miercuri, 18 noiembrie 2015

URSA MARE SI POARTA CATRE ADEVAR




URSA MARE SI POARTA CATRE ADEVAR


Dragii mei,


Probabil ca la fel ca si mine, multi dintre voi ati primit mesaje prin e-mail sau sub alte forme, care au un subiect comun: George Soros.
Un nume foarte controversat, catre care multe degete arata.
Din punctul meu de vedere, primul element ce mi-a sarit in ochi a fost dintotdeauna numele sau de familie. Te cam duce cu gandul la cuvantul “soare”.
Stati va rog! Nu ma injurati si nu inchideti calculatorul! Cititi si continuarea!
Iata ce gasesc scris intr-un articol al carui link vi-l afisez mai jos si pe care l-am primit si eu prin e-mail acum cateva zile in urma:

“Soros s-a nascut in Ungaria, la Budapesta, in anul 1930. Tatal sau provenind dintr-o familie evreiasca schimba numele de Schwartz (inseamna negru in limba germana) in Soros.”


Nu-i asa ca este tare? Si SOARE dar si NEGRU. Corelat cu articolele scrise de mine in ultimele doua saptamani …
Ei, lasati … Simpla coincidenta …

As dori insa sa vin cu cateva informatii, poate un pic datatoare de speranta, caci cele de sus trebuie sa recunoastem, nu prea sunt.
De mai multa vreme, prin actiunile multor lucratori in lumina, este in plina constructie un Arbore Cosmic al Vietii. Acesta este de fapt inregistrarea tuturor transformarilor prin codurile luminii, ce s-au produs la toate nivelele in ultimii ani.
Ca orice copac, el are radacina, tulpina si coroana. Un astfel de Arbore are insa niste elemente specifice. Radacina se uneste cu coroana, ceea ce il face ca el sa fie de fapt un torus. Energiile care urca dinspre radacina, prin tulpina, ajung spre coroana si se reintorc catre radacina prin aceasta unire. Aceste energii pot circula si in sens invers, de la coroana, prin tulpina, catre radacina si se intorc prin unire in coroana. Atat radacina cat si coroana au cate 7 ramuri mari principale din care izvorasc radacini, respectiv ramuri secundare. Tulpina sa este torsadata, exact ca si spirala ADN.





Undeva in tulpina, mai aproape de coroana decat de radacina, exista o forma care la nivel bidimensional se vede romb, mai degraba inalt decat turtit. Acest romb este expresie a multor aspecte dar unul dintre ele inseamna Adevar conform Adevarului Divin.
Ce s-a intamplat saptamana trecuta in plan energetic? S-a activat elementul Adevar in acest romb al Arborelui. V-am specificat deja ca el este in constructie pas cu pas. Cand acest Arbore va fi construit cu totul, atunci se va produce asa-numitul salt.
Cum s-a facut aceasta activare?
S-au folosit anumite coduri, generand deschiderea unei porti in cadrul sistemului Ursa Mare. Din punctul meu de vedere, acel portal din data de 11.11.2015, despre care s-a tot vorbit, reprezinta de fapt aceasta poarta.
Iata ce scrie James Hurtak in cartea sa “Cheile lui Enoh”:

“M-au facut sa stiu cum acei care guverneaza puterea pe pamant sunt acei care au cazut din cerurile superioare si care acum stau in stelele cunoscute de pamanteni sub numele de “Ursa Mare”. De pe pragul acestui portal, ei controleaza unele dintre punctele de intrare majora, ce leaga cerurile superioare cu sistemul nostru local.”

          Din informatiile mele, doar o zona din Ursa Mare, are astfel de stele. Carul Mare este doar o parte din Ursa Mare iar aceasta parte contine stele cu civilizatii pozitive, unele chiar componente ale Federatiei Galactice.

