marți, 8 decembrie 2015

PUTEREA MANTRELOR - BUCURESTI, 09.12.2015





PUTEREA MANTRELOR - BUCURESTI, 09.12.2015

Dragi prieteni,

            Am auzit cu totii despre mantre. Ce este o mantra? O succesiune de cuvinte de putere, care spuse in mod repetitiv, genereaza un efect conform scopului pentru care a fost construita mantra.

             Va propun sa ne bucuram impreuna de energia mantrelor, miercuri seara, 09.12.2015, incepand cu ora 18,30 in cadrul unei intalniri ce se desfasoara sub numele:

“PUTEREA MANTRELOR”

      Prin acest seminar se da start ciclului de activitati derulate in scop umanitar, asa cum mi-am precizat intentia in articolul “Ganduri de Mos Nicolae”, astfel incat sa aducem o picatura de lumina si caldura in sufletele si inimile unor oameni sarmani, acum, in prag de Sarbatori.

        Ce vom face efectiv in timpul seminarului doresc sa fie o surpriza totala. Pot insa garanta ca nu veti regreta nici o secunda daca veti alege sa participati.

Pretul intalnirii va fi de tip donatie.

Avand in vedere ca toti banii adunati vor fi directionati catre familiile nevoiase, emit rugamintea sa se porneasca cu aceasta donatie de la un minim de 15 lei. M-ar durea sufletul sa vad ca ajungem din nou sa numaram monede de zece bani, asa cum s-a intamplat si in alte randuri. Decat sa participam si sa oferim pentru darurile primite acolo doar zece bani, mai bine sa ramanem acasa si sa facem o rugaciune pentru acei oameni. Va fi mult mai folositor asa, pentru ca de utilitatea a ceea ce se va oferi la seminar, oricum nu va permite Divinitatea a se bucura cei ce doar atat stiu, simt si inteleg sa pretuiasca. Puteti dona si dulciuri, alimente care nu se strica repede, jucarii si haine. Sunt toate binevenite.

Durata este de aproximativ 3 ore.

Mentionez ca vom avea mai multe astfel de intalniri in cursul saptamanii acesteia si al celei ce urmeaza, sustinute in mod succesiv de mine si de echipa colegilor mei. Pentru serile in care vor avea loc, va fi anuntat programul pe blog cu o zi inainte. Nu vor putea fi mai mult de 45-50 de participanti intr-o seara, din cauza spatiului limitat. Pentru cine nu mai prinde loc in timp util si pentru toate persoanele din provincie care doresc sa participe la aceasta actiune, se pot pregati seturi de documentatii ce vor fi trimise prin e-mail, in cazul intalnirilor pentru care este posibil acest lucru (unele dintre ele fiind si de natura creativa), iar despre modalitatile de donatii sub orice forma, se va discuta pe aceeasi cale.

Locatia de desfasurare va fi transmisa prin e-mail persoanelor care doresc sa participe.

Inscrierile se vor face pe adresa:
federatia.galactica@gmail.com

Va astept cu mult drag!

Mihaela Ashtara Tristar
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu