joi, 24 decembrie 2015

ULTIMA ISPITAULTIMA ISPITA


Dragi prieteni,


Incep acest articol prin expunerea unei mici parti a Cheii 1-0-7 din “Cartea Cunoasterii. Cheile lui Enoh”, scrisa de Doctorul J.J.Hurtak, pasaj necesar pentru mai buna intelegere a ideii pe care doresc sa o punctez de fapt.

26. Chiar şi îngerii căzuţi, la sfârşitul unui ciclu mare vor fi eliberaţi din cerurile inferioare în cazul în care acceptă iubirea lui Dumnezeu Tatăl, cu ascultarea completă a Cuvântului Său.
27. Scriptura Frăţiei lui Melchisedek ne spune că există multe Frăţii Ophanim, mesagerii lui YHWH care lucrează cu ştiinţele interplanetare şi evoluţia conştiinţei.
28. În total sunt şaptezeci de Frăţii de Lumină lucrând în universul nostru, toate având în ele capacitatea de a înţelege orice tip de limbaj spiritual sau orice alt tip de cunoaştere spirituală care le este indicată de Ierarhia de Lumină.
29. Dintre acestea, Frăţia lui Melchisedek funcţionează cu trezirea conştiinţei şi reprogramarea de Lumină în ciclul de viaţă al planetelor.
30.  Frăţia sau Ordinul lui Enoh funcţionează cu învăţăturile ştiinţifice şi Cheile necesare pentru a ridica evoluţia seminţiilor stelare şi de a construi piramide şi reţele piramidale de Lumină asupra planetelor.
31. Ordinul Mihail protejează diversele universuri prin Ophanim intermediari asfel încât acele inteligenţe să nu transplanteze aleatoriu şi să re-inginerească genetic speciile care servesc Legea cosmică. Dacă nu ar fi fost Rikbidim care guvernează carele de Lumină celeste şi Qaddinim care judecă dimensiunile inteligenţelor superioare din cadrul Ordinului Mihail, ar fi fost invazii masive de îngeri căzuţi şi de inteligenţe din alte lumi planetare, transformând speciile de pe alte planete în sub-specii şi regate sclave. Ordinul Mihail este cel care poate administra cu destulă justiţie deoarece guvernează toate înregistrările administrative de activităţi în toate nivelurile tuturor universurilor. 
32. Totuşi, la sfârşitul unui ciclu mare de timp Tatăl permite acestor ordine căzute de inteligenţă, dintre care unele sunt creaţii groteşti fizice, să apară brusc pe planisfere ca şi Pământul, să ispitească omul cum Satana l-a ispitit pe Iisus. Aceasta este ultima tentaţie la care omenirea este pusă colectiv pentru a vedea dacă vom servi "zei spaţiali" inferiori sau vom împărtăsi dragostea cu Ierarhiile angelice în slava Tatălui.
33. Astfel, cele trei Frăţii Mihail, Enoh şi Melchisedek guvernează cele şaptezeci de Frăţii din universul nostru prin trimiterea de milioane de emisari ai Luminii pentru a repara şi de a evolua lumile inferioare.
34. Influenţa acestor trei Frăţii pregăteşte pe cei drepţi de a lucra direct cu conducerea puternică a Înaltului Comandament.
35. Această comandă atotputernică este condusă de Mihail, Gabriel, Remiel, Rafael, Uriel, Yofiel şi Fanuel care îşi combină forţele pentru cea mai înaltă rezolvare a problemelor şi când noi probleme legate de conducerea spirituală sunt discutate pentru lumile inferioare.
36. Cei care sunt aleşi din lumile inferioare pentru a fi lideri noi, sunt luaţi de pe planetele lor de Frăţii şi li se dă o învăţătură detaliată a cerurilor superioare de către membrii Înaltului Comandament. Iar cei care au coborât anterior din ceruri pentru lucrări în lumile inferioare sunt apoi luaţi de către Metatron în prezenţa Tronului Tatălui.

