duminică, 15 noiembrie 2015

SI LUPTA SE INTETESTE …



SI LUPTA SE INTETESTE …


Off Doamne… N-as fi gandit ca visul despre care am povestit in articolul “Puterea cuvantului” prevestea de fapt ce urma sa se intample in Franta. Acest vis a aratat clar ca intre evenimentele ce s-au petrecut la Colectiv si ce s-a petrecut ieri in Franta, exista o mare legatura. Aparent nu ar fi, dar totusi …
In urma cu aproximativ o luna de zile, mai exact in dimineata zilei de 4 octombrie, am avut un alt vis interesant al carui sens l-am inteles abia dupa ce au inceput sa se deruleze toate aceste evenimente nefericite.
“Priveam catre cer fascinata, la un careu perfect format din patru stele. Ma gandeam atunci: iata, par acestea niste stele, dar de fapt sunt cele 4 nave arcturiene care m-au pazit de cand ma stiu. La un moment dat, catre vest, a inceput sa se vada vanzoleala mare. Veneau un soi de nave care dupa ce au parcurs o anumita distanta, pur si simplu s-au oprit, in aer. Din nava ce era cel mai in fata a iesit un grup de cyborgi zburatori. Erau construiti in culorile rosu si negru, cu caschete, exact cum arata robotii in general. Au zburat pana ce au ajuns in dreptul careului format din cele 4 stele si parca au intrat in el. Chiar se inghesuiau in el si se chinuiau sa nu depaseasca limitele imaginare, determinate prin unirea celor 4 stele aflate in cele 4 colturi ale careului. Una dintre stele a plecat si au ramas doar 3. Cand am privit in jur am vazut ca era Catedrala Notre Dame de Paris. Am spus atunci ca acestia sunt cyborgi draconieni, trimisi sa ii anihileze pe fiii luminii. Cyborgii m-au luat in colimator si am vazut cum se indreapta catre varful catedralei, urmand a cobori prin interiorul acesteia, astfel incat sa ajunga intr-un final la mine. Mi-am dat seama ca ei nu au permisiune sa coboare prin zbor direct la mine, ca sunt obligati sa o ia de sus in jos prin cladirea catedralei. Am inteles in acest fel ca am un pic de timp la dispozitie, mai ales ca gandeam eu in acel vis ca are 8 etaje catedrala, de parca ar fi fost un bloc. De altfel, chiar era un bloc, dar avand o fatada ce semana catedralei numite, pentru ca eu aveam un apartament la parter in acel bloc. Am intrat repede in casa, mi-am ascuns absolut toate lucrurile spirituale (erau multe desene cu simboluri Jedi, pensule, culori etc), astfel incat sa nu ramana nici o urma si am fugit catre un loc fata de care aveam convingerea totala ca este absolut imposibil sa ma poata gasi vreodata.”
Mai tarziu, mai ales dupa ce s-a petrecut in Franta, ma gandesc ca cele 4 stele ar putea reprezenta si 4 tari. Sunt sigura pe Romania si Franta si am o banuiala pentru Rusia si Austria, celelalte doua stele, date fiind si alte indicii venite prin alte cai. Rusii au avut si ei beleaua cu avionul prabusit in Sinai in 31 octombrie, soldat cu 224 de morti. Una dintre stele a parasit scena. Cred ca este Austria, pentru ca in primul rand numele tarii mi-a venit prin urmatoarea analiza: plecare din formatie = “aus” in limba germana si faptul ca raman trei stele in loc de patru = “tri”. Punand pe aus si pe tri impreuna, a rezultat aproape intreg numele tarii Austria. Ce bizar ca numele meu de blog, ales in mod absolut intamplator de prietenul ce m-a ajutat sa infiintez blogul (el m-a botezat practic in acest fel), este Ashtara Tristar sau altfel scris, Ashta Ra Tristar, insemnand in traducere libera, Samanta focului (ashta) soarelui (ra) trei stele (tristars). De asemeni, asa cum am scris in articolele despre diferitele civilizatii extraterestre apartinand Federatiei Galactice, primii cu care am intrat in comunicari vreodata au fost arcturienii, reprezentati atunci prin comandantul de nava avand numele Tristar.
Gruparea Isis a declarat ieri ca este responsabila pentru atacurile din Franta. Vreti sa va spun ceva? Nu cred aceasta declaratie. Motivul este foarte simplu. Nu se vad in plan energetic urmele gruparii Isis. Consider ca ei au facut aceasta declaratie din motive de teribilism si de a arata lumii intregi cat de tari sunt. Oricarui grup sau grupari ii este asociat in plan universal cate un simbol. Este limbajul in care vorbeste Universul. Ceea ce reprezinta gruparea Isis este exact simbolul zeitei Isis de deasupra capului, dar pe negru nu pe auriu. A lipsit ieri cu desavarsire. Nu a lipsit insa runa Sowilo pe negru si ne indreptam deci privirea din nou catre Soarele negru.
