vineri, 1 ianuarie 2016

MESAJE DE 2016


MESAJE DE 2016

Anul acesta sa va fie
Ca un izvor de Apa Vie,
Sa va hraneasca viata toata,
S-o faca dulce, parfumata!


Si sa porniti cu prima treapta,
Incepand din partea dreapta,
Intr-un urcus plin de Lumina,
Scaldat in Gratie Divina!


La Multi Ani Fericiţi!


Totodata urez cu ocazia Sfantului Vasile cel Mare, tot ce este mai bun si mai frumos pentru purtatorii numelui Sau si de asemeni purtatorilor numelor Cristian, Cristiana si Stefan, precum si derivatelor de la acestea, pe care i-am sarbatorit in ultimele zile ale lunii decembrie.
Nu in ultimul rand simt sa multumesc cu recunostinta si iubire, colegilor mei, cititorilor acestui blog si tuturor oamenilor alaturi de care am format o adevarata echipa.
Ii multumesc lui Dumnezeu si intregii Lumi Divine pentru ghidarile ce ne-au fost date si pentru toata purtarea de grija ce au manifestat-o fata de noi. Le multumesc pentru tot ajutorul care deseori ne-a facut realmente sa putem trece prin urechile acului. Am fost pusi in fata multor pericole, dar in egala masura, am primit din timp avertismentele necesare si am fost invatati ce este de facut ca sa putem depasi tot ce ni se pregatea din umbra.
Nu am nici o indoiala ca la fel va fi si de acum inainte. As zice ca am si primit deja cateva mesaje pentru 2016.
La ora 12 azi-noapte, puntea dintre ani, pe cand toti romanii incepusera a se imbratisa si a-si ura „La Multi Ani!”, prima Fiinta Divina care s-a conectat la aceasta bucurie a fost Mihail. El a transmis o multime de Daruri Fiiilor Luminii dar si anumite ganduri legate de faptul ca acesta va fi un an al adevarului si dreptatii, un an in care multe lucruri ascunse vor iesi la suprafata, un an in care oricat de mult se va incerca a ne fi indusa frica, totusi curajul va fi cel care isi va spune cuvantul. A mai transmis ca in anul 2016 se vor derula in moduri complet diferite, prima jumatate, fata de a doua jumatate a anului. In prima jumatate si aici imi este completat mesajul si cu anumite vise ce le-am avut de la Craciun incoace, se pare ca vor avea loc zguduiri spectaculoase la toate nivelurile, incepand cu cel financiar. Va rog sa retineti pentru prima piesa de domino indicativul CB. Cand vom auzi stiri despre ceva ce incepe cu aceste litere sa ne gandim serios ca acesta este inceputul. Consider acest indicativ ca fiind un indiciu pe care este posibil ca Divinitatea sa ni-l trimita, ca ajutor spre a ne acorda timp sa luam masuri. Daca sistemul financiar ar cadea este simplu sa ne imaginam ce haos ar fi. Platile bancare ar fi blocate in totalitate, cardurile bancare ar fi inoperabile, toate cumparaturile s-ar putea face doar cu bani cash. Drept urmare, ar trebui sa avem ceva bani cash daca s-o putea si sa ne ingrijim de ceva provizii alimentare. Mihail nu mi-a transmis toate acestea caci asa cum am spus sunt informatii venite prin vis. Eu le acord insa valoare mare pentru ca am observat ca mai toate mesajele importante ce imi sunt transmise in ultimul timp, imi vin pe calea viselor. Pe de alta parte Mihail mi-a comunicat sa nu ne facem griji pentru orice s-ar intampla in prima parte a anului deoarece ne aflam in grija Ingerilor si se vor gasi rezolvari neasteptate si nebanuite. Printr-o logica simpla, deduc faptul ca nu ar fi avut de ce sa transmita lucrul acesta daca nu s-ar sti ca se intampla ceva ce necesita aceasta protectie. In a doua jumatate a anului Mihail reaminteste ca doar ganduri bune creaza o realitate buna. Eu percep aceasta ca pe o perioada de reconstructie.
Ar mai fi anumite lucruri de spus insa deocamdata, pentru ca mai am nevoie de ceva date suplimentare, nu intru pe acest fagas. Nu imi vine sa fac in acest context decat o urare:

„Draga popor roman, iti doresc multa intelepciune in a pricepe niste jocuri din spatele scenei, ce se pregatesc curand, pentru ca exista niste cineva-uri care spun ca nu o ai si drept urmare nu o sa-ti poti da seama de ce se intampla de fapt. Doar daca alte cineva-uri nu asculta pe la ferestrele lor. Asta le este temerea. Ghinion! Ingerii deja au facut-o! Amin!”