Aceasta este o cunoastere ce nu se refera in nici un caz doar la planeta Pamant ci la toate planetele aflate in situatii similare cu a noastra. Incerc prin aceste randuri sa reamintesc pentru unii cititori si sa fac cunoscut pentru altii, ca tot ce se petrece in aceste vremuri pe care le traim, are legatura cu aceasta imensa lucrare de inaltare generala. Suntem efectiv inconjurati de civilizatii ce nu cunosc iubirea si de tot soiul de entitati venite din intuneric. Dupa cum se vede in cele scrise in aceasta cheie, conexiunea cu toate aceste lumi fizice si non-fizice, este sub atenta coordonare a Cerului, scopul fiind acela de aducere a acestora in lumina si iubire. Noi suntem ca un soi de filtre prin care acestea primesc incetul cu incetul codurile luminii si iubirii. Aceasta este misiunea multora dintre pamanteni, ei apartinand ordinelor mai sus numite.
         Daca ar fi sa analizam strict starea planetei noastre, pot declara cu certitudine ca existenta anumitor situatii pe care din pacate multi nu le inteleg, are legatura cu aceste conexiuni nevazute. Referindu-ne la lumile fizice, cele mai frecvente conexiuni in cazul nostru sunt cele cu civilizatiile draconiene. Fiecarei civilizatii I se asociaza cate un simbol. Nu stiu daca aceste simboluri sunt folosite de ei ca un stindard reprezentativ sau sunt niste asocieri pe care le face universul, in conformitate cu energiile lor. Cert este un lucru insa: aceste conexiuni, in functie de tipul de civilizatie, ne aduc disconfort mare in anumite sectoare. Exista un tip de civilizatie la care se simt dureri mari de cap sau de dinti, altele la care se simt dureri de maini sau de picioare, altele la care se simt dureri de coloana in special in zona lombara, altele la care se simt dureri pe ficat si splina, altele la care se simt junghiuri puternice in inima, etc. Majoritatea oamenilor percepe toate acestea ca si boli in corp si merge la medic asa cum este obisnuinta. Ei nu stiu insa ca nu sunt durerile lor ci sunt niste dureri captate in mod empatic, adica ei simt ceva ce nu este al lor ci al celor ce sunt conectati la ei. De regula, cand avem de-a face cu dureri de natura empatica, se poate observa ca acestea apar brusc, corespunzand cu momentul in care se face conexiunea si dispar brusc, peste cateva zile, corespunzand cu momentul in care se desface conexiunea. Repet inca o data ca aceste conexiuni sunt facute de Divinitate si nu de aceste civilizatii, in scopul de a le ajuta sa isi activeze iubirea. De asemeni, in multe alte situatii, apar stari de nervi, de manie, de furie, de emitere de judecati, toate acestea fiind asociate tot acestor conexiuni. Simti acealeasi sentimente pe care ei le emana. Ei sunt la randul lor inconjurati de tot soiul de entitati intunecate, din cauza vibratiei joase. Noi fiind pusi in contact cu ei, suntem implicit pusi in contact cu aceste entitati ale lor. La acest capitol, in cele ce ma priveste, am pus la punct mai multe sisteme automate (de trecere in lumina a entitatilor intunecate, ale noastre si ale lor, de activare a iubirii pentru aceste civilizatii etc.) despre care o sa mai scriu in viitorul apropiat un articol, chiar daca anumite informatii pentru unii cititori se repeta, pentru ca intre timp ele s-au mai sofisticat sau au aparut altele noi, in functie de necesitati. Important este ca sunt instrumente cu ajutorul carora putem tine toate acestea sub control.
            Dupa cum observati am ingrosat un paragraf, respectiv punctul 32 din Cheia lui Enoh. In cadrul actiunilor desfasurate in scop umanitar, am anuntat pentru data de 13.12.2015 un seminar intitulat: “Eu sunt Calea, Adevarul si Viata”. Inainte cu o zi de aceasta, l-am rugat pe Mantuitor sa imi releve care ar fi mesajul cel mai important pe care ar dori sa il transmit cu ocazia acelei intalniri. Am deschis in scopul de a primi raspuns, la intamplare, o carte scrisa despre Domnul nostru Iisus Hristos. Se vorbea acolo unde am deschis despre ispitirea lui Satan, pe cand Mantuitorul a fost dus de Duhul Sfant in pustiu unde a postit 40 de zile, a fost lasat singur, fara ghidare, fara Ingeri, sa poarte acea confruntare.

   “Atunci Iisus a fost dus de Duhul in pustie, ca sa fie ispitit de catre diavolul. Si dupa ce a postit patruzeci de zile si patruzeci de nopti, la urma a flamanzit. Si apropiindu-se ispititorul a zis: De esti Tu Fiul lui Dumnezeu, zi ca pietrele acestea sa se faca paini. Iar El raspunzand a zis: Scris este: Nu numai cu paine traieste omul, ci cu tot cuvantul care iese din gura lui Dumnezeu. Atunci diavolul L-a dus in sfanta cetate, L-a pus pe aripa templului, si I-a zis: Daca Tu esti Fiul lui Dumnezeu, arunca-Te jos, ca scris este: „Ingerilor Sai va porunci pentru Tine si Te vor ridica pe maini ca nu cumva sa izbesti de piatra piciorul Tau”. Iisus i-a raspuns: Iarasi este scris: „Sa nu ispitesti pe Domnul Dumnezeul tau” Din nou diavolul L-a dus pe un munte foarte inalt si I-a aratat toate imparatiile lumii si sla­va lor. Si I-a zis Lui: Acestea toate Ti le voi da Tie, daca vei cadea inaintea mea si Te vei inchina mie. Atunci Iisus i-a zis: Piei, satano, caci scris este: „Domnului Dumnezeului tau sa te inchini si Lui singur sa-I slujesti”. Atunci L-a lasat diavolului si iata ingerii, venind la El, Ii slujeau.”            Coreland aceasta indicare, cu anumite experiente personale avute in ultima vreme si cu ale altor prieteni cu care am vorbit si m-am consultat, am inteles un lucru: pentru fii Luminii a venit vremea confruntarii celei mari: intalnirea cu Satan. Asa cum spune cheia este ultima ispita inainte de a se petrece ceva spectaculos. Este o intalnire fara Ingeri, fara ghidare sau cu falsa ghidare care nu vine de acolo de unde se crede si care dureaza exact 40 de zile. Fii Luminii nu trec prin ea in acelasi timp. Exista anumite diferente de inceput si de sfarsit ale acestei intalniri, depinzand de la om la om. Aceasta perioada se manifesta prin tot felul de intuitii gresite, prin incercari si suparari mai mici sau mai mari, prin minciuna, prin tradare etc. Ti se pot aduce in cale intamplari sau pot exista imbolduri interioare prin care sa arati cat de mare si tare ai ajuns. Arati asta din mandrie si nu pentru ca este nevoie sa ajuti cu adevarat pe cineva. Ei bine, Mantuitorul nu a transformat pietrele in paine cum i-a cerut diavolul, desi putea sa o faca oricand. Odata transformate ar fi putut si sa manance din ele, pentru ca dupa ce a tinut post negru 40 de zile, a inceput sa simta senzatie de foame, facand ispita si pacatul si mai mare. Aceasta doreste sa ne oglindeasca noua ca indiferent ce Daruri am primit fiecare de la Divinitate, sa nu care cumva sa cadem in ispita de a le folosi spre a demonstra ceva cuiva si spre a ne mandri. La fel este si a doua incercare, cu aruncatul din varful cetatii, indicandu-ne sa ramanem smeriti si sa nu ne suim pe piedestale, considerand ca noi nu avem cum sa cadem de acolo pentru ca ne prind Ingerii in zbor. Iluzie, mare iluzie si stim cu totii ca sunt deja persoane care au suferit aceasta cadere. Iar ultima ispita se refera la faptul ca in momentele in care vom resimti cea mai mare lipsa, ni se vor flutura pe la nas oferte aducatoare de multi bani si multa bogatie. Trebuie sa fim insa cu mare bagare de seama de unde vin ofertele, sa gandim cu discernamant si cu bataie lunga, pentru ca este foarte posibil sa ne umplem buzunarele cu bani, dar toate acestea cu pretul vanzarii sufletului.
Iar pentru cine a trecut de toate acestea, vine confruntarea directa cu Satan. Aici este insa o diferenta. Mantuitorul a fost singur in aceasta lupta. Cel ce va reusi sa depaseasca toate ispitele si va ajunge in confruntarea fata in fata cu Satan, nu va fi insa niciodata singur, pentru ca dupa acea intamplare, Mantuitorul a promis ca oricine va mai trece prin ce a trecut El, iL va avea pe Domnul nostru Iisus Hristos alaturi tot timpul. Este foarte important sa nu uitam niciodata aceasta promisiune.
Inchei prin a ura tuturor un Craciun plin de bucurie si implinire chiar si daca nu or fi cele mai alese bucate pe masa, sanatate si intelepciune, incredere si credinta, lumina si caldura in suflet si in inima, claritate si pace in interiorul mintii, caci daca pe toate acestea le avem, avem TOTUL.