Sa ne lamurim un pic. Exista o planeta ce orbiteaza in jurul stelei Alpha Draconis din constelatia Dragonului. Cica s-ar numi Vuxkron (conform comunicarilor mele personale). Asa cum vedem in seria de filme Star Wars, acolo ar fi sediul imperiului intunecat, numit “Soarele negru”. Darth Vader – personaj din Star Wars, devenit reprezentant al intunericului, este combinatia negru (echipamentul) si rosu (sabia). Exact ca robotii din visul meu. Civilizatia draconiana care locuieste la nivelul acelei planete, a reusit de-a lungul miilor de ani sa cotropeasca o multime de alte planete, formand un adevarat imperiu. Exista alte civilizatii draconiene, de pe alte planete, cu care ei se gasesc in raporturi de dusmanie.
Ideea este ca ei vor control total si asupra planetei noastre. Se ascunde in spatele a ceea ce noi cunoastem sub numele de Noua Ordine Mondiala. Era acesta si visul lui Hitler si al nazistilor in general, pentru ca ei au fost in mare parte reprezentare a “Soarelui negru” pe Pamant. Desi aparent nazistii au pierdut razboiul, visul acesta a fost purtat mai departe generatii peste generatii. Nu a murit niciodata. Dupa asa-zisa capitulare in al doilea razboi mondial, nazistii si-au mutat tot arsenalul de cercetari si laboratoare, prin intermediul submarinelor, in Long Island, o insula din statul New York. Acolo, toate cercetarile si experimentele au continuat. Calatorii in timp, controlul gandurilor, energia libera, constructia de nave tip OZN sunt doar o parte dintre cele cautate si realizate de nazisti. Sunt scrise toate acestea in cartea “Soarele negru” a lui Peter Moon, pe care inca o data o recomand cu multa caldura. Nu numai ca vad ca nu au controlul dorit, dar ei mai stiu ca prin actiunile umanilor, lor li s-au cam incalcit itele. Unde mai pui ca o multime de draconieni pamanteni au ales drumul iubirii si luminii iar acum sunt aliati si sustinatori ai acestei parti a baricadei. Daca pana mai ieri, erau suficiente fortele intunecate existente la nivelul acestei planete, acum, cand multe s-au alaturat luminii, nu se mai face fata. Drept urmare, a aparut necesitatea de a se interveni cu forte noi, din exterior, generandu-se in acest fel intetirea luptei intre intuneric si lumina,
Ce ii blocheaza sa obtina controlul total asupra Terrei? Artefactele de pe Pamant, gen “Chivotul lui Dumnezeu”, “Pocalul Graal”, “Crucile de smarald ale Mantuitorului” etc. Au fost cautate de nazisti fara oprire. “Soarele negru” stie ca atat timp cat acestea nu sunt in posesia sa, nu poate avea control total asupra acestei planete. Ce nu inteleg ei este ca aceste valori sunt pazite de Divinitate si nu de oameni, iar daca sunt si paznici umani, acestia sunt in permanenta observatie din partea Fiintelor de Lumina.
Pe unde s-ar gasi toate acestea? Poate prin muntii romanesti, poate pe la francezi gratie actiunilor cavalerilor templieri. Sau poate pe la rusi. Este nevoie de destabilizare, de razboi, pentru ca doar atunci poti face ce vrei pe teritoriul unei tari, deoarece intr-un asemenea haos, esti mai greu de observat. Pe la francezi mai avem si un Turn Eiffel, un instrument de nadejede in descarcarea catre Pamant si amplificarea multor energii cosmice de lumina. Ceva foarte deranjant pentru “prietenii” nostri.
Am stat si m-am gandit: oare de ce nu puteau cobori robotii aceia din vis direct catre sol si era necesar sa o ia prin cladire? Te duce aceasta la ideea de piramida si actiune piramidala. Pornesc niste ordine de la centrul de comanda al imperiului, respectiv de pe Vuxkron. Ajung la nivel de varf in cadrul afiliatilor pamanteni. Acestia vor da ordine subalternilor si uite asa se ajunge la tinta dorita. Ar veni ei cu atac direct dar pe acolo pe sus exista civilizatiile extraterestre prietene pamantenilor, de care ei stiu ca nu pot trece cu usurinta. Drept urmare nu au de ales decat sa mearga pe principiul calului troian.
Cine este cu adevarat vinovat pentru ce s-a petrecut in Franta? Cerul spune ca “Soarele negru”, reprezentat prin gruparile ce poarta numele de Jihad, exact asa cum exista conceptul arab de razboi sfant. Mai ales Jihadul egiptean este in colaborare directa cu “Soarele negru”. Cum functioneaza treaba? Eu cred sincer ca toti acesti teroristi se afla sub niste puternice programe de control mental. Ei sunt ca niste roboti. Executa ce li se dicteaza telepatic sa faca. Ca sa te mai comporti si ca un kamikaze, spuneti-mi si mie ce tel este acesta pentru un om, fie el si terorist, care sustine o cauza? Pai daca te lupti pentru sustinerea unei credinte, sperand intr-un rezultat care sa fie in favoarea ta, daca tot mori cu buna stiinta, ce iti mai pasa de ce se intampla dupa aceea? Este ceva ilogic in asa-zisa “gandire” a unui kamikaze.
Inchei prin a va ruga sa cititi cu atentie versurile melodiei “The day we die” a trupei “Goodbye to gravity”. Personal le-am citit si le-am rascitit. Este o melodie – profetie, asta este parerea mea.

