joi, 3 decembrie 2015

MESAJ PENTRU ROMANI


MESAJ PENTRU ROMANI

Dragii mei,


Poate ca acest mesaj ar fi trebuit sa fi fost publicat in 1 decembrie, ziua Romaniei, dar atunci am ales sa particip la o lucrare importanta, alaturi de colegii mei de breasla, caci la unii dintre noi ruleaza pana la nivel profund proverbul cu “vorba multa, saracia omului’”. Mai trebuie facuta cand si cand si cate o actiune, care oricat de marunta ar fi ea, daca se indreapta cu iubire si daruire catre lumina si folosul umanitatii, atunci nu poate fi altfel decat foarte bine.
Este necesara oare o zi de 1 decembrie ca sa ne ruleze in cap “noi suntem romani”, “desteapta-te romane”, “La Multi Ani fericiti si luminosi dragi romani” (caci de aceia chinuiti si umbriti de suferinta ne-am cam saturat cu totii)?
Trebuie sa marturisesc ca pentru mine, din acest punct de vedere, ziua de 1 decembrie este la fel ca oricare alta zi din an, pentru ca cele scrise mai sus le simt in fiecare clipa a vietii mele, pana in maduva oaselor si tocmai de aceea, fac tot ce imi sta in putere ca toate acestea sa se implinesca in mod vizibil si palpabil, odata si-odata. Sunt mandra ca m-am nascut in aceasta tara, asa cum este ea, cu bune si cu rele, iar ca sa intelegem bine cum sta treaba, simt nevoia sa transmit un mesaj sub forma unei insiruiri de cuvinte ale unui copil, ce anul trecut in primavara, pe cand graia aceste vorbe in joaca sa nevinovata, avea doar 6 ani:

“ Voi stiti? … Romania noastra este cotropita de un dragon mare si negru al pierzaniei. Noi trebuie sa facem insa tot ce ne sta in putere sa o salvam pe Romania noastra, pentru ca Romania noastra este o Doamna eleganta si gingasa si MERITA sa fie salvata!”

Mai simtiti nevoia de vreo completare? Eu una nu.


            Toate cele bune!

3 comentarii:

  1. Romania nu mai este a noastra de mult...Au avut grija de asta iudeo-masonii ,khazarii si iezuitii......Ba mai e putin(10-20 de ani) si vom fi stersi de pe harta si din istorie.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai frumos adevăr rostit prin vocea unui copil, despre România noastră. Și așa și este! Doamne ajută! Maria

    RăspundețiȘtergere