          In sistemul Ursa Mare, majoritatea civilizatiilor sunt sub forme de dragoni. Exista civilizatii negative, carora le-am urat bun venit saptamana trecuta la initieri in iubire si civilizatii pozitive, catre care cei negativi au inchis accesul Pamantului. Dupa deschiderea portii, s-a restabilit o legatura cu o civilizatie dragon foarte interesanta. Sunt spirite extrem de batrane si foarte intelepte. Sunt condusi de un consiliu de 12 dragoni. Acesti dragoni au spus ca ei aveau o buna comunicare cu Pamantul in timpurile stravechi, iar aceasta a fost intrerupta cand poarta a fost inchisa. Ei intelegand corect sensul evolutiei si intamplarii tuturor lucrurilor, nu au intervenit sa o deschida. Au stiut ca asa este scris sa fie si au lasat totul ca atare. Pana de curand …
       Dragonul este cunoscut ca o fiinta expresie a Adevarului si Dreptatii. Dupa deschiderea portii, ca un prim dar, Consiliul celor 12 dragoni a trimis catre omenire o initiere, sub forma unui simbol sofisticat imbracat intr-o sfera aurie (camasa de protectie pusa astfel incat simbolul sa nu poata fi vazut), pe care ei l-au numit “Pecetea Adevarului”. Evident ca nu au primit-o toti oamenii. Au primit-o doar cei ce sunt pregatiti sa fie deschizatori de dreptate si adevar. Acesti oameni, multi fara ca sa stie, au si inceput sa actioneze prin subconstientul lor in scopul perceperii de catre noi toti a acelei realitati care este cat mai aproape de adevar.
         In aceste conditii, as putea zice ca nu am nici un dubiu ca adevarul va iesi la iveala curat curatel, in multele evenimente petrecute in ultima perioada, dar nu numai. Vom vedea noi in ce mod se va intampla asta.
La final ma indrept din nou cu atentia catre melodia “The day we day”. Daca as fi in pielea celor vinovati de incidentul de la COLECTIV (adevaratii vinovati nu ce ni se flutura noua pe la nas), m-ar cam apuca teama de continutul ei, pentru ca asa cum am spus, pare si incepe sa se dovedeasca faptul ca este o melodie-profetie.
1.  In primul rand, iata ca solistul trupei “Goodbye to gravity” s-a trezit din coma. Priveste acum in sus la tovarasii lui, la toti cei sacrificati in Colectiv, dar acestia formeaza acolo unde sunt, o trupa de artilerie grea. Sunt de veghe si sunt absolut convinsa ca ei vor face tot ce le sta in putere ca adevarul sa iasa la iveala. Sa nu uitam ca dupa salt, este scris ca se intalnesc viii cu mortii si acest lucru este explicabil in mod foarte simplu. Producandu-se inaltarea, se duc cei din dimensiunea a 3-a in a 4-a sau a 5-a si acolo ii intalnesc pe cei pe care noi aici ii numim decedati.
2.   “Buze dezlantuite schimba liderii” – s-a intamplat deja prin demonstratiile din strada. Continuarea insa “de acum inainte toata lumea este vinovata” profeteste ca nu va fi deloc bine oameni buni, cu noua stare. Eu nu am dubii. Astept doar sa se lamureasca si altii, carora nu le mai incape acum optimismul in piele.
3.   Conduita voastra binevoitoare a dat cu totul gres. AR FI TREBUIT SA STITI ASTA IN TOT ACEST TIMP”. Ce inteleg eu prin asta? Ca toate planurile acestea marsave, mascate sub amabilitate si zambete false, li se vor intoarce cumva impotriva. Se va dovedi ca de fapt au sapat cu succes si la propria lor groapa, nu numai la ale altora.
4.   “Nu suntem numere, suntem liberi si asa de vii, asa de vii”. Ei bine, asta arata ca cei sacrificati transmit ca ei nu sunt 53 de morti, 54, 55 sau 56, ci ei sunt acum niste spirite libere si vii si in aceasta calitate vor sti ei ce au de facut, ca sa merite sacrificiul lor. In cele ce ne priveste, sa nu uitam niciodata lucrul acesta si sa facem toate actiunile ce ne stau in putere ca sa sprijinim acest plan.
5.  Mai departe ce putem sa concluzionam citind restul de versuri? Cand oamenii vor afla adevarurile astea toate, cam atat mai ramane sa se intample. “Apasa pe tragaci, strange pumnul si da tonul!”. Sa ne fereasca Dumnezeu, dar daca nu o exista alta solutie, pana la urma, asta este …


Toate cele bune!

8 comentarii:

  1. Cate aspecte ale acestui copac s-au activat si cate mai are pana sa ajunga la finalitate, astfel incat sa se produca saltul amintit? Spun: `Bun Venit` `Pecetei Adevarului`, in planul nostru si sa faca dreptate cat mai curând! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai multe informatii in acest sens si sunt absolut convinsa ca nu toate. Dar si ceea ce stiu, nu pot afisa in acest blog din pacate. Niciodata nu am pomenit despre vreo lucrare ce urmeaza a se face. Am vorbit de regula despre ce s-a facut deja. Nu de alta, dar stau lupii la panda, iar eu oaie pentru ei, nu sunt.

      Ștergere
  2. Cum oare se va afla ADEVARUL in conditiile in care toata,subliniez,TOATA mass-media,televiziunile,ziarele,agentiile de stiri sunt sub controlul absolut al jidanilor iudeo-masoni si khazarilor?

    RăspundețiȘtergere
  3. legat de iesirea adevarului la lumina , pe postul tv Romaniatv a aparut o stire pe burtiera "incendiul din Colectiv - o mana criminala ( extras din referatul politiei )".Totusi la nivel global lucrurile se precipita ; toate alertele teroriste din toate tarile si circul de la noi cu valize goale arata clar inscenarea Cabalei care doreste sa instituie un control strict al populatiei europene si nu numai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa dea Domnul la mai multi. Sunt sigura ca stiu toti, numai ca subordonati cum sunt, nu pot sa spuna.

      Ștergere
  4. Nu am prea multe de complectat ci doar ,ca :::RAMURELOR sint activate deja in cel 4 ZARI !!::;CEA ce trebuie sa se intinple se va INTINPLA cu si fara voia noastra !~!! Cele mai mari SCHIMBARI si mai emotionale spre descoperirea adevaru-LUI deabea de acuma osa inceapa pentruca pina acuma de MIIsi MILIOANE de ani au fost tinute in ascuns de cineva intentionat ca omenirea sa fie tinuta legata de MATERIE prin RAZBOOAIE URA invrajbiri intre POPOARE MARILE PUTERI stiu acest ADEVAR !!!

    RăspundețiȘtergere