“Dă-i drumul şi roaga-te pentru libertate
Un alt rând sărind în flacări
Buze dezlănţuite schimbă liderii
De acum înainte toată lumea este vinovată


(in prima strofa se arata ca sunt mai multe randuri  care “sar” in flacari – avionul rusesc, Colectiv, Paris)

Privesc in sus la tovarasii mei
O artilerie întreagă
Menţineti vizorul pe inamic
Şi spargeti capacul anarhiei

(Solistul trupei este singurul care traieste in prezent si s-ar putea sa fie salvat, pentru ca altfel nu ar putea privi in sus catre tovarasii sai care nu mai sunt printre noi. El ne sugereaza sa fim vigilenti, sa avem intelepciune si sa privim catre adevaratul inamic si sa nu-l scapam din vizor. La un incendiu intamplator cum se spune ca a fost la Colectiv, cine ar fi inamicul? Cum melodia spune ca exista unul, inseamna ca focul nu a fost intamplator)

Conduita voastra condescendentă a dat cu totul greş
Mă gândeam că ar fi trebuit să stiti asta până acum


(este exact ce spuneam ca nu au inteles cei ce doresc controlul planetar. Nu au inteles ca peste tot si toate vegheaza Dumnezeu, iar prin actiunile ce le-au facut in ultima perioada, se va dovedi ca de fapt si-au sapat si mai adanc groapa)