Toate cele bune!


15 comentarii:

  1. ...De LUMINA si IUBIRE, Inima sa-ti fie plina , iar zilele de-acum incoace,
    PACE,FERICIRE sa se cheme... La multi,multi ani plini de flori si curcubee.
    Cristian

    RăspundețiȘtergere
  2. Citez cu bucurie: "anul ADEVARULUI si DREPTATII..." ,pai asa ceva nu exista pe-acest pamant de peste 26.000 de ani sau poate chiar mult mai mult....Ce bine-ar fi sa fie asa,ce nenorocire,ce dezastru va fi pentru jidani,iudeo-masoni,iezuiti si khazari....Sa cred ca "le-a venit randul" si lor sa plateasca pentru miliardele,da,am scris bine,miliardele de crime comise la adresa oamenilor simpli,cinstiti,credinciosi,muncitori si creduli si sa dea socoteala pentru toate nenorocirile pe care le-au adus omenirii????

    RăspundețiȘtergere
  3. Lumina si bucurie ,vindecare la toate nivele ,armonie si pace,cam atat doresc planetei si copiilor ei pentru acest an !La multi ani !Gabriela N

    RăspundețiȘtergere
  4. NAMASTE ! Alarmă...alarmă....alarmă....pentru cei ce murdari sînt în conştiină,cei profund murdari în sufletul care cu mare ne-gîndire şi cruntă uşurinţă şi L-AU VÎNDUT STRĂINILOR. ALARMĂ ŞI FRICĂ ÎN 2016 PENTRU VOI CE DE 26 DE ANI NE-AŢI VÎNDUT CA PE OI ....pentru ce mă române ? pentru un zîmbet şi ăla strivit între dinţi ? o bătaie tovărăşească pe umărul vostru care oricum în faţa lor nu faceţi nici doi bani şi nu le sînteţi de folos decît atît cît ÎI SERVIŢI,LE SÎNTEŢI LACHEI. FĂRĂ AJUTORUL ŞI TRĂDAREA VOASTRĂ,ROMÂNIA NU AR FI AJUNS ÎN GROAPA CARE ESTE ACUM. I-aţi întrebat pe părinţii voştri ce părere au că VOI SÎNTEŢI TRĂDĂTORI ? SÎNT MÎNDRII DE VOI ,NU ? Norocu nostru ŞI LUMINA NOASTRĂ VIN DE ACOLO DE UNDE MOŞII ŞI STRĂMOŞII NOŞTRI VEGHEAZĂ CU LUMINĂ ŞI IUBIRE COMOARA ADEVĂRATĂ ,CE DE nimeni nu poate fi atinsă dacă GÎNDUL SĂU E MURDAR,VÎNDUT. BLESTEMUL COMORII ROMÂNIA A CĂZUT PE CASA ŞI CAPUL TUTUROR CELOR care i-au ghidat pe străini către comorile ascunse în pămînt străbun cu visul perenităţii că NOI, copiilor LOR de AZI vom şti să avem grijă,să ne hrănim casa şi ţara cu ELE ,că nu le vom da pe o mînă de firfirei VÎNĂTORILOR DE COMORI DIN CELE 4 ZĂRI. Aşa cum zice şi MIHAELA aici,anul 2016 va fi anul care încheie şi adună fiecare ce a pus în cei 8 trecuţi. Dea domnul celor care au bătut la porţi străine cu averea şi pungăşiile lor în mîna dreaptă ,acea mînă să fie aspru pedepsită,ori cu mintea a gîndit răul fratelui său,acea minte de nebunie fie cuprinsă spre aspră învăţare că ŢARA,POPORUL şi NEAMUL TĂU,DE LA MAMA TA DE LA LA CARE TU AI SUPT ŞI CRESCUT ŞI ÎNVĂŢAT SĂ NU-L VINZI....AUZI SĂ NU-L VINZI CĂ NU MERITĂ ASTA !

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani, suflet frumos! Tie si tuturor celor dragi! Dumnezeu sa te binecuvanteze pentru toate eforturile si implicarea ta! Iti multumim! Cu mare drag, la inceput de An Nou, Daniela!

    RăspundețiȘtergere
  6. C B ar putea fi Central Bank ...of Switzerland?
    Tocmai se discuta in Elvetia de interzicerea crearii banilor "din nimic, de catre bancheri.
    Toate cele bune si de folos!
    Cu drag, Gabriel.

