNAT ESTE LUMINĂ ÎN DESĂVÎRŞIRE A TA şi a celor pentru care şi cărora te dedici cu multă pasiune. Poate ai fost născută pentru astfel de lucrare . Ai auzit,aşa cum am citit şi eu din blogul domnului Const. mihăilescu ,despre cel de-AL DOILEA VAL IMENS DE ENERGIE CARE SE VA MANIFESTA DIN ACEASTĂ PRIMĂVARĂ PÎNĂ PRIN 15-17 IULIE ANUL ACESTA ? Ai mai multe detalii ? te rog să ne ţii şi pe noi în LUMINA ACESTOR DESĂVÎRŞIRI. MULŢUMESC. GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc George. Iti voi scrie un e-mail. Trebuie sa iti dau niste informatii doar pentru tine, pe care ti le-am promis mai demult. Apoi vei vedea singur ca nu am de ce sa initiez un initiat. Totul e ca citind anumite informatii, sa iti reamintesti tu ceea ce stii deja.

      Ștergere
  2. Imi puteti spune va rog ce presupune pasul 1 "Se merge profund catre constienta intregii Raze a Spiritului nostru, simtind conexiunea cu Sinele superioare de la toate nivelurile Razei." ? Am recitit articolul Dvs. despre "cu sau fara reintrupare" si nu-mi dau semana ce anume ar trebui facut de fapt, cum se face asta. Trebuie facuta vreo rugaciune ca sa ceri activarea aceasta de la Dumnezeu sau sine superior ? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incarcat un link in cadrul articolului, te rog sa il revezi (Cu sau fara reintrupare). El a fost specificat si la articolul cu Puterea lui 16 si de aceea nu l-am mai pus si acum.

      Ștergere
  3. Buna seara, dati va rog indrumare catre articole mai vechi ale dv. unde explicati ce este cu Raza Spiritului si cum putem sa realizam punctul 1 "Se merge profund catre constienta intregii Raze a Spiritului nostru, simtind conexiunea cu Sinele superioare de la toate nivelurile Razei."Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incarcat un link in cadrul articolului, te rog sa il revezi (Cu sau fara reintrupare). El a fost specificat si la articolul cu Puterea lui 16 si de aceea nu l-am mai pus si acum.

      Ștergere
  4. Am recitit articolul la care ati pus link “cu sau fara reintrupare”, acesta prezinta la modul general notiunile de ce anume e o raza a spiritului, sine superior si spirit, nu se mentioneaza cum anume se face ce ziceati ca meditatie ca “se merge profund catre constienta intregii raze a spiritului nostru, simtind conexiunea cu sinele superioare de la toate nivelurile razei”. Asta e de avansati cu meditatiile, poate aia sa poata face asta. Pentru restul neobisnuiti cu meditatiile cum anume s-ar putea proceda ca sa ceara activarea sistemului sa scape de entitatile alea ? S-ar putea prin rugaciune ? Daca s-ar face o singura cerere catre sinele divin superior sa activeze automat sistemul de fiecare data cand e necesar asa cum i se pare potrivit sau daca s-ar cere de exemplu in fiecare zi asta ar fi la fel de eficient ?
    Entitatile alea grupuri sunt numar nelimitat pentru fiecare persoana, se tot inlocuiesc la nesfarsit pe masura ce se scapa de unele din ele sau e vreun anumit numar maxim limitat pentru fiecare persoana dupa care scapa de tot ? Cum s-ar putea scapa de toate entitatile astea cat mai repede fara sa apara altele ? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Meditatie = pacea mintii. Cred ca nu e greu sa ne gandim la Dumnezeu si la legatura cu El (prin Raza), fara sa ii cerem nimic. Daca cerem, aceasta se transforma in rugaciune. A fi constient de Raza inseamna sa fii constient ca esti ceva mai mult decat un corp fizic, ba cu mult mai mult. Daca vrem sa facem loc Mintii Divine trebuie sa o golim pe a noastra de toata intortocheala de ganduri. Este ceva greu de facut dar nu imposibil. Se obtine prin exersarea zilnica. Preupune sa stai pur si simplu cu ochii inchisi sau deschisi si sa te concentrezi doar la respiratia ta, sau doar la legatura cu Dumnezeu, spre exemplu.