Nu suntem numere, suntem liberi, suntem atât de vii
Căci ziua în care renunţăm este ziua în care murim

Iată, un crez şovăielnic
O scamatorie este dogma pe care ei o predică
Dedesubt, o constiinţă apune
Pentru a-ţi nivela toate convingerile ferme

Rămâi pe poziţie în zona de luptă
Umplut de viaţă, oase şi dispreţ
Strânge-ţi pumnii, sunt predispus bătăliei
Apasă trăgaciul şi stabilieşte tonul


Conduita voastra condescendentă a dat cu totul greş
Mă gândeam că ar fi trebuit să stiti asta până acum

Nu suntem numere, suntem liberi, suntem atât de vii
Şi ziua în care renunţăm este ziua în care murim

Apasă acel trăgaci

Să vă dau naibii corupţia voastră nelegiuită
Este aici încă de la începuturile noastre, dar n-am putut-o vedea
În tot acest timp ne-am simţit aşa goi
De parcă toate speranţele noastre au fost spânzurate
În tot acest timp am fost blocaţi
Şi nu mai era nimic de spus
Până astăzi. 

Nu suntem numere, suntem liberi, suntem atât de vii
Şi ziua în care renunţăm este ziua în care murïm

(restul nu mai necesita comentarii, este evident mesajul).

De asemeni va rog sa urmariti filmuletul de mai jos si multumesc din suflet persoanei ce mi l-a trimis prin e-mail. Acest film “ne ajuta” sa ne punem si mai mari semne de intrebare legate de fanatismul teroristilor arabi. De unde au scoase toate ideile ce le sustin, ca din Cartea Sfanta Coran se vede treaba ca nu?

Se intareste inca o data teoria controlului mental.


  

Toate cele bune!

14 comentarii:

  1. Chiar voiam sa scriu ca filmul nu exista, cand am apasat dreptunghiul alb a aparut si flmul!

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.filme3d.net/filme-2015/5332-chloe-and-theo-2015.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca tot ce afirmati in articol este cat se poate de adevarat si real.Din pacate...Cred de asemenea ca intre civilizatia de pe Vuxkron si jidani,iudeo-masoni,khazari si ,atentie,tigani este o legatura directa....De fapt nu cred,sunt convins.As vrea sa aflu daca stiti cand si mai ales cum se ve sfarsi acest razboi,daca se va sfarsi caci banuiesc ca dureaza de peste 26.000 de ani,dupa cunostintele mele.Felicitari pentru ca aveti curajul si verticalitatea sa spuneti adevarul!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate visul Dvs. se referea la vreo constelatie care are careu de 4 stele, de exemplu pegasus - daca cele 4 tari ar fi asezate ca acolo care ar fi alfa, gamma, beta si care ar fi relatia dintre ele ? Era la history parca un serial documentar de mai multe sezoane cu insula oak din canada unde se pare ca se gasesc chivotul legamantului si alte artefacte duse de cavalerii templieri, deocamdata nu au ajuns la ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am cautat constelatii dar un careu ca in vis nu am gasit. Este in Pegasus dar nu perfect. Eu cred ca nu este vorba despre constelatii ci de tari sau poate chiar de oameni. Daca este asa, steaua care a plecat este Ponta. Intrebarea este cine sunt ceilalti 3.

      Ștergere
  5. Traseul pe harta rusia romania austria franta se poate considera simbolul runei eihwaz drept sau laguz inversat ? Toata rusia ar fi eihwaz, doar de la moscova laguz.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. Voi studia si voi cugeta. Analiza paralela cu simbolurile runice este ceva catre care m-am indreptat si eu pentru ca sunt multe secrete acolo. De altfel, Universul mi-a vorbit in acaeasta perioada numai in simboluri runice.