CRACIUN FERICIT!


9 comentarii:

 1. Multumim Mihaela, multumim pentru tot ceea ce faci pentru noi. Te iubim, Sarbatori fericite si binecuvantate!

  RăspundețiȘtergere
 2. Incredere si credinta si pace in inima si-n suflet!!!!!Ce frumos suna si cat de adevarat!!!!Lumina tuturor!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. https://www.youtube.com/watch?v=FNENCz50DF0

  RăspundețiȘtergere
 4. Craciun Fericit si tie, draga Inima plina de IUBIRE si LUMINA. Cristian - Italia

  RăspundețiȘtergere
 5. http://valeriupanoiu.blogspot.ro/2015/12/astrele-se-drogheaza-careul-saturn.html
  Mi se pare ca se leaga...
  ...Multumim, Doamna Mihaela, pentru impartasirea gadurilor/concluziilor Dvs.
  Craciun Fericit !

  RăspundețiȘtergere
 6. Daca pentru Fii Luminii-care sunt foarte putini,ca numar- a venit confruntarea cu Satan, pentru miliardele de pacatosi-aproape 7- stiti cumva ce va venii?Sau nu ne puteti spune,ca sa nu ne intristati tocmai acum,de Craciun......

  RăspundețiȘtergere
 7. In aceasta "ultima confruntare" cu fortele intunecate, toti trebuie sa participam.Majoritatea ce sunt in Acest Prezent au cerut sa vina pentru a da o mina de ajutor acestei planete,iar Mama Terra ii va rasplati luindu-i cu Ea in Marea Calatorie.Este un caz UNIC in acest univers cind o planeta ASCENSIONEAZA cu fiintele sale in forma fizica. DUMNEZEU,UNICUL a TOT si toate, a trimis toti Arhanghelii,"armate" intregi de Ingeri si reprezentanti a zeci si zeci de civilizatii a fratilor nostrii stelari, pentru a fi ajutati, sprijiniti,indrumati ce trebuie sa facem NOI,ACUM pentru a scapa DEFINITIV de "intunecati" si fortele lor ce ne tin sclavi de mii de ani.In vremurile acestea, Lupta cu "ispitele" este mai dura ca niciodata pe acest pamint.Dar daca noi DORIM si VREM sa ne schimbam in Iubire neconditionata, in Pace,in Armonie, in a cunoaste ce inseamna a fi Spiritual si a face parte din aceasta Grandioasa si Mareata SPIRITUALITATE UNIVERSALA,(Atentie!acest lucru nu are de aface cu nici un fel de biserica),cu bratele deschise "Cei de Sus" ne vor ajuta.Liberul-arbitriu lasat de DUMNEZEU ne da noua libertatea sa alegem ce vrem sa fim,de aceea Fratii Nostrii Stelari nu au voie sa intervina FIZIC pe pamint decit in cazuri extreme:razboi atomic,ditrugerea Planitei,etc Deci intr-un Gind haidem sa incepem sa deveninm mai buni,mai intelepti si alungind din noi tot felul de "ispite", acel gol sa-l umplem cu IUBIRE NECONDITIONATA,cu ARMONIE,cu PACE... Multa Lumina plina de Iubire, Fericire, Pace si Armonie tuturor si tie Ashtara

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Domnule,din decembrie 2012 tot ascensionam si iar ascensionam de zor dar,uitandu-ma in jurul meu se vede clar ca iudeo-khazaro-masonii ne-au "incalecat" complet si nu mai este mult pana ce ne vor pune la gat,tuturor,lanturile sclaviei perfecte,absolute.Si noi tot ascensionam de zor......

   Ștergere