      Cat priveste entitatile e complicata povestea. Asa este, ele pleaca si vin altele. Cat va dura? Nimeni nu poate raspunde la intrebare. Dar pot spune in mod cert ca daca nu s-ar fi pus pe roate si in functiune aceasta cunoastere, cu ajutorul careia mergem deseori pe anumite zone de conflict planetar si generam o anumita curatare, cred ca sansele de a ajunge sa ne dam in cap si sa ne mancam unii pe altii ar deveni foarte mari. Si asa se vede cata rautate este in lume. Dar de unde a aparut atata rautate? Aceste prezente isi spun cuvantul. Dar daca nu am fi facut deloc exercitiul trecerii in lumina in ultimii doi ani, in care probabil ca miliarde de astfel de entitati au fost transmutate, cam cum ar arata aceasta lume acum? Nici nu ma pot gandi. De aceea consider aceasta cunoastere ca pe unul dintre cele mai mari Daruri cu care Dumnezeu ne-a putut ajuta si atunci este necesar sa il apreciem si sa il folosim ca atare. Spre binele nostru ...

      Ștergere
  5. Multumesc pentru toate aceste informatii.Imi sunt de mare ajutor.Binecuvantari Divine in tot ceea ce faci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult draga Gina si toate gandurile frumoase sa ti se intoarca inmiit, pentru ca eu stiu prea mine ca meriti din plin.

      Ștergere
  6. Esti minunata Mihaela Ashtara! Faci o munca magnifica munca pentru noi toti si sa fii rasplatita inmiit pentru cum.ne usurezi si imbunatatesri viata. Abia astept sa te cunosc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult draga Andreea. Am retinut ce imi spunea candva un preot. Noi ne rugam la multi Sfinti insa probabil ca numai 10% au ajuns sa fie cunoscuti si sa strabata timpul si spatiul. Restul, care au facut aceleasi fapte, poate si mai mari, au ramas in anonimat. Drept urmare, eu sunt convinsa ca este plina tara, daca ar fi sa ne referim doar la Romania, de oameni care fac lucruri minunate, dar din pacate pe majoritatea nu ii stie nimeni. Este important insa ca suntem "bine informati" despre tot ce este negativ. Este foarte "constructiv" pentru fiecare. Este constructiv pentru programul de "autodistrugere". Ce capcane, ce iluzii si cat de multi se prind in ele ...

      Daca doresti sa ne cunoastem si ai un pic de timp pentru asta, un prim pas ar putea fi sa imi scrii un e-mail pe federatia.galactica@gmail.com. Nu sunt inscrisa pe nici un site de socializare si am motivele mele pentru care nu am facut asta. Sunt constienta ca acest aspect limiteaza caile de comunicare in cele ce ma priveste, dar pentru mine este mai bine asa. In consecinta, altceva decat acest e-mail nu am la dispozitie.

      Ștergere
  7. Ce se poate face in cazul in care unele entitati nu isi dau acordul si refuza trecerea in lumina chiar si dupa explicatiile de rigoare, cum poti totusi scapa de ele ? Adica presupunem ca tu stii de ele, refuzi sa ai astfel de entitati deoarece ai deja prea multe simptome, ele sunt cu acordul Sfintei Treimi in jurul cuiva doar pentru a trece in lumina, daca refuza trecerea in lumina si sunt lasate tot la persoana aia, ar insemna ca Sfanta Treime tine cont doar de liberul lor arbitru nu si de al tau si intentionat te sacrifica pe tine lasandu-i sa te afecteze cu tot felul de simptome care iti fac doar rau pentru ca nu-i pasa de tine. De unde stii cate asemenea entitati care refuza sunt la o persoana anume si cum poti scapa de ele totusi definitiv ? Astea ar merita prajite pe sistemul vechi, ori in lumina ori prajeala, nu lasate sa consume energia cuiva degeaba si sa-i faca doar rau ca asa e mai comod. Nu-i corect.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sfanta Treime nu încalca liberul arbitru niciunei persoane. Dacă te trezesti cu vreo entitate de vibrație scăzută lângă tine care să nu accepte lumina atunci:
    1. Îți ridici vibrația cât mai sus cu putință și pe o perioadă cât mai mare de timp. Lipsa de rezonanță dintre două entități duce la slăbirea sau chiar ruperea legăturii.
    2. Îți verifici viețile anterioare. Echilibrarea anumitor vieti, de asemenea, te poate ajuta la ruperea legăturilor toxice pentru tine sau a legăturilor cu o serie de entități de vibrație joasă. Este posibil ca în acest caz prezenta lor în preajma ta să-ti fie mai mu!t benefică (pe principiul tot răul spre bine).