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani,domnule Anonim,plini de Intelepciune,Lumina,Iubire,Pace,Armonie. Eu ce sa mai zic acum ca raspuns la "pornirea" dv.? Asa ma "ardeam" si eu pina acum citiva ani. Si in felul acesta imi faceam rau numai mie.Pe planeta aceasta "scoala", unica in felul ei in aceasta galaxie, noi am ales sa venim,alegind fiecare experientele pe care le vrem sa le traim fara a avea dreptul de a judeca pe nimeni si nimic.Printre aceste miliarde si miliarde de spirite ce au venit pe aceasta planeta (din care si noi facem parte Acum) s-a strecurat si cite un "mielusel" care de la nastere! stia ce-i cu el si de unde vine,iar mai tirziu atribuindu-si "aspectul" de sef, dominator, asupritor, etc.Si "acestia" in primul rind prin "dezvoltarea si impunerea" FRICII, sub orice forma a ei, au dominat, sclavizat, exterminat popoarele acestei planete.Pina ACUM. Un singur lucru stiau de la inceputuri,ce ii invinge,ce ii distruge sau ce ii transforma, aceasta este IUBIREA. Acea IUBIRE NECONDITIONATA ce se naste si pleaca din INIMA. In ACUMUL acestor timpuri, dupa milenii de dominare, ei stiu ca le-a venit sfirsitul si incearca prin tot felul de "frici" acte teroriste, crize financ., etc. sa mai "traga de timp".Dar VOIA UNICULUI sa fie PACE,FERICIRE,ARMONIE si pe mama TERRA,a inceput sa ia "fiinta".Si fiinca de la Inceputuri pe aceasta planeta,a fost LASAT Liberul Albitru, aceasta Mare Lucrare,de TREZIRE,de CONSTIENTIZARE, in a devenii mai bun, mai intelept, mai plin de iubire, fata de tine si de cei din jurul tau, mai plin de iubire si respect fata de mama TERRA,etc.se va face prin "participarea" fiecarui om.Si cu cit FORTA IUBIRII va fi mai puternica in INIMILE noastre cu atit mai repede se vor vedea schimbarile in jurul nostru. Sprijin cu sfaturi, ce sa facem, cum sa facem, le putem optine de la Fratii nostrii Stelari. Sunt foarte multi in jurul planetei noastre, in "laboratoare" de sub pamint, printre noi. Cere si ti se va da! Atentie ce gindesti ca sar putea sa ti se intimple. La ce se petrece in ACUM sunt multe de spus si si mai multe de facut. (Pentru moment Ordinul Lui DUMNEZEU e de a se interveni fizic pe pamint numai daca acesta este in pericol de a fi distrus de "intunecati".) In materialele publicate de doamna Ashtara Tristar gasiti mult mai multe raspunsuri la "lamuririle" acestor vremuri. Eu sunt inca "novice", la inceputul acestei Mari Calatorii, dar ma bucur enorm ca am inceput-o. Multa Lumina si Iubire. Cristian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu de unde cunosti tu asa-numitul "Ordinul lui Dumnezeu"...Fiti atenti aici: daca informatiile ce se vehiculeaza pe diferite bloguri(de ex. cel al lui Steve Quayle)sunt reale si adevarate,retineti data de 20 martie 2016 si LHC(Large Hadron Collider) de la CERN pe langa care Programul HAARP sau armele termonucleare sunt doar o joaca de sugari.....Nici nu puteti banui macar ce ni se pregateste....Cine doreste sa aprofundeze tema poate incerca sa acceseze bloguri precum cel al lui Steve Quayle sau D"ale Carnavalului....Asta daca doriti sa nu mai puteti dormi linistiti.....Oricum,decat total nestiutori,ignoranti si creduli, mai bine sa fim informati despre ce urmeaza sa vina....

      Ștergere
    2. Revin cu precizarea blogului: "Lumea Carnavalului" nu D"ale Carnavalului cum gresit am postat.Scuzati.

      Ștergere
  8. Multumesc pentru acest mesaj incurajator!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.capital.ro/bursele-din-china-se-prabusesc.html

    RăspundețiȘtergere
  10. LA MULTI ANI iti spun si eu Ashtara si sa dea Domnu' ca noul an 2016 sa fie unul mai bun ca cel care a trecut si sa auzim numai de bine !

    RăspundețiȘtergere
  11. Mesaj de la ingeri pentru anul 2016 ar putea fi considerat si semnificatia numerelor de ingeri 2016 si 9. Sper ca "acceptarea altora" sa insemne evenimentul. http://ghidareangelica.blogspot.ro/2016/01/semnificatia-numerelor-de-ingeri-2016.html

    RăspundețiȘtergere
  12. fac o recapitulare, observ câte ceva din ce mi-a scăpat și mă bucur de progrese :) mulțumesc, calde îmbrățișări cu recunoștință, un an minunat și s-auzim de bine din toate sursele de lumină 100%

    RăspundețiȘtergere