      Ștergere
  6. Is Zubeneschamali a green star? | Brightest Stars | EarthSky
    earthsky.org/...stars/libras-zubeneschamali-the-...
    Traducerea acestei pagini-aceste stele au influentat aceasta perioada,sa va fie de folos.

    RăspundețiȘtergere
  7. Din cate am citit in Istoria Galactica, cei ce comit atentatele vin din alt timp, acel timp in care era deja gandit acel eveniment si intra pt exact acel moment in corpul bietului om uzat de acestia, care trebuie sa recunoastem este pus sa se antreneze totusi in tehnici si antrenamente militare cat de cat, apoi dp efectuarea atentatului, pleaca din timpul nostru terestru intr-al lor. La fel fu asasinat Kenedi. Iar oamenii ale caror corpuri au fost utilizate astfel raman sa suporte ei apoi consecintele aici, fie in puscarii, fie ucisi "legal". Deci exista mercenarii temporali, cei ce calatoresc in timp. Doar astfel se explica de ce un musulman vrea jihad, atentate. Nu spun ca nu sunt si nedreptatiti, caci in razboaile inventate lor din motive economice certe, erau expre crime in randul inocentilor facute. Era nevoie si de a crea o motivare pt a se gasi persoane disponibile acelor acte de terorism. Cu nespus regret, e doar manipulare, la o scara spatio-temporala de neconceput omului de rand, educat limitat expre. Ce inca nu reiese din ceea ce ne spui tu Ashtara, este realul motiv pt care se incearca/doreste dominatia noastra. E cumva nevoie de energia noastra in universuri de intuneric rupte de Dumnezeu-Sursa? Ce iau de la noi, totusi... ca degeaba nu are rost sa faca nimeni niciodata nimic.
    Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu venitul din viitor iti dau dreptate, de ar fi sa ma iau numai dupa ce vad in astral.

      Cat priveste motivele de control, multi spun ca ar fi resursele. mai ales anumite tipuri de metale. Altii spun ca pentru cobaii ce ii poate oferi aceasta planeta. Dar planeta asta este mica. Pentru cat timp le-ar putea oferi toate acestea? Nu prea mult. Eu cred ca adevaratul motiv este ca ei stiu tot de pe undeva de printr-un viitor ca de la micuta plaenta Pamant o sa li se traga sfarsitul imepriului lor.

      Ștergere
  8. Dar draga Miha, este deja explicat clar in Istoria Galactica ce se petrece cu acesti falsi teroristi, pur si simplu sunt folositi in acele razboaie ale timpului in care mercenarii din alt timp intra in trupul lor si fac exact acel atentat programat acum cateva sute de ani si ies apoi din trupul bietului "terorist" si revin in timpul lor, in viitor.Si fac asta frecvent de multa vreme. Asa se si explica discrepanta dintre gandire si actiune in cazul lor. Si asasinatul lui Kenedi fu tot asa facut. El chiar vru sane spuna despre civilizatiile extraterestre si rapoturile cu umanitatea. Dar prin crima aceea au fost impiedicati toti sa ne spuna, adica si Marlin Monroe care era si ea implicata si facea parte din grupul ce conduce planeta

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai ales sunt interesati de energiile noastre pe care si le insumeaza si se regenereaza si au prelungiri de vieti, drept divin la bani, o fac si pt vitalitate si transfera pacatele in noi, abuzurile. Cam asta fac acum in ultimul timp, pt ca vor sa fenteze Lorzii Karmei concesivi cu reprezentantii lor ce ne guverneaza de milenii. Ideea e ca ei trebuie sa se impace cu victimele lor ca sa poata reveni in trup fara a trece prin stadiul mortii ca noi restul!Majoritatea experientelor acestia si le fac prin noi, suntem cobaii lor. Ei trec in corp nou, cu o varsta matura, gata confectionat, au identitate pregatita si vor ocupa functii sau pozitii planetare. Cu ei se colaboreaza cand se fac acele evenimente prin salturi in timp.

    RăspundețiȘtergere