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga Ashtara,am visat acum cateva nopti in urma un diavol.Era doar capul in fata mea..era ca un animal,cu par rosu. Mi-a spus ca a venit sa-mi ia sufletul si i-am spus ca sufletul nu-i al meu este a lui Dumnezeu si atunci spuneam in gand ,,Tatal nostru,,..eram blocata,ma trezisem si inima imi batea fff.tare,atunci realizam ca nu are ce-mi face si divolul mi-a spus ca-i ia sufletul fetitei mele,care dormea langa mine...si fetita a inceput sa se zvacoleasca si sa ma strige...eu nu ma puteam misca deloc...am vrut sa-i fac cruce dar nu puteam...i-am spus ca si sufletul fetitei este a lui Dumnezeu..,dupa care cu un efort mare am facut cruce cu capul..atat aveam neamortit...si a plecat urland f.tare. Draga Mihaela,de cand am luat-o pe acest drum spiritual,imi apar f.des demoni.Te rog ajuta-ma si spune-mi daca doresti cum pot sa ma protejez pe mine si fam mea si de ce imi apar?? Iti multumesc din suflet si Dumnezeu sa va binecuvanteze!! Lenuta

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu ar fi mult mai simplu si rapid sa creati Dvstra. un SISTEM AUTOMAT Universal care sa ne scape definitiv si pentru vecie de jidani iudeo-masoni si khazari? Ar fi minunat pentru multi,multi amarati.....

    RăspundețiȘtergere
  11. mi-a plăcut vizita în spațiul tău virtual, și mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc
    adi

    RăspundețiȘtergere
  12. Am citit pe blogul "D"ale Carnavalului.Jocul Elitei cu lumea" o parere care sustine ca noi,oamenii impreuna cu emotiile noastre suntem doar "hrana" pentru Archoni.Si mai mult decat atat,reincarnarea este de fapt un "system inchis" in care ne "invartim in cerc",o "bucla temporala" ce reprezinta de fapt o inchisoare a noastra si,atentie,si a sufletelor noastre, astfel incat Archonii isi asigura hrana mereu.(Pamantul fiind o "ferma" in care Archonii isi cresc animalele cu care se hranesc).Asta pe scurt.Puteti sa ne spuneti daca sunt adevarate aceste afirmatii?

    RăspundețiȘtergere
  13. Acum poate se explica de ce am fost asa de furioasa!Azi la munca imi venea sa iau la bataie niste femei care saracele nu m-au suparat niciodata si isi vedeau de treaba lor.Pur si simplu ma enerva fata lor.Eu sunt o fiere mai sensibila si am ramas surprinsa sa constat ce ganduri urate aveam.
    In rest...am visat numai traznete si fulgere.Ma uitam la ele din casa privind pe geam...o fetita cam de 9-12 ani imbracata in alb,dar foarte rea si urata la fata care parea ca mananca din cineva.Un ceai in care in apa aparusera vierbi daia care apar cand este apa veche.Imi aparusera depigmentari pe piele ca vitiligo si plangeam ca e din cauza ceaiului desi il scuipasem cand am vazut alea prin apa.
    Mai am o curiozitate..cum este posibil ca doua persoane sa aiba cam acelasi vis in aceiasi seara dar la diferenta de cateva ore?
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In prima parte a mesajului ai vazut ''realitatea'' , a doua parte ti sa aratat(simbolic) cum aratai si faceai tu defapt la ceea ce ai scris in prima parte . Ele curg in sincronizare perfecta pentru tine si doar pentru tine si nimeni altcineva .
      O seara LUMINOASA

      Ștergere